עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בעת גלישה באינטרנט, כאשר לוחצים על קישור (או ע"י הקלדת כתובת), ברוב המקרים (80% הייתי אומר) מקבלים דף שגיאה: השרת/דף המבוקש לא נמצא. זה קורה גם כאשר אתה גולש לדף חדש באותו אתר. מה שמוזר: בדפדפן מקישים F5 (רענון) ארבע חמש פעמים ופתאום הדף כן מגיע, כמעט תמיד. דרך אגב, אין שום בעייה ב-Outlook. מה זה יכול להיות? מישהו נתקל בדבר כזה? איך לבדוק (קשה לי להשיג מודם רשת אחר לבדיקות)? (בזק לא יודעים מחייהם, מה עוד שלא תומכים במודם מקונפג.)

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  2. שלום לכם יש לי תופעה מוזרה במהירות הגלישה המחשב נייד DELL הנתב 3COM מדובר באיטיות באלחוטי,אני יושב כל יום עם המחשב בחוץ ליד הכניסה הנתב בחדר קומה שנייה (לא ממ"ד ) הנתב באותו מיקום ואני כל יום יושב עם המחשב בדיוק באותו מיקום מה שקורה שהגלישה באינטרנט איטית מאוד בין אתרים ובדקתי גם הורדת קובץ להמחשת הגלישה מא.זהב אז יש 30 KB ושאר המחשבים כבויים עקבתי אחר העניין הרבה זמן וגיליתי שאם עכשיו אני עושה RESTART לנתב המהירות גלישה חוזרת להיות תקינה ומהירה 190 KB לפי מהירות שאני מנוי 1.5 MB אז ככה זה יעבוד כמה שעות ללא בעייה אבל אחרי שאני מכבה לילה טוב ובא למחרת שוב אותו בעייה עד שאני עושה RESTART איפה בעייה? מישהו יכול להגיד לי .........

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  3. שלום לכולם אחה"צ טובים, לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה, בעת מעבר קבצים ברשת ביתית אלחוטית וחוטית, הקובץ כביכול עובר למחשב היעד אך בצורה לא תקינה ולא ניתן לפתוח אותו, ורק בעת ניסיון שני או שלישי הוא מגיע בצורה תקינה, מבחינת תהליך העברה הוא מתבצע בצורה מושלמת ע"פ הנראה לעיין, הוא מעביר את הקובץ ואז כשאני מנסה לפתוח הוא נתקל בשגיאה. האם יש פתרון לבעיה זו?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by eliezer,

אני מנוי של בזק בינ"ל ומחובר אליהם באמצעות ADSL של בזק. למודם ה- ADSL מחובר נתב ביתי אלחוטי של DLINK. בד"כ הכל תקין במשך שעות ארוכות. אבל לפעמים יש תקופה בה במשך כל 10 דקות יש קיפאון של פחות מדקה אשר נראה כמו ניתוק מהספק. בלוג של הנתב מופיעה הודעה מהסוג: The remote PPTP access concentrator is slow to respond. There may be connectivity problems. Above message repeated 32 times האם התופעה מוכרת? מול איזה מ- 2 "הבזק-ים" עלי להתלונן?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  5. היי חברים, אני כבר אובד עצות... לפני כשבועיים שידרגתי את מהירות הגלישה מ15 ל100 מגה: תשתית: בזק (הייה ונשאר) ספק: בזק בינלאומי - 100MB+Gamer, לצורך העניין יש לי גם חשבון ב013 בעל אותה קונפיגורציה. הוחלף נתב בבזקסטור לNETGEAR VEGN2610, כמו כן הוחלף פילטר לחדש (לקחתי כמה שיהיה ספייר) מהירות ההורדה כ70MB. על נושא זה אין תלונות. מאז החלו ניתוקים מוזרים באופן פעילות הרשת. למה מוזרים? זה קורה כאשר אני משחק במשחקים, באטלפילד 4, מדי פעם מעיף אותי סתם ככה ורושם שהתנקתי מהשרת, או לחילופין, שהוא לא יכול להתחבר לשרת. יש לציין שרק מתנתק מהשרתים של המשחק, כי הTEAMSPEAK או סקייפ, עדין פעילים תוך כדי ואני ממשיך שיחה כרגיל (גם בשניה של הניתוק). לאחר שכבר עבדתי עצות החלטתי להתקין מחדש את ה…

