רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני מנהל מתחיל בארגון שלי ואני רוצה לדעת איך אני מתמיע/איזה מערכות אני צריך כדי להטמיע מסנג'ר פנים ארגוני נ.ב - 1. רק לאנשי הסיסטם יהיה הרשאות להוסיף אנשים מחוץ לארגון והלקחות ייצרכו אישור של אנשי הסיסטם 2. השרתים שלי הם 2003 תודה.
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום עשיתי בדיוק את מה שרשום במדריך הזה:http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm עשיתי בדיוק צעד צעד ויש לי בעיה. אני רואה את המחשב השני ברשת ב My Network Places אבל אם אני נכנס אליו אז ישר מופיע לי חלון שמבקש שם משתמש וסיסמא של החשבון שלו. אז הקשתי את שם המשתמש של המחשב השני ואת הסיסמא ולאחר מכן הוא שוב פעם מבקש מחדש ולא עושה כלום. יש לציין שהגדרתי את כל רשת המחשבים באותה קבוצת העבודה ובאותו שם. חשבונות ה guest בכל המחשבים ברשת סגורים. והגדרתי בכל המחשבים ברשת את הפרוטקול NetBIOS Over TCP/IP. מה לא עשיתי טוב? ואיך אני מסדר את הבעיה הזאת שלא יהיה לי מסך התחברות כשאני נכנס למחשב אחר ברשת הביתית. חשוב לציין שכל המשתמשים במחשבים ברשת מוגדרים כמנהלים. …
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, אני מאחסן חינמית ב hostrator ורכשתי דומיין בdomain the net כשניסתי לחבר את הדומיין לאתר באחסון הכנסתי את שם הדומיין (.com) ובאתר בו רכשתי את הדומיין שיניתי את הdns ל ns1.Hostrator.com ns2.Hostrator.com חיכיתי יום שלם שמא הם מעדכנים את הDNS רק פעם ביום, ועדיין אני מקבל את השגיאה הבאה כשאני מנסה להכנס לאתר דרך ה.com The proxy server received an invalid response from an upstream server. The proxy server could not handle the request GET /. Reason: DNS lookup failure for: galilhaofek.com לאחר כמה שניות שהוא מנסה להכנס לאתר. דרך הכתובת הישירה שההוסט נתן לאתר , האתר עולה בלי בעיה. מה הבעיה פה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין הרבה מה לעשות עם החסימות של ספקים אבל ננסה להתמודד ( אני אשמח לכל מידע שתוכלו לתרום / לתקן בנושא ) לפי מיטב הבנתי יש שלושה תחומים עיקרים שהפסקים מתעסקים בהם: Traffic'>http://en.wikipedia.org/wiki/Traffic_shaping"]Traffic shaping - עיצוב תעבורה לפי תכנים בעיקר סינון אפליקציות P2P ו/או הגבלות מהירות בשעות עומס. Congestion control - בפשטות מחלקים בינינו את רוחב הפס שיש במקום לתת את מה שהם הבטיחו. Download Quota - הגבלה של סה"כ נפח התעבורה בחודש. כאשר נגד 2 האחרונים לפי מיטב הבנתי אין הרבה מה לעשות (חוץ מלעבור ספק אולי ) מכיוון שכל זה מתבצע ב"רמת הספק" ומגיע אלינו AS IS לאומת זאת כנגד סינון תכנים (כמו ש012 עושה) יש מה לעשות מכיוון שיש 2 שלבים בתהליך: זיהוי וחסימ…
-
- 11 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל הקונפיגורציה של האינטרנט אצלי: בזק בינלאומי + הוט חיבור MPLS לראוטר BR 6204 WG, חיבור חוטי למחשב ולPS3 הולכים מהראוטר. עכשיו הראוטר קיבל DNS אוטומטי והוא: Primary DNS : 192.117.235.235 Secondary DNS : 62.219.186.7 ובמחשב ובPS3 (מחוברים לראוטר) כאשר אני עושה אוטומטית אני מקבל: Primary DNS : 192.168.1.1 Secondary DNS : 0.0.0.0 הPrimary הזה הוא הכתובת של הראוטר ברשת. עכשיו חשבתי שזה לא בסדר וקיבעתי במחשב ובPS3 את הDNS שמצאתי ברשת של בזק בינלאומי שזה: שרת DNS ראשי (Netex)* 192.115.106.35 שרת DNS משני (Netex)* 62.219.186.7 שרת DNS ראשי (ללא Netex)* 192.115.106.31 שרת DNS משני (ללא Netex)* 62.219.186.12 קיבעתי את הDNS ללא NETE…
