עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חיברתי ראוטר של NETGEAR והגדרתי הכל. האינטרנט עובד, אבל הגלישה איטית מאוד. בדיקת מהירות באתר cable.org.il הראה שאני מוריד על המקסימום. מה עלולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים...

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. כיצד לעשות Enable ל UPNP בראוטר של 012 SmartBox? תודה לעוזרים D: - - - תגובה אוחדה: - - - בבקשה מהרר פשוט זה דחוףD,

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. אין לי מה לעשות עם 50 מטר. אני רוצה להשחיל בתעלה כבל כדי שאוכל להשתמש לסטרימר. הכבל בגלילים הוא יקר. ואין לי מה לעשות עם יותר מ 5-6 מטר. אפשרי לקחת כבל לחתוך אותו משני הקצוות ולהשחיל? בנוסף, אפשרי להשחיל גם כבל כבלים של יס וכבל רשת cat5e ביחד? אביב.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. שלום רב. כיום,הדירה שלי מרושתת בצורה כזאת שהקו טלפון הראשי שלי מגיע למזנון בסלון ומשם יוצאים ארבעה כבלים של טלפון לארבעה חדרים בדירה.כל ארבעת הקווים בעצם מחוברים יחדיו ומשורשרים עם הקו טלפון הראשי שמגיע מהארון תקשורת למזנון. בנוסף,הראוטר שלי נמצא במזנון והוא מוזן מקו הטלפון של בזק בשיטת ADSL ומהראוטר יוצאים ארבעה קווים של רשת לארבע נקודות בחדרי הבית. אני מחובר לתשתית של בזק ספק אקספון ולטלפון נייח של בזק. כבלים של יס. אני מעוניין לעבור לטריפל של בזק בינלאומי כי הוא באמת יותר משתלם ואז בעצם להתנתק מהקו הנייח של בזק,אך הבנתי שהם נותנים בטריפל קו טלפון אחד נייח שעובד על האינטרנט והנקודה של קו הטלפון חייבת להיות איפה שהראוטר של בזק בי…

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. שלום לכולם, אני סובל מהמון בעיות רשת עם הנתב הנוכחי שלי של בזק של NETGEAR. אני רוצה להגדירו כמודם בלבד ולקנות נתב משלים שיהיה חזק ויעמוד בקצבי עד 100M. 1. איך אני מגדיר באופן כללי אותו כמודם בלבד? פשוט לשנות ל-bridge mode? 2. מה הדגשים שאני צריך להתייחס אליהם בבחירת נתב שיעמוד בקצבים האלה? האם זה בסדר 4 יציאות של 100M? 3. בסוף, מבחינת חיבורים אני רק צריך להעביר כבל מפורט LAN לפורט WAN בנתב חדש? 4. אני חושב שהנתב הזה יספיק, http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13098, מה אתם אומרים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by NuXeR,

