רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים לרשת (טרופלוגיה BUS-כבל COAX) עכשיו יש לי שתי בעיות שמעצבנות אותי מאוד ואני מקווה שתוכלו לעזור לי כל המחשבים עובדים עם מערכת הפעלה WINDOWS XP הבעיות הם אך ורק במחשבים שאצלם לא מחובר ADSL הבעיות 1.בICQ אני מצליח לשלוח קבצים אבל לקבל קבצים אני לא מצליח (מגיעה לי הודעה INCOMING FILE TRANSFER אבל שאני לוחץ SAVE מופיע הודעה LISTING שזה יכול להיות ככה שעה) 2.בדואר האלקטרוני אני מצליח לקבל דואר אבל לא מצליח לשלוח דואר (גם שמה הוא מראה לי כאילו הוא שולח וגם זה יכול להיות ככה שעה) אין לי מושג מה לעשות אני מקווה שמישהו מפה יודע איך פותרים את זה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המצב לא יהיה טוב יותר... שוב הפס הרחב מוצע רק לעשירון העליון שמסוגל להרשות לעצמו... וזה לא הכל.
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לידיעתעכם....... החל מהראשון באפריל חברת מתב תחל לחבר כ-700 לקוחות בחודש לאינטרנט בכבלים. לכל מי שמחובר אליהם בניסוי-הגיע הזמן לשלם כסף ותופתעו לגלות פס רוחב ענק , פתאום אין הגבלה למהירות. בקרוב גם בחברות האחרות!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים לרשת (טרופלוגיה BUS-כבל COAX) עכשיו יש לי שתי בעיות שמעצבנות אותי מאוד ואני מקווה שתוכלו לעזור לי כל המחשבים עובדים עם מערכת הפעלה WINDOWS XP הבעיות הם אך ורק במחשבים שאצלם לא מחובר ADSL הבעיות 1.בICQ אני מצליח לשלוח קבצים אבל לקבל קבצים אני לא מצליח (מגיעה לי הודעה INCOMING FILE TRANSFER אבל שאני לוחץ SAVE מופיע הודעה LISTING שזה יכול להיות ככה שעה) 2.בדואר האלקטרוני אני מצליח לקבל דואר אבל לא מצליח לשלוח דואר (גם שמה הוא מראה לי כאילו הוא שולח וגם זה יכול להיות ככה שעה) אין לי מושג מה לעשות אני מקווה שמישהו מפה יודע איך פותרים את זה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחצו כאן
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שמעו יש לי רשת בבית של שתי מחשבים ואי די אסס אל שמחוברים בהאב עכשיו הכל עובד חלק איזה חודשים כבר נראה לי ופתאום אתמול אח שלי שואל אותי למה אין אינטרנט אני הלך לבדוק חשבתי MIRC דפוק(אח שלי כל היום על זה)ואני רואה אין לא באמת אינטטרנט ואין לו קישרור למודם(נתתי פינג למודם ואלי) ואין לו רשת בכלל אני מסתכל על הכרטיס רשת וראוה הנורה באמת לא דלוקה וגם בהאב היא לו דלוקה והחור בהאב טוב כי הכנסתי את שלי לשם והנורה דלקה עכשיו מה יכולה להיות הבעיה? זה חוט של 20 מטר ובדקנו לכל אורכו הוא לא חתוך והוא טוב מאוד מה יכולה להיות הבעיה ? ההאב לא נראה לי זה יכול להיות הכרטיס רשת שלו? או החוט כאילו מישהו עשה לנו את זה באופן פרטי את הצדדים של החוט אז?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
עכשיו זה 700mb מחולק בין כל המשתמשים של בזק בינלאומי..
