עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברים! אני מתמודד עם בעייה שקשורה לנתב שלי כבר די הרבה זמן ולומר את האמת אני חושב שנגמרו לי העצבים ואני מרגיש שאני חייב לעשות משהו בנידון כי כבר לא ניתן להחליק על הבעייה הזו בשל הנסיבות שלי היום. אני קניתי נתב של Linksys דגם WRT54GL לפני כחודש וחצי. הרעיון היה שהנתב ישב אצלי (יתחבר ישירות למחשב שלי) ודודה שלי (אני גר איתה) תוכל להתחבר בכרטיס רשת אלחוטי לאותו נתב ושנוכל לגלוש ביחד משני מחשבים שונים (היינו משתמשים עד אז באותו קו וכמו קופים מוציאים אחד לשנים את האינטרנט מהשקע ומחברים את המודם אחד של השני בעמדה שלו/שלה). בכל אופן מאז שחיברתי את הנתב יש לי רק צרות איתו. הוא מרבה להתנתק מהרשת, בזמן הורדות הוא היה בלתי ניתן לגלישה עד שעשיתי לו RESET והגדרתי אותו מחדש א…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by 1,

שלום לכולכם, בהמלצתכם קניתי את הנתב הנ"ל, באמת נראה ממש מצויין, הגדרתי את החייגן בהצלחה, הגדרתי את כל הגדרות האבטחה ע"פ המדריך בתחילת הפורום, הגדרתי WAP - TKIP, ביטלתי את הDHCP והגדרתי IP קבוע לכל מחשב. 3 המחשבים שמחוברים לנתב בכבל רשת התחברו לאינטרנט בהצלחה, והמחשב הנייד מתחבר לרשת אבל כשאני פותח IE או FIREFOX הרשת מתנתקת ומתחברת שוב, יש לציין שהפעלתי גם את הMAC FILTERING והגדרתי את הכתובת הפיזית של הכרטיס רשת האלחוטי וגם את מפתח הרשת, ולכן הוא באמת הצליח להתחבר, אך ברגע שכל תזוזה בתקשורת נעשית הוא מתנתק. יש לציין שהקליטה נמצאת על רמת טובה וטובה מאוד.

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by esaly,

היי חברה! הגיע זמן להחליף ראוטר אחרי כמה שנים טובות עם 3COM דגם B שלא היו בעיות!!! לאחרונה התחילה תופעה מוזרה של איטיות מהראוטר ונראה לי הגיע הזמן לקנות חדש... חשבתי על הWRT54GL של לינקסיס משום שאני צריך ראוטר טוב שיעמוד בעומס P2P כמו שצריך. הבנתי שזה ראוטר מעולה לפי התגובות, רציתי רק לשאול 2 שאלות: 1. אני מחובר עם הכבלים ו014 כספקית, יש לי IP קבוע...האם זו צריכה להיות בעיה? 2. יש לי די הרבה פורטים שאני פותח לכל מחשב, האם יש הגבלה למס מסויים של פורטים שאפשר לפתוח לכל מחשב? ובכלל, האם שווה כבר לקחת את הדגם החדש של לינקסיס שתומך בטכנולוגית N וMIMO? המון תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  4. Started by Pickaxe,

עד עכשיו השתמשתי בראוטר/מודם הזוועתי שחולק בזמנו ע"י בזק (Siemens SL2-141)... רק כי הוא הגיע בחינם. לפני כן השתמשתי בראוטר טוב בהרבה שבסופו של דבר שבק חיים. בקנייה של רגע קניתי את הLinksys WRT54GL מאחר והייתה תקופה שהוא קיבל ביקורות טובות מאוד (להבדיל מהWRT54G v5 עקב התרגיל המלוכלך של לינקסיס). חזרתי הביתה ולאחר שיטוט מהיר באינטרנט נתקלתי בהמון תלונות טכניות על הראוטר ובין היתר על ספק הכוח שלו. האם כדי להחזיר? אם כן, יש איזשהו ראוטר מומלץ, ברמת מחיר סבירה, התומך היטב בקושחות צד ג'?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני מכניס את הדיסק עוקב אחרי כל ההוראות עושה חיבור L2TP ולאיודע זה לא עובד לי כשזה מנסה לבדוק עם החיבור עובד זה רושם שלא.. אז מה הבעיה יכולה להיות לפי איך שזה ניראה על הראוטר הכל עובד נכון כנראה הבעיה משהו בהגדרות כשאני מתקין אז מה יכול להיות הבעיה שם? אולי איזה משהו שביקשו לרשום משהו L2TP SERVER ורשמתי שם אייפי 10.0.0.10 או לאיודע מה יכולה להיות הבעיה..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by sgsg,

