עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הייתי מחובר ב 100 מגה להוט הייתי מרוצה אבל בגלל שהשירות לקוחות שלהם לא קיים ואני לא רוצה לרשום דברים קשים על מה שקורה שם אז אני לא ארחיב ... אז החלטתי לחזור לבזק ששם אני מקבל בין 40 - 60 מגה במקום 100 מעדיף שירות על טכנולוגיה הבעיה זה הספק יש לי כרגע אורנג' וחשבתי להחליף ל 014 POWER NGN העניין שבבזק בינלאומי הכבל התת ימי זה יותר קשור לאתרים בחו"ל משחקי רשת וכאלה לא ? אבל באתרים בארץ אין הבדל ? או שיש גם ? המחירים של בזק בינלאומי גבוהים יותר השאלה אם זה שווה או שכל הספקים בארץ אותו דבר ? חשבתי על הקטע של הכבל התת ימי אם יש הבדל זה רק בחו"ל ורוב האתרים שאני עובד איתם נמצאים בארץ לא יודע אני מתבלט .... יש אקספון 100 מגה משולב תשתית + ספק ב 70 שקל אני מפחד שיש קצ' בעיה של נ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. שלום אני עובר לתוכנית של בזק למסלול של 100 מגה בייט.אני עוד שבוע אהיה בארה"ב.מחיפוש בפורום ובאינטרנט ראיתי שהאסוס שהזכרתי בכותרת הוא טוב ומשתלם. רציתי לדעת: 1.האם בתקציב של עד 200$ יש משהו אחר יותר משתלם? 2.האם זה נכון שהאסוס הנ"ל משולב מודם? 3.האם לא עדיף לקנות מודם בנפרד..האם שילוב של מודם וראוטר הוא כדאי או לא? 4.הלוח אם שיש ברשותי הוא: asus m2npv-vm.האם הכרטיס רשת המובנה שיש שם מספיק או שאצטרך לקנות כרטיס רשת חדש? תודה לכל העונים.. אשמח לעוד המלצות והערות בנושא.מדובר בדירת 2 קומות.מחשב נייח למעלה בקומה ה-2.ומחשב נייד וסמארטופים ב-2 הקומות.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by roey1,

שלום , יש לי בבית טריפל של הוט וכמובן שיש גם HOTBOX . אני מחפש ראוטר ביתי שאחבר אל ה-HOTBOX באופן אלחוטי כדי להגדיל את טווח הקליטה בבית. חשוב שהראוטר יתמוך ב-WPS . אשמח להמלצות. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אורח
    Started by אורח,

שלום לכולם, בזמן האחרון התחלתי לקבל התנתקויות (פעם בכמה שעות) וכאשר אני מנסה לגלוש אני מקבל את ההודעה הבאה: dns_probe_finished_no_internet. יש לציין כי כאשר זה קורה, האינטרט האלחוטי ממשיך לעבוד ורק הקווי מתנתק. ניסיתי להגדיר את ה-DNS גם בהגדרות הווינדוס עצמו וגם בהגדרות הראוטר אך זה לא עזר (ניסיתי OPEN DNS, את ה-DNS של גוגל ואת ה-DNS של 018). כמו כן, ניסיתי את כל האפשרויות שגוגל הציע לי. כאשר התקשרתי לתמיכה של 018 הם טענו כי זו לא בעיה ב-DNS כי האינטרט האלחוטי שלי ממשיך לעבוד והם טענו שזו בעיה במחשב שלי או בראוטר. פירמטתי את המחשב אך זה לא עזר. לפני שאני קונה ראוטר חדש, יש עוד משהו שאני יכול לנסות? הראוטר שלי הוא DLINK DSL-7850U של בזק. תודה!

• 31 תגובות
    • 7.6k צפיות
  5. שלום, האם ניתן להתקין תוכנה מסויימת למספר מחשבים באותה רשת בו זמנית?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by bg1948,

מדובר במחשב נייד של MSI חלונות 7 שאני מנסה לחבר לרשת הביתית בצורה אלחוטית. הדלקתי את WIFI אבל לא מצליח להתחבר. ניסיתי את מתקן השגיאות המובנה וזו ההודעה (שבכותרת) שהוא נותן בסוף מבלי יכולת לתקן את הבעיה. אודה על כל עזרה.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. חברת Sec Consult פרסמה לפני מספר ימים מידע על פירצת אבטחה חדשה במנגנון ה NetUSB של הרבה מאוד ראוטרים. מנגון הNetUSB מאשר חיבור אל התקני USB על גבי הרשת ("USB over IP"). המנגנון בד"כ מאופשר כברירת מחדל ובחלק מהמקרים אינו ניתן לכיבוי מלא גם אם לא משתמשים בו. הפריצה מאפשרת buffer overflow attack אשר במקרה הטוב יכולה לגרום לקריסת הראוטר, ובמקרה הרע להרצת קוד זדוני. בין יצרניות הראוטרים שזוהו כמטרות פוטנציאליות נמצאות חברות כגון d-link, tp-link, netgear, zyxel אשר מוצריהן מאוד נפוצים בארץ. חברת TP-Link כבר הוציאה מספר firmwares אשר כוללות תיקון לבעיה (למשל עבור הw9980 שדי פופולארי פה). חברות אחרות עדין לא פרסמו תיקונים. לאנשים שמעוניינים לנסות לצמצם את חלון ההזדמנויות, מומלץ …

• 46 תגובות
    • 14.1k צפיות
  8. שלום, אני מחפש ראוטר שיהיה בממד (כנראה שהוא ישאר שם). (לא ראוטר מודם) שיהיה בעל קליטה טובה ושיהיה קל לתפעול. מחיר באזור ה300-400. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by lidorkalfa,

לפני שבועיים-שלוש עברתי מהוט+הוטנט לבזק-018.. מאז יש לי רק בעיות עם האינטרנט, לא מצליח להוריד כלום (הורדה ישירה/ביטורנט), אפילו לא מצליח לעשות בדיקת מהירות כמו שצריך.. אני משתמש במודם/ראוטר KASDA KW-5212 ומחוברים אליו 4 מכשירים סלולרים, מדפסת אלחוטית ו-3 מחשבים כשעל אחד מהם מותקן OPENELEC עם KODI. מה שקורה זה כזה דבר: המחשב בסלון שמותקן עליו OPENELEC עובד כמו שצריך, גם בצפיה בסרטים 1080P וגם בצפיה בערוצי טלווזיה הוא מתפקד כמו שצריך בלי בעיות, הפלאפונים גם עובדים בסדר, ובבדיקת מהירות בהם עם אפליקצית SPEEDTEST אני מקבל כמעט 30 מגה, שזה אומנם לא מה שהובטח לי מהחברה אבל בגלל שזה פלאפונים, ואני יודע שיש בהם יותר מגבלות מבמחשבים אז אין לי תלונות.. הבעיה היא בשימוש במחשבים הנייח…

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. שלום רב לאחר חפירה רצינית ומעמיקה בפורומים השונים לא הצלחתי למצוא המלצה גורפת על ראוטר או שניים מומלצים זה נראה כאילו כבר שאלו את השאלה הזאת מאתיים פעם אבל לצערי לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה. נראה לי שחסר איזה קובץ אקסל מקיף עם כל הפרטים של כל הראוטרים/מודמים הקיימים הן בארץ והן בחו"ל. הייתי שמח לעשות זאת ביחד עם מישהו שמתמצא קצת יותר ממני בנושא אין לי צורך במודם ולא פוסל את האפשרות להביא מחו"ל תקציב עד 500 ש"ח יחובר ל6740U שישמש כמודם. שאלה קטנה בשוליים האם התקנה של DD WRT היא חשובה כל כך שעליי להתעקש על ראוטר תומך?

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. שלום חברים אני מחפש ראוטר אלחוטי (שיתמוך בתקן N)שיתחבר להוטבוקס של הוט. מה שחשוב לי זה יציבות, שיהיה בעל כח עיבוד גדול שלא יקרוס לי. לא מוכן לשמוע על EDIMAX עקב ניסיון רע איתם.. עוד משהו שחשוב לי זה אפשרות להגבלת שיתוף אינטרנט לשעות מסויימות ביום (יש דבר כזה בכלל?) כלומר שמחשב X יוכל להתחבר לאינטרנט רק מ 7 עד 9 לדוגמא תקציב עד 400 תודה רבה חברים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by nirrub,

היי מנסה להחליט לגבי תשתית ברמת אביב. מצד אחד, אני עם הוט מס' שנים ורוב הזמן הכל בסדר - מהירות הורדה קרובה מספיק ל100 (בין 80 ל 100) באופן די עקבי. הבעיה היחידה היא שבזמן האחרון (חודשיים +) החלו ניתוקים אקראיים שנמשכים בין מס' שניות למס' ימים. כעבור מס' טכנאים הובהר לי כי זה המצב וניתוקים צפויים בזמן עומס. אני שוקל לעבור לתשתית בזק כי בעיקר אכפת לי אינטרנט עקבי - כמה שפחות ניתוקים. מצד שני, לא ארצה לשלם על 100M ולקבל 40 במקרה הטוב. לכן השאלה - מישהו יודע (מניסיון אישי) מה רמת השירות של תשתית בזק ברמת אביב במהירות 100? אשמח לכל תשובה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מדובר ב-edimax ew-7811un. כל איזה כמה דקות הדונגל פשוט מתנתק מה-WIFI (לא רשום שום דבר ב-Windows על כך שהתבצע הניתוק) והדבר היחיד שיכול להחזיר את החיבור זה או לחכות דקה-שתיים או להוציא ולהכניס מחדש את הדונגל. זאת לא בעיה בראוטר כיוון שעם מכשירים אחרים זה לא קורה (לפטופ, סמארטפון) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר שמוצע באתר היצרן - לא עזר ניסיתי להתקין את הדרייבר שיש בדיסק - לא עזר מפרט נמצא בחתימה. עזרה?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. קראתי חומר בעיברית וגם באנגלית אך אני עדיין לא סגור על ההגדרה המדוייקת של כל אחד מהם ועל ההבדלים הנה מה שרשמתי עד כאן , אשמח לתיקונים/שיפורים תודה RIP- Routing Information Protocol שיטה ישנה על מנת שהראוטרים ירכלו בניהם , כל נתב מפרסם כל מה שהוא יודע על כל הרשת לשכנים שלו ,וכך הם ילמדו, וכל ראוטר יכין לעצמו טבלה עם זמן HOP וכו' ,וכך ידע מה העלות שלו להגיע לכל נקודה הפירסום הוא של טבלת distance vector שמכילה יעד, ומספר HOP להגיע לשם(נשלח ע"י UDP כמובן) כיוון שאלו טבלאות גדולות עושים עד 15 HOP ,ולכן מתאים לרשתות קטנות פעם היו מעדכנים כל 30 שניות אבל מאז שהרשתות גדלו כל ראוטר עידכן בזמן ראנדומלי וכמובן שזה פוגע אמינות המידע שיש חיסרון כמובן ברור, מי אמר שאתה יודע מה קו…

• 4 תגובות
    • 10.5k צפיות
  15. Started by jonathan buchwald,

שלום לכולם, זקוק להמלצה ל access point טוב, מחיר עד 600 ש״ח. תודה רבה לממליצים!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Zadu,

שלום אני חושב על להזמין ראוטר מחו''ל במחיר טוב. השאלה היא האם הוא יתמוך בתשתית פה בארץ? יש לי בזק תשתית ובזק בינלאומי ספק. איזה ראוטר מומלץ להזמין?

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  17. הנתב החדש של D-Link מציע מהירויות נהדרות תודות לתמיכה בתקן ה-802.11ac, ובתוספת מחיר וזמינות ראויים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%93%d7%a8%d7%92-%d7%a0%d7%aa%d7%91-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%91%d7%aa%d7%a7%d7%9f-ac-%d7%a0%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%99%d7%a9%d7%a8%d7%90%d7%9c/

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by Tigerx,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש באינטרנט את הראוטר הבא : Asus Rt-AC68U Dual-band Gigabit Router קישור לאתר המוצר : http://www.asus.com/us/Networking/RTAC68U/ מיכוון שהוא לא זמין לרכישה בארץ ובנוסף עובד על תדר 5הרץ האם אני אוכל לקבל אותו ? והאם הוא שווה את הכסף ? חשוב לציין שיש לי asustor NAS לכן חשוב שהוא יתמוך בו (ספציפית הראוטר הזה כן בדקתי) ויתן את הביצועים הטובים ביותר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. עוד שבוע אני באילת ואני מעוניין לקנות Switch חדש (יש לי אחד ישן 100Mb שאני מעוניין להחליף). ל-Switch יחוברו 7 מחשבים/טלוויזיות/סטרימרים וראוטר (אינטרנט 200Mb). הוא צריך להחזיק הורדות מטורנטים ממספר מכשירים במקביל ולאפשר הזרמת מדיה בין המכשירים באופן חלק. Auto-MDI/MDI-X הכרחי. מעדיף לחסוך אם ניתן. אשמח להמלצות.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. עד עכשיו היה לנו 2 מחשבים באותו חדר אז שניהם היו מחוברים לאותו הראוטר (של TP LINK) עם כבלים חוטיים.. עכשיו בעקבות שיפוצים המחשב שלי עובר לחדר אחר (רחוק) ואני לא רוצה לראות הרבה חוטים האם יש אפשרות לחבר את המחשב בצורה אלחוטית לאינטרנט??..המחשבים מאוד ישנים אני לא מאמינה שיש כרטיס רשת או WIFI וכאלה..אני ממש לא מבינה בזה הייתי רוצה בכלל יותר מידע כי ראיתי שיש כרטיס רשת PCI,PCI-E,כרטיסי רשת USB,מתאם רשת חשמל,נקודות גישה ואנטנות או שבכלל כדאי עוד ראוטר?..וגם מה זה תקן N? הקיצר הייתי שמחה למשהו הכי חזק שיעבוד הכי טוב ויקלוט טוב את האינטרנט כמו בחוטי ושלא יהיו בעיות של נפילה או משהו כזה והייתי שמחה גם בכלל למידע כדי שאדע גם במה לבחור ואיך לבחור בדעתי שלי וגם המלצה לפי דעתכם ולמה…

21. Started by omerha,

היי, המטרה שלי זה לשתף על חווית מעבר מבזק ל 012 וחזרה לבזק. אז עברתי ל 012 והחווית מכירה הייתה מעולה. קיבלתי ראוטר עלום שם T&W128 שהקשר שלו לציוד קצה סביר הוא בדיחה. הגדרתי אותו כ bridge כי הוא לא שווה כלום ומייד הסנכרון קו ADSL ירד מאיזור ה 90 ל 70 ואז התחלתי לבדוק את 012 כספק מול 014 ואין על מה לדבר, מבחינת jiter ופינגים הם פחות טובים לפני שהתחלתי לבדוק את התשתית התקשרתי לתמיכת פח של 012 שפשוט אמור שיש להם "תאוריה" שבזק פוגעת בקוים שמתניידים ואין להם מה לעשות בנידון כי זה תחת הטווח של בין 40 מגה ל 100. קיבלתי עצבים וחזרתי לבזק בנדל שלהם ו 014 בעלות של 124 ש"ח. שם מסתבר שגם שם ניהיה בזיון, החבילה שלהם נקראת Max100 שזה אומר לפי הנציג הטכני מ 20 ל 100 מגה, וה 60 שאני…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by okarmi,

שלום כולם, בהמשך להמלצות הרבות שראיתי (תודה צ'יף!) רכשתי נתב-מודם בשביל לשדרג לVDSL של בזק. אני מאוד מרוצה מהנתב שיש לי כרגע ורוצה להשתמש בנתב-מודם שקניתי רק בתור מודם (מוד Bridge). הנתב-מודם הוא Q1000. מישהו מצא מדריך נוח להגדרת הקונפיגורציה? תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by EF,

למישהו יש ניסיון עם טריפל C? אשמח לחוות דעת לגבי מהירות הגלישה בפועל והשירות שלהם. היום גולשת עם בזק בינלאומי ו-HOT ב- 12M ורוצה לעבור לחבילה של 15M דאבל בטריפל C. גולשת עם לפחות 10 כרטיסיות שפתוחות במקביל ומשתמשת גם לצפייה ישירה בסרטים. אשמח להמלצה

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. אנחנו עדיין לא ממש יודעים מה מתכננת להציע לנו מפעילת הסלולר בגזרת הטלוויזיה והאינטרנט - אבל אתם יכולים להירשם כבר עכשיו באתר הייעודי בכדי להיות הראשונים לדעת לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%9f-%d7%98%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%94-%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%93%d7%9e%d7%aa-%d7%9c%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%aa/

25. אנחנו רוצים לשדרג את האינטרנט למהירות 100mb אבל אני לא יודע אם הראוטר של תומך מדובר בראוטר שקנינו מבזק הדגם הוא DSL-2760U הוא נראה כמו הראוטר באתר הזה: http://www.netcheif.com/blog/?p=1205 קנינו אותו בערך חפני חצי שנה-שנה תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים