רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
חיבור ישירות של המודם למחשב. הIP שלי מתחיל ב 82.81 ...לפי מיטב זכרוני זה התחיל לי ב82 גם לפני ששדרגתי אתמול(או שהזקנה שלי מטעה אותי )...... תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן. אז לפני כשבוע הזמנתי דרך ספקית האינטרנט שלי [נטויז'ן] ראוטר חדש. הראוטר הגיע היום ואיתו גם הוראות זריזות כיצד להגדיר אותו להפעלה ראשונית. תחילה אפרט מה המערכת שלי: -מע' הפעלה Win7 -הראוטר החדש - D-link Dir615 -מודם כלשהו של חב' מוטורולה -אינטרנט כבלים [נטויז'ן+HOT] במהירות 12 מגה. בכל אופן, לאחר שחיברתי את הראוטר כפי שצריך לחבר אותו, והרצתי את דיסק ההתקנה שלו, נכנסתי להגדרות הנתב. בדיפולט, הראוטר היה מוגדר בInternet Connection Type על DHCP [Dynamic IP[ כאשר הוא היה מוגדר כך - הכל עבד טוב. האינטרנט רץ על המחשב, וכל המחשבים\מכשירים [2 לפטופים, אייפון וסטרימר PCH A200] קולטים אותו טוב, אינטרנט רץ מהר ומקבלים אות חזקה. עם זאת, קיבלתי חוברת הוראות של נטויז'ן…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי DVR שנמצא במרחק מאה מטר מהראוטר יש לי כמה שאלות א. האם כבל רשת cat5 אפקטיבי במרחק הזה (עם התחשבות במגבלות הראוטר) כי חיפשתי ברשת וחלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא ב. האם חיבור סוויץ בין הראוטר לDVR יפתור את בעיית הטווח? ג. בהנחה שאני מחבר סוויץ האם זה משנה באופן כל שהוא את צורת הגדרות הIP והפורט פוורורדינג? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות נתב אלחוטי בעלות של כ200 שח. (אני מחובר דרך הכבלים). חשוב לי שיהיה נתב אמין (כמות מזערית של ניתוקים, לא עושה בעיות עם הורדות מביטורנט וכו..) ולא ככ חשוב הטווח קליטה. אני שוקל לקנות את הנתב edimax 6424n, אבל היה לי ניסיון לא טוב עם נתב מדגם אחר של אדימקס (הנתב הפסיק לעבוד אחרי כמה דקות של שימוש בתוכנות הורדות). למישהו יש נתב כזה ויכול לכתוב לי אם הוא אמין, כמה זמן יש לו אותו ואיזה שימוש באינטרנט הוא עושה (רק גלישה, הורדות וכו..). וגם: אם למישהו יש נתב אחר שעולה בסביבות 200 שח שהוא ממליץ עליו אז שיכתוב.. תודה למי שעונה.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום... יש לי ראוטר WRT של לינקסיס שעדכנתי את הקוחשה שלו בהצלחה לDD-WRT הבעיה שלא הבנתי איך אני אמור להתקין את האקסס פוינט...יש לי אקסס פוינט EW-7206 של אדימקס לא הבנתי מה אני אמור להגדיר על האקסס פוינט ומה אני אמור להגדיר על הראוטר... ומה המאק אדרס של האקסס פויינט לעזאזל? הכל מאוד מבלבל :-S תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לחברים היקרים. אני מנהל רשת עם כמה סניפים. ואני רוצה לשתף מדפסת אחת שיוכלו להדפיס אליה מכל הסניפים. יש לי שרת מרכזי SREVER 2003 מה עוד אני צריך לעשות? ניסיתי להפנות מבחוץ את פורט 9100, לא עוזר.
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תראו יש לי 20MB ב014 ובבזק, עכשיו יש לי ראוטר את הD LINK של בזק ה VDSL ולא יודע מאיפה הבעיה יש לי אותה כבר חודש , כל פעם שאני מוריד משהוא כבד בטורנט למשל , מדבר בסקייפ, רואה סרטים דרך האינטרנט עצמו או דברים בסגנון, דברים שלוקחים רוחב פס גדול , האינטרנט פשוט קופא ואין אינטרנט,חשוב לציין שכאשר אני גולש רגיל ומדבר במסן וכדומה דברים כאלה האינטרט פועל טובה ומהר. הנורות DSL ואינטרנט לא מהבהבות האינטרנט כאילו מחובר ולא מנותק אבל בפועל אין אינרטנט אי אפשר לגלוש והוא מתנתק לי מהמסנג'ר סקייפ והכל למטה ליד השעון ויש משולש צהוב על המחשב של האינטרנט למטה, מה נראלכם הבעייה דיברתי עם בזק הם לא מצליחים למצוא מה המקור לבעיה פה , מישהוא זה קרה לו או משהוא ויכול לאמר לי איזה משהוא?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני תמיד חשבתי ש012 הם אילו שחוסמים פורטים .... לאחרונה שמתי לב שחוץ מ7 ..8...בבוקר שהמהירות הורדה מקסימלית בתוכנת ההורדות שלי JDOWNLOADER משרתי ORON כל היום בכל שעה לא זז יותר מ 40K חשבתי אולי זו בעיה של איי פי קבוע ביקשתי מ 014 לעבור לחייגן והתחלתי לבדוק את אותם הקבצים בדיוק לא עלה מעל 20K . ניתקתי את החיבור של 014 ועם חייגן 012 וססמא של חבר (לצורך הבדיקה) אני רואה שזה מוריד לי על 130K !! כל קובץ ...עשיתי את הבדיקה הזו כמה וכמה פעמים במהלך היום עם אותם קבצים התחברתי רגיל עם 014 שלי ראיתי 10 - 20K התנתקתי התחברתי עם 012 והופ ! 100K + .... יש למישהו הסבר ? ובדיוק לפני שבועיים נכנסתי להתחייבות איתם לא נראה לי שיש טעם להתקשר ממש לתמיכה הרי מה כבר יגידו לי שם ? יתחילו…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני לא מצליח לנתב איפי למחשב השני שלי יש לי 3 מחשבים בראוטר הקודם הצלחתי להפעיל ת DMZ בשביל שאני יוכל להתחבר למחשב שלי מחברים ... ויש עוד בעיה האיימול לא מתחבר לשרתים גם אחרי הפנייה של הפורטים סעמק איזה רואטר מעצבן זה היה עדיף להישאר עם ה RTA1320
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עזרה עם תקלה הזוייה באינטרנט. יש לי בית 2 קומות, בקומה הראשונה ראוטר בי של בזק. בקומה השנייה ראוטר C60 של TPLINK, הם מחוברים באמצעות כבר רשת שמועבר בקירות. במשך 10 חודשים הכל עבד תקין. עד שיום אחד בקומה השנייה ה c60 התחיל להתנתק מהאינטרנט. אני מחובר ב WIFI אבל אין אינטרנט. בזמן שאני מנותק מהאינטרנט, יש פינק רציף ואיכותי ל 8.8.8.8 עשיתי RESET לשני הראוטרים, זה לא עזר. הזמנתי מישהו כדי שילחץ לי את הכבל רשת מחדש (למרות שלדעתי היה תקין) זה לא עזר. החלפתי את ה C60 באחד חדש מהקופסא, זה לא עזר החלפתי את הראוטר של בזק, BE באחד חדש מהקופסא, זה לא עזר. האינטרנט יורד ועולה בראוטר בצורה מאד מוזרה. לפעמים לדקה ולפעמים לכמה שעות. בזמן הזה אין איו אינטרנט לא מהקווי …
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים חג שמח ושנה מתוקה, בבית מותקן מודם ראוטר HOT BOX ואחריו יושב ראוטר EDIMAX הבעיה היא כזו...אני רוצה לחבר את המערכת מצלמות(כרגע מחוברת להוטבוקס) לאדימקס ושהפורטים יעברו דרך האדימקס ולאחר מכן מההוטבוקס החוצה. מה שקורה זה שההוטבוקס מנתב כתובת 192.168.2.1 , והאדימקס מנתב לכתובת 192.168.1.1 איך ניתן לעשות את זה? ניסיתי לפתוח בהוטבוקס DMZ וגם פורטים לכתובת של המצלמות באדימקס.. אין אפשרות. אשמח לפתרונות 8)
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
נכון שאני מתחבר לספק האינטרנט, כל פעם הוא מחליף לי את הIP? אז האם יש דרך לגרום לIP להשאר קבוע כל פעם שאני מתחבר? כאילו, להכריח את הIP להשאר קבוע גם אחרי שאני מתנתק ומתחבר ובקיצר שיהיה קבוע כל הזמן? ואם יש דרך... אז איך???
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני חושב להעבור לadsl ואני מחפש את הדרך הזולה/האמינה ביותר להיתחבר לadsl לפי חישוב פשוט שלי חבילה ממוצעת עולה בערך300 שקל+- אם אפשר בפחות אשמח לשמוע
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב! אני גולש בנט דרך ראוטר LINKSYS בצורה אלחוטית. לאחרונה (כשבועיים) אני נתקל באיטיות מחרידה בגלישה. כשאני מתחבר לראוטר ישירות עם כבל רשת המהירות רגילה. החבילה שלי היא 2.5MB דרך הוט + 012 מערכת הפעלה של חלונות 7. מחשב שולחני, לא לפטופ. מה יכולה להיות הבעיה? שוב אני מזכיר, הבעיה החלה לפני כשבועיים. לפני כן לא היו לי בעיות של גלישה. אני מניח שהבעיה היא לא בתשתית או בספק. כמו כן, עידכנתי דרייבר של כרטיס רשת אלחוטי. איפסתי את הראוטר והגדרתי מחדש. בדקתי חיבורי אנטנות, הן של הראוטר והן של כרטיס הרשת. תודה. מצורפים תמונות של בדיקת מהירות. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האינטרנט מתנתק ומתחבר כול 2 שניות כשהמחשב דלוק ניסית WIN7 ו WIN XP (מקורי!) כשהמחשב מכובה המנורה בראוטר לא נדלקת ונכבת כשהמחשב דלוק כול שניה קופץ חלון בצד ואומר אינטרנט מחובר אינטרנט מנותקאינטרנט מחובר אינטרנט מנותקאינטרנט מחובר אינטרנט מנותקאינטרנט מחובר אינטרנט מנותק זה מפריעה ל מאוד כשאני משחק ב C&C4 (מקורי!) כי זה כול הזמן זה יוצה לי ומבקש להירשם מחדש ולא שומר את השלב בנוסף ה MP לא עובד :pissed: אני מבקש שתעזרו לי לפתור את הבעיה לפני שפסח ניגמר כי זה ממש ממש מעצבן כשאני קונה משחק חדש ויש לי מחשב טוב מאוד ואני לא יכול לעשות כלום. המפרט שלי מעבד Q6600 לוח אם MSI G31 כרטיס מסך HD4850 GDDR3 512 MB כרטיס רשת מובנה ללוח אם תודה .
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
מישהו מחובר לטריפל סי ול 018 שיכול להראות לנו כמה בדיקות בנושא ?
-
שלום רב, רכשתי מתאם רשת אלחוטי של TP LINK במטרה למקם אותו בחדר ילדים אך פתאום עלה בי החשש האם זה מסוכן מבחינת קרינה? שאלת המפתח שעליה אני לא מוצא תשובה ודאית היא האם זה נכון שבשונה מראוטר - שגם משדר וגם קולט - כרטיס רשת אלחוטי רק קולט ולא משדר, ולכן הקרינה שלו קטנה יותר עד לא קיימת. חשוב לי לציין שאין לי ראוטר בבית מצ"ב תמונה עם כל הפרטים. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, כרגע בכל עמדת עבודה בבית יש לי כבל רשת ולכן אני משתמש בראוטר ללא WIFI. לאחרונה אני מעוניין להשתמש באינטרנט גם במרפסת ולכן חשבתי להחליף לראוטר תומך WIFI. הבעיה היא שאני לא מעוניין ברשת WIFI קבועה שתעבוד לי בבית. אני רוצה להדליק ולכבות את האופציה על ידי כפתור. כאשר אין לי שימוש ב WIFI אני מעוניין לסגור אותו. האם יש ראוטר בעל כפתור כזה? במידה ולא, האם צריך כל פעם להיכנס לתפריט? ושם יש אופציה לכבות?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, אשכול והודעה ראשונים שלי בפורום הזה. אז ככה, ברשותי ראוטר של NetGear WGR614 V6 והוא שווק חיים כפי הנראה, לוקח לי הרבה זמן להתחבר מהאייפון אליו, דרך האייפון אני מוריד על 60 קילו בייט (יש לי 2.5 מגה אינטרנט) מחולק ל-2 מחשבים. לחבר שלי יש 1.5 מגה אינטרנט עם גם 2 מחשבים והורדתי מאותו שרת על 160 קילו בייט בערך. כשאני מנסה להתחבר עם האייפון אליו הוא 95% לא מתחבר ואני צריך לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר שוב, ואז זה מתחבר. בקיצור, אני רוצה המלצה לראוטר מ-KSP, בין 150 ל-300 שקל, שיגיע לרדיוס של בערך 50 מטר, שינצל את כל הרוחב פס שלי ואני יתחבר אליו במהירות ללא שום בעיות. תודה רבה לכם, חג שמח ושבוע טוב !
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי... ברשותי המודם של HOT בתשתית כבלים (חיוג ל 012). והראוטר האלחוטי 3CRWER100-75 מישהו יכול לעזור לי לייצר חיבור אלחוטי (בלי חיוג עדיף - שהראוטר יישאר מחובר גם בלי מחשב תומך). תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחר בערב מגיע אליי טכנאי להתקין לי תשתית של HOT ל100MB.. בשירות לקוחות של HOT אמרו לי שביום ההתקנה אני אצטרך להיכנס לאתר של HOTNET כדי שיהיה לי ספק שלהם ב20 שקל.. אבל לא הבנתי איך זה מתבצע.. מחר בבוקר אני אתחבר לHOTNET דרך האתר שלהם אבל איך אני אדע להגדיר אותם אחרי שהטכנאי של HOT יתקין לי את התשתית? האם אני אצטרך להגיד לטכנאי שהצטרפתי לHOTNET ושהוא יגדיר לי אותם? או שזה ייתבצע אוטומטית? וגם הטכנאי שיתקין לי מחר את התשתית לא יודע שאני רוצה WIFI והבנתי שHOT לוקחים על זה 10 שקל.. אם אני אגיד לו שיעשה לי WIFI הוא יסכים? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם, אנחנו מחוברים היום דרך תשתית DSL וספק 018 בחבילה של 100/5 (בפועל, 85/3 במחשבים). אנחנו שוקלים לעבור לסיבים ופתאום יש כמה תשתיות (אנלימיטד, בזק, פרטנר ...) וספקים שעובדים עם תשתיות ספציפיות. 1. איזה תשתיות סיבים קיימות היום? (עוד משהו חוץ מאנלימיטד, בזק ופרטנר?) 2. האם בניין מחובר רק לתשתית אחת? או שיכול לגם להיות מחובר לכמה תשתיות? (נראה שהבניין שלנו מחובר לתשתית Bfiber אבל לא לפרטנר או unlimited). 3. איזו תשתית סיבים מומלצת? נשים מחיר בצד, יש הבדלים משמעותיים בין התשתיות? תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
- 3 followers
-
-
לפני יומיים שידרגתי את תשתית החיבור שלי עם הוט ל-12M ספקית האינטרנט שלי הם בזק בינלאומי, היו לי כמה בעיות חיבור אך הייתי מסוגל להתחבר און אנד אוף לאחר שלא הצלחתי להתחבר היום אנשי השירות הטכני בבזק בינלאומי טענו שהראוטר שלי לא תומך בחייגן במהירות של 12M, אני משתמש בדגם ישן של TP-LINK מסוג WR641G. האם זה נכון? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי היום את הנתב הזה ורציתי לדעת איך מומלץ לחבר אותו. כרגע יש לי מודם נתב משולב ASUS AM 604G. האם כדאי לחבר את הנתב החדש לישן וזהו או לסדר שהוא יבצע חיוג בעצמו?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-