רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אנשים, אני עוזר לבעלת עסק שגנבו לה את רוב ציוד המחשבים ומשלים לה מה שחסר. היא נמצאת בחבילת 2.5 + נתב של בזק בהתחייבות לשנתיים והנתב איננו. פניתי לבזק בבקשה להצטרף למסלול השאלה ולקבל מודם אבל נעניתי בשלילה, וקנייה של מודם דרך בזק תעלה לי 400 ש"ח. האם מישהו יכול להציע אופציה זולה יותר? יש הרבה נתבים בחנויות אבל מודמים לא ממש, ולי לצערי אין מודם פנוי בבית. באותה הזדמנות אשמח לקבל המלצה לנתב אלחוטי זול שיחזיק 1-3 מחשבים בשימוש קל, אבל שיהיה יציב. האם הזולים של אדימקס או TP Link טובים? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים שידרגתי ל10 מגה מ2.5 (יש לי ראוטר בבית , 2 מחשבים) ואני לקוח של בזק... הענין שאני לא רואה בכלל הבדל בגלישה ובמהירות שאני גולש.. ובהורדות זה בדרך כלל מוריד בכלל על 300-600 ויותר לכיוון ה500 ולעיטים נדירות מתקרב למגה לשניה.. איך זה הגיוני עם שכשהיה לי 2.5 היה מגיע לי ל370 כמו כלום... ובדקתי כמובן שהאינטרנט באמת על 10 מגה גם בבדיקה של בזק וגם מולם..
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם הנושא דובר, נא להפנות אותי לשרשור. חיפוש בפורום ובגוגל לא הראה תוצאות. קיבלתי הרגע טלפון מבזק בינ"ל שצריכים להעביר אותי לחייגן. אמרתי להם בפירוש שלא מקובל עלי ושברגע שיעשו את זה אנחנו נפרדים. הבחור אמר "המשך יום נעים" ולשאלתי מה הוא מתכוון לעשות אמר "אני צריך להעביר את כל הלקוחות לחייגן כי זה" ... שימו לב ... "עושה בעיות ללקוחות". אמרתי לו שאין לי שום בעיות ושלא יעשו שום דבר. שוב איחל לי המשך יום נעים ובזה הסתיים. מישהו קיבל שיחה דומה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר מודם D LINK 2650U אני אני רוצה שרק אני יוכל להתחבר עם המחשבים שלי,שאף אחד אחר לא יתחבר... תודהה.
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
נתב : DG834NU מתאם רשת אלחוטי : Edimax EW-7718UN המהירות ברשת הפנימית איטית - 6.3MB/S מחשב א' מתחבר בצורה קוית לנתב מחשב ב' מתחבר בצורה אלחוטית כאשר אני מנסה להעתיק קובץ בין המחשב שמחובר קוית למחשב שמחובר אלחוטית המהירות עומדת על כ- 6.2-3MB/S כאשר שני המחשבים מתחברים קוית לנתב המהירות עומדת על כ 9.2-3MB/S ביניהם שזה אמור להיות תקין המחשב האלחוטי מתחבר ב300Mbps ככה שנראה שהכול תקין ברשת האלחוטית אם אתם רוצים לראות את ההגדרות בנתב אז מצורפת תמונה אבל לפי הבדיקה הקוית ניראה ששני המחשבים תקינים מישהו מכיר את הבעיה ויודע דרך לפתור אותה ? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לעוזרים ! אני צריך עזרה בפתיחת פורטים לאימיול בראוטר TP-LINK wr841nd תודה.
