רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום אני גר בגן יבנה מושבה צמודה לאשדוד ואין אצלנו עדיין פריסה של ngn גם באשדוד אין לפי המפה של בזק בדקתי וראיתי שגם בערים גדולות כמו כפר סבא והרצליה אין למישהו יש מושג כמה זמן זה עוד יקח?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מאז השרשור האחרון שפתחתי לא יצא לי לדבר עם בזק עקב חוסר זמן. עוד כמה ימים נגמרת לי החבילה אז רציתי לשאול שאלה: אחרי שיחה ב014 עם קשרי לקוחות השגתי מחיר של 29 ש"ח לספק 100/1.5 + 16 ש"ח לגיימר. השאלה שלי האם כדאי להישאר עם חייגן, ואם כן האם לעשות את הגיימר. עוד שאלה: אמרו לי ש100/3 עולה 99 ש"ח ולא ניתן לרדת מהמחיר הזה. האם הספק מגביל מהירות העלאה כיוון שבבזק הציעו לי תמורת 150 ש"ח (מחיר קבוע ל3 שנים) ל100/3 ותמורת 160 ש"ח 100/2 (כן אני יודע שזה מוזר). ברוב טפשותי שכחתי לשאול מה המחיר ל100/1.5. אז הוא מגביל או לא? כי אם לא אני אלך על חבילת הספק ב29 ש"ח (הוא בכל מקרה נראה לי הכי משתלם אז נראה לי שאני אקח אותו בכל מקרה אז הייתי רוצה לדעת כמה תאורתית אני אקבל בהעלאה. הם שלח…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, הדירה אחרי שיפוצים. העברנו כבלי רשת מכל החדרים לארון התקשורת הדירתי (תמונה מצורפת) והמטרה היא לעשות רשת של ג'יגה. המודם והראוטר ישבו בחדר עבודה, ובארון תקשורת יהיה switch שיחבר בין כל הנקודות. חשוב לי שה-switch יהיהאמין ולא אצטרך לעשות לו reset בתדירות גבוהה. האם יש switch כלשהוא שמומלץ לשים בארון תקשורת דירתי סטנדרטי משיקולי חום, גודל, צורה או כל דבר אחר? או שכל switch של ג'יגה שנמכר בימינו יהיה מתאים? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאבא שלי בבית יש אינטרנט בכבלים ספק של נטויזן ונמאס לו מהחייגן הזה הוא לא כולכך מבין את המשמעות של זה היות ובעבודה שלו החיבור הוא קבוע.. יש אפשרות חוץ מלקנות ראוטר להפוך את החיבור ללא חייגן? מותקן על המחשב ווינדואס 7 אם זה משנה.. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לעבור לביית חדש. עכשיו ראיתי שבכל חדר בבית יש נקודת תקשורת שאפשר לחבר כבל ethernet rj45. יש לי ראוטר וסויטש כל אחד בנפרד. אני מעוניין שכל פעם שאני מחבר כבל רשת לנקודה אקבל אייפי. ביררתי ואמרו לי שאני צריך להביא איש תשתיות. השאלה מה הוא מבצע בדיוק ? מה הוא עושה כדי שהם יהיו פעילות ? אני מניח שצריך להעביר את כל הכבלים מהנקודות השונות לסוויטש, אני מניח שצריך גם לקדוח ולעשות תעלות ? האם זה משהוא שאוכל לעשות בעצמי ? אשמח לקבל אינפורמציה בנושא. תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות סוויץ' ולחבר אותו ל3 מחשבים ולמודם. את המודם כמובן צריך להפוך לנתב. הבעיה היא שיש פשוט פול בעיות עם הנתב הזה! (גם אחרי עדכון firmware) מה לעשות? יש למישהו ניסיון? או פתרון? ()
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס אילו מחוברים שלושה מחשבים וראוטר אלחוטי של 3COM אני רוצה להוסיף לאוטר האלחוטי סיסמא על מנת שגורמים לא מורשים לא יוכלו להתעלק על הרשת שלי. כיצד אני מתחבר לראוטר המשני ומוסיף לו סיסמא? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש ציוד שיוכל לחבר מספר רב של מחשבים ביחד ללאן פרטי קטן (16 חיבורים אני צריך בערך) שאני מארגן. אני צריך להשתמש בהאב או בסוויטצ'? מה ההבדל בינהם?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כרגע בנתב Edimax BR-6524 והוא עושה לי בעיות קשות של ניתוקים והמצב רק מחמיר כאשר אני מחבר אליו את ה- YES VOD. הנתונים הם כאלה: - כפי שאמרתי, תמיכה טובה ב- YES VOD - אינטרנט במהירות 100MB של 013 ומודם HOTBOX - מחשב אחד שנמצא בממ"ד, יכול להתחבר קווי אם תגידו שחיבור אלחוטי תמיד יהיה פחות טוב בנוסף (מעבר ל- 600 ש"ח): - access point - USB אלחוטי למחשב נייח תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הראוטר נמצא בחדר העבודה. מרחק 5מ' מהסלון. בסלון יטש ירידה של 50% בWIFI. מחשב נייח בסלון ללא מתאם WIFI. מה עדיף? לקנות רפיטר/מגדיל טווח שיתחבר לחשמל לידו ושיהיה לו חיבור דרכו גם בכבל אינטרנט למחשב הנייח בסלון? שכבר יגביר את הWIFI בסלון ובשאר הבית? כדוגמא: http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-10_RE200.html או לקנות ראוטר יד שנייה ולהגדיר כרפיטר ואליו לחבר את המחשב בנייח וגם ישמש להגביר את הWIFI באזור הסלון? אם יש המלצה לראוטר יד שנייה אשמח. והאם צריכת החשמל תהיה שונה בשני המקרים? תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים, בקרוב אני עובר לגור בדירה חדשה מהניילונים במתחם חדש. בדירה ישנו ארון תקשורת מרכזי אשר ממנו יוצאים חוטים לכל החדרים (ככל הזכור לי כבלי CAT 6 או 5), בכל חדר למעשה יש חיבור LAN כמו בראוטר. בנוסף בדירה ישנן מצלמות אבטחה והמכשיר (מצטער, אין לי מושג מה השם הרשמי של המחשב של המצלמות) מחובר ישירות לארון תקשורת, משם הוא צריך להיות מחובר לאינטרנט ולקבל IP קבוע. אני מנסה לחשוב על פריסה הגיונית בדירה ולמען האמת צריך ייעוץ ממישהו שמבין, הפוסט כנראה יהיה טיפה ארוך אבל כל מידע הוא רלוונטי. אציין גם שבבניין יש כבל אופטי עם בלעדיות לפרטנר, אבל כרגע הרבה מהדיירים, שאני מכיר, דיווחו לי שהאינטרנט של פרטנר עדיין לא יציב והם חווים ניתוקים, לכן אין לי…
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שאלה, האם כאשר ההוטבוקס משמש כמודם בלבד הוא גם מחייג את ההתקשרות L2TP עם הספק או שהנתב שמחובר אליו צריך לבצע את החיוג הזה? האם משתלם להחליף את המודם מוטורולה אינטרנט והמודם מוטורולה טלפוניה שלי בהוט בוקס? אם ההוטבוקס מבצע את החיוג לשרת הL2TP בעצמו ואני יוכל להגדיר את הנתב 1043ND שלי לdynamic ip הרי זה יתן חיבור הרבה יותר יציב לא?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני גולש דרך הוט ואינטרנט זהב (בחיבור Local Area Connection ולא חייגן) ומשום מה יש לי כתובת IP קבוע... אני עושה renew ip סוגר את המחשב לכמה שעות בשביל לחדש את הכתובת אבל כלום לא עוזר... מה אפשר לעשות????
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי ללא הדיסק. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי הורדה תקינה, אולי מישהו יכול לעזור D-LINK DWA-110
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הסוויץ הזה: http://www.tp-link.us/products/details/cat-4763_TL-SF1005D.html משבוע שעבר התחיל לעשות לי בעיות. כיום כאשר אני מריץ פקודת ping -n 100 www.walla.co.il אני מקבל בסביבות ה 10% LOSS אם אני מחבר את המחשב ישירות אל הקיר (ובכך המחשב השני בעצם מנותק מהאינטרנט), אני מקבל 0% LOSS. המלצה לאחד אחר איכותי?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב , ברצוני לקנות ראוטר כדי לחבר את האקס בוקס שאני קונה למטרת משחקי און ליין יש לי מודם תומפסון של הוט וספק של 013 , אני לא מבין בראוטרים אז רציתי לשאול אתכם מה אתם אומרים תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מדובר על עוד צירוף משתלם של ראוטר זול יחסית + קושחה מצוינת (מיועדת למשתמשים מתקדמים, יותר חזקה מ DD-WRT). *מחירו של הנתב בארץ - בסביבות 130 ש"ח, מדובר על נתב אלחוטי הפועל בתקן 802.11n ומגיע למהירות 300mbps. התקנתי את הקושחה החדשה של openwrt בשם attitude adjustment על D-Link DIR-615 REV E4 . בנוסף עודכן מדריך ההתקנה בוויקי עבור גרסה E4 . לינק למדריך באתר openwrt מומלץ.
