עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by orenhazan,

אני רוצה להזמין את הראוטר הזה השאלה אם מבחינת התדרים הוא מותר ליבוא לישראל או שעלולים לעשות לי בעיות אם הוא ייתקע במכס. אני מצרף קישור למפרט ותודה לעוזרים. https://www.asus.com/Networking/DSLAC68U/specifications/

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by ben29,

שלום. הגדרתי WAN 1 של בזק . זה קו אופטי ולכן החיבור ישיר ל WAN2. וכל מה שהיה לעשות זה להגדיר STATIC IP וGW הבעיה המרכזית זה WAN 2 יש תשתית נוספת של הוט במהירות 100MB. עם המודם HOT PRIVATEBOX - ללא חיגבור WAN הקצתי INTERFACE שאליו מתחבר הסוויץ. 192.168.205.254 הגדרתי ב WAN2 ב - FORTIGATE כתובת ה STATIC IP EXTERNAL. הוספתי ROUTE. שמעביר ל GW של HOT הוספתי POLICY שמאפשר מ CLASS 192.168.205.0/24 גישה ל WAN 2 משום מה מחשבים שברשת הזאת. ניגשים ל WAN 1 במקום ל WAN 2 אם מישהו מוכן לעזור לי תמורת תשלום סמלי. יהיה מעולה =]

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  3. Started by 34N1A1N79,

היי, ניסיתי לפרסם לינק שלי בפייסבוק ופתאום כתבו לי שזה ספאם כי מישהו כנראה דיווח (למרות שלא היה שם שום דבר שהוא ספאם) מה שקרה שנחסמתי והוא לא מאפשר לי להתחבר בטענה שהשתלטה לי תוכנה זדונית על המחשב, הוא אפילו לא מאפשר לי לשחזר ססמא, השאלה אם זה באמת קשור לזה שדיווחו על ספאם כי כבר אתמול גם קיבלתי את ההודעה אבל עדיין לא ניתקו אותי... או שזה וירוס במחשב?

4. Started by Shmuel Cohen,
    • 0 תגובות
    • 458 צפיות
  5. Started by orenhazan,

יש לי כרגע ראוטר של בזק מדגם D-LINK DSL-7850U רציתי לשאול האם הראוטר W9980 ייתן לי ביצועים עדיפים. הנתונים שלהם פחות או יותר זהים. הכוונה היא למהירות גלישה יציבות וכדומה. תודה. - - - תגובה אוחדה: - - -

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by omerha,

מחפש המלצה לנתב. שיתוף קבצים, סטרימינג ביתי והרבה מוצרי wifi ופתיחת פורטים נוחה פנימה ההתלבטות בין [h=1]DIR-825AC dlink[/h]או [h=1]TP-Link TD-W9980 N600[/h] או אם עדיין נותנים שובר ב 018 לאיזה רואטר.

• 24 תגובות
    • 7.8k צפיות
  7. Started by orenhazan,

ש לי ראוטר vdsl של בזק מדגם d-link dsl-7850u ואני רוצה להשתמש בו רק בתור מודם שמחובר לראוטר אחר ואני לא מוצא בתפריט איך לשנות אותו למודם בלבד הכוונה למצב Bridge. אשמח לעזרה תודה.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by omerha,

והאם הוא עדיף על ה TP-Link9980? מה רכישה עדיפה?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. קראתי פה הרבה דיונים והמלצות כל אחד ממליץ על משהו אחר יש לי בבית 3 מחשבים ניידים ומחשב אחד נייח קראתי על הדגם 9980 ועל דגם 9970 ועל עוד דגמים נוספים ואני רוצה לדעת מה נותן את התמורה הכי טובה למחיר? על מה עדיף לי ללכת?

10. חברת פרטנר הכריזה אתמול על טריפל חדש - שירות אינטרנט המשולב בשירות סלולרי. העלות של החבילה היא 159 שקלים (רק לשנה הראשונה, אח"כ 179 שקל) ובמסגרתה מקבלים חיבור אינטרנט של 100M ושירות סלולר לא מוגבל עם נפח גלישה של 8G. אם מפרקים את החבילה למרכיבה, מגלים שההצעה לא ממש אטרקטיבית. חיבור אינטרנט של 100M ניתן היום לרכוש ב-69 שקל באספון ובמותג הזול של פרטנר (012) ב-100 שקל. שירות סלולר עם חבילת גלישה גדולה אפשר לרכוש היום בגולן (37 שקל עם 6GB) ואפילו ב-012 מציעה סלולר עם 8G ב-49 שקל. אז מה החידוש של פרטנר? שירות ענן (My Box) בנפח של 200G. נראה לכם שווה? http://orange.co.il/in-out

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Zadu,

אני מחפש מגדיל טווח לבית שלי (בית קרקע עם 2 קומות). כמה שאלות: 1. האם אפשר להשתמש ב2 מגדילי טווח ומעלה או מומלץ רק 1 בבית? 2. האם מומלץ בכלל להשתמש במגדיל טווח או עדיף מוצר אחר לשיפור הקליטה האלחוטית בבית? 3. איזה מגדיל טווח מומלץ והאם הוא צריך תמיכה מיוחדת כלשהי? (יש לי ראוטר TD-W9980)

• 9 תגובות
    • 5.1k צפיות
  12. שלום, פוסט זה נועד לחסוך ימים של עצבים מלקוחות תשתית הוט ש"פתאום" חווים ניתוקים תכופים (כל דקה עד 5 דקות) לאחר שלא היה שום שינוי במערכת התשתית+מודם+ראוטר(אם יש)+מחשב במשך זמן רב. לפי מה שהטכנאי שהגיע אלי אמר, הוט בשלבים של החלפת התשתיות לכבל אופטי במקומות שונים (אצלי מדובר בקרית מוצקין, וכרגע הם נמצאים באזור רח' קדיש לוז). ועקב שינויים בתשתית הם ביצעו שינוי כלשהו בתשתית הקיימת באזור, אשר כל כמה דקות מחליפה את התדר של העברת האינפורמציה, ושינוי תדר זה גורם ל"גיהוקים" באינטרנט, ש"אמורים" להיות לא מורגשים (כרגע אני במצב הזה לאחר "תיקון" התקלה). להלן תמונה שלקחתי מutorrent בהורדה אקראית שהייתה לי. גיהוקים אלו לא מפסיקים הורדה, ונכון לעכשיו לא ראיתי אפקט בעייתי מידי שנוצר …

• 1 תגובה
    • 11.1k צפיות
  13. ה-VMG1312 של חברת ZyXEL הוא נתב אלחוטי התומך בתקן N וכולל מודם VDSL מובנה התומך בטכנולוגית Vectoring. לנתב 2 אנטנות פנימיות התומכות בתדר 2.4Ghz, ארבע כניסות רשת (LAN) התומכות במהירות 100M וכניסת USB בתקן 2.0. כניסת ה-USB מותאמת להתקני אכסון וגם תומכת במודמים סלולרים 3G ו-LTE המשמשים כגיבוי לחיבור. בסקירה המצ"ב ניתן לקרוא על תכונות הנתב וביצועיו. http://www.netcheif.com/Reviews/VMG1312/VMG1312.htm

• 13 תגובות
    • 5.6k צפיות
  14. Started by בניה פרץ,

אז התקינו לי תשתית בזק לקראת התחברות דרך 018. עדיין אין לי שם משתמש וסיסמה פעילים מהספק, יש לי את המודם huawei 610 שיחקתי עם ההגדרות שלו ובאיזשהו שלב הצלחתי להתחבר לבזק עם 1@1 או guest@ משהו אני לא בטוח מה ואז זה הפסיק לעבוד. אני לא יודע אם כי שיניתי משהו או שקרה משהו אחר בקיצור אני רוצה לבדוק את התשתית, באיזה שם שמשתמש וסיסמה אני צריך להשתמש בנוגע להגדרות חיבור, הוא על PTM עם PPPOE תודה

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by pppuser,

אשתי נוסעת ללונדון בשבוע הבא, כרגע אני צריך ראוטר וחשבתי שאולי היא תביא לי אשמח לקבל המלצה לראוטר עד סכום של של 150 יורו חשוב לי לציין שהבית גדול ובעל 2 קומות וכיום יש לנו ראוטר של tp-link שלא עונה לצרכים והקליטה שלו על הפנים בחדרים המרוחקים בקומה העליונה (ניסיתי לשחק עם המיקומים אבל זה לא עזר) לכן רצוי ראוטר עם אנטנות חיצוניות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. בית המשפט בתל אביב הכריע כי תבוטל חסימת ההורדה המקוונת של התוכנה הפופולרית, אשר משמשת כמרכז הזרמה ישירה לתכני וידאו פיראטיים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/popcorn-time-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a8-%d7%91%d7%94%d7%95%d7%a8%d7%90%d7%aa-%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%98/

17. Started by mikets,

שלום, היום התחברתי ל-HotNet דרך HOT ומנסה לקנפג את הנתב HOTBOX ע"מ להשתמש אחד מהמחשבים שלי כשרת פרטי הנגיש מבחוץ. בנתב של בזק שהיה לי קודם עשיתי את זה ע"י הגדרת static IP, port forwarding וכו'. יש דברים דומים בקושחה של HOTBOX אבל אני לא מצליח למצוא את מה בדיוק לכוון. המדריך משתמש שלהם מאד בסיסי. ניסיתי להתקשר לתמיכה של HOT - הם בכלל לו הבינו על מה אני מדבר. אני משאר שאני לא הראשון שרוצה לעשות את זה. יש הצעות ?

