עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by matan_18,

שלום לכם. קיבלתי טלפון משמח מבזק שאני יכול להחליף את מודם שלי לנתב הזה. כי יש לי כבר שנה חבילה של 2.5 מגה הלכתי לבזק סטור וזה מה שהם נותנים. עכשיו השאלה אם שווה לקחת?

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by omerha,

והאם הוא עדיף על ה TP-Link9980? מה רכישה עדיפה?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. שאלה לידע כללי- ברור לי שהציוד שמחובר ישירות ללקוחות (DSLAM, MSAG, CMTS) שייך לתשתית (בזק או HOT) ואילו לספק (נטויזיון, בזק בינלאומי וכו') יש את הרשת שלהם שהיא זאת שיוצאת החוצה (בין ספק לספק או לכיוון חו"ל). השאלה היא - איפה ואיך בדיוק מתבצע המעבר בין החלק של התשתית והחלק של הספק? תודה

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Kukishin,

תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by oded6188,

אני רוצה לאבטח את הרשת האלחוטית שלי ב WPA2... הבעיה היא שווינדוס XP (שמותקן על המחשבים) לא תומך ב WPA2... יש איזה עידכון או משהו שיעזור לי? ניכנסתי לראוטר וביטלתי את ה Broadcast SSID... קראתי שזה טוב שהשם של הרשת לא מופץ באוויר... אבל עכשיו גם אני לא מצליח למצוא את הרשת... אז מה יצא?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by wraithLord,

עד מישהו הרגיש ירידה משמעותית במהירות האינטרנט של 014? התקשרתי אליהם והם אמרו שיש להם בעיה אצליהם. מישהו יודע מה הייתה בעיה ואם היא תוקנה? זה הורס לי משחקי ranked בlol.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by KF,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים נייחים בבית.. אחד מחובר עם כבל והשני מחובר בעזרת מתאם רשת אלחוטי. המחשב שמחובר אלחוטית לא מקבל את כל רוחב הפס של האינטרנט ובעצם לא מנוצל במלואו. אם אני רוצה שגם המחשב הזה יהיה מחובר בעזרת כבל האם אני צריך עוד ראוטר שיהיה בחדר השני ויתחבר לשקע בקיר ? *אין לי אפשרות להעביר כבלים בין החדרים כי הם רחוקים.

8. Started by FlameThrow,

לאחר התלבטויות רבות החלטתי להזמין את ה D-link dir 655 שבכלל לא חשבתי לכיוון שלו. ההתלבטויות שלי היו WRT610N,D-link825,D-link 855 לאחר קריאת ביקורות על ה D-link825 פסלתי אותו מכיוון שה 655 עובר אותו בכל דבר חוץ מחוסר האפשרות ל dual band. קצת היססתי בנוגע לרכישה כי ה 655 הוא דגם של סוף 2006/2007. ברגע שאני אקבל אותו אני אכתוב ביקורת מקיפה עליו כדי לעזור לאחרים בבחירה אם הם מתלבטים.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. שלום לכולם, לאחרונה במיוחד שלכל ילד יש נייד +טלוויזיה חכמה+xbox ומכשירים נוספים, אני חווה ירידה במהירות האינטרנט הביתי מה גם שה wifi לא מכסה את כל הבית(5 חדרים סטנדרטי). יש לציין כי המחשב והמודם כיום נמצא בממ"ד היות ולטענת ספק האינטרנט שלי(013) ניתן להעבירו לסלון רק במידה והמחשב יועבר לסלון גם וזו לא אופציה מבחינתי. כיום יש לי תשתית של בזק -40 mb. ושאלתי היא 1.אני מעוניין לקנות ראוטר מודם של tplink אך האם הוא יפתור לי את הבעיה? ואם כן איזה דגם מומלץ? (חשוב לי שהראוטר מודם יתמוך גם בתשתיות אחרות במידה ובעתיד אחליט לעבור לחברה אחרת) 2.יש לי חיבור אינטרנט קווי בסלון למספר מכשירים, האם ניתן לחבר אליו ראוטר כדי שניתן כיסוי wifi רחב יותר…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by andav,

הנה ציטוט מאשכול אחר שמצאתי בחיפוש כאן והוא נותן קצת רקע ועכשיו אני :-) פתחתי לי dyndns והוספתי שם בחשבון שלי hostname, כלומר משהו בצורה הזו: name.dyndns.org אצל חבר שמתי את ה- updater שלהם, זו מן תוכנה קטנה שעובדת כל הזמן ובודקת אם ה- IP על המחשב משתנה ואם כן, זה נשלח לחשבון ה- dyndns שלי. כמובן שהכנסתי בתוכנת ה- updater אצל החבר, את שם המשתמש והסיסמה שלי, של חשבון ה- dyndns שלי. ועכשיו לשאלות :-): 1. נניח שאני רוצה לדעת מה ה- IP של חברי, אם הוא התחלף, איפה אני יכול לראות את זה בחשבון ה- dyndns שלי? 2. אני משתמש ב- ultravnc כדי להשתלט על המחשב של חברי ואני עושה את זה עם כתובת IP רגילה + פורט, אשר מחוברים בנקודותיים. כלומר, נניח שכתובת ה- IP של חברי היא 8.67.2.123 והפ…

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. חיבור ישירות של המודם למחשב. הIP שלי מתחיל ב 82.81 ...לפי מיטב זכרוני זה התחיל לי ב82 גם לפני ששדרגתי אתמול(או שהזקנה שלי מטעה אותי )...... תודה לעונים

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by udih,

יש לי ראוטר אלחוטי אך מכיוון שיש בעיות קליטה מהחדר בו ממוקם הראוטר עד לסלון, החלטתי להעביר את הראוטר לסלון(שם בעצם גולשים אלחוטי) ומהחדרים מהמחשבים הניחים (2 מחשבים בחדר אחד ועוד מחשב בחדר אחר) להתחבר עם כבל רשת שיש לי -cat-5e לראוטר. שאלתי איך הכי נכון לחווט את הרשת? יש לי אפשרות להשחיל כבל רשת מחדר אחד ושני כבלים מהחדר השני אל ארון התקשורת, אבל לא נראה לי שאוכל להמשיך ולהשחיל את שלושתם בהמשך לסלון ביחד עם תשתית הכבלים או הטלפון.דבר נוסף, בארון התקשורת אין נק' חשמל וגם אם אאתקין אחת, ואמקם שם את הראוטר האלחוטי,זה יהיה פחות יעיל מבחינת תקשורת אלחוטית אותה אני מנסה לשפר כדי לגלוש בסלון ובמרפסת. חשבתי לחבר בחדר עם שני המחשבים שקע רשת של שני מחשבים אליו יחובר כבל רשת אחד שיר…

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום, התקנתי ראוטר DGN2200V2 של בזק, בתקן N. אך האות חלש מדי בחדר המרוחק שבבית (גם במחשב נייד לא חדיש וגם באייפון 4), מתנתק לעתים, ואי אפשר כמעט לצפות ביוטיוב למשל. הבנתי שאפשר להגדיל את טווח הרשת על ידי חיבור אנטנה מגבירת טווח, אולי כיוונית. בדקתי באתר היצרן ורואים שתי אנטנות חיצוניות. אבל במודם שלי האנטנה היא פנימית ואין חיבור חיצוני לאנטנות! איך זה? מישהו יודע איך אפשר לחבר לו אנטנה חיצונית , מגבירת טווח, ואם לא, מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  14. Started by yigael_o,

היי לכולם, אני עובר עוד מעט לדירה חדשה (יש את כל הבלגן עם הסגר אז אני מקווה שלא יהיה שינוי לא צפוי) חושב על פרוייקט של רשת FIBER ביתית. כל הניידים כמובן יחוברו באופן אלחוטי. אבל כרגע יש לי מחשב נייח (בעיקרון לעבודה) אחד ובקרוב יהיה עוד אחד עבור הילדה. אין סיבה אמיתית אבל חשבתי לדאוג לקנות כרטיסי תקשורת תואמים (2) ולחבר בניהם. כמובן לא חיבור ישיר אלא דרך ראוטר (או משהו אחר אם תגידו שעדיף). ברור לי שזה לא ישפיע על המהירות החוצה כי כרגע יש לי את החיבור של הוט של 500/10 ואני מרוצה אבל בחיבור פייבר כמובן שזה יהיה צוואר בקבוק. זה ניסוי שאני מתכנן לעשות רק אם העלות לא תהיה מוגזמת. למישהו יש הערכה? אני חיפשתי קצת וראיתי למשל…

15. שלום לא מזמן רכשתי לפטופ חזק למשחקים, השימוש העיקרי שלי הוא צפיה בסרטים, משחקים כבדים ברשת כגון WoW או Call of duty וקצת youtube. אין לי צורך בהורדה של מחשקים או סרטים מכיוון שיש לי מחשב נפרד לכך. אבל כשאני נוסע ברכבת או נמצא במקום ללא אינטרנט עלה לי הרעיון לקנות נטסטיק. עשיתי קצת בירורים, הסתכלתי בפורומים ולא קיבלתי תשובה חד משמעית. לאיזה חברה כדאי לפנות , אולי משהו ללא התחייבות ? או שמועות על חברות שפתאום מורידות לך את מהירות הגלישה ואין ביכולתך לעשות דבר ? מחיר טוב עם חבילת גלישה טובה ? אני מאמין שיותר מ 15 ג'יגה לחודש אין לי שימוש. אז מה כדאי לעשות ? כל עצה תתקבל בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by overload,

ניסיתי לעשות חיפוש פה ולא מצאתי כלום, בGOOGLE מצאתי כמה אתרים אבל התשובה לא היתה ברורה. עברתי ל 1.5MB שלנטויזיון (היה 750K) ואני רוצה לדעת איך אני בודק בדיוק את המהירות של ההורדה, שליחה והעלאה שלי עכשיו. תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by alex15,

אני רוצה לקנות שרת מדפסת . כי אם אני צריך להדפיס משהו אני חייב להדליק את המחשב המארח . אז אם קונים שרת מדפסת לא צריך להדליק את המחשב המארח וגם יש לי רשת די גדולה בבית . איך מחברים את שרת המדפסת לראוטר או למחשב ? המדפסת ליד הראוטר . המדפסת שלי היא Lexmark 8350 . ואיזה שרת מדפסת ממלצ לקנות .

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by dorpol,

שלום לכולם! 1) לא מזמן קיבלתי ראוטר חדש של בזק V-TECH 403NB להפתעתי גיליתי שבזק יכולים ללא כל רשות מצידי או אפשרות לחסום אותם לשנות מה שהם רוצים בראוטר האם זה נכון? 2) בנוסף הבנתי שאני חייב ראוטר שתומך בVDSL אם אני מעניין במהירות של M100 ושהראוטרים האלו יקרים אשמח לקבל המלצה על אחד כזה במחיר סביר (300- 500) ש"ח תודה דור

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Saliman,

שלום, אני שוקל להתחבר לתשתית + ספק דרך אקספון 018. האם יש לכם ביקורות/טענות על איכות ומהירות הגלישה והשירות שלהם?

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by 69,

נושא האינטרנט המהיר אצלי בבית כמעט מושלם - חסר רק משהו קטן (ויקר ? ;D) אינטרנט מהיר בחיבור ADSL מחשב נייח מחובר למודם רשת שמחובר לשקע ה ADSL מחשב נייד המצוייד בכרטיס רשת אלחוטי של D-Link (נכנס לשקע ה PCMCIA) +D-Link AirPlus DWL-650 אם אינני טועה... כעת צריך רק שהמחשב הנייד יוכל גם לגלוש באינטרנט המהיר (בלי כבלים כמובן, בשביל זה יש לו כרטיס רשת אלחוטי :-)) אני קצת מבולבל מהמוצר שאני צריך... מה בדיוק אני צריך ? נתב אלחוטי ? נקודת גישה ? מה ההבדלים בינהם ? משהו אחר ? ולאן הוא מתחבר ? למחשב ? למודם ה ADSL ? והבנתי שיש מוצרים כאלה עם פיצ'רים נוספים כמו שרת מדפסות למשל, אילו פיצ'רים נוספים קיימים ? מקווה שלא בלבלתי אתכם, תודה רבה רבה !

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. יש לי בעיה לקבל מיילים דרך תוכנת הדואר אאוטלוק אקספרס 6 הספק שלי הוא בזק בילאומי ודיברתי איתם ובדקנו את כל ההגדרות והכל מוגדר בסדר אז מה הבעיה בכל זאת? אין לי שום אנטי ספאם או משהו כזה

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by mei00,

שלום לכולם.. יש לי בעיה בהעברת מידע מהמחשב הנייד לסטרימר (A200ׂ) בעל HDD פנימי, קצב העברה שיש לי היום עומד על הוא 4-6 מגה לשניה ואני ממש רוצה לשפר את המצב, כרגע העסק מחובר מחשב נייד 10/100 בחיבור קווי לסטרימר ושניהם מחוברים קווי לראוטר תקן N. השאלה שלי כזאת, אך לחבר את הכל אלחוטי או חוטי בשביל לקבל את מהירות העברת הקבצים הטובה ביותר? תודה רבה לעוזרים ושנה טובה לכולם.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  23. אני מנסה לעדכן את הקושחה של Edimax br-6424n. הגרסא שיש עכשיו היא 1.21 הגרסא באתר של אדימקס 1.56 הורדתי את קובץ ה-bin מהאתר, אבל כשאני מנסה לעדכן זה אומר לי Invalid file format. יש למישהו מושג? עריכה: חיפשתי באתר של פיקוק, אבל אין שם עדכון קושחה.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by r1sk,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי טלוויזיה חדשה (SONY KDL40W5500) אשר היא תומכת את הטכנולוגיה החדשה יחסית DLNA. אז חיברנו את הטלוויזיה אל הLAN הביתי באמצעות כבל רשת, והנה באמת המחשבים ברשת מזהים את הטלוויזיה. אבל עדין לא הבנתי איך אני אמור לשדר תכנים אל הטלויזיה? לדאבוני אין לי מושג כיצד להפוך את המחשב שלי לסרבר. ניסיתי דרך twonkyMedia הלא-חינמית, אבל גם דרכה הצלחתי לשדר רק תמונות ואודיו, ולא הצלחתי לשדר סרטים (שזוהי המטרה שלי >_>) מישהו התנסה עם הטכנולוגיה היחסית חדשה הזו? אם כן, עזרו לי להבין כיצד אני משתמש בה ומהי התוכנה הטובה ביותר לשימוש בה? תודה רבה לעוזרים שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. מצאתם את האפיקומן? מחפשים מתנה מקורית לפסח? נתב ה-Nighthawk R7 של חברת Netgear נחת לפני מספר ימים בארץ ותמורת כ-1,800 שקל הוא יכול להיות שלכם. עבור הסכום הזה תקבלו נתב שקיבל ביקורות משובחות, מקוטלג כ-AC1900, כולל 4 כניסות LAN של 1G ושתי כניסות USB - אחת התומכת ב-3.0 והשניה ב-2.0. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=R7000 חג שמח.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים