רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אז ככה הרשת שלי מחוברת בצורה ישירה בין שתי מחשבים ... בלי נתב ישנם האנשים שאומרים שזה לא עובד או שעובד על הפנים אבל בגלל בעיות תקציב זאת הברירה היחידה נגיד ככה. הרשת פעלה אצלי בלי שום בעיה עד לפני שבוע, עד שיום בהיר אחד האינטרנט נותק בגלל "עומס" (תודה בזק )... ומאז אין למחשב השני התחברות לאינטרנט לא ביצעתי שינויים כולשהם בהגדרות... ההגדרות הם הגדרות רגילות לרשת אינרטנט . מה שהכי מצחיק אולי גם עצוב שהמחשב השני שולח מידע למחשב שלי אך המחשב שלי לא מגיב ולא שולח לו מידע חזרה (אינטרנט במקרה שלנו) מישהו יודע אולי איך לתקן בעיה כזאת, אולי הצעה ליעול?
-
- 12 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום ! עבדתי ע'פ המדריך לשיתוף אינטרנט בעזרת ICS שנמצא כאן בסטיקי . הכל עובד נהדר , יש אינטרנט , ואני יכול לשתף קבצים בין המחשבים .. עכשיו הורדתי את ICS Configuration , וכשאני מפעיל אותה , אני מקבל את השגיאה הזו ( תמונה מצורפת ) . למה אני מקבל את השגיאה הזו ? מה לעשות ? להתעלם ממנה ? ובכלל , איך אני עובד עם התוכנה ..? תודה ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי קצת תקלות עם החייגן של האינטרנט, אז יש לי שני פיתרונות: 1) לעשות חייגן בעצמי (כבר פתחתי פה תרד על זה). 2) לעבור לאינטרנט בלי חייגן. האפשרות השנייה יותר עדיפה בשבילי בגלל שאני משתמש גם במערכת ההפעלה לינוקס, וזה יותר קל להתקין בה אינטרנט אם אין חייגן. אבל רציתי לדעת לפני זה אם יש חסרונות גדולים מדי לאינטרנט בלי חייגן? אני עם אינטרנט זהב בכבלים תבל דיגיטל (שאלתי את זהב ואמרו שיחזרו אליי מחר, אבל הם תומכים בזה).
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביצעתי חיפוש בפורום ובהמלצת אנשים ארכוש LinkSys WRT54GL. אני צריך לחבר שני מחשבים מרוחקים. אני מבין שאחד מהם יוכל להתחבר חוטית לראוטר ואילו המחשב המרוחק יתחבר אלחוטית. לא מצאתי המלצה עדכנית על כרטיס רשת אלחוטי כאן. תוכלו לעזור? באתר שאני רוכש יש את הכרטיסים הבאים ואשמח להמלצה מכאן, או מאתר אחר אם זה קריטי: http://www.tronics.co.il/category.asp?catcode=24 אין הגבלת מחיר. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ניסיתי להקים רשת ביתית עם שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים בעזרת המדריך שבפורום, אך ללא הצלחה : זה תיאור החומרה: כבל מוצלב 10 מטר, השרת: AMD 1500XP ATHLON 256MB ETHERNET 10/100 SB4200 SURFBOARD CABLE MODEM - MOTOROLA WINDOWS XP PRO HEBREW הלקוח: CELERON 733MHZ 128MB REALTEK RTL8139 WINDOWS XP PRO HEBREW הגדרתי את כל ההגדרות לפי המדריך שבפורום אך עדיין אין אינטרנט במחשב הלקוח המחשב הראשון מוגדר כ 192.168.0.1 והמחשב השני מוגדר כ 192.168.…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב להתחבר אליהם ורציתי לדעת: 1. לאיזה מהירויות הורדה אתם מגיעים אצליהם (בארץ ובחו"ל)? 2. איך הפינגים במשחקים אצליכם (שוב, בארץ ובחו"ל)? 3. איך השירות שלהם? 4. האם יש תקלות שמונעות גישה לאינטרטנט או שמאיטות את הגלישה לעיתים קרובות? תודה רבה לכל מי שיענה לי על שאלות אלו.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מסתובב הרבה עם מחשב נייד ומתחבר לכל מני רשתות אלחוטיות אבל יש מקום אחד שאני נמצא שם רוב הזמן ואני מתחבר דרכו במקום הקבוע אני רוצה להיות עם IP קבוע אבל שאני מתחבר לכל רשת אחרת אני רוצה שהIP ינתן בצורה רנדומלית יש דרך לעשות את זה? ואם כן איך? תודה...
