עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז ככה אני עומד לסיים את התחייבות שלי ל013 ברק.. ופשוט מאוד אני לא מצליח לעלות ביוטרנט והמצב לא טוב.. אני משתמש גם באימיול.. ולא אין לי ראוטר.. המחשב מתחבר ישירות למודם.. (מהירות 3 מגה) שמעתי על זה שבזק בינלאומי הכי טובים במצב הזה רק שאני לא סגור על זה.. ואני רוצה להיות בטוח איזה ספקית הכי טובה כי בכול זאת אני יהיה אחרי זה מחויב אליה ואני לא יוכל להתחרט כול כך מהר. אז איזה ספקית אינטרנט הכי טובה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם , גם אני רוצה להשתחרר מהכבלים של קומבינות התשתית והספקים בארץ וללכת על באנדל. לכבוד זה ולכבוד מעבר דירה אני רוצה לקנות איזשהו מודם ראוטר (מעדיף מכשיר אחד) פצצה במחיר של איזור ה 200$ (אם זה מאמזון אירופה למינהם אז כולל משלוח ומיסים). מה הדבר הכי טוב שאני יכול להשיג בתקציב הזה? תודה רבה.

• 45 תגובות
    • 19.2k צפיות
  3. טוב, כיום אני נמצא בבזק בין לאומי אחרי שבילתי את רוב חיי עם 012 ושנאתי כל דקה איתם.. עברתי לבזק כי לא הפסקתי לשמוע אנשים מהללים אותם, ובאמת כך היה במשך חצי שנה ראשונה. יש לי כיום חבילת ADSL 2.5MB ואני חווה בדיוק את מה שהיה לי בזמנו עם 012, פינגים גרועים, חסימות פורטים, גלישה איטית וכו' אז אני מחפש שוב פעם ספקית טובה, עמידה, שלא חוסמת פורטים עם אחלה פינגים.. לא חובה להשאר בחבילת 2.5MB, אז איזה חברה הכי מומלצת ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by genia,

יש עדיין צדיקה בסדום שלא מגבילה רוחב פס בhttp\ביטורנט?

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  5. היי לא מזמן עברתי דירה (יותר נכון להגיד חזרתי), והתחברתי לתשתית בזק + CCC 5MB. המהירות בטורנטים נראית בסדר. אבל הגלישה לאתרים בחול מרגישה מעט איטית לפעמים הרצתי מספר בדיקות לשרתים בחול עם Speed Test וכמובן שלא קיבלתי את מלוא המהירות ואפילו לא קרוב. בד"כ נע בין 1-2 מגה לשרתים בארה"ב. יש פה מישהו שמקבל מהירות מלאה בבדיקות האלו או קרוב ? מה הדרך המומלצת לבדיקה ?

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

לשם שינוי אני חושב שהן יחודיות, בסיור הקצר שלי לא מצאתי פיתרון לשאלות שלי (למרות שאם יגידו לי לחפש אני בהחלט אעשה חיפוש יותר מעמיק) נתחיל מההתחלה, מהחייגן החייכן ונעבור הלאה לשיתוף וזהו בעצם. אז החייגן: עכשיו בשביל להתחבר אני מפעיל את החייגן WOW (גרסה 4.6, הורדתי מהאתר הזה), זה פותח לי איזה דף אינטרנט של בזק, בוחר ספק, מכניס שם משתמש וסיסמא ובזה נגמר הסיפור. אבל, אני מעדיף להתחבר ישירות לספק ושבזה יגמר לי הסיפור. אני עובד עם אקטקום, יש להם הוראות באתר. ברגע שאני יוצר התקשרות לפי ההוראות ומחייג אז אין תשובה. מה לא עשיתי טוב? או שפשוט הדרך היחידה להתחבר זה עם החייגן WOW? אם אין ברירה ודרך פשוטה, אז אני יכול לסבול פעם בכמה ימים כזאת התחברות, אבל עדיין מעדיף שלא. השאלה ה…

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  7. טוב אז ככה קודם כל מזל טוב לי קניתי מחשב חדש החלטתי לשים אותו בסלון אליו חיברתי את הנתב של netgear WPN824v3 והנתב מחובר למודם אלקטל 600E אשר מחובר כברידג'לנתב שמחובר ב בPPPOE לרשת ADSL ובזק בינלאמי עם חבילה של 2.5 מגה וחיברתי ברשת את שני המחשבים הישן והחדש על שניהם מותקן וינדוס 7 אז ככה דבר ראשון המחשב שבחדר (הישן) האינטרנט אצלו ממש איטי הרבה יותר מרגיל דרך אגב גם לפני המחשב החדש הוא היה מחובר דרך מודם וראוטר המהירות הייתה בסדר גמור עכשיו אני בקושי יכול להוריד קובץ של 5 מגה המהירות לא עולה על 5K בעיה נוספרת שעלה היא שאייני יכול להתחבר למסנג'ר יותר במחשב הישן האם זאת בגלל ששניהם מחוברים למסנג'ר בו זמנית ? בעיה נוספת הפעם המחשב החדש הוא ש היוטורנט שלו ממש איטי למרות שפ…

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  8. בעוד כמה ימים יהיה אינטרנט מהיר ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. כיבלתי את מוצרי שיתוף האנטרנט שלי את הראוטיר של EDIMAX ואת מתקן שיתוף רשת דרך החשמל של MSI התקנתי הכל כמו שכתוב בספרון ההדרכה של EDIMAX אבל זה לא מתחבר! נכנסתי לאיפה שעושים SETUP ויש המון אפשריות מודם cable modem fixed ip xdsl pppoe xdsl pptp xdsl אני בחרתי ב pppoe אני מחובר ב ADSL דרך נטוויזן אז הזנתי סיסמה ושם משתמש והוא אומר לי שהשנוי בוצע בהצלחה אבל עדיין שום דבר לא קורה מה לעשות??

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by Aner,

יש לי אינטרנט כבלים LT2P עם מודם TERAYON שמחובר למחשב נייח בכבל רשת רגיל אני קונה נייד חדש שכמובן עובד בתקן G ורוצה להרים אינטרנט אלחוטי בבית ככה שאוכל לגלוש ממנו כמו כן יש מדפסת שאני רוצה להדפיס ממנה שמחוברת בUSB למחשב הנייח מה אני צריך ת'כלס? המחשב בקומה העליונה הרשת האלחוטית צריכה להיות נגישה גם בקומה מתחת (הכי חשוב) הנתב הזה מספק את הצרכים שלי? EDIMAX BR6204WG או שיש אחר מומלץ מבין אלו של באג? http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=281&t=10 תקנו אותי אם אני טועה, אני מחבר את המודם לנתב באמצעות כבל רשת ואז מחבר את המחשב הנייח לנתב באמצעות כבל רשת כי הם אחד ליד השני (אפשר לחבר אותו עם כבל רשת?) ומהנייד אני מתחבר אלחוטית לרשת האלחוטית שיצר הנתב (?)

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  11. הדיון דן על השאלה המאוד פשוה ,מהו הנתב העוצמתי והמתקדם ביותר כיום לשוק הביתי כמובן זה גם כולל את איכות הבנייה של המוצר והעיצוב . לדעתי ההתרחות היא בין ה DIR-855 Xtreme N Duo Media Router בסך הכול לא מצאתי נתב יותר טוב ממנו באתר של D - LINK http://www.dlink.com/products/?pid=548 ל N600 WIRELESS DUAL BAND GIGABIT ROUTER WNDR3700 של NETGEAR http://www.netgear.com/Products/WirelessRouter/WirelessRoutersforHighPerformance/WNDR3700.aspx אישית מעדיף את הנטגיר , איכות הבנייה של NETGEAR מעולה , העיצוב של הנתב גם מאוד נחמד , ולא לשכוח את מעבד ה680MHZ שבו הנתב מצוייד אז ... מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. ומה לדעתכם תהיה התגובה של HOT, תוך התחשבות, שפוטנציאלית, היא יכולה לקרוע לגזרים את ה-ADSL2 של בזק ע"י שחרור חבילות של עד 60Mbps (אם אני לא טועה) בלי הגבלת מרחק, בעוד ש-ADSL2 (בלי הפלוס) מסוגל, נראה לי להגיע ל-12Mbps (או 24Mbps מהירות הורדה) עם צורך במרכזיות כל חצי קילומטר... אשמח לשמוע תגובות.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אומנם האימיול וטורנטים למיניהם צברו מעט מהירות, אך מה שבאמת חשוב לי - פינגים לאירופה, לא כ"כ השתפרו, אם בכלל. אין שום מצב שאני אקבל פינגים יותר טובים? אני רוצה גם לציין שהחיבור הניסיוני הוא חיבור רגיל 1.5 מגה של לקוח פרטי... האם יעזור לי לשדרג לחבילת גיימרים, או אולי לפתוח חשבון עסקי במקום פרטי?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by השופט,

בת'רד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=37446;start=0 אנשים טובים ציינו בפני שאין צורך להגביר מחשב השני IP, אלא לקבל אוטומטית, בדקתי, הסרתי לא רק את ה IP, אלא גם את כתובות ה DNS - וזה אכן עובד עדיין ! איפה הקאטצ' ? * מתנצל שאני פותח ת'רד חדש, זה ע"מ לחדד את הנושא, מידה וזה אסור, אמנע בעתיד. תודה.

• 23 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. בהמשך לבעיה הזו : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=47657 בדקת את חסינותי (פורטים) בעזרת האתר הבא : https://grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 הממצאים : כאשר אני גולש עם Zone Alarm וברמת אבטחה High, לא נמצאו פורטים פתוחים. כאשר אני גולש ללא FW כלל, הפורטים הבאים נמצאו פתוחים : 21 (FTP) 25 (SMTP) 80 (HTTP) 443 (HTTPS) 1002 1025 1027 1720 * הממצא הבעייתי ביותר הוא, שכאשר אני גולש עם ZA ברמת אבטחה MED, או גולש עם FW סיגייט, אני מקבל את אותם פורטים פתוחים, שקיבלתי כאשר גלשתי ללא FW כלל ! * מוזר או מובן ?

16. אורח ^Rockford

אתמול אכלתי סרטים רעים עם האלקטל הזה. אז ככה... אינטרנט זהב כהרגלם, קרסו, אז היה לי משעמם והחלטתי שבא לי לעשות Set Defaults דרך ממשק ה Html ששולט על התוכנה הפנימית של המודם (אם לא פורמט... אז תעסוקה אחרת). ;D ובכן, כך עשיתי. "האם אתה בטוח"? OK... המודם קונפג להגדרות ברירת המחדל שמסתבר שהן פשוט... Nothing! למה הכוונה? אחרי אתחול המודם וסנכרונו מחדש עם הציוד במרכזת, כל ההגדרות נעלמו, אפס, כלום!!!... כל התפריטים של ה Routing, PhoneBook, PPTP על כל תוכנם, נמחקו! מן הסתם לא יכלתי לבצע סנכרון עם אינטרנט זהב מאז... המודם "שווק חיים". החלטתי להתקשר לחבר שלי על מנת שיקריא לי את ההגדרות ואזין אותן מחדש ידנית. אחרי 15 דקות שבהן נאלצתי לטמטם אותו, עדיין שום דבר לא עוזר... ה RE…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by hg25,

חבר'ה יש לי בעיה באבטחה במחשב שלי מותקן אנטי וירוס וחומת אש של קספרסקי עכשיו החומת אש כל פעם מתריעה מפני התקפה של hekern worm כמו כן עשית פורמט לדיסק אחריי שהיתה אותה בעיה + ניתוקים של המודם מה ניתן לעשות? עזרה בבקשה אני מרגיש שהאינטרנט שלי "זוחל" כתוצאה מכך

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by guru,

אקווהנט חברה דפוקה!!!!! היו לי איתם מלא בעיות הרבה פעמים הקשר עם השרת פשוט נקטע ולא חזר למשך שעות!!!!!!!! מוקד התמיכה הכי דפוק שראיתי בחיים שלי וגם יש להם מבצעים כאלה של שלושה חודשים חינם טריק זול וטיפשי הם מנסים משחקים מלוכלכים כחלק מהתוכנית שלהם למשוך ךקוחות חודש לפני תום החוזה שלי איתם התקשרתי ואמרתי שאני רוצה להתנתק כי החברה חרא אמרו לי בסדר ננתק אותך בתום החוזה אחרי זה התקשרתי שבוע לפני לברר מתי ינתקו אותי ושוב אמרו לי שינתקו אותי ברגע שהחוזה נגמר יום אחרי המעוד שהיו צריכים לנתק אותי אמרו לי שעכשיו אני לא יכול להתנתק ואני צריך להמשיך עוד שישה חודשים הסתכלתי בחוזה וראיתי שיש כזה סעיף שאומר שאם לא מודעיעם להם לפני תום שישה החודשים הם מחייבים אותך לעוד שישה בקיצ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by mrraz,

קבלו אזהרה מעדכוני ביוס מאתר Tp Link אמריקאי ראיתי שיצא שם ביוס חדש אז לא עמדתי בפיתוי ועדכנתי. מסתבר שנעלתי לעצמי את הביוס ועכשיו אני מוגבל לקושחות אמריקאיות בלבד הגדרת המדינות היא ארה"ב בלבד. מצב שלא ניתן לשינוי. לא ניתן לעדכן יותר קושחות מהאתר הבינלאומי..מציג הודעת שגיאה לדעתי כדאי להזהר גם בראוטרים אחרים כי הם יחזרו על התרגיל הזה עם כולם כנראה דרישה פדרלית. לדעתי תהיה להם בעיה עתידית כי הם ינעלו ראוטרים אירופאים לתצורה אמריקאית

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by star010101,

שלום לכולם, אני לקוח בחברת הבזיון הארצית לשירותי אינטרנט (להלן 012), לא רוצה לציין מה כבר עברתי איתם בעבר אבל חייב להדגיש כי גם בחשבון GAMER ב-012 הפורטים חסומים ומהירות ההורדה בTORRENT היא 0 . יותר נכון בין 0 ל10 ביט. אני מתכוון לתבוע את החברה על מירמה, הפרת הסכם התקשרות ומכתב התרעה לסמנכ"ל 012 כבר נשלח. פשוט בבושה וחרפה. על תעשו טעות ואל תענו לשכנועים של נציגי השירות לחבר אתכם לחבילת גיימר תוך כדי מתן מידע כוזב שהמהירות תשתפר פלאים! אעדכן בהמשך.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מניח שלחלק מהאנשים זה ברור, אבל בכל זאת (לצורך הדיון הזה רשת מוצפנת WEP שקול לגמרי לרשת לא מוצפנת בכלל). בתור משתמש קצה (מחשב שמחובר לנקודת רשת לא מוצפנת) כל המידע שאתם מעבירים גלוי לכל מי שנמצא באזור ויכול לקלות את הסיגנל של המחשב שלכם (לאיפה אתם גולשים, סיסמאות לאתרים וכו'). אם אתם גולשים לאתרים מוצפנים (כמו בנק וכו') עדיין ניתן להאזין לתעבורה (במיוחד אם כשגלשתם לאתר ראיתם אזהרה והתעלמתם). מי שמחזיק בנקודת רשת לא מוצפמת כמובן שחשוף לכל מני גורמים שיתחברו דרכה לאינטנרט ויעשו מה שהם רוצים / יאכלו לו את הקו.

• 43 תגובות
    • 5.3k צפיות
  22. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אל תאמינו למידע שהפקידים במוקד 199 של נזק אמרים לכם, גם אם אתם מדברים עם מנהל מחלקה/אחראי מבצע או כל שם בכיר אחר שהם ממליצים לכם. ביום ראשון שעבר דיברתי עם המוקדנית של 199 שהעבירה אותי לאחראית בכירה יותר היות והיו מספר חוסר הבנות בקשר להסכם. אוקי, עד כאן הכל טוב יפה. אני שואל את האם המודם שאני משלם עליו וקונה בכסף מלא יהיה מודם חדש מדגם Alcatel SpeedTouch Home? אז היא אמרת לי: לגבי הדגם, יכול להיות ולגבי זה אם זה חדש או לא אני לא יכול לענות לך. אז אני מתעקש ושואל אותה: אבל מדובר בכך שאני קונה מודם במחיר מלא שעולה קצת יותר מחדש בחנות מחשבים שפוייה ואני עלול לקבל מודם משומש? החלאה עונה לי: אין מה לעשות, כך זה. אנחנו מצידנו לא מתחייבים לכלום. טוב, אז שאלתי אותה שאלה חשובה מא…

• 48 תגובות
    • 7k צפיות
  23. Started by SaberWolf,

התחברתי היום ל קווי זהב 012. וזה דרעק פינגים בשמיים, שציפיתי שיהיו טובים יותר מ ADSL טעיתי ובגדול, אז רק רציתי להזהיר אותכם, ותתרחקו מ קווי זהב בכבלים, כי הם לא כמו ב ADSL.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. בניסיונותי הנושאים לאפשר שיתוף 2 מחשבים ברשת עם Zone Alarm, הגעתי למסקנות הבאות : 1. בשום פנים ואופן לא הצלחתי לשתף בצורה טובה ובטוחה, כאשר חומת האש הנ"ל פעלה במחשב הראשון 2. תוך כדי משחקים הגעתי למסקנה שניתן לעשות זאת, אם ב Zone Alarm מורידים את רמת האבטחה מפני האינטרנט מ High, ל Med. כאשר הייתי על High, בדיקה ב Grc לא מצה פורטים פתוחים, וב Med יש בהחלט פורטים פתוחים, לא מעט. האם בכל זאת מומלץ להשאר על MED ? עריכה : התקנתי את הגרסה 4 - נראה הרבה יותר טוב, זיהה את השת הביתית ואת ה VPN (חיוג הכבלים) וקינפג הכל אוטומטית ! כעת נותר לבדוק אם שיתוף האינטרנט עובד...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by taz24,

קניתי לפני כשבוע את הנתב וכמובן שהדבר הראשון שעשיתי לו זה עדכון ל DDWRT הסתבר לי שלאחר העדכון הנתב לא מסוגל לעבוד כחייגן על רשת הכבלים (למרות שבהגדרות שלו קיימת האפשרות) בגלל באג כנראה אחרי שחזור ל FIRMWIRE המקורי ועדכון לגרסא האחרונה שלו הנתב עבד כתור חייגן ללא בעיה (ואפילו הפינגים השתפרו לעומת עבודה רק מול ה HOTBOX)

• 7 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.