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי חבילה של 5 מגה בבזק בינ"ל ואני מוריד הרבה מ-RAPIDSHARE (יש לי חשבון שם). אני תמיד מוריד בעזרת התוכנה FleshGet,המהירות שאני מגיע אליה בד"כ היא 600 פלוס מינוס ככה שזו המהירות של החבילה שלי. לאחרונה אני שם לב שהמהירות שלי הרבה פעמים לאחר כמה דק' "נופלת" למהירות של 100 פחות או יותר. מה שאני עושה זה סוגר את התוכנה ופותח אותה שוב ושוב אני משיג את המהירות הרגילה של החבילה שלי אבל שוב לאחר כמה זמן המהירות שוב נופלת. אני מחובר בראוטר,אין לי שום תוכנה שמגבילה אותי ואני מחובר בחוטי,יש לציין שהבעיה היא רק לאחרונה ובהגדרות של החשבון שלי ב-RAPIDSHARE זה מוגדר בשרתים על רנדומלי ותמיד זה היה ככה. מה יכולה להיות הבעיה ? יכול להיות שזו הגבלה מבזק בינ"ל ? יש מצב שבעזרתכם ת…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אז קודם אני יציין שאני עם בזק+בזק בינ"ל בחבילה של 4M ומשתמש במע' הפעלה XP אני מחובר לאינטרנט באמצעות מתאם רשת שמקשר אותי לראוטר שנמצא במחשב אחר. בזמן האחרון יש איטיות נוראית בגלישה/הורדה במחשב שלי , אבל לא במחשב שגולש ישירות עם הראוטר לדפים לוקח זמן רב לעלות גם כשאין אצלי הורדות או במחשב השני רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר בראוטר לאינטרנט סמייל ואני חווה בעיית פינגים גבוהים זה מכבר חצי שנה. ניסיתי לדבר איתם והם טוענים שבגלל שמחשב אחר מחובר לראוטר זה גורם לעלייה בפינג. האם יש ביסוס לדברים אלה?
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אם זה במשחקים אני מקבל עדיין פינגים של 130 בשרתים של COD 4 ואם זה בביטורנט אני מוריד עכשיו 450KB במקום 40KB בקובץ של 3000 סידירים ואני נמצא בחבילה של 7MB +כבלים. על מה משלמים בידיוק 20 שקל נוספים ? יש לי עילה לבטל את ההתחייבות שלי במקרה כזה ? או אם ישנה אפשרות לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם יש לי נתב אינטרנט של בזק siemens sk2-141 שחור וכאשר אני מנסה להתחבר לתוכנות שצריכות יציאה לאינטרנט כמו ICQ/MESSNGER הוא לא נותן להם לצאת, אבל הדפדפן והדואר אלקטרוני של מיקרוסוטפ עובדים כרגיל בדקתי בחומת אש, ביטלתי וזה עדיין נמצא .. לפי מה שידוע לי הפיראוול של הנתב לא פועל מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה?? דחוף לי מאוד חבר'ה, שבת שלום
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה. יש לי רשת ביתית מאחורי נתב, ובה כמה מחשבים שמריצים שרתי VNC באמצעות RealVNC Corporate. לצורך העניין, כל שרתי ה-VNC רצים על פורט P. כדי שזה יעבוד, בנתב מופעלים שרתים וירטואליים באופן הבא: *מקדם פורט חיצוני P1 לפורט P במחשב X1 *מקדם פורט חיצוני P2 לפורט P במחשב X2 וכו'. בעיקרון, זה עובד יופי. אני יכול לגשת לשרת ה-VNC של כל מחשב באמצעות שילוב הכתובת החיצונית והפורט החיצוני - ExtAddr:P1, ExtAddr:P2 וכו'. אבל באופן מפתיע, כשאני מנסה לגשת מתוך הרשת הפנימית עצמה, אני עדיין חייב לגשת לפי הכתובות החיצוניות. כלומר, נניח שאני מנסה לגשת מ-X1 ל-X2. אני יכול לגשת רק דרך ExtAddr:P2, ולא דרך X2:P. אם אני מנסה לגשת ישירות ל-X2:P, אני מקבל Connection refused. קצת מוזר לי שאני ברשת …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בהרבה בעיות עם הראוטר שלי, 3com מאז שעברתי לתשתית HOT. אני בספקית 012. אני מתכוון להחליף ראוטר ל LinkSys WRT54GL. האם הוא טוב ויספק את צרכיי? או אולי תוכלו להמליץ לי על ראוטר טוב יותר שיתאים ל HOT ו 012? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, עקב מעבר דירה אני נאלץ לוותר על הרשת הקווית שלי ולחפש פתרונות חדשים. אני זקוק לרשת מהירה עד כמה שניתן בגלל שאני מבצע העברה של Streaming משרת לשני מחשבי HTPC אפשרות אחת הינה רשת על גבי קווי החשמל אבל מנסיון עבר היא איטית מדי, למרות ההבטחות. המרחק בין הנקודות אצלי דיי קטן וגם הקירות לא בעייתיים כך שלא צפויה ירידה של עוצמה ולכן נשארתי עם האפשרות של רשת אלחוטית בתקן N, האם מישהו שיש נסיון עם רשת שכזו יכול לבדוק מהי המהירות האפקטיבית שהוא מקבל ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד,לשולחני מחוברת המדפסת-BRADER-215C-.איך אני שולח חומר להדפסה דרך הנייד? בתודה מראש א ש ר
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פעם, כדי לפתוח פורטים הייתי פונה לספק האינטרנט שלי ובשניות היו עוזרים לי. עכשיו דיברתי עם התמיכה של הספק שלי, ומסתבר שהשרות הזה עולה כסף, ויותר הם לא נותנים את ה''עזרה'' בפתיחת הפורטים בחינם אלה ב7.90 לחודש!!! . אני מצרף פה תצלום מסך של ההגדרות בראוטר שלי איפה שפותחים את הפורטים. אני צריך לדעת מה לרשום בSERVER IP ואיך אני בודק איזה מספרים אני אמור לרשום שם. המספרים שרשומים בהגדרות הם סתם רנדומאלים ולא כי אמרו לי לרשום אותם. http://www.siz.co.il/my.php?i=5kmztke1d1yo.jpg תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נוסף עוד מחשב לבית ואני צריך לחבר אותו לאינטרנט. המחשב הראשון יעמוד ליד ההמודם\ראוטר לכן לא חייב שיהיה חיבור אלחוטי אבל אם תהיה אפשרות אז רצוי מאוד. המחשב השני עומד בקיבינימט בסלון (מרחק של 10-15 מטר מהמחשב הראשון) ואותו צריך לחבר, השאלה איך עושים את זה.. אני יודע שיש לבזק ראוטר שהם מוכנים לתת לי אותו בתמורה למודם שיש לי עכשיו + תוספת של 125 שקלים. מה אני צריך עוד לקנות? כרטיס רשת אלחוטי? או שיש איזה מחבר USB בערכה של הראוטר שאני מחבר למחשב בסלון שיקלוט את האות? יש כאן למישהו נסיון בדברים האלה? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני אפרט פה, איך בנויה הרשת ואיפה בדיוק הבעיות ואשמח לתשובות. הרשת היא של LINKSYS WRT54G. הכרטיס רשת בחדר שלי EDIMAX 7317UG מחובר בכבל 5מ' שיש בקצה שלו מגבר, ועוד כבל של מטר. הרשת מוגנת בWPA. הבעיה היא: אצלי בחדר יש הרבה מאוד ניתוקים ברשת. היא מוגדרת שיתחבר אוטומאטי, הרשת בקליטה של 4 פסים מתוך 5, והיא פתאום מתנתקת, ואני עושה רענן לרשתות הקליטה עדיין טובה מאוד. לפעמים זה חוזר לבד, ולפעמים אני צריך לנתק ולחבר את הכרטיס רשת. מה זה יכול ליהיות? ושמתי לב שלפעמים הרשת עושה DISCONNECT לעצמה, זאת אומרת שבחלון איפה שמתנתקים ומחברים. ואז צריך לעשות לCONNECT למרות שאני לא ניתקתי. עוד שאלה: שווה לעדכן אותו? הוא גירסא 5 באתר שלהם זה עידכון לגירסא 1.02.6, במה זה משנה? והאם …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשלושה חודשים האחרונים האינטרנט שלי התחיל להתנתק על בסיס קבוע. היו אצלנו מיליון טכנאים, עשו לי נקודה עם פילטר מהחדר לטלפון שבסלון, החליפו איזה משהו בקופסא של בזק במרתף, איפסתי את הראוטר עם התמיכה הטכנית, בדקתי פילטרים ומה לא. האינטרנט עדיין ממשיך להתנתק ואני על סף התחרפנות. נורת הPPP פשוט נכבית ואז הראוטר מתחבר מחדש או שאני מתחבר דרך הממשק. הבנתי שלראוטר הזה יש עידכון קושחה שמסופק ע"י בזק שאמור לטפל בבעיה הזו. ניסיתי להוריד את העידכון מהאתר של Dynalink אבל העידכון לא הצליח. אח"כ גיליתי שעדיף לקבל את העידכון ישירות מבזק, אחרת אני עלול להשבית לעצמי את הראוטר כיוון שבזק מגדירה את הראוטרים האלה בצורה שונה. תהיתי אם יש כאן מישהו עם אותו ראוטר שקיבל את העידכון מבזק במייל? ניסית…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש אצלנו בקיבוץ רשת WAN (אם אני לא טועה) זה אפשרי להתחבר מרחוק למחשבים אחרים ברשת? ניסיתי דרך השורת הפעלה עם השם מחשב (כמו ברשתות הצבאיות) אבל זה לא עבד הIP לפי IPCONFIG הוא זהה לכול המחשבים בקיבוץ תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ... לפעמים האימיול מוריד טוב ולפעמים לא ...