רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם.. בשעה טובה ומוצלחת הוספנו עוד מחשב לבית, והחלטנו שאנחנו רוצים רשת אלחוטית. עכשיו.. .אני לא כ"כ מבין ברשתות וכאלה, אז רציתי לדעת איזה סוגי כרטיסים אני צריך לכל מחשב, ואיזה ראוטר מומלץ. אממ.. מבחינתי אפשר לקחת את הראוטר הכי פשוט ונטול פיצ'רים, שכן כל מה שאנחנו רוצים זה אינטרנט לשני המחשבים, על גבי מודם אחד. אם אפשר שהרשת תשמש גם כprint server, זה יהיה נחמד, אבל לא חובה. לשני המחשבים אם אני לא טועה אני צריך כרטיסי רשת אלחוטיים נכון? אשמח לקבל תשובות והמלצות... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כמה שאלות 1 מה אני יכול לעשות אם זה? בתוך רשת ביתית 2 כמה זה שווה?[יש לי גם אחד חדש באריזה] תמונות
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה(כי בראוטר שלי אי אפשר) שתיתן לי לשלוט על ההגבלות של שליחה/קבלה של כל מחשב ברשת... קיים כזה דבר?
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם בכמה דברים : צורך : חיבור 2 מחשבים ברשת קווית , גלישה באינטרנט, צפיה בוידאו ,ושיתוף קבצים (E-MULE , BIT ) בצורה תקינה בלי שאחד המחשבים יהיה "מקופח" ובלי LOW ID באחד מהם , שיתוף משאבים בין המחשבים - כוננים , מדפסות וכו , בעתיד הלא רחוק - התחברות מרחוק אמצעים : 2 מחשבים + כ.רשת , כבל מוצלב ( יהפוך לישיר במידת הצורך ) , חיבור ADSL 1.5M , מודם רשת של בזק ( כחול ,מרובע קטן אבל לא לא ה ECI שהבנתי שיותר איכותי [ אני לא בבית כרגע לכן אין לי את הדגם] ) , NORTON 2003 AV+FW בעיות במצב הקיים : -אני מחובר כיום ברשת קווית ( 2 מחשבים , כבל מוצלב , אחד המחשבים עם 2 כרטיסי רשת - , במחשב השני יש כרטיס רשת אחד . בגדול ,המחשב במחובר ישירות לאינטרנט גולש סבבה , ומורי…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.thelocal.se/7869/20070712/ מי מקנא?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
סיכום (חלק מהבעיות כבר העלתי) חיברו את המחשב של אחי לאינטרנט עם הראוטר שנמצא אצלי RTA 1025W, הוא נרשם לטורנט ליצ', אז הוא עושה להם כל היום upload והכל הזמן מוריד סרטים (גם באיכות שכל התמונה שחורה וצריך להסתכל בעיתון מי השחקנים בכלל), וזה משגע אותי כבר אני לא יכול להתקין לו net limtter כי הוא יסגור את זה, אני לא יכול לקנות ראוטר חדש, כי רק עכשיו שילמנו על זה איזה 400 שקל מה שנשאר לי לעשות זה לשחק עם ה QOS, שאין לי מושג איך מקנפגים את זה והשאלה כמה זה יהיה יעיל, במקרה שהוא עושה UPLOAD שחונקים את הפס אולי אני אאעטוף את האנטנה של ה WIFI בניירות אולי זה יוריד את הקצב העברה אליו, יאוווו איזה נמאס זה אני מחכה שעה ש ynet יעלה. הנה תמונה של ה QOS
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לנו בית 4 מחשבים, כשהמחשב שלי מחובר ישירות לראוטר וכל השאר אלחוטיים הראוטר שלנו- edimax BR 6204Wg והבעיה- אני יכול לראות אותי ואת מחשב A מחשבים A+B יכולים לראות אותי ומחשב C לא יכול לראות אותי, להדפיס שזה נורא חשוב לו וגם להעביר אליי קבצים ברשת שהוא חייב לעשות אצלי גיבוי.. איך אני פותר את זה?? (012 אמרו לאבא שלי שהם כבר לא נותנים עזרה בבעיות ברשת) נ.ב. לי יש VISTA ולאחרים XP אבל כבר יותר מחצי שנה הכל היה בסדר עד לפני שבועיים[br]פורסם בתאריך: 15.07.2007 בשעה 13:56:20 אני יודע שזה דאבל פוסט, ואני מצטער על כך..פשוט אבא שלי יושב לי על הראש ואומר לי שאני לא עושה שום דבר מועיל בבית ושאני חייב לעזור לו בזה אז אפשר בבקשה תשובה לשאלה? אפילו תגידו רק אם אפשר או אי אפשרל…
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי לחבר נתב Linksys WER54GL, שמחובר למודם כבלים (ללא חייגן) של חברת טומסון. במחשבים שמחוברים ישירות לנתב אין לי בעיה לגלוש, אך במחשבים שמחוברים אלחוטיים הנתב מזוהה, אך אין אפשרות לגשת לאינטרנט. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בלוחות האם של אסוס מצוי סלוט הרחבה לכרטיסי הWI-FI של אסוס. אני סבור שמדובר בתקן פרטי של החברה מכיוון שאני רואה שכל שאר כרטיסי הרשת מצויים בתקן PCI רגיל. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג בארץ את כרטיס ההרחבה של אסוס ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
