עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני מתחבר לרשת של בזק במהירות 30מגה. אני סירבתי לבזק שיביאו לי את הנתב שלהם ולכן מתיקנים אצלי רק את המודם VDSL שלהם. ברשותי שני נתבי אדימקס: BR-6226n http://www.edimax.com.tw/en/produce_detail.php?pd_id=305&pl1_id=3&pl2_id=18 ו BR-6216Mg http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=13&pl1_id=3&pl2_id=18 איזה מבין הנתבים יתמודד הכי טוב עם תעבורות 30MB? תודה.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  2. Started by oferd20,

אני מחפש מגדיל טווח לשקע חשמל הכי טובה וקליטה הכי חזקה כי בבית שלי יש דו קומותיים בקומה ראשונה יש קליטה טובה ואחד ראוטר לסלון ומטבח ואחד מגדיל טווח בחדר בקומה שניה יש קליטה פחות טובה, מה אתם ממליצים לי את איזה מכשיר יותר טוב ובטוח? אני רוצה שמכשיר בלי יוצר רשת חדשה כי אני רוצה שיהיה לי רשת אחת בבית. תודה על תגובתכם.. עופר

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Tom Duany,

שלום, כיום יש לי אינטרנט 40 מגה בבית של ניטווזין, אני גר בבית פרטי 3 קומות, הראטור נמצא בקומת קרקע. במרתף ובקומה עליונה הקליטה של אינטרנט ממש לא טובה וגורמת להאטות וchromecast גם לא עובד לי כשורה בגלל זה. על איזה מגדיל טווח אתם ממליצים לרכוש? שלא יעלה יקר מדי אבל שיהיה שימושי נכון וטוב תודה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. בבזק בינלאומי באתר כמה זה מציעים תשתית+ספק מהירות 8/800 במחיר של 199 לחודש למשך שנה. לא התקשרתי לברר אם זה באמת המחיר, פעם שאלתי אותם לגבי מהירות 4MB והמחיר שלהם היה הרבה יותר יקר ממה שכתוב בכמה זה והם אמרו שהאתר לא אמין. כרגע אני בברק במהירות 1.5 משלם 90 שקל כולל תשתית וספק והאינטרנט עובד יותר גרוע מ56K. ומתנתק מדי פעם. פשוט עושק ורמאות ענקית. האם המסלול של בזק משתלם ואני יוכל באמת לנצל את כל המהירות במשחקי רשת, באינטרנט, בשיתוף קבצים וכולי? אתם מכירים מסלול יותר זול ויותר משתלם ביחס עלות מחיר? נ.ב. המחיר של התשתית והספק ב199 זהה לכל החברות לא רק בזק לפי האתר כמה זה. תודה.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by RavivRavR,

מעניין אותי לעומת הארץ שלנו. לא מזמן ראיתי באיזה פורום שמישהו העלה איזה משחק אז היה צילום מסך של הביטורנט שלו והייתה לו מהירות העלאה של 400kb/s !!

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  6. שלום, http://www.ebay.com/itm/1W-Alfa-AWUS036H-USB-WiFi-Wireless-b-g-Adapter-1000mW-802-11b-g-/171148839944?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item27d9440c08&autorefresh=true http://dx.com/p/alfa-1000mw-802-11b-g-54mbps-wi-fi-wireless-network-adapter-black-silver-112006 נראה בתמונה של DX.COM : נראה קופסה לא מקורית כמו של אלפא ב EBAY , אבל אני לא בטוח מי של מי מקורי ... אבל ב DX.COM אני מקבל 2 אנטנות + סטאנד ובשני רק אנטנה אחת , וזה בערך אותו מחיר עם מכרז , מה כדאי ? מה מקורי ?אני חייב את העזרה שלכם חברים , אני נטול עצות ... תודה ענקית וערב טוב .

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  7. אמרו לי שההמלצה הרווחת היא לקנות כרטיסי רשת של אדימקס. אני מחפש את הכי זול שיש אבל שתומך בקצב מהיר של 108mbps. הבעיה היא שכאשר אני מחפש בזאפ, לא רשום שם מה הקצב של הכרטיס כך שאוכל לטעות ולקנות משהו של עד 54mbps . אולי תוכלו לעזור לי ולהגיד לי איזה מהם תומך במהירות הזאת ?[br]פורסם בתאריך: 14.11.2008 בשעה 20:03:18 עבר עריכה.

8. Started by 1stcowgirl,

שלום, אישית אני מעדיפה חיבור ישיר עם מודם, אולם אני צריכה להתחלק עם עוד מחשב ולכן זקוקה לראוטר ®. אז נכון לרגע זה ה® אמור לחלק פס רוחב לשני משתמשים. חשוב לי שתהיה לו הצפנה של WPA2 TKIP _ (או לחילופין שה WPS יהיה נעול!) אין לי שום נסיון עם הרכיבים האלו ומעולם לא היה לי ® . אז אני מתלבטת בין שני אלו : TP-Link TL-WR941ND http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5331 או TP-LINK TL-WR841HP 300Mbps High Power Wireless N Router http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12792 מה לדעתכם יותר יתאים לי?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. בוקר טוב, בביתי קיימת בעיית קליטה וכיסוי של הרשת האלחוטי בעיקר בגלל ריבוי קירות, החדר הראשון במסדרון לפני שאר החדרים הינו ממ"ד. הראוטר נמצא בסלון (אין הרבה אפשרויות משחק עם המיקום שלו). אני לא מעוניין ברפיטר באמצע (יותר מידי קרינה והבנתי שזה גם מביא להאטה דיי משמעותית במהירות) אלא בראוטר אחד שיפעיל רשת אלחוטית. לאחר חיפושים ומחקרים הגעתי ל 2 הראוטרים הבאים שמשווקים כ"חזקים במיוחד" לטובת מתן כיסוי אלחוטי רחב יותר מהרגיל. הראוטר שניתן לראות כאן: 1. BR-6428nC של EDIMAX. ניתן לראות סקירה: http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6428nC/BR-6428nC.htm 2. TL-WR841HP של TP-LINK עמוד המוצר: http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR841HP איזה מבין השניים הנ"ל (או שאולי יש…

10. בהמשך לתארדים שנוגעים לבעיות הניתוקים וחוסר התקשורת של המודם עם המחשב, אשמח לשמוע איזה מודים (חוץ מהפיכה לפרו), או קושחות עדכניות יש למודם הנ"ל.... הנציג של בזק אמר לי שלפני שאני מעיף את המודם לא יזיק להתעלל בו קצת עם עדכונים אולי אחד מהם יעזור... תודה רבה רבה! נ.ב, אין בכוונתי להפוך את המודם לחייגן PPPOE כי זה ידרוש חייגן שונה משל מערכת ההפעלה ולא מתחשק לי, תודה (:

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by ass-s,

שלום! קיבלתי מחבר שנסע לחו"ל מודם כבלים. ניסיתי למצוא אותו באינטרנט אבל ללא הצלחה לכן אני פונה אליכם בתקווה לקצת פרטים ואולי קישור לדרייבר נתונים: אז ככה הוא בצבע כסוף על הפאנל הקדמי יש נורות של PWR,USB,ENET,SEND,RECV,SYNC,READY. בנוסף על הפאנל הקדמי רשום CABLE MODEM באותיות מחוברות מאחורה יש לי יציאת LAN יציאת USB חיבור לשנאי וגם חיבור לכבלים במדבקה למטה רשום: EA=00028A33FDF2 MODEL NO:60194E-A12 תודה

12. היי לאיזה דגם מודם 56K יש לו יציאה לכרטיס קול? יש לי כרגע כרטיס HSP של מיקרומודם (BTC) ואין לו יציאה כזו כך שאין לי אפשרות לדבר ולשמוע את המטלפן, אלא רק דרך ה-speaker של המחשב ולא דרך הרמקולים. האם יש אמצעי תכנותי שיכול לעקוף בעיה זו? תודה

13. ממ יש לי מחשב AMD Dorun 1100 עם לוח אם של ג'יגה בייט 7zxe עם 128 מגה זיכרון וג'יפורס2 MX200 והארד דיסק 6 ג'יגה חלש ממ אני רוצה לקנות מודם 56K לא בשביל גלישה באינטרנט פשוט בניתי משהו VB שאמור להיות ספר טלפונים ושאני לוחץ פשוט הוא יחייג ואני כבר ירים את השפורפרת של הטלפון הרגיל ( ככה חיוג מהיר כזה דרך המחשב נוח ופשוט ) אז אני רוצה לקנות מודם ... שיתאים למחשב שלי ולאכס פי!! שיעבוד בטוח על אכס פי.. לקחתי מחבר שלי מודם של זולטריקס וזה לא הצליח לפעול אצלי עשה מלא בעיות.. עדייף שלמודם תהיה תמיכה בשליחת פקסים.. אבל אני חושב שלכולם יש... ואני צריך בכלל v92? כאלו אם זה לא לגלישה ומזה ה v92? אני רוצה אבל משהו עד 100-120 שקל אבל אם אפשר טיפה איכות איזה US ROBTICS או 3COM או מה …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, יש ברשותי את המודם אלקטל הראשון שיצא דגם 510 שאפשר להפוך אותו לראוטר, ורציתי לדעת האם כדאי להחליפו במודם החדש של ALCATEL? אם תוכלו לאמר לי מה הם היתרונות של כל אחד מהמודמים זה יהיה ממש ממש טוב. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by Gohan,

אני הולך להחליף מודם בבזק סטור , איזה מודם לקחת(שלא צריך חיגן)?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  16. בעיקר אצל בזק.. פשוט שכן שלי מתחבר השבוע ל ADSL והוא לא יודע איזה מודם כדאי לו לבחור.. מישהו מבזק יביא לו איזה מודם שהוא יבחר שבזק מספקת השאלה היא איזה מודמים בזק מספקת ואיזה מהם הכי טוב האם מומלץ כרטיס רשת או USB ואם אחד מהם אז מה עדיף טנקיו =]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Gdor,

המליצו לי פה לקנות את ראוטר של 3COM (ליתר דיוק ה 3CRWE554G72T ) עכשיו שאלה קטנה בקשר למודם שלי, יש לי עכשיו מודם ADSL ALE150 ולפי מה שהבנתי אני צריך לחליף אותו במודם שיוכל להתחבר לראוטר שלי... את המודם איפה אני אמור להחליף? זה אמור לעלות לי משהו? ובאיזה דגם עדיף לי להחליף אותו? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  18. Started by Ronenosh8,

איזה מודם כדאי לקחת מHOT?(אני אבקש מהמתקין) ובנוסף, איזה מהאוטרים שהם מספקים הכי כדאי לקחת? (אני בטריפל ורשום שאני מקבל גם רשת אינטרנט)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by vipnisim,

אני רוצה להחליף את המודם שלי AMBIT השאלה מה עדיף לקחת במקום

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by adis50,

אני עכשיו הגדלתי ל12 מגה בהוט ונטויזין השאלה היא איזה מדום הכי כדאי לי לדרוש כרג יש לי תמוטורולה 4200 אם זה משנה אז הוא צריך להתחבר לרוטר של אדימקס ומשם ל3 מחשבים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. יציב.. מהיר... בלי בעיות

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by benor,

טוב אז החליפו לי את הAmbit השחור במודם של מוטורולה זה הדגם: SB4200 הוא יותר טוב מהאמביט? שמתי לב לזה שהוא מסתנכרן יותר מהר

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  23. אני הולך להתחבר לאינטרנט כבלים של הוט ואני מאמין שתוכלו להמליץ לי איזה מודם לבקש מהם או מה ההבדלים בינהם? המודמים שיש להם באתר זה http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3162〈=he האם יש עוד שהם לא מציינים? מה אני צריך לדעת עליהם? אני צריך שיהיה לי גם WIFI בבית ואפשרות לחבר לפחות 2 מחשבים וסטרימר (בעתיד) דרך כבל.. שזה אם אני לא טועה בכלל ראוטר בנוסף למודם (תקנו אותי אם אני טועה) ..השאלה אם אני יכול להשיג משהו טוב דרך HOT או דרך הספקית אינטרנט או שבכלל שווה לי לקנות עצמאי אחד.. אני דיי צריך הסבר מה כן אני יכול להוציא מהם ומה אני צריך לקנות בנוסף ואיזה ספקיות אינטרנט אתם ממליצים שלא עושות בעיות עם הורדות.. תודה רבה וצום קל לכולם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by QttP,

בחודש הבא אני אמור להתחבר לאינטרנט של HOT, אזור רחובות, חיבור MPLS דרך 012. אני יודע שהחברה מספקת מספר מודמים שונים ללקוחות ומקריאות ושמועות פה ושם אני יודע שחלק מומלצים יותר מאחרים. בבית של ההורים תמיד היה לי ה-MOTOROLA SB4200 והייתי מרוצה. אני לא יודע האם עדיין מספקים אותו. ממה שיש כרגע - מה כדאי וממה כדאי להתרחק?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום! כיום אני משתמש בשירות ה-ADSL וברשותי מודם eci B-FOCuS 312+. אני שוקל לעבור לחברת הכבלים אך אינני יודע איזה מודם לבקש. אני מעדיף מודם רשת על-פני מודם USB. אגב, איך המודם Terayon TJ700? *יש לי שני מחשבים בבית והאם אפשר להפוך את המודם הנ"ל (או מודמים של כבלים אחרים) לנתב? או שפשוט לרכוש סוויטץ' בנפרד? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים