רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, http://www.ebay.com/itm/1W-Alfa-AWUS036H-USB-WiFi-Wireless-b-g-Adapter-1000mW-802-11b-g-/171148839944?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item27d9440c08&autorefresh=true http://dx.com/p/alfa-1000mw-802-11b-g-54mbps-wi-fi-wireless-network-adapter-black-silver-112006 נראה בתמונה של DX.COM : נראה קופסה לא מקורית כמו של אלפא ב EBAY , אבל אני לא בטוח מי של מי מקורי ... אבל ב DX.COM אני מקבל 2 אנטנות + סטאנד ובשני רק אנטנה אחת , וזה בערך אותו מחיר עם מכרז , מה כדאי ? מה מקורי ?אני חייב את העזרה שלכם חברים , אני נטול עצות ... תודה ענקית וערב טוב .
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שמו לנו במעונות באוניברסיטה ראוטרים של הוטבוקס. עכשיו הלפטופ שלי תמיד חווה ניתוקים/אי התחברויות לwifi ואצל שאר האנשים בדירה זה בסדר. אם אני מתחבר להוטבוקס בכבל האינטרנט עובד לי טוב. יש לציין שהלפטופ כן מצליח להתחבר לרשתות WIFI אחרות שיש בפקולטה/בבית. מה אני עושה כדי לסדר את זה? אם זה עוזר יש לי מחשב dell vostro
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי, http://doctordns.wordpress.com/ אשמח לשמוע תגובות המלצות והצעות.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום , לפני כשבוע עברנו לרשת הביתית של הוט עם ספק של נטוויזן וקיבלנו ראוטר של HOTBOX, עכשיו יש לנו 2 מחשבים בבית ועוד 2 אייפונים , כאשר המחשב הנייח מחובר לראוטר עם כבל והנייד עובד דרך הWIFI . דרך האייפון כן מצליחים לגלוש ולהתחבר לWIFI , הגלישה במחשב נייד עובדת מצוין , אבל מה , המחשב נייד פשוט לא מצליח לגלוש , אני מתחבר לרשת זה רושם לי "רשת בלתי מזוהה" אני פשוט לא מצליח לגלוש בדפדפן , התקשרתי אליהם הם פשוט לא הצליחו לעזור לי הם טענו שהמחשב שלי לא מצליח למשוך את האיפי מהראוטר משהו כזה , אין לי מושג מה לעשות ויש לציין שהמחשב נייד כן מצליח להתחבר לרשתות אחרות ככה שהבעיה לא כרטיס רשת , יש הצעות פתרונות משהו?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
נטוויזיון מחזיקים תומכים מעפנים שלא יכולים להסביר למה אחרי שחיברתי ארדיסק נייד ל-USB מאחורה הוא לא מזוהה בהתקנים אולי אתם תצליחו.... תודה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
האם הוא יקרוס בטורנטים? ובריבוי חיבורים האם הוא יכול לעשות חיבור ללא חייגן?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ה-DCS-5020L של חברת D-Link היא מצלמת IP המתחברת אל הרשת הביתית באופן קווי או אלחוטי בתקן N. למצלמה יכולת ראית לילה, מנגנון זום דיגיטלי וניתן להטות אותה מעלה/מטה ולצדדים (Pan and Tilt). כמו כן קיימת אפשרות להשתמש ב-DCS-5020L גם כנקודת גישה אלחוטית (extender). המצלמה מגיעה עם תוכנה עשירה בתוכנות המאפשרת להגדיר מספר רב של אפשרויות מעקב, הקלאה והתראה. הסקירה המלאה כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DCS-5020L/DCS-5020L.htm
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מהירות אינטרנט: 100 MB תשתית: HOT מחובר עם חייגן? לא האם צריך חיבור אלחוטי? לא כמה מחשבים הולכים להיות מחוברים ובאיזה צורת חיבור (קווי, אלחוטי)? אלחוטי, דיי הרבה סביבות ה-5 לפעמים גם 6 ובית של שלושה קומות הערות נוספות (מה שאתם רוצים להוסיף): מה הם כל הדיבורים סביב החברה LinkSys ? האם הם באמת שווים ? ואיך הדגמים EA2700 שלהם ו EA3500 ? או בקיצור לאיזה ראוטר יש יותר טווח ומוציא את המיטב מהאינטרנט למחשבים ? תקציב: עד 800 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מוריד טורנט והכל עובד רגיל אבל כשהוא מגיע לסוף כאילו 99.9% הוא פתאום חוזר לי אחורה ל 99.8%-99.6 ולא מסיים את ההורדה.. מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה או משהו כי לא הצלחתי להבין למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הקליטה של ה-WIFI אצלי בבית חלשה ואני מעוניין לקנות מגבר להגברת הקליטה. כשביצעתי חיפוש באתר DEAL EXTREME קיבלתי תוצאות של BOOSTER, AMPLIFIER ו - REPEATER - האם כולם מבצעים הגברה? ואם כן אז מה בכל זאת ההבדל ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בשביל מחשב נייח כרטיס D-Link Wireless N 150 USB Adapter DWA-125 הוא מצליח להתחבר, ויש 3-5 קוים, אבל המהירות היא תמיד בערך 0.3 ויש הרבה ניתוקים. ניסיתי גם להחליף ערוצים בהגדרות הראוטר אבל זה לא עבד. חשבתי שאולי המתאם לא טוב, אבל כשחיברתי אותו למחשב הנייד שלי, הוא כן עבד והוריד במהירויות גבוהות (יש לי 15 מגה מהירות). במחשב הנייד יש ווינדוס ויסטה ובנייח ווינדוס 8 64, אני לא יודע אם זה בגלל זה. אשמח לכל עזרה! תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך נתב שיהיה מסוגל לעבוד 24 שעות ללא הפסקה וללא בעיות (ואם יש אפשרות של ניתוק וחיבור אוטומטי לשינוי IP פעם ביום זה יהיה נחמד) הדברים היחידים שצריכים להתחבר אליו יהיו לא יותר מ5-7 מטר ממנו יהיה נחמד אם יהיה אפשר לחבר אליו HD מהירות אינטרנט 100Mb של בזק אני רוצה משהו שהוא עמיד, עם יכולת עבודה של שרת (24\7 למשך שנה או יותר) עם תמיכה בהעברת נתונים מהירה (אם אפשר עד FULL HD) מה שכן, הכל יהיה מחובר אליו עם כבל (חוץ מהפלאפון) אז אין צורך בwifi מטורף רק שיתוף קבצים מהיר וחיבור כמה שיותר יציב תודה מראש fp581
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי עם הורדה של מהדורת "חדשות השבת" של הערוץ הראשון. מתאריך 2.11.13 הנה לינק: http://www.iba.org.il/media/Media.aspx?recorded=1&starting=1507876 תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
האם יש כלי מיוחד שנותן לי אינדיקציה איזה ספק יותר טוב מהשני? כרגע אני באורנ'ג 40mbps/3mbps upload אך יש גם יוזר בזק בינלאומי 40mbps/3mbps upload. פתחתי שרשור דומה לא לפני הרבה זמן אך פרט לכמה לינקים בודדים לא נתנו כלי שיכול לעשות את העבודה כמו שצריך, ולכן הנחתי לזה. היום בשיחה שלי עם בזק בינלאומי ביקשתי להתנתק והביאו לי חודש מתנה ללא התחייבות הם מאוד מדגישים מאוד את כל עניין ה POWER NGN, שקצת מוזר לי כי היום אני לא מרגיש הבדל . דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, יש לי בית בן 3 קומות, וכבר הרבה זמן אני מחפש פתרון לקליטה האלחוטית בבית.. המחשב הנייח נמצא בקומה האמצעית, מחובר למודם ראוטר של בזק NETGEAR DGN1000 הקליטה האלחוטית שלו לא מגיעה טוב לכל הקומות ואני רוצה לשפר אותה. ניסיתי לחבר AP של TP LINK וזה בהחלט השתפר הבעיה שיש לי כבל שעובר על חצי בית וזה מעצבן בעין. אז אני מעוניין להחליף/להוסיף ראוטר או משהו אחר שיאפשר לי כיסוי טוב יותר של הרשת האלחוטית.. אשמח לכל עזרה
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שמחוללת נפלאות (ויתרתי על מזרימדיה ישן) קיבלתי המלצות בפורום לרכוש נתב מסוג TP-Link TL-WR1043ND אשר אני מתכוון לרכוש כיום לעיתים הסרט מקרטע -1080i האם החלפת נתב תפתור את הבעיה? מה באשר לכרטיס רשת (מובנה במחשב)? תודה נעם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת HP F2200 ALL-IN-ONE, קניתי מ EBAY שרת מדפסת אבל הוא עושה לי מלא בעיות ואני לא יכול לשתף את הסורק ברשת אלה רק את המדפסת (וגם זה עושה מלא בעיות). איזה שרת מדפסת USB מומלץ? (אחד כזה שישתף גם את הסורק)
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
קראתי על EZ View. האם זה יענה על הצרכים? ניתן יהיה לראות ולתקשר עם הצד השני בסקייפ ממש כמו במחשב (איכות HD)? תודה
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
היי כבר תקופה שאני מנסה לחבר את המגדיל טווח הזה של LEVEL ONE ואיני מצליח ניגשתי להגדרות, הגדרתי אותו כUNIVERSAL REPEATER, אמרתי לו להתחבר לנתב שלי, אבל אני לא מוצא את המקום שבו אפשר להגדיר את הסיסמה של הנתב ולכן המגדיל טווח לא מצליח להתחבר לנתב מישהו יודע איך מגדירים את המגדיל טווח בצורה נורמלית? באמת שאני על סף יאוש.. הנתב הוא נטגיר של בזק הרבה תודה ושבת שלום!!
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
נתקלתי בתופעה מוזרה - יש לי נתב TL-WR841N (מ-הוט, דרכם אני מחובר) החיבור האלחוטי מוגן סיסמא. ניסיתי היום לחבר מחשב נוסף בחיבור אלחוטי, המחשב זיהה את הרשת וכדי להכנס אלי נתבקשתי לכתוב את הסיסמא. בשלב הזה המקלדת הפסיקה להגיב, כלומר למרות שהסמן נמצא בתוך החלונית שבה יש להכניס את הסיסמא, ההקשה על המקלדת לא מכניסה כל תו או סימן. מישהו נתקל בתופעה כזאת? פניתי לתמיכה של "הוט" התומך הסביר לי איך לבטל את הסיסמא (לעשות ריסט לנתב) אבל זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אתחיל בתיאור של המצב הקיים בבית: 2 קומות, בקומה למטה ישנו מחשב נייח אליו מחובר ההוט בוקס ישירות. בקומה למעלה ישנו מחשב נייח נוסף אליו אני מנסה לחבר ישירות edimax br-6524n בתור רפיטר. עבדתי לפי המדריך באתר לפי המדריך באתר של edimax ישראל ללא הצלחה, בנוסף ניסיתי לעבוד לפי מדריך של נטצ'יפ גם כן ללא הצלחה. למיטב הבנתי הכל מוגד כמו שצריך, אבל במחשב שמחובר לedimax הוא פשוט לא מראה לי את הרשת האלחוטית. אני אובד עצות. אשמח לעזרה, שגיא.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני גר בארצות הברית ואני פותח מרפאה קטנה שיהיו לי 5 אייפדים 4 מחשבים שולחניים יהיה לי שלוש נקודות חיבור לאינטרנט אלחוטי והכול עובד בענן הציוד שקניתי הוא Tp link model tl-sg34244P שלושה wireless connector engenius model ecb600 רציתי לדעת איך אני מחבר את הכול מאוד בכללי אם יש משהוא מיוחד שאני צריך לעשות? או פשוט לחבר כמו רשת ביתת אני רוצה להשתמש ב tplink שיעביר חשמל (חשמל דרך אינטרנט כבל) לשלושה נקודות חיבור אינטרנט אלחוטי ככה אני לא צריך להעבר שקעים לכול מקום אבל הבעיה הכי גדולה שלי היא שהמקום מאוד גדול ואם הרופא הולך אם האייפד מנקודה אחת( מחובר לwireless 1 לדוגמא איך האייפד יודע לעבור לנקודה 2 בלי שהרופא צריך לעשות שום פעולה באייפד ? בגלל שהוא מתרחק מהנקודה הראשונ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם אני מדבר על דירה של כ100 מטר. הראוטר נמצא בצד השמאלי בחדר שינה והוא מכסה חצי מהדירה שבצד השמאלי. חשבתי לשים Repeater באמצע ומשם הוא יקח את הקליטה הלאה למטבח וסלון שיושבים בצד הימני של הדירה. אשמח לקבל המלצות לRepeater חזק ואמין. או פתרון אחר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מחפש Switch 1Gbps (לא צריך יותר מ4 פורטים). יש למישהו משהו טוב וזול להציע?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-