עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חבריה קראתי על שניהם ,דיון מאוד ממושך ,אז השאלה מה עדיף לרכוש? כותרת ,יש לי כעת D-225 של פרטנר ולא מרוצה ממנו תודה

2. בבקשה!אינני מכירה מאומה. יש על ידי ראוטר והאיש מסכים ופתח לי הסיסמא ובקושי יש קליטה על הדלת ולפעמים אין רק עם דלת פתוחה לרווחה. זה ויסטה בקשתי בחנות אנטנה ונתנו לי את זה כתוב סוג TL-WN821N .הוא אמר לי 300 מטר וכתוב קליטה פי 5.אמר שאם אפתח האריזה איאפשר להחזיר. ושזה מבטל האנטנה של המחשב שלי. לנובו. באתי, חיברתי שמתי דיסק לפי ההוראות ומיד הרגשתי שוק.כמו מכה עצומה ישר בלב.אש! אז נבהלתי ורצתי החוצה.נשברתי מזה,פחדתי שאמות בסוף מזה.זה היה לפני כמה ימים. הופיע לי אז בACCESS CONNECTIONS שני דפיםאחד כמקודם ואחד של הTP. היום ניסיתי להפוך ללא פעיל את האנטנות שלי, כי קראתי ש2 ביחד יש קרינה מסוכנת אז במנהל ההתקנים הפכתי מה שפעל- 2, ללא פעיל. והרצתי עוד פעם את ההתקנה ושמתי בUSB. מה אומ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by RJ1,

אהלן! הנתב שלי הפסיק לעבוד, הנורה של המערכת לא עוברת למצב מהבהב ונשארת כבויה, לפי הספר הפעלה זה אומר שיש בעיה. ניסיתי לעשות לו פקטורי ריסט אבל גם זה לא עזר. כשאני מתחבר בכבל לנתב הוא מנסה לאתחל את עצמו אבל לא מצליח להישאר יציב וליצור קשר עם המחשב. בסופו של דבר אין לי גישה לנתב, לא דרך CMD ולא דרך הדפדפן. קצת חבל שנתב כזה הולך אחרי 3 שנים. יש מה לעשות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by BeBest,

שלום, רציתי לדעת אם עדיף להתקין OpenWRT או dd-wrt על הראוטר הזה? או שאולי עדיף להישאר עם הקושחה המקורית? יש יתרונות / חסרונות לקושחות השונות? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. צריך ראוטר אלחוטי + כרטיס רשת 1. בבקשה המלצות עד 250 שח. תודה.

6. Started by NIVTAL,

הראוטר שלי עובד בסדר גמור אבל הוא לא משדר WIFI, איך אני מסדר את זה? בתודה, ניב.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. שלום, שדרגתי עכשיו את האינטרנט ל-100Mbps בהוט, עלה לי 100 ש"ח. כחלק מהשדרוג החליפו לי את המודם ב-hotbox. כשחיברתי את ה-hotbox, הבנתי שהוא מוגדר כמודם ולא כמודם-נתב. בשיחה עם הוט מתברר שהחצופים האלה דורשים ממני עוד 10 ש"ח בחודש רק כדי לפתוח לי את האפשרות שה-hotbox יהיה נתב! כמובן שלא נאמר לי דבר על כך כאשר שדרגתי. יש לי בבית נתב של TP Link WR841N, אז בינתיים אני מחבר אותו ישירות ל-hotbox. השאלה שלי היא האם ה-wireless של ה-hotbox טוב יותר מאשר ה-wireless של ה-TP link? האם כדאי להתעקש (ולשלם במידת הצורך) על הפיכת ה-hotbox לנתב? למי מהם יש קליטה אלחוטית טובה יותר? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by 11GnR,

