רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
http://www.infomir.eu/eng/press/news/ MAG-275 http://www.infomir.eu/eng/products/hybrid/mag275/ יש למישהו מושג איך עובד הדבר הזה ללא כבלים או אנטנה רק דרך הנתב לפי מה שאני מבין יש הרבה תחנות כולל ישראל בתדה מראש
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
מה נשמע חברים? קניתי ראוטר נוסף של TP-LINK מדגם 1043ND בשביל להתשמש בו בתור רפיטר, ז"א המצב הוא שיש לי 2 ראוטרים מאותו דגם בדיוק! החלטתי שהנתב החדש יהיה המקור והישן יהפוך לרפיטר. לשמחתי מצאתי הרבה מאוד מידע בנושא (גם כאן בפורום וגם אצל NETCHIEF) והתקנתי לפי המדריך. אחרי שסיימתי להתקין הכל דרך WDS, כשבאתי להיכנס לראוטר הישן גיליתי שאי אפשר להיכנס אליו בכלל! כמה שלא ניסיתי (כולל ריסט לנתב עצמו) פשוט לא ניתן להיכנס להגדרות שלו! מישהו נתקל בבעיה הזו? אני אשמח לפיתרון למי שיש כי כרגע הנתב הישן פשוט לא ממלא את התפקיד שלו כרפיטר או כנתב בכלל. תודה. נ.ב. אם יש כאן אנשים שהצליחו להגדיר רפיטר מהדגם הנ"ל דרך WDS אני אשמח לכל עזרה שהיא מניסיון
-
- 16 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את BR-6542N שבקושי מגיע למהירות 80 מ"ב ובמחשב השני ל-50 מ"ב ע כבל CAT 7 הנתב עד 100 מ"ב קווי אני בבזק T100 ו-NETVISION אני מרגיש איטיות השאלה שלי איזה מהם מומלץ כי חשוב לי חיבורים של 1 גיגה ולא כל כך חשוב AC העל חוטי אבקש תשובה מקצועית יכול להית גם נתב אחר מימה שצוין למעלה בנושא בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא ארון כזה. אני צריך עומק 60 ס"מ, כדי להכניס שם מארז מסויים. העניין הוא שבעומק כזה, מצאתי רק ארון 6U רחב, וזה ענק בטירוף. תודה.
-
- 16 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
זה תקופה של שלושה שבועות ואפילו יותר , אני חש איטיות וחוסר גישה לאתרים רבים , אקראית באינטרנט . מתבטא בזה שהדף לא עולה או שעולה לאט או שפעם עולה ופעם לא .. קצב ההורדה תקין , הבעיה בטעינת האתרים! אני בבזק בינלאומי תשתית בזק ראוטר 1043nd גרסה 2 . אני חושש שהבעיה מהכיוון של הספק . מה יכול לגרום לזה ?
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי לוח מסוג Gigabyte GA-Z68M-D2H הלוח יחסית חדש (3 שנים) ואני מחפש את האפשרות של WOL ולא מוצא, יכול להיות שאין ?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה בבית יש לי רשת אלחוטית תקינה לגמרי שעובדת פיקס. הבעיה היא שיש לי חדר למטה (50-60 מטר מהראוטר) שהוא מעין מחסן, כלומר הוא לא ממ"ד ולא מאובזר כמו ממ"ד (יש בו רק נקודות של חשמל ושל יס). מהמחסן לא ניתן להתחבר לאינטרנט כרגע כי זה רחוק וכאן עולה השאלה - איך אני מחבר את המקום הזה לאינטרנט? אין נקודת של טלפון אבל כן יש נקודת כבלים (יס כיום)... ניסיתי לחבר את הראוטר לממיר של יס (דרך כבל רשת) אבל חוץ מניסיון חביב לא הגעתי רחוק מדי. איך אני יכול לחבר את החלל הזה לאינטרנט של הבית? קראתי שאפשר בעזרת ריפיטר ובעזרת חשמל ואני צריך עזרה והכוונה מכם איך לפתור את הסוגייה... חשמל נראה לי פשוט, אולי פשוט מדי ומכאן החשש גם. אם אפשר גם להעריך פחות או יותר מחירים כי כידוע סטודנטים …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
IP-TV MAG-275 למי שנמאס מיס או מהוט ולשלם כל חודש האם זה הפתרו אודה למי שיש את המכשיר יש לשכן שלי אבל אני לא מבין רוסית ראיתי אצלו בבית משתמש במקום צלחת שיש לו על הגג כי הלוין הרוסי זז למקום אחר - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.infomir.eu/eng/products/hybrid/mag275/
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, עקב תשתית בזק רעועה באזור משפחתי הם עוברים, לפחות לעתה, לתשתית הוט. אין לא להם ולא לי ניסיון של ממש עם ספקים מלבד בזק בין-לאומי ונטוויז'ן אך מגלישה מועטה באתרי ספקיות קטנות יותר נראה שהמחירים שלהן משתלמים בהרבה. לכן, מצאתי לנכון לבקש המלצה עבור ספק. השימושים הינם הרגילים, גלישה באתרים, סטרימינג של וידאו, הורדת קבצי טורנטים ומשחק במשחקי-רשת למיניהם. כדוגל וותיק ב"אין כזה דבר כמו ארוחות חינם", אני תוהה עקב מה קיימים הפרשים מחירים כה משמעותיים בין הספקיות השונות. הוטנט מספקים 100 מ"ב ב20 ש"ח, 018 ב40 ש"ח ואילו CCC בקרוב ל60 ש"ח. פרטנית לגבי הוטנט אני מניח שמגבלת 50 הג"ב משחקת תפקיד, אבל מעבר לכך, קשה לי לשער מהי הסיבה. הרי הם לא יכולים להתחמק מלקוחות זועמים אם הם מגבי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, קניתי דירה חדשה מקבלן, וכרגע נמצא בתיכנון תוכניות החשמל. אני מנסה לחשוב איפה כדאי לי למקם את ריכוז התקשורת המחשבים בבית. 2 אופציות : 1. למקם את ריכוז התקשורת בארון, במדף תחתון, שבו אחבר Switch קטן עם 8 פורטים( זקוק בפועל ל 6-7) ובנקודה אחרת בבית אחבר את הראוטר/מודם בין אם זה יהיה בזק או הוט( תהיה הכנה מראש לנקודת בזק והוט אחת ליד השניה). 2. למקם את ריכוז התקשורת ליד נקודות בזק והוט ולחבר את כל הפורטים ישירות לראוטר. הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא ראוטר שמתאים ל adsl או cable שיש בו יותר מ 4 פורטים. יש חיה כזו ? אשמח לשמוע פתרונות... תודה רבה, עמית
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כבר מעלה לשנה מחשב asus מדגם n76v (i7 3610qm + gt630m) בזמן האחרון כאשר המחשב מחובר לאינטרנט הוא מאט את מהירות הגלישה, שהמחשב כבוי / מנותק מהאינטרנט המהירות עולה למהירות הרגילה שאני אמור לקבל הבעיה מתרחשת כמה ימים אחרי פרמוט, מערכת ההפעלה היא windows 8.1 update 1 שהיה מותקן על המחשב windows 7 הבעיה לא הייתה קיימת בדקתי בtask manager ואין שום תהליך שתופס את האינטרנט יש תוכנה שיכולה לקרוא לוגים של בעיות כאלה? (אני פשוט לא מכיר אחת כזאת ואם צריך אעלה) איך לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש נתב, אין קליטה. פתרון: להוסיף רפיטר באמצע הדרך. יש גם D-Link 6740U ישן, גם של בזק, שיכול לעשות את זה. הבעיה היא שאני לא מצליח לגלות איך עושים את זה... נראה שה- 6850 לא תומך ב- WDS, אני לא מוצא שום דבר בהגדרות שלו וזה גם מה שאמרו לי בתמיכה של בזק (למרות שעליהם לא הייתי סומך, התומך שדיבר איתי כנראה לא הבין על מה אני מדבר), אבל גם לפי הטכנאי שהתקין את הנתב וגם לפי האתר של בזק, ישנו רפיטר של D-Link שיכול להתחבר אלחוטית לנתב הזה, כך שכנראה שבכל זאת אפשר לחבר ביניהם. מישהו יודע איך?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
בעיה מוזרה ביותר: כ.רשת מחובר לנתב של 10/100, אך מישום מה הוא עובד על 10M בלבד. לא עובר בשום מצב ל- 100M למרות שכל החומרה תומכת. התקנתי דריברים חדשים, ביטלתי ואפשרתי מחדש את הכרטיס, בחרתי ברשת 1G בהגדרות ההתקן..כלום לא עוזר. עזרתכם?
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום חברים. יש בעיה בבית של החברה אחרי שהם שידרגו ל 30 מגה.. התשתית של הוט אז אמרו להם כמובן וכידוע להחליף למודם הוט בוקס הגרוע הזה רק תקלות יש איתו הכל עבד טוב ויפה (אומנם איטי רק כי היה 2 מגה) עד שהם החליפו להוט בוקס יש בעיה רצינית ומוזרה שאפשר לקלוט את השם של ה WIFI ואפשר גם להתחבר אליו אבל אי אפשר לגלוש- אין זמינות לרשת מישהו יודע איך לפתור את התקלה? נסיתי כבר הכל לכבות ולהדליק לחבר מחדש לנסות חיבורים מוזרים ולא הגיוניים אני מנסה להכניס את ה IP שהוא 192.168.1.1 כי זה TP-LINK וזה לא מגיב.. נסיתי כבר כל דבר אפשרי
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
בוק טוב.. אני מחפש ליקנות כמה חלקים שלא מצאתי אותם באינטרנט רציתי לעשות השוואת מחירים . ליפני שאני רץ ליקנות , הבעיה שאני מחפש את החלקים הספציפים האלה .. iomega storcenter px6-300d אל פסק apc back-ups pro 1500va st2000dm001 2tb 7200 rpm sata3 איפה אני יכול לבדוק מחירים של המוצרים האלה .. ספציפי, יש אולי למישהו קישורים ישירים ? תודה רבה לכם ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת האם כרטיסי רשת חיצוניים/ניידים בסגנון של אלו שמתחברים ישירות ל-USB: http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=5582&filters[1523][]=1527 כמו אלו בלינק פה. יוכלו לשפר לי את טווח הקליטה בבית? אני לא זקוק למשהו מפלצתי, פשוט בוסט קטן של שיפור בקליטה כאשר הראוטר נמצא בערך 25-20 מטר מהסלון...בלי הפרעות משמעותיות... אשמח לשמוע את דעתכם ועל הדרך המלצה לכרטיס כזה (עדיפות לקומפקטי כמה שניתן) תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה דחופה במקצת אני מחפש את הכרטיס רשת הזה http://www.ebay.com/itm/111445741649 או הזה אבל זה בעדיפות שניה אני מעדיף את הראשון http://www.ebay.com/itm/131233334080 יש למישהו מושג איפה אפשר ליקנות אותו חוץ מאיביי . אני צריך אותו בדחיפות. ואין לי ממש זמן להמתין עד שזה יגיע לארץ... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני משתמש בתשתית הוט + הוטנט (100 מגה), מאז שיצא הטריפל.בזמנו הוטנט סיפקה תמורה מעולה - מהירות טובה ויציבה ברוב שעות היום + אין סימנים של טראפיק שייפינג בהורדת טורנטים + שיהוי נמוך יחסית.כבר חצי שנה שהמצב שונה - המהירויות ביוזנט לא עוברות את ה40 מגהביט ברוב שעות היממה ולעיתים קרובות אני מקבל אפילו 20, הפינגים גבוהים ולא יציבים וכו׳.בקיצור... איזו ספקית מומלצת כרגע ל100 מגה שעונה על הדרישות הנ״ל?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כבר זמן מה ניתוקים מהאינטרנט למשך כחצי שניה ולפעמים גם מעל ל10 שניות, ניסיתי להחליף חומרה(HDD היה בעייתי) לא הסתדר, החלפתי היום מודם+הריבוע הזה שמחבר את הכבל לקיר וגם לא הסתדר. אם זה התשתית מה ניתן לעשות?
-
- 24 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
כיום יש לי TP-Link TL-WN722N והקליטה בו סבירה. האינטרנט מגיע למהירות של 50 מגה. פעם בכמה ימים יש ניתוקים. קיבלתי המלצה להחליף לכרטיס הזה: TP-LINK TL-WN822N. לפי המפרט בכרטיס שלי יש אנטנה אחת 4dbi ובכרטיס שהמליצו לי עליו יש 2 אנטנות של 3dbi. 1. האם 2 אנטנות של 3dbi עדיפות מאחת של 4dbi? 2. האם זה יעזור לי לקליטה יותר טובה / אינטרנט מהיר יותר (כיום אני מקבל "רק" 50 מגה).
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע אדימקס br 6204wg. מחוברים אליו תמיד מחשב נייח ורסיבר (והמודם..) באמצעות כבלים ומחובר אליו גם טאבלט בוויפיי. בסופ"שים מתחברים אליו עוד 2 לפטופים בוויפיי ועוד טאבלט בוויפיי ולפעמים עוד מכשירים כמו פלאפונים. נראה לי שהראוטר הזה לא יודע להחזיק כל כך הרבה עליו ולכן אני מחפש המלצות. הקנייה תהיה במרכז או במשלוח ואז לא קריטי לי איפה. מהירות האינטרנט כרגע היא 15Mb. תודה מראש, Zinger777.
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה דחופה במקצת אני מחפש את הכרטיס רשת הזה http://www.ebay.com/itm/111445741649 או הזה אבל זה בעדיפות שניה אני מעדיף את הראשון http://www.ebay.com/itm/131233334080 יש למישהו מושג איפה אפשר ליקנות אותו חוץ מאיביי . אני בצריך אותו בדחיפות. ואין לי ממש זמן להמתין עד שזה יגיע לארץ... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה, היום היה אצלי טכנאי, והוא תיקן אמנם את הבעיה עם התשתית ועכשיו אני מצליח לגלוש בחיבור ישיר למודם אבל יש ברשותי ראוטר 1043V2, שעד היום עבד סבבה ועכשיו הוא לא עובד, אני מקבל משולש צהוב גם בחיבור ישיר אליו וגם בחיבור אלחוטי. (הראוטר כמובן מחובר למודם) בהגדרות של המודם ב-WAN Connection Type כאשר אני לוחץ על detect אני מקבל static IP ולדעתי זה אמור להיות Dynamic IP, ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר אבל כלום לא עוזר. יש לכם רעיונות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-