רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם, עד כה הייתי מנוי לספקית 013 החיוב של 10mbit/10 ותשתית ADSL עמד ע"ס 132.5שח לחודש סכום גבוה לכל הדעות לאחר 6 שנים ב013 הגיע הזמן לעבור הלאה. כעת עולות 2 התלבטויות : 1) האם לעבור לתשתית הוט + ספקית FAST החדשה? 2) לעבור לספקית אחרת כגון 014? בעיקרון עם 013 לא היו לי בעיות כלל בשנים האחרונות ומספר הפניות שלי אליהם נמדד ב-3 ולא היו לי תלונות. בנוסף פינג בשרתי משחק כגון World of Tanks מניב לי 70~80ms אינני יודע אם זה נחשב לטוב או גרוע אך עשה את עבודתו נאמנה עד כה ללא תקיעות. כעת אני מחפש להוזיל עלויות ואולי גם לשדרג את המהירות השאלה היא מהי הספקית המומלצת במידה ואשאר בבזק. הנתב שיש כעת ברשותי הוא 1043ND שמשרת : 2 ניידים נייח שמחובר באלחוטי ממיר שמחוב…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שרציתי לחבר ברשת, יש לי בקיר תעלה שמיועדת להעביר חוטים בינהם. קניתי כבל רשת Cat5E FTP של 10 מטר בשביל לחבר אותם, ועכשיו גיליתי שהראש של הכבל לא נכנס לתעלה כמו שצריך... (אפשר בערך להכניס אותו לתעלה אבל ברור לי שהראש לא יעבור את הסיבובים בקירות) מעבר לדרכים עוקפות לתעלה (כרטיס רשת אלחוטי וכאלה) - אני מבין שאם אני מעביר חוט בתעלה בלי הראש וסוגר ("לוחץ") את הראש שלו בסוף עם מלחץ (נגיד שאני אשיג או אקנה) אז בכל מקרה סביר מאד להניח שזה לא יעמוד ב-CAT5E (כלומר לא יעבוד בג'יגהביט). עקרונית הנתב שלי כרגע בכל מקרה תומך רק עד 100MBit אבל אם אני כבר מעביר כבלים אני רוצה תמיכה טובה לעתיד. יש איזשהי אפשרות להתגבר על הבעיה? תודה
-
- 11 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב עם כרטיס רשת ומודם של הוט. הבאתי עוד מחשב p4 נייח עם כרטיס רשת גם. איך אני עושה רשת ביתית ? צריך גם ראוטר וגם כרטיס רשת אלחוטי ? או שבראוטר יש כבר ? אני כרגע במחשב שלי מתחבר בחייגן l2tp. אני רוצה לקנות את הראוטר BR6204WGוEdimax וזהו זה מספיק ? או שגם כרטיס רשת אלחוטי EW7128GוEdimax ? ואיך אני עושה את זה ? שם את הכרטיס רשת אלחוטית במחשב שהבאתי ? את המודם שלי טומסון של הוט מחבר לראוטר ? וזהו זה כל הסיפור ? יש לזה טווחים ? אני שם מחשב אחד בקומה למעלה בבית. איך הראוטר מתחבר למודם שלי ? כבל רשת שאני מקבל איתו משהו ? וצריך ראוטר תומך ב l2tp ? אני כרגע מתחבר עם חייגן l2tp אפשר הסבר ? כי אין לי מושג תודה
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
תקנו אותי אם אני טועה חברת הסיבים מגיע לבית מתקינה קופסא שלהם נכון ? ומשם זה מתחבר ל D-Link Gigabit Media Converter DMC-G01LC ומהממיר רשת זה מתחבר לראוטר למשל Cudy WR1300-IL ב WAN ? הראוטר Cudy WR1300-IL מתאים לסיבים ? לא מעניין אותי ה WIFI אני מעוניין רק בחיבור קווי
-
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 4 followers
-
-
האימיול מוריד לאת ואני לא יודע איך אפשר לגרום לו להוריד מהר יותר.עזרה?
