רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייח בחדר ובהתחלה הוא היה מחובר ע"י מודם רגיל לאחר מכן נוסף לי בבית מחשב נייד ולכן קניתי ראוטר וחיברתי אותו למודם ולמחשב הנייח בחדר.. עכשיו אני רוצה להוציא את הראוטר מהחדר (אין לי עניין בקרינה בחדר 24/7) השאלה שלי האם יש דרך לעשות שבחדר שלי יהיה רק המודם ובחדר אחר יהיה הראוטר??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס רשת אלחוטי חדש tp link wn881nd (או שהבעיה היא בכרטיס הרשת בלוח האם...). הבעיה היא שלמרות שמערכת ההפעלה עולה תוך מספר שניות, המחשב נתקע עם סימן ה"חושב" על סמל הרשת של ווינדוס ליד השעון. רק אחרי 2-3 דקות (המחשב מגיב לפעולות אחרות), הוא ממשיך לעלות ולסיים לטעון את יתר התוכנות שעולות בזמן הפעלה. מה ניסיתי לעשות: בניסיון לפתור את בעיית העלייה האיטית, הסרתי את הדרייברים ועשיתי ריסט למחשב - אך הבעיה עדיין נשארת והמחשב עולה נתקע בעליה. להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים, דרך הדיסק שסופק לי וגם דרייברים שהורדתי מהאיטרנט. ניסיתי להתחבר דרך הutility שמסופק על ידי tp link. כמובן שגם ניסיתי לעשות ריסט לראוטר... כל המחשב נמצא תחת אחריות, ואני מודאג שזו אולי בעיה בלוח האם…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הראוטר כבר שנתיים והרבה מאוד פעמים אני סובל מקריסות ותקיעות וראיתי שהפתרון האפשרי הוא התקנת קשוחה צד שלישי.. איזו קשוחה להתקין ואיך אני מתקין? תודה רבה לכולם!
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כבר למעלה משבוע שאני מנסה להירשם לשתי פורומים, אבל ללא הצלחה. ניסיתי לפתוח חשובונות חדשים, שמתי לב שאני מזין את כל הנתונים בצורה מדוייקת, אבל אף מייל אישור לא נכנס. וכן, אני מחפש ב - Spam ובכל הקטגוריות ב GMAIL ולא מוצא כלום. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? אני מקבל מיילים, אבל בכל מה שקשור לרישום לאתרים וקבלת מייל אישור, לא מצליח. ניסיתי גם לפתוח חשבון ב - Walla ולקבל מייל אישור וגם אז זה לא מצליח. בעיה מוזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
HOT מכפילה את מהירות הגלישה ל-200 מגה ומודיעה על השקת 500 מגה כבר בשנת 2014 חברת HOT קיימה הבוקר מסיבת עיתונאים, במסגרתה הודיעה על הכפלת מהירות הגלישה המקסימלית ללקוחותיה ל-200M. המהירות החדשה מביאה עימה גם בשורה בקצב העלאת הנתונים (Upload) - לקוחות שיתחברו למהירות 200M ייהנו מקצב העלאה של 5M. לרגל ההשקה יוצע למשך 3 חודשים טריפל במהירות 200M/5M ב-₪200 עבור מצטרפים חדשים. לקוחות קיימים יוכלו ליהנות מטריפל Platinum אטרקטיבי, שיכלול מהירות גלישה של 200 מגה, חבילת "הכל כלול" של כל ערוצי הטלוויזיה, שיחות בארץ ללא הגבלה ואת קופסת התקשורת החכמה HOT Fiber Box ב-399 ₪ בלבד. מנויי אינטרנט בלבד יוכלו ליהנות מ-200 מגה ב-169 ₪ לרגל ההשקה. - - - תגובה אוחדה: - - - כדאי לשים לב …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת PCI מדגם WN951N של TP-LINK ונתב 1043ND גם של TP-LINK. בגלל שזה כרטיס PCI והוא יושב מאחורי המחשב, הקליטה שואפת לאפס. אני מתלבט אם לקנות פשוט כרטיס רשת USB ואז אוכל למקם אותו איפה שנח לי כדי שתהיה קליטה טובה כמו WN822N או לקנות אנטה כמו ANT2403N. ההפרש במחיר זניח. המלצות? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי בחדר שלי נתב D-LINK DSL-6740U של בזק שאני משתמש בו עם המחשב שלי ועם ה PS4. בסלון אני בקושי קולט wireless בגלל המרחק. העברתי כבל מהנתב עד לנקודה מסויימת בסלון. שם אני רוצה לחבר נתב אלחוטי נוסף כדי שגם בסלון אני אוכל לגלוש מהאייפון/אייפד ועוד ב wireless וגם לחבר שם מחשב נייח בכבל רשת. אשמח לדעת איך אני אמור לעשות את כל ההתקנה וההגדרה של כל הדבר הזה . אגב אם זה משנה משהו אז אני עובד עם ווינדוס 7. והנתב שאני מציב בסלון יהיה אחד מהשניים (לפי המלצתכם) : 1. D-LINK מדגם DI-604 2. Edimax מדגם BR-6204WG אני מניח שעדיף D-LINK כדי ש2 הנתבים יהיו מאותו חברה אבל את זה אתם תגידו תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. רוצה לדעת אחד ולתמיד, לפי מה נמדד טווח שידור / קליטה של אנטנה? 1. DBI? 2. ציוד שאליו היא מחוברת? 3. תדר שידור שלה? במה זה תלוי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הTP LINK הקיים עושה הרבה בעיות והרשת נעלמת כל פעם עד שמאפסים אותו (זה דפוס חוזר) לאיזה ראוטר כדאי להחליף?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מחפש היכן לאחסן את האתר שלי, ואשמח לקבל המלצות ממי שהתנסה בחב' שמחיריה זולים וגם נותנת שירות מעולה והשרתים שלה מגיבים במהירות וללא נפילות. אקווה שאין אלה דרישות מוגזמות מידי...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי TL-WN722N מחפש את הכי עוצמתי בשוק כיום. בבקשה רק פתרון עם חיבור USB. חשבתי על TL-WN822N האם הדרך לדעת היא רק לפי הdBi של האנטנות? לשלי יש אנטנה אחת עם 4dBi. לTL-WN822N יש שתי אנטנות, אבל לא מבין אם זה 3dBi לכל אחת או שתיהן ביחד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום . לאחרונה נתקלתי בבעיות קליטה בבית עם נתב מסוג tl-941 של tplink , אחרי החלפה של פעמיים ע"י החברה מסתבר שהבעיה לא בנתב אלא בטווח בבית .. הלכתי וקניתי "מגדיל טווח" של D-link , הוא עבד בסדר עד שהראוטר חסם אותו באפשרות Wierless < Wireless Statics הייתה אפשרות כיביכול לפתוח אותו ב "ALLOW" וזה היה מסדר את הבעיה זה עבד כמה פעמים ואחרי זה הפסיק לעבוד, חשבתי שהבעיה בראוטר, החברה החליפה אותו שוב . התייאשתי וקניתי מגדיל טווח חדש .. Edimax n300 קיימת את אותה הבעיה . עכשיו אני לא מצליח לגלוש דרך המגדילי טווח כלל .. למרות שהם מראים שהם מחוברים לרשת הביתית .. יש למישהו המלצות ? / רעיונות ? ניסיתי כול דבר אפשרי בערך, החברה לא יודעת לדעת פתרון לזה לצערי .
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה קניתי SmartTV של סמסונג. יש לי ראוטר אחד בבית, מהירות האינטרנט די גבוהה (30M אם אני זוכר נכון) אבל הטלוויזיה בקושי הצליחה להתחבר לרשת (אני יודע שאין בעיה בהגדרות או בסיסמה, כי מכשירים אחרים הצליחו כולל הטלוויזיה עצמה רק באיכות ירודה מאוד). בקיצור, אחרי שניסיתי למצוא כל מיני פתרונות של הגדלת טווח וכד' החלטתי שאני פשוט רוצה לחבר אותה בצורה חוטית וזהו. יש לי נקודת טלפון/אינטרנט ליד הטלוויזיה, עכשיו אני לא יודע בדיוק מה אני צריך כדי לחבר אותה לרשת בבית. האם איזשהו מודם, או שמספיק רק חוט רשת סטנדרטי בינה לבין החיבור בקיר וכבר תהיה גישה לרשת? בבקשה תנו לי מענה פשוט לבעיה הזאת. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בית של 4 קומות ובימים אלה אני מסדר את כל מערך הרשת מחדש, כולל ראוטר בכל קומה והעברת כבלי רשת בתעלות בכלל הקומות. כנראה שאני אצטרך להשתמש במוצר הבא: ורציתי לשאול האם השימוש במוצר הזה עלול להוריד מהביצועים? לדוגמא, ישנם 2 כבלים שיוצאים ממקום אחד ואני מעוניין לחבר אותם למפצל הזה ואת הקצה הבודד לחבר ישירות לראוטר. כמו כן, אני מתכנן להשתמש בכאלה בודד. מחיבור לחיבור. אותה שאלה לגבי השימוש בחיבור זה. אני לא יודע למה, אבל בהתחלה שכבר התחלתי ללחוץ את הקונקטור לאחר העברות לחצתי אותם כבבל ישיר וכך המשכתי לעשות ברוב החיבורים בבית. זה קריטי? העברתי כמה סוגי כבלים בתעלות בבית ואני לא יודע האם זה Cat5 או Cat6. איך ניתן לדעת? ומה ההבדל בניהם? והאם זה קריטי כ…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי LENOVO Y580 הנה המפרט http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y-series/y580/#techspecs יש לי דריבר לכרטיס רשת 2.1.0.16 ולא מצאתי משה יותר עדכוני אין לי תאפשרות ב speed and duplex ל 1000MBPS או 1GPS עזרה בבקשה
-
- 30 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
חברת TP-LINK ממשיכה לעדכן את הקושחות של הנתב הוותיק - ה-TL-WR1043ND. מדובר בעדכון לגרסא הלבנה של הנתב הזה - הגרסא הראשונה - שעל פי ה-Change Log מטפל בבעיות יציבות ואבטחה. העובדה שהחברה ממשיכה לעדכן את הקושחה של הנתב הזה, גם 5 שנים אחרי שהוכרז, היא לא פחות ממדהימה. מעטות החברות שממשיכות לתמוך בנתבים ותיקים כל כך. את הגרסא ניתן להוריד מכאן - http://www.tp-link.co.il/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1 לצורך בדיקת העדכון, הוצאתי את ה-1043 מהבויידם והתקנתי עליו את הקושחה (מצ"ב צילום מסך). אם יהיה משהו חריג לעדכן, אתם תהיו הראשונים לדעת.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחובר בבית עם ראוטר של בזק ויש לי חבילת גלישה של 5 מגה מהירות. המקסימום שאני מקבל זה 2.5, 3 מגה בלחץ. רוב הזמן אני גולש על מגה אחד. אין לי אפשרות להתחבר קווי ישירות למחשב, הדבר הזה מצריך ממני לחבר כבל רשת של 5 מטר מהמחשב לראוטר. דיברתי עם התמיכה שלהם ואמרו לי שככה זה אלחוטי שאי אפשר להסתמך על זה כמו שאפשר להסתמך כביכול על חיבור כבל. הציעו לי לשדרג את המהירות וככה אני יוכל לקבל יותר מהירות גלישה, אבל זה אומר יותר כסף. ואני לא צריך יותר מ-5 מגה, אני בקושי נמצא בבית בשביל לגלוש במחשב. מה זה אומר לי המצב הזה? האם אני אמור להשלים עם המצב ולסבול? האם ניתן לסדר את הבעיה? אולי אני צריך לשנות הגדרה בראוטר? עדכון? אין איזה משהו שאני יוכל לעשות על מנת שאני באמת יקבל מהירות של 5 …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש נתב עם דרישה אחת פשוטה - מהירות בפועל של כ-100 מגהביט לשנייה ממרחק של 10 מטר ושזה יתבצע בתקן n. כלומר, לא משנה אם הנתב יודע לתמוך גם בתקן ac, רק שישיג את המהירות הזו בתקן n. ראיתי ביקורות סותרות בחו"ל בנוגע ל-EA6900, בחלקן הוא בהחלט עומד בתנאים האלו. הבעיה היא שביקורות המשתמשים שלו לא משהו, ובארץ אין בכלל התייחסות אליו ולא ברור עד כמה הביקורות בכלל רלוונטיות למה שנמכר כאן. האם אין מנוס, להזמין מחו"ל ולקוות שהמכס לא יעצור לי את החבילה וימנע כניסה שלה? או האם יש נתב בארץ שיעמוד בדרישה הזו? כאמור, אין מגבלת תקציב.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה נסגר עם המוצר הזה? יש לנו שתי קומות בבית. למטה בחדר מוצב HOTBOX מחובר למהירות 100M, ולמעלה בחדר שלי הקליטה לא מי יודע מה. המהירות לעתים מגיעה גם ל-0.5M ויש נקודות מתות. ביררתי ואף רכשתי את מגדיל הטווח של הוט, הרי הוא D-link DHP-W307AV, אך אחרי טרטורים רבים בניסיון לאסוף את המוצר מעמדות שונות של הוט ללא מוצר בנמצא, ביטלתי את העסקה. לפי בדיקה שעשיתי את אותו המוצר בדיוק גם בזק הציעו למכירה. אני משתמשת בכוונה בלשון עבר כשאני אומרת "הציעו". אני מוכנה להישבע שעד לפני כמה ימים המוצר הופיע באתר שלהם. בשבת הרצתי בדיקה על הרשת וגיליתי שבבזק המוצר נעלם באורח פלא, ולא רק זה, בחנויות המקוונות בחו"ל (אמזון וחברים) המוצר Sold Out. גם ב-D-link עצמה המוצר לא זמין. אז אין בהוט, אין בבזק…
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום ברשותי הנתב הנ"ל עכשיו אני מנסה לפתוח שרת של COUNTER STRIKE 1.6 בבית ולשחק עם החברים עכשיו כשאני פותח רק הרשת הביתית יכולה לשחק אנשים שאני מביא להם את האייפי שלי ואת הפורט של הסרבר לא יכולים להיכנס אין פינג אפילו ניראה לי זה פתיחת פורט ועם כן איך עושים את זה נכון בנתב הנ"ל תודה לעוזרים ואיך לדעת איזה פורט צריך UDP או TCP או גם וגם
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את TP-WR1043ND http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748292 ראיתי פה הרבה דיונים שמתלוננים עליו בגלל בעיות שונות. לי אישית יש אותו כ-4 שנים בלי שום בעיות מיוחדות. לכן אני רוצה להבין אם כיום יש דגם אחר מומלץ לקניה בטווח המחירים של כ-300 ש"ח? כראוטר ראשי בבית שמתחבר לאינטרנט ומשרת 3-4 מחשבים ועוד צרכנים קטנים. אני רוצה חיבורים קווים של Gigabit.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי שלום אני ביצעתי שידרוג ל100 מגה אצל בזק וצריך להחליף את הנתב יש לכם המלצה לנתב טוב שבזק נותנת הנתב משמש אותי מעבר למחשב נייד וניח גם לעבודה עם סטרימר שטח הבית לא גדול כ96 מטר רוצה לקחת את הנתב הכי טוב שאני יכול תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה שלא הייתה קיימת בעבר: כשאני מפעיל את VMware מהירות ההעלאה שלי צונחת, וגם ההורדה וגלישה באתרים הופכת לאיטית ומעצבנת. הורדתי תוכנה לניטור הרשת וVMware עצמו לא צורך משאבי חיבור יוצאי דופן ככה שאני לא יודע מה הגורם לבעייה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-