רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
לא יודע עד כמה זאת תקלה או בעיה, אבל לא ידעתי עוד איפה לשאול... יש לי חייגן של בזק שמחבר אותי לאינטנרט. השאלה שלי היא האם יש דרך לגרום לכך שהאינטרנט יתחבר אוטומטית כאשר הוא מזהה את המודם מחובר אליו כמו במחשבים אחרים שראיתי, כך שגם תהיה לי כתובת IP קבועה, ולא תשתנה כל פעם שאני מתחבר מחדש לאינטנרט דרך החייגן?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גולש באינטנט של הקיבוץ ואני גולש מאחורי נתב כולשהו. וחסמו לי את הפורטים של האימיול. איך אני יודע איזה נתב יש לשרת בקיבוץ על מנת שאני יוכל לפתוח את הפוריטם? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך גם כרטיס רשת ומצאתי באיבורי גם ראוטר+כרטיס רשת ב215 שח. נתב TP-LINK WR541G + TP-LINK WN321G השאלה איזה ראוטר אתם ממליצים? יש לי כבלים, והמרחק בין 2 המחשבים הוא 3 עד 5 מטר. תודה.
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה לשים מחשב שרת בין המחשב שלי לבין המחשב אחי. אני כרגע מחובר ל ADSL ורציתי ששינו נוכל לגלוש באינטרנט לשנינו יש אותו כרטיס רשת ומערכת WinXP. המחשב שישמש כשרת הוא מחשב פשוט (לא משנה כרגע איזה) באופן כללי רציתי לדעת מה זה נותן לי אם אני שם שרת בין שני המחשבים ?(למרות שאני לא יודע לעשות את זה) ובאופן כללי מה אני צריך לעשות במחשב שמשמש כשרת ?(נניח שהוא ריק) ! אם למישהו יש איזה לינק למדריך בעברית זה יהיה מצוין .
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבית מושחל עם CAT6. מבקש עזרה בבחירה של שקע לקיר וקונקטור בצד ארון התקשורת בשביל חיבור לסוויץ המטרה כמובן לקבל 1GB בלי הפרעות ובעיות. האם יש הבדל בין המוצרים השונים ?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי כבר כמה שבועות LOWID באימיול ואני לא יודע איך פותרים את זה..עשיתי את הדבר הזה שהם מבקשים לעשות בפיירול וזה לא עוזר.. יש לי רשת אלחוטית אם זה משנה משהו.. מה צריך לעשות כדי שלא יהיה לי LOWID יותר??? תודה רבה לעוזרים, דניאל.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני מנסה להחליף את כתובת ה-IP החיצוני שלי וכל מה שניסיתי עד בה לא צלח. עברתי על מדריכים שונים: - כיבוי הראוטר - לא הצליח - ביצוע ipconfig/release ואח"כ renew - לא הצליח - שינוי באמצעות התכנה DHCP_IP_Forcer - כאשר עשיתי את זה מחובר לראוטר זה לא הצליח. כאשר עישיתי את זה מחובר ישירות למודם ה-IP באמת השתנה אבל איך שהתחברתי בחזרה לראוטר אז ה-IP חזר. איך אני יכול לשנות את כתובת ה-IP שלי ? אשמח לעזרה. תודה
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, הקדמה: התקנתי לאחרונה WIN 7 ולאחר שלא הצלחתי למצוא דרייברים מסויימים פתחתי את החוברת של הלוח אם ונתקלתי במושג חדש שלא הכרתי, Teaming אז שאלתי היא, מה זו האופציה המוזרה הזאת שיש לי בלוח אם? ממה שהבנתי אפשר לחבר 2 חיבורים ל 2 כ.רשת שונים ובכך להרחיב את רוחב הפס האם הבנתי נכון? לצערי לי מצאתי מידע ברור ומובן בגוגל... תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.! יש לי בעייה באתר rapidhsare כשאני בא להוריד משהו מהאתר ולוחץ free ---> ואחרי שעלה הקוד נגיד קוד כמו: r6y63o ואני מעתיק אותו לאיפה שצריך אז אין לי מקום לרשום את כול הקוד.??? מה אני עושה ..?? תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר TL-WR1043ND ואליו מחובר, בכבל רשת ישיר, מחשב שולחני. כשאני מדליק את המחשב לפעמים כתובת ה-MAC שלו, הנרשמת ב-DHCP Clients List, היא 00-00-AB-CD-EF-GH ולפעמים היא 00-AB-CD-EF-GH-12. הכתובת האמיתית הרושומה בכרטיס הרשת היא השניה. זה שכתובת ה-MAC משתנה יוצר לי בעיות עם Address Reservation והפניית פורטים. הבעיה מסתדרת אחריי הפעלת המחשב מחדש ולפעים נדרשת גם הפעלת הראוטר מחדש. מישהו נתקל בבעיה הזו? מה יוצר אותה? איך מתמודדים איתה? לראוטר הזה מחוברים עוד מחשבים ונדמה לי שאיתם אין בעיה דומה, גם אלו המחוברים באל חוטי. תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ואקס-בוקס במרחק בערך 30 מטר ממחשב שני בבית שלי. מה הדרך הכי טובה במחיר סביר (לא רשת אל-חוטית במאות דולרים) לחבר את כולם לאינטרנט בכבלים ואולי גם לחלוק קבצים? מה אני יצטרך לקנות? ועוד שאלה: יש לי כרגע חיבור לאינטרנט בכבלים במהירות 750 ק"ב. זה יהיה איטי אם ישתמשו בו שני מחשבים בו זמנית, אז מה עדיף לי - לעשות חיבור לאינטרנט במהירות 1.5 מ"ב או 2 חיבורים במהירות 750 ק"ב?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שזוכר התלבטתי לגבי הסוגיה ובסופו של דבר רכשתי את ה1043ND של TPLINK לשמחתי חבר ששידרג את האינטרנט העביר לרשותי מודם/ראוטר מודם 8691ND גם של TPLINK (בן כמה חודשים). הסוגיה שנתקלתי בה היא כזאת, אני רוצה שהמודם/נתב(8691ND) יתפקד רק כמודם, וה1043ND יתפקד כנתב, הבעיה שאני נתקל בה היא כזו: אם אני מייצר חייגן (בזק PPPOE) מהמודם/נתב (8691ND) הכל עובד תקין יש אינטרנט וכו, אם אני מבטל את החייגן ויוצר חייגן בנתב (1043ND) הוא לא מתחבר, המערך הוא כזה: כניסת WAN של ה1043ND מחוברת לLAN 1 של ה8691ND, יש הגדרות נוספות שצריך להגדיר על מנת לקבל חיבור תקין ? שכן ולפי הבנתי מספיק רק הגדרה של החייגן האוטומטי. תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי לחבר נתב Linksys WER54GL, שמחובר למודם כבלים (ללא חייגן) של חברת טומסון. במחשבים שמחוברים ישירות לנתב אין לי בעיה לגלוש, אך במחשבים שמחוברים אלחוטיים הנתב מזוהה, אך אין אפשרות לגשת לאינטרנט. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם. פירמטתי את הלפטופ של אבא שלי כי החלונות נדפק. לפני הפירמוא הייתה נורה אדומה כזו אשר פותחת אפשרות גלישה לאינטרנט. לאחר הפירמוט הנורה בכלל לא עובדת,אני מנסה להכנס לרשת האלחוטית שלי,דרך ראוטר ולא מצליח. כנראה אני צריך להגדיר את כל ההגדרות האלחוטיות,ורציתי לדעת כיצד לעשות זאת. פעם היה לי"מצא רשתות אל-חוטיות בתווח,וזה מצא לי כמה.עכשיו אני בכלל לא מוצא את האופציה הזו השפה היא באנגלית,זה ממש דחוף ו תודה על תשומת הלב !! עריכה : הגעתי להגדרות של wireless אבל זה אומר לי להכניס איזה flash drive ,ואין לי אותו. הדבר היחידי שיש לי זה דיסק של edimax,יכול לעזור במשו ?
-
- 10 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלומות! תוכלו בבקשה לומר לי, בבואי להקים רשת אלחוטית בביתי, אני צריך לחבר מחשב אחד לנתב אלחוטי ולהתקין כרטיסי רשת אלחוטיים בכל שאר המחשבים, האמורים להתחבר למחשב הראשי. נכון? האם זה משנה איזה מחשב הוא הראשי, שאליו מחובר הנתב האלחוטי? (כלומר, החזק או החלש יותר) ועוד בקשה, התוכלו להמליץ לי מה לקנות? האם צריך נתב אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי מאותה חברה, או שאפשר לשלב? והאם ישנם דגמים/חברות מסוימות שאתם יכולים להמליץ לי עליהם, על-פי התנסות אישית? תקציב 300-500 שקלים... (הייתי מזמין מהספק שלי, אבל ביודעי את כול המבצעים, תמיד יוצא שכול העסק הוא יקר יותר מאשר הקמה אישית של הרשת... האם אני צודק?) ועוד משהו קטן, אני גר בבניין, בקומה רביעית, בדירת שתי קומות. האם צריך נתב מיוחד, כדי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אין firewall מותקן במחשב אבל יש לי firewall מובנה בנתב שלי (מודם B-FOCUS 312 שהפכתי לנתב) השאלה שלי האם יש צורך להתקין firewall במחשב או שזה של הנתב מספיק טוב?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... יש לי ראוטר WRT של לינקסיס שעדכנתי את הקוחשה שלו בהצלחה לDD-WRT הבעיה שלא הבנתי איך אני אמור להתקין את האקסס פוינט...יש לי אקסס פוינט EW-7206 של אדימקס לא הבנתי מה אני אמור להגדיר על האקסס פוינט ומה אני אמור להגדיר על הראוטר... ומה המאק אדרס של האקסס פויינט לעזאזל? הכל מאוד מבלבל :-S תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מתחבר דרך כבל לרשת אינטרנט באוניברסיטה. כל דקה +- מתבסס חיבור ואז ישר מתנתק. וככה זה חוזר על עצמו עד שבסופו של דבר זה כן מתחבר לתקופה ממושכת (מרבע שעה עד כמה שעות אפילו), אבל זה מתנתק ושוב חצי שעה בערך עד שזה מצליח להתחבר שוב. יש לציין שאני לא היחיד שזה קורה לו. אני מכיר עוד 4 אנשים שזה קורה להם. הקטע שחשבתי שזה בעיה באוניברסיטה והתקשרתי לתמיכה שלהם והם אמרו לי שהכל צריך להיות בסדר, בדקתי שהכבל בסדר ואפילו קבעו לי תאריך שיבוא אלי טכנאי להחליף/לבדוק את השקע בקיר. אבל אז התקנתי אובונטו! ושם אין שום בעיות.. החיבור מיידי ואין כלל ניתוקים. מה זה יכול להיות? לאיזה כיוון לפנות? הבעיה אצלהם או אצלי? (תזכרו שזה קורה לעוד אנשים לא רק לי ) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי 2 כרטיסי רשת אלחוטית, אחד למחשב הרגיל ואחד לנייד, התקנתי את שניהם אך איני מצליח לגרום להם להתחבר אחד לשני. ניסיתי לחבר אותם באמצעות האשף של XP באמצאות כונן DISKONKEY. לעומת זאת אני יכול בהחלט להתחבר לרשתות של השכנים משני המחשבים ;D
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תיבת איימייל בנפח של 20+ מגה בחינם.. אם יש לכם מה להציע אז בבקשה תתנו לי לינק שאוכל להרשם.. תודה רבה גיא
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים בשביל להתחבר היום לאינטרנט בדרך תשתית הADSL נדרש תשלום חודשי לבזק לפי גודל החבילה וכמו כן תשלום לספק אינטרנט (גם כן בהתאם לגודל החבילה המתאימה לחבילת בזק). אז זה הסיפור, לדודה שלי יש מנוי אצל Netvision לחבילה של 750KBit, כנ"ל לבזק. אנחנו פה גם מנוים לNetvision אבל לחבילה של 1.5MBit ומן הסתם גם משלמים לבזק בהתאם לחבילה... אבא שלי משתמש באינטרנט מהיר גם בעבודה ולאחרונה הוא תופס את המנוי בשעות הבוקר אז דודה שלי הציע לנו את המנוי והסכימה שנשתמש בו פה ושם כשהיא לא משתמשת בו. הכל טוב ויפה ואנחנו מתחברים על המנוי פה ושם ולשמחתינו גם איתו מהירות החיבור היא לא פחות מאשר 1.5Mbit ! ולא, דודה שלי לא הגדילה את החבילה, פעם האחרונה שהייתי אצלה (וזה היה כבר אחרי שהתחברתי …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כבר הרבה שנים edimax br6204wg הוא עושה המון בעיות, וזה לא משהו שהתחיל בתקופה האחרונה. הוא מחובר דרך L2TP. לפעמים האינטרנט מתנתק ואז אפשר לעשות לו ריסט דרך כניסה לממשק שלו. לפעמים אי אפשר בכלל להכנס לממשק שלו ואז צריך להוציא אותו מהחשמל ולהחזיר. לפעמים חלק מהמחשבים ברשת נעלמים. יש לציין שמחובר אליו מחשב אחד בחיבור חוטי ועוד 3-4 לפטופים בחיבור אלחוטי. החלטנו לקנות נתב חדש וחשבתי על הWRT54GL, אבל קראתי שגם הוא עושה בעיות עם ,L2TP זה נכון? איזה נתב כן מומלץ לקנות בתקציב של 350 ש"ח? כדאי לקנות כבר נתב N? ואם כן, איזה? דרך אגב, בלשונית wireless האדימקס שיש לי כרגע מוגדר כAP. זה מה שאמור להיות מוגדר שם?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 2 מחשבים אחד נייח והשני נייד לאינרטנט ושלא תהייה תלות בחיבור לאינטרנט.. רציתי לדעת אם אני צריך רק HUB? ואם כן אז איזה הכי טוב.. אני צריך משהו זול וטוב..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון, מידיי פעם הדפדפן נסגר לו בצורה עצמאית ללא שום הודעת שגיאה כלשהי - פשוט נעלם! ניסיתי גם את מוזילה (בכדי לשלול בעייה באקספלורר) וגם שם זה קורה. עוד לא מצאתי תבנית עיקבית, אבל למשל באסטבלאוויסטה הדפדפן נסגר עוד לפני שהאתר עולה לחלוטין (תמיד!), לפעמים זה קורה בנענע ובעוד כמה אתרים... מה יכול לגרום לתופעה הנ"ל? מישהו נתקל בזה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-