רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
איך מתחלק רוחב פס 1.5 מגה בין שלשה מחשבים המחוברים דרך נתב רגיל ? יש משמעות למעבר ל 2 מנה כפי שמציעות הספקיות ? במה השינוי מורגש אם בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שאני שואל במקום הנכון... לפני כשבוע קניתי כרטיס מודם פקס חיצוני תומך VOICE, שלפחות לפי אתר המכירות תומך ב WIN 7 64bit. הבעייה היא קצת מורכבת ומוזרה: אני יכול להוציא שיחות מהמחשב באמצעות אאוטלוק ותוכנת VENTAFAX, אבל אני לא יכול לקבל שיחות ושאני מתקשר, לא שומעים אותי אבל אני שומע ברור את הצד השני... המודם פקס הגיע ללא כל תוכנית התקנה או הוראות. לפי מה שנאמר לי בחברה בה קניתי את המודם, זה פשוט PLUG&PLAY.... זה הקישור לאתר שבו קניתי את המוצר:http://www.amishop.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=40&catId=60 ניסיתי לחבר את המודם פקס שהאינטרנט מנותק כי חשבתי שאולי הם משבשים אחד את השני וזה לא עזר. ניסיתי לחבר טלפון רגיל לנקודה בקיר רק כדי לוודא שהק…
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום.. ישלי בעיה ברשת אני במחשב הראשי שאליו מחובר המודם והרשת אצלי היא דרך כרטיס רשת(רשת בייתית) ולא דרך ראוטר ושאני משחק למשל אז כל זמן קצר זה מקפל לי את המשחק ועושה לי חלון של התחברות שרשום עליו Connencted וזה לא קשור אם אני משחק משחק רשת או משחק רגיל או כל מה שאני עושה זה מראה לי את החלון רק שבמשחקים זה מקפל.. אני ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי מערכת הפעלה:Windows XP pro SP2 תודה.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
https://he.aliexpress.com/item/1005002552388691.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.39bb5d8dkWNDxN&aem_p4p_detail=202106281135508857353135052280017939854 או https://he.aliexpress.com/item/1005002439978406.html?spm=a2g0o.cart.0.0.15fa3c00HG43MN&mp=1 או tp link deco דגם x20 או x60 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אם זה הפורום השגוי, בבקשה תעבירו. --- רציתי לשאול אותכם אם אתם מכירים שרתי איחסון טובים ובחינם שאפשר להעלות עליהם פורומים. אני די חדש בעניין אז תהיתי אם תוכלו לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
במסגרת CES 2012 חשפה גם חברת Netgear שורה של מוצרים חדשים. כל הפרטים - כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=1878
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
נא למחוק. כשפרסמתי את ההודעה היתה תקלה, חזרתי וניסיתי שוב. לא ידעתי שזה באמת פרסם..
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני צריך משהו פשוט, פרימיטבי וזול שיאפשר לי שליחת פקסים מדי פעם. ראיתי לא מעט זולים בזאפ אלא שלא מצאתי אחד כזה עם דרייברים למערכת ההפעלה הזו. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ה-TPL-401E הוא מתאם HomePlug המגיע למהירות מוצהרת של 500Mbps. הסקירה מנתחת את המבנה הפנימי והחיצוני של המתאם ואת אופן השימוש בו. גם מקומה של בדיקת הביצועים אינו נפקד ודווקא בה מתקבלות תוצאות מפתיעות ולא ממש מחמיאות. קריאה מהנה. http://www.netcheif.com/Reviews/TPL-401E/TPL-401E.htm
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם , פעם הייתי בפורום המון אבל עם השנים כבר כמעט שלא יצא לי להיכנס עד עכשיו , בכל מקרה לשאלה . אני עובר ליחדת דיור והפתרון שם עם האינטרנט זה להגדיר ראוטר שני . השאלה איך אני עושה את זה . אני די מכיר את העולם ככה שזה לא סינית בשבילי אבל לא יצא לי להתעסק עם רואטרים המון זמן . הראוטר + מודם הראשי זה tplink n600 השאלה שלי איזה ראוטר עדיף לי לקנות ואיך אני עושה את זה . קראתי באינטרנט שאפשר לחבר WAN ל WAN ו WAN ל LAN מה עדיף ועד כמה זה קשה ? אשמח לעזרה בנושא תודה ,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום שרת ה IIS על מחשב מסויים ברשת הפנימית שלי מאחורי ראוטר שמפנה אליו כניסות מפורט 80 ואני יודע שהבקשות כן מגיעים למכונה שעליה יושב השרת בגלל שהפיירוול שהתקנתי שם מראה בכל פעם שאני רוצא להכנס שיש כניסה (הפעלתי את הפיירוול רק כאשר רציתי לראות אם בכלל הראוטר מפנה למחשב הנכון הוא מכובה בד"כ).כלומר ווידאתי שכל קינפוג הרשת נכון ואין שום בעיה מבחינת הפניית פורטים וכדומה ,לכן אני מדבר רק על קינפוג ה IIS .התקנתי SERVER 2003 WEB ישר מהקופסא ולא שיניתי שום דבר בהגדרות לכן אולי יש משהו שצריך להגדיר בIIS כדי שהוא כן יקבל בקשות מהרשת בחוץ (ושוב אני מדבר על IIS של SERVER 2003 WEB ולא של XP PRO שהוא שונה במקצת בהגדרות הדיפולטיות שלו בעיקר מטעמי ביטחון). מה ההגדרות שאני צריך לשנות? האם …
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בפורום חיפוש עבודה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501273
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום שלום, רציתי להתייעץ עם מומחים אחרי שלא מצאתי תשובות סופיות וברורות באינטרנט. קראתי גם את המדריך המעולה! בnetchief ועדיין: WDS וREPEATER - מה ההבדל בעצם בהגדלת טווח הכיסוי? האם אחד עדיף על השני? מה היתרונות והחסרונות? האם אני מפספס משהו? REPEATER - משחזר את האות הנקלט ממקור אחר, אין צורך לשנות הגדרות במקור, אפשר לבחור שיטת הצפנה אחרת ערוץ אחר ובעצם, מעין מגבר אלחוטי. שאלה: מה החסרונות? (מבחינת מהירות החיבור אולי? ירידה בחצי? ואם יש לריפיטר 2 אנטנות - אז הכל כרגיל?) WDS - כובל את 2 התחנות יחד, צריך להגדיר MAC של התחנה הבאה והקודמת בנתב, ערוץ השידור זהה (במידה ואלחוטי) וכך גם שיטת ההצפנה והמפתח. SSID שונה בין התחנות. לא הבנתי מה היתרון (או העיקרון) בשיטה הזו?…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. אני לא יודע בדיוק איפה הייתי צריך לפתוח את הדיון, אם זה לא המקום המתאים, בבקשה תעבירו. השכרתי שרת מאתר www.smallbusiness.yahoo.com/webhosting נתנו לי במתנה דומיין לשלושה חודשים. אני חושב שאעבור לחברה אחרת לאחר סיום ההתחייבות, אבל מה שמפריע לי זה העניין של הדומיין. הנה הפרטים: whois.domaintools.com/ezdlc.net לאחר שלושה חודשים, כשאפסיק לשלם לyahoo, האם תהיה לי בעיה לקבל את הזכויות על הכתובת?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב נייח אחד המחובר לאינטרנט ע"י ראוטר-דרך ה-LAN. קניתי לנייח כרטיס רשת אלחוטי של NETGEER במטרה לחבר בינו לבין הלפטופ שלי. ניסיתי להגדיר דרך המדריך ליצירת ICS אך כאשר אני מסמן V ב-אפשר למחשבים אחרים להתחבר דרך מחשב זה,המערכת נותנת לי את ההודעה הבאה: an error occured while internet sharing was being enable the specified service does not exist as an installed service ומשם אני לא מצליח להמשיך הלאה. למישהו יש פיתרון,ניסיתי כבר 20 מדריכים שנמצאו ברשת ולא הצלחתי. תודה. נ.ב. רשום לבטל את הפיירוול של WIN אך המערכת לא נותנת לי להיכנס להגדרות של הפיירוול-מוזר...אולי זה קשור?