היי מאז ששידרגתי ל30 מגה, עם ראטור WR841N V7.2 (החדש יותר), כשאני מתחבר בL2TP (חייגן) ועושה בדיקת מהירות, בין אם זה באתר של 014 או בSPEEDTEST.NET, אחרי 1-4 בדיקות, מתנתק לי האינטרנט והראוטר מראה "CONNECTING" במקום "CONNECTED" ל5 דקות עד שהוא מתחבר חזרה. שאני מתחבר עם המודם ישירות למחשב וחייגן, אין בעיות ואני יכול להריץ SPEEDTEST בלי סוף בלי ניתוקים. בשני המקרים אני מקבל את המהירות המלאה (30 מגה). שאני מתחבר בלי חייגן (MPLS) אין לי את הבעיה, אבל יש מיני-ניתוקים, שאני משחק יש לי קפיאות כל כמה דקות, ושאני מריץ פינגים יש כל כמה פעמים REQUEST TIME OUT, אז זאת לא אפשרות בשבילי (משחק במולטיפליירים). בא טכנאי של הוט, החליף לי את המודם, ראוטר (לאותו דגם בדיוק), מחברים בארון של…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. יש לי כבר מספר חודשים נתב של tp-link מדגם TL-R460. מאז אני לא יכול להוריד קבצים בלי שיהיו בעיות, לא מביטורנט, לא HTTP, אפילו לא יוטיוב בלי שהסרטון יתקע באמצע! ולמשל אלבום מוזיקה אז חלק מהשירים יחלצו כמו שצריך בRAR. כשאני מתחבר לאינטרנט דרך המודם בלבד ללא הראוטר הכל עובד פיקס. [HOT+נטויז'ן] עשיתי חיפוש על TP-LINK פה בפורום וראיתי שלדעת הרוב הם לא שווים שקל. אני מחפש נתב שיתן לי לגלוש באינטרנט חלק ויאפשר לי להוריד קבצים ולשחק במשחקי רשת [לא אפשרי בכלל כרגע.] יש חיה כזאת? *מדובר בסה"כ שני מחשבים על חיבור של 1.5MB. עדיפות גבוהה לחיבור קווי, אין לי כח להתעסק עם קליטה וכו' באלחוטי. 200 שקל זה בסדר מבחינתי, 300 אם ממש ממש כדאי. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by kdani,

רשום שמתאים לרשת תלת פאזית - מה זה אומר ? (http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=41280) האם זה יעבוד בכל זוג שקעים ? או שזה עדיין חייב להיות על אותה פאזה ? למישהו יש נסיון עם המוצר הזה ? תודה, דני

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  11. Started by XTZ-Mike,

שלום לכולם, יש ברשותי את הנתב הנ"ל ואני מבסוט ממנו מאוד אך ישנה סוגייה אחת שקצת מציקה לי. הראוטר מחובר קווית למחשב נייח ואלחוטית למחשב נייד HP DV6 3050EJ שתומך בתקן N (שבב Broadcom 4313 אאל"ט) אך אם זאת אני מקבל בשורת הSPEED בסטאטוס של החיבור קצב שנע בין 19-65 Mbps כשברוב הזמן זה נע בין 52-65 Mbps. מבחינת מהירות גלישה והורדה במחשב הנייח (שמחובר קווית) - אין שום בעיה בכלל. לראוטר עצמו גם מחובר כונן נייד כשקצב ההעתקה אליו מאוד נמוך (1-3 Mbps) באופן מוזר , צפייה בסרטי HD 720P בנייד עוברת בצורה חלקה ללא תקיעות. עברתי על הביקורת של NetCheif על הראוטר ולא הצלחתי להבין מה אני לא עושה נכון. אשמח לעזרתכם בהגדרת הראוטר בצורה נכונה/הגדרות של כרטיס הרשת האלחוטי במחשב הנייד. עריכה: שכ…

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by xc1te,

יש לי את הרפיטר של TPLink, כאמור, שעבד מצוין עם הראוטר הקודם שלי (Netgear DGN2200). שדרגתי את האינטרנט ונאלצתי להחליף לראוטר חדש, VEGN2610, שגם הוא כשלעצמו עובד מצוין, כולל שידור WiFi - לסמארטפון לדוגמה - ללא בעיות. הבעיה היא עם הרפיטר: אני מגדיר אותו עם התהליך הרגיל שלו בממשק, בוחר ברשת האלחוטית של הראוטר, מזין את הסיסמה, הוא כמובן מגדיר רשת EXT_ עם אותה הסיסמה, מאתחל את עצמו אבל לבסוף - מציג הודעה שההגדרה הסתיימה בהצלחה כשבפועל הוא לא באמת מחובר לאינטרנט. התקשרתי לבזק פעם ראשונה, אמרו לי לעשות RESET להגדרות יצרן עם הכפתור האחורי, עשיתי והגדרתי מחדש - לא עזר. התקשרתי לבזק פעם שנייה (כי בפעם הראשונה אחרי שהריסט שהיא אמרה לי לעשות גרם לרפיטר לא להגדיר default gateway ומזה …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. יש לציין שעד היום הכל עשר עם הראוטר אבל פתאום המחשב נייד והראוטר לא מצליחים להתחבר לראוטר, לפעמים הם מצליחים להתחבר לדקה שניים ואז שוב הם מתנתקים ממנו. עד עכשיו הכל היה פשוט פיקס יש לציין. שאני מנסה להתחבר באייפון לרשת הוא רושם "לא ניתן להתחבר לasi" וכך גם במחשב נייד. מישו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה רבה!!