שלום לכולם, רציתי לשתף אותכם בהשוואה שערכתי ממש לפני כמה דקות בחיבור ה-12MB החדש שלי דרך HOT. יש לי סקרינשוטים אם תהיה דרישה, כרגע אסכם את התוצאות לפי פרמטרים שבדקתי- 1. פינגים: נטויזן - נמוכים, יציבים בזק - לא יציבים, פעם ב יש פינג יותר נמוך מנטויזן 2.טורנט ספציפי בפרק זמן זהה: נטויזן - 0.3K בזק - 85.5K 3. גלישה באתרים: נטויזן - גלישה מהירה מאוד, חלקה ללא זמני טעינה לעמוד מורגשים בזק - זמן טעינה של בערך 2 שניות לעמוד, קצת מעצבן.. וגורם לגלישה לא חלקה. 4.speedtest.net נטויזן - העלאה 0.96M והורדה 11.83M. בזק - העלאה 0.93M והורדה 1.18M (הזוי? עשיתי כמה פעמים..) סה"כ אני חושב שאשאר עם נטויזן, בגלל הגלישה... למרות שאני ממש מתעצבן מהקטע של החסימות טורנטים. מה דעתכם? תומר.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. שלום לכולם בטיול בקרואטיה, לא הצלחתי להתחבר אלחוטית לאינטרנט של המלון (לרשת האורחים - לא מאובטח). בציור החיבורים לרשת היה כך: חיבור מחשב - ראוטר: תקין, חיבור ראוטר - אינטרנט: לא מחובר. בנסיון לאתר הבעייה, התקבל: dns server not responding. אציין שחיבור עם כבל כן עבד, אותה תופעה קרתה בשדה התעופה דוברובניק קרואטיה, כך שהבעייה לא בתשתית בית המלון. ברשותי מחשב נייד lenov0 s10. אודה על התייחסות.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  8. אהלן. אז לפני כשבוע הזמנתי דרך ספקית האינטרנט שלי [נטויז'ן] ראוטר חדש. הראוטר הגיע היום ואיתו גם הוראות זריזות כיצד להגדיר אותו להפעלה ראשונית. תחילה אפרט מה המערכת שלי: -מע' הפעלה Win7 -הראוטר החדש - D-link Dir615 -מודם כלשהו של חב' מוטורולה -אינטרנט כבלים [נטויז'ן+HOT] במהירות 12 מגה. בכל אופן, לאחר שחיברתי את הראוטר כפי שצריך לחבר אותו, והרצתי את דיסק ההתקנה שלו, נכנסתי להגדרות הנתב. בדיפולט, הראוטר היה מוגדר בInternet Connection Type על DHCP [Dynamic IP[ כאשר הוא היה מוגדר כך - הכל עבד טוב. האינטרנט רץ על המחשב, וכל המחשבים\מכשירים [2 לפטופים, אייפון וסטרימר PCH A200] קולטים אותו טוב, אינטרנט רץ מהר ומקבלים אות חזקה. עם זאת, קיבלתי חוברת הוראות של נטויז'ן…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by Kfir Lankry,

היי, אני לא מבין גדול ברשתות אבל הוצע לי ללמוד קורס ite + ccent (טכנאי רשתות). השאלה שלי היא כזאת.. האם הקורס הזה שווה משהו ? האם יש ביקוש ? האם זאת רק ההתחלה של מנהל / טכנאי רשתות .. ? אשמח לדעת יותר מאנשים שמתעסקים בזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  10. Started by skyfire,

הצילו! אחרי חודשים של סבל בל יתואר קניתי C9 אבל אני לא מצליח למצוא בהגדרות אפשרות להפוך את הראוטר של KASDA ל-Bridge/מודם. אשמח לעזרה אם מישהו יודע.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  11. אני מעוניין לעשות אינטרנט מהיר בעסק מתוך מטטרה לאכסן את השרת של החברה ולחבר את המחשבים של החברה לאינטרנט מהיר, רציתי לדעת כמה דברים - 1. אפשר להתקין סיב אופטי בעסק ? (בדומה לחוות שרתים) 2. על איזה עוד טכנולוגיות כדאי לחשוב? T3? 3. עם מי אני מדבר על דברים כאלה? ברק? בזק? הוט? 4. יש הערכת עלות?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by arik100,

אני מחפש שרות VPN חינמי תצורות PPTP וכו' תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כמו ADSL רק שפה זה שווה מהירות הורדה שווה למהירות העלאה! :-* מעניין אם זה יגיע לארץ!? ובאיזה מחיר החבילות יהיו וכמנובן האם זה טוב יותר או גרוע יותר מ-VDSL? אחחח איזה באסה 2 מגביט אבל מהירות העלאה של 96 קילוביט מקסימום וזה אצלי תמיד על 63 קילוביט אפילו לא 96

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by X7-007,

מישהו מחובר לטריפל סי ול 018 שיכול להראות לנו כמה בדיקות בנושא ?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by the_jackal,

יש אזה כרטיס מומלץ??בבאג למשל מוכרים רק סוג אחד אני משתמש בו אבל הוא לא משהו

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. יש לי רשת פשוטה ADSL 4 מגה באנדל 013 נטויזן AZTECH600E שמוגדר כראוטר עם חייגן PPOE משתף עם סוויטש EDIMAX 8 פורטים מחשב ראשי VISTA פרימיום [צירפתי תמונה של ה IPCONFIG ALL שלו] מחשב שני XP פרו מתחבר כבל ישירות לסוויטש, [ Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : winxpsp3 Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No Ethernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Intel® PRO/100 VE Network Connecti on Physical Address. . . . . . . . . : Dhcp Enabled.…

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by Posford,

איזו הצפנה כדאי לבחור WPA pre-shared key או WPA RADIUS? בתוך האפשרויות האלו מה יותר מומלץ: WPA(KTIP)/WPA2(AES)/WPA2 Mixed? ובאפשרות של Key Format מה יותר מומלץ Passphrase\Hex (64 characters? אשמח אם תוכלו להסביר קצת על כל סוג הצפנה, וכמה תווים מומלץ לשים ברשת האלחוטי. האם מבחינת אבטחה כדאי להגדיר את הרשת במצב HIDE? האם צריך להגדיר Firewall? ואיפה להיכנס שם Access Control\DoS? מהי האפשרות WPS? איפה עושים הפניית פורטים: ב- NAT או ב- Port Forwarding? אגב איזה קושחה הכי מומלצת לנתב, כרגע יש 1.58, יש מתקדם יותר? כדאי לעדכן? תודה רבה על העזרה!!

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. היי... ברשותי המודם של HOT בתשתית כבלים (חיוג ל 012). והראוטר האלחוטי 3CRWER100-75 מישהו יכול לעזור לי לייצר חיבור אלחוטי (בלי חיוג עדיף - שהראוטר יישאר מחובר גם בלי מחשב תומך). תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Posford,

רציתי לדעת, מניסיון אישי של החבר'ה כאן. איזה ספקית עדיף בחיבור 1.5MB. Netvision או ברק 013? ההבדל במחירים הוא שברק רוצים 39 ש"ח, ונטוייז'ן רוצים 49 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. אני מתכנן לקנות סוויץ' ולחבר אותו ל3 מחשבים ולמודם. את המודם כמובן צריך להפוך לנתב. הבעיה היא שיש פשוט פול בעיות עם הנתב הזה! (גם אחרי עדכון firmware) מה לעשות? יש למישהו ניסיון? או פתרון? ()

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by א,

נגיד עד 200 ש"ח. יש המלצות? איך למשל אלה: TP-LINK TL-WA801ND Asus WL-320gE ZONET ZEW3000 http://www.aliexpress.com/item/Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-B-G-Network-Router-Range-Expander-300M-2dBi-Antennas-Signal/523523529.html

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. איפה אפשר להשיג בארץ במחיר שפוי את הZ100G?

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. [glow=red, 2, 300]יש יש יש![/glow] נתנו אישור לכל חברות הכבלים והם מתחילות את השרות בתחילת החודש הבא! יש לי ש[glow=blue , 2, 300]ADSL[/glow] אני מקווה שזה יוריד את המחיר!

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. משרד קטן, חברה קטנה, אף אחד לא מתלונן על שום דבר. לפתע שני משתמשים שבזה הרגע הפעילו את המחשבים שלהם מתלוננים על רשת איטית. עובדים נוספים שעושים Restart למחשב מגלים כי גם הרשת שלהם נהיית איטית לפתע. כיצד הייתם ניגשים לבעייה ? מה הייתם בודקים לפי הסדר מהפשוט למורכב ובאיזה תוכנות הייתם משתמשים ?

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by tomerke,

איזה פורטים צריך לפתוח? גירסה 4.5... תודה.

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים