רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום, רציתי להתייעץ עם מומחים אחרי שלא מצאתי תשובות סופיות וברורות באינטרנט. קראתי גם את המדריך המעולה! בnetchief ועדיין: WDS וREPEATER - מה ההבדל בעצם בהגדלת טווח הכיסוי? האם אחד עדיף על השני? מה היתרונות והחסרונות? האם אני מפספס משהו? REPEATER - משחזר את האות הנקלט ממקור אחר, אין צורך לשנות הגדרות במקור, אפשר לבחור שיטת הצפנה אחרת ערוץ אחר ובעצם, מעין מגבר אלחוטי. שאלה: מה החסרונות? (מבחינת מהירות החיבור אולי? ירידה בחצי? ואם יש לריפיטר 2 אנטנות - אז הכל כרגיל?) WDS - כובל את 2 התחנות יחד, צריך להגדיר MAC של התחנה הבאה והקודמת בנתב, ערוץ השידור זהה (במידה ואלחוטי) וכך גם שיטת ההצפנה והמפתח. SSID שונה בין התחנות. לא הבנתי מה היתרון (או העיקרון) בשיטה הזו?…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. אני לא יודע בדיוק איפה הייתי צריך לפתוח את הדיון, אם זה לא המקום המתאים, בבקשה תעבירו. השכרתי שרת מאתר www.smallbusiness.yahoo.com/webhosting נתנו לי במתנה דומיין לשלושה חודשים. אני חושב שאעבור לחברה אחרת לאחר סיום ההתחייבות, אבל מה שמפריע לי זה העניין של הדומיין. הנה הפרטים: whois.domaintools.com/ezdlc.net לאחר שלושה חודשים, כשאפסיק לשלם לyahoo, האם תהיה לי בעיה לקבל את הזכויות על הכתובת?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב נייח אחד המחובר לאינטרנט ע"י ראוטר-דרך ה-LAN. קניתי לנייח כרטיס רשת אלחוטי של NETGEER במטרה לחבר בינו לבין הלפטופ שלי. ניסיתי להגדיר דרך המדריך ליצירת ICS אך כאשר אני מסמן V ב-אפשר למחשבים אחרים להתחבר דרך מחשב זה,המערכת נותנת לי את ההודעה הבאה: an error occured while internet sharing was being enable the specified service does not exist as an installed service ומשם אני לא מצליח להמשיך הלאה. למישהו יש פיתרון,ניסיתי כבר 20 מדריכים שנמצאו ברשת ולא הצלחתי. תודה. נ.ב. רשום לבטל את הפיירוול של WIN אך המערכת לא נותנת לי להיכנס להגדרות של הפיירוול-מוזר...אולי זה קשור?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף הסיבים הגיעו אליי והתחברתי היום, הציוד שסופק לי ע"י סלקום הינו: Sagemcom Fast5657IL האם יש צורך לשנות הגדרות? או פשוט להשאיר את ההגדרות הקיימות? האם יש המלצות אחרות שלא חשבתי עליהן? האם להיאשר עם הציוד הקיים או להוסיף/להחליף? (כרגע שלושת החיבורים הפנויים מספיקים לי ואין לי צורך בחיבורים פיזיים נוספים) תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ראוטר חדש לבית ורציתי לשאול מה לדעתכם יותר טוב מבחינת הקליטה והיציבות וכו? Linksys E4200 או Asus RT-N56U ואיפה כדאי לי לקנות את הראוטרים בארץ או בחו"ל? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי כמו האביט שחלק מכם זכה בו.הוא היה זמנית בפוקס PC אבל הם הורידו אותו מהאתר.המחיר היה שווה(149) מאד וכרגע אף חברה לא מביאה אותו יותר.אשמח אם מישהו מכיר אלטרנטיבות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת Win 2003 server שמתפקד כ- DC, DNS, AD ו- File server. כיום קיימת לי בעיה עם ה-DNS ואני רוצה להקים שרת אחר במקומו ולהתקין עליו הכל מחדש. שאלתי היא האם ניתן להגדיר AD ו-DNS על שרת שלא מחובר לרשת? איך ניתן לבצע את ההורדה של השרת הפעיל והעלאה של השרת ה-"משוכפל"? האם אני חייב לחבר את השרת החדש לרשת בכדי להגדירו כ- AD ו- DNS? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מגבר לאינטרנט אלחוטי (אני מניח Wi-Fi... לא יעזור כלום- אני לא אלמד מה ההבדל בין זה לבלוטות'...). משהו שקולט לטווח של 25 מטר לפחות דרך קיר (או 2). לחבר שלי יש מגבר של TP-LINK שעלה לו 150 ש"ח, שאמור להגביר פי 3 מהמקלט המובנה בלפטופ וזה עבד לי בסדר. לא מצאתי כזה בזאפ, אז אני אשמח להצעה למשהו יותר משתלם מהTP-LINK הזה וגם לאיפה אפשר לקנות... תקציב- עד 150 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מדובר בראוטר של DRAYTEK שיש לי שתי שאלות לגביו : 1. השאלה הראשונה היא בקשר לקינפוג המודם 3G USB, יש לי מודם כזה של TELIT, רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה הנתונים אותם אני צריך למלא בראוטר ? (המודם הזה הוא PPP?) מצורפת התמונה של עמוד הקינפוג. 2. כמו כן אני מעוניין לחבר בנקודה מרוחקת ראוטר נוסף, שישמש AP לאינטרנט אלחוטי בלבד (מדובר לבינקסיס 54G הישן והטוב עם קשוחת ddwrt. העניין הוא שב-DRAYTEL כיוונתי שהרשת האלחוטית תהייה מנותקת מהרשת הקווית, לא יהיה קשר בין הקליינטים, והרשת האלחוטית גם תקבל כתובות IP שונות. הייתי רוצה שהלינקסיס יקבל את האינטרנט מהרשת, ויחלק רק רשת אלחוטית בלי שום שיתוף אחר, ועדיף עם שרת DHCP הפנימי שלו בסט כתובות שונה. אשמח לכל כיוון.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
נא למחוק. כשפרסמתי את ההודעה היתה תקלה, חזרתי וניסיתי שוב. לא ידעתי שזה באמת פרסם...
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי! מישהו יודע איך אולי אפשר לפתור את בעיית החסימה לאתר? אני כבר לא מצליח להתחבר חודש...
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק משחקים ברשת ואני חייב(עם דגש על חייב) חיבור קבוע ויציב. עברתי דירה לפני כמה ימים והתחברתי דרך התשתית של בזק (קיבלתי ראוטר של סימנס בחינם) ואני מחובר עם 012. בחלק מהאתרים והתוכנות שאני משחק בהם המשחקים בסדר אבל באתרים ספציפיים יש לי כמה בעיות של ניתוקים קטנים שמפריעים לי לשחק. אשמח עם מישהו מהמומחים כאן יוכל ליצור איתי קשר ולעזור לי לפתור את הבעיה כי להסביר אותה פה זה קצת בעייתי. אני מוכן גם לשלם תמורת השרות הזה... נא לפנות לאימייל שלי noynoy777@hotmail.com תודה חיים
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בבית שלי יש רשת מחשבים (מחשב אחד של המשפחה כשרת ושלי עם חיבור מוצלב קווי עד החדר). חבילת האינטרנט היא 1.5M ו128K (אם אני לא טועה) בכבלים(הוט) וברק 013 מספק תאינטרנט. המודם הוא תומסון אמרו שהוא טוב מאוד. אז ככה יש לי משחק מקוון באינטרנט שאני כבר משחק 3 שנים. בבית שלי הוא פועל עם לאגים כל שניה ואז יוצא מהמשחק מרוב הלאגים הקשים. אצל אבא שלי יש מחשב פחות טוב עם אינטרנט איטי יותר ורשת אלחוטית עם ראוטר אלחוטי ושם המשחק פועל חלק וטוב. ניסיתי לשים את המחשב שלי כשרת וזה לא עבד ( אפילו הבאתי טכנאי של הוט והוא ראה שאין בעיה באינרנט והקשר בין המודם לשרת). ניסיתי להביא את המחשב של אבא שלי ולחבר אותו אל הרשת בהתחלה כלקוח לא עבד טוב וגם כשרת הוא לא עבד טוב (המשחק). יש אילו פתרונות או ה…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
סליחה מראש על הבורות אני לא איש IT והידע שלי נורא מצומצם לתחומי עניין בודדים שלי. אני מעוניין לקחת התקן כמו ראוטר או מתג ולגרום לאותו התקן לחסום פורט /איי פי לזמן מוגבל. לדוגמא קופסא שחורה. בתוכה יש יחידה ששולחת ומקבלת מידע דרך ETHERNET וכמובן התקשורת היא TCP IP BASED. ובמקום למשוך את הEthernet ישירות לפלאג של הקופסא השחורה אני שם בדרך ראוטר ומשתמש בו כמו שמשתמשים ב מתג. כלומר היחידה מתחברת לראוטר ומהראוטר אני מוציא את הגישה הלאה החוצה ללקוח. כל הסיבוך הוא אך ורק כדי לתת לי את האופציה לחסום את הגישה למוצר שלי לאחר איקס זמן(נניח מוסר לטובת התנסות). האם זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
תודה למשתתפים.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מישהו יודע איך לקנפג את הראוטר הנ"ל כך שניתן יהיה לחבר יותר ממחשב אחד בו זמנית לאינטרנט? אני מחובר דרך הכבלים/נטויזן ולכן צריך להפעיל חייגן. נראה כי איכשהו צריך לגרום לראוטר לבצע את ה"חיוג" (כלומר קבלת הכתובת מנטויזן), בנוסף לקבלת הכתובת מהכבלים, אבל לא מצאתי איך לגרום לו לעשות כן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בעקבות המצב , אני כרגע נדרש ללמידה מקוונת , ולכן אני משתמש בתוכנה ZOOM מה שקורה בפועל שהתוכנה כל רגע נתקעת לי ומופיעה לי הודעה שהאינטרנט שלי לא יציב. ולכן אני לא יכול ללמוד בצורה כזו. מה שמביא אותי לשאול האם יש בעיה בנטסיק שאני משתמש איתו? יש לי דור 3 חברת VIVO אם זה מוכר למישהו , כאשר הספק שלי הוא 019. כשהתקשרתי ל019 נאמר לי שהם יעשו לי "רענון לסים" , ואם זה לא יעזור לנסות סטיק אחר ואז לדעת מה מקור הבעיה האם הסטיק או הסים. (עוד לא ניסיתי). האם החלפה לסטיק דור 4 תעזור במקרה הזה? עוד חשוב לציין שגם צפיה בסרטונים , וכן הורדה של דברים מאוד מאוד איטית ונתקעת לעיתים קרובות. תודה על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מודם אלחוטי של חב׳ הוט שנמנצא ליד הטלוויזיה. כמה מטרים משם יש לי מערכת אזעקה שאני צריך לחבר אותה לרשת בעזרת כבל רשת בלבד ולא באופן אלחוטי. אני רוצה להימנע מלמתוח כבל רשת ממערכת האזעקה ועד למודם האלחוטי. יש איזה רכיב שאני יכול לקנות כדי שיקלוט את האינטרנט מהמודם האלחוטי ואני אוכל לשים אותו ליד מערכת האזעקה ולחבר אליו את כבל הרשת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכם! לאחר שהבנתי שהכרטיס רשת הקודם שלי לא תומך בוויסטה, אז עליי לקנות אחד חדש. אם אפשר המלצה לאחד אמין וזול שתומך בוויסטה! תודה מראש אריאל
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש מחשב שרת +4 עמדות מחשב. תמיד יש 2 יוזרים שאמנם בצד ימין למטה במסך שלהם רשום שהאינטרנט מחובר, אבל כל דף אינרנט שנפתח מראה את הדף הלבן הזה שאומר שכאילו אין חיבור. מה עושים? (יש לי רק גישה לשרת עצמו וראיתי שמה כל מיני adminTools אבל לא יודע מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית ואני הייתי רוצה לשתף תיקיות ויש תיקיות שאני גם רוצה לשתף אבל שיהיה נעולות על סיסמאות למשל כשאני הייתי פעם בבית ספר הייתי מחטת ברשת והיו תיקיות ברשת שכדי להיכנס אליהן צריך להקיש סיסמה אז אני הייתי רוצה לדעת איך אפשר לעשות את זה ולדעתי זה יהיה מצוין אם לעשות מדריך לאנשים שידעו את זה כי בטח אם יש רשת בבית ורוצים נגיד לשתף רק משהו בתיקיה ושרק הוא יוכל להיכנס אם סיסמה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אנשים שמשתמשים בחבילת גיימינג של חברת פלאפון (אינטרנט סלולרי) למחשב איך הפינג שלכם במשחקים? שוקל לעשות את זה.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הבנתי שקיימת אפשרות באינטרנט smile 015 להתחבר לרשת של IPV6 מסויימת, לא כ"כ הבנתי איך זה פועל והייתי רוצה לדעת פרטים נוספים. ניתן להתחבר לזה אם מוסיפים לשם משתמש username%ipv6 ואז אני מגיע לטווח אייפי 213.8 שאף פעם לא גלשתי עליו לפניכן. אז השאלה שלי איך אני משתמש בזה? אני ראיתי בעבר (ויש גם היום) אנשים שהתחברו לשרת מירק של EFNET עם הדבר הזה וזה היה נראה בערך ככה: 5f03::1200::836f:::: עכשיו מעניין אותי איך אני עושה זאת בעצמי... ואיזה אמצעים אני צריך. אני משתמש WINDOWS ואם יש צורך בלינוקס אז אני יכול לנסות להשתמש בשרת לינוקס שלי (fedora - מחובר ל-012) ולהתחבר איתו עם psybnc אשמח לקבל תגובות חכמות.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי ויסטא. למה זה קרה? התקנתי NETLIMITE 1.3 אולי בגלל זה? איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הנ"ל מוגבל עד 300 מגה (הבנתי שכל כרטיס הרשת האלחוטי הם כך, האמנם?), היתכן שבשל כך יש קשיים בגלישת ה Wi Fi בבית דרך ה HOTBOX? מהמחשב הנייח שמחובר בכבל, הכל עובד מצויין ומהר, ובדיקת מהירות אפילו מגיעה כמעט ל 100 מגה, מהלפטופ דרך האלחוטי, האינטרנט בקושי זז, בדיקת מהירות מראה 1 מגה, ואתרים בסיסיים עולים לאט מאוד. התמיכה הטכנית טוענת שחייבים כרטיס רשת שתומך ה 1G, גם אם מנצלים הרבה פחות, מבחינת הטכנולוגיה הנדרשת לתמיכה ב 100 מגה, כרטיס הרשת חייב להיות תואם, אחרת הביצועים יהיו ירודים מאוד. היתכן או שמדובר בסתם תירוץ?
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-