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
העדכון החדש לדפדפן הפופולרי מתיימר לספק שיפורים גדולים ליעילותו לכתבה: http://hwzone.co.il/גוגל-מבטיחה-כרום-יפסיק-לזלול-את-זכרון-ה/
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולכם, לאחרונה שידרגתי את מערכת ההפעלה שלי מ-7 ל- 10 (64bit). מאז השדרוג, בכל פעם שניסיתי להתחבר לאינטרנט, מערכת ההפעלה קרסה וביצעה איתחול. אחרי בדיקות מרובות הגעתי למסקנה שמחולל הצרות הוא הדרייבר של כרטיס הרשת האלחוטי שלי, מסוג Edimax EW-7718UN שנמצא אצלי מאז 2010, שככל הנראה אינו נתמך ע"י מערכת ההפעלה החדשה. בחיפוש באתר היצרן, נמצא שיש לו דרייבר לחלונות 8. האם דרייבר זה יתאים בוודאות גם לחלונות 10? האם כל דרייבר של כרטיסי הרשת האלחוטיים, שנתמכים ע"י חלונות 8, יתאימו גם לחלונות 10? ואם לא, על איזה מתאם רשת USB אתם ממליצים? ושאלה נוספת - כאשר ניסיתי להסיר את התוכנה של מתאם הרשת הנוכחי של, תוכנית ההתקנה סירבה לבצע הס…
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר WR1043ND TPLINK די חדש פחות משנה לאחרונה התחיל לעשות בעיות כל הזמן התנתק וכו החלטתי לעשות לו עידכון תוכנה , פעלתי לפי ההוראות אך בסוף במקום לעשות REBOOT הוא ניתקע מאז אין לי גישה אליו ניסיתי להחזיר אותו ל FACTORY DEFAULT כל התהליך מתבצע אך בסוף אני לא יכול לגשת אליו דרך הכתובת 192.168.1.1 רעיונות למישהו?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קורה לפעמים שאני נמצא במקום ציבורי שיש בו WIFI אך לא מוצפן וכמובן שהכל עובר בטקסט רגיל וניתן להאזין לו. אשמח לדעת איך ניתן לאבטח את עצמי במצב כזה? אני יודע שאשפר לקנות שרת ולהתקין VPN ולגלוש דרכו אבל כרגע אין לי רצון/יכולת להוציא כסף על שרת. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתמול אני נכנס לתיבת ההוטמייל שלי ופתאומית אני רואה שיש לי 2GB! תבינו שעד עכשיו היה לי רק 2MB מסכנים! אני באמת לא מבין את הטמטום שמיקרוסופט נותנת 2MB לכל העולם ולארה"ב נותנת 250MB : בכל זאת לפי מה שהבנתי זה ניתן רק למי שבMSN HOTMAIL. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות החלטתי להזמין את ה D-link dir 655 שבכלל לא חשבתי לכיוון שלו. ההתלבטויות שלי היו WRT610N,D-link825,D-link 855 לאחר קריאת ביקורות על ה D-link825 פסלתי אותו מכיוון שה 655 עובר אותו בכל דבר חוץ מחוסר האפשרות ל dual band. קצת היססתי בנוגע לרכישה כי ה 655 הוא דגם של סוף 2006/2007. ברגע שאני אקבל אותו אני אכתוב ביקורת מקיפה עליו כדי לעזור לאחרים בבחירה אם הם מתלבטים.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב מדגם edimax br6204wg http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=11&pl1_id=1&pl2_id=2 לשם הארכת טווח קניתי נתב מדגם edimax br6424n. http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 מה הפרוצדורה בתכנות הגדרות הנתב הקיים והחדש על מנת שיעבדו בהרמונייה? חיפשתי כל מיני מדריכים באינטרנט אבל ראיתי מידע סותר (לדוגמא פעם ראיתי שמספר הערוץ צריך להיות זהה ופעם שונה). עוד משהו שלא הבנתי זה לגבי כתובת ה-MAC. לפי ההגדרות שראיתי לנתב יש כתובת MAC לכל פורט שמחובר אליו. זו כתובת ה-MAC אליה מתכוונים במדריכים, ואם כן באיזה כתובת להשתמש. הנתב הקיים שלי מחובר כרגע כ-AP האם צריך לשנות אותו ל-WDS או ל- POINT TO POINT?
