עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי יש לי טופולוגיה דיי דפוקה ברשת שאני יהיה שמח להגדיר בה DYNDNS. להלן הטופולוגיה: 3 עמדות קצה ברשת 192.168.1.0/24 מחוברות לראוטר שתומך ב DYNDNS. יציאת ה WAN של בראוטר מתחברת לקוספא מעצבנת של 012 שהמטרה שלה לספק קו טלפון על גבי IP. הקופסי הזאת מתחברת למודם שהוא מתחבר לתשתית טלפון. בקיצור סיבוך אחד גדול. הקופסא הי זו שמחייגת לרשת והמודם נראה לי משמש ב BRIDGE. מה קורה שבפועל אני צריך להגדיר את ה DYNDNS על גבי בוקפסא אבל לא יצא לי לגשת לממשק שלה ומשהו אומר לי שהיא בכל זאת לא תומכת באפשרות זו. למי שירצה לגבל פרטים על כתובות ה IP אני אביא אחרי זה, אבל בקצרה זה הולכת ככה רגל אחת של הרוטר נמצאת ברשת פרטית 192.168.1.0/24 ומחוברת לסויטצ' עם 3 תחנות, רגל שנייה מקבל IP סטטי ומתחברת…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם ... לפעמים האימיול מוריד טוב ולפעמים לא ...זה בגלל שבזק חסמו את הפורטים כדי לשמור רוחב פס או לא יודע למה ... עכשיו אצלי הכול פתוח נכנסתי ל-10.0.0.138 והוספתי שם את הפורטים ... עשיתי ip קבוע : חיבורי רשת-local area connectoin -internet protocol-מאפיינים ושם עשיתי ip קבוע 10.0.0.8 אצלי הכול פתוח רק שבזק חוסמים אז התקשרתי אליהם והחוצפנים האלה אמרו שהם לא מטפלים בזה וצריך להצטרף למסלול שעוסק בבפתיחת פורטים וכאלה שטויות ... אני לא רוצה שיעזרו לי אני יודע לבד אני רוצה שהם יפתחו לי את הפורטים ... קיצר יש עוד משהו שאני יכול לעשות על המחשב שלי כדי לפתוח את הפורטים או שההורדות שאני מוריד תמיד יורידו טוב ? או שהבעיה אצלם ואני צריך להתקשר ולריב איתם שיפתחו לי מבלי להצטרף …

3. http://www.bezeq.co.il/PressReleases/Pages/201010.aspx?Page=1&IPP=10 http://www.thecom.co.il/article.php?id=13877 רק ללקוחות חדשים\לקוחות קיימים המשדרגים ב10 שקלים לחודש במשך 36 חודשים. סעמק.. אם רק היה אפשר בלי לשדרג..(שידרגתי לפני חודש וחצי) התחייבות עם בזק לא מעניינת אותי כי אני אשאר איתם בכל מקרה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם. יש לי חבילה של 5 מגה בבזק בינ"ל ואני מוריד הרבה מ-RAPIDSHARE (יש לי חשבון שם). אני תמיד מוריד בעזרת התוכנה FleshGet,המהירות שאני מגיע אליה בד"כ היא 600 פלוס מינוס ככה שזו המהירות של החבילה שלי. לאחרונה אני שם לב שהמהירות שלי הרבה פעמים לאחר כמה דק' "נופלת" למהירות של 100 פחות או יותר. מה שאני עושה זה סוגר את התוכנה ופותח אותה שוב ושוב אני משיג את המהירות הרגילה של החבילה שלי אבל שוב לאחר כמה זמן המהירות שוב נופלת. אני מחובר בראוטר,אין לי שום תוכנה שמגבילה אותי ואני מחובר בחוטי,יש לציין שהבעיה היא רק לאחרונה ובהגדרות של החשבון שלי ב-RAPIDSHARE זה מוגדר בשרתים על רנדומלי ותמיד זה היה ככה. מה יכולה להיות הבעיה ? יכול להיות שזו הגבלה מבזק בינ"ל ? יש מצב שבעזרתכם ת…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by SMoKeR,

שלום, אני לא מבין הרבה ברשתות תקשורת ואני צריך עזרה. אני גולש במהירות 5 מגה בתשתית כבלים וספק 012, יש לי בבית שתי מחשבים שולחניים ומחשב נייד. בשביל שיהיה רק אינטרנט בכולם, איזה נתב עליי לקנות? ראיתי שממליצים פה הרבה על TP-Link TL-WR1043ND האם זה מה שאני צריך?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. ערב טוב לכולם. משהו גם חווה את זה? אתרים בחו"ל לא נפתחים ואני מקבל הודעה The connection was reset ב FIREFOX. חנות של STEAM לא עולה גם עם כזה מסר Unable to connect to server. Server may be offline or you may not connected to the internet.-101. רק אתרים בארץ נפתחים. למישהו יש כזאת בעיה גם?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by mcalfi,

בקישור הזה מסבירים את המושג. http://searchnetworking.techtarget.com/definition/time-to-live לפי מה שאני הבנתי, TTL זה בעצם כמות הראוטרים שהקובץ שאתה רוצה להעביר יכול לעבור. עכשיו אני דיי בטוח שזה לא נכון חח. אני ישמח אם תקראו את הפסקה השניה ותסבירו לי מזה בדיוק. תודה! לכל העצלנים: specify a certain time span in seconds that, when exhausted, would cause the packet to be discarded. Since each router is required to subtract at least one count from the TTL field, the count is usually used to mean the number of router hops the packet is allowed before it must be discarded. Each router that receives a packet subtracts one from the count in the TTL field. When the count reaches …

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. את מצבו בכתובת 10.0.0.138 האם ישנם כתובות נוספות? אנני יודע מה מצבו כיצד אוכל לדעת? ראוי לציין שהמחשב מגלה אותו בעת החיבור (עשיתי RESET אך לשווא) תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. ערב טוב חברים, חידשתי את המנוי שלי ב013 NETVISION , ועשיתי מסלול עם אייפי קבוע לגיימרים. והאמת זה משתלם , הפינג ירד משמעותית ויכלתי לשחק במשחקי רשת בכיף בלי לאג בכלל. מה שקרה בפועל שהאיי פי לא היה קבוע אלה אייפי דינמי , וזה היה מצויין בשבילי . חשוב להזכיר שהאייפי היה מתחיל ב 62.0. פתאום לפני כמה ימים אני שמתי לב שקיבלתי אייפי שמתחיל ב 82.166 והאייפי קבוע. לא משנה כמה ניתוקים עשיתי למודם וחיכיתי שום דבר לא עזר. כיצד זה יתכן? ומה אפשר לעשות במקרה הזה? תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום חברים, רכשתי לפני כ-3 חודשים 3 נתבים מסוג edimax 6524 ויש ברשותי אינטרנט של כבלים 10 מגה. אני מנסה להגדיל את הטווח בבית ע"י חיבור של 3 הנתבים בכל קומה. מה שעשיתי הוא כך: ראוטר 1 מחובר ישירות למודם של הוט בחיבור של ה-wan ראוטר 2 מוגדר כrepeater וראוטר 3 מוגדר כrepeater אחרי 24 שעות אין אינטרנט באופן קבוע, מה שעשיתי הוא, הורדתי את העידכון קושחה האחרון של הנתבים הללו ועדין ישנה את אותה הבעיה... ניסיתי גם להגדיר בראוטר הראשי wds וזה גם לא עזר... בבקשה תעזרו לי, אני באמת נואש מכל הדבר הזה! תודה רבה, ליאור.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by blackbimer,

יש לי 2מחשבים בבית החלטתי לעשות שת בניהם עכשיו אני רואה ברשת מחירים מ 100 עד 3000..........מה ההבדל בינהם? ני כולה רוצה לחבר 2 מחשבים שיפעלו על ומדם של 750 תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  12. בוקר טוב , ברשותי כבל רשת ארוך עם -8-10 גידים (לא זוכר בדיוק) . כבל סטנדרטי . אני צריך לחבר ב-2 צידי הכבל , שקעי רשת רגילים . שקע בכל צד. לאחר ג'ימפור השקעים , אני מחבר צד אחד למחשב עם כבל רשת רגיל ואת הצד השני לארון עם סוויץ' פאנל . בגב כל שקע ישנו סימון ללחיצת הגידים בתוכו , מ-1 עד 8 . מישהו יכול לעזור בבקשה , איזה צבע מהגידים הולך לכל מספר ? (יש ברשותי מכשיר כרונה לביצוע ) . רגיל לא בהצלבה . ראיתי במדריך בנעוץ ,שיש שם הסבר רק על איך להשתמש באופציית הלחצן להחיבור ראש RJ45 בכל צד . תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 12.9k צפיות
  13. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=388532&sid=127

• 11 תגובות
    • 800 צפיות
  14. אהלן חברה. יש לנו בבית רשת חוטית שמחוברת בראוטר של EDIMAX. אנחנו מחוברים כרגע בספקית 1 ואנחנו עוברים לאחרת.... העניין הוא שכשאני מפעיל את המחשב האינטרנט אוטומטית מתחיל ואין לי צורך לחייג בעצמי וכל העניינים האלה. לכן כשאני עובר ספקית איך אני עושה את זה? כי אם אני לא טועה צריכים להכניס סיסמא אחרת או שם משתמש וכו'.. איך אני מגדיר את הראוטר לזה? רצוי לציין שאני לא מבין בעניין הזה כלום אז להסביר כמו לאידיוט. תודה לכולם

• 11 תגובות
    • 7.7k צפיות
  15. כי יש לי ראוטר מסוג לינקסיס WRT54G והוא עושה לי מלא בעיות אני מחליף אותו עם דוד שלי. אז רציתי לדעת אם הראוטר של b-focus יעבוד טוב עם כבלים תודה במידה ויש לכם פיתרון ללינקסיס אשמח מאוד עברתי על כל מה שנרשם בפורום ולא הצלחתי...הגעתי למצב של חיבור אל חוטי אבל אחרי כל 5-10 דקות יש התנתקות

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by The UnKnown,

אני יודע ש"מחיר סביר" לא אומר יותר מדי, אבל אני לא יודע מה בערך פרופורציית המחירים לכרטיסי רשת, אז אחרי שתמליצו לי אני יידע כמה בערך אני מוכן להקציב לצורך הענייין. אוקיי, לאחותי יש מחשב פנטיום 2 ואני רוצה לחבר אותה אליי למודם דרך היציאה של הרשת, ואני יחובר דרך הUSB, כלומר שתי מחשבים למודם אחד. בכל אופן, אני רוצה המלצה לכרטיס רשת טוב, שלא יהיה יקר מדי אבל עדיין של חברה נורמלית ואמינה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by Dmoney,

היי, אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד (PCMCIA). העניין הוא שאני צריך שתהיה לו אפשרות לחיבור אנטנה חיצונית. חרשתי את zap ולא מצאתי אחד כזה... אתם יודעים בכלל אם אפשר להשיג אחד כזה בארץ..? 10x

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בראוטרים כגון TP-LINK וLEVEL ONE, כמה משתמשים יכולים לגלוש בו זמנית לפני שלחלקם יהיו ניתוקים? מה הפתרון לגלישה אלחוטית מרובת משתמשים כגון גלישה באולם כנסים והרצאות שבו יושבים 50-60 איש שלמרביתם יש לפטופים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by benyben,

שלום חברים. מאוד אהבתי את העיצוב של Google WiFi. סופסוף ראוטר שנראה טוב בבית. יש לי הזמנה לרכישה מוקדמת, אבל רציתי לדעת אם זה בכלל יעבוד בארץ. האם כל ראוטר עובד בכל מקום, או שצריך לבדוק דרישות ספיציפיות? אני עם בזק + בזק-בינלאומי, במידה וזה רלוונטי. תודה תודה!

20. שלום חברים, לפני מספר ימים נאלצתי להחליף את הראוטר/מודם של בזק, עקב מותו. קיבלתי במקומו V-TECH NB403. הפקידה במקום התעקשה שארשם לBcyber, ואחרי רבע של שכנועים ומיגרנה על סף עילפון, פשוט הסכמתי. היא אמרה שאוכל לבטל את זה בכל רגע, ואכן, יום אחרי, התקשרתי לבזק וביקשתי לבטל את השירות. לטענתם, השירות בוטל. אתמול ניסיתי להכנס להגדרות של הראוטר (10.0.0.138), ולהפתעתי נתקלתי בהודעה הבאה: "לקוח יקר, בזק שומרת עליך עם שירות Bcyber על מנת לגשת לממשק הנתב, עליך להוריד את אפליקציית Bcyber של בזק בחנות האפליקציות" (מצורף סקרינשוט של ההודעה) התקשרתי אליהם שוב, והם עדיין עדיין טוענים שהשירות בוטל, ושזה לא מוכר להם. האם מ…

• 11 תגובות
    • 95.5k צפיות
  21. משהו הזוי... יש לי אינטרנט 5 מגה. אני כרגע מוריד קובץ כלשהו בביטורנט, והגעתי למהירות העלאה של 110 ק"ב O_o ( בפועל אמור להיות אולי 60 ק"ב ). לא זכור לי ששידרגתי ל 10 מגה ( למרות שאין לי בעיה עם זה ), ובכל זאת הזוייי תשובה הגיונית לתופעת טבע זו? מדובר בתוכנה UTORRENT שהורדה מאתר הבית של התוכנה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מחובר כרגע לנטויז'ן. יש לי מודם אלקטל משודרג לפרו עם גרסת תוכנה 281, וגרסת המודם היא 8606. בשידרוג יצרתי חייגן באלקטל שיתחבר אוטומטית לנטויז'ן. עכשיו אח שלי שלומד בטכניון צריך להגדיר חייגן נוסף, בשביל להתחבר לשרתים של הטכניון. הוא צריך את השרתים האלה למטרות לימוד של הטכניון, והבעייה היא שאי אפשר לעבוד איתם באינטרנט באופן חופשי, ככה שהחייגן לנטויז'ן גם הכרחי. לפי היגיון, חשבתי להוסיף בהגדרות ה-Web של האלקטל חייגן נוסף: דבר ראשון להוסיף ב-Phonebook עוד ערך. ודבר שני, ב-PPP לעבור בין חייגן לחייגן, ע"י בחירה של Off בחייגן המתאים, ו-On לחייגן השני. אז יש לי כמה שאלות: 1. זה אפשרי בכלל לעבוד עם אלקטל ועם שני חייגנים בתוכו? כל פעם להתנתק מאחד ולהתחבר לשני? 2. ב-Phonebook, בע…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Vashu,

שלום כולם, לפני חודש אבא שלי קנה מחשב נייד, ועוד חודש אני מקבל מחשב חדש. אנחנו רוצים לעשות רשת בין שלושת המחשבים, אבל לפני זה אני צריך לברר כמה דברים אנחנו רוצים לעשות בין שני המחשבים הנייחים רשת חוטית, ולמחשב הנייד חיבור אל-חוטי בשיטת Wi-Fi. זה אפשרי? ואם כן, כמה זה יכול לעלות, ואיך (כלומר, מה צריך לקנות בשביל לעשות את זה) אני גם ממש ממש לא מבין ברשתות, אבל לפי מה שקראתי, אני רוצה ראוטר, וסוויץ'. אם תוכלו לתת לי המלצות למוצרים (כרטיסי רשת, סוויץ' וראוטר) שאתם יודעים שטובים ומחברות טובות. אה, ואני נוטה להעדיף לרשת החוטית את התקשורת של ג'יגה את'רנט. תודה מראש לכל העוזרים ^^

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Natan_Rozen,

היי שלום התקשרתי לספק שלי (ברק) בקשר להתקנת רשת חוטית, הם טוענים שצריך נתב חוטי שיקשר בין המחשבים ועל זה הם רוצים 350 שקלים. האם זה נחוץ? קראתי כאן את המדריך באתר בנושא, הבנתי שנחוץ רק כבל רשת מוצלב. למה הם מתקינים את הנתב החוטי הזה אם כך? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  25. דבר ראשון: אם אני מחבר כ.רשת חיצוני - USB לגירסה 1 ולא 2 האם זה יאט לי את קצת העברת הנתונים בין 2 מחשבים ברשת? כרגע אחוזי האות הם 70% (הכי טוב שהצלחתי להגיע) לפעמים זה 50, קצת העברה הוא 54Mbps יותר מזה לא הצלחתי לההשיג. כיוונתי את כיוון גלי הראוטר לפי המדריכים שכאן (רשת עם נייר כסף). כרגע לוקח לי הרבה זמן להעביר קבצים בין המחשבים, לדוגמא: קובץ של 350 מגה לוקח להעביר ב 12 דק' שלפי דעתי זה הרבה זמן... איך אני משפר את מהירות העברתה נתונים (קבצים)?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.