עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sagioto,

שלום, אני עובר אוטוטו דירה ובדירה החדשה יהיה ראוטר N באחד החדרים, וPS3 + מחשב בחדר שלי, הPS3 עובד אלחוטית רק עד תקן G ככה שהייתי רוצה לקנות מתג או כרטיס רשת שיאפשר לי חיבור במקביל של המחשב והPS3 לאלחוט בתקן N, יש אופציה כזו? מה האפשרות הכי זולה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום רב ברשת האלחוטית שלי יש בעיה מוזרה הנייד שלי T42 מזהה את הראוטר 1025W של בזק אבל רק אם אני מבטל את ההצפנה הנייד מתחבר לרשת האלחוטית ניסיתי סוגי הצפנות שונים וכלום לא עזר יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה או שהנייד קיימת בו בעיה ? דרך אגב הסלולרי שלי נוקיה 5800 מזהה ומתחבר ללא בעיה גם בהצפנה הבעיה הי חומרה תוכנה או ???

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by kobipk,

שלום לכולם אני הולך לכתוב כאן משהו נורא מעצבן שחברות האינטרנט עושות ללקוחות פרטיים/עסקיים אני מבקש מהמנהלים לא לנעול את הדיון הזה מאוד חשוב לי תגובות הגולשים פה אוקי נתחיל ברשותי אינטרנט של 8Mb שאלה שכל בן אדם שואל את עצמו מידי פעם העם כדאי לעלות את מהירות הגלישה שלי (אני יוכל להוריד סרטים שירים וכל מה שאני רוצה במהירות גבוהה) אז ככה חקרתי ובדקתי הרבה מאוד את פרסומות האינטרנט ואת מהירות הגלישה שיש כיום. הרגע בזק הכניסה לשוק את רשת הNGN של 50 MB זה מטורף נכון? אז זהו שלא ... ספקי האינטרנט שכותבים ומפרסמים מהירות גלישה כותבים את זה בתור MB שזה אומר מגבייט מגהבייט 1 שווה ל-1024 קילו-בית שלפי הפירסום של חברות האינטרנט זה אומר שעם יש לי 8 מגה אז אני אמור להוריד על 8 מגה שי…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי שלושה מחשבים מחוברים ברשת בייתית באמצעות ראוטר, כל המחשבים מחוברים לראוטר ע"י כבל רשת, ומריצים Windows 7 גירסה סופית וחוקית, כל המחשבים רואים אחד את השני, וביצעתי מיפוי כוננים מכל מחשב, לכונן C של כל שאר המחשבים, (יותר נכון, ל $c, ניסיתי להפוך את כל כונן C למשותף, במקום להשתמש ב $c, זה לא פתר את הבעיה) כולם מריצים Windows Firewall ובתוכו מאופשר File and printer sharing (גם Private וגם Public). הבעיה היא שקצב העברת קבצים בתוך ה LAN בין המחשבים הוא איטי ביותר, בין 800KB ל 1.5 מגה. מתוך שלישיית המחשבים, יש רק זוג מחשבים אחד שבינתים קצה ההעברה תקין (בין 10 ל 15 מגה), אבל בין כל קומבינציה אחרת של זוג מחשבים, הקצב איטי להחריד. אין הבדלים נראים לעין בהגדרות במחשיבם השונים,…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by naory159,

יש שרת של איזה שהוא משחק שדרכו אפשר לשחק במשחק ברשת. אני רוצה לדעת את הIP שלו לדוגמא, כדי לחסום את הגישה לשרת ולמשחק ע"י הראוטר. יש תוכנה שבודקת איזה IP נכנסים לך למחשב או משהו כזה כדי לגלות את הIP של השרת? תודה, אני מקווה שזה מספיק מובן...

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by audigy,

לאחרונה אני חווה גלישה איטית בשעות הערב האם מישהו נתקל בזה ?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by Dimka,

שלום, לאחרונה די נמאס לי מהרשת הבייתית שיש לי Wi-fi G שהיא סבבה כל עוד אני לא מעביר קבצים בין מחשבים... לסלול כבל בבית לא יכול בגלל כל מני סיבות. האם מישהו מכיר רשתות על גבי רשת חשמל? זה שווה משהו? מצאתי את זה ברשת: http://www.airliveshop-israel.co.il/Product.asp?Pid=HP-3000E&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE יש גם את זה, לא ברור לי מה זה מה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16920 מדובר ברשת בין 2 מחשבים.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. יש לי בבית מספר מחשבים. המודם-ראוטר של ROTAL שקיבלתי מבזק מחובר למחשב ה"ראשי" שנמצא בקומה למעלה. בקומה למטה יש לי מחשב נוסף שמתחבר באופן אחלוטי אל הרואטר שלמעלה (כרטיס רשת אלחוטי USB של Edimax). עכשיו ברצוני לרכוש Access Point של חברת Edimax ולחבר אותו למטה למחשב שמתחבר באופן אלחוטי. האם זה אפשרי?? כלומר לחבר את הAP עם כבל רשת לכרטיס רשת שבמחשב. (המחשב עצמו מתקשר עם הרשת באופן אלחוטי אבל) זה בר ביצוע או שחייב חיבור ישיר עם כבל רשת בין הראוטר ל-AP?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שמעתי שיש דבר כזה שמאריך את הטווח של הקליטה של רשתות אינטרנט אל-חוטיות, אז קודם כל רציתי לשאו אם בכלל דבר כזה קיים? במידה וקיים, כמה עולה? ומה הטווחים שאליהם הוא מגיע? תודה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. יש לי ראוטר של Edimax BR-6204Wg שהגדרתי בו חייגן אוטמטי. יש אופציה להיכנס לראוטר כשאני רוצה לנתק את האינטרנט אז שיפסיק את החיוג לאינטרנט. וכשארצה להתחבר שוב אני אחייג דרכו שוב? אבל עדין להשאיר אותו על מצב אוטמטי של חיוג. הכוונה לכפתור Disconnect בראוטר?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by er0101,

