רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
באים להחליף לי את המודם מחר איזה מודם לקחת. יש לי כרגע טריון אבל הוא עושה בעיות אצלי עם הנתב מוריד לי את המהירות ובגלל זה באים להחליף לי את המודם מחר. השאלה שלי איזה מודם אתם ממליצים לי להחליף איתו ? מודם שלא עושה בעיות עם נתבים ולא מוריד את מהירות הגלישה ומודם שהוא אמין. אם ניסיון שלכם בעבודה עם נתבים ומודם כבלים איזה מודם לבחור ומה יש כרגע להוט? , אם מישהו יודע. תודה מראש !.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אז ככה הסיפור שלנו מתחיל: הרשת שלי בבית בנויה על 3-5 מחשבים בערך (תלוי באחים שלי שרוב הזמן לא בבית). כל העסק מחובר ל"סווי'ץ" ומשם למודם שנהפך לראוטר. היה לי אלקטל כחול 150 נראה לי שהחזיק את העסק יפה מאוד 2-3 שנים אבל משום מה היו בעיות בטלפון ומשם זה עבר לאינטרנט ובא טכנאי עם מכשיר כזה שבודק רעשים בקו וכל זה והחליט להחליף לי את האלקטל הנאמן!! וגם חפר לי שנכנס ממש בקרוב ה NGN (נהריה) אני עכשיו עם RTA1320 שגם נפרץ לראוטר ופשוט כל כמה שעות, לא זמן מוגדר ממש הוא פשוט מתפגר והאינטרנט נופל ואין גישה לראוטר דרך האתר שלו ורק ניתוק פיזי מהחשמל עוזר בכל מקרה אני צריך המלצה למודם שיחזיק את כל הסיפור כאן, בעיקרון מחליף לאלקטל הנאמן רק תגידו דגם ואני אשיג אותו כבר, אבא ש…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Google Wifi שמחובר לראוטר שלי ועשה עבודה נהדרת עם אינטרנט רגיל. לפני כמה ימים התחברתי לסיב 1Gb של פרטנר, ומאז מהGW אני מקבל מהירות מאוד נמוכה. מבירורים שעשיתי מול גוגל, מסתבר שהעניין נובע מכפל ראוטרים שמתנגשים אחד עם השני וגורם לירידה משמעותית במהירות ולחוסר יציבות. כדי לפתור את זה אני צריך להפוך את הראוטר שלי לברידג' בלבד. פרטנר אומרים שאת הראוטר 4X4 שלהם אי אפשר להפוך לברידג' בלבד כי הוא מיועד גם לטלפוניה אז טכנית זה בלתי אפשרי. אני בעצם מבקש על המלצה למודם מפרטנר או מכל מקום אחר שידע להתמודד עם הסיב 1Gb ושיתקשר בצורה טובה עם הGW. תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
-
אני משדרג ל10MB של בזק NGN. ספק בב"ל. יש לי מודם ישן של אלקטל 5נורות בצבע שחור שלפני 8 שנים קניתי מבזק. האם הוא יתמוך ב10MB? בבזק אומרים שאני צריך לשדרג. אין לי חשק סתם לשדרג אם זה לא הכרחי. כי ראוטר כבר יש לי. אשמח לדעת אם אני יכול להשאר איתו. הציעו לשדרג רק למודם: סימנס C2 אזטק 600E או ROTAL 1320 איזה מהמודמים הכי מומלץ/אמין? והאם יש מודם לרכישה לא מבזק שהוא מומלץ? תודה מראש על כל תגובה!
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, מחר אני עתיד להגיע לחנות בזק סטור ע"מ להחליף את ה ALE 070 ל-DSL MODEM מבוסס ETHERNET... עכשיו, יש לי מעיין רשת בבית שכוללת 2 סוויטצים ו-2 ראווטרים של סיסקו האם אני צריך לבקש איזה מודם מיוחד או כל מודם יספק את הסחורה ? אודה לכם על המלצות למודם תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, המודם שלי עושה בעיות(Rotal RTA1320a) ואמרו לי להחליף אותו בבזק סטור, איזה מודם אתם ממליצים לי לקחת?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
לחבר שלי נהרס המודם והוא ביקש ממני לשאול פה איזה לקנות: אלקטל החדש סמסונג ועוד אחד שהוא לא יודע איך קוראים לו שלושתם הם מודמי רשת. איזה מהם הכי כדאי לו לקחת (אני אמרתץי לו אלקטל). הוא צריך את התשובה דחוף אז אם אתם יכולים למהר זה יהיה טוב.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לדעתי קניית חבילת גלישה אצל חברת סלולרית בחו"ל יהיה לא יקר כמו לקנות חבילת רואמינג בארץ. הם מציעים שם חבילה PREPAID וכל מה שצריך זה לקנות מודם סלולרי שתומך LTE. על איזה מודם תמליצו? תודה
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להחליף ספק אינטרנט ומודם ויש לי חיבור ADSL של בזק. כרגע מדובר על מחשב אחד אז בינתיים אני לא צריך ראוטר אלא רק מודם. (ובכל מקרה הבנתי שעדיף שיהיה מודם נפרד מהראוטר...) בזק מוכרים מודם של ECI וזהו. מה ההמלצות שלכם? תודה
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מתכוון להתחבר לשרותי האינטרנט של הוט, ורציתי לדעת איזה מודם עלי לבקש מהם?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
כדי להקים רשת אלחוטית בבית אני צריך: נתב אלחוטי - Linksys WRT54GL למשל (הוא טוב??) מודם שיתחבר מהקו טלפון עם כבל תקשורת לנתב (זה כבל RJ45????) כרטיסי רשת אלחוטיים בשני המחשבים (יש לי Usb1.1 באחד המחשבים, אז עדיף כרטיס רשת שיתחבר לסלוט של ה- PCI??) אני רוצה לעשות הפתעה למשפחה שלי אז תפרגנו ותגידו לי אם זה נכון ואם יש לכם המלצות :
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי אזטק שעושה קצת בעיות, ואני רוצה להחליף למשהו חדש. מה מומלץ היום? אני מחבר למודם ראוטר של אדימקס 6204.
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום למחשב בודד (תמיד יהייה בודד) איזה מודם כדאי (בחיבור רשת)? האם יש אופציות בכלל? תודה, יהודה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
אני הייתי קצת מנותק מהעניינים בארץ בשנתיים האחרונות ולא ממש שמתי לב מה קורה. אם אני מבין נכון בשביל מהירות עד 15 מגה צריך מודם מסוג ADSL, בשביל מהירות עד 40 מגה מודם אחר, ובשביל 40 מגה ומעלה צריך מודם VDSL. אם אני משיג מודם ראוטר של בזק של ADSL מהדגמים כמו Netgear וכו' שהיו נפוצים כאן, האם זה מספיק בשביל להתחבר למהירות של 15 מגה? זה מה שאני מעוניין בו ויש לי ראוטר משלי שהבאתי מחו"ל. האם זה אפשרי גם עם כל הספקים החדשים שמוכרים ישירות את החבילה ולא דרך בזק או שיכריחו אותי לקחת ציוד שלהם. אני מבין שבשביל מהירות של 40 מגה ומעלה צריך מודם VDSL ואת זה יש רק בראוטרים של בזק שעולים בשכירות חודשית, או בקניה מאיביי. אבל כאמור אני לא מעוניין במהירות הזאת כר…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט מהיר של הכבלים כבר איזה 3 שנים וזה גם גיל המודם.. MOTOROLA SB4200 אני רוצה שיחליפו לי לחדש.. מישהו יודע יזה מודמים הם נותנים היום? תודה..
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני צריך לדעת איזה מודם מקבלים מכל חברה , אני מתכוון למודם החינם שמקבלים עם החיבור ל- ADSL למשל... 012 - ITeX ברק - ITeX ואני רוצה לדעת איזה מודם מקבלים משאר הספקיות? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מודם עדיף מאלה של הוט(טומסון,טריון,מוטורולה שחור או מוטורלה הלבן)?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתכוון להשתמש בו כמודם בלבד. מה עדיף? האם ההבדל הוא הבדל אלחוטי בלבד ובכך יתרון ל Q1000?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום עברתי היום להוט מכיוון שבזק לא יכולים להציע לי יותר מ40 מגה באזור שלי, יש לי נתב WRT1900ACS עכשיו אני מעוניין לקנות מודם אבל אני לא יודע איזה צריך בשביל התשתית של הוט אשמח אם מישהו יכול להסביר לי איזה סוג מודם אני צריך מה חשוב שיהיה בו אם זה לתשתית של הוט
-
- 6 תגובות
- 6.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום איזה משתיי המודמים באלה יותר טוב ECI 312 או אסטק600 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
איזה מודם רשת לבקש מבזק על מנת לשדרגו לנתב? כמה מחשבים ניתן לחבר לנתב המומלץ? האם הנתב הוא בעל FIREWALL מובנה?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-