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי שאלה. התשובה מהווה חשיבות מאוד גבוהה בשבילי!! אני שעות מנסה למצוא מידע שימושי בנושא הזה באינטרנט ואני לא מוצא שום דבר מועיל!! אז אני ממש ממש ממש אודה לעוזר הנכבד. מה זה classless ip ? אם אפשר בבקשה הסבר בעברית, ולא להפנות אותי לאתר כלשהו כי עברתי על כל אתר אפשרי.. אני ממש ממש מודה למי שיעזור לי.. תודה רבה מראש ויום נפלא
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני עושה רשת קווית בכל הבית ויש לי את האפשרות לעשות רשת בעזרת כבל CAT 7 .... השאלה שלי האם המחבר שלו שונה מהמחברים הסטנדרטים , האם זה יתחבר ל ROUTER למשל DLINK 655 ולמוצרים נוספים בעלי חיבור רשת רגיל , או שמה יש לזה חיבור מיוחד משלו ואז אני חייב לבצע שינוי לסוג הכבל . הודה לתשובה מהירה כי עבודות התשתית כבר מתחילים . תודה על העזרה אסף עידכון בחור שעושה לי את התשתית החשמלית בבית אמר לי ליצור קשר עם בחור שעובד עם הקבלן שלי שהוא מבין בנושא זה, בקיצור אחרי שיחה קצרה הוא אמר לי כי אין בעיות לעבוד עם ה CAT7 בחיבור RJ45 אבל בפועל הכבל יעבוד כאילו מדובר ב CAT 6 ולא מעל זה , ככה שבעתיד במידה ונעשה שינויים לציוד בבית תמיד יש אפשרות לחבר לו קונקטור שונה מסוג GG45 ואז לקבל את הני…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי עוד מחשב וכעת יש לי 3 מחשבים. אני רוצה לחבר את כל השלושה ברשת ולשתף אינטרנט. בינתיים עוד לא קיבלתי את המחשב השלישי ושני מחשבים מחוברים בכבל מוצלב והכל טוב ויפה, אבל המחשב השלישי הולך להיות די רחוק משאר המחשבים וזה יהיה די מסורבל להעביר עוד כבל בכל הבית. הבנתי שרשת אלחוטית (ראוטר + 3 כרטיסים אלוחטיים) תעלה לי בערך 1000 ש"ח. אני מחפש פתרון אחר במחיר יותר זול האם זה אפשרי? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום רשת של 4 מחשבים, כולם מחוברים דרך ה switch, שמחובר אליהם ולמודם ADSL שהוא "פרוץ" ומשמש גם כנתב (מודם אלקטל השחור). אני רוצה לקנות מחשב חדש ולמקם אותו בנקודה שבה אני לא יוכל להעביר אליה חוטי רשת, זה יכער את כל הבית. חשבתי על שני פיתרונות, רשת אלחוטית ורשת חשמל. רשת אלחוטית היא לא פיתרון טוב בשבילי כ"כ כי אני רוצה שהאינטנרט במחשב החדש יהיה בלתי תלוי במחשבים אחרים (שאם מחשב אחר סגור אז גם המחשב החדש לא יוכל להתחבר לרשת) וגם כי אני בעתיד הקרוב מתכנן לקנות עוד מחשב ואני רוצה שגם הוא יוכל להתחבר לרשת. רשת חשמל, נראית לי פתרון טוב, הקטע שאף פעם לא ראיתי את זה בפעולה, מישו יודע איך זה עובד? ואם זה יתאים לי? אם אני אקנה שני מכשירים כאלה, אחבר אחד ל switch ואחד למח…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב יש לי בעייה יש לי שתי מחשבים שאחד מהם מחובר לאינטרנט באמצעות מודם usb והם מחוברים בינהם באמצעות כרטיס רשת עכשיו כשרק מחשב אחד מחובר לאינטרנט והרשת הביתית לא מוגדרת יש לי high id והאיטרנט טס בכל האתרים אבל כשהם מחוברים אני אמנם יכול לגלוש בשניהם אבל חלק מהאתרים עולים לאט (לא ממש נורא) אבל הemule לא מתפקד ונותן לי low id בשניי המחשבים יש לי win98se עכשיו איך לשנות את הגדרות הרשת הביתית כך שהמחשבים יעבדו כמו שצריך. בתודה מראש urich
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא ברשת אירגונית ומשער שחוסמים את היכולת למשוך דואר ב POP3. (לא מצליח). כיצד (מבחינה טכנית) אני יכול לאמת את ההשערה שלי, ולוודא שאכן יש חסימה לנושא ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
br-6104 edimax פשוט אי אפשר לפתוח איתו פורטים אני יודע שפה ושם יש פה הסברים לפתיחת פורטים בראוטר זה אבל כאן הבעיה שונה. באתר של החברה יש מדריך קל ופשוט לפתיחת פורטים בראוטר : http://www.edimax.com/html/Faq/FAQ_BR6104k_files/FAQ_BR4.jpg פה יש port farwarding ו virtual server ששם מוסבר בפשטות כיצד לפתוח פורטים. אז מה הבעיה? אצלי ההגדרות נראות אחרת במקצת. בסה"כ חסר החלק של הport farwarding והאופציה השניה, שהיא קיימת, היא חסרת כל יכולת לחלוטין. אצלי ההגדרות נראות כך http://rotter.name/User_files/nor/41a77a381071645c.jpg כפי שאתם רואים אין לי אפשרות לפתוח פורטים. אין לי מושג מה לעשות, אני מנסה לפתור את הבעיה הזאת כבר שנים!! אפילו עדכנתי firewire לפני חצי שנה שמחק לי את כל ההג…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז, במפורט יותר: יש לי רשת שעובדת על מודם אלקטל שהפכתי לנטב + סוויטש חיצוני, 4 מחשבים שמחוברים לזה הזזתי מחשב אחד מהרשת לחדר אחר, קניתי כבל רשת ישיר, באורך 25 מטר, העברתי אותו בכל הבית, ואין. זה מזהה חיבור, מזהה שיש קשר, מזהה שהחוט מחובר, והאורות בראוטר דולקים, אבל כשאני עושה פינג זה רושם request timeout וזה לא נכנס לרשת. ניסיתי להחליף מחשב, חשבתי שאולי המחשב נדפק בהעברה, והיה לי מחשב אחר, זה עשה בדיוק אותה בעיה.... רעיונות?
-
יש לי שני מחשבים ואני רוצה לעשות ביניהם רשת אלחוטית אין לי שמץ אפילו איך להתחיל לעשות את זה מודם alcatel ADSL שני מחשבי פנטיום 4 עם ווינדוס אקס פי מישהו יכול בבקשה להדריך אותי מה אני צריך לקנות ולעשות בשביל שתהיה לי רשת טובה ונורמלית? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 921 צפיות
-
-
טוב, המודם שלי SPEEDTOUCH 510 מוגדר כ PPPOA (חייגן פנימי) שרת DHCP מופעל, ו NATP מוגדר לפורטים הדרושים לי פתוחים. לאחרונה החל המודם שלי להתנהג מוזר, באופן רנדומלי לחלוטין הוא מתנתק ומתחבד שוב,לאחר בחינה של העניין מול בזק הגעתי למסקנה שהוא עושה ריסטרט לעצמו מאיזו שהיא סיבה. אני יכול לראות את המודם כבה ובאופן מיידי נורת החשמל מתחילה להדלק (להבהב) אחריה נורת הרשת ולבסוף נורת ה DSL. האם משנהו נתקל הבבעיה כזו, או מכיר פיתרון אפשרי אודה לא. כעת אני שוקל לחזור ל BRIDGE ואולי במצג זה המודם לא יעשה ריסטרט.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה ה<נושא>, (ראיתי את הסטיקי, אבל שמעתי שהם שינו אותם והאתר הזה לא השתנה כבר למעלה משנה...). תודה.
-
- 12 תגובות
- 33.4k צפיות
-
-
לא משהו גדול אלה משהו קטן רק בשביל להתחיל איתו מספר דברים. ואני אשמח לקבל מידע לגבי שרתים וסוגם כי אני לא המבין הגדול ביותר, אבל ברצוני ללמוד כמה שיותר. תודה. נ.ב. מצטער אם לא שמתי את הנושא במקום הנכון, מכיוון שלא ידעתי את המקום הנכון.
-
- 12 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום התקנתי לא מזמן רשת חוטית, עם שיתוף אינטרנט כמו במדריך שיש באתר. על הלוח אם שלי קיימים שני כרטיסי רשת הכרטיס הראשון מחובר למודם ECI 270 והיציאה השניה מחוברת בכבל מוצלב למחשב בחדר השני, הגדרתי את כל הדברים כמו שכתוב במדריך, וגם נראה לי שהגדרתי את הפייר וול נכון הבעיות הם האלה: כאשר אני מכבה את המחשב הראשי שמחובר למודם ואחרי זה מדליק אותו הוא לא מצליח למצוא את ה IP של המחשב השני וככה הוא מחשב הרבה זמן ולא מוצא, ועוד בעיה שכאשר הרשת השניה שמחוברת למחשב הלקוח עובדת המחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט וכותב שיש בעיה 678 שהמחשב הרחוק (הכוונה היא לספק) לא נותן תשובה. לאחר שאני מנתק את הרשת השניה עם המחשב השני האינטרנט ישר מתחבר ללא כל בעיה. עוד בעיה נוספת היא שלפעמים מופיע מסך כח…
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
טוב זה קצת מסובך אבל תנסו לעקוב. יש לי רווטר אדימקס רגיל, שעשיתי בו חייגן לברק, ועובדים בו שלושה מחשבים והכל בסדר. עכשיו אבא בא עם מחשב נייד וכרטיס אלחוטי, אז הביאו לא מהעבודה עוד רווטר של אדימקס אלחוטי וחיברנו אותו לאחד היציאות של הרווטר הרגיל. והרווטר האלחוטי מתחבר לנייד. ומאז יש כל מיני בעיות בשניים מהמחשבים הרגילים הם לפעמים לא מחוברים לאינטרנט ולרשת. ברגע שמנתקים את הרווטר האלחוטי מהחוטי הכל מסתדר. לחבר את כל המחשבים לרווטר האלחוטי זה לא אפשרות כי זה בלאגן בחוטים והכל רחוק אחד מהשני. נגיד במחשב שאין בו אינטרנט אם מנסים להיכנס להגדרות של רווטר 192.168.2.1 אז הוא נכנס להגדרות של האלחוטי למרות שהוא מחובר לחוטי! מה לעשות?!?!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, יש לי אינטרנט מגה וחצי בכבלים אצל בזק בינלאומי, והבעייה היא כזאת, אני גולש באינטרנט מוריד כל מיני קבצים וכאלה... פתאום אני שם לב שהגלישה איטית רצח, הפינגים גבוהים מאוד {400 לדאונלוד.קום}, ההורדה מאוד איטית { 3 קיי יציב בנענע למשל}, 30-40 קיי באתרי בדיקה, הקטע הכי מוזר הוא שפעם אחת החלטתי לנתק את המודם לאיזה 5 דקות ולאחר מכן לחבר שוב, המודם ביינתים מסתנכרן די מהר, ופתאום האינטרנט טס! החייגן מתחבר תוך שנייה ממש תוך שנייה {כשבדרך כלל אחרי שהאינטרנט עובד כמה שעות רצוף ואני מתחבר מחדש אבל רק עם החייגן בלי לנתק את המודם אז החיבור לאינטרנט דרך החייגן לוקח איזה חצי דקה וברוב הפעמים מופיעות לי שגיאות כגון, 734, 769, 732 וכיוצא באלה...} שוב אני אומר מה שמוזר ה…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חוץ מהאיטיות הבלתי נסבלת הגלישה ובהורדה, יש לי גם בעיה שחיבור נתקע כל הזמן. מישהו נתקל באותה בעיה בחיבור הADSL של זהב. אני כרגע כבר קרוב ל50 דקות על הקו מחכה בתמיכה, ועדיין לא ענו לי. מישהו הצליח לתפוס את התמיכה?
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית ואני רוצה לעשות רשת יש לי מודם אלקטל, ולכל מחשב יש כרטיס רשת הבעיה שכל מחשב בקומה נפרדת וצריך כבל של 15 מטר בין 2 הקומות אני לא רוצה רשת אלחוטית. השאלות: איזה ציוד נוסף אני צריך בשביל הרשת? האם צריך מגבר כי האותות נחלשים כי המרחק גדול?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-