עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ozi123,

הנתב אלחוטי מחובר באופן קווי לראוטר של בזק , ומפיץ אינטרנט אלחוטי . אני מחובר לנתב הרגיל כלומר זה שמחובר באופן קווי לנתב של בזק. הבעיה שלי שהמהירות הורדה ממש איטית, למשל גם סרטונים ביוטיוב הוא מנגן אבל לוקח לו ממש הרבה זמן לטעון אותם שבמחשב בעצם זה עולה במהירות גדולה. אני מחבר מכשיר שנקרא MEEGOPAD לנתב אלחוטי , זה המכשיר שעושה את הטלוויזיה כמו מחשב אשמח לעזרה תודה. אגב עשיתי בדיקת מהירות דרך ההמיגו וזה מראה הורדה על 1.43 ןהעלאה 2.90, ויש לי מהירות של 40 מגה בבית

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. Started by רמי אשכנזי,

אם למשל יש בדף האינטרנט שידור וידאו מסויים, איך אני יכול לדעת מה הכתובת RTMP שלו?

• 16 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. אשמח לדעת אם למישהו פה יצא להתנסות עם unlimited ברעננה. איך איכות האינטרנט שהם מספקים (האם זה באמת 100/100 או שזה "עד 100" ובתכלס זה איכות השירות גרועה?), האם החיבור ללא תקלות ואמין? בנוסף אשמח לדעת מה אתם חושבים על החבילות המאוחדות של תשתית+ספק שעכשיו יצאו באותם פרמטרים. במידה והנושא מתאים יותר לפורום צרכנות אז אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. שלום לחברים. לאחר שדרוג בתשתית הוט למהירות של 30מב, קבלתי ראוטר אלחוטי. אני ממש, אבל ממש לא מרגישה שלמה עם מכשיר כזה שפולט קרינה. הייתי רוצה לבטל את הwifi או יתרה מכך לרכוש מודם קווי שאינו wifi. אז 2 שאלות: האם ניתן לבטל את הwifi בראוטר הקיים אצלי, קבלתי אותו מהוט, של tp-link עם שני אנטנות. האם יש מודם קווי שיכול להתמודד עם מעל 30מב? - מישהו יכול להמליץ או לתת קישור בבקשה? תודה ובוקר טוב.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by ykg,

היי, יש לי בעיה שהמודם שלי (שאליו מחובר הראוטר האלחוטי) לא מספק קליטה טוב בחלק מהחדרים, הוא נמצא בממ"ד ואין לי אפשרות להוציא אותו משם. חשבתי על לנסות את הקופסאות שאמורות להעביר Ethernet על גבי רשת החשמל. היה לי ניסיון לא משהו איתן לפני שנה. חוויתי ניתוקים וחוויה לא כל כך טובה. אבל זה היה מיצרן אלמוני שקיבלתי ממשהו במתנה. נניח ואני מוכן להשקיע בזה קצת יותר, למשהו יש המלצה לדגמים טובים שבאמת עובדים טוב ויצליחו לתת לי חווית שימוש בחדר המרוחק? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. לאחרונה עברתי לשילוב HOT & בזק בין לאומי 100 מגה, ואף על פי שעל הנייר אני באמת מקבל 100 מגה, יוטיוב לפעמים לא סוחב... האם זה משהו מוכר ?

7. שלום לכולם, קניתי היום את הנתב TL-WDR4300 ואני רוצה לעשות ברידג' כך שה- VVG2000 שיש לי מבזק יהיה רק מודם. האם אוכל לקבל הוראות איך לעשות את זה, או אולי לינק? תודה רבה עריכה: לא יודע אם זה משנה אבל כרגע אני עם תשתית בזק וספק נטוויז'יון, 100 מגהבייט.

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. שלום, צצה לי בעיה חדשה במחשב שלי, אתמול התחלתי להרגיש איטיות בגלישה באינטרנט, עשיתי בדיקת מהירות וראיתי שאני מקבל 15 מגה ו0.92 העלאה ופינג נורמלי 5... (RA). בדקתי בחיבור ישיר במחשב הנייד שלי ושם קיבלתי כמו שצריך, במחשב אחר שגם על WIFI קיבל 60 מגה (לפני הבעיה הייתי מקבל 76 מגה) ורק אצלי במחשב יש את הבעיה הזו.. מה לעשות ? הכרטיס רשת שלי tp-link tl-wn822n עריכה: הצלחתי לסדר את זה ! איך לא חשבתי על זה קודם.. מסתבר שהתכונה CFO SPEED גרמה לכל זה.. אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  9. כיצד לעשות Enable ל UPNP בראוטר של 012 SmartBox? תודה לעוזרים D: - - - תגובה אוחדה: - - - בבקשה מהרר פשוט זה דחוףD,

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by b3ta0,

לאור השינויים לאחרונה אשמח אם מישהו יעשה סדר באפשרויות הקיימות מה זה אומר שחברה מסויימת מציעה כיום ספק+תשתית ביחד? האם זה אומר ספק+תשתית מאותה חברה, או כמו שהיה פעם, ספק X + תשתית Y פשוט מחיר יותר זול? וכמובן, מהן האפשרויות הקיימות (חברות, ספקי אינטרנט ותשתיות קיימות/עדיפות / ספק+תשתית יחדיו) וגם, איך אני יודע אם אני יכול לקבל מהירות של 100 מגה (יש אתר לבדוק אם יש תשתית (תשתית של איזו חברה?) באיזור מגוריי? תודה

11. היום קניתי D-Link 6740U מזיגזג מחשבים. חיברתי אותו והפכתי אותו ל-Bridge (מודם בלבד) עם הראוטר שלי (TP-Link TL-WDR4300) והכל עובד מצויין. אני במהירות Top 100 (בפועל כ-57 Mbps בגלל מגבלות תשתית, זה היה ככה גם עם הראוטר של בזק). http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199&products_id=21313 ראיתי את הראוטר הזה גם בחנויות אחרות דרך זאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=885045 בקיצור, למי שרוצה לקנות ראוטר משולב מודם VDSL2 חדש, לא מעוניין לקנות מיד שניה או להזמין מחו"ל ולא רוצה לקחת סיכון עם דגם סיני של חברה עלומת שם (Kasda), זאת לדעתי אפשרות טובה.

12. שלום לכולם קיבלתי ראווטר של DLINK מדגם 6850U חיברתי אליו DOCK של 2 הארד דיסקים עם USB3 אני נכנס לממשק של הראוטר ובוחר באופציה של STORAGE DEVICES אבל העמוד לא עובד. ניסיתי גם בכרום וגם בIE בשניהם אני מקבל הודעה PAGE CANNOT BE DISPLAYED יש מצב שבזק פשוט סירסו את האופציה הזאת? מצד שני מופיע לי מיקום רשת חדש במחשב שלי עם השם של המודם אבל בפנים יש 3 תקיות של מוזיקה, תמונות ווידאו. שאני פותח למשל את התמונות הוא מתחיל לסרוק לי את התמונות שיש לי על 2 הכוננים... כנ"ל לגבי הוידאו והמוזיקה. זה ממש לא מה שאני רוצה.... יש אפשרות להפוך את הכוננים האלה לכונני רשת רגילים שאפשר לגשת מכל מחשב ברשת?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום! יש לי מחשב ראשי שקולט אינטרנט דרך כרטיס רשת אלחוטי וישי עוד מחשב אני רוצה לחבר לאינטרנט באופן זמני דרך מחשב הראשי השאלה איך אני עשה את זה עם כבל רשת? הם יש הגדרות מיוחדות? או שרק לחבר בניהם?? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. בעקבות רפורמת ה-"שוק הסיטונאי", המאפשרת לספקיות האינטרנט (ISP) לשווק חבילה משולבת של תשתית תקשורת ושירותי אינטרנט, נוצרה בשוק דרישה למודמים VDSL התומכים במהירות של 40M ומעלה בתשתית בזק. הזמינות של מודמים VDSL בשוק החופשי, הן בארץ והן בחו"ל, היא מאוד נמוכה ולכן הפתרון היחיד לצורך זה הוא בדמות מוצרים משולבים, הכוללים מודם VDSL ונתב. על מנת להקל על צרכנים המעוניינים לרכוש מוצרים מסוג זה הכנתי רשימה מפורטת של דגמים הניתנים לרכישה בארץ ובחו"ל. דגמים אלה תומכים ב-VDSL2 במפרט הנתמך על ידי בזק (G.993.2). http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. לפני כמעט שלוש שנים, שמיכאל גולן פתח במהפיכת הסלולר, לא היה ספק - השוק הולך להשתנות וחברות הסלולר הותיקות נכנסות למשחק חדש לחלוטין. לעומת זאת, מידת ההצלחה של מהפיכת "השוק הסיטונאי" נתונה במחלוקת רבה. ישנם כאלה, כמו אמיר טייג מדה-מרקר, שחושבים שהשוק הסיטונאי עומד לפגוע אנושות בבזק. לעומתו, אבי וייס מטלקום-ניוז, חושב שבזק רק תצא מחוזקת מהמהלך הזה. מה אתם חושבים? דעתו של אמיר טייג - http://www.themarker.com/technation/1.2572177 דעתו של אבי וייס - http://www.telecomnews.co.il/%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9B%D7%9D-%D7%91%D7%AA%D7%97%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%94%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A0%D…

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  16. היי,אני מחפש בנרות נתב/מודם סלולרי 3G ,שהוא גם יציאה לקו טלפון כדי לחבר מכונת פקס רגיל לשליחה וקבלה למשרד קטן. מכיוון שהשוכר עושה בעיות עם קו רגיל (תשלום גבוה לבנק דקות והוא לא מאשר התקנת קו נפרד) , לכן אני מחפש נתב שיאפשר בין היתר גלישה קלה אבל בעיקר קו טלפון ללא תלות בתשתית (בזק/הוט) . בעבר חברות הסלולר נראה לי מכרו כזה אבל כיום כבר לא. אשמח לקישורים ושמות של נתב כאלו. מצאתי בארץ 2-3 בודדים ,עם אחריות קצרה והחנות עצמה לא יודעת אם זה באמת אפשרי. http://www.laptopcharger.co.il/site/Shop/manufacture/manufactureCat.asp?depart_id=154640&manufacture_id=17300 בבקשה אין צורך להציע הצעות של פקס2מייל ואתרים לשליחת פקסים זה נועד למשרד קטן לאדם מבוגר שלא מבין הרבה בטכנולגיה. תו…

• 2 תגובות
    • 6.5k צפיות
  17. Started by mistaarvim,

אהלן, יש לי ראוטר של הוטבוקס ואינטרנט 100 מגה בבית, יש לי יחידה מחוץ לבית ואני מעוניין שיהיה לי שם אינטרנט קווי ואלחוטי בנוסף לבית. העברתי כבל רשת ישיר מהבית ליחידה. אני צריך המלצה לראוטר שיהיה מחובר ביחידה, חשוב שיהיה לו חיבור קווי מהר הוא הולך להיות מחובר לטלוויזיה שיש לה xBMC\פופקורן ותזרים תכני HD, ולפלייסטיישן 4 למשחקים ברשת. ובנוסף שתהיה רשת אלחוטית מהירה שתתמוך ב100 מגה. אודה לכם על המלצות בנושא.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by MisterL,

שלום לכולם, זקוק להתייעצות בנוגע לחבילת אינטרנט, עד עכשיו היה לי 40/3 בבאנדל עם בזק בינלאומי + בזק, משלם כ-114 ש"ח. עברתי דירה, שם התשתית (בזק) לא יכולה "לתת" 40/3, לכן הוחלט לעבור לHOT, במבצע באנדל מול בזק בינלאומי של 30MB הורדה וקצב העלאה של מינימום 1.5MB עד 3, ב-109 ש"ח לחודש. ראיתי שלחברת "אקספון" יש מבצע של ספק + תשתית ב100 ש"ח אך שמעתי שמבוססת על תשתית בזק, האם נכון ? בכ"א, אשמח לשמוע על המלצות נוספות / דברים נוספים שלא חשבתי עליהם שעליי ללכת לכיוונם, תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by סעדה,

יש אפשרות להתחבר מהפלאפון לwifi ולפתוח בפלאפון הוטספוט דהיינו טיטרינג שיאפשר לי להתחבר דרך הפלאפון לwifi? נקלעתי למצב בו אין לי אנטנה לwifi מהלוח אם אז אני חשבתי שזה יכול להוות פתרון לסופש. זה אפשרי או שזה יהיה מהאינטרנט של הפלאפון ההוטספוט?

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by Gico,

האם לתת אותו SSID ל-Dual Band? האם יש משמעות כלשהי לכך? תפעולית נראה לי שיהיה לי יותר קל להבדיל בין הרשתות אם שמן יהיה שונה.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. שלום לכולם, כיום המבצע שהיה לי עד היום לבזק נגמר ואני משלם לתאבי בצע 110 שקלים ל 15 מגה בלי תשתית (היום אני מתחיל לשלם ככה כי אני לקוח משומש). בכל מקרה עד היום היה לי ראוטר של בזק d 2760 u אך הבעיה שהוא לא תומך במהירויות שגבוהות מ 15 מגה . רק המודם זה "KW-5212" יכול לתמוך במהירות של לפחות 100 מגה ? שאלה קטנה שלא הבנתי ,"ראוטר " זה נחשב גם ראוטר וגם מודם באותו אחד? אני לא ממש מבין בזה , מצטער. מה אני רוצה בעצם? ראוטר שיכול לתמוך במהירויות של לפחות 100 מגה בבזק , שיהיה יציב עם טווח קליטה רווח. מחיר כמה שיותר זול, עדיף עד כ 200-300 ש"ח. כמובן שאני אעבור לאקספון ברגע שיהיה לי את הציוד הנדרש וישלם 99 ש"ח. ניסיתי לחפש בפוסטים של אנשים אחרים אבל מצאתי המלצה חד משמעית…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by ezio.aditora,

שלום יש לי DVR שנמצא במרחק מאה מטר מהראוטר יש לי כמה שאלות א. האם כבל רשת cat5 אפקטיבי במרחק הזה (עם התחשבות במגבלות הראוטר) כי חיפשתי ברשת וחלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא ב. האם חיבור סוויץ בין הראוטר לDVR יפתור את בעיית הטווח? ג. בהנחה שאני מחבר סוויץ האם זה משנה באופן כל שהוא את צורת הגדרות הIP והפורט פוורורדינג? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. אז ככה, אני מנסה לעשות סטרים בTWITCH עם איכות של 720 ו30 FPS ופשוט לא מצליח. האיכות זוועתית כי מהירות העלאה שלי לא יציבה בכלל. אני מסתכל על הריבוע הקטן בתוכנה של הסטרים (OBS) וכל הזמן יש לי את הצבע הצהוב ולא הירוק למרות שהוא משתמש רק ב 1800KB ובפועל יש לי 3MB.. יש הגדרות שיסדרו את זה ? אם הפתרון רק הגדלת מהירות העלאה, מה המחיר של זה ?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by elia_lan,

הראוטר שלי כבר לא מתפקד כמו שצריך..כנראה שהזמן עשה את שלו.. ואני רוצה לקנות ראוטר חדש..יש לכם המלצה על ראוטר טוב שאתם מכירים?(משהו פשוט וטוב) ואיפה אתם מציעים לקנות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. חיפשת קצת בפורום אבל לא ממש מצאתי ראוטר מומלץ. אני מחפש ראוטר דואל בנד עם תמיכה בAC שנותן טווח יחסית גדול ויציבות. החיבור של הראוטר יהיה לHOTBOX של הוט (חוטית) שמשמש כרגע גם כראוטר ומודם אבל אהפוך אותו למודם לאחר הקנייה. החבילה שלי בהוט היא של 100 מגה. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים