עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. אני גולש לי היום בכיף באינטרנט ,הכל חלק ויפה ופיתאום כל האתרים עולים לאט מאוד מאוד,משהו כמו 70% פחות מקודם, דרך אגב זה קרה לי בעבר (ליפני שלושה שבועות בערך). והיתקשרתי לכל החברות האפשריות שקשורות לחיבור שלי, אבל זה היסתדר בסוף לבד ,אבל אני לא רוצה לחכות יומים שזה הסתדר אז אם למישהו יש מושג איך אני מסדר את הדבר הזה אני יודה לו מאאאאווווווווווווודדדדדדדדד!

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by menymu,

יש לי 20 מגה וחבילת גיימר ב-נטוויזן. באמת אין מה לומר, גלישה טסה גם בארץ גם בחו"ל מ-Megaupload אפילו מוריד לי על 2 מגה + לשנייה מפיר אחד. הבעיה היא בהורדת טורנטים... יש לי משתמש ב-Torrentleech אני בטוח שאתם מכירים. גם עם גיימר אני מוריד לרוב על 1-1.5 מגה לשנייה (לפעמים על 2.4) הקטע הוא שכאשר הייתי בבזק בינלאומי (התנתקתי אחרי שבוע שהייתי אצלהם עקב בעיות איטיות מחרידה) למרות שהגלישה היית איטית ביותר והיו בעיות מהירות אין מה לומר, ביוטורנט תמיד הורדתי אבל תמיד על כל רוחב הפס. 2.4 מגה וזה תוך שנייה עלה ל-2.4 עם נטוויזן אני מחכה איזה 10 דקות עד שזה עולה ל-1.5 (מתחבר לאנשים אחרים שאני מוריד מהם) יש לזה פיתרון?<> יש לי מחיר של עובד בנטוויזן וגיימר חינם אז חבל לי לעבור ספקי…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by liran2003,

אני מחובר לאינטרנט בזק בינלאומי (ADSL) ויש להם לאחרונה תקלות. אבל אני כבר לא יודע אם תמיד זה שייך אליהם, או שמשהו בראוטר שלי לא בסדר. כשהאינטרנט מתחיל להיות איטי (בקושי אפשר להכנס לאתרים), אני מנתק ומחבר את הראוטר, והוא חוזר להיות נורמלי לשעה - שעתיים, וחוזר חלילה.. איך אפשר לבדוק את זה? אולי צריך להפעיל מחדש את הראוטר? תודה מראש

4. לא מזמן קניתי ראוטר חדש כי הראוטר הישן בקושי תיפקד. החלפתי את הראוטר והכל עבד חלק. אחריי כמה חודשים היתה לי הפסקת חשמל אחת ואז הראוטר התחיל לקרטע לכמה ימים ואז עבד שוב חלק. היום התחילו לי בעיות רציניות בגלישה. חלק מהאתרים לא עולים, או עולים חלקית. הווינדוס מדווח על תקלת DNS. אתר שלא עבד היה למשל AMAZON.COM אבל אתרים אחרים עבדו, כמו YNET. העיניין הוא שברגע שחיברתי את המחשב ישירות לHOT BOX, הכל עבד חלק. אז מה הבעיה בעצם? הגדרות של הראוטר? הגדרות של הHOT BOX? בעיית חומרה בראוטר? הHOT BOX נמצא במצב מודם ולא במצב ראוטר. הדגם של הראוטר שלי הוא: TL-WR841N TP LINK ניסיתי לשים את הדיסק של הראוטר ולהשתמש בעזרה להגדיר את הראוט…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by nadavk14,

אהלן, אני נמצא בבזק ובזק בינלואמי ויומיים האחרונים יש לי בעיה של קפיצת פינגים. ( יש לי רייט) אני משחק בשרתים באירופה ואני מקבל 55-60 פינג אבל ביומיים האחרונים יש לי קפיצות מ 55-60 ל 300-400 וחוזר אחרי כמה שניות לפינג הנורמלי. זה מפריע לי כי אני משחק והשחקן שלי פשוט הולך אחורה וחוזר וזה מפריע לחווית המשחק. עשיתי בדיקה ב CMD לוואלה ואכן יש לי קפיצות פינג מ 8 ל 24,300,36 ועוד הרבה מספרים. מה אני צריך לעשות ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by zahiz007,

שלום לכולם, ברשותי X61. לאחרונה אני נתקבל בבעיה שהמחשב לעיתים מתחבר לרשת ולעיתים החיבור הוא LIMITED\NOT CONNECTIVITY. עד לא מזמן הבעיה עברה אחרי "repair" אבל היום בבוקר הבעיה קרתה ובלתי ניתנת לפיתרון קונבנציונלי. רעיונות למישהו? נתב - EDIMAX ולא שיניתי שום הגדרות.... תודה מראש, צחי

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by jambo7,

שלום אני מחובר ל012 דרך כבלים של הוט במהירית של 1.5 המודם שלי הוא טומסון . קניתי נתב של אדימקס ויצרתי רשת ביתית ל 3 מחשבים חוטית במרחק של 20 מטר מהנתב.[ כל אחד]. במחשב הקרוב למודם המהירות טובה אבל לשאר המחשבים שבמרחק 20 מטר, האינטרנט איטי . מה עלי לעשות ? ואם אני אעבור ל מהירות 2.5 גיגה המצב ישתפר? תודה תודה

8. יש לי אינטרנט בכבלים עם מודם שמתחבר לכרטיס רשת,אני רוצה ששני המחשבים שלי יהייו מחוברים לאינטרנט ואין לי בעיה שאחד מהם יפעל כדי שהשני יתחבר. מה לקנות? נ.ב 1.לכל מחשב יש כרטיס רשת מאותו דגם כאשר במחשב אחד הכרטיס תפוס מהמודם של הכבלים!אני יכול לחבר לאותו מחשב שתי כרטיסי רשת? 2.לשתי המחשבים יש WINDOWS XP PRO בלי SP1. 3.זה אפשרי בלי דברים אחרים כמו נתב,סוויטצ וכו'? תןדה רבה על העזרה זה ממש דחוף!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 2 שאלות 1 יש לי אי די אס אל זה יהיה טוב? 2 ויש לי 3 כרטיסי רשת 1 למודם ו2 למחשבים שונים... אז לעשות ב2 האחרים אותם הגדרות?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  10. Started by hzhz24,

שלום. יש לי איטרנט במהירות 10 מגה,וברגע שאני מחבר עוד מחשב למודם/נתב כמה מהירות יהיה בכל מחשב? ועוד שאלה, לחבר עוד מחשב לאיטרנט מספיק רק בחיבור הכבל רשת שמתחבר מהמחשב למודם ?

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by S_pitts,

מישהו כאן הצליח לקבל איי פי חיצוני אמיתי עם האינטרנט בכבלים של ערוצי זהב?? כל מה שאני מקבל זה 80.230.65.0 וזה מופיע לי בהכל אבל אי אפשר להיתחבר אליי דרך האיי פי הזה למישהו יש הסבר? כל התוכנות כמו אייסיקיו ואדיוגלאקסי וכו עובדות אבל אני לא יכול לפתוח שרת במחשב שלי ולשלוח אליו אנשים עם האיי פי הזה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Vaz,

היה לי חיבור בחייגן , ומאז שהבאתי ראוטר זה הפך לאיי פי קבוע. אם איזו תוכנה או פקודה גורמים לאיי פי להשתנות ?

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by AmitMa,

עשיתי רשת אלחוטית בין 2 מחשבים בבית דרך הוט. הספק שלי הוא רימון. הראוטר נמצא בין 2 המחשבים ולכל אחד מהם יש כרטיס רשת. איך אני עושה שיהיה לי אייפי משתנה? תודה.