יש לי שני מחשבים (עם ויסטה) ואת הראוטר הנ"ל. מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר והשני נמצא חדר ליד ולכן מחובר באופן אלחוטי. הבעיה מתחילה כשאני רוצה להעביר קבצים בין המחשבים. כאשר אני מנסה להעביר מהמחשב עם החיבור הישיר למחשב האלחוטי הקצב ממש ממש נמוך - 2 מגה במקרה הטוב, אבל בד"כ כמה מאות KB. לפי הווינדוס במחשב האלחוטי הקליטה נעה בין טוב-מאוד למצויין (מהירות 54-48Mb). לפי DD-WRT ה- Signal Quality בין 30%-40% נראה לי די נמוך מבחינת אינטרנט, אני חושב שזה די בסדר למרות שיכול להיות שהאימיול באלחוטי טיפה איטי. שכחתי לציין שהכרטיס הוא של EDIMAX - דגם PCI שיש לו אנטנה עם חוט.

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by iTK98,

טוב קראתי פה כל מיני חוות דעות על הקשוחה הזאת, ואני לא יודע לאיזה גירסה בדיוק היא התכוונה, אבל אני יכול להגיד שעם הקשוחה Tomato 1.07 החיבור בכבלים L2TP עובד מצויין. החיבור התנתק לי מספר פעמים (בעקבות BitTorrent/eDonkey) אז הייתי צריך להוריד את מספר החיבורים הפעילים וכרגע הכל עובד מצויין, אני מחובר כבר 7 שעות ברציפות (עם P2P עובד). מה שאני עוד יכול להגיד מנסיון, זה ש OpenWRT (הרוסי הלבן 0.9) לא מתחבר ל PPtP. נסתי בדרך גם כן את DD-Wrt שמאוד אהבתי, אבל אינו עובד כלל ב L2TP, ו ב PPtP מתחבר למספר שניות, ואז החיבור נופל. (הגדרת מספר חיבורים: Advanced >> Conntrack / Netfilter, ובתיבה הראשונה "Maximum Connections" תשנו את זה ל 172. אפשר לנסות יותר, אבל אני יודע שזה עובד לי …

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by EyalOnn,

שלום לחברי הפורום היקרים, מדובר על חיבור רשת ביתית אלחוטית של 2 מחשבים נייחים ונייד אחד בתשתית adsl ו-012 בבית גדול בעל שתי קומות. מעוניין בתמיכה עתידית בתשתית בכבלים, וישנה עדיפות בתמיכה למדפסת. ראיתי תגובה ב-zap שעל פיה יש בעיות ב-Edimax עם login עבור 012 (user@012), האם זה נכון? לא ברורים לי ההבדלים המשמעותיים ביניהם. אשמח לתגובות בנושא. תודה, אייל.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by As-21,

מתלבט בין שתיי הדגמים האלו WRT54GS WRT54GL מה לקנות ?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  10. שלום, קניתי את הראוטר הנ"ל וניסיתי להתחבר איתו עם הקושחה הרשמית של CISCO ללא הצלחה. התקנתי עליו TOMATO ואיתה כן הצלחתי, אבל התחושה היא שההורדה מה-HTTP איטית ממה היה לי דרך החייגן בוינדוס, ונוסף אחרי כמה דקות החיבור נופל. מישהו פה נתקל בבעיות דומות?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by omrij,

בשעה טובה ומוצלחת החלטתי להחליף את הראוטר המזדקן והדפוק שלי (D-LINK DI-614) לאור המון המלצות חמות בפורום החלטתי ללכת על הWRT54GL. הסיבה העיקרית שאני מחליף היא חוסר היכולת של הראוטר הנוכחי לתפקד עם רשתות P2P בצורה נורמלית אז כמובן, שכמה דקות אחרי שהזמנתי את הראוטר גיליתי את זה בויקיפדיה . מוצע לזה תיקון באתר של UTORRENT http://www.utorrent.com/faq.php#Special_note_for_users_with_Linksys_WRT54G_GL_GS_routers אבל מכיוון שאין לי כח להתחיל להתעסק עם שטויות וגם אין לי ממש זמן רציתי לדעת אם נתקלתם בבעיה הזו? האם הפתרון המוצע פתר אותה? אולי בכלל עדיף לבטל את ההזמנה ולקחת משהו אחר? יש לציין שאני לא צריך שום דבר מיוחד (האמת, גם לא את מה שה DD-WRT מציע) רק ראוטר יציב! ש…

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by tzolerguy,

יש את הגרסה הזו: Firmware Version: v4.71.1, Hyperwrt 2.1b1 + Thibor15c בהתחלה כשהורדתי אותה הכל היה מעולה יש שם מלא פונקציות בעיקר מה שחשוב לי זה אי פי סטטי וחיבור L2TP שעובד עם ברק אבל בזמן האחרון אני מרגיש שזה ניהיה בלתי נסבל הראוטר מאבד קישור לאינטרנט כל חצי שעה ופחות אני ממש משתגע ולפעמים רק REBOOT מצליח לגרום להתחבר שוב למישהו יש איזה גרסת קושחה אחרת שיש בה את אותן אפשרויות כמו אלו שציינתי כי אני חייב לעשות משהו ואני כבר לא יודע מה

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by tzolerguy,

מישהו הצליח להחליף קושחה ולהתחבר דרך L2TP ?? אני חייב IP סטטי

14. Started by tzolerguy,

אני לא יודע מה לעשות אני משתגע אני מחובר לברק בכבלים L2TP ואני חייב IP סטטי למחשבים ברשת הפנימית מה אני עושה דחוף דחוף דחוף

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by kisin,

יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לנתב WRT54GL והכל עובד בסדר גמור. אם אני אקנה עוד נתב WRT54GL ואשים אותו בסלון עם XBOX מחובר אז שני הנתבים יוכלו לזהות אחד את השני? או אם אני אנסח את השאלה בצורה אחרת - האם WRT54GL יכול לתפקד גם כACCESS POINT? כי אני רוצה לחבר את הXBOX בסלון לWRT54GL ולהשתמש בו כACCESS POINT, זה יעבוד?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Metuskal,

שלום. לאחרונה התחלתי להתשתש בתוכנת השיתוף ביטורנט על הרשת הביתית שלי אשר מבוססת על נתב WRT54GL. לאחר זמן מסויים של פעילות הנתב מאבד קשר עם עם האינטרנט ולא ניתן לגשת לממשק שלו , למרות שהכתובות הפנימיות ברשת נשמרות. המקסימום חיבורים בתוכנה לע עולה על 100 ולאחר אתחול הנתב המצב חוזר על עצמו. אני מניח שנוצר עומס כלשהוא על הנתב ולכן הוא "'קורס". יצויין שהייתי טכנאי תמיכת רשתות בבזק בינלאומי בעבר ולא מצאתי שום הגדרה בממשק הנתב (4.30.7 מקורי) לא תקינה או שתוכל לעזור לי לתקן את העניין. האם יש צורך בהחלפת FIRMWARE ? האם יש הגדרה כלשהיא שתפתור את המצב ? תודה.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  17. שלום, לאחרונה רכשתי את הנתב הנ"ל, ולא הצלחתי להתחבר לאינטרנט בעזרתו. ניסיתי להתקין את Tomato (בהצלחה) אך בכל זאת הנתב לא התחבר על L2TP. מישהו הצליח להתחבר דרכו לאינטרנט בכבלים ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היבואן של Linksys החליט לייבא את דגם WRT54GL שמריץ לינוקס (בדומה לנתבים רבים) ומקבל גרסאות קושחה מצד שלישי. *חשוב לציין - קושחת DDWRT תומכת בדגמים רבים של נתבים (ובין השאר גרסאות שונות של WRT54G) . ניתן לבדוק תאימות עבור דגם נתב מסוים כאן *מחיר הנתב בארץ הוא בסביבות 480ש"ח~ 400ש"ח~ 350ש"ח~ 280ש"ח~ איך לעשות פלאש ל WRT54GL ? \ WRT54G V4 etc 1. להוריד מהאתר של DD-WRT את קושחת המיני והסטנדרט (או הVPN או ה VOIP לפי בחירתכם במקום הסטנדרט) 2. לגשת לממשק הוובי של הנתב ולחזור לFactory Defaults. 3. לעשות פלאש לקושחת המיני. 4. להיכנס שוב לממשק הוובי ולעשות פלשא לקושחה הסופית (סטנדרט \ VOIP \ VPN או לחילופין - אפשר להישאר עם המיני ) 5. זהו זה. 6. מומלץ לקרוא את …

• 9 תגובות
    • 11.3k צפיות
  19. Started by Homey,

רציתי לדעת אם WRT54GL תומך במודם כבלים ב 100% כי ראיתי אנשים שאמרו שהם לא בטוחים. בלי שינוי קושחה ובלי כלום, כמו שהוא בא עם החנות, הוא יעבוד טוב עם הכבלים בלי בעיות? אני רוצה רק תשובות של אנשים שיודעים/מנסיון, חבל לי לקנות את זה ולגלות שיש המון בעיות איתו בחיבור לכבלים תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  20. אני מחובר דרך הכבלים ו014 עלידי חייגןL2TP המחשב הנייח מחובר בלי בעיה הנייד לי מזהה את הראוטר ומראה שהוא מחובר עם עוצמת אות טובה מאוד אבל כשאני מנסה לפתוח דף אינטרנט אז הדף לא ניפתח גם המסנגר לא מצליח להיתחבר זה כאילו שהראוטר לא פתוח לWI LI ניסיתי כבר הכל ולא הצחתי גם היתקשרתי לתמיכה ולא עזרו לי אגב הנייד כן מיתחבר במקומות אחרים אם מישהו ניתקל בבעיה או יודע מה הפיתרון אשמח מאוד לקבל עזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  21. Started by avidan28,

שלום כולם ובוקר טוב קראתי את התרד'ים על הראוטר מבוסס לינוקס ואני עומד לפני רכישה אבל... מצאתי אותו ב 390 שקל בשופי.ובפנדה ב 474.מישהו כבר קנה אותו בשופי ?? יש רשמים לפני שאני מבצע רכישה או שכדי ללכת לפנדה למרות המחיר הגבוה? ה390 זו מכירה קבוצתית. http://www.shopy.co.il/ הרבה תודה . ;)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. איך זה יכול להיות?????? אין לי קירות ביטון או משהו קירות בלוקים רגילים והדלת פתוחה.. ואני עם המחשב הנייד בתוך החדר שלי ו100% גם ! WTF? קניתי כרטיס EDIMAX עם 3 אנטנות דרייבר אחרון וגם TPL LINK על USB שתיהם יש לי אותו קליטה... מה אתם אומרים יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  23. שלום, יש לי את 2650U של D-Link ולפני חצי שעה באופן מוזר האינטרנט התנתק 20 שניות וחזר לפעול, כשהIP שלי שונה, כאמור הראוטר התחבר מחדש לעוד IP משורת הדינאמיים של נטוויז'ן שבה אני נמצא, וכשניסיתי להכנס ללוח הבקרה של הראוטר ולכבות את הWIRELESS (תמיד מכובה אצלי) הוא לא קיבל את הסיסמא הרגילה של ADMIN ADMIN. חשבתי אולי איכשהו נפרץ הראוטר או שמשהו לא בסדר, עשיתי ריסטרט לראוטר, נתתי לו לנוח 10 דק' ועשיתי ריסטרט למחשב ועדיין הסיסמא והמשתמש הרגילים - ADMIN ADMIN לא פעלו. עשיתי RESET להגדרות המפעל לראוטר ונדהמתי לראות שעדיין, הקומבינציה שאיתה תמיד הייתי נכנס ללוח הבקרה לא פועלת! מזל שהראוטר הזה בא מבזק וכשמחזירים להגדרות מפעל יש בו הגדרה אוטומתית של בזק להתחברות לאינטרנט... יש ל…

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  24. Started by Omer Shamia,

x

25. Started by iveco,

X

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.