עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Splashy,

יש לי חיבור 100 מגה בזק + בזק בינלאומי. לאחרי שהתחברתי קיבלתי מהירות בסביבות ה-68 Mb/s. לאחרונה המהירות ירדה לכ-50 Mb/s. דיברתי עם 166 והם קבעו לי טכנאי. הטכנאי היה היום ואמר שאני מאוד רחוקה מהמרכזיה (1.3 ק"מ) ולכן החיבור לא יציב ואין מה לעשות בקשר לזה. הוא אמר שהפתרון היחיד הוא סיבים אופטיים אבל זה יכול לקחת זמן. כמו כן הוא ראה שה-6740U שלי עובד במצב Bridge ומחובר לראוטר D-Link DIR-655 והוא לא ממליץ על התצורה הזו. הוא אומר שכדאי לי לקחת את הדגם החדש ולעבוד איתו כראוטר בלי ה-655. כרגע יש לי 6740U G1, הוא לא זכר את השם של הדגם החדש אבל אני מניחה שהוא התכוון ל-6740U H1 כי הוא אמר שהוא לא התכוון לראוטר Dualband. מה דעתכם? האם אכן אין מה לעשות לגבי המהירות? ואם כדאי להחליף את…

2. האם יש תוכנה טובה המציגה על המסך את כל הרשתות האלחוטיות הזמינות באיזור בו אני נמצא ? הדרישה היא שהתוכנה תציג רשימה של כל הרשתות האלחוטיות שהיא מזהה באוויר, ולצד כל רשת היא תציין את פרטיה (שם הרשת, סוג האבטחה וכו')

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. היי, יש לי NAS של Synology ואני עושה איתו כל מה שרק אפשר . בין היתר, מידיי פעם משתף קבצים לחברים במקום לעבוד עם Drive או DropBox סתם כי נגמלתי מהשירותים שלהם בעזרת ה NAS. אך מהירות ההורדה בצד השני נעה סביב אזור ה 210kb/s בלבד וזה מעצבן. יש לי אינטרנט ביתי של הוט 100 מגה הורדה, החבילה הכוללת 3M העלאה. SpeedTest אכן מאמת את הנתון הזה, אך 3M העלאה זה רחוק מלהיות אקטואלי ואני מניח לפחות כמו שמהירות ההורדה בפועל איננה מתעלה על 5M לשנייה, ביום הכי זוהר. . . אז השאלה היא האם זה שקליינטים מבחוץ מצליחים להוריד ממני מהבית במהירות באזור ה210kb/s זה סביר? מצד שני, יש לי לא מעט צרות עם ה NAS כמו למשל גישה די איטית אל ה…

4. Started by yigalb,

ש לי ראוטר 2760U DLINK.אני מעוניין להגדיר רשת אלחוטית שתאפשר חיבור של מכשירי טלפון ניידים של בני המשפחה, ומדי פעם של אורחים.יש לי מספר שאלות: 1- מה שיטת ההצפנה שמומלץ לבחור? האם יש טלפונים שלא מתאימים לכולם? אני לא זקוק לאבטחה מי יודע מה - אין הרבה שכנים. לא ברור לי מה ההבדל בן שיטות ההצפנה.2- האם אני יכול להגדיר שמכשירים מסוימים (של בני הבית) לפי כתובת MAC, ייתחברו ללא צורך בהצפנה, וכל שאר המכשירים יאלצו להכניס סיסמא?3- האם אפשר להגדיר "סיסמא חד פעמית" לאורחים, כך שאחרי לכתם אני לא אצטרך לשנות את הסיסמא הראשית?4- האם אפשר לתת שם לכל כתובת MAC, כך שאוכל לזהות אותם לפי שם בטבלאות? (אני בודק לפעמים שאין גורמים זרים שגולשים לי במערכת)5- האם אפשר להגדער שאבל מייל כל פעם שמכשי…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by bg1987,

