רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
בחברה אנו מעוניינים שכאשר יבצעו חיפוש מילים מסוימות בגוגל יגיעו לאתר מסויים ( או לפחות שיופיע כאחד האתרים) משהו ניסה לעשות זאת ?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
חברת TP-LINK מציגה שלושה נתבים חדשים בסדרת ה-Archer VR הכוללים מודם VDSL ותמיכה מלאה בטכנולוגית Vectoring. כל הנתבים החדשים תומכים בתקן AC וההבדל המהותי ביניהם היא המהירות האלחוטית. כל הפרטים לגבי נתבים אלה, המפרט הטכני שלהם, הזמינות והמחירים - בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6522
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. עוד שעה בערך אני יוצא לקנות ראוטר אלחוטי של חברת קומפקס. יש לי כרגע ראוטר אלחוטי אני פשוט צריך לוותר עליו מסיבות אחרות, ואני יודע שאם אני רוצה לגלוש מחוץ לבית (בגינה או ביחידת הדיור שלנו) יש בעיות של קליטה. אני רוצה לקנות נקודות גישה מפה http://www.lamir.co.il/?category=145 הטווח הוא עד 300 שקל, השאלה שלי אם יש בכלל טעם לעשות את זה ? זה באמת עוזר ? זה כמו להוסיף עוד ראוטר מבחינת האיכות ? אני מצטער שזה כזה דחוף פשוט עוד שעה אני כבר לא פה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הנה מה שחיכיתי לו NETGEAR Powerline 1000 - Essentials Edition (PL1010-100PAS) 60 דולר ו 10 דולר משלוח לארץ https://www.amazon.com/NETGEAR-PowerLINE-Wi-Fi-1000-PLW1010-100NAS/dp/B01929ESG6/ref=br_prlt_slcty_pdt-10?_encoding=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-6&pf_rd_r=N3J06K1PCP53G493WCNZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=09a5ac8b-440a-4dd4-934b-9d42c5f7f117&pf_rd_i=13334275011&th=1#Ask בשאלות רשום שזה תומך ב220V אבל עם יציאות של ארצות הברית, אז נצטרך מתאם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה התעניינתי בNAS וגיליתי כמה תכונות שליליות. אז התחלתי לחשוב יצירתי בכיוונים אלטרנטיביים =] נזכרתי שהממיר של הוט בסלון הוא גם סטרימר וגם יודע לקבל כונן מדיה ולשתף אותו ברשת אלו כן אנחנו בעצם מדברים על התקן NAS לכל דבר ועניין לא ? חברתי אליו דיסקאוןקי ועכשיו כל מחשב שמחובר לרשת ה WIFI שלו (הוא גם הראוטר במקרה הזה) יכול לראות תחת 'המחשב שלי' ב- מיקומים ברשת "סלון" עם לוגו של HOT. כשנכנסים אליו מגלים שהמכשיר ינק את כל התוכן מהDOK שלי וסדר אותו תחת תיקיות אב music photos videos אפשר רק לקרוא משם תוכן אך לא לכתוב ובאופן כללי אני לא מצליח לזהות את הנתיב לתיקיה המשותפת הזו. יש משהו שאפשר לעשות כדי לשנות את המ…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני כמה ימים חשבתי להביא כרטיס רשת אלחוטי ולקנות באיביי אנטנה טובה כולל כבל ארוך... כל זה לעלות לגג שלי ולנסות להרחיב את טווח הקליטה של WIFI בשכונה שלי...(אני גר בבית קרקע פרטי (רובו מעץ) יש לי שני קומות בבית...) יש למישהו המלצה לאנטנה טובה? ראיתי שאפשר לעשות לבד גם...אבל אני מחפש משהו מוכן כבר ומשהו שיקלוט הרבה מעבר יכולת הכרטיס רשת האלחוטי ועם האנטנה שבא איתו.... הכרטיס שאני מעוניין לקנות הוא של EDIMAX http://zap.co.il/model.aspx?modelid=403089 כרטיס לא יקר ועם אנטנה טובה הוא יהיה אידיאלי למטרה שלי... מה אתם חושבים? עריכה1: מצאתי את זה...נראה מאוד מקצועי http://www.wirelessgardenstore.com/ProductDetails.asp?ProductCode=SCB10X נ.ב. אין לי ראוטר ואני לא ממש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם משהו יכול חעזור? :'( קניתי נתב LEVEL1 דגם WBR-3408 ואני לא מצליח להתחבר. יש לי תשתית HOT והספק 015 (SMILE) אני לא יודע מה ההגדרות שאני צריך להכניס. כל משה ניסיתי לא הלך. אולי מישהו יכול להגדיר לי שלב שלב.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
תשתית בזק ספק בזק בינלאומי מהירות 30/3 מוגדר RATE-ADAPTIVE בבזק גיימר בבזק בינלאומי (צריך לאמת לפי אייפי, תגידו לי איך מתחיל) נתב 7850U Firmware Version: DSL-7850U_A1_BZ_1.01.17-02062013 אחרי אופטימזציה של TCPOPTIMIZER בדיקות מהירות: 100%[======================================>] 100,000,000 3.79M/s in 41s 2013-03-25 21:12:03 (2.31 MB/s) - `nul' saved [100000000/100000000] 0% [ ] 64,627,220 1.60M/s מקס 1.8 15% [=====> ] 154,299,371 1.71M/s מקס 3.09 100%[======================================>] 31,625,365 1.19M/s in 18s 2013-03-25 21:17:09 (1.70 MB/s) - `nul' saved [31625365/31625365] פינגים: ואללה Ping statist…
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
ראו את תוצאות בחינת רוחב הפס : התמונה היא בחינה של רוחב הפס תחת VPN חבילת הגלישה שלי היא 200/5 . רוחב הפס בבחינה הוא 10.88 . הצלחתי "לגנוב" קצת פס ב UPLOAD.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
התחברנו לתשתית + ספק במהירות 40 מגה אצל בב"ל. קודם היה מהירות 15 באחריות בזק. כבר פעמיים תוך יומיים מאז שהטכנאי התקין את הנתב VTECH 605 שהמהירות נופלת לפחות מ 1 מגה. איתחול לנתב מסדר את המהירות עד לפעם הבאה שזה קורה. מה יכולה להיות הסיבה ? התמיכה שלהם לא ממש מסייעת חוץ מלאתחל את הנתב.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שהרבה מאוד מהקבצים שאני מוריד יורדים פגומים. לא מדובר על סרטים או מוזיקה, אלא על קבצי RAR שבהם כל ביט חשוב, ואם יש משהו פגום כל הקובץ פגום ואי אפשר לחלץ אותו מהארכיון .. ואותו דבר עם ההעלאה, אני משתמש בתוכנת גיבוי אונליין (IDrive אם זה חשוב) והרבה מהקבצים המועלים מועלים שוב כי הם הגיעו פגומים זה לא היה ככה פעם , אני יודע שיש איזה קוד לתיקון שגיאות , אז איזו סיבה יש לבעיות האלו לקרות? יש לי ראוטר Linksys WRT54GL ומודם Siemens sl2-141 עברתי דירה לא מזמן, וחשבתי אולי יש כאן איזדו בעיה בקו אבל הנתונים על הקו נראים יותר טובים ממה שהיה קודם הנה הנתונים מהמודם: Statistics Downstream Upstream Line Rate 3136 Kbps 320 Kbps Attainable Line Rate 10080 Kbps 1…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי בעיה משום מה כול המיילים שאני שולח החוצה דרך חשבון ה GMAIL שלי אני מקבל את המייל בחזרה עם הפרטים הבאים : THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE. Delivery to the following recipient has been delayed: ( כתובת מייל שאני שולח אליו ) Message will be retried for 2 more day(s) Technical details of temporary failure: TEMP_FAILURE: Could not initiate SMTP conversation with any hosts: [mx.hotmail.co.il. (5): 554 Service unavailable; Client host [64.233.166.179] blocked using bl.spamcop.net; Blocked - see http://www.spamcop.net/bl.shtml?64.233.166.179] [etrn.inter.net.il. (100): 554 Service unavailable; Client host [64.233.166.179] blocked …
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום. ש לי ראוטר של WOW B-FOCuS מבית ECI Telecom ורציתי לדעת איך אני פותח פורטים דרכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את smartbox יש לי גם את המערכת של הטלפונים וגם אינטרנט כמובן השאלה שלי אם הוא תומך מאה מגה אם יש לו אופציה שמה לשנות חיבור dynamic ip חיבור ללא חייגן והשאלה אחרונה אם יש לו טלפון בבית של הוט אני יכול לחבר אותם לסמארטבוקס
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש איזה מקום שמשכיר מחשב חזק לשרת עם שרת שיש בו כזאת מהירות Upload..?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי מקווה שזה המקום המתאים מחפש מצלמת אבטחה לעסק. ראיתי את ה-DLINK DCS-5020l אבל חשובה לי גם האופציה להקליט. יש המלצה למשהו באותו תקציב פחות או יותר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פורסמה כתבה די מזמן בנענע, על חיבור הפלאפון למחשב בעזרת הBlueTooth ובכך להפוך את הפלאפון למעיין שלט ! אני הצלחתי בעבר להתחבר למחשב ולתוכנה עצמה אבל לא לראות לדוגמה את הקבצים שבמחשב בתוך הפלאפון, כי אמור להפתח בפלאפון תפריט או משהו. השאלה שלי היא האם מישהו הצליח להתחבר למחשב עם נוקיה 6230 ולראות את רשימת השירים/הקבצים בפלאפון ? הכתבה שפורסמה בנענע : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=167828&sid=10 נועם תעביר בקשה את הת'ארד, התבלבלתי בפורום :-X
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
רשת בייתית קטנה של שני מחשבים. תודה רבה.... חבל שהאתר נסגר....
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מחפש איכות קו טובה ברשת UFI 12M(הוט) מה העדפות שלכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
איזה פורטים צריך לפתוח באלקטל בפרו בשביל אי מיול ואיך עושים את זה האם כמו פתיחת פורטים בשביל האייסי שאת זה הצלחתי או שיש פרוצדורה אחרת
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות גם הגנה למחשב ולרשת. אני מעוניין בראוטר אשר יעמוד ב 4 התנאים הבאים: 1) יתמוך ויוכל לתפקד כמודם ל ADSL. 2) תהיה בו הגנה פנימית מתקדמת (Firewall). 3) יהיה שייך לחברה מוכרת. 4) יהיו בו מינימום 4 יציאות רשת לחיבור מחשבים ברשת. מצאתי את הדגם הבא, אשר מחירו הוא 800 ש"ח: http://www.dlink.com/products/?pid=6 רציתי לבקש ממכם המלצה האם לקנות אותו, או אולי מומלץ ראוטר אחר? תודה מראש נ.ב אתר מקצועי ומושקע!! כל הכבוד!!
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן התחברות ראשונה לאחד מספקי התוכן סלקום או פרטנר. יש לי כמה שאלות: האם הממירים/המכשיר שהן מספקות יכול לשמש גם כראוטר לאינטרנט של ה-PC? הן גם מחויבות לוודא שזה יתחבר ל-PC? מה היתרונות/חסרונות בקבלת ממיר/מכשיר מהספקיות אל מול התקנה מתוך הטלויזיה חכמה (עדיין אין לי אך תהיה בקרוב)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי רשת רגילה של 2 מחשבים בבית .. עכשיו יש מחשב מארח עם מודם והכל .. המחשב השני עבר פירמוט והתקנתי בו WindowsXP Media Center ובמחשב המארח עם המודם יש ווינדוס אקס פי סרביס פק 2 .. עכשיו הבעיה היא שהגדרתי רשת והכל ב2 המחשבים ובמחשב בלי המודם (המחשב האורח) אני מנסה להתחבר למחשב המארח והמחשב המארח מבקש ממני שם משתמש + סיסמה ואין לי מושג מה לעשות !! ואף פעם לא היה לי את זה. יש מצב שזה בגלל שאין לי ווינדוס כמו במחשב עם המודם ?! ככה בעצם אני גם אין שיתוף קבצים כי זה דורש סיסמה וגם אין אינטרנט ולכן זו בעיה. אודה מאוד למי שיצליח לעזור לי בבעיה זו.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-