עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by KEoK,

ציוד: DLink 2760U עוד: dns דינאמי השאלה: איך אני מגדיר חיבור VPN מהאייפון (דרך ה NATIVE APP) למחשב (Win7)? בתוך הLAN הכל עובד מצויין דרך האינטרנט (WIFI אחר / 3G) אני לא מצליח להתחבר הוא אומר לי "מתחיל..." פורט 1723 מופנה לכתובת סטטית ברשת שלי (המחשב שמשמש כVPN SERVER) מה אני מפספס פה? לאחר קריאה מעמיקה בנושא הבנתי שיש איזשהו קשר לפרוטוקול 47? מה זה? איך מעבירים אותו? האם הוא נתמך ע"י הראוטר סטוק מבזק? בלי שום קשר: יש קושחה אחרת לראוטר שלי?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by dante123,

שלום, אני טס לסין בקרוב ואני אצטרך להסתדר עם שירות VPN דרך הטלפון תחילה ואולי דרך הלפטופ. יש שירות VPN חינמי שלא יגנוב לי את כל המידע? השתמשתי בTunnelbear שהיה סבבה אבל בא רק עם ג'יגה תעבורה. תודה.

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by captainpc,

שלום, אני מחפש שירות VPN אמין בישראל.. אני מחפש משהו לשימוש ביתי, משהו כמו HMA אבל עם שרתים בישראל... ניסיתי את HMA אבל מהירות החיבור לישראל פשוט בדיחה.. קיבלתי DL של 0.5mb ב SPEEDTEST.NET תודה.

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  4. Started by g1000000009,

VPN PIA כאשר מחובר לבזקבינלאומי זה מאובטח? עם ה-VPN שציינתי. אחרי הכל זאת חברה ישראלית אז יכול להיות שממשלות יכולות לבקש לראות תעבורה..... או שיש לPIA מנגנונים שגם לא מאפשרים לבזק לדעת לאן אדם גולש?

5. Started by spitzi,

היי, יש לכם המלצה על שירות וי.פי.אן שמאפשר להזרים תכנים מארה"ב? אני מעוניין בשני סוגי תכנים: לצפות על גבי המחשב בפרקי טלביזיה של אתרים כגון mtv.com, שלא מוכנים להזרים לישראל. לצפות בנטפליקס וכו' באיכות 1080p על הטלביזיה. כרגע אני מנסה מסלול Basic של Vyper VPN. למחשב פרקים באיכות נמוכה זורמים בקושי, לא ניסיתי עדיין להזרים לטלביזיה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by itaysp,

שלום, בגלל עלותו הנמוכה של החזקת שרת U1 + חיבור 100MBIT פרטי בחוות השרתים עומדת כיום על כ-300 שקלים, עלה במוחי רעיון, אני חושב שזה נקרא VPN, תקנו אותי אם אני טועה או שזה לא מה שאני רוצה לעשות. האם יש אפשרות שאני אשים מחשב (פנטיום 3) בחוות השרתים שישמש נתב ויתחחבר אלי הבייתה ב VPN וכך אני אוכל לגלוש במהירות של 100MBIT? או שזה לא מה שVPN עושה. (VPN - VIRTUAL PRIVATE NETWORK נכון?) אם כן, איך אני עושה את זה? ואם לא, איך אני יכול לממש את הרעיון שלי בדרך אחרת?? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by יעקב כוכב,

יש לי תוכנה של VPN במחשב ולפני כמה ימים ספק האינטרנט חסם את אפשרות ה VPN לפי מה שהבנתי הוא עשה שרק כתובת האינטרנט הראשית תהיה ורק היא שום כתובת אחרת מה שבעצם עושה VPN רציתי לשאול האם אפשר לסדר עם איזה תוכנה או עם הוספת פורטים לא יודע איך שהוא הVPN יעבוד? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by blue_core,

מזמן לא נכנסתי לאתר ואני מקווה שההודעה הזאת היא בגדר החוקי פה. אני לא בא לפרסם מוצר אלא לשתף משתמשים שהיו רוצים ליהנות משירותים באינטרנט שניתנים רק לגולשים ממדינות מסוימות. הכל התחיל מגלישה לאתר של ה BBC שם גיליתי שכגולש מישראל אני לא יכול ליהנות מצפייה במס' ערוצים המשודרים חי ומתוכניוית מוקלטות. היות ולא מזמן התנתקתי מהכבלים, רציתי לספק את התיאבון שלי לקצת טלויזיה מחו"ל. ידעתי שיש כל מני אתרים שם אפשר לראות בחלוניות קטנות ומפוקסלות שידורים של תחנות שאיש לא שמע עליהן אבל מה שראיתי באתר של ה BBC עשה לי תיאבון. איכות מצויינת (צריך חיבור סביר) של ערוצים טובים ואפילו מבחר תוכניות ב HD. נמאס לי לראות את ההודעות שאני ממדינה בה השירותים לא ניתנים וחיפשתי פיתרון. ידעתי גם על שרתי…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by mrsph666,

שלום! לגבי מה שציינתי בכותרת, למה למשל בכבלים בארץ מתחברים בדרך כלל דרך VPN L2TP ? מהם היתרונות \ חסרונות של כל אחת מהשיטות? תודה!

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by Socrates,

הדבר הזה לא מאפשר אפילו לחייג עם הVPN לאלקטרז.

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  11. Started by OFIRLEVY66,

מה יותר כדאי? האם יש הבדל בין 5 מגה כבלים לבין 5 מגהADSL?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by lover323,

מה יותר משתלם?

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  13. היי ברשותי שתי מודמים VTech IAD604 של בזק ו tp-link tl-wr841n שקיבלתי אני לא מצליח למצוא specs נורמלים על הvtech ותהיתי אם יש פה בפורום מישהו שיכול להגיד לי מה ההבדלים בניהם מבחינת עוצמה ואיכות גלישה, ובאיזה מהם כדי לשמש כbridge.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. ראיתי שבמקומות מסויימים אפשר לחבר VPN דרך l2tp https://www.expressvpn.com/support/vpn-setup/manual-config-for-tp-link-router-with-l2tp/ יש לי VPN איכותי איך אני עושה שהראוטר הזה יעבור דרכו תמיד ?

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  15. Started by Dan Avigdor,

שלום רב, יש לי ראוטר VV5820 של סלקום ועוד ראוטר שלי Linksys WRT32X AC3200 הבעיה היא בחיבור בין שניהם,האינטרנט עובד - אך לא בצורה אופטימלית. יש לי בגלל הבלאגן הזה Double NAT. לא משנה איפה חיפשתי לא מצאתי, איך להפוך את הראוטר של סלקום לBridge. לפי קצת מחקר שעשיתי הדגם אכן תומך ל Bridgeהבעיה היא שסלקום שמים Firmware שלהם על המכשיר, וזה מסיר את האפשרות לBridge. האם יש דרך להחזיר את הראוטר לסטוק? מה הפתרונות שעומדים מולי? חייב קצת עזרה בנושא. תודה, דן.

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by ChronoDog,

היי לכולם. בשעה טובה שידרגתי את תשתית ה-NGN שלי ל-20/3, ויחד עם זה קיבלתי מודמראוטר אלחוטי Netgear VVG2000 (גירסא 2.7.27). עד עכשיו היה לי מודם בסיסי של D-Link על תשתית של 10/0.8 שעבד יפה מאוד בתור גשר עם ה-54GL, כאשר מרבית השימוש שלי הוא בחיבור חוטי, עם משתמש-שניים-שלושה נוספים שמתחברים מדי-פעם באלחוטי לצרכי גלישה יחסית בסיסיים, כאשר את כל זה, כולל הצפנת WPA2 סיפק ה-54GL (עם Tomato כמובן ובתדר של 250MHz) בצורה מושלמת ויציבה לחלוטין. עכשיו, לפי הנתונים שברשימה הזו ועל סמך התנסות אישית קצרה, אין ל-54GL שום בעיה בהתמודדות עם רוחב הפס החדש, ואין שום יתרון/חיסרון במתכונת השימוש שלי בין אם אני אשתמש ב-VVG2000 כמודם וראוטר ביחד או כמודם בלבד ביחד עם ה-54GL כנתב, למעט חיס…

17. Started by patch,

מנסה כבר כמה זמן להפוך את הW9970 שלי למודם בלבד שאליו יתחבר ה Archer C7 שלי.... אני מנסה להבין איך החיבור אמור להיות מוגדר: Quick Start בתפריט של הW9970 ובחירת חיבור BRIDGE - כך שזהו החיבור היחיד שיש, אין PPPOE חיבור הArcher C7 דרך פורט ה WAN שלו לאחד הפורטים של ה W9970 תחת NETWORK, WAN, הגדרת החיבור כ PPPOE הכנסת שם משתמש וסיסמא של החיבור לנטוויז'ן האם אלו השלבים הנכונים? כרגע הראוטר לא מצליח להתחבר בחיבור ה PPPOE, כל הזמן נכשל... האם חסרה לי איזושהיא קונפיגורציה? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by sprinter,

אהלן, האם אפשר להעיר מחשב גם כשהוא כבוי לחלוטין(מהמע לא במצב שינה) ?

19. Started by ShayGTi,

היי, אני מחפש שיטה להדליק את המחשב מרחוק דרך האינטרנט ולא דרך רשת ביתית. ראיתי כבר שזה אפשרי ע"י שליחת MAGIC PACKET לאייפי המבוקש בצירוף כתובת הMAC. אבל מה שאני לא עושה לא מצליח. הצלחתי להעיר את המחשב ברשת מחשבים, ההגדרה בדרייבר מאופשרת. צריך לציין שהאייפי שלי הוא סטטי..אם יש לזה איזשהי השפעה. אני דרך תשתית הוט עם ראוטר אדימקס.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Eviljelly,

שלום , אני לא ממש מומחה גדול בנושא , אבל מקצת חיפושים שעשיתי בגוגל נראה שכדי לבצע WOL צריך תוכנה נפרדת , חשבתי לבנות מחשב שיהיה מין שרת מידע כזה וכדי לחסוך בחשמל יכנס למצב שינה מאוד מהר ויתעורר לבד דרך הרשת, השאלה אם קיימת איזה דרך להגדיר לwindows שברגע שאני מנסה לגשת לכונן רשת מנותק שישלח סיגנל WOL (רק כשיש בקשה לקבצים) ?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  21. Started by gidongidon,

שלום, יש לי שני מחשבים שהגדרתי עליהם Wake-On-Lan, אצלי ואצל ההורים. בשני המקומות יש פיירוול Kaspersky, ראוטר TL-WR841N, ספק HotNet ותשתית Hot עם מודם HotBox שמוגדר על Bridge Mode. הגדרתי בראוטר IP קבוע עם DHCP ו ARP ופתחתי פורט. הגדרתי בכרטיס רשת שיהיה ניתן להעיר את המחשב באמצעות Magic Packet. ה WOL עבד לי במשך שנים ללא בעיות, עד שפתאום לאחרונה שמתי לב שבבית של ההורים הוא הפסיק לעבוד. הבעיה לא קשורה לראוטר מאחר והחלפתי בין הראוטרים ועדיין ה WOL עבד רק אצלי. הבעיה כנראה לא בפיירוול או בכלל במחשב מאחר ולקחתי לפטופ וניסיתי להעיר אותו בשני הבתים, ורק אצלי הוא התעורר. הבעיה כנראה קשורה למודם / ספק / תשתית, דבר שנראה לי מוזר מאחר…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Dimka,

שלום כולם, יש לי מחשב בסלון שאני מעוניין להעיר אותו ממצב שינה. WOL עובד לי אם המחשב מכובה לחלוטין, אבל לא כשהוא במצב שינה... המדריך הקצר פה מתמצת את כל מה שעשיתי. כרגע זה המצב: ההגדרות ב-BIOS מאופשרות. בחלונות (הגדרות התקן) מאופשרות. פורט 9 פתוח (UDP). Simple TCP/IP Service פעיל. אשמח לרעיונות, תודה. פרטים על המחשב: לוח Asus H81I-Plus חלונות 7 64 ביט. מחובר למחשב אחר עם כבל LAN Cat6 לא מוצלב, ללא ראוטר או סוויץ' - הוא זה שאמור להעיר אותו.

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. היי אני מנסה להשתמש באפשרות Wake on LAN על מחשב אחד ברשת שלי. המחשב הזה מחובר לנתב שאליו מחוברים, מן הסתם, שאר המחשבים. כן, חיברתי את חוט מכ. הרשת אל הלוח, איפשרתי את האופציה בביוס, וכשהמחשב כבוי רואים שהוא "מאזין" לפינג. אני שולח פינג לפורט 7 של המחשב הכבוי דרך התוכנה WakeonLAN של Depicus אז למה זה לא עובד?!

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. במקור הדיון היה על בעיה עם רשת ביתית במקביל(בנפרד) לרשת אינטרנט. פתרתי את הבעיה לבד. ;D שאלה חדשה: הורדתי תוכנה חינמית נהדרת בשם: Wake On LAN Ex 2 http://www.windows7download.com/win7-wake-on-lan-ex-2/screenshot-uljmlzvr.html היא מדליקה לי את המחשבים האחרים יופי, אבל משום מה פקודת SHUTDOWN וRESTART לא עושות כלום. למישהו יש רעיון ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by arik100,

אוקיי אני מעוניין להשתמש בפיצ'ר WAKE ON LINE ברשת הפנימית שלי איזה פקודה אני רושם בCMD כדי להעיר ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.