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  14. Started by MrMale,

כרגע גיליתי , במקרה שצריך לשלם 20 ומשהו דולר על אייפי סטטי... ניסיתי להגדיר אייפי סטטי במחשב שלי כדאי שאני אוכל לפתוח פורטים לשני המחשבים שברשת, ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי, שברתי את הראש ולא הבנתי מה הבעיה... האייפי שלי תמיד השתנה כשהתנתקתי והתחברתי... קראתי את המדריך ב PORTFORWARD.COM שוב, ובכל זאת לא הבנתי מה הבעיה... ובמקרה גיליתי באיזשהו מדריך ישראלי שצריך לשלם על האייפי הסטטי, אני מתקשר לשרות לקוחות, ואומרים לי שזה עולה משהו כמו 25 דולר לחודש לאייפי סטטי... מישהו יכול להגיד לי אם אפשר איכשהו להקוף את זה וליצור בעצמי אייפי סטטי? או שזה בילתי אפשרי ותלוי רק בספק...?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  15. הוט הרימו ידיים, הוט נט הרימו ידיים, בזק בינלאומי הרימו ידים. מי מציל אותי מזה? אני שולח פינג לכל אתר טיימד אווט. כשלא היה אייפי קבוע הכל היה בסדר.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ערב טוב חברים, חידשתי את המנוי שלי ב013 NETVISION , ועשיתי מסלול עם אייפי קבוע לגיימרים. והאמת זה משתלם , הפינג ירד משמעותית ויכלתי לשחק במשחקי רשת בכיף בלי לאג בכלל. מה שקרה בפועל שהאיי פי לא היה קבוע אלה אייפי דינמי , וזה היה מצויין בשבילי . חשוב להזכיר שהאייפי היה מתחיל ב 62.0. פתאום לפני כמה ימים אני שמתי לב שקיבלתי אייפי שמתחיל ב 82.166 והאייפי קבוע. לא משנה כמה ניתוקים עשיתי למודם וחיכיתי שום דבר לא עזר. כיצד זה יתכן? ומה אפשר לעשות במקרה הזה? תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מאוד אשמח אם מישהו יודע איך לתקן את הבעיה הבאה: יש לי רשת עם שיתוף אינטרנט, המחשב שלי הוא מחשב שמחובר למחשב הראשי שבו יש את האינטרנט. האייפי שאצלי על הכרטיס הוא 192.168.0.2, אך כל פעם שני מכבה את המחשב ומדליק מחדש בבוקר האייפי מתחלף למשהו 198.156 וההמשך אני לא זוכר, גם שאני משנה מחדש את האייפי ל192.168.0.2 אז זה לא עוזר והאינטרנט לא נקלט אצלי במחשב, רק אם אני עושה שיחזור מערכת זה עוזר, ורק לפעמים. האם הבעיה בכרטיס רשת או במערכת הפעלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by e-r-a-n,

משהו מוזר מתרחש פה.. כמובן בגלל אדסל יש לי אייפי מהספק וה 10.200.11 אבל פתאום בתוכנה של אפטיפי אני רואה עוד אחד!!! 5.0.2.0 מה לעזאזל קורה פ ה?!?!??! ??? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by Asaf.Y,

למה זה נתקע על Acquiring Network Address ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  20. האתר http://prosearching.com/ פשוט השטלת על אתר הבית שלי ואין לי מושג איך להפתר ממנו, מחקתי את כל הקוקיז, את כל ההסטוריה ועשיתי מיליון סריקות כדי לאתר כל קובץ שקשור אל האתר הזה וכלום לא עזר.... אז בבקשה תעזרו לי להפטר מהאתר המציק הזה...

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  21. איך אני יכול להקטין עוצמת השידור האלחוטי ב Router TL-WR1043ND. תודה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by ffetetg,

הבנתי זה ראוטר VSLA משהו כזה ? אל תתפשו אותי באות אבל השאלה האם אני יוכל דרך שרתים בכסף לקבל 20MB או 012 עושים משחקים ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by asilic,

אני הולך לעבור מ ADSL לכבלים חשבתי ש012 יתנו לי את המהירות הכי טובה והכי יציבה רציתי לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם כבלים 750 והם עם 012 לגבי המהירות והיציבות תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by nirbe,

אהלן, אני חושב על לעבור ל 100 מגה של בזק (המבצע שעוברים ב 0 שקל לחודש). עכשיו רציתי לשאול איך 018 בתור הספק? ראיתי שיש להם מחירים זולים מאוד, השאלה עד כמה הם טובים. יש פה מישהו שמנוי ב 018? האם המהירויות העלאה והורדה טובות? או שעדיף לעבור לספק 40 מגה של בזק? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by imac,

עוד מעט נגמר לי ה- 6 חודשים התחייבות עם 012 אז אני ביינתיים מחפש ספקית טובה וזולה... ראיתי את ההצעות של אקטקום ונראו לי טובים... היא טובה? אני מתכוון יש לה ניתוקים... שירות לקחות טוב? וכו'? אה ותגידו איזה מודם היא מביאה (אני מתכוון למודם שהיא נותנת חינם...)

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים