עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, התקנתי במשרד DVR והכל עובד מצוין גם מהדפדפן. אני מעוניין לצפות במצלמות מרחוק ולכן פעלתי בדרך הזו: 1) בהגדרות ה-DVR הגדרתי: HTTP PORT: 80 SERVER PORT: 37777 IP קבוע: 10.0.0.14 2) בהגדרות נתב םתחתי פורטים ל-10.0.0.14 א-פורט 80 וב-פורט 37777 בבדיקה באת cayouseeme הפורטים סגורים. כשאני גולש (פנימי) דרך מספר IP של האינטרנט אני מגיע ל-DVR. הבעיה היא, מבחוץ.. מה עשיתי לא נכון? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. Started by OR2OOO,

עוד כ-7 חודשים אני עובר דירה ואני מעוניין לדעת איזה כבלי רשת לשים בדירה, נכון להיות יש לי CAT5E, אבל מכיוון שהחלפת כבלים = חפירה בקירות, אני מעוניין לדעת מה מומלץ לקנות לטווח הארוך. ראיתי שיש CAT6 ורציתי לדעת האם הם מומלצים ומה ההבדל בינם לבין CAT5E? מבחינת תאימות, CAT6 תומך במכשירים בדיוק כמו CAT5E? בעיקרו הדרישה היא לאפשר העברת מדיה בין כל המכשירים בבית, גיימינג, טורנטים וכו... בצד אחד יהיה מחובר TL-WDR4300 ומשם יצאו כבלים (שלגביהם אני מתייעץ) לכל חדר. אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל המלצות.

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  3. Started by n00kie,

אני צריך כמה קונקטורים לCAT 6 שאני הולך להריץ מכמה חדרים, ראיתי כל מיני RJ45ים, זה משנה באיזה מהם אני משתמש או שכולם אותו דבר וכולם מתאימים לCAT 6? לצורך העניין אני מדבר על אלה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CORJ45S שאני יכול לצרף למשהו שאני מזמין משם.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by lemon,

היי המליצו לי בבקשה על ראוטר שמתאים לדרישות הבאות: תשתית הוט (יש Hotbox), ספק בזק בינלאומי, מהירות גלישה 100 מגה ללא חייגן. תקציב עד 200 ש"ח, עדיף דגמים חדשים יחסית. תודה,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by n00kie,

קיבלתי איזו הצעה מנטויז'ן ל100 מגה בחצי מהמחיר שאני משלם בבזק בינלאומי. לפני שנים רבות אני זוכר שהם היו ספקית מצורעת, האם הם עדיין כאלה או שהיום כולם כבר אותו הדבר? (מקבל 70-80 לאירופה בבזק בינלאומי).

• 27 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. שלום לכולם, אני בונה בית, או יותר נכון, נמצא בשלב התכנון המפורט - בין היתר, תוכניות חשמל (שם כללי לכל התשתיות בקירות שאינם מים)... מכיוון שבית לא בונים לשנה - שנתיים או אפילו לטווח של 5 שנים בלבד, אשמח לדעת, איך לדעתכם כדי לתכנן היום את תשתיות האינטרנט, טלוויזיה כך שיתאימו גם לעתיד כפי שנראה כיום? למה להיערך? אילו כבלים לסלול בקירות? מה התכנון האידיאלי לדעתכם? אסף.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by hardgore1,

מי עדיף? איזו תשתית טובה יותר?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אוקי, אני צריך לקחת ציוד מבזק סטור לקראת שדרוג מהירות. האם אני מגיע לחנות והם נותנים לי מה שבא להם / מה שיש להם במלאי, או שיש מבחר ואני יכול לבחור ? אילו אופציות ומה הכי מומלץ ?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. חברת Amped Wireless מנצלת את התקינה האמריקאית הנדיבה, המאפשרת לשווק מוצרי WiFi בעלי הספק גבוה, ומתמחה בפיתוח מוצרי תקשורת אלחוטית בעלי טווח פעולה רחב. במהלך 6 השנים שעברו מאז הוקמה החברה היא הציגה נתבים, נקודות גישה וכרטיסי רשת בעלי הספק שידור גבוה וגם ב-CES 2015 היא לא טמנה ידה בצלחת. במסגרת התערוכה היא הציגה 2 נתבים חדשים ו-5 נקודות גישה חדשות ועל כולם ניתן לקרוא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5507

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by kalda01,

איזה מתאם יעבוד טוב בדירה עם חד פאזה?

• 24 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by DeadlySTRK,

שלום חברים, לאחרונה (כחודש-חודשיים) נתקלתי בבעיה שמאוד מפריעה לי. בביתי קיימת רשת אלחוטית הראוטר והמודם מחוברים למחשב הראשי שלי והבעיה הינה בגלישה באינטרנט האלחוטי במחשבים הניידים/סמארטפונים שברשותי, כאשר אני משתמש במחשב הראשי (משחקים אונליין/ צפייה בסרטים בסטרימינג) - אני פשוט לא יכול להתבר לרשת האלחוטית עם הניידים/סמארטפונים (האינטרנט במחשב הראשי עובד). אם אני רק גולש באינטרנט בראשי בשימוש קל - Ynet/forums/etc אין לי בעיות להתחבר לאלחוטי. הדבר היחידי שעוזר כדי ששוב תהיה לי גישה לאינטרנט האלחוטי זה להפסיק לשחק אונליין/לראות סרטים - ואז אני מתחבר במהירות לאלחוטי כאילו לא הייתה כל בעיה. קצת פרטים - אני מחובר לבזק בנלאומי 15 מגה ולבזק כתשתית. יש לי מודם של בזק ( BaudTec 1 …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם: יש לי נתב TP-Link TL-WR740N שנקנה ב-19/12/2014, והחליף נתב מדגם זהה. כאשר אני מדליק את המודם והנתב מהרב שקע, לאחר שהמודם (ROTAL - RTA 1320a חדש שהחליף ישן ב-6/1/2015) מסיים לסתנכרן עם בזק, לוקח זמן רב מהרגיל עד שיש לי אינטרנט. בבדיקה מתוך כתובת ה-IP של הנתב בפיירפוקס (כלומר הקושחה), וכיבוי המודם בלבד, התברר כי לנתב לוקח זמן רב מאוד להתחבר למודם מהרגע שהמודם סיים להסתנכרן עם בזק. כפי שרשמתי למעלה, המודם והנתב שניהם חדשים. האם יש אפשרות שהבעייה היא בכבל שמחבר בין הנתב למודם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לא מצאתי שום התייחסות לנושא הזה בגוגל, כנראה שלא חיפשתי את המילים הנכונות... אני רוצה שיהיה לי מחשב שמחובר לאינטרנט עם uptime של 100% 24/7, ולשם כך אני רוצה שהוא יחובר במקביל לשתי תשתיות נפרדות - גם חיבור בזק וגם חיבור הוט - כך שאם באחת מהתשתיות תהיה תקלה זה לא יפריע לו ועדיין תהיה לו גישה לאינטרנט דרך התשתית השניה. הנחות יסוד: יש תשתית נפרדת לבזק ותשתית נפרדת להוט, כלומר בחדר יש 2 מודמים/ראוטרים עם "אינטרנט פעיל" בתוכם. יש מחשב עם 2 חיבורי רשת לצורך העניין (אם זה נחוץ). מה צריך בשביל להוציא את זה לפועל? מבחינת חומרה? תוכנה / הגדרות?

14. שלום, החלפנו את החבילת אינטרנט שלנו ל40mb, אך הראוטר שקיבלנו מאורנג' ( Gigaset 604 IL) לא תומך במהירויות כאלה. הבנתי שאני צריך ראוטר שתומך בVDSL, ומצאתי את זה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14300. יש לנו מחשב אחד קווי בבית, 2-3 לפטופים + 4-5 טלפונים וטאבלטים. אשמח לעזרה איך לאפשר מהירויות אינטרנט גבוהות. תודה! עריכה: אני אשכיר מודם VDSL מבזק, ואני צריך המלצה לראוטר ב350~ ש"ח. תודה על העזרה

• 26 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by dagandlerx,

שלום, היה אצלי היום טכנאי בזק לחבר אותי לתשתית אינטרנט. מתברר שנקודת הטלפון היחידה בדירה נמצאת ליד המיטה שלי, והטכנאי לא היה מוכן למתוח נקודה חדשה מכיוון שזה לא כלול במסגרת הקריאה (כלשונו) מכיוון שלא בא לי לשלם עכשיו הון תועפות על טכנאי נוסף שיגיע וימתח נקודה לסלון, חשבתי למתוח בעצמי, ואני צריך ייעוץ לגבי מה שחשבתי לעשות. זה השקע הקיים שאליו הטכנאי חיבר אותי היום: בדירה קיימת תשתית הוט ישנה (אין מנוי קיים), וגיליתי שיש שקע טלפון של הוט שממוקם גם הוא בחדר שלי: וממנו נמתח קו לאורך הקירות עד הסלון שם יש שקע נוסף: השאלה שלי היא - האם תיאורטית אני יכול לקנות כבל טלפון פשוט, לחבר אותו מהשקע שאותו התקין הטכנאי לשקע הקיים של הוט, ולצפות לקבל תקשורת בשקע שנמצא בסלון? …

• 11 תגובות
    • 11.2k צפיות
  16. יש להוט תקלה איזורית שכל יום אומרים לי שנפתר אבל מיום ראשון שקיבלתי תקין 203 מגה ו 5 מגה אפלוד כל הזמן, הגעתי למצב שהגיע להורדה של 180-150 ו 0.60 העלאה , ומאתמול זה על 30-20 ו 5 מגה העלאה . והיום זה כבר 10 ו 0.02 מגה העלאה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, אני מחפש המלצה על נתב אחלוטי בתקציב 300 שח. לנתב יתחברו 3 מחשבים (ברגעי שיא) ו3 פלאפונים. צריך לתמוך בתקן n, אני דיי בטוח שאין לנו מכשיר AC. מרחק מקסימלי: בערך 10 מטר. הנתב יחובר למודם של הוט מדגם surfboard 5101i. הנתב לא צריך לתמוך במהירות מטורפת, כרגע יש לנו בסך הכל 12 מגה, אולי בעתיד זה יגדל, אבל לא נראה לי שבהרבה (קשה לי להאמין שנשדרג לחבילת 100 מגה נגיד). תודה!

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by kfirab12,

שלום לכולם אני מנסה שנות את שרת הDNS ולא מצליח.... זה נותן לי הודעה In order to configure TCP/IP ,youmust install and enable a network adapter card הבעיה היא בשלב השלישי בקישור אני לא מצליח להיכנס לInternet Protocol Version 4(TCP/IPv4) http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=495 אין לי מושג מה לעשות מישהו אולי יודע? בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. לאחרונה נתקלתי בכתבה זו: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3648030,00.html אין יותר מדי פרטים בכתבה הזאת, אז השאלה שלי היא האם הפרצה רלוונטית אך ורק לשימוש אלחוטי, או שישנה סכנה כלשהי לפריצה דרך רשת האינטרנט עצמה. אני בטוח ב99 אחוז בתשובה לכך בעצמי(רק אלחוטי..), אבל אני רוצה לקבל מכם אישור..זה די רציני העניין.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שכחתם את סיסמת הגישה לרשת האלחוטית? אתם מחוברים לרשת האלחוטית אבל אינכם יודעים את הסיסמא שלה? הריצו את תוכנת NETSH המובנית ב-Windows בחלון DOS ותוכלו לגלות אותה. באמצעות התוכנה, שהופיעה לראשונה ב-Windows XP ואיפשרה לנהל את החיבורים הקווים, ניתן החל מ-Windows 7 להגדיר ולנהל גם את המתאמים אלחוטיים. במדריך שלהלן אני נותן רקע נרחב על תוכנה זו ועל האופציות שיש להפעיל בה על מנת לגלות מאפיינים שונים של כרטיסי הרשת ובכלל זה גם את סיסמת הגישה לרשת האלחוטית. ניהול הרשת האלחוטית באמצעות הפקודה NETSH WLAN

21. Started by RisingStar1,

שלום לכולם אז ככה יש לי בעיה מאוד מוזרה, שאני כבר די מיאוש ממנה, יש את התוכנה Popcorn Time שבעזרתה אפשר לצפות בצפייה ישירה בסרטים/סדרות, מאחורי הקלעים התוכנה מורידה בעצם טורנט. בתוכנה ליד כל סרט/סדרה יש אינדיקציה לכמה אנשים משתפים וכו', בסרטים אני מקבל אינדיקציה אמיתית, אך בסדרות הכל תמיד על 0 משמע שאין אף אחד שמשתף את זה, לא משנה איזה סדרה או פרק אני אבחר כולם אבל כולם תמיד לא תקינים ואף אחד לא משתף אותם הבעיה המוזרה היא שכאשר אני מחבר אינטרנט למחשב דרך פלאפון שלי (אני נמצא בחברת פלאפון), האינדיקציה בסדרות גם נהפכת לאמיתית ואני כן רואה באמת כמה משתפים וכו'. נסיתי בשני מחשבים שונים בתשתיות שונות (בזק) עם ציוד שונה - ראוטרים שונים והבעיה חזרה, המושתף לכולם הוא הספק …

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. CES 2015: חברת D-Link הטאיוואנית מציגה סדרת נתבים חדשה העונה לשם Ultra, עם יכולות מרשימות במיוחד ומראה חוצני תואם לכתבה: http://hwzone.co.il/d-link-%d7%9e%d7%aa%d7%a4%d7%a8%d7%a2%d7%aa-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%aa%d7%91-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%95%d7%94%d7%99%d7%99%d7%97%d7%95%d7%93%d7%99-%d7%91/

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. CES 2015: חברת TP-LINK הסינית מנצלת את תערוכת האלקטרוניקה העצומה בלאס וגאס ומציגה שני נתבים חדשים ומתקדמים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%98%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%a0%d7%aa%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-tp-link/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. נכון להיום אני מחובר כדרך הוט ל100 מגה עם הורדה של 2 מגה בייט, אני לא משתמש כבד ואוכל לחכות קצת יותר להורדות של משחקים וכו'... אני לא משחק ON-LINE ולרשת מחובר רק מחשב אחד ומדי פעם גם סמארט פון שגולש קצת בפייסבוק, מקום מגורים ראשון לציון. קיים תכנון לעשות שימוש בנטפליקס, אני מאמין שאין לי צורך ב100 מגה אך האם אוכל להסתפק גם בחבילות של כ10 מגה? אשמח להמלצה על אינטרנט שייתן את התמורה הכי טובה לכסף. בתודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. כנראה שהמודם אינטרנט שלי החליט לאפס את עצמו בגלל שהיה לו קר, או סתם ככה. יש לי NETGEAR ADSL רגיל שבזק סיפקה. אמרתי, טוב, צריך כרגיל (האמת לא קרה יותר מדי) להיכנס לפאנל ניהול להזין יוזר / סיסמא וכו'. אבל פתאום, הראוטר לוקח אותי לכתובת: http://prov.bezeq.co.il/Desktop/ ומאפשר לי דרך האתר שלהם בלי גלישה מוצפנת: [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]חיבור לספק האינטרנט[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]הפעלת הרשת האלחוטית[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]עדכון גרסת נתב[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]התחברות לשירות Bezeq Free …

דיונים חדשים בפורומים