רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
I noticed that I had lags in online games such as Battlefield every couple of minutes that I can't move etc, and then everything is back to normal.So I did a few checks and I found out that it's not just the game, it's in the entire internet connection that just freezes every 7 minutes (I measured that with a stopwatch).I tried downloading a big file while looking at the speed with some internet speed meter,to make sure the download is at top speed the entire time.and the graph (in the picture) shows that the drops are constant in timing and length.(Top speed for my connection is 200KB)http://dl.dropbox.com/u/8185732/network%20problem.pngAnyone knows how to fix this? (my …
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מעצבנת עם האינטרנט.. עדכנתי את הגירסת קושחה האחרונה של הראוטר שלי RT-AX88U Pro מאז בכל טווח של עד שעה ואפילו פחות האינטרנט מתנתק לגמרי במחשב הספציפי. בכדי להתחבר מחדש אני צריך לעשות ריבוט / לנתק את הכבל רשת ולחבר מחדש עד הניתוק הבא.. ממה זה נובע? איך פותרים את זה?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
קורה אצלי משו מוזר אני בודק מהירות הורדה מדי פעם ואני רואה "שבלי שום סיבה" המהירות הורדה צוללת ממהירות של 100 ל50-60 מגה הזמנתי טכנאי של הוט והוא בדק ראה שהכל תקין בתשתית בבית אך בכל זאת המהירות נמוכה, ואז חיבר לפטופ ישן ולהפתעתנו בלפטופ הישן עם מערכת XP הגלישה מגיעה ל100 מגה בלי בעיות התחלתי לחפור מה מגביל לי תהורדה מחקתי אנטי וירוס ביטלתי פיירוואל תוכנות שקשורות לאינטרנט כלום לא עזר בסוף החלטתי למחוק את הדרייבר של הכרטיס רשת הסרתי והתקנתי את הדרייבר המקורי שקיבלתי עם לוח אם מחדש בדקתי מהירות גלישה ובום ההורדה תקינה על 100 מגה חשבתי שזהו הכל הסתדר אבל מאז כל יום יומיים או כמה ריסטארטים של המחשב שוב המהירות מוגבלת ל50 מגה, מסיר ומתקין תדרייבר של הכרטיס רשת והכל מסתדר .…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב! אני גולש בנט דרך ראוטר LINKSYS בצורה אלחוטית. לאחרונה (כשבועיים) אני נתקל באיטיות מחרידה בגלישה. כשאני מתחבר לראוטר ישירות עם כבל רשת המהירות רגילה. החבילה שלי היא 2.5MB דרך הוט + 012 מערכת הפעלה של חלונות 7. מחשב שולחני, לא לפטופ. מה יכולה להיות הבעיה? שוב אני מזכיר, הבעיה החלה לפני כשבועיים. לפני כן לא היו לי בעיות של גלישה. אני מניח שהבעיה היא לא בתשתית או בספק. כמו כן, עידכנתי דרייבר של כרטיס רשת אלחוטי. איפסתי את הראוטר והגדרתי מחדש. בדקתי חיבורי אנטנות, הן של הראוטר והן של כרטיס הרשת. תודה. מצורפים תמונות של בדיקת מהירות. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה שבוע לחבר אוטלוק לחשבון נטויז'ין שלי . ללא הצלחה, שרות לקחות סלקום - לא עוזרים, יש מצ"ב לקבל עזרה, תודה מראש, גל
