רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אין לי שום ניסיון עם XBMC ופשוט ראיתי לזה פרסום איפשהו. האם באמת אני מוריד את התוכנה הזאת למחשב, ואז יכול לראות כמעט כל סרט או סידרה? נשמע "טוב מדי מכדי להיות אמיתי"... האם זה באמת ככה? ו.. האם אין וירוסים כמו באתרים אחרים שבהם אפשר לראות סרטים? תודה!
-
- 18 תגובות
- 7.5k צפיות
- 1 follower
-
-
Hello guys is anyone having slow internet on the isp xfone ? i have a 100mb and i'm only getting about 30- 46 mb Max i called them but with no use
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את את הראוטר של שיואמי לראוטר של בזק מה ההגדרות שאני צריך לעשות בראוטר של בזק כדי לעבוד עם שיואמי?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר בפשטו הוראות התקנה ל Xiaomi AX1800. הראוטר מגיע עם הוראות בסינית ולא מצליח להסתדר. תודה NAT
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי, ההורים הולכים להתחבר בשעה טובה לסיבים של סלקום (תשתית בזק, אז אולי בעתיד יעברו לפרטנר\בזק) החיבור יהיה 1000\100. כרגע הם עם תשתית של הוט עם הוטבוקס ישן ו-TENDA NOVA MW3. חשבתי לקנות להם Xiaomi AX3200\Redmi AX6S (ראיתי שהרבה אנשים אומרים שעדיף את הסיני, האם זה נכון? כי הממשק WEB באנגלית נראה לי עדיף מצד שני שמעתי דברים סותרים לגבי הביצועים. חלק אומרים שהסיני יותר טוב וחלק אומרים שזו אותה החומרה בדיוק). מה שכן ראיתי זה שאפשר להתקין OPENWRT על ה- Redmi AX6S ולא על ה- AX3200 נכון לעכשיו. השאלה האם יהיה אפשרות לעשות MESH עם OPENWRT? גם יש מקומות שקראתי שמשום מה להתקין את זה מוריד את הביצועים. לא יודע אם זה נכון. בכל אופן הבית הוא בי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מישהו עבר עם הראוטר של שיומי? המחיר שלו רק 150 ש"ח. המשלוח חינם יש לו ציון של 4.9 בגיר בסט http://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_497233.html
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה את הראוטר הזה: https://xiaomi-mi.com/wifi-routers/xiaomi-mi-wifi-router-hd-1tb-black/ מישהו יכול לתת עליו חוות דעת? איך הוא ביחס לראוטרים הטובים של 2017 כמו Asus RT-AC88U לדוגמא... ויותר חשוב, איך אני מביא אותו לארץ בלי שיחרימו לי במכס? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמעט שבוע הגיע אלי (סוף סוף) הראוטר החדש של Xiaomi, חייב לומר שבחירת ייבוא המשלוח דרך "דואר ישראל" ולא דרך חברת משלוחים פרטית כזאת או אחרת הייתה מקרית לחלוטין. המוצר הוזמן דרך GearBest ויאמר לזכותם שקיבלתי את החבילה בזמן שהובטח לי. כפי שודאי רובכם יודע, הנתב הזה עובד בתדר 5Ghz והוא נתמך בכ-40 ערוצי תקשורת, דבר אשר מפוקח ע"י רגולטורים של משרד התקשורת (שלא היה לי מושג שקיים גוף כזה, לפני כן) והוא נאסר לשימוש בארץ, הגיע עם מכתב אזהרה "הודעת דחייה לייבוא ציוד" אך מה שחשוב הוא שהמוצר אצלי בסופו של דבר, למרות הכל. כעת אשמח לברר ולהתייעץ כיצד להתקין אותו, שבוע הבא אני עובר דירה ואני מחליף את Partner ל-בזק (מבחינת ספק). …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצליח גם להתקין את החייגן של 014 וגם להגדיר חייגן ידני מה שקורה זה החלק האפור שלא ניתן להמשיך משם הלאה (מצורפת תמונה) חשבתי אולי זה הפיירוול שלי SYGATE אבל גם כאשר הסרתי אותו לבדיקה לא עזר ... .מישהו יודע איך לסדר את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נטבוק (נייד) עם XP HOME ואני מעונין להתחבר איתו למחשבים של ויסטה ע"י רשת AD HOC וזה לא מצליח. נכון לעכשיו אני יוצר AD HOC בויסטה : XP HOME מראה מחובר וויסטה לא רואה שום דבר שמחובר
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
למזלי נפטרתי מה XP והתקנתי לי פה WIN2K PRO אבל הדיון הזה נפתח בשביל חבר שלי שמשהו מאוד מוזר קורה עם האינטרנט שלו, בכל אופן זה הסיפור, כמו רבים מאיתנו גם הוא משחק ברשת CS אבל אין כל כך קשר למשחק, אחרי דיי הרבה זמן עם 56K הוא עבר לADSL, המודם הוא ALCATEL HOME TOUCH עם כרטיס רשת כמובן וחיבור של 012 0.5Mbit, המחשב שלו היה p3 450, voodoo 3 3000 , 192 SD RAM ואיזה כרטיס קול מסתורי מהמאה הקודמת ;D בקיצור היה לו XP והפינג קופץ 60-140 אפילו 200, טוב אז חשבתי שזה בעיה של ה XP + ADSL אז עדכנתי לו דריברים נסיתי לסדר את כל האפשרויות וכל העידכונים בשביל המחשב אבל הפינג קופץ, לא ידענו מה לעשות אז בגלל שהמחשב היה גם ככה גוסס החלטנו לפרמט להתקין WIN2K PRO ולהתחיל מחדש, טוב אז פירמטנו והת…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לום לכולם, קניתי סטרימר ב"מבצע" של באג, סטרימר XStreamer SideWinder עם אנטנה תומכת בתקן N היו לי המון קיטועים ואמרו לי שאני צריך רשת תומכת 802.11N ולי יש ראוטר של Level One תומך G. נאמר לי לקנות ראוטר תומך רשת N שאלה: האם יהיה שינוי ? האם הסטרימר יעבוד יותר טוב ? שאלה: יש לי דסקטופ שמחובר ישירות לראוטר - האם החיבור מול הסטרימר יעבוד בתקן N ? שאלה: יש לי לפטופ עם 802.11g האם הוא עדיין יוכל להתחבר לרשת האלחוטית ? האם תהיה השפעה על איך שהסטרימר יקבל את המידע ? תודה חנן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו הצליח להישתמש שם במצב של ה Super Webcam Mode ? חשבתי שלא עובד לי בגלל שאני עובד עם ראוטר , אחרי זה עשיתי חיבור ישיר כך ש ה IP יהיה על המחשב עצמו ועדיין לא מצליח להפעיל את המצב הזה ... האם זה עובד גם דרך H.323 ?
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
עכשיו זה 700mb מחולק בין כל המשתמשים של בזק בינלאומי..
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אמממ.... אני קראתי קודם את ההודעה הזאת שבמוקד 199 משקרים לאנשים בפנים, אתמול אבא שלי צלצל לYES כי רצינו להתחבר לWOW, אני רוצה לשאול את אלה שיש להם כבר YES+WOW, בבקשה, יש בעיות עם ההתקנה, מה בקשר למודם, כרטיס רשת? לפבי המחירים הם גם שיקרו? בבקשה תעזרו לי כבר הזמנו
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני עושה YES WOW ממש עכשיו הזמנתי מהסיבה הפשוטה שזה יוצא לי יותר זול מלהשאר בחיבור 56K רגיל עכשיו עלפי מה שהבנתי הם מתקנים לך מודם USB חיצוני כאשר החסרונות של מודם USB חיצוני הם תפיסת משאבי מערכת גדולה יותר מאשר מודם פנימי ובנוסף צורך ב ROUTER אם רוצים לשתף את האינטרנט. 1. האם אני צודק? 2.מה הן הפלוסים של מודם חיצונים אם יש ? אוקי עכשיו אני רוצה בעיקר לשאול אותכם אם יש דרך שYES יתקינו לי מודם פנימי במקום החיצוני ומה אני צריך לבקש מהם בשביל זה?? קחו בחשבון שאני רוצה שהטכנאים יעשו את העבודה כי אין לי זמן להתעסק עם זה.. ועוד שאלה זה אומר שאני צריך עוד חריץ PCI נכון או 2 בשביל כרטיס רשת גם?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני מחובר לADSL, ועם החבילות החדשות בכבלים (1.5\256 ב95 שקל אם אני לא טועה כשאני משלם בערך 80 על 750K כרגע) זה נראה משתלם לעבור. האם אני יכול להתחבר לאינטרנט בכבלים בעוד שיש לי חיבור טלוויזיה של YES בבית?(ולא, אני לא רוצה שיבואו וישברו לי את כל הקירות ויתחילו להתעסק עם כל החיווט בתוכם) עוד משהו שעלול לגרום לבעיות זה שיש לי בבית רשת אלחוטית ואני מתחבר דרך הראוטר, אז אם יש צורך בחייגן אני לא אתחבר אליהם. הראוטר(COMPEX 27G) תומך ב Static IP Address Dynamic IP Address PPP over Ethernet PPTP ואני חושב שיצא לו עדכון שתומך בL2TP או משהו כזה, אבל אני לא סגור על זה כרגע.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
סוף סוף משהו מתחיל לזוז פה! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3690110,00.html
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום .. כל פעם שאני רואה סרטונים בYOUTUBE שאר האתרים לא מגיבים אי אפשר לגלוש... הכל נתקע... וזה לא קשור למחשב.. המחשב חזק מספיק! יש לי ראוטר של LINKSYS וגם שאני מנתק אותו ומחבר רק תמודם של בזק זה עדיין קורה .. אז זה לא הראוטר.... מה אפשר לעשות ? המודם AZTEC 600E לא עומד בעומס??? בדיקת הורדת תקינה הכל תקין..
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
YOUTUBE לא עובד היום משום מה. קורה לעוד מישה או רק לי?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר יומיים שחלק מלקוחות הוטנט לא יכולים לצפות בyoutube. ונראה שאפילו לתפוס אותם בטלפון אי אפשר. בושה וחרפה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוידאו הזה מסביר כיצד למפות כונן רשת. ... חיבור כונן חיצוני USB לנתב. מאוד יעיל. וידאו למיפוי כונן רשת
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באופן רגיל, לא ניתן לטעון סרטונים ב-3 מחשבים וגם באייפוד. (כולם מתחברים דרך הספקית HOT-NET) יש לציין שכאשר משחקים קצת עם רזולציית הסרטון, הוא נטען. (לא משנה באיזו מהן בוחרם, העיקר לבחור) כשאני גולש דרך פרוקסי ליוטיוב הסרטונים נפתחים ב-JWPlayer, ונטענים בהצלחה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-