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני צריך לקנות נתב באיזור התקציב הנ"ל. לנתב יתחברו 3 מחשבים - 1 חוטי, 2 אלחוטי. חשוב ביותר - אחד המחשבים האלחוטיים נמצאים בכלל ביחידת דיור נפרדת מהבית, ככה שהמרחק הוא באיזור 50 מטר אני מניח, אולי קצת יותר. הבנתי שעליי לקנות נתב MIMO?!?! אגב אישית אעדיף המלצות על EDIMAX, פשוט כי יש לי ניסיון מוצלח איתם... כמו-כן בבקשה המליצו לי על כרטיס אלחוטי אחד, לטווח בתוך הבית. תודה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חיבור כבלים, בפרוטוקים PPTP VPN, אני צריך המלצות לנתבים שיעבדו עם האינטרנט בכבלים, ובתקן האלחוטי 802.11g. המליצו לי על ה EDIMAX BR604WG, למישהו יש ניסיון איתו? עוד דבר, האם ה GIGABYTE B49G יכול להתאים לי? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפשת תוכנה או שילוב תוכנות שתיצר את המצב הבא: שרת התקנות עליו ישבו קבצי IMAGE. התקנת תחנה נעשית ע"י חיבור לרשת, boot מהרשת, קבלת כתובת משרת DHCP, וטעינת GHOST לתחנה. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 11 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
עשיתי 12M גיימר בנטוויזן דרך הוט... בSpeed test לנייורק אני מקבל פינג של 188 בממוצע אבל המהירות קופצת ולא יציבה בין 12M ל 2 שלבסוף הוא מראה לי שאני כאלו על 2.40M לכל מקום בארץ אני מקבל פינג של 18 ומהירות של 12M , באירופה אני מקבל סביב 130 פינג... אני גר באילת... יש מצב שלא עידכנו לי גיימר? הIP שלי מתחיל ב 85.65
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא בדיוק מבינה בזה. מה ההבדלים ומה עדיף? ואגב כמה אמורה לעלות התקנה קווית עם קופסת פיצולים ושקעים וקדיחות של lan בכל הבית? האם בפורום מישהו עושה את זה?
