רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי ראוטר 3com 100-75 אלחוטי האינטרנט עובד בסדר גמור והגם האינטרנט האלחוטי עובד טוב.... אבל יש לי בעיה בהורדה אני מוריד טורנטים מיוטורנט ואני לא מצליח להוריד יותר מ 35 קב.... ניתקתי את הראוטר וחיברתי את המודם ישרות למחשב ואני מוריד את אותו קובץ ב 94 קב לפי הפס רוחב שלי.... תגידו יכול להיות צריך להגדיר משהוא בהגדרות של הראוטר......אני לא מבין גדול בזה..... עכשיו אני לא רוצה לעשות reset בגלל שאני לא יודע להגדיר את האינטרנט יש אולי משהוא שאני צריך לשנות אם אתם רוצים תמונה מההגדרות אני יעלה לפה תודה רבה לכם!!! עריכה:יש לי Version 1.2.0..
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הראוטר שיש לי הוא DI 614+ של D LINK , המהירות של האינטרנט היא 1.5 ובקרוב היא תשודרג.. איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי? (התקציב הוא עד 250 אם זה קריטי) מה שהזמנתי (אני לא בטוח איזה מבין השניים, שעולים אותו מחיר, 137) או זה EDIMAX EW-7108PCG 802.11g 54Mbps WIRELESS PCMCIA CARD או זה EDIMAX EW-7128G 802.11g 54Mbps WIRELESS PCI CARD מה ההבדלים ביניהם ואיזה עדיף? ובכלל איזה כרטיס מומלץ מIQPC? http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=440
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה ממש קשור אבל אחרי שהתקנתי רשת אלחוטית בבית הופיעו מספר בעיות מוזרות ב FireFox וורסיה 2. הראוטר הוא Edimax BR6504N וכרטיס הרשת הוא Edimax EW-7728IL המחשב שלי עובד כל הזמן וה FF פתוח, שמתי לב שחלק מהטאבים מתנתקים לי אחרי כמה שעות, תופעה שלא קרתה לי עד עכשוו. התופעה קוראת בעיקר בטאבים של NRG YNET ו haaretz אבל גם בטאבים אחרים. בנוסף, שמתי לב שכאשר דף מתרענן מבחוץ (לא שאני מרענן אותו) לוקח לו הרבה יותר זמן ונראה כאילו הוא מנסה להתרענן מספר פעמים. התופעה הזאת התחילה לאחר המעבר לרשת אלחוטית כך שאני חושב שהראוטר/כרטיס הרשת גורמים לה. מישהו נתקל בזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל דיווחים מהפיירוול שלי על התקפות MICROSOFT_DS ממלא איפים שונים מרחבי העולם! מה זה? וירוס שנועד לסרוק פורטים של ישראל בימים אלו? שמעתי שהיום ואתמול היו ניתוקים בכל הארץ - יש קשר? מה קורה פה??
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי מודם שמחובר לראוטר D-LINK ויש לי שני מחשבים בבית ומדפסת . עכשיו אני באמצעות הראוטר חיברתי מחשב אחד לחיבור חוטי והשני לחיבור אלחוטי שלא כל כך הולך ... אבל אני לא יודע איך לשתף את המדפסת במחשב אחד מחובר ועובד אלא בשני צריך ...אמרו לי שאני צריך להקים רשת ביתית ... אז איך להקים רשת ביתית כדי שההמדפסת יעבוד ?להסביר במפורט ...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית של EDIMAX (נתב 6114wg) אני מנסה להתחבר למחשב שמוחבר לנתב דרך מחשב שמחובר באלחוט, (כדי להגיע למדפסת שהוגדרה כSHARED), או לכונן שגם הוגדר כSHARED. אבל, למרות זאת, הוא כותב לי הודעת שגיאה שאין לי גישה למחשב.... אני שובר את הראש, כי משום מה זה התחיל שהתקנתי את הWINDOWS מחשב במחשב ההוא, ושמתי שם יוזר, שלא נקרא administrator (הדיפולטי) (windows XP pro) יש למישהו רעיונות איך לפתור את העניין? (אגב האינטרנט וכל מה שלא קשור למחשב הספיציפי הזה עובד בסדר)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גולשי הפורום כאן, שמנוים בנטוויז'ן וודאי יגלו עניין בבדיקה הארוכה שביצעתי כדי "למפות" את שעות הגבלת המהירות שלהם אצלי. כל התוצאות בPDF שהעליתי כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=20&MessageId=145374345 בדיקות ארוכות ומייגעות שלי על פני מספר ימים ברשת BitTorrent מעידות בבירור שאצלי הם מגבילים קשות את המהירות מהצהריים ועד אחרי חצות. פרוט ושעות מדוייקות - תוכלו לראות בגרפים שצירפתי. שיהיה לכולם חג שמח ומהיר יותר!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אני יכול לשתף תיקייה ברשת רק עם לקוח אחד עם USER אחד ברשת ( כלומר מחשב שברשת מרוחק, לא LOCALY) בWINDOWS 7 כשאני עושה רשת אני יכול לראות את המחשב האחר ברשת לצורך העניין מחשב 1: אך כשאני עושה שיתוף מתקדם לתיקייה ואז הרשאות primmisions ולנסות להוסיף את השם מחשב הוא לא נמצא? אפשר להוסיף רק USER לוקלי עזרה תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי על המחשב שרת קטן שאני משדר דרכו באופן פרטי שידורים של מצלמה רשת . שמתי לב שלא רק האיפי החיצוני משתנה, אלה גם הפנימי של הראוטר .. אתמול הIP שלי היה 10.0.0.4 ועכשיו הוא 10.0.0.2 מדובר בראוטר של סימנס מחברת בזק . מה אפשר לעשות כדי שהאי פי שלי ישאר 10.0.0.4 ? זה עניין חשוב, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי ! תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום , אשמח אם תוכלו לענות לי מספר שאלות לפי מהבנתי רשת VPN זה רשת וירטואלית כלומר שכל אחד יכול להקים אותו במחשב שלו האישי ולשתף אותו עם חברים שלי בכדי להעביר קבצים ביניהם או לשחק במשחק רשת משותף חשוב לי לדעת אם זה נכון במידה ולא תתקנו אותי עכשיו הבנתי שיש הקשר בסרבר 2008 עם רשת VPN אני רוצה לדעת איך זה קשור VPN סרבר 2008 בנוסף רציתי לדעת משהו למבינים עומק ברשתות בלבד .! אני לא מצליח לחבר משהו בראש אומרים שsebnet mask זה סוג של איפי שעוזר למנהל הרשת לדעת באיזה רשת הוא שייך, עכשיו סבבה אני יודע מה זה sebnet mask 255.0.0.0 ויש עוד קלאסיים שאני מכיר A-B-C- אבל השאלה שלי היא איך לעזעזל אני אמור לדעת איזה רשת שייך ? לפי חישוב בינארי ? לפי מה ? אני מקווה שהבנתם אותי !! כן …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את החבילה הזאת בעקבות הפינגים הגבוהים שיש לי במשחקים.. השאלה היא האם זה באמת מסדר את הפינגים.. מישהו ניסה את החבילה ובדק אם זה עזר לו?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אזה כרטיס מומלץ??בבאג למשל מוכרים רק סוג אחד אני משתמש בו אבל הוא לא משהו
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אומנם האימיול וטורנטים למיניהם צברו מעט מהירות, אך מה שבאמת חשוב לי - פינגים לאירופה, לא כ"כ השתפרו, אם בכלל. אין שום מצב שאני אקבל פינגים יותר טובים? אני רוצה גם לציין שהחיבור הניסיוני הוא חיבור רגיל 1.5 מגה של לקוח פרטי... האם יעזור לי לשדרג לחבילת גיימרים, או אולי לפתוח חשבון עסקי במקום פרטי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה די נמאס לי מהרשת הבייתית שיש לי Wi-fi G שהיא סבבה כל עוד אני לא מעביר קבצים בין מחשבים... לסלול כבל בבית לא יכול בגלל כל מני סיבות. האם מישהו מכיר רשתות על גבי רשת חשמל? זה שווה משהו? מצאתי את זה ברשת: http://www.airliveshop-israel.co.il/Product.asp?Pid=HP-3000E&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE יש גם את זה, לא ברור לי מה זה מה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16920 מדובר ברשת בין 2 מחשבים.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים חזרתי בבוקר הביתה ולהפתעתי האינטרנט היה מנותק (המחשב היה דלוק בלילה וכך גם האינטרנט), למרות שהמחשב לא נכבה או עשה ריסטרט. ניסיתי להתחבר וקיבלתי error 734 התקשרתי לתמיכה של נטויז'ן ושם אמרו לי שאין אצלהם בעיות וזה כנראה בזק. התקשרתי לבזק ומהתמיכה נמסר שבאמת יש בעיה והיא אמרה לי לחכות שניה, וכשהיא חזרה היא אמרה עכשיו זה אמור להיות תקין. אז ניסיתי שוב(היא עדיין על הקו) ולא.. אותו דבר. גם לא 1@1 ולא שום דבר אחר בכלל אין נסיון התקשרות למרות שהאינדיקציה לתקשורת על הקו מראה שיש תקשורת. אז אמרתי לה לא, ואז היא בדקה שוב ואמרה שהיא חושבת שהמודם שלי משבש את ההגדרות שלהם ואני צריך להחליף מודם אז החלפתי מודם. אציין שהיה לי מודם PCI מקודם שקיבלתי מנטויז'ן, ועכשיו הלכתי לק…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת, ונתב שמחשב ביניהם ומחבר לאינטרנט. ממחשב אחד אפשר להיכנס למחשב השני, אך מהמחשב השני ברגע שאני מנסה להכנס למחשב האחד אני צריך להקליד שם משתמש וסיסמא. ניסיתי כל מיני אפשרויות ושום דבר לא עזר, ובמחשב ההוא אין בכלל סיסמא לווינדוס. מה ולמה זה קורה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שמתי לב שבתקופה האחרונה יש בעיות בגלישה ובמשחקים (עם packet loss). בדקתי את האייפי שלי ושמתי לב שאני מחובר לשרתים של 015. אני מנוי של 012, יכול להיות שאחרי האיחוד הם סגרו את כל השרתים שלהם ומנתבים את כל הלקוחות לשרתים של 015? מאז שעברתי לשרתים של 015 אני לא מרוצה בכללף פינגים גבוהים, PL, גלישה איטית.. האם זה דבר חדש? רק אצלי? האם אפשר להתחבר איך שהו ישירות לשרתים של 012?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התופעה הנ"ל רק הולכת ומחריפה עד כדי שיתוק מוחלט. יש לציין שאין בעיה מיוחדת בכל הקשור להורדות (כשאני מצליח להתחבר להורדה ישירה). הבעיה המרכזית היא בניסיון לגלוש לאתרים - בארץ או בחו"ל - מנסה בכל שלושת הדפדפנים פיירפוקס, אספלורר וכרום. הפיירפוקס הוא הבעייתי מהשלושה, עם השניים האחרים, במיוחד הכרום אני מצליח באופן די צולע להתחבר לאתרים. משתמש במודם ללא ראוטר, לקחתי לבדיקה את המודם של השכן וללא שינוי, הבעיה עדיין קיימת. מה הבעיה אצלי והאם יש פתרון? אשמח אם תוכלו לעזור לי, אם יש לכם שאלות מנחות אשמח לענות. אגב, עד שניה לפני שנכנסתי לאתר הזה סבלתי מהבעיה, פתאום שמתי לב שהגלישה מאד מהירה, מיהרתי לבדוק עם הפיירפוקס והכל בסדר גמור - כרגע - זה רק שאלה של זמן עד שהבעיה תחזור על עצמה…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאיזה רכיב יש השפעה הכי גדולה על מהירות העלאת הדף ?
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אם יש לי רשת של שלושה מחשבים שאני מעוניין לעשות לה שיתוף בADSL , איזה סוג של ראוטר אתם יכולים להמליץ לי? בינתיים הסתכלתי על זה ואין לי מושג אם הוא טוב או לא. אני לא צריך router שיתפקד גם כhub כי יש לי כבר אחת שיכולה לתקשר עם router.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם , אז ככה..המחשב שלי מחובר ישירות לראוטר האלחוטי עם כבל רשת , כש-2 המחשבים האחרים בבית מחוברים עם מתאם אלחוטי . בבדיקת כתובות ה-IP נמצא שיש שוני בין הכתובות : נכנסתי לראוטר לנתוני ה-IP ושם מופיעה כתובת חיצונית שונה מהכתובת אותה אני רואה באתר : WHATISMYIP . הכתובות הפנימיות הם כמובן בטווח : 10.0.0.1-3 . מה הסיבה לשוני בין הכתובת שאני מקבל ב-WHATISMYIP לבין הכתובת שאני רואה בראוטר עצמו ? . תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הלו אנשים יקרים, קניתי מחשב חדש לפני כחודש עם לוח אם של Gigabyte GA965P-DS4 . שבתוכו מובנה כרטיס רשת Marvell Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ethernet Controller הייתי מחוברת לאינטרנט בחבילה של 750 K דרך בזק ובזק בינלאומי, הכל היה עובד מצוין, הכי הרבה שהייתי יכולה להוריד היה בערך 80 K , ביום ראשון האחרון שידרגתי לחבילה של 1.5 מגה, לא עשיתי שום שינויים בהגדרות ולא התקנתי שום תוכנות חדשות במחשב. באותו הערב התחלתי להוריד על 170 K אבל יום למחרת דברים התחילו להשתבש, פעם הוא מוריד על 25 פעם 60 , 70, 80 , 40, 25 וכל פעם עלה וירד. אתמול בערב שוב הוא הוריד על 170 אבל קצת לאחר מכן שוב התחיל להשתגע. היום היה אצלי טכנאי של בזק, חיבר את הלפטופ שלו לחיבור שלי בבית, התחבר לאינטרנט דרך…
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-