רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
ברשותי 2 מחשבים המחוברים לאינטרנט דרך EXTENDER WIFI אחד, הEXTENDER מחובר קווית לראווטר המחובר למחשב 3. אני מעוניין לשתף ספריית מוסיקה במחשב 1 שאוכל לקרא אותה במחשב 2. במחשב 1 מותקן WINDOWS 7 64B ובמחשב 2 (נייד) מותקן WINDOWS 7 32B החיבור האלחוטי אמור להיות 100Mbs , שזה בערך 12M , אני מקבל בין שני המחשבים אולי 12K אין בכלל ספק שמשהו מוגדר אצלי לא טוב, לצערי תשתית קווית לא באה בחשבון, הראווטר נמצא ביחידה נפרדת מהבית מחובר למחשב 3. בכל מקרה התשתית\ספק אצלי היא 100Mbs, בבדיקת מהירות גלישה גם במחשב 1 וגם ב2 אני מגיע ל~40Mbs, בהתחשב במרחק ובכך שהחיבור אלחוטי אני מרוצה מהמצב. הלוואי שהחיבור בין 2 המחשבים היה מתקרב אפילו לרבע מהמהירות הזו. ניסיתי למצא פיתרון ברשת, ועד שכבר…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הראוטר מחובר לרשת הביתית כשהראוטר שיוצא החוצה, בפועל, הוא הראוטר של HOT. אני מעוניין להגדירו לעבודה כ-FTP עם גישה מהאינטרנט, אבל הוא לא מזהה חיבור לאינטרנט כיוון שהגדרות ה-WAN שלו ריקות. כיצד אוכל להגדירו "לצאת החוצה"?
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להריץ שרת ווב קטנטן שיריץ קטן HTML ו-PHP. ניסיתי את xampp ואין לי בעיה לגשת אליו מה-localhost, אבל לא מצליח מהאינטרנט וגם לא מתוך הרשת הביתית. מישהו מבין בזה ויכול אולי לכוון אותי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך להקים רשת אלחוטית בין 2 יחידות דיור במרחק של כ-20 מטר אחת מהשנייה. אני צריך המלצה על הארכיטקטורה, האם אני צריך מגדיל טווח? וכמו כן, המלצה על דגמים לראוטר אלחוטי, ואם יש צורך, אז גם על מגדיל טווח או repeater. תודה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה , לא כל כך מבין בכל נושא התכנות והרשתות אני רוצה להשתמש באינטרנט של השכן (זה באישור) אבל האות שמגיע אליי חלש ולפעמים גם אני לא קולט אותו מעוניין לקבל פיתרון איך אפשר בכל זאת להתחבר אליו האם יש אמצעי שמחברים למחשב (נייד) שיקלוט אות בצורה יותר טובה? מזה אקסס פוניט ? והאם אני יכול להפעיל אותו מבלי להגיע פיזית אל הראוטר שאליו הוא מחובר?. האם יש איזשהו רסיבר שקולט רשתות אלחוטיות במחיר סביר ?. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת המלצה לראוטר לבית, הראוטר יהיה בממ"ד יתחברו אליו 2 מחשבים אלחוטית ומחשב נייח אחד עם כבל, עדיפות היא לראוטר מדגם N. תקציב עד 400 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ב hotnet פתאום התחיל להיות איטיות בדומה ל-מה שהיה בבזק מזמן מזמן, מתאמץ לעבור את ה 50-60MB בהורדה זה 6-7MB. בהורדות טורנט, אז עשיתי בדיקה עם אותו טורנט התקשרתי להוט החלפתי לבזק ובום הוריד מהר. כשהוא עשה את זה דרכו קיבלתי 84.110 עם חייגן שהתחברתי קיבלתי. אז התקשרתי לבזק התחברתי אליהם שוב ב MPLS ועכשיו מוריד טוב, אבל אני מקבל 84.111, בדומה ל 84.110 אני מקבל אותו גם כשאני מתחבר עם חייגן ללא גיימר. יש הבדל בין הכתובות ?
