עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עשיתי חיפוש ולא מצאתי תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Zeev86,

היי. היה לי עד היום חיבור עם חייגן מבזק בינלאומי. חבילת גיימר. היום הביאו לי מודם חדש (דגם F@ST TM 3184 של היצרן Sagemcom) של הוט, בגלל חבילת 30 מגה. טכנאי טען שחיבור לאינטרנט מתבצע אך ורק עם חיבור ישיר עם מודם זה. הדבר גרוע ממספר סיבות: 1. חיבור ישיר לHOT עמוס ביותר, ולא משנה באיזו שעה ביום, אני מוריד מאתרי חול על מהירות שקטנה מ100 KB לשניה. אבל כשאני גולש מחיבור עם חייגן, לא משנה באיזו שעה ביום, אני מקבל את המהירות המקסימלית - תמיד. 2. אין תעדוף לחבילת גיימר בגלל שאני לא מחובר עם חייגן (תקנו אותי אם אני טועה) ברגע שאני מדליק את המחשב, אני מחובר ישירות לHOT. אני מקבל IP שמתחיל ב84 אבל, אם אני מתחבר למשתמש עם חייגן, הIP משתנה ל82, ומורגש ההבדל (אם זה הורדה מהירה יותר או ח…

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. צריך ראוטר אלחוטי לכבלים אבל שיתאים גם לתשתית בזק (כי אני שומר תמיד אופציות להחליף ספק) אין דרישות מיוחדות לטווח, דירה רגילה, אבל חשוב שיהיה אמין ונוח לניהול. יש לי כבר כמה שנים את ה-3Com שאני מאוד מרוצה ממנו והבנתי שגם ה-linksys מומלץ. התקציב הוא מסגרת בלבד ואם יש ראוטר ב-250 שיתאים אז לא חייבים ללכת על היקר. כרגע זה הולך לכוון הזה: נתב אלחוטי Edimax BR-6524n BR-6524N כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7728In PCI EW-7728IL

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  4. אהלן, אני מנסה לפתוח פורטים ב RTA1320 קיבעתי אייפי סטטי בלפטופ רצתי על המדריך ה portforward בניסיון לפתוח פורט ליוטורנט ונאדה.. אין הצלחה... יש למישהו רעיונות למה לא עובד? שאלה נוספת האם יש אופציה ברשת שלי להשאיר את האיפי סטטי ובשאר שיקבל מDHCP?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by snaidis,

ברשותי הראוטר BEFW11S4(אלחוטי) ומודם חדש של THOMSON. לרשת מחוברים 3 מחשבים. מהירות הגלישה וההורדה ברוב המחשבים פשוט איטית להחריד חוץ מזה שמחובר ישירות לראוטר.(יש לי חבילת 3 MB של NETVISION) ניסיתי לאפס את הראוטר, סרקתי גם וירוסים וכל שאר המזיקים אך כלום לא עזר... יכול להיות שזו בעיה בראוטר וצריך להחליפו? תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 873 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מודם-ראוטר שיעבוד טוב גם עם תשתית רגילה וגם עם תשתית של unlimited שמגיעים בקרוב לפרוס באזור שלי. 1. מעוניין שיהיה בו אופציה להגביל רוחב פס עבור מחשבים מסויימים כך שאוכל להגביל את מהירות הגלישה של 2 מחשבים שאין לי גישה פיזית אליהם ושבשני מחשבים אחרים לא תהיה הגבלת גלישה. 2. אופציה זו אינה חובה אבל שאוכל להגביל מהירות של אפליקציות מסוימות שרצות על המחשב שלי או על מחשב אחר כמו שראיתי פה: https://kb.netgear.com/24266/How-to-enable-Quality-of-Service-QoS-on-routers-with-NETGEAR-genie?cid=wmt_netgear_organic לא משנה לי אם המנגנון יעבוד כמנגנון תעדוף או כמנגנון של הגבלת מהירות גלישה ל X KB. מה השם המקצועי של האופציות האלה? המלצ…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום, ראשית אומר תודה לעוזרים ואציין שהבעיה התחילה אחרי מעבר למשרד חדש.. ועכשיו לבעיה.. אז ככה יש לי ראוטר מסוג :WRT54GL עם frimware גרסה : v4.30.7 שמחוברים אליו 6 מחשבים כולם בחיבורים אלחוטיים עם כרטיסים רשת שונים משונים.. מאז המעבר למשרד החדש והגדול יותר (חד מפלסי) אני נתקל בחלק מהמחשבים בבעיית איכות ועוצמת קליטה רצינית ביותר כאשר בשתי המחשבים המרוחקים ביותר מהראוטר כ-12 מטר היא נהיית ממש קטסטרופלית עד רמה שקשה לעבוד ברשת המשרדית זמני התגובה של פינגים שנתתי מכל אחד מהמחשבים לראוטר נעו מ 1ms פחות או יותר קבוע עם פיקים עד סביבות ה30ms בשלושת המחשבים הקרובים ובשאר המחשבים המרוחקים יותר עשו עליות וירידות של בין ה1ms לסביבות ה1000ms ואפילו חצו אותו... נוסף על כן ב…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by liav12,

אני יוזר חדש באתר, לא יודע אם זה קשור להשפעה על המהירות אבל כשאני מוריד קבצים המהירות לא עולה מעבר ל50-60 kbps במצב הכי טוב... אני 1.5 באינטרנט זהב, ובדרך כלל הורדות רגילות אני מוריד בקצב של 180-190.. האם זו בעיה בגלל שאני יוזר חדש או משהו אחר?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום, אתמול ישבתי על זה שעתיים ולא הצלחתי, איך עושים את זה? חיברתי הכל כמו שצריך ובהגדרות כנראה טעיתי איפשהו.. מאוד אודה על עזרה.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by g-g-g_unit,

שלום יש לי אינטרנט של רימון שחוסם לי אתרים של מוזיקה כמו :http://brigeston.blogspot.com ואתרים של הורדות ישירות מישהו יודע איך לעקוף קת זה??

• 12 תגובות
    • 8.9k צפיות
  11. יש דרך? זה בין 100 ל300 ואני צריך לשפר את ה300...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by X7-007,

תשתית הוט הבדיקות נעשו עם SPEEDTEST כל פעם התחברות לספק אחר והרצה נוספת של אותו שרת לפחות 3 פעמים יש לי חשבון של Xfone 16MB, בזק גיימר 16MB, אורנג' 12MB, ברק 16MB (שוקל לעשות TAG 4 או 5) עכשיו התוצאה הכי עילגת הייתה בזק עם פינגים שיוצאים מהשמיים, אקספון טובים גם בהורדות וגם בפינגים, אורנג' טובים גם בהורדות וגם בפינגים, וברק בהשוואה לכולם משום מה מאוד טובה, ואני שוקל לעשות את העדיפות אפילו אם זה יותר כסף כי נמאס להתחרות על המהירות כשצריכים, ואני אין לי זמן להתעסק בזמן תגובה איטי או הורדה, זה פשוט ביזבוז של זמן ואני בסופו של דבר מפסיד יותר כסף. עכשיו האם מישהו התנסה ב TAG 4 או TAG 5 של ברק? היה לי מזמן ב 5 מגה עם עדיפות + אייפי קבוע והייתי הבנאדם הכי שמח בעולם, זה היה הדבר …

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by ניר.,

שלום רב, יש לי רשת אלחוטיתעם אבטחה מסוג WPA2-PSK והבעיה שלי הינה: המחשב נייד שלי מזהה את הרשת, אני מתחבר אליה ומזין את מפתח הרשת והמחשב מנסה להתחבר אך ללא הצלחה.. מה יכולה להיות הבעיה שהמחשב לא מתחבר אם הוא זיהה את הרשת ומפתח הרשת נכון ?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. ללא תשלום? אם כן אז איך? תודה לעונים!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ofeky1,

אני רוצה לקנות את המודם ראוטר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=10738 מה אתם אומרים עליו? והאם המחיר שלו שווה? אתר החברה: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=128&pl1_id=3&pl2_id=19 עריכה: צזרה בבחירת נתב! עמוד 2!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by עוד מישהו,

היי, כן ראיתי שיש המון שירשורים לגבי המלצות של מודם לבזק וכו'. וראיתי אכן ש NETGEAR לא מומלץ. ודגמים של TP LINK מומלצים. איזה דגמים בדיוק? אני כנראה עובר לבזק מכיוון שאם הוט יש לי בעיות תשתית ואף אחד לא מוכן שם להקשיב לי! עכשיו יש לי ראוטר 1043 אז אני צריך מבחינתי מודם אבל הבנתי שהם לא מספקים מודמים אחרי 20 מגה. אז מה מומלץ ל 30 מגה אינטרנט עם הראוטר הנ"ל? ואם יש אופציה להפוך את הראוטר שהם יספקו לי נטו מודם? תודה מראש

17. יש לי בעיה בשימוש במודם-ראוטר של בזק כמודם בלבד (Bridge). תשתית בזק 100 מגה, ספק 014. יש לי מודם-ראוטר של D-Link 225 של בזק. בחיבור לאינטרנט דרך הראוטר של בזק הכל עובד. כשאני מגדירה את המודם-ראוטר של בזק בתור מודם בלבד (Bridge) הראוטר לא מצליח להתחבר (מחייג ולא מתחבר) או כשכן מתחבר אין גלישה (אתרים לא עולים). ניסיתי עם שני ראוטרים שונים של שתי חברות שונות ואותה הבעיה. אני מעדיפה להשתמש בראוטר פרטי שלי ולהפוך את הראוטר של בזק למודם בלבד אבל זה לא עובד. דיברתי שעות עם בזק ובזק בינלאומי והם לא יכולים לעזור לי. הראוטרים שניסיתי D-Link 880L ו-TP-Link Archer C9 V2. אנא עזרתכם בנושא. תודה מראש. עדכון: חיברתי מודם אחר שהיה לי (לא של בזק) ועכשיו זה לא עושה בעיות. לא יודעת למ…

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. היום אני מחובר לברק ואני די מרוצה . אבל יש לי אפשרות לעבור ל 012 בחצי מחיר , וזה די מפתה אותי רציתי לדעת איך הם , בעיקר מבחינת פינגים לחו"ל יש לציין שאני יכול להיות שם לקוח VIP (אם זה משנה משהו ) אשמח לקבל עצות תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, יש ראוטר: 3Com® 3CRWER100-75 ואנחנו לא מצליחים לעשות שהוא יהיה עם סיסמא כדי ששכנים לא יכנסו אליו, למישהו יש מושג איך עושים את זה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום רב, כבר כמה חודשים שאני סובל מאיטיות באינטרנט - בהתחלה היה מדובר רק במהירות הורדה (אינטרנט מגיע ל20/30 מגה מתוך 100) אך בשבועיים האחרונים האיטיות מתבטאת גם בגלישה באתרים כגון יוטיוב. יצרתי קשר מול הוט, הסברתי להם את הבעיה והרצתי את הבדיקה שלהם - אני מקבל בין 5-10 מגה הורדה מתוך 100 לאחר תמיכה בסיסית ביותר עם הוט (שכללה כמובן ניתוק וחיבור כבלים ולא יותר מזה) קיבלתי את התשובה הכי מטומטמת שניתן מאחת הנציגות - היא בדקה שבמאפיינים של הכרטיס רשת שלי אין אפשרות של 1000 MBPS.. עזבו את זה שמדובר במחשב בן שנה עם כרטיס רשת שרשום עליו בברור GIGABIT ETHERNET, היא טענה שלפי המדיניות של הוט אם אין לי שם אופציה של 1000 MBPS המחשב שלי לא תומך ב100 מגה (ועזבו את זה שבאופן מפתיע 100 M…

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. אני ממש לא מהמורידים הסופר כבדים (עד 25GB לחודש) ואחרי תקופה של כמה חודשים שבה מהירות ההורדה מג'יגה ניוז (חבילה בלתי מוגבלת) הייתה יציבה על 1.1MB אני לא עובר את ה- 500KB בשבוע האחרון (משתמש ב- DU Meter). בדיקת מהירות מהאתר של בזק מראה שאין בעיות בדרך - שם זה יציב על 1.2MB. האם מישהו עם חבילה דומה חווה את אותו הדבר? זה ממש נראה כמו שייפינג ולא עומס טרנזיינטי. לא שיניתי דבר בטופולוגיית הרשת (מחובר ל- wrt54gl שמריץ DD-WRT ומוטורולה. עשיתי ריסט לכל הישויות כולל המחשב).

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום, אני גולש בזמן האחרון באינטרנט והגלישה היא איטית לפעמים, לפני שנתיים כשהייתי מחובר לבזק אז האינטרנט היה סבבה, אני לא מבין למה בחודשים האחרונים אני סובל לפעמים מאינטרנט איטי, שלא נדבר על זה שכל שנה בערך אני משדרג את מהירות הגלישה. תשתית: בזק. ספק: בזק בינלאומי. אז מישהו יודע מה הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by guy 12,

קניתי שני כרטיסי רשת מתוצרת Gigabyte דגם GN-FE605 חיברתי בכל מחשב כרטיס וחברתי ביניהם באמצעות כבל רשת, אך הכרטיסים לא מגיבים לכבל ומסמנים שאינו מחובר. בשני המחשבים הדריבר מעודכן והכרטיס מזוהה עם המחשב. למה הכבל אינו מזוהה? אם זה משנה אני משתמש במודם ADSL שמחובר בUSB. תודה לעונים!

• 12 תגובות
    • 994 צפיות
  24. Started by sha-256,

ההוטבוקס שלי שודרג לגירסת HOT_2.1.6: יש לי מלא בעיות, אבל לא בהכרח בגלל זה, כי גם לפני זה היו לי בעיות.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by shahar07,

יש לי את המוצר וחיברתי אותו למחשב הביתי, אני צריך עזרה כיצד להגדיר אותו כך שאוכל לגלוש בנייד דרכו.

• 12 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.