רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איזה ספקית נותנת קישוריות הכי טובה להורדות מחנות הפלייסטיישן של סוני ?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה להוריד למערכת הפעלה 7 תודה
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בהוטבוקס 4 קיימות 2 נוריות המוגדרות טלפון 2 וטלפון 1 שתיהן דולקות למרות שהטלפון מחובר ל יציאת טלפון 2 וזאת לפי ההנחיות של הוט. שאלתי עבור מה היציאה מספר 1 ומדוע הנורית בה דולקת . ב Hotbox 2 היא הייתה כבויה .
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, מתכנן בקרוב לעבור דירה ועם המעבר גם לשדרג את מהירות האינטרנט ל100 מגה. מחובר לבזק+בזב"ל ומעדיף לא לקנות ראוטר מהם. אני אשמח לקבל המלצה לראוטר+מודם (מעדיף מכשיר אחד) שתומך במהירות של 100 מגה. אם אפשר, אני יכול גם להזמין מEbay. הראוטר כמובן חייב לתמוך בWifi. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
גוגל פותחת שירות לרכישת שמות מתחם (Domain). בשלב זה השירות הוא בגרסת בטא ונדרש קוד הזמנה על מנת להתחיל לעשות בו שימוש. מי שמעוניין בקוד, יכול להרשם לרשימת ההמתנה. שירות הרישום של גוגל אמנם לא יכלול אחסון, אבל יאפשר רישום של 100 כתובות דואר אלקטרוני ובנוסף ניתן יהיה להשתמש, ללא תשלום נוסף, בשירות פרוקסי שלא יחשוף את בעל הדומיין. http://www.theverge.com/2014/6/23/5835560/google-launches-domain-registration-service
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תסבירו לי איך קרא לי הדבר הבא אני נכנס לקאזה להוריד קליפ ופתאום אני רואה שמישהו מוריד ממני במהירות של 300 קילו בייט אני יודע שזה בלתי אפשרי אבל אני לא עיוור והמהירות הייתה יציבה דקה וחצי ואז הקאזה קרס מישהו מוכן להסביר לי איך זה קרה לעזאזאל לא רק שזה דיי מעבר למהירות שליחה מקסימלית בחיבור שלי 0.5 קילו ביט אלא שזה פי חמש ממהירות הורדה שלי מישהו מוכן לתת הסבר לתופעה ?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, אי רוצה לנסות להתקין משחזר ברשת האלחוטית שלי ולראות האם זה עוזר לקליטה. איך עושים את זה? האם יש ציוד מיוחד למטרה? או נתב רגיל? ואיך בדיוק עושים את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה כבר הרבה מאוד זמן שקשורה לעניין ה"חלקות" (smoothness) במשחקי הרשת. התלבטתי זמן-מה מה לעשות עם זה אך מכיוון שכבר אין לי שום אפשרות אחרת (7 שיחות עם בזק בחודדשים האחרונים) עם הרבה מאוד תיעוד אצלהם. יש לציין שהמהירות הורדה, פינג וההעלאה תקינים בכל מצב - בדיקה תוך כדי גלישה ועומסים וגם בתוך בתוך משחקי הרשת עצמם. פרטים נרחבים יותר על סטטוס האינטרנט והמחשב: 20MB מהירות VDSL (הADSL2) דרך בזק ובזב''ל הבעיה עצמה קורת רק לי ולעוד בחור, שנינו גם על אותו התשתית והספק ושנינו שייכים לעניין הVDSL, אני מכיר עוד כמה שגם כן יש להם את אותה החבילה ואין להם את הבעיה הזאת השרתים שאני מחק עליהם הם של VGAMES שבחסות וואלה, השרתים עצמם מאוחסנים בחווה של 012 עם אייפ…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ההורים שלי עשו טריפל של הוט וחיברו להם מן הוטבוקס כזה שהוא גם מודם וגם ראוטר עכשיו השאלה , אם אני לוקח ראוטר TPLINK בסיסי , האם ניתן לחבר אותו במקום אחר בבית כדי לחזק את הקליטה בכל המקומות בבית ?