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. שלום... שאלה קטנה. יש לי ראוטר בחדר אחד. בחדר מרוחק יש לי dvr למצלמות. אין אפשרות לחיבור אלחוטי של ה DVR. האם אני יכל לחבר מגדיל טווח אלחוטי עם חיבור רשת , לחבר אותו באופן אלחוטי לראוטר ובאופן קווי ל DVR ? האם הוא יוכל לקבל IP דרך הראוטר והמגדיל טווח? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by The-Magician,

שלום, הבנתי שחברת יס משתמשים בטכנולוגייה הזאת ב-VOD שלהם אם יש בעיה להתחבר לראוטר מרוחק. הבנתי שהחיבור עובד על קו הטלפון וצריך לחבר מודם אחד (hpna) לראוטר ולשים את המודם השני במרחק של 100 מטר ממנו ואז זה קולט את המודם שחיברנו אל הראוטר ככה זה עובד?, אני יכול לקנות ציוד פרטי ולא להיות תלוי ביס? מישהו יכול להאיר את עיניי יותר?

• 11 תגובות
    • 7.4k צפיות
  20. Started by kayben,

שלום, עברתי דירה ואין באפשרותי לחבר את המחשב הנייח למודם/ראוטר (netbox) פיזית עם כבל. לכן אני מעוניין להתחבר באופן אלחוטי. אמנם המרחק בין המחשב למודם הוא רק 6 מטר, אבל המחשב בתוך ממ"ד, עם דלת פתוחה תמיד. לכן אני רוצה לקנות כרטיס עם קליטה יחסית חזקה. עד 150 ש"ח, מעדיף מ KSP / אייבורי. אם יש המלצה? ראיתי שתקן N הוא המומלץ. יש הבדל בין "מתאם רשת" ל"כרטיס רשת אלחוטי"? או שזה אותו דבר? ראית שיש כרטיסים עם אנטנה וכאלה ללא, יש לזה משמעות? תודה.

21. שידרגתי לפני כמה ימים ל100 מגה בבזק תשתית ובזק בינלאומי ספק (בנדל) וזה התוצאות של הבדיקת מהירות של בזק (כיביתי רשת אלחוטית ויצאתי מכל תוכנה שיכולה לקחת רוחב פס): היה לי בהתחלה 15 מגה והייתי מעלה קובץ לMega ב+-80kbps. אחרי זה שידרגתי ל20 מגה והמהירות העלאה גדלה ל350kbps+-. עכשיו אחרי השדרוג ל100 מגה המהירות העלאה נשארת על 350kbps למרות שהייתי אמור לקבל 2mb העלאה. המהירות הורדה היא סביב 4mbps בuTorrent. אמרו לי שהאיזור שלי תומך עד 40 מגה אבל עובדה שאני מקבל מעל 40mbps ובלי קשר למה המהירות העלאה לא גדלה בכלל? יש לי ראוטר netgear dual band n600 שבזק מחלקים. אני הולך לקבל את הtp link td w9980, האם יהיה שיפור במהירות הורדה והעלאה אחרי שאני יקבל אותו? אם לא מה אפשר לעשו…

22. שלום לכולם, לאור ניתוקים בלי נפסקים אושר לי בבזק להחליף ראוטר באחת מהחנויות ולכן אני אגש היום להחליף. אשמח להמלצות לראוטר מומלץ שבזק מציעים שיכול לתמוך במהירויות גבוהות (50+), לא נדרש שיישדר לטווח רחוק.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, בעקבות מעבר לאקספון למהירות 100 מגה אני צריך המלצה לנתב משולב עם מודם VDSL שתומך במהירות זו, עם Dual band. תקציב: 400-500. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום, יש לי היום חיבור בזק + ספק הוטנט שאני מרוצה מהם אבל יוצא לי ייקר ביחס למחירים החדשים לאחר הרפורמה. במידה ואני עובר עכשיו לתשתית+ספק בטריפל סי (55 ש"ח) ואני לא מרוצה מהספק, אני יכול לקנות בנוסף מנוי אצל הוטנט (20 ש"ח) ולקנפג אותו בנתב וזה יעבוד? ואז יהיה לי "תשתית" טריפל סי + ספק הוטנט. אודה לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים