עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בשבוע האחרון התעסקתי עם שדרוג המהירות ופיתרון ה WIFI בדירה. אז אני כאן לעדכן ותודה לכולם ול Cheif על העזרה. 1. שדרגתי למהירות T40 - עד 40MB של בזק. + בזק בינלאומי. 2. נתב חדש דואל בנד של בזק - D_LINK 6850U - נמצא בממ"ד - חדר עבודה עם 3 מחשבים נייחים 3. נתב ישן בן 7 שנים של 3COM 3com 3crwe554g72t - מחובר כ AP בסלון דרך קופסת הVOD של יס בסלון שם יש חיבור קווי פנוי שמחובר דרך תשתית יס בקירות לחדר עבודה ושם לנתב החדש דרך המודם שלהם. 4. מחשב סלוני מחובר לנתב 3COM בסלון בחיבור קווי. את הגדרת הנתב הישן כ AP ביצעתי לפי המדריך כאן: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm לפי החלק האחרון היות ואצלי מוגדר בחיבור קווי/ישיר.הלך די בקלות. ולהלן התוצאות של הש…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. טוב נתחיל ככה שנתים אני מחובר לנטוויזן בשנה הראשונה היתי מרוצה אבל בשנה האחרונה קרה משהו וההורדות פשוט נהיו איטיות יותר ויותר אני מתכוון ל sbabbadc bitcomet mirc אז החלטתי לעשות בדיקה התחברתי ליום ניסיון לברק ול012 וכמובן היתי עדיין לקוח של נטוויזן אז ככה bitcomet בחיבור של נטויזן 20kb אותו קובץ דקה אחרי בברק 15kb אותו קובץ דקה אחרי ב012 60kb mirc קובץ בערוץ מוכר בנטוויזן 20-10kb במקרה הטוב אותו קובץ דקה אחרי בברק 5kb-2kb אותו קובץ דקה אחרי ב 012 250kb חברים התוצאות אומרות הכל 012 לוקח בגדול כשזה מגיע להורדות יש לציין שיש יתרון לנטוויזן במהירות הגלישה אבל הוא לא רציני תנסו בבית ותעשו את זה בעצמכם ותווככו בתוצאות האלה

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  3. איזה בדיקת מהירות נותנת את התוצאה הכי מדויקת? המהירות שלי הוא 30 על 3 ב speedtest אני מקבל בכל שרת נתונים אחרים, למשל השרת של spd hosting פתח תקוה תמיד נותן את התוצאה הכי מהירה, לייטנסי של 7 והורדה של 30 נקודה משהו, ובשרת של תל אביב לעומתו אני מקבל רק 8 מגה הורדה ופינג בסביבות 25, כל שאר השרתים בארץ נותנים הורדה של 29 אך בפינג גבוה מזו של spdhost, מ12 עד 35 זה כבר שבוע שאני בודק את זה, והתוצאות נשארו זהים

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  4. עברתי לאינטרנט של אורנג' לפני כמה ימים 10( מגה) והיום כשעשיתי בדיקת מהירות ב SPEED TEST גיליתי שאני על 3.5. התקשרתי לתמיכה לשאול הכצעקתה והם קודם כל אמרו לי שיש הרבה מכשירים מחוברים 2 טלפונים ו2 מחשבים, אז זה פוגע במהירות :s05: דבר שני, הפנו אותי לבדיקה באתר שלהם ושל בזק, שם התוצאות הם באמת 10 מגה. אני מבולבל. מישהו יכול להסביר מה הולך פה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. עבדתי עד לפני שבוע עם מודם חיצוני - שהיה שייך לבזק - Alcatel Speed Touch. קיבלתי במסגרת מבצע ההצטרפות לברק 013 מודם PCI של Itex. :AR15: טעות פטאלית מאז הגלישה היא אסון. יש למודם בעיות סינכרון קשות, הוא מתנתק ומתחבר כל הזמן - זהו מצב שלא הכרתי כלל בעבר. נאמר לי שהמודם רגיש... טוב אני אדבר איתו יפה שלא ייעלב מחובר לי על אותו קו גם פקס (שהיה מחובר תמיד - אני גולש ב-ADSL יותר משנתיים ללא כל בעייה) והם טענו שכאן הבעייה. ניתקתי את הפקס והשארתי בשביל הניסיון את ה-ADSL בודד על הקו ובצעתי Restart למחשב הכל בדיוק אותו דבר. המודם מוגדר ומקונפג היטב למיטב בדיקותי. הם כרגע שוקלים (כבר שבוע שלם!!!!!!!!!!!!!!!!) מה לעשות ולאיזה מודם להחליף לי. מסתבר בבדיקה שערכתי שקיימים ש…

6. היי, בעזרת מספר אנשים בפורום הצלחנו לפרסם כתבה ב YNET , http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3690110,00.html כרגע שלחתי מייל רשמי למשרד התקשורת, פתחתי תיבת מייל שבאמצעותה אשתדל לתקשר עם כל הגורמים האפשריים FREETHEWEB@ymail.com אני קורא לכולם להצטרף למאבק, ולבסוף אולי נצליח ליצור חרם צרכנים ראשון במדינת ישראל תודה[br]פורסם בתאריך: 23.03.2009 בשעה 23:45:28 סליחה על ההקפצה, הנה העתק של המכתב שנשלח עכשיו למשרד התקשורת

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by golan.g,

שלום, יש לי בבית 3 מחשבים שמחוברים בצורה קווית לhub וממנו קיימת יציאה אחת ל מודם. הדבר גורם לכך שהמהירות החיבור לאינטרנט יורדת בכל מחשב מ 100MB ל - 10MB. האם יש דרך טובה יותר להתחבר ? האם switch מתנהג אחרת? תודה גולן

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by omerbar,

אהלן חברים, אשמח להצעות לגבי תחליף נורמאלי לראוטר של בזק הBe(ימח שמו וזכרו) ולbeSpot שפזורים לי בבית. כרגע הפריסה בבית היא כזו - חדר א' עם ראוטר נמצא מתחת לאדמה, סלון נמצא ממש מעל לחדר א' אבל לא מקבל אות וויפי ולכן יש שם BeSpot ובאותה קומה של חדר א' יש חדר ממ"ד שגם בו יש BeSpot מכיוון שהוויפי מהנתב לא מגיע אליו(באופן כללי קירות הבית בנויים בצורה של ממ"ד ללא קשר לחדר הממ"ד ולכן האות בבית מאוד חלש עד לא קיים ברוב החדרים גם כאלו שצמודים לחדר א'). חדר א' הראוטר מחושב למחשב בכבל, חדר ממ"ד גם כן מחשב שמחובר לBeSpot ובסלון יש טלוויזיה שמחוברת בוויפי לBeSpot של הסלון. האם ישנו פתרון נורמלי בשוק לבעיה הזו? בשלושת הנקודות הללו ישנו קו טלפון תקין וגישה דרך ארון ת…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. השאלה בכותרת...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by אהרן פרקש,

שלום חברים, הראוטר Technicolor TG789VAC שיש לי התקלקל ואני מחפש מוצר תואם (אני משתמש באינטרנט קווי ואלחוטי ובקו טלפון של קווי זהב) לקניה בחנות ולא דרך החברה של האינטרנט שגובה מחיר יקר, אם יש למישהו המלצה אשמח מאד. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by קיפוד,

היי מחפש המלצה לנתב שיחליף את הTP-WD1043ND V1 שלי המון תודה

12. Started by Pickaxe,

אני משתמש בתשתית הוט + הוטנט (100 מגה), מאז שיצא הטריפל.בזמנו הוטנט סיפקה תמורה מעולה - מהירות טובה ויציבה ברוב שעות היום + אין סימנים של טראפיק שייפינג בהורדת טורנטים + שיהוי נמוך יחסית.כבר חצי שנה שהמצב שונה - המהירויות ביוזנט לא עוברות את ה40 מגהביט ברוב שעות היממה ולעיתים קרובות אני מקבל אפילו 20, הפינגים גבוהים ולא יציבים וכו׳.בקיצור... איזו ספקית מומלצת כרגע ל100 מגה שעונה על הדרישות הנ״ל?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by felad,

היי יש לי מודם ראוטר D-LINK DSL-225 שקיבלתי מאקספון ואני רוצה לקנות תחליף כדי שלא אצטרך לשלם את השכירות. יש לי לפעמים ניתוקים אבל אין לי מושג מה המקור של הבעיה, שווה לי פשוט לקנות אותו דגם בחנות ? האם צריך לקנות דגם ספציפי שמתאים לאקספון ? חשוב לציין שאני לא משתמש ב WiFi

14. Started by zvikaz,

בשנים האחרונות היה לי linksys wrt54gl עם tomato, ששירת אותי מצוין. עד שנשרף לו איזה מעגל... אשמח לשמוע על המלצה לתחליף מודרני. דרישות: א. אמינות ב. תמיכה בקושחת צד שלישי, כמו טומטו או dd-wrt ג. כניסת USB ד. תמיכה בתקן N ה. טווח תקציב - עד כ 500 ש"ח. תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 5.6k צפיות
  15. Started by gczobel,

היי, אני מחפש נתב חדש שיחליף Linksys WRT54GL שלי. זה היה ציוד באמת נפלא במשך 8 שנים אבל זה זמן לעבור למשהו חדש. אני מחפש: - אלחוטי N או AC - Gigabit Ethernet - הקושחה Tomato או תמיכת WRT-DD (בעיקר לאיכות שירות, VPN, VLAN) - עמידה ואמינה כמו WRT54GL. - למכירה בישראל. ניסיתי למצוא בפורום, אבל מצאתי רק שאלות למכשירים ספציפיים או לנתבים מח"ל. מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום רב, יש לי תחנה עם 2 כרטיסי רשת. אחת מוגדר לקבל כתובת של הרשת מהDHCP. כתובת שקיבל 10.0.0.11 ומשנה 255.255.255.0 והשני מוגדר כ192.168.1.1 משנה 255.255.255.0 - כרטיס זה משמש להתקשרות לאינטרנט מהמחשב הזה בלבד. כשאני כותב בtelnet את הפקודה o 10.0.0.14 475 עובד מצויין. כשאני מריץ את התוכנה עם ההגנה - לא עובד הוא לא מצליח לקרוא. האם יש דרך להגדיר באיזו שהיא צורה שפורט 475 נשאל ונענה רק מ10.0.0.14? (בלי קשר לכרטיס השני). תודה שלמה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MasterDK,

שלום! אני נמצא בבעיה מאוד מוזרה. אני והשכן שלי חולקים אינטרנט. רק בעיה היא שהראוטר נמצא בדירה שלו. ולכן כל התקן שיש לי חייב שיהיה מחובר בWIFI. לא בעיה כל עוד עבדתי רק עם הלפטופ, אבל כאט נוספים מכשירים נוספים (ביניהם לדוגמא ה Raspberry Pi) שדיי קשה עד בילתי אפשרי להגדיר בהם רשת אלחוטית (צריך דונגל וההגדרות בלינוקס ללא סביבה גרפאית זה סיוט אחד גדול). אבל נעזוב לרגע את ההגדרות. אני רוצה להקים AP. כלומר שיהיה לי מכשיר שמתחבר אלחוטית לראוטר של השכן ואז אני מתחבר למכשיר הזה בצורה חוטית או אלחוטית. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR641G אבל לא נראה שאפשר להפוך אותו ל AP ולכן אשמח להמלצה לAP זול (עדיף שיהיה משהוא בסגנון "נתב מתקדם" ולא רק AP). נניח עד 400 ש"ח. כאט אני רוצה קצת לסבך את כל …

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by berner,

חבריה שלום התקשרו אלי מבזק שאני מקושר לשירותי האינטרנט והציאו לי לקבל תיבת ממסר אלחוטי בחינם ,במקום הקיים שיש לי שהוא חיבור קוי למחשב לטענתם ממסר אלחוטי נותן יכולת גלישה מהירה יותר האם יש הגיון בזה או שזה סתם "בדיחה" של שיווק אשמח לקבל תגובה בברכה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני לא מתכוון לעשות רשת כי בנתיים יש לי רק מחשב אחד אני רק שואל האם יהיה ניתן לעשות רשת כזו: שתי מחשבים שניהם אם חלונות XP PRO אחד אם כרטיס רשת שני לא מודם Terayon TJ715 חשבתי אולי על רשת שאחד מהם סרבר (במקרה שלי זה יהיה המחשב החזק והוא יהיה מחובר כל הזמן) והשני קליינט (זה המחשב ללא כרטיס הרשת אלה רק USB) האם ניתן לבצע זאת? אין טעם לפרט איך עושים את זה איזה תוכנות צריך כי זה רק שאלה של תיאוריה. ואם לא אז תגידו האם יש עוד שיטו לעשות רשת בין בני המחשבים הנ"ל (במקרה ולא ניתן לעשות רשת כל עוד לשני איך כרטיס רשת תגידו ואני יקנה כרטיס רשת) תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by Buffer,

שלום לכולם, מצטער אם אני פותח ת'רד על משהו שכבר שאלו, לא מצאתי נושאים ישנים על זה. יש לי אינטרנט של בזק+ בזק בנלאומי, שילשום שידרגתי לחבילה של 4 מגה, היה לי 2.5 מאז השידרוג המהירויות UP שאני מקבל בביטורנט נעות בסביבות 20, לפעמים זה עולה קצת ל-30 ולפעמים יורד גם הרבה מתחת ל-20. בזמנים נדירים אני מצליח לנצל את מלוא רוחב הפס. עד לפני השידרוג, תמיד הייתי מעלה במהירות מקסימלית של בערך 34 ק"ב לשניה. מה אפשר לעשות? נראה לי שמצב הזה כבר עדיף לחזור לחבילה הקודמת, אבל אני מפחד שגם שם יעשו לי תיעדוף עכשיו. וחוץ מזה שזה בכלל באלגן עכשיו לחזור לחבילה הקודמת כי עשו לי התיחיבות חדשה.. בבקשה עזרה, אני ממש מיואש..

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by gabrielf,

היי,יש לי תיעדוף טאג4 ב 013 במסגרת מנוי עסקי, מי מכם יודע עד כמה התיעדוף הזה יעיל? האם הוא טוב יותר מחבילות הגיימר למיניהן?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Lirux,

היי, האם קיימת אפשרות בנתב Dlink 6740u לבצע תיעדוף למחשב אחד שמחובר אלחוטית לרשת על מנת להשיג ביצועים טובים יותר במשחקים? אם הדבר אפשרי אשמח לדעת איך.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by a1a1a1a,

הבית שלי בעל 2 קומות והרשת מאד מסובכת ולא עובדת טוב, חלק מהמחשבים מחוברים ברשת אלחוטית וחלק לא מכל מיני סיבות: 1. יש בעיה להעביר רשת חוטית לחלק מהמקומות בבית (אין מקום) 2. המודם נמצא בממ"ד כי זו האפשרות היחידה (ולכן אין קליטה טובה לשאר הבית) המחשבים לא מתואמים ביניהם ברשת, אי אפשר להעביר ביניהם קבצים, יש רק אינטרט אני מחליף את המחשב שלי (מחשב מס' 3) וקניתי מחשב HTPC לסלון ובניתי ממחשב ישן סרבר לגיבוי, ולכן החלטתי שאני רוצה לסדר את הרשת אחת ולתמיד. אני רוצה שכל המחשבים יוכלו להעביר ביניהם קבצים ולשתף מדפסות, אבל אני לא יכול להחליף מערכות הפעלה במחשב 1 ו-2 (העבודה דורשת XP) אין לי בעיה להשקיע כסף העיקר שזה יעבוד. מאד מעריך אם מישהו יצליח לעזור לי [attachment deleted by admi…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by finish,

אני רוצה לעשות תיקיה כזאת שנגיד אני מכניס משהו לשם ואחותי דרך המחשה שלה יכולה לקחת את זה משם אךי עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.