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. אחרי שנשבר לי כבר מהזבל שכל הספקיות נותנות הלכתי ורכשתי ראוטר נורמאלי, המודם (DSL255 של אורנג') הוגדר כBRIDGE והראוטר הוגדר עם הפרטי חיוג. הכל טוב ועובד ואני מרוצה. עכשיו הגעתי לשלב של פתיחת פורטים כדי לגשת ו QNAP שלי ולהתשמש ב OPENVPN. פתחתי פורטים לממשק משתמש של ה NAS ל FTP ולPLEX, הכל בסדר ויש לי גישה. אבל אחרי שפתחתי את שלושת הפורטים האלה אני לא מצליח לפתוח שום פורט נוסף, לא משנה איזה פורט אני מנסה הוא פשוט נשאר סגור. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
חיבור ישירות של המודם למחשב. הIP שלי מתחיל ב 82.81 ...לפי מיטב זכרוני זה התחיל לי ב82 גם לפני ששדרגתי אתמול(או שהזקנה שלי מטעה אותי )...... תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרה בנושא שפשוט מוציא אותי מדעתי. יש ברשותי ראוטר Dlink 6850U שנרכש בעבר בבזק. לאחרונה התחברתי לחבילת אינטרנט של 100Mbps, כשבפועל אמרו לי לצפות למהירויות גלישה של 70~80. הבעיה היא שאני באמת מצליח לגלוש במהירויות כאלה כשאני מחובר על חיבור 5 Ghz דרך הסלולרי, אך דרך 2 לפטופים שונים(!) בחיבור לאותה רשת בדיוק אני מקבל מהירויות גלישה של סביב ה-30~40. בחיבור ישיר עם כבל רשת לראוטר אני מצליח לגלוש במהירויות שאני מקבל בסלולרי. יש לציין ששני הלפטופים מודרניים שנרכשו בשנה האחרונה (לא עגלות שלא תומכים בתקנים וכו'). ניסיתי הסרה מוחלטת של הדרייברים והתקנה מחדש, ונאדה... אשמח אם תוכלו להכווין אותי, אני משתף …
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רנמאס לי שהחומר על מחשב ובכלל נגמר לי המקום ולכן רוצה לשים על דיסק חיצוני + מתאם USB לרשת על הראוטר. (כפי הנראה אשים שני דיסקים עם מתג). מיועד לנתונים, תמונות ושאר דברים לא מהירים. 1) איזה מתאם USB לרשת לקנות? מה חשוב לבדוק? 2) שני דיסקים של טרה לגיבוי הדדי או דיסק 2T עם שני עותקי מידע? לתובנותכם אודה. בברכה, יהודה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עזרה עם תקלה הזוייה באינטרנט. יש לי בית 2 קומות, בקומה הראשונה ראוטר בי של בזק. בקומה השנייה ראוטר C60 של TPLINK, הם מחוברים באמצעות כבר רשת שמועבר בקירות. במשך 10 חודשים הכל עבד תקין. עד שיום אחד בקומה השנייה ה c60 התחיל להתנתק מהאינטרנט. אני מחובר ב WIFI אבל אין אינטרנט. בזמן שאני מנותק מהאינטרנט, יש פינק רציף ואיכותי ל 8.8.8.8 עשיתי RESET לשני הראוטרים, זה לא עזר. הזמנתי מישהו כדי שילחץ לי את הכבל רשת מחדש (למרות שלדעתי היה תקין) זה לא עזר. החלפתי את ה C60 באחד חדש מהקופסא, זה לא עזר החלפתי את הראוטר של בזק, BE באחד חדש מהקופסא, זה לא עזר. האינטרנט יורד ועולה בראוטר בצורה מאד מוזרה. לפעמים לדקה ולפעמים לכמה שעות. בזמן הזה אין איו אינטרנט לא מהקווי …
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי כיום מודם-ראוטר אלחוטי בן כמה שנים טובות של בזק ושני מתאמי רשת על גבי חשמל מסוג D-Link DHP-W306AV. נראה שסה"כ הם עושים את העבודה, הגם שהחשמל בבית הוא תלת-פאזי. יחד עם זאת, הרבה אזורים בבית עדיין עם קליטה נמוכה, ואני רוצה לפרוש בכל הבית רשת ביתית. בפרט, אין קליטה בממ"ד. אין לי הכנה להשחלת כבלי רשת בקירות, לכן עדיף שהפתרון יהיה אלחוטי או מבוסס-חשמל. האם מגדילי טווח אלחוטיים פחות עדיפים, כי הם מתחלקים ברוחב הפס