עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by alergic,

תשתית בזק ספק בזק בינלאומי מהירות 30/3 מוגדר RATE-ADAPTIVE בבזק גיימר בבזק בינלאומי (צריך לאמת לפי אייפי, תגידו לי איך מתחיל) נתב 7850U Firmware Version: DSL-7850U_A1_BZ_1.01.17-02062013 אחרי אופטימזציה של TCPOPTIMIZER בדיקות מהירות: 100%[======================================>] 100,000,000 3.79M/s in 41s 2013-03-25 21:12:03 (2.31 MB/s) - `nul' saved [100000000/100000000] 0% [ ] 64,627,220 1.60M/s מקס 1.8 15% [=====> ] 154,299,371 1.71M/s מקס 3.09 100%[======================================>] 31,625,365 1.19M/s in 18s 2013-03-25 21:17:09 (1.70 MB/s) - `nul' saved [31625365/31625365] פינגים: ואללה Ping statist…

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by יואב שניר,

ראו את תוצאות בחינת רוחב הפס : התמונה היא בחינה של רוחב הפס תחת VPN חבילת הגלישה שלי היא 200/5 . רוחב הפס בבחינה הוא 10.88 . הצלחתי "לגנוב" קצת פס ב UPLOAD.

3. Started by kalda01,

התחברנו לתשתית + ספק במהירות 40 מגה אצל בב"ל. קודם היה מהירות 15 באחריות בזק. כבר פעמיים תוך יומיים מאז שהטכנאי התקין את הנתב VTECH 605 שהמהירות נופלת לפחות מ 1 מגה. איתחול לנתב מסדר את המהירות עד לפעם הבאה שזה קורה. מה יכולה להיות הסיבה ? התמיכה שלהם לא ממש מסייעת חוץ מלאתחל את הנתב.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by House M.D.,

בזמן האחרון שמתי לב שהרבה מאוד מהקבצים שאני מוריד יורדים פגומים. לא מדובר על סרטים או מוזיקה, אלא על קבצי RAR שבהם כל ביט חשוב, ואם יש משהו פגום כל הקובץ פגום ואי אפשר לחלץ אותו מהארכיון .. ואותו דבר עם ההעלאה, אני משתמש בתוכנת גיבוי אונליין (IDrive אם זה חשוב) והרבה מהקבצים המועלים מועלים שוב כי הם הגיעו פגומים זה לא היה ככה פעם , אני יודע שיש איזה קוד לתיקון שגיאות , אז איזו סיבה יש לבעיות האלו לקרות? יש לי ראוטר Linksys WRT54GL ומודם Siemens sl2-141 עברתי דירה לא מזמן, וחשבתי אולי יש כאן איזדו בעיה בקו אבל הנתונים על הקו נראים יותר טובים ממה שהיה קודם הנה הנתונים מהמודם: Statistics Downstream Upstream Line Rate 3136 Kbps 320 Kbps Attainable Line Rate 10080 Kbps 1…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  5. יש לי בעיה משום מה כול המיילים שאני שולח החוצה דרך חשבון ה GMAIL שלי אני מקבל את המייל בחזרה עם הפרטים הבאים : THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE. Delivery to the following recipient has been delayed: ( כתובת מייל שאני שולח אליו ) Message will be retried for 2 more day(s) Technical details of temporary failure: TEMP_FAILURE: Could not initiate SMTP conversation with any hosts: [mx.hotmail.co.il. (5): 554 Service unavailable; Client host [64.233.166.179] blocked using bl.spamcop.net; Blocked - see http://www.spamcop.net/bl.shtml?64.233.166.179] [etrn.inter.net.il. (100): 554 Service unavailable; Client host [64.233.166.179] blocked …

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by ShahafH,

שלום. ש לי ראוטר של WOW B-FOCuS מבית ECI Telecom ורציתי לדעת איך אני פותח פורטים דרכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by Chelseaaa,

יש לי את smartbox יש לי גם את המערכת של הטלפונים וגם אינטרנט כמובן השאלה שלי אם הוא תומך מאה מגה אם יש לו אופציה שמה לשנות חיבור dynamic ip חיבור ללא חייגן והשאלה אחרונה אם יש לו טלפון בבית של הוט אני יכול לחבר אותם לסמארטבוקס

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  8. יש איזה מקום שמשכיר מחשב חזק לשרת עם שרת שיש בו כזאת מהירות Upload..?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by KrustyTheKlown,

היי מקווה שזה המקום המתאים מחפש מצלמת אבטחה לעסק. ראיתי את ה-DLINK DCS-5020l אבל חשובה לי גם האופציה להקליט. יש המלצה למשהו באותו תקציב פחות או יותר ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. פורסמה כתבה די מזמן בנענע, על חיבור הפלאפון למחשב בעזרת הBlueTooth ובכך להפוך את הפלאפון למעיין שלט ! אני הצלחתי בעבר להתחבר למחשב ולתוכנה עצמה אבל לא לראות לדוגמה את הקבצים שבמחשב בתוך הפלאפון, כי אמור להפתח בפלאפון תפריט או משהו. השאלה שלי היא האם מישהו הצליח להתחבר למחשב עם נוקיה 6230 ולראות את רשימת השירים/הקבצים בפלאפון ? הכתבה שפורסמה בנענע : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=167828&sid=10 נועם תעביר בקשה את הת'ארד, התבלבלתי בפורום :-X

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  11. רשת בייתית קטנה של שני מחשבים. תודה רבה.... חבל שהאתר נסגר....

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by Shtupel,

מחפש איכות קו טובה ברשת UFI 12M(הוט) מה העדפות שלכם? תודה.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  13. איזה פורטים צריך לפתוח באלקטל בפרו בשביל אי מיול ואיך עושים את זה האם כמו פתיחת פורטים בשביל האייסי שאת זה הצלחתי או שיש פרוצדורה אחרת

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by flash101,

שלום אני מעוניין לקנות גם הגנה למחשב ולרשת. אני מעוניין בראוטר אשר יעמוד ב 4 התנאים הבאים: 1) יתמוך ויוכל לתפקד כמודם ל ADSL. 2) תהיה בו הגנה פנימית מתקדמת (Firewall). 3) יהיה שייך לחברה מוכרת. 4) יהיו בו מינימום 4 יציאות רשת לחיבור מחשבים ברשת. מצאתי את הדגם הבא, אשר מחירו הוא 800 ש"ח: http://www.dlink.com/products/?pid=6 רציתי לבקש ממכם המלצה האם לקנות אותו, או אולי מומלץ ראוטר אחר? תודה מראש נ.ב אתר מקצועי ומושקע!! כל הכבוד!!

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by leoleo,

שלום , אני מתכנן התחברות ראשונה לאחד מספקי התוכן סלקום או פרטנר. יש לי כמה שאלות: האם הממירים/המכשיר שהן מספקות יכול לשמש גם כראוטר לאינטרנט של ה-PC? הן גם מחויבות לוודא שזה יתחבר ל-PC? מה היתרונות/חסרונות בקבלת ממיר/מכשיר מהספקיות אל מול התקנה מתוך הטלויזיה חכמה (עדיין אין לי אך תהיה בקרוב)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ofer_mat,

יש למישהו את התוכנה הזאת אני צריך הסבר על אך משתמשים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by pincher77,

שלום לכולם יש לי רשת רגילה של 2 מחשבים בבית .. עכשיו יש מחשב מארח עם מודם והכל .. המחשב השני עבר פירמוט והתקנתי בו WindowsXP Media Center ובמחשב המארח עם המודם יש ווינדוס אקס פי סרביס פק 2 .. עכשיו הבעיה היא שהגדרתי רשת והכל ב2 המחשבים ובמחשב בלי המודם (המחשב האורח) אני מנסה להתחבר למחשב המארח והמחשב המארח מבקש ממני שם משתמש + סיסמה ואין לי מושג מה לעשות !! ואף פעם לא היה לי את זה. יש מצב שזה בגלל שאין לי ווינדוס כמו במחשב עם המודם ?! ככה בעצם אני גם אין שיתוף קבצים כי זה דורש סיסמה וגם אין אינטרנט ולכן זו בעיה. אודה מאוד למי שיצליח לעזור לי בבעיה זו.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  18. מה המצב אנשים ?.. לאחר בעיות עם פורטים חסומים בברק 013 ומצדם הם טוענים שאין שום חסימת פורטים, התנתקתי מהם ועברתי לאינטרנט בזק בינלאומי 014 וכל המהירויות חזרו למהירות הקודמת שהייתה לי בברק 013 לפני שהם התאחדו עם נטוויז'ן (מאז בעצם התחילו כל הבעיות שיש לאנשים עם הפורטים החסומים) וחסמו את הפורטים (: אני ממליץ לכם בחום, אם שיתוף קבצים כמו P2P חשוב לכם תעברו לאינטרנט בזק בינלאומי 014 !

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  19. שלום לכולם. לאחרונה החלפתי לראוטר MIMO של אדימקס , העברת הקבצים בין מחשבים נהייתה איטית מאד , כ 800KB לשניה. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי חברים. המכשירים האלה כל כך הרשימו אותי שהייתי חייב לשתף! על מוצרי רשת ובעיקר מוצרי רשת של יצרנים מובילים עם המון פיצ'רים אפשר לכתוב סקירות של עמודים רבים של מלל על גבי מלל על גבי מלל. יש המון מה לכתוב, באמת שלא חסר. אבל בשורה התחתונה, ישנם כמה דברים מאוד בסיסיים שאנחנו מחפשים כשאנחנו מחפשים ראוטר או כל מוצר רשת אחר. למשל: 1. שיהווה פיתרון מקיף – שיתן גם קליטה טובה בכל הבית וגם שיאפשר לנהל את תעבורת הרשת למשל. 2. שיהיה נוח לתפעול – שלא נצטרך טכנאי מחשבים כדי לבצע פעולות פשוטות 3. שיהיה מאובטח – שגם יגן עלינו וגם שתהיה לנו סוף סוף קצת שליטה על מה קורה ברשת שלנו ולמה נחשפים הילדים שלנו. 4. שיהיה אמין – שלא יקרוס מעומס כ…

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by Sex$Booster2007,

היי יש לי אינטרנט בזק ADSL 2.5MB ורציתי לדעת באיזה הגדרות לשים את הUTORRENT להורדה הכי מהירה שיש אם מישהו יודע בבקשה.

22. Started by orninyo,

שלום , עד היום האתר שלי אוחסן בixwebhosting אך אני מעוניין לעבור לחברה אחרת יש לכם המלצות? (רק שירותים בינלאומיים ושרתי SHARED) הבנתי HOSTGATOR וBLUEHOST מומלצים, יש למישהו נסיון איתם? תודה

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by Might,

שלום HW ZONE יש לי בעיה בראוטר wire less משו כזה... הוא מנתק את עצמו או ניכבה, לא יודע כל פרק זמן קצר של 10-30 דקות הוא מתחבר שוב לאחר שאני עושה ריסט, ולפעמים אם אני מוציא ומכניס אותו למחשב... הבעיה הזאת כבר הפכה למטרד, כיצד אני פותר אותה?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  24. הראוטר של בזק עשה לי בעיות והיו הרבה ניתוקים של מיקרו שנייה במשחקי אוןליין שגרמו לי לעוף מהמשחק וחוץ מזה אי אפשר להשתמש ברשת ביתית על מנת לראות סרטים זה מעביר במשהו כמו 300K לשניה מקסימום לא מספיק לניגון של סרט בצורה חלקה הראוטר של TP LINK כן עובד ברשת ביתית מעביר משהו כמו 3-5 מגה לשניה ואפשר לנגן בסלון סרטים בצורה חלקה אבל ה TP LINK עושה לי עוד יותר בעיות של ניתוקים מאשר המכשיר של בזק והניתוקים הם לא מיקרו שנייה אלא ניתוקים שצריך להכנס להגדרות כל פעם ולשחק עם זה על מנת לקבל סינכרון לאינטרנט שוב וזה קורה כמה פעמים ביום אני צריך להכנס ולשחק עם ה dsl modulation type annex לשנות מ A ל B ולשחק שם עם כמ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.