אתמול עברתי לוינדואוס 7, ולהפתעתי גיליתי שחייגן הVPN (חייגן שהגדרתי לבד, לא התוכנה שמביאים לך) שהתחברתי איתו לכבלים (012 אם זה משנה) כבר לא עובד, אני מקבל שגיאה 789 כל פעם שאני מנסה להתחבר. בעיה נוספת בשראיתי בלאפטופ, שעליו מותקן VISTA HOME PREM זה שמדי פעם האינטנט היה מתנתק ושניה אח"כ הייתי מקבל BSOD, זה אמנם ויסטה, אבל זה הגיע למצב שבו קיבלתי 3 BSOD ברבע שעה כולם מספר דקות אחרי החיבור, והסימנים להגעת המסך הוא ניתוק המחשב מהאינטרנט. נ.ב. המודם מתחבר לנתב אלחוטי והמחשבים מתחברים ל WIRELESS ומפעילים חייגן. מישהו מכיר פתרון \ woraround לבעיה של 7? וגם אם יש למשהו מושג לגבי הבעיה של ויסטה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Bashash,

אני כרגע נמצא בספקית נטוויזין ומאוד מאוכזב... היו לי חסימות פורטים(שהתלחתי לפתור בעזרת צעקות ותלונות ממושכות של חודש שלם... באמת חודש שלם..), פינגים מטורפים במשחקי רשת עם שרתים בחו"ל... אני מתכוון לעבור ספקית אינטרנט כבר ב-1 ליוני ואני רוצה לדעת למי הכי כדאי? אני ישמח אם תוכלו לבסס את החירתכם, במה היא טובה, במה לא... וביחוד איך הפינג במשחקי רשת (בעיקר בשרתים בחו"ל). תודה רבה לעונים!!

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. שלום . יש לי כרטיס רשת אלחוטי של LEVEL ONE ששגע אותי כל הזמן מתנתק . הבעיה התגלתה כי הדרייבר ששמתי לא מתאים 100 %מסיבה פשוטה שאין לו דרייבר רשמי מהחברה שעובד על VISTA .64BIT אז המטרה שלי מאשכול זה היא המלצתכם על גרטיס חזק ומבית טוב שאין בו תקלות ושיהיה עם תמיכה מלאה לVISTA 64 BIT כלומר עם הדרייברים . תודה לעוזרים .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by nik55,

הי קניתי מחשב נייח עם חלונות 7 64 ביט..שאני מנסה להתחבר לרשת ,לראוטר אסוס 604 , עם כבל , המחשב לא מזהה את הרשת..בבזק טוענים שהראוטר תקין...ניסיתי להתחבר לראוטר אחר אצל חבר התחבר ללא בעיה...אם נצא מתוך הנחה שהבעיה היא בכבל תיקשורת האם יש מצב שדרוש כבל מיוחד רק עבור אסוס? כי ניסיתי עם אותו כבל להתחבר אצל חבר עם ראוטר אחר והצליח אבל לאסוס לא מצליח...אגב כרטיס הרשת במחשב תקין לחלוטין... לוח האם שלי אגב הוא גיגהבייט MA78LMT-S2 UVRealtek 8111D/E chip (10/100/1000 Mbit) זה הציפ שבא עם הלוח עזרה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by lazygecko,

שלום. יש לי נתב אלחוטי חדש של DLINK דגם DI-624 עד עכשיו היה לי רק מודם והתחברתי עם ה DIALER הרגיל לספק OBezeq (חיבור ADSL של בזק כמובן) הבעיה שמרגע שחיברתי את הנתב אני לא יכול להשתמש ב DIALER יותר, OBezeq לא עונה. הנתב מחובר ישירות למחשב (לא חיבור אלחוטי) אני יודע שאפשר להגדיר את המשתמש/ססמא בנתב עצמו אבל אצלי הסיסמא משתנה כל כמה שניות (SecureID) אז אני חייב את ה DIALER. מה עושים ? חרשתי את כל ההגדרות של הנתב, אני לא מבין למה ה DIALER לא עובד יותר. תודה !

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by xytkhi,

אנשים טובים שלום, יש ברשותי שני מחשבים אותם אני רוצה לחבר לשיתוף אינטרנט וכו' קניתי לצערי כבל שהסתבר כלא כבל מוצלב בעקבות העובדה שכבר פתחתי אותו כמובן לא מקבלים אותו חזרה הלכתי לחנות אלקטרוניקה שחבר המליץ ואמר ששם עשו לו מהקבל הרגיל מוצלב ב-10 ש"ח אבל שם פשוט נתנו לי 2 מטר כבל מוצלב עם חיבור שמחבר בין שני הכבלים ואמרו שזה אמור לעבוד האם יש הגיון בדבר...? אני יכול לקבל פה גם הסבר קצר על הגדרות? כי שיתפתי את החיבור וזה כל הזמן עושה REPAIR לחיבור ולא מתחבר.

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  11. Started by Judas Iscariot,

שלומות, בימים האחרונים(קצת פחות משבוע) החיבור שלי מתנתק באופן לא סדיר ובעצמו, כלומר, הוא יכול להישאר מחובר 24 שעות ברציפות והוא יכול גם להתנתק כל 20 דקות. לא התקנתי שום דבר חדש וגם לא שיניתי הגדרות של דברים אשר קשורים איכשהו לחיבור ולכן, אין לי מושג למה זה קורס. ספקית: 013 ברק חיבור: 1.5/150 מודם: ALE 150 ראוטר: אין אנא עיזרו לי להגיע אל שורש הבעיה ולעשות לה טיפול שורש קטן ^^ תודה מראש

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  12. שלום, המחשב והמודם (של הוט) נמצאים בבית, צמוד לבית יש יחידת דיור עם קיר בטון באמצע, המרחק אולי 25 מטר סך הכל, הייתי בKSP והמליצו לי לקנות נתב של אדימקס דגם BR-6524n, וכרטיס רשת גם כן של אדימקס דגם EW-7717, חיברתי הכל כמו שצריך ושאני מנסה להתחבר אין קליטה או שהיא ממש חלשה עד כדי כך שזה לא מצליח להתחבר, ניסיתי להוזיז את המחשב עם כל הכבלים ועם הכרטיס רשת לכיוון החלון, שהכרטיס רשת ממש מחוץ לחלון (עם כבל USB מוארך) יש קליטה של 2 קווים, איך אני יכול להגדיל את הטווח או את הקליטה? ראיתי אופציות כמו להעביר רשת על גבי הקו חשמל אבל זה יקר מאוד, ראיתי גם Acees Point או אנטנות חזקות יותר, מה מומלץ? תודה רבה, חנן

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, אני נוסע לורשה עוד שבוע ורציתי לקנות נתב חזק עם מודם (כדי לא להיות תלוי בחברות) הכיוון הוא E8350 כרגע במחיר של כ-700 שקל, אשמח להמלצות נוספות (V900R יקר שם) http://www.e-vox.pl/Linksys-E8350-EJ-AC2400-Dualband-Gigabit-Router-E8350-EJ,p,66381/?ref=ceneo.pl

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, נשברתי אחרי אין סוף ניתוקים של הראוטר המזעזע הזה וקניתי Archer C7. רציתי להפוך את הראוטר מודם של סלקום לBridge, ולהפתעתי לא מצאי את האופציה בממשק. התקשרתי לתמיכה ואחרי יותר משעה על הקו כולל תמיכה בחירה, הסבירו שאין אופציה מהצד שלי, וגם אין אופציה לעדכן מרחק.("סלקום בקשו מהיצרן לבטל אותה" ???) זרקו שטות של לשרשר ראוטר לראוטר, לבטל FW, להגדיר את שלהם לעבוד דרך DMZ כאופציה יחידה. בדקתי אם מספקים ציוד אחר שהוא רק מודם, כמובן שלא. 2 שאלות: 1: האם כול זה נכון ובאמת אין דרך להפוך למודם בלבד בכלים שיש לי. 2: למה לעזאזל התחברתי אליהם מלחתחילה..

• 10 תגובות
    • 24.6k צפיות
  15. Started by iakovl,

אני כרגע יושב עם הWRT54GL שלי ומרוצה ממנו מאוד אבל עכשיו שמתי לב שבעצם בגלל שאני מנוי HOT בחבילת מגה (עזבו את הנושא למה אני איתם וכו', לא מדברים על זה) מגיע לי בעצם את הראוטר הזה חינם... השאלה אם כך היא, האם הוא שווה משהו?

• 10 תגובות
    • 5k צפיות
  16. Started by ksesa1,

שלום אני גר בבית פרטי והמחשב עם האינטרנט בוא בקומה למעלה שני קומות מתחת אני רוצה לקנות מחשב ושיהיה לו גם אינטרנט איך אני עושה את זה? זה כנראה יצטרך להיות אלחוטי מכיוון שזאת בעיה להעביר כבלים. האינטרנט הוא 1.5 של הוט ונטוויזן

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by Blackend,

איך הם?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by uriya,

שלום לכולם אני גר בדירה עם שותפים שלאחד מהם יש נתב של edimax לי יש כרטיס רשת אלחוטי שקולט את ה-אות שלו..... אך לעיתים גם לי וגם לו יש בעיה של :בעיית התחברות 769 או משהו כזה. הבעיה ניפתרת רק שמוצאים את הedimax מהחשמל ומחזירים בחזרה. מה יכולה להיות הבעיה, אודה לכם אם תעזרו לי אוריה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש לי כרגע 10 מגה מהירות גלישה דרך 014 ובזק... רציתי לשדרג לפני כמה ימים את מהירות הגלישה שלי ונאמר לי מבזק שמעל 20 מגה תקן N לא תומך. נראה לי שהם משקרים ומנסים לדחוף לאנשים סתם ראוטרים בהתחייבות. קראתי פה על מישהו שהמליצו לו בשביל 50 מגה לעבוד עם ראוטר תקן N ולשנות שם איזו הגדרה כדי לקבל מהירות מקסימלית בגלישה אלחוטית. אז איך המליצו לו על תקן N ל50 מגה כשלי הנציג אומר שזה לא תומך במהירויות מעל 20 מגה? לא יודע אם זה קשור אבל יש לי את חבילת הגיימר ב014 והאינטרנט טס כולל פינגים נמוכים, אין חסימת פורטים והכל עובד כמו שרשום על הנייר. אז אני צריך להחליף ראוטר או לא כדי לשדרג מהירות ל20 מגה או יותר?

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. אהלן, אני צריך להחליף את הראוטר הביתי שלי. בבית יש מחשב נייח (יחובר ישירות למחשב) ומחשב נייד (יחובר באופן אלחוטי). הבעיה - הראוטר צריך לתפוס מרחק רב. הבית הוא בגודל של 2 קומות גדולות וצריך שתהיה קליטה בין הקומות (הראוטור יישב למעלה, הנייד בקצה השני למטה). השימוש הוא שימוש ביתי (בעיקר ביטורנט בנייח, גלישה בסיסית בנייד) על גבי אינטרנט 5 מגה (כרגע ADSL, יש מצב לHOT). איך הראוטר DLINK DIR-615? האם הוא ייספק לי את הצרכים? אם אני אשדרג את האינטרנט ל12 מגה נגיד הוא יידע להעביר לי את כל המהירות (לפחות לנייח)? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by samii,