א. האם ראוטר המתפקד כשרת DHCP (במקרה הזה edimax ar-7024a) יכול לחלק כתובות אי-פי אוטומטית גם למחשבים שלא מחוברים אליו ישירות אלא דרך סוויצ'ים? לדוגמא: ראוטר DCHP --> סוויץ' --> מחשבים ב. אם הראוטר באמת "חולש" על כל הרשת ומתאים כתובות אוטומטית לכל השכבות, האם הוא יתחשב במחשבים עם אי-פי קבוע ולא יתנגש בהם? ג. מהו בדיוק מערך של "cascading switches"? ואיך יוצרים אותו? ד. מה זה "trunked uplink" ואיך אפשר להגדיל רוחב פס ברשת? אני אעריך מאוד כמה שיותר תשובות, מאחר וזה מיועד למסיבת רשת אשר תיערך עוד שבועיים, תודה רבה מראש, phobus.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני נמצא על 10.0.0.1 המחשב הנוסף מחובר ב Wifi ל 10.0.0.2 היכן אני מכניס את את כתובת ה IP שאני רוצה לשנות לו QOS ל source או ל Target? יש שם עוד המון אפשריות חוץ מזה, האם לגעת בהם
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הביאו באן IP (למי שמתעניין, לא עברתי על שום חוק, כנראה זאת סתם טעות...) ושאני מנסה להיכנס לאתר הוא רושם לי : FORBIDDEN 403 BAN IP אז מה אני עושה ? שמעתי שיש אפשרות שאני אתקשר לבזק והם ישנו לי את ה IP, אפשר לעשות דבר כזה ? זה יעזור ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במחשב מסוים של חבר שהאינרטנט מתנתק כל מספר דקות... אני זוכר שיש אפשרות בהגדרות ועוד כל מיני שבהם האינטרנט מתנתק כל כמה זמן באופן אוטומטית... מישהו יודע איך לבטל את זה מהן האפשרות? ואיך אני עושה שתהיה התחברות אוטומטית לאינטנט? תודה מראש, נ.ב לא מצאתי בחיפוש את התשבות גם לינקים יתקבלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
רצוי שיהיה בעל יכולת שידור טובה כי מחשב אחד נמצא בממ"ד. המליצו לי על LINKSYS שיספקו את הסחורה.רצוי שיהיה עם כניסות של LAN למטרות עתידיות. לא כל כך מבין בתחום כך שכל הצעה בתקציב הנ"ל תתקבל בשמחה רבה....
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 3COMאני לא מצליח להתחבר דרכו לרשת של הכבלים למרות שקינפגתי אותו לL2TP הוא לא מקבל כתובת לא מצליך להתחבר הגרסה שלו היא המעודכנת ביותר הצילו הצילו הצילו
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את החיבור שלי ל 5MB\512KB ושמתי לב שבכל האתרים לבדיקת מהירות , בכל הטורנטים (מטראקרים פרטיים) , הורדות ישירות, בקיצור בהכל, אני לא מגיע ל625KBS אלא לסביבות ה580KBS , זה אמור להיות ככה?
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם VISTA ULTIMATE(לא יודע אם זה קשור...) עם מתאם USB ל WIFI של D-link דגם DWL G122 (זה לא נראה לי קשור כי יש לי גם אינטרנט עם כבל ואותה בעיה) בקיצור עד לפני זמן קצר הכל פעל לי טוב ומצויין הבעיה התחילה בערך לפני חודש, לאחר שאני מדליק את המחשב האינטרנט פועל מצויין וטוב הבעיה-אני גולש באינטרנט ופתאום משום מקום כאילו בלעה אותו האדמה-האינטרנט לא פועל לפעמים זה קורה אחרי דקה לפעמים אחרי 5 ולפעמים אחרי שעה אבל כשאני עושה Restart למחשב והוא עולה האינטרנט פועל לי שוב! אני לא יודע מה זה ניסיתי לשים כתובת אייפי קבועה וזה לא עזר ניסיתי לעסות ריסט למתאם ולא עזר אבא שלי(שהוא טכנאי מחשבים) אמר לי שזה משהו שקשור בחיסכון אנרגיה של המתאם או משו כזה אך בכל זאת לא הצליח לטפל …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. פירמטתי את הלפטופ של אבא שלי כי החלונות נדפק. לפני הפירמוא הייתה נורה אדומה כזו אשר פותחת אפשרות גלישה לאינטרנט. לאחר הפירמוט הנורה בכלל לא עובדת,אני מנסה להכנס לרשת האלחוטית שלי,דרך ראוטר ולא מצליח. כנראה אני צריך להגדיר את כל ההגדרות האלחוטיות,ורציתי לדעת כיצד לעשות זאת. פעם היה לי"מצא רשתות אל-חוטיות בתווח,וזה מצא לי כמה.עכשיו אני בכלל לא מוצא את האופציה הזו השפה היא באנגלית,זה ממש דחוף ו תודה על תשומת הלב !! עריכה : הגעתי להגדרות של wireless אבל זה אומר לי להכניס איזה flash drive ,ואין לי אותו. הדבר היחידי שיש לי זה דיסק של edimax,יכול לעזור במשו ?
-
- 10 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, בקרוב נגמר לי המנוי באקטקום, איזה חבר אמר לי שהספק הכי טוב היום זה בזק בינלאומי.... זה נכון? אני גולש ב ADSL במהירות 1.5 מגה, עם ראוטר של EDIMAX ומודם של אלקטל אם זה משנה.... אז מה אתם אומרים? לאיזה חברה ללכת ומדוע?
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום אני משתגע כבר מהפינגים שיש לי במשחקים...הבעיה היא ברורה לי...3 מחשבים על רשת אלחוטית... אבל מכיון שלזה אין פיתרון ושכל בני המשפחה רוצים לגללוש באינטרנט..אני מחפש דרכים להוריד את הפינג שלי אפילו במעט אני מוכן לשלם כסף ואני מוכן לערוך דברים בוינדוס הכל העיקר שיהיו לי פינגים נורמלים במשחקים כמה דברים שחשבתי עליהם: 1)אני שמעתי על זה שמיקרוסופט משתמשת בכל רגע נתון ב-20% ממשאבי האינטרנט,עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום..עם מישהו ימצא לי את זה זה יהיה מעולה 2)לשים את הרואטר במחשב שלי...אבל זה יעשה בעיות ברשת כי המחשב שלי הוא רחוק משתי המחשבים... 3)להגביר את עוצמת הרשת כי האינטרנט תמיד מתנתק לי או על קליטה חלשה מאוד.. קצת פרטים על האינטרנט שלי: ספק:אינטרנט זהב מהירות הור…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני גר בבית פרטי והמחשב עם האינטרנט בוא בקומה למעלה שני קומות מתחת אני רוצה לקנות מחשב ושיהיה לו גם אינטרנט איך אני עושה את זה? זה כנראה יצטרך להיות אלחוטי מכיוון שזאת בעיה להעביר כבלים. האינטרנט הוא 1.5 של הוט ונטוויזן
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
האם אני יכול לקחת שני מודמים של ADSL, לשים בכל מחשב מודם ולגלוש על חשבון אחד? במקום להתחיל להתעסק ולהתקין ראוטר וכרטיסים אלחוטיים.?
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר אשר מספק אינטרנט ל-4 מתוך 4 היציאות שלו. אחת מן היציאות נמצאת בחדרי אשר די מרוחק מן הראוטר. רציתי לדעת האם ניתן לקחת את אותו הכבל ולחברו כ- Input לראוטר נוסף ואז ליצור מהראוטר הנוסף עוד מס' מסויים של יציאות? המטרה היא בעצם לאפשר שידור אלחוטי בשביל מחשב נייד הנמצא בחדר ומחשב נייח (לנייח חיבור קווי). שוב בפשטות: חיבור ראוטר רגיל ל- 4 מחשבים וכאשר אני לוקח אחד הכבלים (יציאה) ומחבר ככניסה לראוטר אחר למטרת יציאות נוספות. תודה אנשים !!!
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קודם כל לא מצאתי את הטלפון של התמיכה שלהם בארץ אז אשמח אם למישהו יש אותו.. אז ככה, המחשב הראשי ברשת מחובר לאינטרנט והכל טוב, השניים הנוספים שמחוברים באמצעות כרטיס רשת אלחוטי (חיצוני) של נט לינק.. הרשימת הרשתות יש רשת אחת בשם LINKSYS - ז"א שהוא כן קולט אותה, אך היא אינה זמינה! * ניסיתי לאפס / לנתק ולחבר את הראוטר ואת המודם מספר פעמים, חיכיתי ככה דקה או שתיים בין הניתוק של הכבל לחיבור שלו בחזרה.. * וגם ניסיתי להתקין מחדש את המודם במחשבים המרוחקים. * חשוב לציין גם שהרשת לא זמינה השניי המחשבים המרוחקים ככה שהבעיה אינה נוסעת מהמחשבים, שניהם הפסיקו לפעול באותו הזמן. תודה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 667 צפיות
-
-
פתאום באמצע החיים הפסיקו 2 המחשבים שברשת הביתית שלי לתקשר. הרשת קיימת פחות מחודש, ועד עכשיו עבדה פיקס. המחשבים מחוברים בכבל ישר עם סוויץ'. חיבור נפרד לאינטרנט (ואפשר להתקשר מהאינטרנט בשני המחשבים בהצלחה). אינטרנט בכבלים. למישהו יש רעיונות מה קרה פתאום? בחיבורי רשת אני רואה את הכוננים של שני המחשבים, ובתקשורת הוא כותב לי שהם מקושרים, אבל תכלס הוא לא נותן להיכנס לכוננים של המחשבים ברשת.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-