ולא עוברים טוב קירות ממ"ד? בנוסף, האם זה מעשי להרחיב את הרשת מבוססת-חשמל עם מתאמים נוספים? לתאימות עתידית, מתאים לי גם לשדרג את כל המתאמים ל-1000 מב"ש, למשל כאלה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היום שידרגו את המהירות בבית ל 500 מגה החליפו מודם הכל בסדר אחרי כמה דקות פתאום בעיות חיבור לאינטרנט צצו עשיתי איפוס וכו לא עזר כמובן שניתי את ה DNS במודם ל 1.1.1.1 מחוסר ברירה, האם ניתן לפתור את זה בצורה נכונה ? בכל אופן ,עכשיו זה עובד בצורה יותר טובה אבל עדיין לפעמים אתרים לא נטענים או עושים טובה שהם נטענים עשיתי בדיקה עם PINGPLOTER תוכנה שבודקת PL וכל מיני מסתבר שיש 80 PACKAGE LOSS לשרת ה DNS שלהם האם התוכנה בכלל מקצועית או שזה סתם שיערוך כזה עם ה PACKAGE LOSS ? ספק שהיה לפני היו גם PL גבוהים מאוד סתם באופן כללי מה יש לאינטרנט בישראל ? במשחקים למשל מרגישים לאגים שהורסים את החוויה לגמ…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
נכון שאני מתחבר לספק האינטרנט, כל פעם הוא מחליף לי את הIP? אז האם יש דרך לגרום לIP להשאר קבוע כל פעם שאני מתחבר? כאילו, להכריח את הIP להשאר קבוע גם אחרי שאני מתנתק ומתחבר ובקיצר שיהיה קבוע כל הזמן? ואם יש דרך... אז איך???
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שרת מדפסת . כי אם אני צריך להדפיס משהו אני חייב להדליק את המחשב המארח . אז אם קונים שרת מדפסת לא צריך להדליק את המחשב המארח וגם יש לי רשת די גדולה בבית . איך מחברים את שרת המדפסת לראוטר או למחשב ? המדפסת ליד הראוטר . המדפסת שלי היא Lexmark 8350 . ואיזה שרת מדפסת ממלצ לקנות .
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הרשת האלחוטית בבית שלי איטית באופן בלתי נסבל - מהירות מרבית בד"כ 1-1.5 מ"ב/שניה עם פרצים לעיתים נדירות של 2 מ"ב/שניה. אי אפשר להזרים וידאו HD (מה שדורש קצב העברה של כ-1.5 מ"ב/שניה). החלפתי את הראוטר שקיבלתי מבזק בראוטר טוב יותר - TP-LINK WR1043N הקושחה היא העדכנית ביותר 3.12.2 Build 100820 Rel.41891n השרת/HTPC מחובר לראוטר בחיבור קווי (CAT5). המחשבים ברשת האלחוטית הם מחשב נייד של לנובו, אסוס EEE901 (שניהם עם כרטיסי g) ומחשב נייח שניסיתי אותו עם שני כרטיסי רשת (אחד g והשני n). השינויים היו זניחים. האיטיות היא בין כל שני מחשבים בנפרד ולא רק בין שני מחשבים ספציפיים. השרת מריץ fedora ושיתוף הקבצים דרך samba. הנייח והנייד מריצים Win7 חוקיים ומעודכנים. ניתקתי את הטלפון האלחוטי…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחשב-ראוטר-מודם מה הפעם ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:25 DHCP:discover() ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:25 DHCP:offer(10.218.192.1) ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:25 DHCP:request(172.28.242.146) ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:26 DHCP:ack(DOL=604666,T1=302333,T2=529083) ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:26 L2TP:LNS=91.205.152.60 ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:45 PPP1: TX LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:47 PPP1: TX(0) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:48 PPP1: TX(1) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:50 PPP1: TX(2) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:51 PPP1: TX(3) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:53 PPP…
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הנה ציטוט מאשכול אחר שמצאתי בחיפוש כאן והוא נותן קצת רקע ועכשיו אני :-) פתחתי לי dyndns והוספתי שם בחשבון שלי hostname, כלומר משהו בצורה הזו: name.dyndns.org אצל חבר שמתי את ה- updater שלהם, זו מן תוכנה קטנה שעובדת כל הזמן ובודקת אם ה- IP על המחשב משתנה ואם כן, זה נשלח לחשבון ה- dyndns שלי. כמובן שהכנסתי בתוכנת ה- updater אצל החבר, את שם המשתמש והסיסמה שלי, של חשבון ה- dyndns שלי. ועכשיו לשאלות :-): 1. נניח שאני רוצה לדעת מה ה- IP של חברי, אם הוא התחלף, איפה אני יכול לראות את זה בחשבון ה- dyndns שלי? 2. אני משתמש ב- ultravnc כדי להשתלט על המחשב של חברי ואני עושה את זה עם כתובת IP רגילה + פורט, אשר מחוברים בנקודותיים. כלומר, נניח שכתובת ה- IP של חברי היא 8.67.2.123 והפ…
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה בהעברת מידע מהמחשב הנייד לסטרימר (A200ׂ) בעל HDD פנימי, קצב העברה שיש לי היום עומד על הוא 4-6 מגה לשניה ואני ממש רוצה לשפר את המצב, כרגע העסק מחובר מחשב נייד 10/100 בחיבור קווי לסטרימר ושניהם מחוברים קווי לראוטר תקן N. השאלה שלי כזאת, אך לחבר את הכל אלחוטי או חוטי בשביל לקבל את מהירות העברת הקבצים הטובה ביותר? תודה רבה לעוזרים ושנה טובה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
האם זה נכון שמי שמפעיל מחדש את הראוטר שלו ומקבל כתובת IP אחרת לא צריך להשתמש בשרת פרוקסי? איזה יתרון יש בשרת פרוקסי חוץ מהחלפת כתובת IP כזאת? איך אני יכול להשתמש בשרת פרוקסי בצורה שאני גם אוכל להרשם לאתר האינטרנט? כלומר פרטים מסויימים עליי אני מעוניין שידעו חוץ מכתובת IP אמיתית שיהיה קשה לפרוץ אל המחשב שלי? אני השתמשתי בזה http://euproxy.pw/ הקישור זה בשביל שידעו את הבעיה ולא בשביל פרסום אסור. ושאני ניסיתי להרשם אל האתר אינטרנט אז אני קיבלתי את ההודעה הבאה Warning! The site you are attempting to browse is on a secure connection. This proxy is not on a secure connection. The target site may send sensitive data, which may be intercepted when the proxy sends it back to yo…
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
היי לכולם. כיצד אני מזרים מדיה מהמחשב לסטרימר minix h9 ? או ישירות לטלויזיה חכמה של LG ? אני מחפש תוכנה או אפליקציה נוחה . הממשק של הטלויזיה לא נוח . לא תומך בעברית והממשק של המיניקס מחייב דפדוף אינסופי בין הקבצים
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני עובר לתשתית הוט - ונפרד מהמודם\ראוטר סימנס האהוב שלי. החלטתי לפנק את עצמי בראוטר לינקסיס לפי מה שביררתי לדגמים הישנים יותר כמו ה 54gl+g2 אין אופציה להקצות כתובות IP לפי כתובת MAC של כרטיס רשת. הדגם הכי "זול" שמצאתי שיש לו את האופציה הזאת זה ה120N. אך רצה הגורל ואחד האנשים ששאלתי אמר שה120N (בלי לפרט משום מה) הוא לא דגם טוב. הייתי רוצה לדעת אם באמת יש כזה הבדל בין ה120N ל160N. ואם בכלל שווה לקנות את ה160N או משהו אחר לגמרי?
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-