רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה הפרסומות התחילו לתקוף אותי בצורה מאוד מבהילה אני כבר לא יודע איך להתמודד עם זה אני רק נכנס לYNET ובום ! "עגלה עם סוסה....." ועוד כל מיני פלאשים שאני לא מצליח להפתר מהם :-\ למישהו יש פתרון איך להפתר מכל הזבל הזה אחת ולתמיד ??? ניסיתי הכל....כלום לא עזר.... שמתי שום מתחת למוניטור, תליתי בצל מעל המדפסת.....אבל אין תוצאות :jump:
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את זה http://www.ebay.co.uk/itm/TP-LINK-Archer-VR900-AC1900-Wireless-Dual-Band-Gigabit-VDSL2-ADSL2-Modem-Rou-/182346612816?hash=item2a74b48050:g:yKUAAOSwx2dYIP2P מה הסיכוי שזה יעבור במכס עם אני מזמין מאנגליה ולמי שכבר הזמין ויש נסיון בלעביר במכס מה ההעצות שלכם לגבי הזמנה
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי חיבור VDSL במהירות 50 מגה עם מודם-ראוטר של D-Link 6740U. העברתי את ה-6740U למצב Bridge וחיברתי אליו D-Link DIR-655. בנוסף יש ברשותי גם נתב של TP-Link 1043ND. מכיוון שיש לי מדי פעם ניתוקים עם ה-655 ובנוסף מזמן לא יצאה לו קושחה עדכנית (גרסת החומרה שלי ישנה), רציתי לדעת האם אכן ה-655 עדיף או שעדיף לי לחבר את ה-1043ND ל-6740U. אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי, תשתית - בזק 5 מגה ספק-בזק בינלאומי מחשב - ווינ7 כרטיס רשת אלחוט- TP-LINK TL-WN722N הכל עובד חלק, הורדות מהאינטרנט בקצב מצויין, speedtest עובר מצוין והגלישה די מהירה אבל יש לי בעיה מוזרה רק בצפייה של וידאו. באתרים כמו יוטיוב ודומיהם הסרטונים לא מצליחים להיטען ונתקעים אחרי כמה שניות, אפילו סרטונים של 2 דקות... מה שכבר ניסיתי: 1. יש לי מחשב נייד והתחברתי איתו לרשת האלחוטית שלי והכל עובד מצויין, סרטונים רצים מהר מאוד. ככה שזה לא מהראוטר. 2. במחשב הנייח שלי התקנתי תכרטיס רשת האלחוטי מחדש(תדריברים) 3. איפוס ל TCP-IP 4. איפוסי דפדפנים 5. שיחה עם ספק+תשתית אומרים שאין בעיה. עזרתכם בבקשה.
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו פה מחובר דרך בזק עם 100 אני מעוניין לתחבר לשרות הזה אבל אני צריך לשואל כמה שאלות לפני עושה אתה חבילה האם אתה מקבל הרבה ניתוקים? האם אתה מקבל clean 100 וב איזה router כדי להשתמש בגלל ששמעתי שאת הציוד שאני מקבל מבזק is crap תודה תומאס
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר EDIMAX BR-6104K אליו מחוברים שני מחשבים. לפני חיבור הראוטר האינטרנט טס והכל היה סבבה. כשחיברתי הורגשה איטיות בגלישה: כשמנסים להוריד קובץ אין בעיה ומגיעים לקצבים יפים (180k/s כי זה חיבור 1.5 מגה), אבל נראה כאילו לוקח הרבה זמן לעשות דברים פשוטים כמו להעלות דפים בגלישה בכל מיני אתרים. יכול להיות שהראוטר גורם לשיהוי הזה? זה נראה לי משהו לא סביר כי הניתוב עצמו לא אמור להאט בצורה מורגשת. זה משהו מוכר? יכול להיות שזו בעיה אחרת? יש לכם רעיונות איך פותרים את הבעיה הזו? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הבנתי שחברות הכבלים מספקות שירותי אינטרנט אבל מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל המהירות העלאה אצלהם מזכירה לי את טכנולוגיית ADSL ? חשבתי שלכבלים יש יתרון שמהירות ההעלאה תהיה יותר גבוהה מאשר ADSL וטעיתי ! מישהו מוכן להסביר לי למה ? ואני כבר תיכננתי לפתוח שרת בבית שכולם יורידו ממני :-/
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עם מודם ראוטר של בזק שקיבלתי לפני כמה שנים (asus am604g), הוא עושה לי בעיות בחודש האחרון ואני רוצה להחליף אותו, מבחינת בזק הראוטר הוא שלי כי קניתי אותו מהם מה שאומר שהיתה רק שנת אחריות אחת שכבר עברה, אם אני רוצה אני יכול לקנות מהם מודם ראוטר חדש במחיר של 20*24 לחודש או לקחת מודם רגיל מבזק סטור בחינם, יש לי בבית ראוטר של Linksys wrt54gl שקניתי בעבר, אני יודע שהוא היה נחשב ממש ממש טוב השאלה היא האם היום הוא שווה משהו ליד הראוטרים שיש בשוק, מה אתם מציעים לי ? לקחת מודם ולחבר לראוטר שיש לי ? או לקנות מודם ראוטר חדש ? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי רשת משרדית. יש ראוטר חוטי. איך אפשר לדעת מי חונק לי את האינטרנט? האם המקור לבעיה יכול לשנות איי פי מתי שהוא רוצה..? תודה לעונים!
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, יצרתי כבל רשת - ישיר - עם הסדר הבא: - לבן כתום - כתום - לבן כחול - כחול - לבן ירוק - ירוק - לבן חום - חום השאלה שלי עם זה נכון? כי באמר הבא: http://www.adsl.org.il/PageDisplay.asp?Artnum=71 הם טוענים שצריך לבצע סידור אחר..... האם אם צודקים? עוד דבר, הכבל רשת שיצרתי , משום מה "טוען" את ה switch שלי במטען חשמלי, והוא גם הכבל היחידי שמחשמל, (אני לא יודע מה הסידור צבעים בצד השני של הכבל - יצרתי רק ראש חדש לצד אחד של הכבל). וכאשר הכבל המדובר , מחובר ל switch הוא מאט בצורה מטורפת את כל שאר המחשבים אשר מחוברים ל switch, האם זה בגלל הסידור השגוי בכבל? או בגלל שבחדר שבו מחובר המחשב אשר יושב בצד השני של הכבל פשוט אין הארקה? או בעיה בכרטיס הרשת וגם בעיה בסידור צבעים של הכבל…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, הדירה אחרי שיפוצים. העברנו כבלי רשת מכל החדרים לארון התקשורת הדירתי (תמונה מצורפת) והמטרה היא לעשות רשת של ג'יגה. המודם והראוטר ישבו בחדר עבודה, ובארון תקשורת יהיה switch שיחבר בין כל הנקודות. חשוב לי שה-switch יהיהאמין ולא אצטרך לעשות לו reset בתדירות גבוהה. האם יש switch כלשהוא שמומלץ לשים בארון תקשורת דירתי סטנדרטי משיקולי חום, גודל, צורה או כל דבר אחר? או שכל switch של ג'יגה שנמכר בימינו יהיה מתאים? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות סוויץ' ולחבר אותו ל3 מחשבים ולמודם. את המודם כמובן צריך להפוך לנתב. הבעיה היא שיש פשוט פול בעיות עם הנתב הזה! (גם אחרי עדכון firmware) מה לעשות? יש למישהו ניסיון? או פתרון? ()
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
היי, רכשתי אתמול מודם ראוטר של חברת EDIMAX דגם AR-7265WnA, אחרי שחברתי והגדרתי לפי חוברת הדרכה, אין תקשורת בין המחשב למודם. זאת אומרת, כל הנורות דולקות, יש ADSL. כאשר אני מתחיל את ההתקנה דרך ה WIZARD, מכניס סיסמה.... ומשם מקבל הודעה Please check the connection. נראה כי כרטיס הרשת של המחשב לא מקבל תקשורת מהמודם. האם אתם מכירים את התופעה? ויכולים לסייע לי בפתרון הבעיה. תודה לכלום, ניר
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג בארץ במחיר שפוי את הZ100G?
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים האימיול חדל מלתפקד, פשוט לא מתחבר לקדמליה ובאופן כללי פשוט לא מעלה ולא מוריד כלום. חשבתי שמשהו השתבש ב PORD FORWARD שעשיתי בזמנו ולכן ניסיתי להיכנס ולעבור על ההגדרות. כשנכנסתי בדוס וניסיתי לעשות IPCONFIG, קיבלתי את הודעת השגיאה המצ"ב מה אומרים המומחים ?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברה אני מחובר ל012 במהירות 2.5 מה שקורה זה שסרטי streaming בכל מיני אתרים צריך לחכות הרבה זמן עד שכל הסרטון יטען אם אני אראה את הסרט בזמן שהוא נטען אז כל שנייה יהיה עצירה אם אני אשדרג את המהירות לא יהיה תקיעות?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נושא האינטרנט המהיר אצלי בבית כמעט מושלם - חסר רק משהו קטן (ויקר ? ;D) אינטרנט מהיר בחיבור ADSL מחשב נייח מחובר למודם רשת שמחובר לשקע ה ADSL מחשב נייד המצוייד בכרטיס רשת אלחוטי של D-Link (נכנס לשקע ה PCMCIA) +D-Link AirPlus DWL-650 אם אינני טועה... כעת צריך רק שהמחשב הנייד יוכל גם לגלוש באינטרנט המהיר (בלי כבלים כמובן, בשביל זה יש לו כרטיס רשת אלחוטי :-)) אני קצת מבולבל מהמוצר שאני צריך... מה בדיוק אני צריך ? נתב אלחוטי ? נקודת גישה ? מה ההבדלים בינהם ? משהו אחר ? ולאן הוא מתחבר ? למחשב ? למודם ה ADSL ? והבנתי שיש מוצרים כאלה עם פיצ'רים נוספים כמו שרת מדפסות למשל, אילו פיצ'רים נוספים קיימים ? מקווה שלא בלבלתי אתכם, תודה רבה רבה !
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי ראוטר של cisco -1600 ואני רוצה לשנות את השם של הראוטר כך שאם נכנסים אליו רשום השם שלי ואז אפשר לרשום את כל הפקודות . לדוגמא : danny > ואז רושמים את הפקודה . איך אני מבצע את זה ??
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני עוזר לחבר להעביר את האתר שלו לשירות אירוח אחר, אחרי ששיניתי את הכתובת בdns לשרת החדש, האתר לא עולה יותר. בדיקה באמצעות nslookup הראתה ששם האתר מפנה לכתובת IP הנכונה - אך פה זה נהיה מוזר - אם נותנים פינג לשם של האתר אין תגובה, אם נותנים פינג לכתובת הIP מקבלים תגובה. בדיקה בtracert מראה את אותן תוצאות, לפי כתובת IP יש תגובה, לפי שם האתר זה נתקע איפשהו בדרך. למישהו יש רעיון למה זה יכול לקרות?
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, עברתי לטריפל C ומאז המעבר איני מצליח לגלוש ללא חיבור ADSL. כשאני מנסה לגלוש בדפדפן (כרום, אקספולרר או מוזילה) עם חיבור אלחוטי (ולמרות שמופיע שאני מחובר) מתקבלת ההודעה הבאה DNS PROBE FINISHED BAD CONFIG. ראוי לציין שב-BlueStacks אני מצליח לגלוש גם בחיבור אלחוטי, ורק בדפדפנים הרגילים איני מצליח. משיחה עם שירות הלקוחות הוברר לי שהבעיה הינה במחשב ולא בנתב. ניסיון לגלוש עם ספק אחר הוליד את אותה הבעיה. אודה מאוד לעזרה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אשמח להמלצה על מודם מומלץ לחיבור להוט במקום ה-hotbox שהם מספקים. אני מתכנן לקנות נתב בנפרד (אין בעיה לקנות כל נתב כאשר המודם תואם להוט נכון?) אבל גם המלצה על מודם משולב נתב תתקבל בברכה :-) תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא בתשתית הוט וספק הוטנט עם מהירות גלישה של 100 מגה. לא משנה מתי אני עושה בדיקת מהירות, אני אף פעם לא קיבלתי 100 מגה. אפילו לא 90.... תמיד אני מקבל בין 60-70 מגה ולעתים נדירות גם 75 מגה. אבל זה המקסימום! והנה תוצאה של בדיקה עכשיו, 12 בלילה: יענו עכשיו לא אמור להיות עומס ועדיין אני לא מקבל 100 מגה.... איזה באסה!
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כמה אתם משלמים בחודש? והאם יש לכם טריפל? וכמה זמן התחייבות? מי הספק אינטרנט שלכם? ואיך האינטרנט עובד? נופל מסנכרון או שעובד רציף בלי תקלות? איך המהירות הורדה מהארץ ומשרתים מחו"ל? אשמח למידע... תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר משולב עם מודם ADSL מסוג TPLINK ARCHER VR600. ברגע שמכשיר סלולרי מסויים (מסוג redmi note 4) מתחבר לראוטר האינטרנט מתנתק. כשמכשירים אחרים מתחברים הכל תקין. התופעה קימת גם ברשת הרגילה וגם ב 5G. אחד הניחושים שלי שעל הטלפון מותקן משהו שמזבל את הרשת שלי אבל אין לי ממש מושג מה הבעיה. לא בטוח מה לעשות עם זה , חשבתי להתקין WIRESHARK ולנסות להבין מה המכשיר הזה עושה אבל זה כבר מזמן לא בדיוק התחום שלי. בקיצור אשמח לכיוון , המלצות או עצות.
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-