-
- 12 תגובות
- 965 צפיות
-
-
טוב זה קצת מסובך אבל תנסו לעקוב. יש לי רווטר אדימקס רגיל, שעשיתי בו חייגן לברק, ועובדים בו שלושה מחשבים והכל בסדר. עכשיו אבא בא עם מחשב נייד וכרטיס אלחוטי, אז הביאו לא מהעבודה עוד רווטר של אדימקס אלחוטי וחיברנו אותו לאחד היציאות של הרווטר הרגיל. והרווטר האלחוטי מתחבר לנייד. ומאז יש כל מיני בעיות בשניים מהמחשבים הרגילים הם לפעמים לא מחוברים לאינטרנט ולרשת. ברגע שמנתקים את הרווטר האלחוטי מהחוטי הכל מסתדר. לחבר את כל המחשבים לרווטר האלחוטי זה לא אפשרות כי זה בלאגן בחוטים והכל רחוק אחד מהשני. נגיד במחשב שאין בו אינטרנט אם מנסים להיכנס להגדרות של רווטר 192.168.2.1 אז הוא נכנס להגדרות של האלחוטי למרות שהוא מחובר לחוטי! מה לעשות?!?!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מקווה שזה המקום הנכון - אם לא, מצטערת עד לפני שבוע הכל היה בסדר אבל מאז התחילו לקפוץ פרסומות שונות כמו: icanseek adulא friend finder travian אני משתמשת בפיירפוקס 3.5 וזה קופץ גם בו וגם באקספלורר. ניסיתי להשתמש בספייבוט ואד-אוור, לסרוק עם האנטי וירוס ואפילו לעשות שחזור מערכת - אבל כלום. אפשר עזרה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בחדר מחשבים בעבודה אני רוצה לסדר תפיירול של הנתב אני נכנס דרך http://10.0.0.2 קופץ החלון להכניס יוזר וסיסמה אני לא יודע איזה נתב ... הוא תקוע בקיר למעלה בקופסא סגור אטום בלי לדעת פרטים עליו מה עושים? ברשת יש כ 20 מחשבים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי שני מחשבים המחוברים בניהם בכבל מוצלב מחשב א מצליח להתחבר למשחב ב בREMOTE DESKTOPE אך מחשב ב אינו מתחבר למחשב א והוא מציג הודעת שגיאה "THE CONNECTION WAS ENDED BECAUSE OF A NETWORK ERROR PLEASE TRY CONNECTING TO THE REMOTE COMPUTER AGAIN" בשני המחשבים לא מופעל פיירול ובשני המחשבים מאופשר האפשרות של REMOTE DESKTOP תודה לעזורים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ואני רוצה לעשות ביניהם רשת אלחוטית אין לי שמץ אפילו איך להתחיל לעשות את זה מודם alcatel ADSL שני מחשבי פנטיום 4 עם ווינדוס אקס פי מישהו יכול בבקשה להדריך אותי מה אני צריך לקנות ולעשות בשביל שתהיה לי רשת טובה ונורמלית? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 933 צפיות
-
-
צריכה עזרה אני מחפשת כרטיס רשת אלחוטי ולא יודעת מה לבחור אני רוצה משהו ממש חזק שיקלוט מכמה שיותר רחוק הבנתי שאלה בסגנון הזה טובים: https://he.aliexpress.com/item/ALFA-luxury-AWUS036H-high-power-network-usb-adapter-wifi-antenna-wireless-lan-card-cheap-free-shipping/32402605538.html?spm=2114.010208.3.29.Fvp9ta&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201602_3_10017_507_401,searchweb201603_9&btsid=5cad3d87-28f9-4ad0-a48b-f3ec52e04b6b אשמח לקבל המלצה טובה וגם אם זה מתאים לארץ?
-
- 12 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
נמאס לי מהאיטיות של הרשת (האלחוטית) אצלי בבית. אני זוכר שכשעבדתי בחברה עם רשת תקינה, תמיד חשבתי שרשת זה משהו במהירות של דיסק. עכשיו אצלי זה ממש לא ככה, ואני צריך להעביר כמויות ענקיות של אינפורמציה בין המחשבים (למשל מכונות וירטואליות של עשרים גי'גה) שיושבים בחדרים שונים והאיטיות של הרשת פשוט פוגעת לי בתפקוד. מישהו יכול קודם כל לתת לי מושג לגבי קצבים - דיסק לעומת רשת אלחוטית לעומת סוגים אחרים של רשתות? דיסק אופטי אני יודע שסדר גודל קצב הכתיבה שלו זה 100MB/Sec. מה לגבי סוגים שונים של רשתות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה. התשובה מהווה חשיבות מאוד גבוהה בשבילי!! אני שעות מנסה למצוא מידע שימושי בנושא הזה באינטרנט ואני לא מוצא שום דבר מועיל!! אז אני ממש ממש ממש אודה לעוזר הנכבד. מה זה classless ip ? אם אפשר בבקשה הסבר בעברית, ולא להפנות אותי לאתר כלשהו כי עברתי על כל אתר אפשרי.. אני ממש ממש מודה למי שיעזור לי.. תודה רבה מראש ויום נפלא
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא ברשת אירגונית ומשער שחוסמים את היכולת למשוך דואר ב POP3. (לא מצליח). כיצד (מבחינה טכנית) אני יכול לאמת את ההשערה שלי, ולוודא שאכן יש חסימה לנושא ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קראתי שיש דרך להפוך מחשב אחד ל 2 תחנות עבודה באמצעות 2 מסכים, 2 מקלדות 2 עכברים אבל שיעבדו רק ממחשב אחד. החומר שמצאתי בגוגל פחות עדכני ובאחד מהם מסרו לי להתקין עוד כרטיס מסך... (ואם לכרטיס מסך הנוכחי שלי יש 2 יציאות?) בקיצור, מה צריך לקרות בשביל שמחשב אחד יוכל לתפקד כ 2 תחנות עבודה?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפי הידיעה ב Ynet כנראה יהיה פה כמו באירופה ושאר המדינות שיהיו הגבלות חודשיות או יומיות אני לא יודע כמה בדיוק , אבל הם כבר מתחילים לחשוב על זה . עכשיו נישאר לנו לחכות איזה ספק יתחיל בזה , ואז כולנו נידפק ...