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3578082,00.html מה אתם אומרים הלהיט הבא או שיפול בקול תרועה רמה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיית תשתית שהזמנתי אליה טכנאי של ניתוקים ויציאה מסינכרון של המודם כבלים. האם בעיות תשתית יכול לגרום ל ping spikes ? אני לא מצליח לשחק במשחקי רשת בכלל ועשיתי כרגע בדיקת פינג לגוגל הפינגים נעים בין 80 ל 250.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האינטרנט שלי זז ממש לאט! לוקח לו הרבה לעלות כל דף... (לא פתוח כל תוכנת שיתוף קבצים או משהו כזה במחשב) דברים שניסיתי כבר לעשות כדי לטפל בבעיה: חלקם בעזרת שירות הלקוחות של נטויז'ין... 1) אתחול הראוטר דרך ה"תוכנה" שלו 2) הוצאת המודם והראוטר מהחשמל אח"כ להחזיר אותם 3) ניסיון להתחבר לאייפי שנתנו לי בנטוויזי'ין... לא הצלחתי מרוב איטיות... לאחר כל הניסיונות האלה, בתמיכה אמרו שהם יכולים לבדוק את הראוטר אצלם אבל זה בתשלום... זהו... מה שמדהים הוא שאחרי כמה זמן, האינטרנט פתאום "חזר" לעצמו... בכל זאת פירסמתי את ההודעה כי אולי זה משהו זמני ואני לא רוצה להיתקע בלי אינטרנט... (בבוקר האינטרנט גם עבד נראה לי שהבעיה חוזרת או שהקריסות חוזרות על עצמן) יכול להיות שהראוטר נפגם/נהרס? הוא אצל…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח להמלצות לקנייה של מודם/ראוטר. אני על תשתית בזק. כרגע עם מודם של בזק וראוטר של TP-Link וסובלת מהמון התנתקויות. יש לנו מספר רב של מכשירים שעושים שימוש ברשת. מוכנה להשקיע ויש אפשרות גם לקנות בארה"ב. אני רוצה להחליף למשולב כיוון שאני חושבת לעבור ספק/תשתית מה שאומר שאצטרך לוותר על המודם שבזק סיפקו לי. כרגע בזק תשתית ובזק בינלאומי ספק. יש על הרשת מחשב נייח אחד שלושה ניידים, מזרים מדיה, 3 טלפונים סלולריים, ושני טאבלטים ומדפסת אלחוטית. לא יודעת איזה עוד מידע צריך אז אשמח להכוונה. תודה
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לבזק בינלאומי ובזק במהירות 1.5 , משלם כ 60+40 לחודש ועוד כמה ימים החבילה בב"בינ מסתיימת. רציתי לדעת מהם המחירים הסטנדרטיים היום למהירויות של 2.0 או 2.5 עם אותה תשתית וספקית, אם מישהו יודע... תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לצורך מעבר דירה, כיביתי ופירקתי את המחשבים שלי. כשהרכבתי את המחשבים בדירה החדשה, מחשב אחד עובד בסדר גמור ומתחבר לאינטרנט בלי בעיה. אבל, המחשב השני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, וגם לא לדף הבית של הראוטר (192.168.168.1). לשני המחשבים יש אותה כתובת IP שהיתה להם לפני כן. כאשר אני מנתק את הכבל רשת ומחבר אותו, אז אני מקבל חיווי מתאים. ניסיתי להחליף כבל רשת, וגם לחבר אותו ליציאה אחרת בראוטר, ללא הואיל. המחשב הסרבן מריץ Windows XP Professional SP2, והראוטר שלי הוא Compex NP-28G. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני יכול לפתור אותה?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בהנחה שיש לי ראוטר\מודם של בזק מסוג: rotal rta 1025W 1. Edimax EW-7318USg 54Mbps USB 2. D-Link DUB-E100 Fast-Ethernet 10/100Mb האם הדגם השני תומך באנטנה חיצונית? תודה!!
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום,אני מחובר לHOT+HOTNET במהירות 100MB כבר 4 חודשים. ב3 חודשים הראשונים מעולם לא הייתה איטיות ותמיד הייתי מקבל את ה100MB לא משנה באיזה שעה או יום. בחודש האחרון כל יום אני מרגיש איטיות באינטרנט בעיקר בערב בסביבות 18:00 עד בערך 22:00..זה מתבטא בסטרימים שנתקעים,יוטיוב שעושה BUFFER לסרטונים,וכמובן מהירות הורדה איטית. אני כל פעם עושה בדיקת מהירות באתר של HOTNET בשעות האלה וכל פעם מקבל תוצאה אחרת..זה נע סביב 10MB עד 40MB. אין לי בעיה לקבל את המהירויות האלה אבל הקטע זה שדברים בסיסים כמו YOUTUBE וסטרימים נתקעים לי על בסיס קבוע. אני לא יודע מהיכן הבעיה,מהספק או התשתית. לדעתכם לעבור לספקית אחרת תפתור את הבעיה? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-