רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום!!!! עוד כמה ימים אני אמור לרכוש את חבילה של ADSL 1.5 של קווי זהב ויש לי שני מחשבים בבית אחד ששניהם רחוקים מאד אחד מהשני כ 20 מטר אולי אפילו יותר והבעיה היא שאני חייב שלשני המחשבים יהיה אינטרנט.... למרות שלא חייב ששניהם יהיו מחוברים בו זמנית בעיקרון מה שאני רוצה ששגם אבא שלי יוכל להתחבר כהרגלו ושהמהירות תישאר מקסימלית ואין לי מושג איך אני עושה את זה רשת?? כבל מסויים?? אני ממש לא יודע אני רוצה ששניהם יהיו מחוברים לאינטרנט בדרך הכי יעילה וזולה ..?????? יש למישהו הצעות???? נ.ב אם זה משנה אז למחשב הראשי שעליו אני מתקין את הADSL יש חיבור USB ולמחשב השני אין כי הוא ליפני איזה 4 שנים תודה...!!!
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התחברתי היום ל-ADSL בשעה טובה ומוצלחת... אני מחובר דרך Actcom... אבל יש לי בעיה... אני לא יכול להוריד קבצים... אני מנסה וזה כאילו לא מוכן להוריד קבצים מההתחלה... אני עושה Segment ב-Getright והוא מוריד לי עד 97% לכל היותר כשמה שנשאר להוריד הוא התחלת הקובץ... בנוסף... כשאני מוריד ככה, זה מתחיל מהר, בסביבות ה-40 עד 50 קילובייט לשנייה ועם הזמן המהירות יורדת, אז אני עושה Pause ו-Resume ואז זה מוריד מהר שוב לכמה שניות וחוזר חלילה עד שזה מגיע ל-97% ואז כמו שאמרתי... לא מוריד...
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה אני חווה לפעמים ניתוקים באינטרנט אצלי בבית או שהגלישה קצת איטית.. זה התחיל פתאום, בדרכ תמיד עבד כמו שצריך. יש לנו תשתית וספקית של הוט, ראוטר של TPLINK שעליו מותקן OWRT הגרסה האחרונה, שמחובר אליו מודם. מה אפשרי לבדוק? ביצעתי ריסטרט לראוטר. זה התחיל לעשות ניתוקים והסתדר לכמה ימים ועכשיו שוב מתנתק מדי פעם...
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית. מחשב נייח שמריץ windows 7 ultimate 32bit ואליו מחוברת מדפסת HP. מחשב נייד שמריץ windows 7 ultimate 64bit ועוד מחשב נייד שמריץ XP PRO SP3. הגדרת השיתוף בין 2 מחשבי ה-WINDOWS 7 עבדה בצורה חלקה מאוד. הבעיה היא במחשב עם ה-XP. אני לא מצליח להגדיר שיתוף של המדפסת או של כל דבר אחר. ניסית לפעול לפי המדריך הבא(ההודעה השלישית מאת jimbo45 (ראיתי את זה במספר מקומות)) http://www.sevenforums.com/network-sharing/7527-networking-printer-attached-win-xp-pc-win-7-a.html הבעיה היא בשלב של שבו אני מוסיף את הפורט בצורה ידנית אני מקבל את השגיאה: Logon failure:unknown user name or bad password ווידאתי שהשמות אכן נכונים ואף שיניתי את שם המחשבים ושם המדפסת כך שיהיו פשוטים ולל…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של TP LINK מדגם TL - WR941ND אני זקוק למדריך (אפשר גם באנגלית ) איך להגדיר את הנתב לעבודה ברשת מאובטחת+שיתוף ברשת ביתית (מערכת הפעלה WINDOWS 7 ) תודה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היום קיבלתי אינטרנט מאורנג' + NGN, המחשבים שמחוברים אלחוטי מקבלים 10M ב Speedtest, ורק אני שמחובר "ישירות" לראוטר (סימנס של אורנג') מקבל 5M ולא 10M. אני מחובר לראוטר "ישירות" עם המתאם רשת על גבי חשמל Lea netplug85+ שקניתי מבאג, שאמור להיות מסוגל לסחוב 85M. מה עושים במקרה כזה?? למיטב ידעתי אין מקום שאני יכול להיכנס ולשנות לו הגדרות +כאשר מתחברים ישירות אל הראוטר עם כבל רגיל, הספיד טסט אני מקבל 10 מגה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מתגורר בבניין ישןן בו אין תשתית של פרטנר או של סלקום, לחילופין ,ישנה תשתית של בזק . מבחינת איכות ההתקנה , מקצועיות של מתקין מן המניין או הבלאגן שנשאר בסיום ההתקנה , איזו חברה עדיפה ? לעבור לסיבים של בזק אני לא מעוניין כי ההתקנה מאוד יקרה . אני חושש ממצב בו אם וכאשר תהיה תקלה - פרטנר\סלקום לא יטפלו ויטילו את האשמה על בזק ומצידם בזק יטילו את האשמה על פרטר\סלקום ויהיה מצב של "בין הכיסאות" .ממה שראיתי ,המחירים של פרטנר מעט גבוהים יותר מאשר אלה של סלקום, אם אבחר בסופו של דבר בפרטנר , אני רוצה להבין על מה אני משלם את האקסטרה? אני תמיד בעד לשלם קצת יותר אם ההפרש שווה את זה. כמו כן, יש לי נתב פרטי שתומך מחיבור 1 ג'יגה (נתב ש…
-
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי ראוטר ישן של בזק דגם DSL-6740U v.H1. השאלה היא האם אני יכול להגדיר אותו ללא חיבור מודם. אלא רק לצורך תקשורת אינטרנט אלחוטית. (הארכת טווח אם איני טועה, או נקודת גישה ) יש לי "נקודת שקע רשת קווית" בחדר המחוברת באמצעות כבל תקשורת דרך סוויץ המחובר לנתב הראשי בדירה (אין לי גישה פיזית אליו). האם ניתן לחבר את הראוטר לשקע הרשת הנ"ל ולקבל גישה לאינטרנט באמצעות WIFI? כלומר שהמחשב שלי הנייח יהיה מחובר עם כבל רשת ישירות לראוטר. באופן שיאפשר לגלוש באינטרנט באמצעות WIFI בטלפונים הניידים או במחשב נייד. אודה על הסבר/ הדרכה אם הדבר אפשרי או שעליי לרכוש התקן אחר כדי להוציא אות wifi מנקודת הרשת הקווית הפעילה הקיימת.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
היי לפני מספר ימים קרתה תקלה ברשת הביתית אצל ההורים שלי (לא הייתי בבית שלהם באותו זמן) ואחותי ביחס עם נציג של הספקית ניסו לפתור אותה ללא הצלחה, בדרך גם איפסו לי את הנתב. התצורה היא (היתה?) מודם סימנס נראה לי מדגם 2500U ונתב linksys wrt54gl שמריץ firmware dd-wrt. כאשר מחברים מחשב ישירות למודם ומשתמשים בחייגן ניתן להתחבר לרשת ללא בעיה. בדקתי את הנתב, הוא מתפקד ומאפשר להכנס אליו להגדרות דרך השירות ה-web-י שלו אך לא מצליח להתחבר לרשת, דיברתי עם נציג בב"ל בעצמי ולדעתו הנתב לא מצליח למשוך IP מהמודם (תצורת עבודה מול המודם היא pppoe) ריסתתי אותו גם דרך הממשק ה-web-י וגם דרך לחציה ארוכה על לחצן ה-reset שלו והמצב לא משתנה. האם יש משהו שאני יכול לנסות בנושא? בנתב גם ישנה אפשרות חיבו…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ! שידרגתי את מהירות האינטרנט מ-10 ל-20 לאחר ששידרגתי נזכרו בבזק להגיד לי שאני צריך מודם VDSL , הם מציעים מודם משולב ראוטר בשיטת זיכוי חיוב. אני לא מעוניין להתחייב להם , רציתי לדעת האם מישהו יודע איזה מודם אני צריך והיכן ניתן לרכוש אותו תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני רוצה לפתוח פורטים מסויימים בנתב שלי עכשיו איך אני עושה את זה והאם אני עושה את בכללי לנתב? או לפי מחשב? ואיך אני עושה העדפות לתוכנות מסוימות בשני המחשבים כלומר שתוכנה אחת תקח יותר פס מהשנייה ואיך אני מבטל את הרשת האלחוטית שיש לי עם הנתב כי כרגע אני משתמש ברשת חוטית תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאחרונה אני חווה גלישה איטית בשעות הערב האם מישהו נתקל בזה ?
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי כבר מספר חודשים נתב של tp-link מדגם TL-R460. מאז אני לא יכול להוריד קבצים בלי שיהיו בעיות, לא מביטורנט, לא HTTP, אפילו לא יוטיוב בלי שהסרטון יתקע באמצע! ולמשל אלבום מוזיקה אז חלק מהשירים יחלצו כמו שצריך בRAR. כשאני מתחבר לאינטרנט דרך המודם בלבד ללא הראוטר הכל עובד פיקס. [HOT+נטויז'ן] עשיתי חיפוש על TP-LINK פה בפורום וראיתי שלדעת הרוב הם לא שווים שקל. אני מחפש נתב שיתן לי לגלוש באינטרנט חלק ויאפשר לי להוריד קבצים ולשחק במשחקי רשת [לא אפשרי בכלל כרגע.] יש חיה כזאת? *מדובר בסה"כ שני מחשבים על חיבור של 1.5MB. עדיפות גבוהה לחיבור קווי, אין לי כח להתעסק עם קליטה וכו' באלחוטי. 200 שקל זה בסדר מבחינתי, 300 אם ממש ממש כדאי. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אחרי שהתיאשתי מניתוקים אין סופיים של שני ראוטירם חדשים של D-LINK 2760U אני צריך להחליט מה לקחת NETGEAR VVG2000 or DGN834 http://www.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx מה דעתכם? מה לבקש?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים, בבית של חברה שלי ממוקם הראוטר בקומה הראשונה - הראוטר הינו ראוטר של סימנס שסופק ע״י אורנג׳ http://www.orange.co.il/Catalog/Accessories/Modem2/pages/Novatel2/smartbox/ לא מזמן העברו את מגורינו אל עבר המרתף, וכצפוי, קליטת הwifi איומה עד לא קיימת כלל. יש לציין שבמרתף יש שקעי LAN שמחוברים לראוטר, אך דרוש גם wifi. מה צריך לעשות, איזה ציוד לקנות, אילו הגדות וכו׳ וכו׳ יש לעשות על מנת לקבל קליטת wifi טובה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אני מאוד אשמח לקבל עצות/המלצות בשביל חבר שנכנס לגור בדירת 5 חדרים גדולה ורוצה להקים רשת WIFI בדירה. הדירה בנויה כך שישנו סלון וממנו יוצא מסדרון והכניסה לארבעת החדרים הנותרים היא דרך המסדרון. אחד מהחדרים זה ממד וכרגע זה החדר היחיד שיש בוא אינטרנט - יש בממד מחשב נייח שמחובר בחיבור קווי להוטבוקס שמונח ליד המחשב. יתר המחשבים בדירה זה לפטופים ככה שהוא רוצה שיהיה כיסוי WIFI בכל החדרים (פרט לממ"ד כי שם כאמור יש מחשב נייח). אני חשבתי על הפתרון הבא: להעביר את ההוטבוקס לסלון (יש שם חיבור קואקס של הוט) על מנת שיתן WIFI בדירה ובנוסף לרכוש זוג מתאמי HOME PLUG ולחבר אחד בסלון לראוטר ואת השני בממד על מנת שיהיה אינטרנט בממד עבור המחשב הנייח. רק שיש לי קצת ספקות אם בחדרים שיותר מרוח…
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שךלום לחברי הפורום לפני יומיים קניתי את ה- HPNA 3200 של בזק. הראוטר שלי יושב בחדר ואני מנסה לחבר את הנקודת קצה בסלון. כשאני מחבר את הנקודת קצה בסלון (לשקע בזק + פילטר כמובן) זה לא עובד. נדלקת רק הנורה האדומה של ה- POWER. מה שמוזר הוא שאם אני מחבר את הנקודת קצה לשקע בזק אחר (במטבח לדוגמא) הכל עובד חלק, כל שלושת הנורות נדלקות. יש לציין שבשקע שבסלון, הטלפון של בזק עובד ללא בעיה. מה הבעיה שיכולה להיות בסלון?? די מתוסכל...
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים (תבל), עם מודם Motorola חיצוני ועם קווי זהב. החבילה שלי היא 750kbps. אז השאלה שלי היא מי מגביל את רוחב הפס שאני מקבל? חברת הכבלים, הספקית או שההגבלה נעשית דרך המודם? 10x
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בעבר כשלא היה לי ראוטר, הכתובת IP החיצונית הייתה גם הפנימית, כרגע המצב עם הראוטר שיש כתובת IP חיצונית של הספקית אינטרנט וכתובת IP פנימית שהראוטר מקצה (או לחילופין שאני מציב לפי המסכת קלט). כלומר בעבר הייתי יכול לגשת לאתר כך http://<ip address>/MyWeb/main.html מי שהבין את המצב ויודע את התשובה , אשמח לפתרון. תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש וכמו כן את הנתב המדובר. כרגע יש חיבור בינו לבין המודם והמחשב בצורה קווית (הם על אותו שולחן) הבעיה שלי היא שאני רוצה שיהיה חיבור אלחוטי בינו לבין המחשב הישן שלי ואני לא מצליח . בשניהם יש מערכת הפעלה win 7 (64bit) במחשב החדש הכל תקין, יש לי לוח עם ישן על המחשב הישן GA-M61PMS2 ויש בעיה עם ה local area conection יכול להיות בגלל שהויינדוס 7 לא נתמך טוב על ידו? ניסיתי להתקין דרייברים אך שום דבר לא השתנה גם מקודם הייתה לי בעיה איתו ולכן תמיד נשארתי איתו על ווינדוס אקספי. אני לא כל כך מבין בזה אבל האם אני יכול לקנות כרטיס רשת חדש ודרכו המחשב הישן יתחבר לנתב שלי? או שאולי צריך להחזיר לגירסה של XP ? (הלכתי על וינדוס 7 בישן גם כן כי ראיתי שהיה רשום כ…
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי לכולם . שאלה למבינים . ברשותי סטרימר מסוג אקסטרימר שמחובר ברשת למחשב דרך נתב ROTAL RTA1025 . האקסטרימר מחובר לנתב בכתובת 10.0.0.2 ( מוגדר באופן סטטי ) כשהמחשב מוגדר כ 10.0.0.1. יש שני מכשירים נוספים שתופסים את הכתובות עם הסיומות 3 ו4 . כולם מחברים לראוטר ברשת קווית ובכבלים מוצלבים . אני משתמש במערכת הפעלה WINXP עם SP3 ועם חומת האש של NOD בגרסה 4.2 ששודרגה לפני כמה ימים . כמו כן לא מזמן שידרגתי את האקסטרימר לגרסה 2.3.1 החדשה ביותר . עד לפני כמה ימים ראיתי את הדיסקים שמחוברים למחשב ברשת ( כולם הוגדרו כSHARED ) דרך האקסטרימר ללא בעיה . היום גיליתי במקרה שהאקסטרימר פשוט לא מזהה אותם יותר . המחשב אגב מזהה את האקסטרימר בלי בעיה ( אומנם התקשורת איטית אבל יש זיהוי ) . מה שאנ…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיסי רשת השתמשתי באשף הוא אומר שאני מחובר למחשב השני אבל אני לא יכול להחליף קבצים ולהשתמש באינטרנט שלו למה???
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור, זה פשוט המחשב הראשון שלי עם ווינדוס 7 הגדרתי חיבור רשת עם הצפנת WPA - PERSONAL כמו שבראוטר מוגדר הכנסתי את הסיסמא ואת סוג ההצפנה AES וזה לא מתחבר לי בראוטר אני רואה שמוגדר לי תדר 12 שרץ על 2.467 במחשב אני לא יודע איפה להגדיר את זה, זאת הבעיה? איפה מגדירים את זה? עוד רעיונות? נתב לינקסיס wrtgl54 לא עבר שום עדכון או משהו כזה תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי יש לי כמה מחשבים בבית שאחד מהם הוא סוג של שרת אחסון כזה בעל נפח גדול מאד עם XP סימנתי את כל המחשבים על אותה קבוצת עבודה שלכל אחד שם והתחלתי לשתף כוננים ותיקיות. הכל עבד יפה עד לרגע שפתאום איני יכול להכנס למחשב האיחסון שלי משום מחשב ברשת. וכאשר אני מנסה אני מקבל הודעה כמו בתמונה.. אבל!! ממנו אני כן יכול להכנס לכל מחשב אחר!! מה הבעיה יש למישהו מושג היכן אני מסדר את זה שוב חברים תודה לעוזרים אחרת אני יצתרך להתקין הכל מחדש בגלל שטות כזו!! [attachment deleted by admin]
-
- 36 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת כמה דברים אני ממש צריך עזרה יש לי פיירבוקס במקומה למטה ומיני פיירבוקס בקומה השניה ובקומה השלישית אין כלום כרגע אינטרנט של הוט והוט נט 100 מגה. חשוב לי לציין שהחלפתי את כל הכבלים בבית שמחוברים דרך lan לכבלים של cat 7 מסוג stp 2. בקומה השלישית רציתי לשים ראוטר שהיה לי של tp link ולהפוך אותו ל repeater אבל משום מה זה לא הצליח לי פשוט לא עבד לי העסק נכנסתי להגדרות ובחרתי אופציה של repeater וזה ביקש שם כתובת IP וכתובת MAC אבל הייתה אופציה של חיפוש כזה ושם בחרתי ברשת של הפיירבוקס ברשת אבל זה לא הראה שום שיפור בקליטה או במהירות יש סיבה לכך ? אולי צריך מוצר יעודי לדבר הזה ? 3. יש לי רק רשת אחת בבית הבנתי שמומלץ לשנות ל 2.4 ו 5 ובעצמם סוג של לפ…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-