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להקים רשת תקשורת קווית + חיבור נקודת גישה אלחוטית. ברשת יהיו 5 נקודות תקשורת, בכוונתי להשתמש בתעלות קווי הטלפון של בזק, שיתנקזו ל- Switch של 8 פורטים (Gigabit). מה- Switch אני אמשוך כבל למודל ראוטר שנמצא במקום אחר בדירה, ואותו מודם ראוטר יספק גם את הגישה האלחוטית. שאלות: 1. האם שימוש בכבל Cat 5e יספיק, כי Cat 6 יקר יותר, וכרגע ללא שימוש. בעתיד, אלוהים יודע איך הדברים ייראו. 2. מרחק ממוצע מנקודת קצה ל- switch וגם מה- switch למודם ראוטר הוא כ- 20 מ', האם תהיה לי בעיית ביצועים/ניחות? 3. באחד החדרים יש לי יותר ממחשב אחד, אבל אין לי אפשרות להוביל לשם מספר קווים, ולכן אני מתכוון להשתמש ב- swicth נוסף. יש בעיה לחבר כך בשרשור swicth ל- switch? חייב להיות של אותו י…
-
- 12 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
יש לי את הראוטר האלחוטי של בזק ואני מעוניין לחבר באמצעותו מחשב נוסף שנמצא במרחק של כ- 200 מ'. אני מאמין שרשת אלחוטית תצריך המון הגברות בדרך ולכן חשבתי להעביר כבלים לרשת קווית. מה המרחק האפקטיבי (שהרשת באמת תפעל, בלי ניתוקים) שניתן להעביר כבל של רשת קווית ? אם צריך להוסיף נתבים באמצע, ניתן להסתפק בסוויץ'/HUB או שצריך עוד ראוטר ?
-
- 12 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למודם שיתמוך במהירות של 100מ"ב על תשתית בזק בחיבור קווי וינצל אותה כראוי. אינטרנט אלחוטי לא חשוב לי כי אין עוד מחשבים בבית ולא יהיו בעתיד הקרוב. - עד 500 שקל (מסכים לחרוג רק במידה וזה שווה את זה) - אמין ואיכותי שיחזיק כמה שנים טובות ועדיף גם במהיריות גבוהות עתידיות - עדיף שיהיה בצבע שחור תודה!
-
- 12 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני מודע לכל הבלאגן שהיה איתם(הייתי מחובר עם מודם רגיל פעם ללא בעיות) ואני מבקש המלצות או אנטי המלצות לגביהם לגבי adsl אם אני לא טועה הם הזולים ביותר כרגע
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש פקודה\תוכנה שאני מריץ ומראה לי איזה פורטים סגורים אצלי ועוד שאלה: אם אני למשל פותח תוכנה מסויימת במחשב שאני עובד ממנו והוא מחובר בראוטר, איך התוכנה עובדת והכל בסדר אם הראוטר אמור לסגור פורטים (אני מדבר על מצב שלא פתחתי שום פורט מסויים) תודה.
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
תראו פעם הייתי מנוי של נטוויז'ן ולפני חצי שנה בערך עברתי לברק. עברתי יותר בגלל עניינים כספיים ולא בגלל חוסר שביעות רצון (שדרגתי מ750 ל1.5 באותו המחיר ובלי התחייבות). בעקרון אני דיי מרוצה מברק, לא 100% אבל בסך הכל בסדר. נטוויז'ן עכשיו מתקשרים אליי ומציעים לי הצעה של 2M ב42 שקל לחודש למשך שנה (התחייבות), או אם אני רוצה מבצע של 1.5M כמו שאני משלם לברק ב39 שקלים ללא התחייבות. הם גם מזכירים שהם זכו פעם רביעית בסקר שביעות רצון, ושיש להם קווים נפרדים לשיחות ולאינטרנט (זה נכון?), לכן האינטרנט שלהם הרבה יותר מהיר ובלה בלה אני חייב לציין שכשהייתי מנוי שלהם הייתי מרוצה ולא היו לי בעיות. מה אתם חושבים? כדאי או לא?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-