עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by SomeOneDudOrg,

היי, יש לי כיום WRT1900ACS רציתי לדעת האם שדרוג ל Linksys WRT32X AC3200 יכול לשפר את מרחק השידור של ה WiFi, כלומר הנתב יושב שאצלי בחדר ובין החדר שלי לסלון יש חדר ממ"ד והקליטה חלשה קצת, עכשיו חשבתי על העברת כבל רשת ולשים AP אבל רציתי לדעת האם Linksys WRT32X AC3200 יתן מענה לזה או שרק רוחב פס גדול יותר ב WIFI ?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by barhanin,

יש לי נתב מדגם TP-Link TL-WR541G בגלל שבסביבה שלי ישנם מספר רב של רשתותו רציתי לסנן לנתב רק את כתובות ה MAC של הכ' רשת שלי. שאני נכנס להגדרות של הנתב אז יש לי את האפשות של MAC Filtering בשני מקומות (צירפתי תמונות) השאלה שלי האם האפשורת של MAC Filtering תחת WIRELESS זה סינון כתובות רק לחיבורים אלחוטיים והשני זה לחיבורים קווים? אז אם אני רוצה לסנן את הכתובות איפה אני אכניס את ה MAC שלהם? שאלה שניה מהי האפשרו תהזו ..Address Reservation תחת הלשונית של DHCP ?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by nadav1379,

יש לי נתב של D-LINK DI-604 ואני רוצה לפתוח את הפורט של המשחק NFSU ואני לא יודע איך לפתוח ומה הפורט אולי מישהו יכול להגיד לי

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מנסה לגשתלתיקיות משותפות שיש לי על השרת. אני לא מצליח ואני מקבל את ההודעעה הזו: system error 53 has occurred כשאני עושה פינג לשרת, אני מקבל פינג חיובי. אני פשוט לא מצליח לגשת אליו אני מנסה לגשת אליו דרך הrun... אני כותב \\ip ובמקום אייפי - אני כותב את הכתובת של השרת.. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. https://istore.ccccloud.com/index.php האם הספק הזה טוב מול שרתים מחו"ל ? אך הוא ול ספקים אחרים ? ליודעים את התשובה תסבירו למה זה טוב או רע ,שאני יבין .

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. יש לי בעיית תשתית שהזמנתי אליה טכנאי של ניתוקים ויציאה מסינכרון של המודם כבלים. האם בעיות תשתית יכול לגרום ל ping spikes ? אני לא מצליח לשחק במשחקי רשת בכלל ועשיתי כרגע בדיקת פינג לגוגל הפינגים נעים בין 80 ל 250.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. מישהו יכול לתת לי הסבר איך מאבטחים רשת אלחויטת??? אני קניתי היום ראוטר וכרטיס רשת של TRENDNET הצלחתי להתקים והקליטה היא 100 אחוז...... עכשיו היה כתוב לי שהרשת לא מאובטחת.... מישהו יודע איך אני יכול לאבטח אותה???

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by elias710,

הי חברים אני לקוח של בזק ובזק בין לאומי . אני הייתי על חבילה 40 מגה ובתחילת השבוע הזה עברתי לחבילת ה TOP 100 , לאחר המעבר אני מקבל תוצאות מצחיקות . פה בדיקה מהירות פי אתר בזק [ATTACH=CONFIG]4574[/ATTACH] ופה בדיקה לפי בזק בין לאומי [ATTACH=CONFIG]4575[/ATTACH] טוב אחרי שדיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק ענה לי איזה נציג משועמם שם אותי בהמתנה לשתי דקות ואמר לי שהוא קנפג את הראוטר ועשה כל מני פעולות בתוך המערכת , אבל ללא כל תועלת . והוא טען שזה בגלל המרחק מהמרכזיה כי התשתית תקינה לחלוטין ושאלתי לגבי הפינגים והוא ענה שזה נורמאלי לחלוטין , ביקשתי טכנאי שיבוא לבדוק אם אפשר לסדר משהוא במרכזיה והוא סירב טכנאי לא יכול לעזור לך . יש לי כמה שאלות . 1. האם טכנאי באמת לא יכול לעזור במ…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. כבר רוואטר שני ברצף של NETGEAR VVG2000 מבזק (לאחר מעבר לNGN 100) ברגע שמעבירים אותו למצב Bridge (אני מחבר אותו כמודם לאווטר אחר) הוא מתפגר. מנסה להסתנכרן, או שהוא לא מצליח אחרי כמה שניות ומיד עושה ריסט או שהוא מצליח ומיד שניה לאחר מכן עושה גם ריסט. לאחר שינוי ההגדרות הנ"ל שום דבר לא עוזר יותר, לא הארד ריסט, לא עדכון קושחה ולא שום דבר אחר שנסיתי. הדרך היחידה להתעסק איתו היא לנתק את הכבל טלפון שלא יסתנכרן ואז אפשר לעבוד עם הממשק. אבל אי אפשר לחבר אותו לחיבור טלפון. לבזק אין מושג ופשוט אומרים לי להחליף אותו שוב. אין להם בבזק סטור את ה-DLINK ואני לא בטוח אם יש ומודם VDSL בלבד שהוא לא ראווטר אלחוטי. למישהו יש מושג אם יש משהו לעשות עם הראווטר הנוכחי או עצה אחרת? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by BeBest,

שלום, יש לי בבית כונן רשת - NFS (לצורך העניין מדובר ב-Ubuntu). במחשב השני בבית אני מנסה למפות (mount) את הכונן על מנת שתיהיה לי גישת קריאה לקבצים. התקנתי את הפיצ'ר של ה-NFS ב-Windows (ע"י כניסה ל-Turn Windows features on or off) וסימון Services for NFS (תמונה: http://jpg.co.il/view/505f2d7b9f5bf.png). לאחר מכן נכנסתי לcmd, ורשמתי את הפקודה: mount -o nolock retry=10 192.168.1.100:/Series * ה-mount התבצע בהצלחה והצלחתי להיכנס לכונן, לצפות בקבצים ולהפעיל אותם. לאחר הפעלה מחדש למחשב הכונן עדיין מופיע אך אי אפשר לגשת אליו - מתקבלת שגיאה (תמונה: http://jpg.co.il/view/505f2e3a489ff.png/). כבר הפכתי את גוגל בניסיון למצוא פתרונות לבעיה. אני מעוניין ב-NFS ולא בפתרון אח…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by domuzy,

(אני מאמין שזה שייך לפורום הזה. מתנצל אם לא) אני מחובר דרך הכבלים ב-1.5MB עם 012 כספק. לאחרונה החלו ניתוקים בלתי פוסקים (לרוב זה תקלות 768 או 769 אם אני לא טועה) וההסבר הוא בעיית גישה למחשב המרוחק. זה לא קורה כשאני גולש בפועל ונמצא ליד המחשב, אלא רק כשאני יוצא מהבית לשעות ארוכות, משאיר את האימיול דולק (ולפעמים גם בלעדיו) והמחשב נשאר, כביכול, בלי פעילות "גלישתית". מהכבלים ניסו לעשות הכל, לטענתם- בדקו תשתית, תדרים מהמערכת, שלחו טכנאי שיבדוק בבית, אמרו לי לבטל את הסימון של "כיבוי במקרה של אי-שימוש" ב"ניהול החשמל" במאפייני כרטיס הרשת (אני מחובר בכבל רשת ולא בUSB למודם של "תומסון"), אבל כ-ל-ו-ם לא עוזר! מ-012 לא ראו שום דבר שקשור אליהם. מה אני עושה לפני שאתם "מאבדים" עוד חבר …

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. טוב להלן רשמים ראשונים לאחר שעזבתי את בזק בין לאומי לטריפל C בכל הנוגע לניוזגרופס. 1. בזק בין לאומי בחבילה הרגילה - מהירות הורדה מהניוזגרופס נחסמת לחלוטין בשעות מסויימות של היום. 2. בזק בין לאומי בחבילת גיימר - בנתיים לפי דעתי קומבינציה זאת מהירה יותר בממוצע מהירות ההורדה יחסית לטריפל C. 3. טריפל C - הייתי אומר שמהירות ההורדה הממוצעת והמקסמילית נכון לעכשיו (11 בבוקר) נמוכה ב 20% יחסית לחבילת בזק בין לאומי + גיימר טריפל C נכון ל 11 בבוקר עם 10 חיבורים לXENNEWS בפורט 563 ב - SSL אני מקבל ממוצע של 375-400 KB\S ם ספייקים רבים במהירות. החיבור עם חבילת גיימר היה הרבה יותר יציב מבחינת המהירות. האם טריפל C - היא הישועה הסופית - כנראה שלא. האם משתלם להוסיף עוד 20-25 ש"ח לחבילת הגי…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. מחפשים בנרות נתב VDSL2 ראוי עבור עידן השוק הסיטונאי? מהיום יש לכם אופציה נוספת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%aa%d7%a7%d7%a9%d7%95%d7%a8%d7%aa-zyxel-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c-%d7%91%d7%99/