שלום לכולם - אני חדש כאן. יש לי בקר שפותח את הדלת ומחובר בTCPIP למחשב. עד היום הוא תיפקד נהדר. עכשיו שמתי עוד אחד שיפתח לי דלת רחוקה - מכיון שהמרחק הוא עצום (כבל באורך 250 מטר) ולמרות שזה CAT7 זה "גדול" על כבל לא אופטי, אז חברתי כל 70 מטר SWITCH. (ככה אני יכול לחבר עוד דברים בדרך...) עכשיו מה שקורה זה שאני שולח פינגים - לפעמים זה עובד - לפעמים לא. גם לקרוב ביותר. מישהו יכול לעזור לי? הבקר עובד על 10 מגה, הסוויץ הוא 10\100 והוא של חברת infosmart , לא מנוהל - מישהו מכיר?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by WaRez.,

אני וחבר שלי מעוניינים לשתף את המחשבים שלנו ברשת אחת. הבעיה היא שהוא גר במושב אחר =]]] אמרו לי יש תוכנה, או סרבר, או משהו כזה, שכך אפשר לשחק משחקים, ולשתף קבצים. [ המטרה שלנו היא משחקים בעיקר ] מישהו יכול לתת הסבר? תוכנה ? משהו ? תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. ניסיתי אלפי דברים, ניסו לעזור לי כל מיני אנשים ( אולם לא אנשי מקצוע ) אבל הרשת פשוט לא עובדת! תיאור כללי של איך היא בנויה- רשת ביתית, שלושה מחשבים אשר מחוברים להאב עם 8 יציאות, כאשר באחד מהמחשבים יש מודם ADSL פנימי . המחשב הזה, מתחבר להאב, ובעזרת האשף של ווינדוס XP של הגדרת רשת ביתית, מספק ( אמור לספק ) אינטרנט לשני המחשבים האחרים ברשת. זה בעצם יש מחשב אחד ראשי עם אינטרנט שמחובר להאב, אליו מחוברים עוד שני מחשבים וכולם מקבלים אינטרנט מהמחשב הראשי. לפני שבוע וחצי בערך, הייתי בטיול שנתי כמה ימים, והמחשב שלי היה כבוי. שחזרתי והדלקתי אותו, לא היה רשת, המחשבים לא זיהו אחד את השני, בלי פינג ובלי כלום. מאז, אין רשת בין המחשבים, למרות שניסיתילהגידר מאות פעמים מחדש על פי האשף, עשי…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום. לפני בערך חודש וקצת בדקתי האם קיימת תשתית NGN ביישוב שלי ונענתי בחיוב. החלטתי לשדרג את מהירות הגלישה מ5 מגה ל-15 (ספקית נטוויז'ן). לקחתי את מהבצע בנטוויז'ן של השנה חינם ולאחר מכן 109 ש"ח לחודש. בבזק המחיר הוא 129 ש"ח לחודש, 3חודשים ראשונים 65 ש"ח. הבנתי מבזק שמגיע ליראוטר חדש בחיוב זיכוי והלכתי לקחת אותו- DLINK 2760U. לאחר כמה ימים של שימוש באינטרנט וריפרשים אינסופיים לדפי האינטרנט (המהירות הורדה עצמה הייתה תקינה) התלוננתי בפני בזק על הבעיה. הם אמרו לישהם ישלחו טכנאי. אתמול הגיע הטכנאי ולאחר בדיקה הוא אמר לי שהמקסימום שאני יכול לקבל הוא 8 מגה כי אני רחוק בקילומטר ומשהו מהמרכזיה שלהם. כרגע יש לי כמה ברירות ואני באמת לא יודע על מה ללכת. בבזק הציעו לי לעבוד ל-8 מגה במח…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. עברתי לפני מספר ימים מבזק להוט. כמובן קיבלתי מודם וראוטר שחוברו לרשת הביתית (רשת קווית הפרוסה ברחבי הבית). משום מה במחשב אחד ברשת אני מקבל רק 100 מגה ולא ג'יגה. במחשב אחר שמחובר לרשת יש ג'יגה. יש לציין שלפני המעבר להוט, לא היתה שום בעיה והמחשב קיבל ג'יגה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.