חשבתי להחליף את הנתב שלי באחד עם QOS. האם זה באמת עובד? ??? המטרה שלי: הפעלת שיתוף קבצים אבל לתת עדיפות בראוטר לגלישה ככה שהיא לא תזחל.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אז ככה, מידי כמה ימים הראוטר מתנתק, לא לגמרי, ז"א כאילו הקשר של האינטרנט בין הראוטר למודם מפסיק לפעול, ובשביל לסדר את זה לא יעזור לכבות ולהדליק את המודם\ראוטר אלה להוציא את הכבלים של המחשבים מהראוטר, לחכות כמה שניות עד שהמנורה האמצעית במודם תתחיל להבהב שוב ואז אפשר לחבר והכל כרגיל, אבא שלי שאל בעבודה שלו איזה מישהו שמתעסק שם עם המחשבים והוא אמר שיכול להיות שיש צורך לשנות את הכתובת IP הקבוע שהראוטר נותן למחשבים או משהו כזה. הראוטר הוא 3COM 3CRWE554G72T מה לעשות בשביל לסדר את הבעיה? והאם האיש מחשבים מהעבודה של אבא שלי צודק? תודה

• 10 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. Started by Ghosthunter,

היי, הלך לי המודם שקיבלתי מהם ואני צריך להחליף אותו. יש לכם המלצה על אחד? אתם יודעים בכלל אילו מודמים הם מציעים?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, כבר המון זמן אני סובל מבעיה בראפידשייר כאשר אני מוריד דברים במשך כמה שעות (חיבור של 10 מגה אז זה כמה ג'יגות) פתאום ההורדה מפסיקה (ב FLASHGET סימני שאלה וב IDM גם לא עובד) ואני גם לא מצליח להכנס לאתר בשום דרך.בדקתי אם זה הראוטר שלא עומד בעומס החיבורים וזאת לא הבעיה. עכשיו כשניסיתי להכנס לאתר דרך PROXY כן הצלחתי. האם ייתכן שבעצם הוט או 014 (למרות שאני ב MPLS ) הם אלו שאחראים לבעיה הזו?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מחפש תוכנה להציג את הדסקטופ במחשב מרוחק לא שליטה עליו! רק תצוגה האם יש תוכנה שכזו? תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by erans2007,

שלום לכולם... יש לי בעיה קטנה... רשמתי את האתר שלי לשירות הדומיין של JEMIX אך השירות נפל,למישהו יש מושג מתי זה יסתדר?! מכיוון שזה אתר של עסק משפחתי וכעת אין אתר ( הוצאנו כרטיסי ביקור)

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  17. היי, רכשתי אתמול מודם ראוטר של חברת EDIMAX דגם AR-7265WnA, אחרי שחברתי והגדרתי לפי חוברת הדרכה, אין תקשורת בין המחשב למודם. זאת אומרת, כל הנורות דולקות, יש ADSL. כאשר אני מתחיל את ההתקנה דרך ה WIZARD, מכניס סיסמה.... ומשם מקבל הודעה Please check the connection. נראה כי כרטיס הרשת של המחשב לא מקבל תקשורת מהמודם. האם אתם מכירים את התופעה? ויכולים לסייע לי בפתרון הבעיה. תודה לכלום, ניר

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני יודע שזה לא הפורום הכי נכון לשים בו,אבל אני חייב את העזרה שלכם לפני שיתחיל כיפור. האינטרנט עובד הנה אני פה כותב,אבל הוא לא מתחבר למה שאני באמת צריך! - STEAM,WOW - לא מתחבר להם. יש לי ראוטר[כן זה נהיה יותר גרוע] עם 4 מחשבים.כרגע 2 מהם דולקים , לא לוקחים הרבה תעבורה בכלל. הקטע הוא שאתמול גם לא עבד לי כלום. חזרתי מיציאה ב 2 בלילה ואמרתי בוא ננסה - הופ! נכנס הסטים,נכנס ה WOW. ד"א יש לציין שיש לי 012[אמרתי לכם שזה נהיה יותר גרוע] . מזה אומר? הם חוסמים משהו בימים? אני צריך לפתוח פורטים בימים? מה לעשות ? הראוטר הוא SIEMENS SL-141.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by supercars,

ערב טוב, יש לנו רשת ביתית בבית שמחוברים אלייה שלושה מחשבים. עד לפני כמה ימים הכל היה תקין, כל המחשבים היו יכולים להדפיס דרך המדפסת המקומית והיה אפשר לשתף קבצים. היום שני המחשבים האחרים לא מזהים את המחשב שלי (שאליו מחובר הראוטר) ולפיכך לא ניתן להדפיס ולשתף קבצים. הנה הודעת השגיאה (אפשר לראות גם את הסמל של האינטרנט עם המנעול - מה שלא היה קודם): ד"א אי אפשר להכנס לחומת האש שלי - יש הודעת שגיאה נוספת: "עקב בעיה לא מזוהה, אין לWindows אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של Windows". תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. לפני כמה ימים החלטתי לעשות תחזוקה למחשב של תיקון וניקוי כל מיני "זבל" שכביכול אמור לשפר ביצועי המחשב כולל איחוי ,על הדרך בתוכנות האחזקה שהתשמשתי היו אופציות ל-Internet speed optimization ביצעתי את בהתחלה לא ממש שמתי לב לזה אך לאחר כמה זמן שמתי לב שהגלישה באינטרנט התחילה להיות ואיטית עם טעינות איטיות יותר ממה שאני הייתי רגיל ואחד האתרים שבהם אני מרגיש את הבעיה הפורום הזה של HWZONE ,אולי אני אוכל סרטים סתם על הפורום והוא באמת נהיה איטי יותר מאז השינוי שעשו פה? - אם אני לא אוכל סרטים ואכן הגלישה פה צריכה להיות מהירה איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו? *ניסיתי לבדוק עכשיו ב BACKUP &RESTORE של המחשב אבל כבר אין לי את נקודת השיחזור האחרונה ששם ביצעתי אופטימיזציה נקודה אחרו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי בעיה של גלישה איטית בכללי- בעיה בתשתית של הוט- זה בטיפול. (בעייה כבר שנתיים, תשתית ישנה). מחובר להוט + אינטרנט זהב- 1.5 מגה. במחשב הראשי- הגלישה איטית להחריד- בבדיקה זה 1.1-0.9 מגה, הורדה על 80-120 קילו בייט במקום 183. חיבור כבל LAN למחשב אחר- מראה מצב טוב הרבה יותר. המחשב עבר פירמוט לא מזמן, אני מריץ תוכנות סריקה ואין וירוסים ואין תולעים/סוסים. מה הבעיה? הגדרות ? כרטיס מסך? (הוא און בורד לוח P5B של אסוס). אשמח לעזרה, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by bg1987,

אתמול עברתי לוינדואוס 7, ולהפתעתי גיליתי שחייגן הVPN (חייגן שהגדרתי לבד, לא התוכנה שמביאים לך) שהתחברתי איתו לכבלים (012 אם זה משנה) כבר לא עובד, אני מקבל שגיאה 789 כל פעם שאני מנסה להתחבר. בעיה נוספת בשראיתי בלאפטופ, שעליו מותקן VISTA HOME PREM זה שמדי פעם האינטנט היה מתנתק ושניה אח"כ הייתי מקבל BSOD, זה אמנם ויסטה, אבל זה הגיע למצב שבו קיבלתי 3 BSOD ברבע שעה כולם מספר דקות אחרי החיבור, והסימנים להגעת המסך הוא ניתוק המחשב מהאינטרנט. נ.ב. המודם מתחבר לנתב אלחוטי והמחשבים מתחברים ל WIRELESS ומפעילים חייגן. מישהו מכיר פתרון \ woraround לבעיה של 7? וגם אם יש למשהו מושג לגבי הבעיה של ויסטה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לי מחשב שכתוב לי במפרט,אני מחובר לאינטרנט, אני רוצה לחבר אותו למחשב DELL OPTIPLEX G280 לצורך הקמת רשת ושיתוף חיבור האינטרנט שלי. מה אני צריך לקנות? איך אני מתקין?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by inbalt,

יש לי ראוטר\מודם של בזק - siemens sl2 141 המחובר לראוטר motorola של הכבלים אני רוצה שהראוטר יחובר למודם של הכבלים וישמש כראוטר איך מגדירים זאת? החיבור שלי הוא ללא חייגן, למרות שזו לא בעיה לשנות לחיבור עם חייגן בנתיים ביטלתי את ההגדרות בראוטר של dsl (עשיתי disable) יש לי את ה-host של 012 ל-pptp ול-l2pt למרות שלא מצאתי איפה יש אפשרות כזאת בראוטר תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. לפעמים האינטרנט מתנהג מאוד מוזר במהירויות העלאה(תקוע). אם יש לי נתב אלחוטי באופן עקרוני אפשר לגלוש לי עליו?

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.