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני כבר שעות מנסה להבין איך להחליף IP עם הדבר הזה ופשוט לא מצליח.. אני פשוט חייב להחליף IP.. מישהו יכול לעזור לי עם זה?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מגיע לי ראוטר אלחוטי מבזק, איזה מבין שניהם עדיף? 2. אצל מי מבין שניהם הקליטה טובה יותר? 3. אני מחובר ב5Mb, מישהו יודע אם יש אפשרות לקבל דרכם את הראוטר של D-LINK בתקן N שהם מחלקים רק למי שיש לו 10Mb ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחסום גישה לאתרים מסויימים כמו פייסבוק, יו-טיוב, אתרי פורנו ועוד כמה אתרים במחשב שנמצא אצלי בעבודה. מה הדרך הכי יעילה לעשות זאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר EDIMAX BR-6104K אליו מחוברים שני מחשבים. לפני חיבור הראוטר האינטרנט טס והכל היה סבבה. כשחיברתי הורגשה איטיות בגלישה: כשמנסים להוריד קובץ אין בעיה ומגיעים לקצבים יפים (180k/s כי זה חיבור 1.5 מגה), אבל נראה כאילו לוקח הרבה זמן לעשות דברים פשוטים כמו להעלות דפים בגלישה בכל מיני אתרים. יכול להיות שהראוטר גורם לשיהוי הזה? זה נראה לי משהו לא סביר כי הניתוב עצמו לא אמור להאט בצורה מורגשת. זה משהו מוכר? יכול להיות שזו בעיה אחרת? יש לכם רעיונות איך פותרים את הבעיה הזו? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיות Streaming ב-Youtube עם 014? ב-014 סרטים נטענים ממש לאט וב-CCC הם נטענים הרבה יותר מהר. דיברתי עכשיו עם התמיכה של 014, הם טוענים שזו בעיה במחשב שלי. לא נשמע לי הגיוני כי באותו מחשב זה עובד מצויין עם חשבון של CCC. העניין הוא שגם פעם זה עובד טוב ופעם לא, למרות שרוב הזמן זה לא עובד טוב ב-014. האם יש עוד משהו שאפשר לעשות? פשוט אני לא רואה שעוזרים לי ב-014. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני סובל מאיטיות מחרידה בצפייה בסטרימינג ב-Twitch.tv, נתקלתי בזה גם באתר סטרימינג אחר - 1080p נתקע כל כמה שניות. כשאני מנסה להוריד מה-VOD, רואים את זה בבירור: 60K לקובץ, לעומת 1MB לשנייה בלילה. בהורדה של טורנטים אני "נעצר" על 4 מגה לשנייה (נמוך יחסית לחיבור שלי, לא בדקתי בלילה), בהורדה מיוטיוב אני מגיע ל-11 מגה לשנייה (כלומר ביוטיוב הכל חלק). אני לא מאמין שההאטה היא מהאתר, אלה קצבים לא הגיוניים. המחשב שלי מחובר בחיבור קווי ואני מקבל 90MB נקי כל היום, הספקית שלי היא בזק בינלאומי. ההאטות ב-Twitch ובטורנטים גורמים לי לחשוב שאולי הספקית מאטה את הקצב. מישהו יכול לבדוק האם וידאו ב-Twitch.tv רץ חלק ב-1080p (מה שנקרא אצלם Source)? האם יש דרך לבדוק (מלבד התחברות לספ…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הנתב החדש של החברה הטאיוואנית רוצה לספק רשת אלחוטית מהירה לביתכם במחיר שלא יקרע את הכיס. האם הוא גם מצליח במשימה? התשובות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/מהיר-וגם-סביר-נתב-ה-dir-825ac-של-d-link-בביקורת/
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את זה http://www.ebay.co.uk/itm/TP-LINK-Archer-VR900-AC1900-Wireless-Dual-Band-Gigabit-VDSL2-ADSL2-Modem-Rou-/182346612816?hash=item2a74b48050:g:yKUAAOSwx2dYIP2P מה הסיכוי שזה יעבור במכס עם אני מזמין מאנגליה ולמי שכבר הזמין ויש נסיון בלעביר במכס מה ההעצות שלכם לגבי הזמנה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-