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. שלום, אני מבקש יעוץ לגבי קניית מודם/ראוטר סלולרי מכיוון שאין תשתית אינטרנט במגורי הנוכחיים ביאכטה. אני מעוניין במכשיר כגון נטסטיק, עמיד מזג אויר (ברמה בסיסית כמובן) שאוכל להוציא מהחלון על מנת לשפר קליטה ולמזער את הקרינה בפנים. אני רוצה לחבר את המודם בכבל (USB או איטרנט) למחשב השולחני שלי, *וגם* להפעיל אותו כהוטספוט ע"מ להתחבר עם הלפטופ והטלפון. בשיטוטי ברשת מצאתי רק מספר קטן של מכשירים כאלו, ומחברות סיניות לא אמינות(?) או קטנות ופחות מוכרות. לבסוף החלטתי לנסות ZTE MF79U, והתאכזבתי מאד. מיד עם ההתקנה התחילו אפליקציות במחשב לקרוס. למשל, מנהל הקבצים שלי חדל לתפקד בכל פעם שחיברתי מחדש את המודם, ואף בצורה שלא ניתן היה לסגור אותו מתוך מערכת ההפעלה, כולל מנהל המשימות, כולל …

15. יש לי HOT, שלאינטרנט אני משלם להם 60 ש"ח, ועוד 20 ש"ח לבזק. בנוסף לכך האינטרנט פשוט נורא! הורדה של 7GB (TORRENT) יכול לקחת עד 4 שבועות, מה שאצל חברים (עם 2.5MB גם) תוך 3 ימים ככה... קיצר אז שמעתי על FAST, איך היא? יש לכם ניסיון איתה? ללא התחייבות, 12MB, רק 30 ש"ח לחודשhttp://www.fast.net.il/?p=3

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by MrAccident,

שלום קניתי מחשב חדש וזה המחשב שמחובר ישירות לראוטר (כמו שהקודם היה), המחשב השני מחובר דרך אנטנה. המחשב הזה מחובר לאינטרנט והמחשב השני כבר לא מצליח להתחבר. ב"גילוי רשת" או איך שזה נקרא, במחשב השני רשום שיש תקשורת עם המחשב שלי אבל אין אינטרנט. אני יכול לשלוח קבצים מהמחשב השני למחשב הזה. נכנסתי ל-IP של הראוטר דרך המחשב השני אבל מהמחשב הזה אני לא מצליח. מישהו יודע מה עושים?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by TS-TS,

שלום לכולם ושבוע טוב... אני מנסה להגדיר QOS במודם שלי ע"פ מדריך זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=369429.0 אמנם המדריך הוא בשביל ראוטר אחר אבל הממשקים שלהם כמעט זהים לחלוטין. הבעיה: המחשב יושב על רשת עם עוד בערך 15 מחשבים וחיבור של 2.5 מגה בערך... מה שאומר שכאשר יש עומס על הרשת, אני יכול לעשות בערך.... כלום. כל רצוני הוא לתת למחשב שלי עדיפות בלתי מוגבלת בהעלאה מידע, והורדת מידע לא עד 50Kb . המדריך די מסביר איך להגדיר את הכל אבל הבעיה שהוא מסביר איך להגביל את תעבורת המידע של תוכנות שיתוף ולא עדיפות של מחשב אחד על פני אחרים. אז אם תוכלו להסביר לי אני אשמח. תמונות של ממשק המודם שלי וכו' ניתן למצוא במדריך.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  18. שלום! יש לי מחשב ראשי שקולט אינטרנט דרך כרטיס רשת אלחוטי וישי עוד מחשב אני רוצה לחבר לאינטרנט באופן זמני דרך מחשב הראשי השאלה איך אני עשה את זה עם כבל רשת? הם יש הגדרות מיוחדות? או שרק לחבר בניהם?? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Lirux,

יש ברשותי את הנתב הנ"ל וכשאני בודק על איזו מהירות חיבור ה- Nexus 5 שלי מתחבר אליו הוא רושם 54Mbps (במקרה הכי טוב) כאשר במרחק של עד מטר מהראוטר. השאלה שלי היא למה אני לא מצליח לקבל מהירות של תקן N ונראה שאני מקבל רק G. כאשר אני מנסה להפעיל Support 802.11n Client Only, המכשיר בכלל לא מצליח להתחבר לראוטר. הראוטר מריץ את הגירסא הזו: BN_1.29-CCOD_OpenWifi

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by iveco,

איך הראוטר הזה ? TPLink Archer AX55 Pro הוא טוב ? עולה 325 שקל הוא יותר טוב מהראוטר של הספק FAST@5670 של סלקום ?

21. היי. אני רוצה לרשת את הדירה, אבל לצערי יש לי קצת נסיון בחיווט דרך קירות (עם סטלבנט אני עוד אחשמל את עצמי...). דווקא את השקעים והראשים אני יכול לעשות. שאלתי מסביב עלויות, נתנו לי מחיר של 300 ש"ח לנקודה (עם זאת זה עבודה מקצועית ברמה גבוהה, שאני ראיתי את התוצאות אישית). אז לרשת דירה זה יוצא די יקר. לכן רציתי לשאול, האם יש למישהו נסיון עם רשת על חשמל (Powerline / EOP)? אני ניסיתי את זה בעבודה לפני 5-6 שנים, כאשר זה רק הופיע, אבל זה גם היה יקר, וגם התוצאות היו לא ממש משביעיות רצון. עכשיו ראיתי באי-בי מחירים די טובים (30$ ומעלה) לכל מתאם. האם השיטה הזו השתפרה מאז? או שזה עדיין לא מומלץ ואני צריך לחזור להתאמן על סטלבנט ? אם זה משפיע על משהו, הבניין הוא חדש יחסית, אז אפש…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. שלום, יש לי את הראוטר הזה: 2wire homeportal 1100 המחשב שלי (וינדוס 7) מחובר אליו בכבל רשת ועוד 3 מחשבים (וינדוס XP) בבית מחוברים דרך מתאמי HPNA. ניסיתי להעביר עכשיו קבצים מהמחשב שלי לאחד המחשבים שמחוברים דרך HPNA ומהירות ההעברה היא רק משהו כמו 300 קילובייט לשנייה כשזה אמור להיות משהו כמו 1.2 מגהבייט לשניה. שני המחשבים נמצאים באותו workgroup ובאמת שאין לי מושג מה עוד יכול לגרום לזה. מה שגם אני זוכר שפעם שהעברתי קבצים זה כן עבד מהר אבל מאז עבר הרבה זמן והשתנו גורמים כמו מערכת הפעלה וכו'. תודה מראש, לירן.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. אני כבר מעל לחודש מנסה לפתור את הבעיה ללא הצלחה, יש עשרות דיונים על כך באינטרנט, חלק מקשרים את זה לכרטיס רשת, חלק ל FireWall חלק לארד-דיסק... לכרטיס הקול ועוד ועוד, עדיין לא מצאתי פתרון לבעיה. מה שאני יודע זה שמרגע ששדרגתי את קו האינטרנט שלי ל 40 מגה מ 15 מהוט לבזק, כאשר אני מנסה להוריד קובץ בודד או גרוע מכך מספר קבצים דרך תוכנת שיתוף של ביטורנט (ניסתי כמה) תוך דקות ספורות ניצול המעבד שלי מטפס ל 100% עם עיווטים בסאוונד ולאגים עצבניים של העכבר. כאשר אני פותח את ה Task Managger אני רואה שהביטורנט לוקח כ 10-20% ו system & system interrupt לוקחים את כל שאר משאבי המעבד. מה שהופך את העבודה על המחשב במקביל לבלטי אפשרית. מצד שני עדיין אני מוריד בביטורנט על מהירויות גבוהות …

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Shasoosh,

היי, רכשתי את הנתב הנ"ל (DIR-825ACG1) ואני מעוניין לעדכן לו את הקושחה. ניסיתי לחפש ברשת אבל הקושחה העדכנית היחידה שמצאתי לגירסא שלי (G) היא מהאתר הישראלי של D-Link מקישור שמפנה לדרופבוקס. 2018.02.12-18.39_DIR_825AC_G1A_ISR_1.0.1_release https://www.support.dlink.co.il/dir-825ac מישהו התנסה עם הקושחה הזאת? מתלבט אם להתקין היות ואין לי את הקובץ של הקושחה המקורית.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by mrraz,

יש לי חיבור 12 של הכבלים, יציב מאוד ומהיר. כל הנסיונות שלי בעבר להוציא מהכבלים מהירות גבוהה יותר נכשלו. הם לא מוכנים לתת יותר מ-12 (יש 100 אבל לא ריאלי) עכשיו בזק מבשרת לי ש-NGN הגיע לטלפון שלי. השאלה אם כדאי ללכת על בזק במהירות גבוהה יותר נניח 15 ( לא מתאים לי יותר כי הספקית אורנג' לא נותנת יותר מ-15) או להשאר במהירות 12 עם הכבלים ?

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים