עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, יש לי כיום מודם-ראוטר אלחוטי בן כמה שנים טובות של בזק ושני מתאמי רשת על גבי חשמל מסוג D-Link DHP-W306AV. נראה שסה"כ הם עושים את העבודה, הגם שהחשמל בבית הוא תלת-פאזי. יחד עם זאת, הרבה אזורים בבית עדיין עם קליטה נמוכה, ואני רוצה לפרוש בכל הבית רשת ביתית. בפרט, אין קליטה בממ"ד. אין לי הכנה להשחלת כבלי רשת בקירות, לכן עדיף שהפתרון יהיה אלחוטי או מבוסס-חשמל. האם מגדילי טווח אלחוטיים פחות עדיפים, כי הם מתחלקים ברוחב הפס ולא עוברים טוב קירות ממ"ד? בנוסף, האם זה מעשי להרחיב את הרשת מבוססת-חשמל עם מתאמים נוספים? לתאימות עתידית, מתאים לי גם לשדרג את כל המתאמים ל-1000 מב"ש, למשל כאלה. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. חיבור ישירות של המודם למחשב. הIP שלי מתחיל ב 82.81 ...לפי מיטב זכרוני זה התחיל לי ב82 גם לפני ששדרגתי אתמול(או שהזקנה שלי מטעה אותי )...... תודה לעונים

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by Gil_T,

לכבוד הרפורמה החדשה אני מחפש מודם-ראוטר חדש. נכנסתי לזאפ וגם למדריך של צ'יף אבל נראה שאין ממש דירוג או המלצות מה כדאי לקנות ומה לא. האם מספיק לקנות אחד פשוט ב150 ש"ח ואין באמת הבדל? או שכדאי להשקיע קצת יותר? אשמח לשמוע גם המלצות על דגמים ספציפיים אם יש לכם

4. Started by N N C,

תסבירו לי איך קרא לי הדבר הבא אני נכנס לקאזה להוריד קליפ ופתאום אני רואה שמישהו מוריד ממני במהירות של 300 קילו בייט אני יודע שזה בלתי אפשרי אבל אני לא עיוור והמהירות הייתה יציבה דקה וחצי ואז הקאזה קרס מישהו מוכן להסביר לי איך זה קרה לעזאזאל לא רק שזה דיי מעבר למהירות שליחה מקסימלית בחיבור שלי 0.5 קילו ביט אלא שזה פי חמש ממהירות הורדה שלי מישהו מוכן לתת הסבר לתופעה ?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by דניאל בליץ,

הי אני מעוניין לרכוש טלפון נייח שיעבוד על בסיס כרטיס סים ללא חיבור קווי. יש המלצות? אם אני קונה דרך איביי- צריך להיזהר ממשהו שיגרום לטלפון לא לעבוד? ( חוסר תמיכה ברשתות בארץ וכד') ראיתי את המודעה מטה, זה נראה בסדר? אשמח לעזרה בבקשה תודה רבה https://www.ebay.com/itm/Fixed-Wireless-GSM-Desk-Phone-SIM-Card-Mobile-Home-Office-Desktop-Telephone/202548730022?_trkparms=aid%3D444000%26algo%3DSOI.DEFAULT%26ao%3D1%26asc%3D20171010182220%26meid%3Df4990cc99e5344f5b1e9eff5a60049ad%26pid%3D100891%26rk%3D1%26rkt%3D2%26sd%3D202654828057%26itm%3D202548730022%26pg%3D2349624&_trksid=p2349624.c100891.m5206

6. שלום, באתר של די-לינק (http://www.dlink.ru/il/faq/231/860.html) יש עדכון קושחה לגרסת חומרה E. כתוב שם שגרסת החומרה היא 5.11. הורדתי אותה, התקנתי, ואחרי ההתקנה, בראוטר כתוב לי שגרסת הקושחה היא 5.10..... האם משהו בעדכון אצלי דפוק, או שמשום מה כך מופיע בראוטר? בנוסף, מצאתי את הגרסאה הבאה באתר של די-לינק ברוסיה: 5.11RU Beta 04. (בכתובת http://ftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-615/Firmware/RevE) האם מישהו התנסה בקושחה זו ויכול לספר עליה משהו? הסיבה שאני בכלל רוצה לבצע עדכונים, היא שאני סובל מחיבור לא טוב (יציב, אך איטי) דרך הראוטר בתשתית הוט.... כשאני מתחבר ישירות עם המודם (ARRIS) עם חייגן, הכל עובד סבבה. כשאני מתחבר דרך הראוטר - ללא חייגן - החיבור איטי, והראוטר לר מצליח ל…

7. Started by droren,

שלום , אני מחפש מכשיר אשר מתחבר לחשמל ומזהה רשת אלחוטית, מה שהוא עושה זה משדר את הסיגנל לעוד מרחק מאיפה שהוא נמצא , האם קיים כזה דבר? והאם ניתן לרכוש בארץ?

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by lior777,

שלום רב, רכשנו TP LINK דגם TD-W8960N. . מיקמתי אותו במטבח והחיבור הולך ככה: הראוטר (שכולל מודם) מתחבר למתאם שיחות של בזק בנלאומי והכל טוב ויפה הגדרתי עם נציג והכל בסדר מבחינת טלפון אך שאני מנסה לקלוט מהחדרים שהמרחק ביניהם סביב ה9 10 מטר שכולל 2 קירות רגילים אני מקבל רק פס אחד בקליטה והמהירות יורדת פלאים..... השאלה האם זה טווח נורמלי או שיש בעיה בראוטר? מישהו??

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. עזרה עם תקלה הזוייה באינטרנט. יש לי בית 2 קומות, בקומה הראשונה ראוטר בי של בזק. בקומה השנייה ראוטר C60 של TPLINK, הם מחוברים באמצעות כבר רשת שמועבר בקירות. במשך 10 חודשים הכל עבד תקין. עד שיום אחד בקומה השנייה ה c60 התחיל להתנתק מהאינטרנט. אני מחובר ב WIFI אבל אין אינטרנט. בזמן שאני מנותק מהאינטרנט, יש פינק רציף ואיכותי ל 8.8.8.8 עשיתי RESET לשני הראוטרים, זה לא עזר. הזמנתי מישהו כדי שילחץ לי את הכבל רשת מחדש (למרות שלדעתי היה תקין) זה לא עזר. החלפתי את ה C60 באחד חדש מהקופסא, זה לא עזר החלפתי את הראוטר של בזק, BE באחד חדש מהקופסא, זה לא עזר. האינטרנט יורד ועולה בראוטר בצורה מאד מוזרה. לפעמים לדקה ולפעמים לכמה שעות. בזמן הזה אין איו אינטרנט לא מהקווי …

10. Started by galz,

קודם כל, תודה רבה לכל מי שעזר לי בדיון הקודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=285422.0 Czar_salad התגובה שלך הייתה מעולה ועזרה לי להבין הרבה דברים. סוויץ' בתכלס זה סה"כ מפצל, נכון? קניתי את האדימקס, ואחרי מאבק קצרצר עם ההגדרות חיברתי אותו לסוויץ' כנקודת גישה והWii מצא אותו ללא בעיות מיוחדות (יחד עם רשת בשם סימנס, עם אות חיבור חזק ובלי שום הצפנה, שהצלחתי להתחבר אליה... O_O ). אני מעדיף את זה ככה כי אני מוריד ומעלה בביטורנט בכמויות רצחניות על בסיס יומי, ומשום מה הראוטר אלקטל אף פעם לא מתנתק או עושה בעיות. לפי מה שהבנתי רוב הנתבים האלחוטיים (ונתבים בכלל) כן מתנתקים מדי פעם תחת עומס, וכידוע, אם זה לא שבור , אל תתקן את זה. שוב תודה לכל מי שעזר לי, ועכשיו לנו…

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. גוגל פותחת שירות לרכישת שמות מתחם (Domain). בשלב זה השירות הוא בגרסת בטא ונדרש קוד הזמנה על מנת להתחיל לעשות בו שימוש. מי שמעוניין בקוד, יכול להרשם לרשימת ההמתנה. שירות הרישום של גוגל אמנם לא יכלול אחסון, אבל יאפשר רישום של 100 כתובות דואר אלקטרוני ובנוסף ניתן יהיה להשתמש, ללא תשלום נוסף, בשירות פרוקסי שלא יחשוף את בעל הדומיין. http://www.theverge.com/2014/6/23/5835560/google-launches-domain-registration-service

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. שלום לכולם! הראוטר שלי מת... ולכן אני מחפשת ראוטר אלחוטי חדש, אך הפעם אני רוצה שהקליטה האלחוטית תהייה חזקה יותר. המחשב שלי נמצא כ-10-15 מטר מהאקסטרימר בסלון, והמודם שיש לי עכשיו (של בזק) לא מספק את הסחורה. הוא בקושי הצליח להוציא קליטה אלחוטית כמו שצריך, ובגלל זה היו ניתוקים באקסטרימר ואי אפשר היה לראות ככה סרטים אשמח להצעות שונות. לא חושבת שמשנה לי החברה של הנתב, אבל משנה רק שזה יהיה מכשיר אחד - מודם+נתב ולא שני מכשירים בנפרד. אודה לכם מאוד על העזרה! ואשמח לקבל הצעות כמה שיותר מהר כי בנתיים אין לי אינטרנט... מורן.

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by cryp,

שלום, יש לי את ה DSL-7850u של בזק וכשנכנס לסטטיסטיקות בxDSL רואה: Attainable Rate (Kbps): 102532 וב Path0 Downstream: Rate (Kbps): 86788 מה הסיבה שאני לא מקבל 100? התוצאות דומות באלחוטי ובקווי. תשתית בזק וספק אורנג'.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by overload,

ניסיתי לעשות חיפוש פה ולא מצאתי כלום, בGOOGLE מצאתי כמה אתרים אבל התשובה לא היתה ברורה. עברתי ל 1.5MB שלנטויזיון (היה 750K) ואני רוצה לדעת איך אני בודק בדיוק את המהירות של ההורדה, שליחה והעלאה שלי עכשיו. תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by Arik.G,

שלום. אחרי שנשבר לי כבר מהזבל שכל הספקיות נותנות הלכתי ורכשתי ראוטר נורמאלי, המודם (DSL255 של אורנג') הוגדר כBRIDGE והראוטר הוגדר עם הפרטי חיוג. הכל טוב ועובד ואני מרוצה. עכשיו הגעתי לשלב של פתיחת פורטים כדי לגשת ו QNAP שלי ולהתשמש ב OPENVPN. פתחתי פורטים לממשק משתמש של ה NAS ל FTP ולPLEX, הכל בסדר ויש לי גישה. אבל אחרי שפתחתי את שלושת הפורטים האלה אני לא מצליח לפתוח שום פורט נוסף, לא משנה איזה פורט אני מנסה הוא פשוט נשאר סגור. מה יכול להיות הבעיה?

16. Started by Saliman,

שלום, אני שוקל להתחבר לתשתית + ספק דרך אקספון 018. האם יש לכם ביקורות/טענות על איכות ומהירות הגלישה והשירות שלהם?

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. שלום לכולם, מהן הדרישות עבור חיבור ethrrnet מעל רשת החשמל הביתי ? ראיתי במקום מסויים שחייבים רשת חד פאזית ולא תלת פאזית. האם זה נכון ? ואיך ניתן לדעת מה יש אצלי בבית ? האם למישהו יש ניסיון ו/או המלצות ? האם יש. חסרונות ידועים ? בברכה דן

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  18. Started by andav,

הנה ציטוט מאשכול אחר שמצאתי בחיפוש כאן והוא נותן קצת רקע ועכשיו אני :-) פתחתי לי dyndns והוספתי שם בחשבון שלי hostname, כלומר משהו בצורה הזו: name.dyndns.org אצל חבר שמתי את ה- updater שלהם, זו מן תוכנה קטנה שעובדת כל הזמן ובודקת אם ה- IP על המחשב משתנה ואם כן, זה נשלח לחשבון ה- dyndns שלי. כמובן שהכנסתי בתוכנת ה- updater אצל החבר, את שם המשתמש והסיסמה שלי, של חשבון ה- dyndns שלי. ועכשיו לשאלות :-): 1. נניח שאני רוצה לדעת מה ה- IP של חברי, אם הוא התחלף, איפה אני יכול לראות את זה בחשבון ה- dyndns שלי? 2. אני משתמש ב- ultravnc כדי להשתלט על המחשב של חברי ואני עושה את זה עם כתובת IP רגילה + פורט, אשר מחוברים בנקודותיים. כלומר, נניח שכתובת ה- IP של חברי היא 8.67.2.123 והפ…

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. מישהו יודע איזה ספקית נותנת קישוריות הכי טובה להורדות מחנות הפלייסטיישן של סוני ?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]אני משתמש תוכנה Internet Download Manager וטורנט. אבל מוריד בקושי 6-2 מגה מהירות. יש לי 100 מגה ובוקסהוט + בזק בינלאומי אם הוט עשו הגבלה מהירות? חבר שלי שיש לו 100 מגה בזק+בזק בינלאומי מהירות הגיע 10-8 מגה.. אם צריך לפתוח פורטים משהו?[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by aviv00,

היום שידרגו את המהירות בבית ל 500 מגה החליפו מודם הכל בסדר אחרי כמה דקות פתאום בעיות חיבור לאינטרנט צצו עשיתי איפוס וכו לא עזר כמובן שניתי את ה DNS במודם ל 1.1.1.1 מחוסר ברירה, האם ניתן לפתור את זה בצורה נכונה ? בכל אופן ,עכשיו זה עובד בצורה יותר טובה אבל עדיין לפעמים אתרים לא נטענים או עושים טובה שהם נטענים עשיתי בדיקה עם PINGPLOTER תוכנה שבודקת PL וכל מיני מסתבר שיש 80 PACKAGE LOSS לשרת ה DNS שלהם האם התוכנה בכלל מקצועית או שזה סתם שיערוך כזה עם ה PACKAGE LOSS ? ספק שהיה לפני היו גם PL גבוהים מאוד סתם באופן כללי מה יש לאינטרנט בישראל ? במשחקים למשל מרגישים לאגים שהורסים את החוויה לגמ…

22. מישהו יודע מאיפה להוריד למערכת הפעלה 7 תודה

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. ההורים שלי עשו טריפל של הוט וחיברו להם מן הוטבוקס כזה שהוא גם מודם וגם ראוטר עכשיו השאלה , אם אני לוקח ראוטר TPLINK בסיסי , האם ניתן לחבר אותו במקום אחר בבית כדי לחזק את הקליטה בכל המקומות בבית ?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by danidino,

אהלן, אי רוצה לנסות להתקין משחזר ברשת האלחוטית שלי ולראות האם זה עוזר לקליטה. איך עושים את זה? האם יש ציוד מיוחד למטרה? או נתב רגיל? ואיך בדיוק עושים את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. שלום, מחובר לפייבר של פרטנר ראוטר של טכניקולור. בעוד שהחיבורים בווי-פיי יציבים (סטינגTV בטלוויזיה, דסקטופ ולפטופ), לעיתים יש ניתוקים בחיבור הקווי (יכולים להיות בתדירות של מספר דקות, ולעיתים לאחר יומיים). איפוס הראוטר, כיבוי והדלקה, החלפת חיבור לאן מאחור - לא עוזרים, רק ריסטארט למחשב. בפרנטנר אומרים שאין טעם לשלוח טכנאי כי זו בעיה במחשב. האמנם? ואם כן, כיצד ניתן לתקן אותה? תודה למשיבים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.