• 24 תגובות
    • 5k צפיות
  6. Started by esaly,

היי לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי, יש לי מחשב בחיבור קווי ברשת שמקבל קישוריות מוגבלת או חסרה בXP. כשאני מחבר את אותו הכבל לנייד שלי עם W7 הכל עובד כמו שצריך - מושך IP וגולש. ניסיתי להקצות IP קבוע - דבר שלא עוזר, גם ניסיון החלפת הכרטיס רשת לא צלח. יש לציין שיש לי פינג לGATEWAY אם אני מקצה IP קבוע. כשאני בודק פינג לגוגל אני מקבל REPLY קטוע דבר שלא מאפשר גלישה כשאני מפעיל דפדפן. אשמח אם תוכלו להעלות פתרונות, המון תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום, מאיזו סיבה מהירות ההורדה שלי לא קבועה בכלל? לפי בדיקות בכמה אתרים, המהירות נעה בין בין 6 ל-10 מגה, ומעולם לא נתקלתי בתוצאה של 12 מגה בדיוק - כשזאת בפועל המהירות שלי. וזה לא משנה, גם כשאני מתחבר עם חייגן וגם בלי חיבור של החייגן (כי יש לי גם חייגן אוטומטי שנמצא במודם-נתב של הוט) - התוצאות אף פעם לא קבועות וממש לא קרובות למהירות שאני משלם עליה (12 מגה). אם היה מדובר בתוצאה של בין 11 ל-12 אז מילא, אבל לפעמים זה 7 מגה ולפעמים אני מקבל תוצאה של 8 או 9. בקיצור, לא קבוע. מה עושים? יש פתרון לכך?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לכל אתר בחו"ל שעושים Traceroute תמיד מופיע Hop של בזק בינלאומי עם פינג של 500 מילישניות. מה הסיבה לכך?

• 28 תגובות
    • 7.9k צפיות
  9. יש לי 750 של 012 בכבלים. ללא ראוטר. משתמש בכבל רשת. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  10. היי, אשמח אם תכניסו לכאן קצת בדיקות (speedtest, פינגים, טרייסים, הורדות ישירות משרתים גדולים וכל מה שנראה לכם רלוונטי) כדי שאוכל להכריע בקרוב בהתלבטות בין הוט+בזב"ל לבין הוט+הוטנט על 100Mbps. כמה שהבדיקות טריות יותר כך ייטב. תודה לכל המשתתפים במלאכה

• 36 תגובות
    • 6.2k צפיות
  11. בשבוע האחרון התעסקתי עם שדרוג המהירות ופיתרון ה WIFI בדירה. אז אני כאן לעדכן ותודה לכולם ול Cheif על העזרה. 1. שדרגתי למהירות T40 - עד 40MB של בזק. + בזק בינלאומי. 2. נתב חדש דואל בנד של בזק - D_LINK 6850U - נמצא בממ"ד - חדר עבודה עם 3 מחשבים נייחים 3. נתב ישן בן 7 שנים של 3COM 3com 3crwe554g72t - מחובר כ AP בסלון דרך קופסת הVOD של יס בסלון שם יש חיבור קווי פנוי שמחובר דרך תשתית יס בקירות לחדר עבודה ושם לנתב החדש דרך המודם שלהם. 4. מחשב סלוני מחובר לנתב 3COM בסלון בחיבור קווי. את הגדרת הנתב הישן כ AP ביצעתי לפי המדריך כאן: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm לפי החלק האחרון היות ואצלי מוגדר בחיבור קווי/ישיר.הלך די בקלות. ולהלן התוצאות של הש…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. טוב נתחיל ככה שנתים אני מחובר לנטוויזן בשנה הראשונה היתי מרוצה אבל בשנה האחרונה קרה משהו וההורדות פשוט נהיו איטיות יותר ויותר אני מתכוון ל sbabbadc bitcomet mirc אז החלטתי לעשות בדיקה התחברתי ליום ניסיון לברק ול012 וכמובן היתי עדיין לקוח של נטוויזן אז ככה bitcomet בחיבור של נטויזן 20kb אותו קובץ דקה אחרי בברק 15kb אותו קובץ דקה אחרי ב012 60kb mirc קובץ בערוץ מוכר בנטוויזן 20-10kb במקרה הטוב אותו קובץ דקה אחרי בברק 5kb-2kb אותו קובץ דקה אחרי ב 012 250kb חברים התוצאות אומרות הכל 012 לוקח בגדול כשזה מגיע להורדות יש לציין שיש יתרון לנטוויזן במהירות הגלישה אבל הוא לא רציני תנסו בבית ותעשו את זה בעצמכם ותווככו בתוצאות האלה

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  13. איזה בדיקת מהירות נותנת את התוצאה הכי מדויקת? המהירות שלי הוא 30 על 3 ב speedtest אני מקבל בכל שרת נתונים אחרים, למשל השרת של spd hosting פתח תקוה תמיד נותן את התוצאה הכי מהירה, לייטנסי של 7 והורדה של 30 נקודה משהו, ובשרת של תל אביב לעומתו אני מקבל רק 8 מגה הורדה ופינג בסביבות 25, כל שאר השרתים בארץ נותנים הורדה של 29 אך בפינג גבוה מזו של spdhost, מ12 עד 35 זה כבר שבוע שאני בודק את זה, והתוצאות נשארו זהים

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  14. עברתי לאינטרנט של אורנג' לפני כמה ימים 10( מגה) והיום כשעשיתי בדיקת מהירות ב SPEED TEST גיליתי שאני על 3.5. התקשרתי לתמיכה לשאול הכצעקתה והם קודם כל אמרו לי שיש הרבה מכשירים מחוברים 2 טלפונים ו2 מחשבים, אז זה פוגע במהירות :s05: דבר שני, הפנו אותי לבדיקה באתר שלהם ושל בזק, שם התוצאות הם באמת 10 מגה. אני מבולבל. מישהו יכול להסביר מה הולך פה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. עבדתי עד לפני שבוע עם מודם חיצוני - שהיה שייך לבזק - Alcatel Speed Touch. קיבלתי במסגרת מבצע ההצטרפות לברק 013 מודם PCI של Itex. :AR15: טעות פטאלית מאז הגלישה היא אסון. יש למודם בעיות סינכרון קשות, הוא מתנתק ומתחבר כל הזמן - זהו מצב שלא הכרתי כלל בעבר. נאמר לי שהמודם רגיש... טוב אני אדבר איתו יפה שלא ייעלב מחובר לי על אותו קו גם פקס (שהיה מחובר תמיד - אני גולש ב-ADSL יותר משנתיים ללא כל בעייה) והם טענו שכאן הבעייה. ניתקתי את הפקס והשארתי בשביל הניסיון את ה-ADSL בודד על הקו ובצעתי Restart למחשב הכל בדיוק אותו דבר. המודם מוגדר ומקונפג היטב למיטב בדיקותי. הם כרגע שוקלים (כבר שבוע שלם!!!!!!!!!!!!!!!!) מה לעשות ולאיזה מודם להחליף לי. מסתבר בבדיקה שערכתי שקיימים ש…

16. היי, בעזרת מספר אנשים בפורום הצלחנו לפרסם כתבה ב YNET , http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3690110,00.html כרגע שלחתי מייל רשמי למשרד התקשורת, פתחתי תיבת מייל שבאמצעותה אשתדל לתקשר עם כל הגורמים האפשריים FREETHEWEB@ymail.com אני קורא לכולם להצטרף למאבק, ולבסוף אולי נצליח ליצור חרם צרכנים ראשון במדינת ישראל תודה[br]פורסם בתאריך: 23.03.2009 בשעה 23:45:28 סליחה על ההקפצה, הנה העתק של המכתב שנשלח עכשיו למשרד התקשורת

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by golan.g,

שלום, יש לי בבית 3 מחשבים שמחוברים בצורה קווית לhub וממנו קיימת יציאה אחת ל מודם. הדבר גורם לכך שהמהירות החיבור לאינטרנט יורדת בכל מחשב מ 100MB ל - 10MB. האם יש דרך טובה יותר להתחבר ? האם switch מתנהג אחרת? תודה גולן

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by omerbar,

אהלן חברים, אשמח להצעות לגבי תחליף נורמאלי לראוטר של בזק הBe(ימח שמו וזכרו) ולbeSpot שפזורים לי בבית. כרגע הפריסה בבית היא כזו - חדר א' עם ראוטר נמצא מתחת לאדמה, סלון נמצא ממש מעל לחדר א' אבל לא מקבל אות וויפי ולכן יש שם BeSpot ובאותה קומה של חדר א' יש חדר ממ"ד שגם בו יש BeSpot מכיוון שהוויפי מהנתב לא מגיע אליו(באופן כללי קירות הבית בנויים בצורה של ממ"ד ללא קשר לחדר הממ"ד ולכן האות בבית מאוד חלש עד לא קיים ברוב החדרים גם כאלו שצמודים לחדר א'). חדר א' הראוטר מחושב למחשב בכבל, חדר ממ"ד גם כן מחשב שמחובר לBeSpot ובסלון יש טלוויזיה שמחוברת בוויפי לBeSpot של הסלון. האם ישנו פתרון נורמלי בשוק לבעיה הזו? בשלושת הנקודות הללו ישנו קו טלפון תקין וגישה דרך ארון ת…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. השאלה בכותרת...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by אהרן פרקש,

שלום חברים, הראוטר Technicolor TG789VAC שיש לי התקלקל ואני מחפש מוצר תואם (אני משתמש באינטרנט קווי ואלחוטי ובקו טלפון של קווי זהב) לקניה בחנות ולא דרך החברה של האינטרנט שגובה מחיר יקר, אם יש למישהו המלצה אשמח מאד. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by קיפוד,

היי מחפש המלצה לנתב שיחליף את הTP-WD1043ND V1 שלי המון תודה

22. Started by Pickaxe,

אני משתמש בתשתית הוט + הוטנט (100 מגה), מאז שיצא הטריפל.בזמנו הוטנט סיפקה תמורה מעולה - מהירות טובה ויציבה ברוב שעות היום + אין סימנים של טראפיק שייפינג בהורדת טורנטים + שיהוי נמוך יחסית.כבר חצי שנה שהמצב שונה - המהירויות ביוזנט לא עוברות את ה40 מגהביט ברוב שעות היממה ולעיתים קרובות אני מקבל אפילו 20, הפינגים גבוהים ולא יציבים וכו׳.בקיצור... איזו ספקית מומלצת כרגע ל100 מגה שעונה על הדרישות הנ״ל?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by felad,

היי יש לי מודם ראוטר D-LINK DSL-225 שקיבלתי מאקספון ואני רוצה לקנות תחליף כדי שלא אצטרך לשלם את השכירות. יש לי לפעמים ניתוקים אבל אין לי מושג מה המקור של הבעיה, שווה לי פשוט לקנות אותו דגם בחנות ? האם צריך לקנות דגם ספציפי שמתאים לאקספון ? חשוב לציין שאני לא משתמש ב WiFi

24. Started by zvikaz,

בשנים האחרונות היה לי linksys wrt54gl עם tomato, ששירת אותי מצוין. עד שנשרף לו איזה מעגל... אשמח לשמוע על המלצה לתחליף מודרני. דרישות: א. אמינות ב. תמיכה בקושחת צד שלישי, כמו טומטו או dd-wrt ג. כניסת USB ד. תמיכה בתקן N ה. טווח תקציב - עד כ 500 ש"ח. תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 5.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.