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  14. Started by MODI,

יש לי את הראוטר TPLINK 1043 שמחובר להוטבוקס במהירות של 12 מגה.בימים האחרונים הרשת האלחוטית ממש איטית, בסביבות ה2 מגה. שאני מחובר קווית אני מקבל 12 מגה יציבניסיתי כמה פעמיים לאפס את הראוטר על ידי הוצאה מהחשמל והחזרה אחרי כמה דקות אך אין שינוי.הצעות מישהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי, יש לי מזה כשנתיים את ה1043, היו לו קונצים פה ושם אבל בחודשים האחרונים הוא פשוט מתעלל בי. אני מחליף ערוצים מדי פעם, רק כדי שהוא יסחב חיבור רציף במשך כמה ימים, ולאחרונה הוא מנצל בקושי את המהירות בבית (30 מגה) ובתצורת ווי פי נותן רק 10 כאשר במחשבים הנייחים בבית המהירות היא 30. עדכנתי לו לפירמוויר האחרון, אני לא יודע אם זה לא עשה יותר נזק... האם קיימות הגדרות שאמורות לסייע לי? אני מניח שחלקכם קינפג אותו בצורה שונה מברירת המחדל שהוא מגיע. אם נשמע לכם שהוא דפוק, אשמח להמלצה על ראוטר אחר. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by Guarding angel,

עם הנתב הישן שלי netgear 614 יכלתי לקלוט אפילו מחוץ לבית עם הנתב הזה אין קליטה כלל מחוץ לבית ולא שיניתי מיקום כלל. לשכנה שלי יש נתב dlink 2670 פשוט ויש קליטה על אף שהוא נמצא רחוק יותר מהראוטר שלי. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם עדכנתי את הנתב לקשוחה http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database עודכן בהצלחה ועבד פתאום הפסיק ולא ניתן להיכנס להגדרות אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by Nati Kufra,

אני מחובר לסיבים 1000/100 הפורט בנתב מראה על 1000 בתצוגת הראוטר בממשק בפועל מקבל 100 העלאה ו 150 הורדה האם יש פרמטרים בנתב לפתרון

19. Started by oded6188,

יש לי בדירה ארון תקשורת, אליו מגיע הסיב האופטי ושם נמצא הראוטר של סלקום. מארון התקשורת יוצא כבל תקשורת לכל חדר כפי שניתן לראות בשרטוט שהוספתי. במצב הנוכחי בכל חדר יש AP עם אותו שם רשת וסיסמה, אבל במעבר בין חדרים אני חווה ניתוקים לפעמים. אני רוצה להקים רשת Mesh כדי שתהיה קליטה מקסימלית בכל החדרים ללא ניתוקים במעבר בין חדרים והפיתרון היחיד ששמעתי עליו הוא Mesh-Wifi (האם יש פיתרון אחר יותר טוב?). אז חשבתי לשים בכל חדר TPLINK DECO M5 (או מוצר דומה) ולחבר את כולם באופן קווי לראוטר, כך שה-DECOs ידברו ביניהם על גבי תקשורת קווית לקבלת מהירות מקסימלית. האם יש אפשרות כזאת בהינתן התשתית הקווית שבשרטוט? ממה שהבנתי, ה-DECOs חייבים להיות משורשרים אח…

20. Started by neah,

היי אני לאחרונה קניתי תראוטר tplink vr600, תשתית בזק 100 מגה וספק בזק בנלאומי. שימושים רגילים, לא משהו רציני. משתמש במכשיר כראוטר+מודם(אין מודם נפרד). אני נתקל בבעיה דיי מוזרה(בעיניי), הראוטר עובד מצויין, יש לי חיבור אינטרנט בכבל וWIFI והכל עובד נהדר. אבל, לפעמיים אין אינטרנט או שיש אבל הוא איטי עד איימים. אני אסביר, נגיד יום ראשון, אני מכבה תמחשב ב6 בבוקר, יוצא מהבית עד הצהוריים(אזור 3 וחצי בצהוריים) ואז אני מדליק תמחשב בצהורים והאינטרנט אייטי לגמרי, שום דבר לא נטען במחשב(מחובר בכבל). WIFI עובד בטלפון, בסטריימר גם עובד הwifi אבל במחשב? בכבל? איטי בצורה מחרידה, לא נטען שום דבר. הדרך היחידה לפתור את זה זה להכנס לNetwork connectio…

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. ברגע של שעמום וניסיון החלטתי לנסות קושחה של openWRT והורדתי את הגרסה הנ"ל http://downloads.openwrt.org/snapshots/trunk/ar71xx/openwrt-ar71xx-generic-tl-wdr4300-v1-squashfs-factory.bin צרבתי דרך ממשק ה-TPLINK הרגיל, לאחר שהכל הסתיים לא יכולתי להיכנס אל הממשק 192.168.1.1 למרות שפינגים אני מצליח לקבל מהכתובת http://oi43.tinypic.com/2hn16p2.jpg דגם הראוטר: WDR4300 V1.3 משתמש בחייגן PPPoE יש לי ראוטר VVG200 אשמח לפתרונות שלא כוללות פתיחה של הראוטר.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ben yehuda,

אהלן אהלן, מקווה שאני במקום הנכון, אני צריך מאוד את עזרתכם. אני נמצא בבית עם 2 קומות, שהמודם ממוקם בקומה התחתונה. עד היום המודם היה מחובר לראוטר של חברת 3COM, ראוטר שיש לנו כבר בערך 10 שנים, ונתן מהירות של 5 מגה בקומה התחתונה ונמוך מזה משמעותית בקומה העליונה (אנחנו מחוברים ל30 מגה, כשבחיבור ישירות מהמודם מקבלים את המהירות המקסימלית). לאחר התייעצויות החלטנו להחליף ראוטר, וקנינו את הTPLINK WDR4300, שעליו קיבלנו המלצות. בקומה התחתונה המצב השתפר מאוד וכעת מגיעים לאיזור ה25-26 מגה בחיבור אלחוטי, אך בקומה העליונה המצב עדיין לא השתפר. יש משהו שניתן לעשות? שינוי הגדרות כלשהם? חשוב לציין שבקומה העליונה אין מחשבים נייחים אלא רק ניידים, ולכן כל פתרון של חיבור מכשיר נוסף לצערי לא רלו…

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  23. Started by redead,

עד לא מזמן גרתי בדירה שבא הראוטר הזה שימש אותי רק בשביל WIFI היו תקופות שהוא היה נתקע בתדירות גבוה והיו תקופות שהוא יכל להחזיק ימים ושבועות בלי לרסט אותו. לפני ימים אחדים עברתי לדירה חדשה ועכשיו אני משתמש בו גם בשביל WIFI וגם LAN , מתחבר לסוויץ ושם יש כ4 פורטים פעילים. מפה לשם יוצא שהרוטר ממש נופל כל כמה שעות טובות , אין עליו עומס מיוחד ועדין הוא פשוט לא מתפקד מה ההמלצות , אולי קשוחה מיוחדת ? כרגע מותקן האחרון הרשמי של TPLINK . אולי לקנות אחד חדש טוב שיחזיק ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. לפני כמה ימים עברתי מחיבור ללא חייגן אצל נטוויז'ן לחיבור עם חייגן L2TP דרך בזק בינלאומי. האינטרנט עבד בסדר בהתחלה אבל אחרי כמה שעות התחילה איטיות רצינית ובדיקות מהירות מראות שאני מוריד על 2 מגה ביט לשניה (חיבור של 12 מגה)... בתמיכה של בזק בינלאומי אמרו לי שהבעיה בנתב הנ"ל שאינו תומך בפרוטוקול L2TP כראוי ואמרו להחליף ראוטר... בתמיכה של הוט אמרו שהבעיה אצל בזק בינלאומי וכל מה שהם יכולים לעשות זה להעביר אותי לחיבור בלי חייגן... הסיבה העיקרית שעברתי לבזק בינלאומי היא כדי להנות מהרשת החדשה שלהם אבל אם אני צריך להחליף ראוטר או לעבור לחיבור בלי חייגן (שלא נהנה מהרשת החדשה לפי מה שהבנתי) אז כבר כדאי לי לעבור לספק יותר זול. מישהו נתקל בבעיות מהסוג הזה? תודה.

• 7 תגובות
    • 8.9k צפיות
  25. השאלה בכותרת , אם כן איך עושים זאת ?

• 6 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.