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף הסיבים הגיעו אליי והתחברתי היום, הציוד שסופק לי ע"י סלקום הינו: Sagemcom Fast5657IL האם יש צורך לשנות הגדרות? או פשוט להשאיר את ההגדרות הקיימות? האם יש המלצות אחרות שלא חשבתי עליהן? האם להיאשר עם הציוד הקיים או להוסיף/להחליף? (כרגע שלושת החיבורים הפנויים מספיקים לי ואין לי צורך בחיבורים פיזיים נוספים) תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ראוטר חדש לבית ורציתי לשאול מה לדעתכם יותר טוב מבחינת הקליטה והיציבות וכו? Linksys E4200 או Asus RT-N56U ואיפה כדאי לי לקנות את הראוטרים בארץ או בחו"ל? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי כמו האביט שחלק מכם זכה בו.הוא היה זמנית בפוקס PC אבל הם הורידו אותו מהאתר.המחיר היה שווה(149) מאד וכרגע אף חברה לא מביאה אותו יותר.אשמח אם מישהו מכיר אלטרנטיבות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת Win 2003 server שמתפקד כ- DC, DNS, AD ו- File server. כיום קיימת לי בעיה עם ה-DNS ואני רוצה להקים שרת אחר במקומו ולהתקין עליו הכל מחדש. שאלתי היא האם ניתן להגדיר AD ו-DNS על שרת שלא מחובר לרשת? איך ניתן לבצע את ההורדה של השרת הפעיל והעלאה של השרת ה-"משוכפל"? האם אני חייב לחבר את השרת החדש לרשת בכדי להגדירו כ- AD ו- DNS? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מגבר לאינטרנט אלחוטי (אני מניח Wi-Fi... לא יעזור כלום- אני לא אלמד מה ההבדל בין זה לבלוטות'...). משהו שקולט לטווח של 25 מטר לפחות דרך קיר (או 2). לחבר שלי יש מגבר של TP-LINK שעלה לו 150 ש"ח, שאמור להגביר פי 3 מהמקלט המובנה בלפטופ וזה עבד לי בסדר. לא מצאתי כזה בזאפ, אז אני אשמח להצעה למשהו יותר משתלם מהTP-LINK הזה וגם לאיפה אפשר לקנות... תקציב- עד 150 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מדובר בראוטר של DRAYTEK שיש לי שתי שאלות לגביו : 1. השאלה הראשונה היא בקשר לקינפוג המודם 3G USB, יש לי מודם כזה של TELIT, רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה הנתונים אותם אני צריך למלא בראוטר ? (המודם הזה הוא PPP?) מצורפת התמונה של עמוד הקינפוג. 2. כמו כן אני מעוניין לחבר בנקודה מרוחקת ראוטר נוסף, שישמש AP לאינטרנט אלחוטי בלבד (מדובר לבינקסיס 54G הישן והטוב עם קשוחת ddwrt. העניין הוא שב-DRAYTEL כיוונתי שהרשת האלחוטית תהייה מנותקת מהרשת הקווית, לא יהיה קשר בין הקליינטים, והרשת האלחוטית גם תקבל כתובות IP שונות. הייתי רוצה שהלינקסיס יקבל את האינטרנט מהרשת, ויחלק רק רשת אלחוטית בלי שום שיתוף אחר, ועדיף עם שרת DHCP הפנימי שלו בסט כתובות שונה. אשמח לכל כיוון.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
נא למחוק. כשפרסמתי את ההודעה היתה תקלה, חזרתי וניסיתי שוב. לא ידעתי שזה באמת פרסם...
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי! מישהו יודע איך אולי אפשר לפתור את בעיית החסימה לאתר? אני כבר לא מצליח להתחבר חודש...
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק משחקים ברשת ואני חייב(עם דגש על חייב) חיבור קבוע ויציב. עברתי דירה לפני כמה ימים והתחברתי דרך התשתית של בזק (קיבלתי ראוטר של סימנס בחינם) ואני מחובר עם 012. בחלק מהאתרים והתוכנות שאני משחק בהם המשחקים בסדר אבל באתרים ספציפיים יש לי כמה בעיות של ניתוקים קטנים שמפריעים לי לשחק. אשמח עם מישהו מהמומחים כאן יוכל ליצור איתי קשר ולעזור לי לפתור את הבעיה כי להסביר אותה פה זה קצת בעייתי. אני מוכן גם לשלם תמורת השרות הזה... נא לפנות לאימייל שלי noynoy777@hotmail.com תודה חיים
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-