זה בגלל שבזק חסמו את הפורטים כדי לשמור רוחב פס או לא יודע למה ... עכשיו אצלי הכול פתוח נכנסתי ל-10.0.0.138 והוספתי שם את הפורטים ... עשיתי ip קבוע : חיבורי רשת-local area connectoin -internet protocol-מאפיינים ושם עשיתי ip קבוע 10.0.0.8 אצלי הכול פתוח רק שבזק חוסמים אז התקשרתי אליהם והחוצפנים האלה אמרו שהם לא מטפלים בזה וצריך להצטרף למסלול שעוסק בבפתיחת פורטים וכאלה שטויות ... אני לא רוצה שיעזרו לי אני יודע לבד אני רוצה שהם יפתחו לי את הפורטים ... קיצר יש עוד משהו שאני יכול לעשות על המחשב שלי כדי לפתוח את הפורטים או שההורדות שאני מוריד תמיד יורידו טוב ? או שהבעיה אצלם ואני צריך להתקשר ולריב איתם שיפתחו לי מבלי להצטרף …
-
- 11 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה כלשהי שצריכה פורט מסויים פנוי, הפיירוול של הוינדוס סגור. בהתחלה הבעיה הייתה הנתב, אבל אחרי שפתחתי את הפורטים דרכו זה הסתדר למשך כמה חודשים. לפני מספר ימים הבעיה חזרה בלי שנגעתי בכלום ואני שוב מקבל שגיאה שהפיירוול חוסם את התוכנה. יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? תודה מראש לעוזרים, ברק
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש פתרון לקליטה גבוהה של הרשת האלחוטית. מרוחק כ-30-40 מטר מהראוטר ואות הקליטה נמוך מאוד, מה האופציות לשיפור הקליטה? ראוטר אחר או מגביר אות כלשהו? תודה.
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי יש לי טופולוגיה דיי דפוקה ברשת שאני יהיה שמח להגדיר בה DYNDNS. להלן הטופולוגיה: 3 עמדות קצה ברשת 192.168.1.0/24 מחוברות לראוטר שתומך ב DYNDNS. יציאת ה WAN של בראוטר מתחברת לקוספא מעצבנת של 012 שהמטרה שלה לספק קו טלפון על גבי IP. הקופסי הזאת מתחברת למודם שהוא מתחבר לתשתית טלפון. בקיצור סיבוך אחד גדול. הקופסא הי זו שמחייגת לרשת והמודם נראה לי משמש ב BRIDGE. מה קורה שבפועל אני צריך להגדיר את ה DYNDNS על גבי בוקפסא אבל לא יצא לי לגשת לממשק שלה ומשהו אומר לי שהיא בכל זאת לא תומכת באפשרות זו. למי שירצה לגבל פרטים על כתובות ה IP אני אביא אחרי זה, אבל בקצרה זה הולכת ככה רגל אחת של הרוטר נמצאת ברשת פרטית 192.168.1.0/24 ומחוברת לסויטצ' עם 3 תחנות, רגל שנייה מקבל IP סטטי ומתחברת…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפני שבוע או יותר שמתי לב שפתאום אני לא מצליח להוריד על המהירות המקסימלית שלי במחשב המחובר לכרטיס רשת אלחוטי (תשתית הוט ספק 013 ברק, מהירות 2.5), בהתחלה חשבתי שזאת הבעיה בקליטה אבל אז ראיתי שהקליטה היא 4 קווים.. ניסיתי ללכת למחשב שמחובר בחיבור קווי לראוטר, והוא הוריד על המקסימום.. כמעט שהייתי בטוח שזה הבעיה בקליטה, ניסיתי להיכנס במצב "safe mode with networking" ואני קולט ששם זה מוריד לי על המהירות המקסימלית!!! מה יכולה להיות הבעיה? בסייף מוד ובמחשב המחובר קווית אני מצליח להוריד על 340-350 ובמצב רגיל אני מוריד על 200 וקצת, וגם זה שלוקח לו איה דקה להגיע למהירות הזו ובשניות הראשונות הוא מוריד לי על בתים לשנייה.. בלי מנהל הורדות אני מוריד על פחות מ200 בכלל. אני חושב שזה …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגדרתי פורטים בתוכנה ואת אותם הפורטים הגדרתי בראוטר עם IP מתאים. אני גולש תמיד ב- LowId למעט המקרים שבהם אני מסמן בתוכנה Use Punp to setup ports. אין לי firewall או כל תוכנה אחרת שחוסמת (למיטב הבנתי). מישהו יכול להסביר למה?
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
-