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מחליף את הכרטיס רשת תקן G שמותקן כרגע בנייח באחד מהם TP-Link TL-WN951N PCI http://www.tp-link.com/il/products/details/?categoryid=&model=TL-WN951N TP-Link TL-WN881ND nMax PCI-E http://www.tp-link.com/il/products/details/?categoryid=&model=TL-WN881ND איזה מהם לקחת? האם 3 אנטנות באמת עדיפות על 2? ה-881 בעל חיבור PCI-E מול ה-951 שהוא PCI בלבד,האם ישנו שוני ביניהם? מעוניין לרכוש מחר אשמח לתשובות.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יו"ר ה-FCC, המקבילה האמריקאית למשרד התקשורת, החליט להגדיל את מספר הערוצים לשימוש בתדר 5Ghz. ואצלנו? הצבא, משרד הבטחון, משרד התקשורת ומשרד האוצר ממשיכים להתקוטט - ואנחנו האזרחים תקועים עם 5Ghz נכה וצולע. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3065
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לחפש על זה מידע גם פה וגם באינטרנט ולא ממש הצלחתי. יש לי ראוטר/מודם אלחוטי DSL2650U (DLINK) אבל שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ובזק נתנו לי מודם חדש. כשאני מתחבר באמצעות המודם הפנימי של הראוטר אני מקבל ביצועים טיפה פחות טובים מאשר כשאני מתחבר באמצעות המודם. המודם אגב, גם הוא ראוטר/מודם DSL2500U אבל הוא לא אלחוטי, ובגלל אני רוצה להשתמש גם בראוטר האלחוטי? מה שעשיתי בינתיים זה ככה: הראוטר האלחוטי מוגדר עם DHCP וזיהוי אוטומטי של DNS וgateway. כאשר מכשיר מתחבר לרשת הוא מקבל את הכתובת של האוטר 10.0.0.138 גם ככתובת של הGW וגם ככתובת של הDNS. הגדרתי את המודם (2500U) עם כתובת IP של 10.0.0.139 וביטלתי לו את שרת הDHCP (וכמובן הגדרתי במודם את הגדרות החיבור שלי עם ה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתערוכת CES הנוכחית לחברת D-Link לא היה ביתן, אבל זה לא מנע ממנה להכריז על שורה של מוצרים חדשים ובינהם 4 נתבים ו-2 מצלמות IP. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3091
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
TRENDnet מציגה נתב ומתאם הפועלים בתקן ac, שני מאריכי טווח (extender) ומתאם חשמל (Home Plug). כרגיל, כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=3144
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מסך עם SMART TV וברשותי גם נתב אלחוטי DLINK 615. כאשר אני מנסה ליצור חיבור רשת (אלחוטית או קווית) המסך מקבל כתובת APIPA 169.254.xxxx. הבעיה היא רק מול המסך, 2 מחשבים שמחוברים קווית לנתב והתקנים אלחוטיים (אייפון אייפד) מתחברים ללא בעיה ומקבלים גישה לאינטרנט וIP תקין. מה שעשיתי עד עכשיו זה איתחול הגדרות ועדכון גרסאות גם לנתב וגם למסך הטלוויזיה, החלפת פורטים, ביטול הFIREWALL בנתב, פתיחת פורטים מתאימים עבור המסך בנתב ואפילו ניסיתי לקבוע IP סטאטי במסך. למרות כתובת הAPIPA, אני מצליח לתקשר בDLNA למסך, אך אין גישה חיצונית לאינטרנט. אני עדיין לא יודע אם זו בעיה בהגדרות, תקלה בנתב או תקלה בכרטיס הרשת במסך. יש למישהו רעיונות איך להתקדם מפה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש כרגע מלא מבצעים בחו"ל, מסתבר שהגויים סגרו כניסה של ישראלים (ואולי אף אירופאים) לחלק מהאתרים האמריקאים ....בזיון. אני חייב למצוא דרך להתחבר לאתרים האלה מהארץ כך שיראו שאני מארה"ב. אין לי בעיה לשלם על פרוקסי או כל דרך אחרת העיקר שיהיה מאובטח ויעבוד מהר כמעט כמו דפדפוף רגיל ללא שוני (צריך להעביר פרטי אשראי שם). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כבר הרבה זמן ברשת אצלי בבית. אני גר בדירה של 2 קומות, בקומה העליונה יש לי HOTBOX של הוט שמוגדר כמודם והוא מחובר לראוטר של TP-LINK TL-WR941ND. בקומה התחתונה מכיוון שהקליטה הייתה גרועה קניתי מגדיל טווח של TP-LINK TL-WA501G והגדרתי אותו כרפיטר. הקליטה למטה השתפרה והאינטרנט עובד אך יש לי כמה בעיות. 1. אם אני נמצא בקומה התחתונה ואני מחובר לwifi בטלפון ותוך כדי אני עולה לקומה העליונה איפה שהראוטר הראשי אז הקליטה נהיית פחות טובה ורק כשאני מנתק את הwifi בטלפון ומפעיל מחדש הקליטה עולה למקסימום. זה כאילו למטה יש רשת אחת ולמעלה יש רשת אחרת. איך אני יכול לעשות מעין "נדידה" כשאני עולה מלמטה למעלה או להפך מבלי לאבד קליטה? 2. בקומה התחתונה קנינו מדפסת אלחוטית של H…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
במסגרת CES 2013 נפגשתי עם דר' עלי סדרי - המכהן כיו"ר וכנשיא קונסורציום ה-WiGig ושוחחתי איתו על מהות התקן, השימושים שלו ומפת הדרכים העתידית שלו. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3180
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים, אז אני אפתח את הדיון בפורום הזה. מאחר והבנתי שהפלאש פלייר (Flash Player), בדומה ל-Java, הוא פורמט המועד לפורענות (קריסות אינסופיות ופירצות אבטחה, כ-99% מכלל הפרסומות באינטרנט, עושות שימוש בשיטה הזאת), אני חושב לנטרל אותו. אני מתכנן צעד זה, לאחר שכאשר במוצ"ש האחרון ה-JRE נמוג מהמחשב ומהפיירפוקס שלי, גיליתי שאני יכול להסתדר גם בלעדיו, ועדיין כל האתרים עובדים ומוצגים כהלכה. השאלה שלי היא האם ביטול או ניטרול הפלאש יגרום גם כן לבעיות בהצגת אתרים? האם יוטיוב ואתרים הבנויים על פלאש (כמו אתרי ממשל [אתר פיקוד העורף למשל], אתרי חינוך ואקדמיה וכן אתרי קיבוצים, אשר בדר"כ עובדים ע"י טכנולוגיות שעבר זמנן) אמורים להשתמש ב-HTML5 המאובטח יותר (קוד פתוח, א…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האלן, כבר מספר שנים שיש ברשותי את הראוטר Edimax BR-6204 כששלושה מחשבים מחוברים אליו דרך כבלים. לאחרונה חבר הביא את הראוטר levelone wbr-3406tx שאליו היו מחוברים 2 מחשבים דרך כבל ועוד מחשב אחד דרך WIFI (וגם פלפונים) איך המודם היה מתנתק מספר פעמים ביום ולכן החזרתי את הראוטר הקודם (Edimax) ב-Edimax רציתי לעשות שחלק מהמחשבים יהיו מחוברים דרך כבלים ומחשב אחד ופלפונים יתחברו דרך הWIFI... חיברתי את האנטנה נכנסתי להגדרות, הגדרתי סיסמה/שיניתי סיסמה ואפילו אפשר למצוא את הרשת כשמחפשים רשת אלחוטית... אבל אחרי שמכניסים סיסמה במחשב הנייד/פלאפון בעצם שום דבר לא מתחבר לראוטר, מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי לאחרונה VM גירסא 5.0.1 build-894247, והתקנתי בה מערכת הפעלה XP, עכשיו יש לי במחשב הראשי ווינדוס 7 עם ראוטר D-LINK של בזק מחובר בכבל רשת, אני מנסה להגדיר את ה-VM- שיקבל כת' אייפי חיצונית שונה אך לא ממש הולך לי, אני זוכר שפעם הצלחתי לעשות את זה בתור בריד'ג ואז הייתי אמור להפעיל חייגן PPPOE אבל עכשיו אני פשוט לא מצליח, מה אני עושה לא נכון....תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אחרי שהשתגעתי כבר יותר מ3 שנים מהראוטר הנוכחי וסבלתי מניתוקים הולכים וחוזרים, בעיות עם שימוש בתוכנות שיתוף ועוד... הגיע הזמן להתקדם למשהו נורמלי. הראוטר הנוכחי :BR-6524N דרישות ? כרגע מחובר לאינטרנט בכבלים (אם זה משנה) במהירות 5 מגה בשאיפה להגדיל בקרוב. הבית כ120 מ"ר בקומה וחצי. גישה בכל פינה בבית זה דבר חשוב, הראוטר הנוכחי מספק את זה כמו שצריך. התקציב שלי הוא עד סביבות ה300 שקל עם שאיפה לפחות. כל עזרה והכוונה בנושא יתקבלו בברכה!
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אחרי הרבה ניסיונות, הצליחה חברת Cisco למכור בסוף השבוע את חטיבת המוצרים הבייתים שלה - Linksys, שנחשבת לאחד המותגים המיתולוגיים בעולם התקשורת. השמועות על הרצון של Cisco להיפטר מחטיבה זו מסתובבות בשוק כבר זמן רב. כל הסיבות לכך והמשמעויות הנובעות מכך, בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=3191
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אתמול הודיעה Netgear כי היא רוכשת חלקים משמעותיים של חברת Sierra Wireless המתמחה בתחום הסלולר. קו המוצרים העיקרי של Sierra, המכונה AirCard, משלב בין חיבורי WiFi לאינטרנט סלולרי. http://www.netcheif.com/blog/?p=3234
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי, עד היום כאשר ואני צריך כתובת אי פי של מדינה כלשהי אני משתמש בשירות VPN של אחת החברות והכל עובד מעולה. אך כאשר והגעתי למדינה שאף חברה לא מספקת בה שירות VPN נתקעתי ואני צריך למצוא דרך לקבלת אי פי. אני מנסה להשיג אי פי לאחת מהמדינו הבאות: bahrain saudi arabia oman qatar kuwait שמעתי על שרתי פרוקסי אך אין לי שמץ של מושג איך זה עובד ובמה זה כרוך. במידה ויש למישהו איזשהו פתרון אשמח אם תשתפו אותי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי D-Link 2760U של בזק, מחובר לאינטרנט וגולש תקין. כמו כן יש ברשותי Edimax BR-6424n שברצוני להגדיר כמגביר טווח. שניהם תומכים ב WDS, וכך הגדרתי אותם. ל DLINK הייתי צריך להחליף את הכתובת ה LAN שלו מ 10.0.0.138 ל 192.168.2.2. ללא אבטחה אלחוטית. מחלק כתובות DHCP 192.168.2.200-192.168.2.254 ה EDIMAX בכתובת LAN 192.168.2.1 עם DHCP כבוי, מוגדר ל AP Bridge-WDS שניהם על אותו Channel 6. כל ההגדרות נבדקו והן תקינות, ה DLINK יכול לגלוש תקין, ה EDIMAX לא נותן גלישה. כשמתחברים ל EDIMAX, מקבלים כתובת IP שהוקצאה מה DHCP של הDLINK, אבל אין גלישה ואין פינג החוצה. מישהו יכול לומר לי אם יש תקלה שלא חשבתי עליה או שלא ניתן כלל להגדיר EDIMAX כמגביר טווח על DLINK? בנוסף, הגדרתי את ה EDIMAX …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם אלחוטי מתוצרת netgear vvg2000 של בזק, מהירות חיבור 100 מגה. קניתי repeater מדגם edimax n300. לאחר החיבור המכשירים הניידים (סמארטפון ולפטופ) מזהים את הwifi, ואפשר לגלוש ללא כל בעיה לאחר כחמש דקות החיבור מופסק, עדיין הניידים מקבלים את האות מהrepeater אך ללא יכולת לגלוש. אחרי שזה קורה גם המודם מפסיק לגלוש באלחוטי. עד שמאפסים אותו. ניסיתי להחליף את הrepeater לדגם אחר, לא מוכר, והתופעה זהה לחלוטין. גם המודם היה אחר והוחלף כי חשבנו שאולי הוא הבעיה. למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-