עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by RonCohen,

כל פעם שאני מוריד משהו זה מספסיק את ההורדה אם אני מוריד את זה הרבה זמן משהו כמו שלוש שעות

2. שלום, אני כבר חודש חוויתי פינגים לארץ 45-60, דיברתי עם בזק ו014 והגענו למסקנה שצריך להחליף כ.רשת (גם לי ניראה שהוא היה מקולקל). אחרי שהחלפתי הציעו לי להחליף ראוטר החלפתי כמובן, אחרי שהחלפתי ראוטר, היה יותר בעיות התנתקויות בלי סוף 5 פעמים בשעה וחצי (משהו כזה), אחרי שהיום בא אליי טכנאי מטעם בזק, בדק בארון חשמל עשה מלא בדיקות החליף פורט במרכזייה ואצלי, 10080 משהו כזה, לא זוכר מה הוא אמר. וכרגע אני גולש כחצי שעה בלי התנתקות שזה צעד משמעותי מהבעיות הקודמות, אבל חזרנו לבעיה המרכזית הפינגים שלי בארץ הם 40-55 כרגע. כשאני מחובר על חבילה של 10MB NGN gamer. שלפי דעתי הפינגים בארץ אמורים להיות בין 16-20. אז כבר נימאס לי לדבר עם נזק ו014, כי הם לא כל כך יודעים לעשות את העבודה …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני מחובר לבזק בינלאומי, בMPLS. היום בבקר התחברתי בחייגן של נטוויז'ן. אחרי ההתחברות, החיבור שלי ב014 "התאפס" חזרה לחיבור חייגן. למה זה קרה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אחרי שביקשתי חיבור ללא חייגן אני מנסה להוריד טורנט שתמיד יורד ישר והוא לא יורד לי הוא עושה מתחבר רק זה קשור?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. יש לי ראוטר LevelOne WBR-6001 http://global.level1.com/product_d.php?id=471 שדרגתי למהירות 12M (הוט+בזק בינלאומי) ולהפתעתי מהירות ההורדה עומדת (בממוצע) על 6-7 מגה בחיבור ישיר (מחשב מול מודם) המהירות היא כמו שהובטח. הקושחה מעודכנת לגירסתה האחרונה, איך יכול להיות שחיבור הראוטר מנחית ב - 5M!? יכול להיות שהראוטר לא תומך במהירויות כאלו? אם כן איזה ראוטר מומלץ?

• 24 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. Started by unknown,

למי שיש לו ממיר דיגיטלי הרבה יותר משתלם לו לעשות אינטרנט בכבלים מ-adsl(אפילו שהוא יותר מהיר, בינתיים...) בגלל שב-4 עד 6 חודשים ראשונים הוא משלם בין 175 ל-220 ש"ח לחודש(אם לא מתחשבים בכך שהספקיות נותנות הנחה בהתחלה), ועוד תיקחו בחשבון שבחודשים הראשונים של wow בזק והספקיות נתנו מחירים איומים לשירות adsl והכבלים מתחילים עם מחירים זהים לאלה של ה-adsl, אני בטוח שבמשך החודשים שאנשים מקבלים הנחה של חצי מחיר השירות יוזל וישתפר משמעותית ויהיו חבילות מהירות יותר. ראיתם בהתחלה כמה תקלות היו ב-adsl, חברות הכבלים לא מתכוונות לעשות את אותה טעות.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי ADSL ויש לי B FOCUS 312 שמתפקד בתור ראוטר מחובר לסויץ' ולמחשב שלי והכל היה טוב כבר כמעט שנה ולא שיניתים כלום בהגדרות. בזמן האחרון אחרי חצי שעה הפדפן כבר לא נכנס לאתרים (ניסיתי יותר מדפדפן אחד) יש לי ZONE ALARM, חשוב לציין שתוכנות כמו אייסיקיו ותוכנות שיתוף קבצים עדיין עובדות כשהדפדפן כבר לא נכנס לאתרים. אני צריך לעשות ריסט למודם בשביל שהכל יעבוד שוב וזה מעצבן לעשות את זה כל חצי שעה, מה עושים?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  8. אחרי כל אתחול שאני עושה למערכת הרשת שאמורה להתחבר אוטומטית מראה לי שאין גישה לאינטרנט (ראוטר ביתי לכרטיס רשת) כל פעם שאני עושה ריסטרט צריך לעשות כפתור ימני - מרכז הרשת והשיתוף - להיכנס לתוך הרשת לעשות הפוך ללא זמין אחרי זה לעשות כפתור ימני על הרשת שעם איקס אדום - פתור בעיות ורק אז זה מתחבר לי..... למה ?

9. ראיתי איך פורצים את המודם של אלקטאל ,איך משתפים עם וינדוס, רוטור לינוקס ,האב ..... אני צריך קצת סדר בראש מה הדרך הכי פשוטה לשתף אינטרנט בין 3 -4 מחשבים בלי יותר מדי סיבוכים וכמה שיותר יציבה (אין לי כח לצעקות "למה זה לא עובד") בהשקעה אל עד 1000 שקל המחשבים עם כל מערכות ההפעלה 98,XP,2000 תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש לי מודם B-Focus 312, הפכתי אותו לנתב ויש לי גם סויץ' הגדרתי הכל לפי המדריך הכל עבד לי טוב, בלי שום בעיות בלי כלום, בזמן האחרון אחרי כמה זמן של גלישה (אימיול, DC++ או אפילו סתם אינטרנט ואייסיקיו) אני כבר לא יכול לגלוש באינטרנט אקספלורר הוא מתנהג כאילו אין אינטרנט לעומת זאת כל שאר הדברים שצורכים אינטרנט עובדים בסדר גמור. בשביל לסדר את זה אני צריך לעשות ריסט למודם כל פעם שזה קורה, כמו שאתם יכולים להבין זה לא נוח במיוחד אחרי שצברתי מהירות באימיול למשל. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? אני משתמש גם ב ZONE ALARM אם זה משנה ככה שיש לי 2 פיירוולים, אבל זה לא משהו שאמור להשפיע כי גם לפני זה היה לי את הZONE ALARM ולא היו בעיות...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. טוב אז ככה פירמטתי תנייד (toshiba a200 10w) ואחר כך התקנתי דרייבר intel wiraless ופה כבר אני נכנס לחלון של view available wireless network ושם אין זיהוי של הנתב שלי או אף רשת אחרת יכול להיות שזה לא הדרייבר הנכון? או משהו כזה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אחרי פרמוט בPC יש אינטנרט בנייד אין(אלחוטי עם ראוטר) מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  13. בהתחלה הוא מוריד על 320 קבוע ואז אחרי כמה זמן מתחיל לצנוח ואז עולה ויורד כל הזמן בלי הפסקה, מבחינת גרף אני מקבל הרים כאלו תודה

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  14. אז ככה, לפני מספר ימים החלטתי להתחיל ולהשתמש באי-מיול (לפחות לנסות...). קצב ההורדה שלי לא היה משהו, והחלטתי להתחיל לבדוק למה. אחרי קריאה מעמיקה של מדריכים ומאמרים, וצפייה בת'ארדים אחרים בפורומים אחרים, באתי לפה שתפתרו לי את הבעיות. זה מה שמצאתי שצריך לעשות: "Alcatel Speedtouch Pro - Set max connections to 75 in emule, use PPTP as well as NAT if your ISP supports mutiple connections " חוץ מלקבוע את מספר החיבורים המקסימלי באי-מיול ל- 75 לא הבנתי את השאר. בשביל זה אני צריך אתכם אז זה דבר ראשון. דבר שני, באחד מהת'ארדים שקראתי, ניתן הקישור הבא: http://forums.speedguide.net:8117/ ונאמר שאם ב- bandwidth * delay product המהירות לא תואמת למהירות שלך (ואצלי היא לא…

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  15. אני לא כל כך מבין בכל העיניין הזה ואני קונה ראווטר בקרוב. כבר הבנתי איך לחבר כל דבר ולאיפה לחבר והכל. השאלות שלי הן: 1. אחרי שהכל מחובר להכל.. כאילו כל כבל מתחבר למקום שלו.. פשוט יש לי אינטרנט בכל המחשבים המחוברים לראווטר? או שצריך לעשות משהו כדי שהאינטרנט יפעל? 2. ואחרי שאני מצליח להפעיל את האינטרנט והכל. שמעתי שצריך להשים סיסמאות\הצפנה או משהו לראווטר כדי שלא יתחברו לרשת שלך. איך עושים את זה? 3. איך מעבירים קבצים ממחשב למחשב? תודה רבה רבה רבה ענקיתת מראש! אני חייב עזרה ומצטער שכל כך הרבה שאלות.

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  16. איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  17. מוריד בממוצע 63 פינג לשרתים באירופה בסביבות 210 בלילה... ובלי לפתוח פה לשטן הכל עובד טוב מאוד ואין נטל כבד במיוחד על המעבד לדעתי הכל היה שווה את ההתקנה העצמית ואי הצורך בכרטיס רשת נטויז'ן רוקסססס אייל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. עשיתי שיתוף וIP קבוע במחשב ובמחשב השני לא מצליח לגשת לתיקיה המשותפת כי הוא מבקש שם משתמש וסיסמה. איך מבטלים את הצורך בלרשום או לאפס את הסיסמה ושם משתמש? במחשב הראשי יש ווינדוס 10 ובשני ווינדוס 7.

19. בשביל תוכנות הורדה למינהם-קאזה,אימיול וכו'. ואם כן, איזה ואיך?

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  20. וגם הקספרסקי די כושל בגלל העסק הזה. ואין עיצוב לדפים. אני כבר די מיואש. רק השחזור לקח איזה שעתיים (שרובם הלכו על תוכנות של HP). צירפתי תמונה. עריכה: טוב עשיתי רענון חזק והעיצוב חזר, אבל האינטרנט עדיין מרגיש מוזר והקספרסקי לא מעדכן כמו שצריך. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  21. היי שדירגתי היום את המודם לPro לא היו שום בעיות בשידרוג. הבעיה שלי היא שאני מחובר לבזק בילאומי 1.5. והמהירות הכי גבוהה שלי היא 30kb/s שב1.5 אני צריך להגיע ל 200kb/s מה קרה שהמהירות ירדה בצורה כזאת. הלכתי לפני המדריך הזה www.avi.org.il מה אני צריך לעשות בשביל להחזיר את המהירות למצב הנורמלי. תודה.

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  22. Started by ILYA MOLO,

אז ככה:כל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט קוראים כמה דברים:החיבור לא עובד אבל אין שום סימנים לזה (2 המחשבים נשארים בצד והם לא נלחצים וכשאני לוחצ על הקישור להתחברות שוב פעם לא קורה כלום. כשאני מעלה את הדיאלוג של החיבור(איפו שמראים את האייפי) ולוחצ שם על התנתקות זה נתקע, לוחצ קונ+אלט+דלט מחבה אותו(המחשבים נעלמים) אבל הדיאלוג של החיבור לא עולה. אני מחובר לנטויז'ן במהירות 750 ומשתמש בתוכנה GlobeSpan Dial-Up PPP Connection. אולי זה קשור בהתקנה של התוכנה? תודה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  23. אהלן חברים, אז בקיצור אני משתמש בתוכנה HAMACHI כבר הרבה שנים לצורך משחקים בעיקר ועד עכשיו הכל עבד מעולה. היום ניסיתי להפעיל את התוכנה וקפצה הודעת שגיאה : A generic error [5,7,7] has accured. Sorry about that. Would you like to reconnerct? כמובן שאם אני לוחץ על כן לא קורה כלום. אני רק אציין שאתמול עשו לנו אתחול לNETBOX של NETVISION - אין לנו אינטרנט של NETVISION רק קוו טלפון, אבל האינטרנט עובר דרכו. הNETBOX הוא מודם ראוטר ויש לי בבית גם ראוטר אלחוטי של TP-LINK אז הTP-LINK שלי מחובר לNETBOX ומוגדר עם DYNAMIC IP. אני לא יודע אם כל זה קשור אבל משום מה מיד אחרי שעשו לנו אתחול לNETBOX הכל התחיל, יכול להיות שזה רק צירוף מקרים אבל רשמתי כדי שתדעו. אשמח אם תוכלו לעזור לי, דניאל.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  24. הבנתי שזה לא אפשרי כי הפתילים בכבל טלפון לא שזורים. מה זה אומר, והאם יש דרך להתגבר על זה? (אני מניח שלא...) תודה.

• 22 תגובות
    • 17k צפיות
  25. שלום, יש לי רשת ביתית הכי פשוט שיכולה להיות: 2 מחשבים כאשר אחד המחשבים הוא ה"שרת" או ה"מארח" ובו יש 2 כרטיסי רשת אחד הקרוי External Internet Connection שאליו כמובן מתחבר האינטרנט החיצוני מהראוטר שיש בבית והשני שקרוי Local Area Connection האחראי על הרשת הפנימית בין 2 המחשבים שמתחבר כמובן עם כבר מוצלב למחשב ה"לקוח". עד לפני כ-3 שבועות הכל פעל בצורה תקינה ויפה מאוד: המחשבים היו מחוברים ביניהם באמצעות רשת ביתית שהגדרתי וכך הרצתי אינטרנט משניהם בו זמנית ושיפתי קבצים וכד'...אך לפני כמס' שבועות החלה להופיע לפתע ההודעה של "קישורית מוגבלת או חסרה". כמובן שברגע שהודעה כזו מופיעה לא ניתן להתחבר לאינטרנט מהמחשב הלקוח לכן תיקנתי את הבעייה ע"י הגדרת IP ידנית בכל אחד מן המחשבים (כמובן ע…

• 3 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים