עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by duki,

שלום לכולם האינטרנט שלי מתנתק בכל מספר דקות (הנורית על המודם נכבית או מהבהבת). שוחחתי עם ספק האינטרנט שלי והוא אמר שזאת אמורה להיות בעיה עם בזק. הגיע טכנאי של בזק ואמר שהוא לא מוצא בעיה. ניסיתי להחליף מהמודם שהיה לי לראוטר ולבדוק אם הבעיה נפתרת (המודם ישן), אך גם זה לא עזר. קניתי היום כרטיס רשת אלחוטי כדי לבדוק אם אולי כרטיס הרשת במחשב תקול, אך גם איתו הבעיה נמשכת. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה הזאת? (עברתי בית בתקופה האחרונה, ואני לא מצליח להיזכר בוודאות אם הבעיה היתה גם בבית הקודם- נדמה לי שכן).

2. יש לי ראוטר משולב עם מודם ADSL מסוג TPLINK ARCHER VR600. ברגע שמכשיר סלולרי מסויים (מסוג redmi note 4) מתחבר לראוטר האינטרנט מתנתק. כשמכשירים אחרים מתחברים הכל תקין. התופעה קימת גם ברשת הרגילה וגם ב 5G. אחד הניחושים שלי שעל הטלפון מותקן משהו שמזבל את הרשת שלי אבל אין לי ממש מושג מה הבעיה. לא בטוח מה לעשות עם זה , חשבתי להתקין WIRESHARK ולנסות להבין מה המכשיר הזה עושה אבל זה כבר מזמן לא בדיוק התחום שלי. בקיצור אשמח לכיוון , המלצות או עצות.

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by ryu,

I noticed that I had lags in online games such as Battlefield every couple of minutes that I can't move etc, and then everything is back to normal.So I did a few checks and I found out that it's not just the game, it's in the entire internet connection that just freezes every 7 minutes (I measured that with a stopwatch).I tried downloading a big file while looking at the speed with some internet speed meter,to make sure the download is at top speed the entire time.and the graph (in the picture) shows that the drops are constant in timing and length.(Top speed for my connection is 200KB)http://dl.dropbox.com/u/8185732/network%20problem.pngAnyone knows how to fix this? (my …

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by orennad,

שלום לכולם, אשמח לעזרה. חיבור אינטרנט 100 מגה, תשתית הוט (הוטבוקס כמודם בלבד) ספק בזק בינ"ל. ראוטר קיים (כמה שנים) tp link 1043nd אליו מחוברים:3 מחשבים נייחים (עם כבל), 2 לפטופים,1 אייפד ו-4 טלפונים סלולריים יש לי בעיות של ניתוקים ב- wifi שמכשיר לא מצליח להתחבר חזרה עד ל-reset של הראוטר. כל הפתרונות הקשורים להגדרות נוסו ולא שיפרו את המצב. ממה שקראתי כאן זו בעיה נפוצה בראוטר הזה. לאחרונה זה הולך ומחמיר עד כדי בלתי נסבל... אני מחפש לקנות ראוטר חדש ומוכן לשלם יותר עבור מוצר איכותי ואמין. מה אתם ממליצים לי לקנות? תודה, אורן

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. שלום רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שכשהמחשב נדלק הוא יתחבר עצמאית לאינטרנט? דרך חייגן רגיל של win תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד שמתחבר לאינטרנט דרך הסטיק של סלקום. השאלה עם אני יכול להתחבר לאינטרנט של המחשב דרך האייפון בצורה אלחוטית ? תודה מראש טל

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by tomerke,

איזה פורטים צריך לפתוח? גירסה 4.5... תודה.

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by IDan2013,

שלום! אשמח לקבל המלצה לראוטר (נראה לי שזה זה מה שאני מתכוון). זה הסיפור: יש לי כרגע HOT-BOX והוא יושב בארון חשמל מחוץ לבית ואליו מחובר נתב בשביל רשת אלחוטית, בקרוב אני קונה מחשב חדש ובלי עין הרע הבית לא קטן והקירות לא ממש דקים לכן הקליטה של הWIFI לא משהו. אני ארצה לחבר את הראוטר לקיר לשקע אנטנה ואז יתחבר למחשב עם כבל רשת. מכיוון ואני לא מבין בזה אז כנראה ויש לי פה כמה טעויות עם השמות אז תבינו אותי. הספק שלי הוא 013 netvision. 100MB של הוט. שהמחיר יהיה סביר אבל באותה המידה שיהיה אינטרנט מהיר ככל האפשר וקליטת WIFI טובה (בכל!!) רחבי הבית שזה 3 קומות. המחשב ממוקם בקומה האמצעית. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום, אתמול ישבתי על זה שעתיים ולא הצלחתי, איך עושים את זה? חיברתי הכל כמו שצריך ובהגדרות כנראה טעיתי איפשהו.. מאוד אודה על עזרה.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. יש לי רשת פשוטה ADSL 4 מגה באנדל 013 נטויזן AZTECH600E שמוגדר כראוטר עם חייגן PPOE משתף עם סוויטש EDIMAX 8 פורטים מחשב ראשי VISTA פרימיום [צירפתי תמונה של ה IPCONFIG ALL שלו] מחשב שני XP פרו מתחבר כבל ישירות לסוויטש, [ Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : winxpsp3 Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No Ethernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Intel® PRO/100 VE Network Connecti on Physical Address. . . . . . . . . : Dhcp Enabled.…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. לשירות ה-DNS הותיק של גוגל (בכתובת 8.8.8.8) ולשירות החדש יחסית של חברת QUAD9 (בכתובת 9.9.9.9) מצטרפת חברת CloudFlare שמציע החל מאתמול שירות DNS בכתובת 1.1.1.1. כל בפרטים בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=7111

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. הוצע לי לרכוש במחיר של 10 שקלים לחודש את הPrivate Box של בזק בינלאומי זה או זה או ראוטר של edimax 6424N ב5 שקלים לחודש למישהו יש ניסיון עם המוצר הזה?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. היום סוף סוף במזל טוב התקינו לי את הכבלים! נתנו לי את המודם של מוטורולה, ה-SURFboard SB4101, הדרייברים הם הדרייברים שקיבלתי איתו, גרסה 1.5, אני מתלבט אם לעדכן לגרסה 2.0.. האם זה יתן לי משהו בכלל? כי בתכל'ס אני מוריד לרוב במהירות 30 קיי שזה לדעתי די עלוב.. האם זה יכול לשפר את המהירות ולו בקצת?

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Dvir Vardi,

יש לי אפשרות להפעיל XPress™ Technology רציתי לדעת האם הוא באמת עוזר ואם כן אז בכמה בערך

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  15. להפתעתי המרה 018 הצטרפה לחברותיה הספקיות הגדולות. נכון לעכשיו אין אפשרות להוריד קופץ עם סיומת torrent. הקובץ יורד על ביטים בודדים. בדקתי שני קבצים שנמצאים אצלי ב Dropbox (כמו שרת אחסון פרטי) קובץ של RAR ששוקל 10 מגה אני מוריד על 320KB קובץ torrent יורד על 12 ביטים. עוד מישהו נתקל בזה?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. שלום רב , ברצוני לקנות ראוטר כדי לחבר את האקס בוקס שאני קונה למטרת משחקי און ליין יש לי מודם תומפסון של הוט וספק של 013 , אני לא מבין בראוטרים אז רציתי לשאול אתכם מה אתם אומרים תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. איך אני מסדר את זה ומה זה בכלל.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום לכולם יש ברשותי נתב של בזק 2650U הראוטר זמין ועובד בסדר גם אלחוטית וגם קוית יש חיבור לאינטרנט וגם DHCP רגיל הבעיה היחידה היא שהוא לא מצליח להכנס לממשק דרך הדפדפן * בהתלה הכתובת היתה 10.0.0.138 שניתי אותה ל 10.0.0.100 לצרכים אישיים (זה עבד טוב לאחר השינוי) כעבור שבועיים חלה הבעיה הזאת אך הראוטר כמו שציינתי עובד ללא בעיות איך אני יכול להכנס לממשק של הראוטר ולמה זה קורה ? תודה

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by castor_troy,

שלום, אני מתכוון לעבור לביית חדש. עכשיו ראיתי שבכל חדר בבית יש נקודת תקשורת שאפשר לחבר כבל ethernet rj45. יש לי ראוטר וסויטש כל אחד בנפרד. אני מעוניין שכל פעם שאני מחבר כבל רשת לנקודה אקבל אייפי. ביררתי ואמרו לי שאני צריך להביא איש תשתיות. השאלה מה הוא מבצע בדיוק ? מה הוא עושה כדי שהם יהיו פעילות ? אני מניח שצריך להעביר את כל הכבלים מהנקודות השונות לסוויטש, אני מניח שצריך גם לקדוח ולעשות תעלות ? האם זה משהוא שאוכל לעשות בעצמי ? אשמח לקבל אינפורמציה בנושא. תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. כבר קרוב ל-10 שנים אני סוקר טכנולוגיות כבילה אלטרנטיביות - אלחוטיות, כאלה הפועלות על כבלי חשמל או כאלה העושות שימוש בחוטי טלפון. פעם אחר פעם אני מתאכז מהביצועים הירודים של טכנולוגיות אלה ומההבטחות למהירות, המתגלות הריקות מתוכן. לכן, כשנגשתי לבחון את ה-ECB6200 הפועל בתקן MoCA 2.0 ומבטיח מהירות של 1Gbps על גבי כבלים קואקסיאלים, הייתי כרגיל - מאוד סקפטי. בסקירה המצ"ב תוכלו לקרוא על תכונות המתאם ולהתרשם מהביצועים יוצאי הדופן שלו. http://www.netcheif.com/blog/?p=6596

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  21. Started by Guy950,

שלום חברים, בקרוב אני עובר לגור בדירה חדשה מהניילונים במתחם חדש. בדירה ישנו ארון תקשורת מרכזי אשר ממנו יוצאים חוטים לכל החדרים (ככל הזכור לי כבלי CAT 6 או 5), בכל חדר למעשה יש חיבור LAN כמו בראוטר. בנוסף בדירה ישנן מצלמות אבטחה והמכשיר (מצטער, אין לי מושג מה השם הרשמי של המחשב של המצלמות) מחובר ישירות לארון תקשורת, משם הוא צריך להיות מחובר לאינטרנט ולקבל IP קבוע. אני מנסה לחשוב על פריסה הגיונית בדירה ולמען האמת צריך ייעוץ ממישהו שמבין, הפוסט כנראה יהיה טיפה ארוך אבל כל מידע הוא רלוונטי. אציין גם שבבניין יש כבל אופטי עם בלעדיות לפרטנר, אבל כרגע הרבה מהדיירים, שאני מכיר, דיווחו לי שהאינטרנט של פרטנר עדיין לא יציב והם חווים ניתוקים, לכן אין לי…

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  22. Started by binyamin8,

האם יצירת AP ביתי משני ראוטרים ושני מוליכי רשת על חשמל זה דבר מומלץ ? יעיל ? אם כן , המלצות על סוגים וטווח מחירים .

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. טוב חברה ת הבעיה כדלהלן. בביתי הקט מחוברים שני מחשבים ברשת פנימית כאשר מחשב הלקוח משתמש במחשב השני כשרת להתחברות לאינטרנט (מן הסתם)ת לפני כשבועיים התחברתי למסלול של יס וואו במקום נטוויז'ן(המצוינים). בקיצור למרבה הזוועה גיליתי שרוחב הפס שלי מתחלק בין שני המחשבים(!!!) כלומר אם השרת מוריד קובף במהירות של 40 KB הוא משאיר למחשב השני במקרה הטוב רק 20 KB להתעסק איתם. כמובן כמובן כמובן שבעיה כזו לא קרתה לי כאשר הייתי מחובר לנטויז'ן ושני המחשבים היו עפים באויר בחיבור באמת מצוין.... אז אולי מכם יודע איזה קונפיגרציה לXP שיכולה לפתור את המצב הזה? דרך אגב שירות הלקוחות שיישרף של בזק כמובן שהיה אנמי כמו תמיד וממש לא עזר לי . תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. היי, עברתי לפני מספר ימים לחיבור עם חייגן בבזק בינ"ל, לאחר שתמיד הייתי ללא חייגן. אני מחובר דרך נתב קווי (ישן) של אדימקס ויש לי מודם טריון (גם ישן..) של הוט. היום בבוקר ראיתי שאין לי חיבור לאינטרנט, ומשום מה הנתב לא התחבר מחדש. רק שהוצאתי חשמל וכבל רשת רשת הוא חייג והתחבר מחדש. 1. האם תמיד אחרי ניתוק אני צריך ידנית להתחבר, אין לחיבור עם חייגן חיבור אוטומטי אחרי ניתוק? 2. דבר נוסף, האם כאשר אני מחובר עם חייגן, אני אוכל להתחבר לVPN בחו"ל - או שיש בעייה עם VPN על גבי חייגן? תודה.

25. Started by Shay2111,

אני רוצה להזמין את זה http://www.ebay.co.uk/itm/TP-LINK-Archer-VR900-AC1900-Wireless-Dual-Band-Gigabit-VDSL2-ADSL2-Modem-Rou-/182346612816?hash=item2a74b48050:g:yKUAAOSwx2dYIP2P מה הסיכוי שזה יעבור במכס עם אני מזמין מאנגליה ולמי שכבר הזמין ויש נסיון בלעביר במכס מה ההעצות שלכם לגבי הזמנה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים