רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לבחור אני חושב לכיוון אינטרנט זהב אבל נראה מה עולה מהסקר.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראשית, תודה לכל העוזרים בת'רד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=36651 מכיוון שהת'רד הגיע כבר ל 4 עמודים וקצת גלש לכיוונים שונים, אפשר לנעול אותו, לקחתי את כל המידע שדליתי ממנו, אציג כאן את המצב לאחר כל הדיונים, אבקש רעיונות מה עלי לעשות : מחשב I : מחובר לאלקטל משודרג מריץ XP PRO בעל כרטיס רשת מובנה + כרטיס רשת נוסף מחשב II : מריץ XP PROבעל כרטיס רשת מחשב I + מחשב II מחוברים בינהם בכבל מוצלב. משתמשים ביוזר באותו שם ובעל אותה סיסמא (טיפ של אחראי הפורום ת'רד הקודם) - בשני המחשבים שניהם נמצאים בקבוצת עבודה זהה : WORKGROUP מטרה : שיתוף קבצים וגלישה באינטרנט (ע"י השארת המחשב הראשון דולק). מחשב I : כרטיס רשת מובנה, אליו מתחבר המוד…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי כבל רשת לשיתוף אינטרנט באורך של 10METER ומדדתי עכשיו כמה אני באמת צריך ומספיק גם 5METER, רציתי לדעת אם יש הבדל במהירות {הכוונה נגיד ועכשיו אני לוחץ על כפתור... לוקח יותר זמן עד שאני יקבל את הדף?, לא בגלל המהירות אלא בגלל האורך של הכבל} בין 10METER לבין 5METER. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש בעיה וקיוותי שתוכלו לעזור לו יש לי בעיה במחשב כשאני מנסה לשלוח קובץ (לא משנה איזה גודל) אז זה מתחיל לשלוח לי אותו (לא משנה באיזו תוכנה) ואז מהירות השליחה יורדת לאפס וזה מפסיק (זה מתחיל לשלוח ב- 3kb ככה) עכשיו דיברתי עם בזק וגם עם הספק והם אמרו לי שהכל תקין עם הקו אז חיברתי את המודם אצל חבר וזה באמת תקין (שולח טוב) אז עם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה בבקשה שיעזור לי... (יכול להיות שזה משהו בהגדרות של המחשב ) יש לי: windows Me (english) 0.5mb אינטרנט אקספלורר גרסא 5.5 המודם מחובר דרך USB. והוא הוריד את הדרייברים הכי חדשים ספק אינטרנט בזק בינלאומי ובזק.. תודה לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להעביר מהמחשב שלי כל מיני סרטים ללפטופ של חבר שלי. יש לנו כבל רשת אבל אני לא יודע מה לעשות עם ההגדרות(לשנינו XP). הבעיה היא שאני לא רוצה להתעסק עם ההגדרות במחשב שלי כיוון שיש לי בבית רשת בין שני מחשבים(מודם אלקטל שהוא גם ראוטר),למרות שלא נראה לי שזה ישנה בגלל שלא מזמן פירמטתי את המחשב והכל עובד,ז"א אני רק מחבר את הכבל והכל עובד. מה בדיוק ואיך אני אמור לעשות?
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית הכוללת 2 מחשבים, המחשבים מחוברים ישירות אחד לשני, והמחשב שלי לאינטרנט [adsl] כאשר המחשב השני משתמש באינטרנט[כל פעם שהוא גולש בדפדפן בלבד], הוא לוקח לי רוחב פס די גדול, וכשאני משחק באינטרנט, יש לי קפיצות של פינג מ 20 ל 3000 ממש לשניה כל פעם שהוא עובר לאתר אחר.. איזה תוכנה יכולה לעזור לי לנתב את רוחב הפס ולתת לו[למחשב השני] ראשות לקחת רק חלק ממנו... ולא הכל..... ד"א אני מחפש תוכנה!! ולא תגובה ממישהו "שאני לא מבין" "וזה לא ככה" "תעשה fomrat" תודה ;D
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הותקנו בשני מחשבים זהים זוג כרטיסי רשת זהים מהירות מירבית 4MB למרות שזיהוי החיבור מופיע 100MB מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשתף את שני המחשבים שיש לי רק לצורך אינטרנט. עכשיו אמרו לי שהדרך הכי טובה למקרה הזה היא לקנות 2 כרטיסי רשת ולחבר ביניהם. רציתי לדעת אם זה ישפיע על מהירות המחשב (לא הגלישה) ? והאם זה ישפיע על מהירות ההורדה גם כאשר המחשב השני לא מחובר באותו רגע ? ואם תוכלו להביא לי מדריך קצר על הדרך שבא צריך להתאים את כל הפונקציות בין שני המחשבים זה יהיה ממש נהדר. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בזק הודיעה על חבילת אינטרנט חדשה במהירות 2MB....האמנם? בדקתי אצל ספק האינטרנט שלי ונאמר לי מדובר סתם בטריק שיווקי ושהמהירות בפועל היא לא יותר מאשר כמו בחבילת ה-1.5...וכי אין אפשרות כיום לספק מהירות כזו(מיותר לציין כי הספקית שלי-נטוויז'יון לא מספקת את המהירות החדשה-ולכן הם מוסיפים ואומרים שבגלל זה הם גם לא רוצים לצאת בהצהרות של חבילת אינטרנט במהירות החדשה). בנוסף, גם אם הייתי מעונין לנסות את המהירות והחבילה החדשה, יש קושי שנקרה "התחייבות!!! ", ואני אומר: "על מה?" הם רוצים חצי שנה התחייבות! (בבזק בינלאומי...לא מצאתי ספק אחר שתומך במהירות החדשה). אז השאלה שלי אליכם-האם המהירות החדשה באמת מורידה בקצה המדובר או שזה סתם גימיק שיווקי ולא יותר? האם יש מישהו שמח…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שצריך "להגדיר" אותו על מנת שהוא יעבוד כך?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. הסיפור בקצרה: אני מקים אצלי בבית רשת מחשבים בין המחשבים שבחדרים בבית יש לנו קוטג' 3 קומות והקומה ה3 היא חדשה בשבילי (עלית גג כזאת) העברתי כבר כבלי רשת מהלוח חשמל (שהוא בקומה הראשונה) לקומה השלישית כך שנותר רק להשחיל כבלים לחדרים שבקומה השניה (2 חדרים) כדי שהמודם והראוטר ישבו בלוח למטה (נקודת בקרה כזאת) ובחדרים אני אצטרך רק לחבר את הכבלים למחשבים דרך הקיר ישרות מהראוטר. עכשיו, אני צריך ראוטר טוב שלא יגביל אותי עם משחקי רשת וקבלת קבצים וכל זה... משהו במחיר סביר (תגידו לי אתם מה הוא) ואיכותי שיסדר לי את המעגל בלי בעיות ותקלות וחשוב לי מאד שהוא לא יגביל אותי (חבר שלי לא יכול לעשות הרבה דברים בגלל הראוטר ואני לא רוצה ככה)... תודה רבה רבה רבה למגיבים ולעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום חברים אחרי זמן רב שבו שלושת המחשבים שלים היו מחוברים ע"י רשת ישירה בכבל מוצלב,עברתי לרשת דרך ראוטר,התקנתי ראוטר zonet ,הוספתי מודם של אקטל speedtouch 510 ,אבל עכשיו צצו כמה בעיות : ראשית מדי פעם כאשר אני מכבה את המחשבים ,ומפעיל אותם לאחר מכן מחדש הם אינם מוצאים את הip של הראוטר,אני צריך לבצע ריסט לראוטר כדי הרשת תתחיל לעבוד ,נראה שהדבר פחת בזמן האחרון אולם זאת בעיה שאני מעוניין לדעת מה הסיבה לה. שנית:המודם מתנתק לעתים קרובות,[מודם מסוג זה שמחובר ע"י rg45 חדש לי לפני כן השתמשתי במודם usb הכי פשוט שיש והוא עבד מצויין אבל מה לעשות הוא איננו מתאים לעבודה עם רשת].-לכן כדי להחזיר את המודם לפעולה אני מבצע איתחול מודם דרך הראוטר ולרוב הוא חוזר לפעול[זה אחרי שבבזק ואצל הספ…
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היום בערב פתאום אני לא מצליח לחצי(אם לא יותר) מהאתרים בחו"ל שאני בדרך כלל ניכנס אליהם. אני מחובר לאינטרנט בכלבים עם ברק. נפל להם ראוטר או משהו? זה קורה רק אצלי? כמה אתרים שאני לא מצליח להיכנס אליהם(נכון לעכשיו): http://www.homegrownaudio.com http://mail.yahoo.com www.Head-fi.com http://www.xbitlabs.com/ ועוד אתרים, פשוט לא יכול להזכר בהם, וכולם אמורים להיות על שרתים חזקים...
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! קיבלתי היום מודם של WOW B-FOCUS ROUTOR 270PR. אני חיברתי אותו לראוטור שלי EDIMAX BR-610K התקשרתי לבזק לא עזרו לי בגרוש רק אמרו תגדיר את הראוטור שיעבוד עם PPPOE. אז אני מבקש שתעזרו לי להגדיר. צרפתי גם תמונה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/h/i/t/m/a/n/x/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200402101501315076/200406241104516056/Edimax.JPG
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים יש לי מחשב עם מודם פנימי על PCI של ADSL .. !!! ועכשיו הזמנתי מחשב חדש אז רציתי לשאול איך אני יכול לעשות שאני יוכל לגלוש באינטרנט בשני המחשבים ??? ( כי החדש יהיה שלי והישן יהיה של אחי ) תודה מראש על העזרה ... !!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
גלשתי לתומי ופתאום התנתק החיבור יש לי מודם ECI 270pr הנורה של ה sync היתה כבויה , הנורה של ה link דלקה אבל היא הבהבה כמו משוגעת , בהפרש של עשיריות שניה התקשרתי לבזק והיתה הודעה קולית שעקב עומס לקוחות חריג זמן ההמתנה ייארך אחרי חמש דקות זה הסתדר , אבל עדיין הנורה של הלינק מהבהבת
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הי אני מחפש תוכנה שתגביל לי רק את הגבלת העלה של חיבור לרשת שלי... יש למישהו שם של תוכנה או לינק... תודה.
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור רשת שתאפשר חיבור של כל המחשבים שצריכים אינטרנט, לאינטרנט כרגע, יש מוקדם אלקטל וסוויצ' שאליו מחוברים 2 המחשבים פיזית ע"י כבלי רשת ושניהם מחוברים לאינטרנט. עכשיו, יש עוד 2 מחשבים שאני רוצה לחבר ברשת אלחוטית (אחד לאפטופ ואחד רגיל) ואני רוצה גם לקנות ראוטר. בעיקרון אני צריך המלצה על ראוטר ועל דרך החיבור הטובה ביותר לחבר 2 מחשבים בכבלי רשת לראוטר ולחבר גם 2 מחשבים בצורה אלחוטית לראוטר/לרכיב רשת אחר (כולל כמובן כרטיסי רשת אלחוטיים). אני לא רוצה להפוך את כל הרשת בבית לאלחוטית, אם הייתי יכול הייתי מחבר את כל המחשבים עם כבלי רשת אבל מאחר ואני לא יכול - אז אני אעשה את זה בצורה אלחוטית. יהיה עדיף גם אם מישהו יוכל לפרט לי איזה כבלים צריך, וכל שאר הדברים הנדרשים ב…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי רשת עכשיו אני רוצה לדעת איך אני מבטל את ה פיראול אני רוצה להוריד מביטורנט מה אני יכול לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע ש"מחיר סביר" לא אומר יותר מדי, אבל אני לא יודע מה בערך פרופורציית המחירים לכרטיסי רשת, אז אחרי שתמליצו לי אני יידע כמה בערך אני מוכן להקציב לצורך הענייין. אוקיי, לאחותי יש מחשב פנטיום 2 ואני רוצה לחבר אותה אליי למודם דרך היציאה של הרשת, ואני יחובר דרך הUSB, כלומר שתי מחשבים למודם אחד. בכל אופן, אני רוצה המלצה לכרטיס רשת טוב, שלא יהיה יקר מדי אבל עדיין של חברה נורמלית ואמינה. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי 2מחשבים בבית החלטתי לעשות שת בניהם עכשיו אני רואה ברשת מחירים מ 100 עד 3000..........מה ההבדל בינהם? ני כולה רוצה לחבר 2 מחשבים שיפעלו על ומדם של 750 תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום יש לי מספר בעיות לפני שאני מתחיל להקים את הרשת האלחוטית שלי. יש לי מחשב נייד ושני מחשבים שולחניים. אני מעוניין להקים רשת ביתית שתתמוך ב2 חיבורים חוטיים למחשבים השולחנים וחיבור אלחוטי לנייד. הבעיה שלי היא שהמודם שלי כרגע הוא PCI (פנימי בתוך אחד המחשבים) והחיבור בניהם הוא בסך הכל עם כבל מוצלב.. איך אני אמור לחבר את הרשת הזו? אין לי בעיה שמחשב אחד יצטרך לעבוד כל הזמן שארצה שיהיה חיבור לאינטרנט לשאר המחשבים אבל אני לא מעוניין להחליף מודם. האם בכל נתב אלחוטי יש גם חיבורים חוטיים? האם הנתב צריך להיות מחובר למחשב השולחני שאצלו המודם הפנימי ומשם יציאה למחשב השולחני והנייד? איך בעצם האלחוט יוכל לשדר אם המודם הוא בתוך המחשב והראוטר מחובר לשם?? בקיצור צריך עזרה בבקשה !
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה היה גם בהצהרים וגם עכשיו אני מנסה להיכנס לאתרים וזה פשוט לא נכנס(רק חלק קטן מין האתרים עובדים) זה רק ב 012 או גם בספקים אחרים ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חיבור כבלים, בפרוטוקים PPTP VPN, אני צריך המלצות לנתבים שיעבדו עם האינטרנט בכבלים, ובתקן האלחוטי 802.11g. המליצו לי על ה EDIMAX BR604WG, למישהו יש ניסיון איתו? עוד דבר, האם ה GIGABYTE B49G יכול להתאים לי? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי רשת חדשה בבית.. שלא אני התקנתי. אלה הטכנאי שלי התקין. אני חייב לדעת איך לפתוח פורטים............ אני צריך לפתוח כמה פורטים בשביל תוכנות שיתוף.. חבר שלי אמר לי משה ועם TELNET ואי פי של הראוטר.. אז אם מישהון יכול לעזור זה יכול להיות ממש טוב.. תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-