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתחבר ע"י REMOTE DESKTOP CONNECTION של מMicrosoft מהמחשב הנייד שלי למחשב הביתי.. כשאני ברשת הביתית אני מצליח בלי בעיה... מה שאני צריך עזרה/מדריך זה איך אני עושה את זה כשאני לא ברשת.. אלא כשאני עם הנייד לא בבית.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני עובר לתשתית הוט - ונפרד מהמודם\ראוטר סימנס האהוב שלי. החלטתי לפנק את עצמי בראוטר לינקסיס לפי מה שביררתי לדגמים הישנים יותר כמו ה 54gl+g2 אין אופציה להקצות כתובות IP לפי כתובת MAC של כרטיס רשת. הדגם הכי "זול" שמצאתי שיש לו את האופציה הזאת זה ה120N. אך רצה הגורל ואחד האנשים ששאלתי אמר שה120N (בלי לפרט משום מה) הוא לא דגם טוב. הייתי רוצה לדעת אם באמת יש כזה הבדל בין ה120N ל160N. ואם בכלל שווה לקנות את ה160N או משהו אחר לגמרי?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כמו ADSL רק שפה זה שווה מהירות הורדה שווה למהירות העלאה! :-* מעניין אם זה יגיע לארץ!? ובאיזה מחיר החבילות יהיו וכמנובן האם זה טוב יותר או גרוע יותר מ-VDSL? אחחח איזה באסה 2 מגביט אבל מהירות העלאה של 96 קילוביט מקסימום וזה אצלי תמיד על 63 קילוביט אפילו לא 96
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הרצוי: הגדרת מחשבים, סמרטפונים וטלוויזיות בשלש רשתות נפרדות (network isolation) בלי יותר מדי קרינה. פירוט: מחפש שילוב יעיל של מודם/נתב/סוויץ'/access point על מנת לבודד סמרטפונים בעלי אבטחה מפוקפקת וטלוויזיות חכמות בעלות 0 אבטחה. *חשובה בחירת עצמת שידור. *תשתית בזק של 40 מגה, *מעדיף מוצרים הנמכרים בישראל (תאימות ל-VDSL ומשרד התקשורת...) *האם מוצר אחד כדוגמת TP-Link Archer VR400 AC1200 Dual-Band VDSL/ADSL Modem Router יעשה (כיום) את העבודה, היות ויש אפשרות להגדרת יותר מרשת אחת? *או שאבטל את שירות הסייבר של בזק, ולהמשיך להשתמש ב- vtech NB403 שכרגע לא עושה בעיות (אך אינני יודע כמה רשתות ניתן להגדיר בו היות והגישה אליו חס…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב. כיום,הדירה שלי מרושתת בצורה כזאת שהקו טלפון הראשי שלי מגיע למזנון בסלון ומשם יוצאים ארבעה כבלים של טלפון לארבעה חדרים בדירה.כל ארבעת הקווים בעצם מחוברים יחדיו ומשורשרים עם הקו טלפון הראשי שמגיע מהארון תקשורת למזנון. בנוסף,הראוטר שלי נמצא במזנון והוא מוזן מקו הטלפון של בזק בשיטת ADSL ומהראוטר יוצאים ארבעה קווים של רשת לארבע נקודות בחדרי הבית. אני מחובר לתשתית של בזק ספק אקספון ולטלפון נייח של בזק. כבלים של יס. אני מעוניין לעבור לטריפל של בזק בינלאומי כי הוא באמת יותר משתלם ואז בעצם להתנתק מהקו הנייח של בזק,אך הבנתי שהם נותנים בטריפל קו טלפון אחד נייח שעובד על האינטרנט והנקודה של קו הטלפון חייבת להיות איפה שהראוטר של בזק בי…
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג בארץ במחיר שפוי את הZ100G?
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני תמיד חשבתי ש012 הם אילו שחוסמים פורטים .... לאחרונה שמתי לב שחוץ מ7 ..8...בבוקר שהמהירות הורדה מקסימלית בתוכנת ההורדות שלי JDOWNLOADER משרתי ORON כל היום בכל שעה לא זז יותר מ 40K חשבתי אולי זו בעיה של איי פי קבוע ביקשתי מ 014 לעבור לחייגן והתחלתי לבדוק את אותם הקבצים בדיוק לא עלה מעל 20K . ניתקתי את החיבור של 014 ועם חייגן 012 וססמא של חבר (לצורך הבדיקה) אני רואה שזה מוריד לי על 130K !! כל קובץ ...עשיתי את הבדיקה הזו כמה וכמה פעמים במהלך היום עם אותם קבצים התחברתי רגיל עם 014 שלי ראיתי 10 - 20K התנתקתי התחברתי עם 012 והופ ! 100K + .... יש למישהו הסבר ? ובדיוק לפני שבועיים נכנסתי להתחייבות איתם לא נראה לי שיש טעם להתקשר ממש לתמיכה הרי מה כבר יגידו לי שם ? יתחילו…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תראו יש לי 20MB ב014 ובבזק, עכשיו יש לי ראוטר את הD LINK של בזק ה VDSL ולא יודע מאיפה הבעיה יש לי אותה כבר חודש , כל פעם שאני מוריד משהוא כבד בטורנט למשל , מדבר בסקייפ, רואה סרטים דרך האינטרנט עצמו או דברים בסגנון, דברים שלוקחים רוחב פס גדול , האינטרנט פשוט קופא ואין אינטרנט,חשוב לציין שכאשר אני גולש רגיל ומדבר במסן וכדומה דברים כאלה האינטרט פועל טובה ומהר. הנורות DSL ואינטרנט לא מהבהבות האינטרנט כאילו מחובר ולא מנותק אבל בפועל אין אינרטנט אי אפשר לגלוש והוא מתנתק לי מהמסנג'ר סקייפ והכל למטה ליד השעון ויש משולש צהוב על המחשב של האינטרנט למטה, מה נראלכם הבעייה דיברתי עם בזק הם לא מצליחים למצוא מה המקור לבעיה פה , מישהוא זה קרה לו או משהוא ויכול לאמר לי איזה משהוא?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מדובר במבנה בן 3 קומות, הדרישות הם לחבר בין כלל הצרכנים בין הקומות באמצעות רשת אחת. המבנה כבר כולל הכנה לרשת קווית, כאשר בוצעו השחלות של כבלי רשת המתנקזים בכל קומה לקופסת תקשורת. בין הקומות קיימת תעלה אורכית שנועדה לחבר בין הקומות. בדומה לצורה הבאה: --|-- --|-- --|-- המודם? יושב בקומה העליונה. המטרה? לחבר בין הצרכנים בכל קומה אל מוצר אחד, שיתן מענה הן לחיבור אלחוטי והן לחיבור חוטי (1GB\S), ולבסוף, לחבר בין שלושת הקומות כדי ליצור רשת אחת ולקבל לינק לאינטרנט מהקומה העליונה. אז, איזה ציוד מומלץ? ראוטר בכל קומה? AP? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אין לי מה לעשות עם 50 מטר. אני רוצה להשחיל בתעלה כבל כדי שאוכל להשתמש לסטרימר. הכבל בגלילים הוא יקר. ואין לי מה לעשות עם יותר מ 5-6 מטר. אפשרי לקחת כבל לחתוך אותו משני הקצוות ולהשחיל? בנוסף, אפשרי להשחיל גם כבל כבלים של יס וכבל רשת cat5e ביחד? אביב.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אוקיי המצב שלי כזה המודם מחובר לראוטר חוטי [Edimax] שמחובר לראוטר אלחוטי [NETGEAR] שמחובר למחשב שלי בצורה חוטית אל תשאלו איך הגעתי למצב הזה, אין לי מה לעשות מאז שאני מחובר ככה, הגלישה באינטרנט בסדר, גם ההורדה פחות או יותר כרגיל אבל כשזה מגיע להורדה בביטורנט, אני לא מצליח לעשות שהפורט יפתח כמו שצריך ואני מוריד על 0.3 [וכשהייתי מחובר ישירות לאדימקס הורדתי גם על 160] וגם במשחקי רשת [כולה מייפל סטורי] אני מקבל לאגים רציניים ומתנתק כל הזמן אחי, שנמצא במחשב בחדר השני, ומחובר דרך האלחוטי, חווה את אותה הבעיה מה לעזאזל אני יכול לעשות? בבקשה זרקו לי עצם, משהו, אני אובד עצות אני מחובר באינטרנט זהב, אם זה משנה
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפני יומיים שידרגתי את תשתית החיבור שלי עם הוט ל-12M ספקית האינטרנט שלי הם בזק בינלאומי, היו לי כמה בעיות חיבור אך הייתי מסוגל להתחבר און אנד אוף לאחר שלא הצלחתי להתחבר היום אנשי השירות הטכני בבזק בינלאומי טענו שהראוטר שלי לא תומך בחייגן במהירות של 12M, אני משתמש בדגם ישן של TP-LINK מסוג WR641G. האם זה נכון? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מחר בערב מגיע אליי טכנאי להתקין לי תשתית של HOT ל100MB.. בשירות לקוחות של HOT אמרו לי שביום ההתקנה אני אצטרך להיכנס לאתר של HOTNET כדי שיהיה לי ספק שלהם ב20 שקל.. אבל לא הבנתי איך זה מתבצע.. מחר בבוקר אני אתחבר לHOTNET דרך האתר שלהם אבל איך אני אדע להגדיר אותם אחרי שהטכנאי של HOT יתקין לי את התשתית? האם אני אצטרך להגיד לטכנאי שהצטרפתי לHOTNET ושהוא יגדיר לי אותם? או שזה ייתבצע אוטומטית? וגם הטכנאי שיתקין לי מחר את התשתית לא יודע שאני רוצה WIFI והבנתי שHOT לוקחים על זה 10 שקל.. אם אני אגיד לו שיעשה לי WIFI הוא יסכים? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בד"כ אני לא שואל שאלות על דברים כאלה, אלא אמור לפתור אותן סיפור מוזר המפרט שלי בצד כמובן , אתם יכולים לראות הכל. אני מחובר בחבילה רגילה כרגע, של מגה וחצי, בחיבור ללא חייגן כבלים 013. לאחרונה (~חודש) החלה בעיה של התנתקות המחשב מהאינטרנט איך התנתקות אם אני בלי חייגן ? זרימת המידע על כרטיס הרשת מפסיקה לזוז, אין גלישה וכל תוכנות התקשורת חדלות מלעבוד המודם (AMBIT) נשאר מסונכרן. כשזה קורה, ניסיתי לעשות disable/enale לכרטיס הרשת שהמודם מחובר אליו בנוסף ניסיתי לעשות release/renew וגם repair מהממשק שלו, שזה אמור להיות אותו דבר בכל המקרים קיבלתי את המצב המוכר של קישורויות מוגבלת או חסרה - low limited connectivitty כלומר 169.254 או 0.0.0.0 - הכרטיס לא הצליח למשוך IP תקין…
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום. אני צריך לקנות ראוטר חדש, הנוכחי שלי כבר לא מתפקד. אני משתמש הרבה בביטורנט וצריך ראוטר שיתמוך טוב בביטורנט ולא ייתקע. בנוסף, הראוטר צריך לכסות בית של שלוש קומות. ראיתי הרבה ביקורות טובות על WRT54GL בייחוד בגלל האפשרות לקושחה צד שלישי. מה הניסיון שלכם עם הWRT54GL? האם הוא באמת כזה טוב? איך הטווח שלו? האם יותר משנתיים לאחר שהWRT54GL יצא לשוק, יש ראוטר שעדיף על פניו? תודה
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
משהו אולי יודע איך עושים? טרנקים ? וילנים? בבקשה תעזרו לי.. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם בטיול בקרואטיה, לא הצלחתי להתחבר אלחוטית לאינטרנט של המלון (לרשת האורחים - לא מאובטח). בציור החיבורים לרשת היה כך: חיבור מחשב - ראוטר: תקין, חיבור ראוטר - אינטרנט: לא מחובר. בנסיון לאתר הבעייה, התקבל: dns server not responding. אציין שחיבור עם כבל כן עבד, אותה תופעה קרתה בשדה התעופה דוברובניק קרואטיה, כך שהבעייה לא בתשתית בית המלון. ברשותי מחשב נייד lenov0 s10. אודה על התייחסות.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מלא בעיות כרגע באינטרנט (איטיות וכו'). אני יודע בוודאות שאין שום ווירוס, תוכנות ריגול או סוס טרויאני במחשב. אבל האינטרנט בכל זאת עדיין איטי. התקשרתי לבזק שיבדקו לי אם יש בעיות בקו שגורמים לאיטיות, הם בדקו ולא מצאו בעיות. אז הגורם היחידי שנשאר הוא המודם. יכול להיות שהוא גורם לבעיות? מה דעתכם עליו?
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני דיי סגור על זה שאני הולך על אינטרנט בכבלים. (ערוצי זהב ואינטרנט זהב למי שמתעניין) כמה שאלות לי, האם כמו באדסל יש סוגים שונים של מודמים וסוגים שונים של מודמים? ואם כן מה החסרונות והיתרונות של כל אחד? האם האייפי הוא סטטי - קבוע? יש לי רשת של 3 מחשבים בבית, של אחי, של אבא ושלי. אני שוקל לשים את המודם כבלים במחשב של אבא כי המחשב שלו בעקרון הכי יציב והכי חשוב שלו יהיה אינטרנט בשביל העבודה, שאלתי היא האם המהירות (אני זה שצריך את המהירות, הוא צריך רק אימייל) שלי תיפגע בגלל שאני גולש דרכו? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-