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים ישירות בקבל מסוכך (חיבור עגול כזה שמחובר למפצל T עם טרמיניטור בפיצול השני). שני המחשבים עבדו מצויין ברישת תחת win 98 אבל אין לי מושג מה צריכות להיות ההגדרות ב XP כי השתנו שם כל מיני דברים. בכל מקרה בשני המחשבים יש לי כרטיס רשת של SMC (די ישן אבל עובד) ומותקן בהם windows XP pro. הרשת עבדה כבר פעם גם במצב הזה אבל היה לי וירוס והייתי צריך לפרמט. ואין לי ממש גישה לזה שסידר לי אותה. ככה שאני די תקוע, אני יודע שזה אמור לעבוד רק לא יודע איך. :'(
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי חיבור ADSL בקצב בינוני, בכל מקרה קורה לי הרבה מאוד פעמים ( פעם בכמה שעות) שפתאום החיבור מפסיק לעבוד, זאת אומרת שיש סימן של חיבור ל ADSL אבל הוא בעצם לא מגיב, ורק ע"י הפעלה מחדש של המחשב אפשר להתחבר שוב ושהחיבור באמת יעבוד... מישהו יכול לעזור?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני לא יודע אם אתם זוכרים אבל לפני כמה שבועות העלתי כן בעיה שהיתה לי עם חיבור שני מחשבים ברשת. הבעיה היתה שממחשב אחד עם winxp הצלחתי לעשות ping למחשב השני. ומהמחשב השני עם win98se לא הצלחתי לעשות ping ל xp, ראיתי אותו ברשת אך לא יכולתי להכנס אליו. כאשר ניסיתי להכנס ל workgroup מה xp קבלתי הודעה שאין לי הרשאה להכנס ל workgroup. ניסיתי הכל אבל שום דבר לא עזר. החלפתי הגדרות. כרטיסים, כבלים, שקעים... הכל חוץ מהמחשבים... גורניש! היום משום מה ה xp שבק חיים. הכל זחל או שלא זז בכלל. בסופו של דבר התקנתי אותו מחדש והפלא ופלא בעיית הרשת נפתרה. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז אנשים לא מש מבינים למה adsl יותר טוב מcabel אז הכשיו אני ישתדל להסביר. המהירות הכי גבוהה שקוויadsl יכולים להגיע אליה היא 8 מגה בייט(תחלקו ב8) (הורדה) ו 3 מגה בייט (שליחה) (גם את זה תחלקו ב8) והמהירות הכי גבוהה cabel יכול להגע הוא 6 מגה בייט(תחלקו ב8) (הורדה) ו 2 מגה בייט (שליחה) (גם את זה תחלקו ב8).
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
פרסמתי את זה ברוטר אתם מוזמנים לראות http://rotter.net/forum/scoop/59293.shtml זה מסקר טלפוני אתמול בלילה אז זה לא סגור עדיין
-
- 38 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
Aquanet- התחברתי אליהם לכמה שעות נסיון, והמהירות בינתיים בסדר גמור מבחינתי , 65KB/S הורדה משרת Tucows של נטויז'ן. -או- 012- המבצע שלהם נראה לי סביר, לפחות ל-4 החודשים הראשונים עליהם נדרשת התחייבות ($20 בממוצע לחודש, אח"כ נראה...). שאר הספקים לא נותנים הצעות תחרותיות, או סובלים מתדמית גרועה במיוחד (ישראסרב). כן, אני יודע שגם התדמית של אקוואנט לא משהו, השאלה היא מדוע לי לבחור בספק אחר? מחלקת תמיכה טובה יותר?? תודה רבה, אני אסתדר לבד... :smoke: אגב, יש איזשהו הבדל משמעותי בפינגים שאתם מקבלים אצל ספקים שונים? למישהו יש נסיון רע בתחום הזה עם ספקי-האינטרנט שלמעלה? תודה, Prog.
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
סתם כותרת מפוצצת לקצב הורדה מכובד לכל הדעות (התמונה בהמשך...) ADSL של בזק בחבילת 1.5Mbits עם שימוש ב DAP גרסה 5 ולא...זה לא היה BURST קצר זה נשאר ככה על 270 - 280 עד סוף ההורדה... (רק חבל שאני על סף פשיטת רגל עם המחירים האלה במיוחד עכשיו כשהדולר משתולל !!)
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=planetsw800 הנה עכשיו לי יש hub (רכז) שקניתי ב 200 שקל של 8 עם BNC(אין לי מושג מזה זה בא ככה ) עכשיו אני משתמש רק בשלוש (יש לי שתי מחשבים ואי די אס אל) ולא הבנתי כלום מהמאמר אבל אם אני יחליך ל switch הזה יהיה לי רשת יותר מהיר? זה שוהה בכלל? כמה זה עולה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני מחבר את הכבל המוצלב בין שני המחשבים, למחשב הראשי מחובר הADSL. האם בכלל שי אפשרות לחבר בינהם? נ.ב הADSL מוריד לאט מאוד בFTPS, יש תוכנה שיכולה שלפר את המהירות? ומה המהירות הנורמלית בהורדה בקו של 0.5 מגה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כמה יעלה לי לבטל את הקו של ה-isdn? אני יכול פשוט לעשות המרה של ה-isdn ל-adsl ואז קו ה-isdn יתבטל?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
תגידו האם בזק מתכננת מתישהו להוריד את המחירים המופקרים של הה adsl ? וגם האם היא מתכננת לעלות את מהירות ה upload שהיא נורא איטית ! ?
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
נתקלתי בדבר מוזר שאני מעונין לדעת איך זה הגיוני: החבילה האמצעית ב adsl אמורה לספק upstream של 96 kbit שזה 12 kbyte. אז איך יתכן שחבר שלי שמחובר דרך ישראסרב שולח לי ב 30 - 40 kbyte?
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
בעוד כמה ימים יהיה אינטרנט מהיר ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-