רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני עובר בעוד שבוע בדיוק לאקספון ולצורך כך אני צריך להצטייד במודם. אני רוצה אם כבר , שזה יהיה מודם + ראוטר אלחוטי . השאלה היא איזה אחד לקנות. אשמח לקבל עצה בנושא. כרגע אני חושב על ה 9980. תודה
-
- 30 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
היי, אני מסתדר נהדר עם מודם-ראוטר ששכרתי בבזקסטור, D-LINK 6850U. הכל אחלה, באמת. לפני שבועיים עברתי לבאנדל של בזק בינלאומי. התקשרי לבזק לברר מה קורה עם הראוטר, והובטח לי ע"י נציגת השירות שעלי יהיה לשלם קנס של 200 ש"ח אם ברצוני לשמור את הראוטר. נשמע הגון. היום הסתבר שאין כזה דבר, ושהם לא מוכנים בכלל. הם רוצים את הראוטר וזהו. לכן, אני מחפש תחליף למודם-ראוטר הנ"ל. הדרישות לא גבוהות: שיתמוך בתקן N, לפחות 600mbps, ואפשרות לתת IP סטטי למחשבים ברשת הפנימית. בקיצור, משהו בדיוק כמו ה 6850u שלי. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, בבית שלי מותקן הציוד הבא: מודם ראוטר ADSL של בזק מסוג DLINK 6850 ספק אורנג' מהירות 40 מגה [h=1] 3 מגדילי טווח מסוג Edimax Wi-Fi Extender EW-7438RPn Mini 300Mbps[/h]המגדילי טווח מחוברים לממירים של יס בכל חדר. בנוסף עוד ראוטר של LINKSYS E3200 עם DD-WRT שמוגדר גם כמגדיל טווח בסלון ואליו מחוברים 2 ממירים של יס וסלקום TV. הרשת האלחוטית הבייתית מוגדרת עם WPA2 AES בCHANNEL 3 לאחר שבזק היו מספר פעמים בבית ותיקנו את הבעיות תשתית עדין אני סובל מניתוקים של האינטרנט. הבנתי שהרואטר של בזק יוצר המון בעיות ולכן קניתי מודם/ראוטר מאייבורי מסוג KASDA 5212 ועדין ישנם התנתקויות. האם מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה? תודה רבה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר לבית , משהו פשוט, אני משתמש ב 018, ובערך ב 10 או 15 מגה,שימוש ביתי פשוט מחפש ראוטר זול , אמרו לי ב 018 שצריך שיתמוך ב vdsl , לא יודע למה אשמח לקבל המלצות על זולים וטובים כמו כן, מצאתי ראוטר בבית שלי TNN SIEMENS SL2 141 , האם הוא טוב ? (בכל מקרה גם אם הוא טוב אני צריך המלצה לעוד 1 זול וטוב) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל עזרה נכנסתי לבית חדש דו קומתי תשתית וספק של בזק הרוטר יהיה מחובר למחשב שממוקם בממד, בקומה הראשונה החדר שלי בקומה השניה ,קליטה בקומה השניה אין לי בגלל שהרוטר בממד וגם אני רוצה לגלוש קווי גם בקומה השניה ,כלומר לחבר את הPS4 שלי לא אלחוטי אלה על ידי כבל רשת קווי וגם שיהיה לי קליטה למחשב נייד שיש לי גם בחדר מה אני יכול לעשות ? קראתי קצת על המגליד טווח אלחוטי דרך החשמל זה לא פתרון מספיק הוא לא באמת נותן גלישה יותר טובה קווית וגם יש לי בבית תלת פאזי ראיתי שליד כל שקע טלפון בחדרים יש גם כניסה לכבל רשת , זה הפתרון הכי טוב השאלה האם זה רק הכנה או שצריך לחבר בארון איך אפשר לדעת ומה אני יכול לעשות כדי את הגלישה המקסימלית גם בקומה ה2 תודה רבה איתי. נ.…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצה לראוטר, רצוי קטן מימדים, אם יש בלי אנטנות מה טוב (משדר מתוך תיק). חשוב מאוד שיידע לשדר ל-25 מטר. המחיר לא חשוב, כל עוד זה לא משהו חריג מאוד - עד 700 שקל נשמע לי סביר, אם יש משהו סופר איכותי שעונה על הצרכים שלי אז אני מוכן להשקיע יותר. בינתיים זה הכי טוב שמצאתי: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2308069,00.asp אבל כתוב שבמרחקים גדולים יותר האות נחלש וזה בעייתי בשבילי. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי את פיירפוקס אולם אצלי הוא גם קורס וגם אחרי העידכון האחרון שלו ,התוספות שלו כבר לא מצליחות לתפוס וידיאו מאתרים כמו ynet , youtube ועוד . אשמח לקבל המלצות על דפדפנים מתאימים .
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התקנתי היום קושחה של OpenWRT, ואני רואה שהוא מציג בלשונית WAN כתובת וgateway שמתחילים ב: 100.127 בwhatismyip אני מקבל אייפי שמתחיל ב37 כיאה לhotnet. אני לא מצליח בכלל לעשות tracert לאייפי 37 (הוא קבוע מקבל טיימאאוט אחרי כמה hopים), אבל ל100.127 אני מקבל אותו כדבר הראשון שמחובר למחשב, כלומר שהוא הראוטר. אל הראוטר אני ניגש ב192.168.1.1... מאיפה הגיע האייפי הזה של 100.127? בנוסף למה מוצג לי בInterface של הWAN כתובת mac שבה הכל 0? תודה! ד"א: אני על תשתית של HOT ללא חייגן (נייד על wifi -> ראוטר -> מודם)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מיזם אינטרנט הסיבים של חברת החשמל ממשיך בזחילה אל עבר מטרתו, עם הבטחה להתחיל פעילות בקרוב בחלקים גדולים מהערים רמת גן ותל אביב לכתבה: http://hwzone.co.il/מיזם-אינטרנט-הסיבים-unlimited-מבטיח-להתחיל-לפ/
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חיפשתי ביוטיוב הסברים לזה בעברית וכנראה שאני לא יודע לחפש טוב, מישהו יודע אם יש הסברים טובים לנושאים האלה באינטרנט בצורת סרטון?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אודה לקבלת עזרה בהגדרת מודם ראוטר zyxel vmg 1312, איני מצליח לחבר אותו לרשת. פונה לאחר מספר נסיונות להגידר דרך ה-wizard + מס׳ נסיונות של ספק השירות (בזק בינלאומי) לעזור אשר לא הצליחו. בכל פעם אני מקבל הודעה כי החיבור לאינטרנט נכשל וכי יש לעבור על הגדרות ה-wan ולפנות לספר השירות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הצריכה שלי מתבטאת ב2-3 מכשירי סטרימינג שיזרימו נתונים בhd or full hd. ולכן הראוטר יצטרך להיות חזק מספיק בשביל זה. קנייה בארץ או בחו"ל והתקציב הוא 300 אבל מן הסתם עדיף להוציא פחות. עריכה: קראתי את התגובות שלכם והבנתי שאני צריך לרדת בדרישות מהראוטר. אם אחבר שני סטרימרים דרך "רשת על גבי חשמל" ואת השלישי בכבל ישירות לראוטר זה אומר שאצטרך שהיציאות הקוויות שלו יוכלו לספק 100Mb. עדיין הייתי רוצה שהוא יתמוך במהירות גבוהה באלחוט (עד כמה שאפשר במסגרת התקציב). יש חיה כזו במחיר סביר יותר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מיזם Unlimited ("רשת הסיבים של חברת החשמל") מפרסם באתר האינטרנט את מפת הפריסה הרישמית בגוש דן. הקליקו על ה-LINK על מנת לדעת מה מצב הפריסה ברחוב שלכם. https://unlimited.net.il/page.aspx?name=news_210715_1
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
התחברתי לאקספון וקניתי את הנתב. רציתי לשאול איך אני מעביר פורטים בשביל השירות duckdns.org? מכירים איזשהו מדריך שמסביר איך עושים את זה? כי על פנב זה נראה מסובך בנתב הזה. האם צריך להגדיר לפני זה דברים אחרים? איזה סיבוך.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם טכנית אפשר לקחת מחשב שמקבל אינטרנט דרך WIFI ולמחשב יש כרטיס רשת לקחת כבל רשת מוצלב ולחבר למחשב אחר במחשב השני יהיה אינטרנט ? או שזה לא אפשרי בגלל שהחיבור הוא WIFI USB ולא LAN
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אתמול ושלשום נתקלי באיטיות באינטרנט אני גולש בחבילת 30MB בהוט ספק 012 וכשאני אומר לאט אני מתכוון שהוא טוען במשך בקושי חמש דקות את וואלה, מראה לפעמים request time out בפינג צולע או לא טוען בכלל. לאחר בדיקת מהירות ב: speed.hot.net.il שהצביעה על 29MB מהירות הם טענו שזה לא בעיה שלהם למרות שבפעם אחרת שבדקתי עם הנייד הוא הראה 16MB. אני מציין שהבעיה מגיעה ב"גלים" כלומר כל כמה שעות הוא הופך ללא יציב ואז אחרי זמן מה הוא חוזר לעצמו. יש ברשותי את הנתב WR941ND במשך כשנה ושלושה חודשים. אני רוצה לציין כי אני מרוצה מהראוטר שיש לי ביחס לרדיוס שאני משתמש בו והוא מעולם לא עשה לי תקלות - הקריסות באינטרנט היו תמיד בעיות של HOT ו-012 ופעם אחת של הייתה בעיה עם מערכת ההפעלה. היי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היתה לי הפסקת חשמל בבית. הראוטר הישן לא עולה. כל נורות ה ALERT וה LAN מהבהבות במהירות. נסיתי לעשות לו reset לברירת המחדל - אין לא כפתור resert - אלא ע"י חיבור כבל הרשת ליציאת הLAN וליציאת הADSL וחיבור החשמל. אמור להיות מהבהב ואחרי 30 שניות הבהוב איטי יותר. עשיתי את זה בעבר מספר פעמים.... אבל הוא רק מהבהב מהר ולא עושה reset. מחבר למחשב ואי אפשר להיכנס להגדרות שלו. רק מהבהב במהירות 3COM 3CRWE554G72T תודה על כל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
התחברתי ל 100 מגה של הוט וראיתי שבשידור אלחוטי אני מקבל 50 מגה חצי מהכמות... בחיבור קווי שכרטיס הרשת הוא 1GB באמת קיבלתי בבדיקה 100 מגה מלאים! הבעיה שאין לי איך להעביר חוט לחדר.. האם קיים כרטיס רשת אלחוטי שמסוגל להגיע ל 1GB? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם קיים פה חבר שיכול לעזור עם הזמנה ספייר ל-iptorrnets?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנוי כיום על בזק במהירות 15 מגה ומשתמש במודם + ראוטר הכולל 5 יציאות שרצות קווית לשקעים השונים בבית (8840T TD, ADSL 2, לא אלחוטי). אני שוקל להעביר את מספר הטלפון ל 012 (זול יותר), אך לא ברור לי מה טיבו של ה "SMART BOX" אותו הם יתקינו. האם ניתן לבטל בו את הרשת האלחוטית? האם הוא גם מודם? איך והאם אוכל להשתמש בנתב הקיים ע"מ להעביר אינטרנט קוי לשקעים השונים בבית? שאלה נוספת (תיאורטית): במידה ואשדרג מהירות ל 40 מגה, האם חובה להחליף את המודם או שהמודם הקיים רק יגביל את המהירות בפועל? כמו כן, האם למישהו יש ניסיון עם חברת CCC עבור תשתית + ספק, המחירים שלהם אטרקטיבים יחסית לכל השאר. יש קאטץ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, עברתי מאינטרנט של HOT לקומבינה של 018. התחברתי ל40MB וגיליתי שבשביל מהירות מעל 15MB צריך מודם שתומך VDSL (ואני כמו טיפש רכשתי לפני זה מודם-ראוטר רגיל) אז הזמנתי באינטרנט מודם של HUAWEI HG612, חיברתי אותו לחשמל, חיברתי אליו את כבל הDSL ואת הLAN2 למחשב. כשאני מקיש בשורת כתובת "192.168.1.1" שום דבר לא עולה והנורת DSL בכלל לא דולקת. יש משהו שאני יכול לעשות? הלכתי קודם ל: network and sharing->change adapter settings->local are connection->properties->IPV 4 propetries and changed ip to 192.168.1.100, subnet mask 255.255.255.0 and ip gateway to 192.168.1.1 לא עזר לי
-
- 22 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
בימים האחרונים החלה חברת בזק לשווק ללקוחות האינטרנט שלה שני נתבים חדשים התומכים בתקן האלחוט 802.11ac. המהירויות המושגות באמצעות תקן זה גבוהות בהרבה מאלה שתקן N מאפשר ומגיעות בנתבים שבזק משווקת ליותר מ 1Gbps. שני הדגמים שבזק החלה לשווק הם ה- DSL-G256DG של חברת D-Link ו-IAD604-IL של חברת Vtech. המידע על שני נתבים אלה מאוד מצומצם וגם המפרט המלא שלהם אינו ברור לחלוטין ברגע זה. כך למשל בשני הנתבים קיימת יציאת WAN אך לא ברור האם ניתן להשתמש בה גם ברשת הכבלים או שהיא מיועדת לשימוש עתידי ברשת הסיבים של בזק. http://www.bezeq.co.il/internetandphone/internet/wireless_net/dualbandac
-
- 42 תגובות
- 17.2k צפיות
-
-
שלום, קצת ברורים בנושא SubNet Mask, ברור לי שהרעיון של subnet mask הוא להפריד בין רשתות שונות (בכדי להוריד עומס מהרשת וכדי ליצור אבטחה) מה שעדיין לא ברור לי הוא התקשורת בין ההתקנים השונים כאשר קיימת הפרדה בין הרשתות לדוגמא הרי בחברה גדולה קיימים מספר קטן של שרתי קבצים איך מתבצעת התקשורת של כל הרשתות עם השרת שנמצא ברשת אחרת ? או אם כל ה DVRים או המדפסות של החברה נמצאים ברשת ספציפית (של מדפסות או DVR) עם סקופ משלה (לצורך אבטחה) איך מחשב שנמצא ברשת אחרת (ומורשה לגשת לאותו DVR או להדפיס באותה מדפסת עם IP ספציפי) אמור לתקשר איתם ? איך מנהל המערכת יכול לתקשר מהמחשב שלו עם כלל הרשתות בחברה (המחלקות ההתקנים) אם הוא בעצמו נמצא על רשת ספציפית ? ??
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
נתקלתי באתר של בזק בראוטר הזה ממה שהבנתי הוא Dual Band AC תומך גם ב vectoring לא מצאתי את המפרט אבל בתמונה בחוברת ההפעלה אפשר לראות שהוא דומה חיצונית מאוד ל D-LINK 7850U יש לו 2 כניסות USB וכניסת WAN נפרדת. על פנו נראה ראוטר פיצוץ אבל אצל בזק אי אפשר לדעת. האם מישהו מכיר את הראוטר הזה? http://www.bezeq.co.il/internetandphone/internet/wireless_net/dualbandac/ חוברת ההפעלה. http://www.bezeq.co.il/media/PDF/126113_qg_dlink_premium.pdf
-
- 2 תגובות
- 27.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את האנטנה הזאת [h=1]RP-SMA 2.4GHz 25 DBi Wireless WLAN WiFi Antenna For Yagi Modem PCI Card Route[/h]http://www.aliexpress.com/item/RP-SMA-2-4GHz-25-DBi-Wireless-WLAN-WiFi-Antenna-For-Yagi-Modem-PCI-Card-Route/2020928152.html לבסיס של TP LINK 8200ND http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=19756&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap זה יעבוד ויקלוט בעוצמה של 25 DBI ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-