רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן אנשים, בידיוק היום אספתי את הראוטר שאותו כאן המלצתם לי לקנות וחיברתי למחשב הנייח. הראוטר הוגדר כמו שהיה רשום והאינטרנט על המחשב עובד. אני מנסה להיכנס לאינטרנט דרך הנייד,אני מצליח לזהות את הרשת,לשים סיסמא אבל אני לא יכול להתחבר כי הוא אומר לי שיש בעיה עם משהו DNS. ניסיתי גם להתחבר מהאייפון,אני מזהה את הרשת,הכנסתי סיסמא אבל אי אפשר לגלוש. מה אפשר לעשות ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מחובר על תשתית הוט (מודם אריס), ספק אקספון על חייגן במהירות 12MB. בד"כ אין לי בעיה בהגדרות ראוטר, אבל הפעם אני לא מצליח ליצור חיבור ראשוני משום מה! אני בטוח בוודאות שם המשתמש והסיסמה כי רשמתי אותם מחדש בנסיון חיוג בלי הראוטר וזה עובד רגיל, אז כנראה משהו לא בסדר עם ההגדרות. העלאתי תצלום ההגדרות שביצעתי בקטגוריית WAN, תגידו לי בבקשה איפה פישלתי :-). עריכה: יצא שרשמתי כתובת לא תקינה. הנכונה היא lns.018.net.il [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אתמול את הראוטר TP-LINK 1043ND, הראוטר מחובר למודם של בזק (ובנוסף מחובר ל-switch אם זה משנה משהו). הגדרתי אותו בעזרת נציג של בזק בינלאומי, הכל עובד חלק - האינטרנט הקוי והאלחוטי. בנוסף חיברתי אל הראוטר כונן חיצוני בחיבור USB אך אני לא מצליח לגשת אליו. עברתי על כל המדריכים שמצאתי באינטרנט הוספתי את הכונן והגדרתי אותו וכולם מובילים אותי למבוי סתום. בנוסף כשאני לוחץ תחת USB Settings -> Storage Sharing על Open the disk אין שום תגובה מצד המחשב. כשאני מנסה להכניס את הכתובת 192.168.1.1/Volume1 לשורת האינטרנט הוא מפנה אותי ישר לעמוד של Username or Password is incorrect. בשורה התחתונה אני לא מצליח לגשת לכונן הUSB ולראות את הקבצים שבו. יש לי בבית 3 מחשבים (2 עם ווינדווס 7…
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי חברים, ברשותי 2 נתבים מתוצרת TP-Link: 1043ND - נתב ראשי המחובר ל-HOTBOX 941ND - נתב המוגדר בתצורת WDS ומשמש להגדלת טווח הרשת. בשני הנתבים נעשה שימוש בקושחה המקורית בגירסה האחרונה. ה-1043 מפגין יציבות טובה, אך ה-941 קורס לפחות פעם ביום ומצריך הדלקה מחדש כדי שישוב לתפקד. האם הניתוקים התכופים יכולים להעיד שה-941 לא תקין חומרתית? אשמח לעצות בנושא
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... מישהו יודע איך אפשר להתקין את הקושחה הנ"ל על הראוטר הזה..?? הורדתי את הקושחה העדכנית מהאתר הזה : ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/12-24-10-r15962/tplink_tl-wr941ndv4/ אני עושה עדכון קושחה ישירות מהקושחה של הTPLINK או שיש הגדרות מיוחדות לפני..?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו אני על סף רכישת TP-LINK 9980 רק שבאקספון הזהירו אותי שהראוטר הזה לא תומך בואקטורים שלפי ההסבר שלהם זה מה שבזק משתמשת בו בכדי לתת מהירויות גבוהות לפי שרחוק מהמרכזיה שלהם מי שיש לו את הראוטר הזה וזקוק לוקטורים לא יוכל להתחבר לאינטרנט ולדבריהם התופעה מאוד נפוצה ואין להם דרך לדעת מי זקוק לוקטורים ומי לא בגלל שבזק לא חושפת את המידע מי מכיר את הנושא ויכול לשפוך אור בכל מקרה זה משהו שכל אחד שחושב על רכישה יברר ויקח בחשבון לא מאמין שהם משקרים ועם מדניות ההחזרה של חלק מחניות המחשבים בארץ זה עלול להיות מסוכן
-
- 9 תגובות
- 17.2k צפיות
-
-
ראיתי שהנתב תומך דואל באנד + תקן AC החדש השאלה שלי היא: אם אני קונה אותו מאייבי הוא יעבור במכס? ואם אפשר להפעיל אותו בשני מצבים אחד זה על תקן N 2.4G והמצב השני זה מצב AC 5G?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר ולא מצליח כבר שעות TP-LINK ACCESS POINT לראוטר סימנס SL2-141
-
- 13 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את הראוטר TP-Link Archer C7 בגרסה 4 או 5. מישהו יודע האם ניתן לרכוש אותו בארץ? אם כן אז איפה? אם לא, האם ידוע מתי יהיה ניתן לרכוש אותו בארץ? תודה מראש לעונים!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קיבלתי ראוטר TP-Link Archer C9 V2. עדכנתי לו את הקושחה (גרסה מתאימה ל-V2 כמובן) ולאחר העדכון לא ניתן להיכנס לממשק הראוטר מאף מחשב ואף דפדפן, מתקבלת הודעה שהדפדפן לא נתמך. בפורום של TP-Link העולמית יש עוד משתמשים עם אותה הבעיה. ניסיתי משני מחשבים שונים בחיבור עם כבל, ניסיתי לעשות RESET לראוטר עם הכפתור הפיזי וזה לא עזר. כמובן שנעשה ניקוי CACHE, נוסו דפדפנים שונים, מחשב אחר. בנדא כבר סגורים. כמובן שאדבר איתם מחר אבל אם למישהו יש רעיון מה לעשות בינתיים, אודה לעזרתכם. קישור לדיון בפורום בחו"ל: http://forum.tp-link.com/showthread.php?85295-Archer-C9-Unsupported-Browser-can-t-log-in.-Firmware-4.0.0-20150916 עריכה: ב-KSP החליפו לי את הראוטר (נרכש רק א…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות אחד, אחי מגיע בקרוב לארץ.. (שולח אליו) קראתי קצת בביקורות באמזון. לא הבנתי, אין לו עדין דרייבר לווינדוס 10?? האם יש אותו למישהו בווינדוס 10 וזה עובד לו? (אחד כתב שם דרך אלטרנטיבית) לינק לתגובה של " Great Support, Fast, and Durable! ***Instructions for Windows 10 driver Compatibility!!** " ראיתי גם את http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-11_Archer-T4UH.html#overview באתר שלהם, אבל משום מה אין אותו עדיין באמזון. זה עדיין בפיתוח / יצור? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום התקנתי מודם ראוטר tp-link archer vr600, חבילת גלישה ספק ותשתית 100mb. אני עושה SPEEDTEST ממספר לפטופים שונים ומסמארטפון ומקבל מקסימום באזור ה 14mb... מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם אני חדש כאן כבר שנים רבות אני נמצא אצל בזק/בזק בינלאומי ומשתמש בראוטר/מודם שהן מספקות. לאחרונה עברנו לבית חדש ואין קליטה של ווייפי בחלק גדול של הבית, וגם מתחיל להימאס לי מהמודם-ראוטר הקיים (D-Link 6740-U). מאחר שאני לא הרפתקן ואין לי את הידע הטכני הנדרש כדי להפריד ראוטר ממודם, אני מחפש מוצר מוגמר להחליף את הראוטר-מודם הקיים באחד אחר יותר טוב. בשיטוטי ברשת נתקלתי במוצר הזה - TP-Link Archer VR600 AC1600 (לינק: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26479&iszap=1). האם הנ"ל יכול לתת מענה מיטבי לחיבור של בזק ובזק בינלאומי (100MB)? האם האנטנות שלו חזקות ויכולות לשפר את הקליטה בבית? תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע ראוטר של בזק מדגם D-LINK DSL-7850U רציתי לשאול האם הראוטר W9980 ייתן לי ביצועים עדיפים. הנתונים שלהם פחות או יותר זהים. הכוונה היא למהירות גלישה יציבות וכדומה. תודה. - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר את המדפסת שלי (מדפסת רגילה ) בכבל USB לראוטר ושאני יוכל להדפיס מכל מחשב ברשת, האם הדבר אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, יש לי רשת אלחוטית בבית (מודם ADSL ישן של בזק עם WIRELESS G/B אני צריך נקודה אחת (או שתיים) בסלון - של רשת חוטית. האם המכשיר הזה יאפשר לי לחבר את הציוד בסלון באמצעות כבל לרשת הביתית ? האם יש מכשיר כזה עם יותר מפורט אחד (במכשיר הזה יש פורט אחד) האם המכשיר הזה יאפשר לחבר מכשירים ברשת N דרכו לרשת G ומשם החוצה ? (ברור לי שזה לא יהיה יעיל, עד שאחליף את הנתב של בזק לרשת N, אני פשוט בדילמה לגבי ה- VDSL, הם מקפיצים את המחירים בצורה ממש לא סבירה) כחלופה שקלתי לשם שני מכשירים DLINK DHP-500AV, אבל בשתי הקצוות מדובר בכבל מאריך ולא יודע מה תהיה התוצאה (וזה עולה בדיוק כפול). תודה דני
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
רכשתי נתב חדש TP-Link TL-WDR4300. לאחר כ-24 שעות הנתב קורס לגמרי - אי אפשר לגשת לממשק ה-web של הנתב והאינטרנט לא עובד (גם קווי) וצריך לכבות ולהדליק את הנתב מחדש כדי שימשיך לעבוד. החליפו לי לנתב חדש מאותו דגם והבעיה נשארה. אצל היבואן אמרו לי שאולי זה בגלל שחיברתי את הנתב ל-UPS ולנסות לחבר את הנתב לשקע אחר לא דרך ה-UPS. האם זה יכול להיות שזה בגלל שהנתב היה מחובר ל-UPS? את הנתבים הקודמים שלי גם חיברתי ל-UPS ולא הייתה עם זה בעיה. אודה לכל רעיון. תודה מראש לעוזרים. עדכון: קיבלתי זיכוי, תם ונשלם.
-
- 26 תגובות
- 5k צפיות
-
-
לאחר הדיון הזה קניתי ביום שישי ראוטר TP-Link TL-WR1043ND. חיברתי אותו למודם אלקטל STH משודרג (ומוגדר כ-Bridge Modem) והכל נראה תקין בשעות הראשונות. בעיית ה-DHCP שהייתה לי עם הראוטר הקודם (Dynalink) נפתרה, אבל מסתבר שהשמחה הייתה מוקדמת. עם הראוטר החדש הופיעו שתי בעיות יותר משמעותיות: - ניתוקים. יש לי שני סטרימרים SB3 שמאז החלפת הראוטר מתנתקים מדי פעם ודורשים הגדרה מחדש של הרשת. הסטרימר שבחדר השינה מראה על עוצמת קליטה של 60% וזה שבסלון (שנמצא קרוב מאוד לראוטר) מראה עוצמת קליטה של 90%. גם הראוטר וגם הסטרימרים משתמשים בקושחות האחרונות ועברו איתחול, אבל ללא הועיל. אני חושב שגם במחשבים יש מדי פעם ניתוקים, אבל החיבור האוטומטי עוזר להם להיות פחות בולטים. הדבר העקרי שגורם לי לחשו…
-
- 32 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
שלום אנשים בעקבות נסיון לא טוב עם מוצרי Edimax וכן נסיון לא ממש מוצלח עם D-Link DIR615 שעשה לי אינסוף בעיות, הגעתי למסקנה שצריך לרכוש ראוטר חדש. הראוטר יצטרך להחזיק קו של 12 מגה בהוט+בזק בינלאומי, חיבור עם חייגן. אל הראוטר יתחברו באופן קבוע ארבעה מחשבים ניידים + שני מכשירי Iphone לסירוגין. יש לציין שאני והשותפים שלי מורידים כרוניים כך שדי סביר שלפחות בשניים-שלושה מחשבים ירוצו תוכנות שיתוף קבצים למיניהן, דבר שמעמיס על התעבורה. לאחר בדיקה בפורום ובמקומות אחרים, ובעקבות המלצות הגעתי למסקנה שהראוטר הנ"ל אמור להחזיק את הקו שלנו + כל הדרישות שציינתי למעלה מבלי לקרוס או להיכנס לבעיה של איטיות. רציתי לוודא שכך באמת המצב לפני שאני הולך וקונה אותו. ושאלה קטנה נוספת. המודם ש-HOT סי…
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכם, לא בטוח שזה מתאים לפה.. קניתי את המוצר הזה פעמיים מאיביי והוא לא הגיע אומנם קיבלתי את הכסף חזרה אבל האם יש סיבה שהמוצר לא הגיע אלי בכוונה? יש מצב שהמכס גורם לזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע יושב עם הWRT54GL שלי ומרוצה ממנו מאוד אבל עכשיו שמתי לב שבעצם בגלל שאני מנוי HOT בחבילת מגה (עזבו את הנושא למה אני איתם וכו', לא מדברים על זה) מגיע לי בעצם את הראוטר הזה חינם... השאלה אם כך היא, האם הוא שווה משהו?
-
- 10 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הדגמים הללו. ישנו הפרש של כ 70 שקל. האינטרנט שלי הוא : תשתית של הוט(L2TP) ספקית נטוויז'ן 12MB הצורך שלי בראוטר הוא חיבור 2 מחשבים לאינטרנט , אחד נייד ואחד נייח. בבית לא גדול אך הקירות עשויים מבטון. מה מהם נחשב לראוטר יותר איכותי וייציב ( ממש לא בא לי ניתוקים ודברים כאלה) תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
Hi guys! Just bought the TP-Link TLWR841N. I have a modem + router at the top floor in my house, the router goes by 3 wires to 2 computers on the top floor and a 3rd computer in the basement (no way to get wifi there from the router). So I bought an additional router, the TP-Link TLWR841N, to connect in the basement to the wire going from the old router on the top floor so I can get both wire connection for computers and wifi access in the basement. I am so close to installing the thing and I get this message just at the end of the process (see picture) Tried connecting and disconnecting all the wires 3 times no luck. All leds are flashing according to the guide at the…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , ביום חמישי החלטתי לשנות את שם הרשת שלי ואת הסיסמה, סתם כדי להרגיש טוב עם עצמי שאני מוגן. לאחר שעשיתי זאת, הלכתי למחשב של אחותי, שאליו מחובר כרטיס רשת TP-Link TL-WN727N, ושיניתי ב-Profile (הרשת שאליה הוא מתחבר אוטומטית) את השם של הרשת ואת הסיסמה העדכניים. למרות זאת, הוא סירב להתחבר לרשת (ובכללי לכל רשת אחרת בסביבה), ולכן מחקתי את התוכנה ואת הדרייבר, והתקנתי אותם מחדש, אך אז הופיעה בעיה חדשה שלא נתקלתי בה עד כה. על הסמל של התוכנה הופיע לי עיגול אדום עם קו, וכשאני "מרחף" עם העכבר מעל הסמל, רשום לי: "TP-Link USB Wireless Adapter Disconnected". עכשיו, לפי מיטב ידיעתי, משמעות הדבר היא שהוא לא קולט שחיברתי את כרטיס הרשת, אבל מצד שני המנורה על כרטיס הרשת מהבהבת והוא כן…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-