עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שאלה : האם לשרת ה DNS המוגדר בראוטר יש השפעה על תוכנת ההורדה SPEEDTEST ? או שלא משנה איך תגדיר - המהירות לא ברת השפעה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by amitaiz,

כבר שאלתי כאן פעם לגבי שיתוף outlook ללא exchange והבנתי שזה לא אפשרי. יש לי רשת בין 8 מחשבים, כדי שאוכל לשתף את הoutlook הוספתי מחשב שמותקן עליו 2003 server הצורך היחיד שלי ממנו הוא שאוכל לשתף את האווטלוק. כשאני מנסה להתקין עליו את הexchange הוא נותן לי את ההודעה שבתמונה המצורפת. הוספתי את השירותים: asp.net וה IIS, וזה לא עזר. מישהו יכול להדריך אותי כיצד ניתן להתקין אותו ושיעבוד? הידע שלי בserver 2003 לא משהו לכן כמה שיותר מפורט יותר טוב תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by TZ,

בס"ד שלום לכם חברה מה העניינים ,שיהיה לכם גמר חתחמה טובה,ברצוני לעלות שרת FTP (עם קבצים בתוכו מן הסתם) ואני מחפש תוכנה חינמית שתעשה את זה תודה TZ

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by giliboy,

אך אני פותח שרת? אני יודע שיש תוכנות אבל מישהו יכול לפרט קצת..

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by amitrotem,

אם אני בונה שרת FTP מהירות אינטרנט 15MB כמתחברים מרחוק ל FTP מה תהיה המהירות הורדה, לפי מהירות ה UPLOAD שלי? או לפי מהירות הגלישה של המחשב שממנו אני מנסה להתחבר? תודה

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by Haflo,

אני מנסה להריץ שרת FTP דרך IIS/Win2k Server שמנסים להתחבר אני מקבל הודעת שגיאה: Operation timed out

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yuval_cohen,

למישהו יש מושג איך אפשר לפתוח שרת FTP בלינוקס? ניסיתי כבר כמה תוכנות ואנלא מצליח תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yonatanph,

יש לי בבית שתי מחשבים -- נייד ונייח שמריצים XP SP3 ללא FW חיצוני (רק את הפנימי של חלונות. אני משום מה לא מצליח ליצור רשת ביתית (לא מצליח להגיע למצב שאני רואה את מחשבים אחד במחשבים אחרים ברשת). זה לא ממש מפריע כי אני משתמש בTEAMVIEWER ברשת הביתית כשאני צריך - כולל העברת קבצים. לרוע המזל השירות FPT שמסופק בTV הוא לא משהו בכלל (למשל - אם ההעברה נקטעת אי אפשר להמשיך וכו'). לכן החלטתי להתקין שרת FILEZILLA להשתמש בו להעברת קבצים. משום מה אני לא מצליח להתחבר ממחשב אחד למחשב השני (התקנתי שרתים ולקוחות בשני המחשבים וניסיתי להתחבר מכל אחד בנפרד). אני מקבל הודעת "connection established. waiting for welcome message" ואחרי כמה שניות הודעה של connection could not be establish. אין לי מ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Cranchh,

טוב אחרי מאמצים רבים הצלחתי להתקין את ברשת האלחוטית שלי בבית וכל המחשבים עובדים אבל... עכשיו המחשב שלי לא מחובר ישר לאינטרנט אלא דרך ראוטר... זה היה מחובר- מודם למחשב עכשיו- מודם (Alcatel home) לראוטר (linksys wirless g) עם כרטיס ווירלס שנמצא אצלי במחשב שגם הוא לינקסיס G כל ההגדרות עובדות והכל אבל עכשיו אני רוצה להפעיל שרת FTP על המחשב שלי דרך הרשת בבית. איך???

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  10. אני מאחורי ראוטר 510 של אלקטל, ו2 מחשבים שמחוברים אליו. מחשב אחד הוא ווינדוס XP, והשני מריץ OPENBSD ועליו השרת,FTP אנונימי נתמך,הכל מקונפג נכון(עד כמה שאני יודע) אין לי בעיה להכנס לשרת מתוך המחשב עם הווינדוס, אבל איך אני עושה שהוא יהיה נגיש מהאינטרנט? אם אני עושה ftp://<inside ip> it works but ftp://<outside ip> doesnt כמובן שזה לא עובד גם בתוכנות FTP יעודיות, ולא רק בדפדפן. אני מניח שהאייפי החיצוני שלי מכוון לראוטר, ועל הראוטר אין שום שרת FTP, ובגלל זה זה לא עובד? איך אני גורם שכשאני מבקש FTP מהאיפי החיצוני זה ינתב למחשב השרת? תודה אם מישהו עונה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש לי ראוטר D-LINK 524 , שני מחשבים אחד קוי ואחד אלחוטי. התקנתי WINFTP , לא ניתן להתחבר אלי עם אקספולרר 7 ומעלה ועם פייר פוקס, רק עם אקספלורר 6. פתחתי פורט 21 בראוטר. אודה על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  12. Started by geniaXP,

סתם מתוך סקרנות החלטתי לעשות שרת HTTP קטן. התקנתי ZEND server , כתבתי קצת php וקיבלתי עמוד. עכשיו כשאני מנסה לגשת דרך הlocalhost או דרך 127.0.0.1 או דרך כתובת האייפי הפנימית של המחשב(10.0.0.1) הכל עובד כמו שצריך. אבל כשאני מנסה דרך מחשב אחר(של חבר למשל) לגשת דרך כתובת האייפי האמיתית זה פשוט נטען ונטען ולא מופיע כלום. כשאני ניגש מהמחשב שלי דרך כתובת האייפי האמיתית זה מפנה אותי בכלל לעמוד ההגדרות של הראוטר. מה צריך לעשות כדי שזה יעבוד? אני מניח שצריך לפתוח פורטים ואני ניסיתי להוסיף רשומה לNAT בהגדרות של הראוטר אבל לא נראה שזה הצליח. בטח עשיתי משהו לא נכון.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  13. http://www.youtube.com/iomegachannel#p/u/1/vJj5iEXFkOg אני רוצה לחבר כונן חיצוני 2.5 אליו ואת המדפסת שלי..... העניין הוא איך אני יכול לדעת מהי מהירות העתקה אליו מהמחשב? ואם המדפסת הפשוטה שמחוברת אליו צריכה דרייברים בכל המחשבים ? צריך לפתוח בראוטר משהו ? פורטים? הוא יודע לעבוד עם סטרימר ? ובכלל אם יש למשהו פה נסיון עם המוצר אני אשמח לשמוע על ביצועים וחוות דעת....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Torian,

בוקר טוב, עד היום הייתי ב012 סמייל לכן הגדרתי את הנתב שלי לעבוד עם שרת הNTP שלהם, ntp.012.net.il, עכשיו בעקבות המעבר אני זקוק לשרת NTP ישראלי אחר, האם לHOTnet יש שרת NTP ? או בכלל, האם יש שרת NTP ציבורי ומוכר ? תודה.

• 2 תגובות
    • 5.4k צפיות
  15. Started by IraWeissman,

בבית שלי יש סיב של סלקום וסיב של בזק. עד היום שניהם היו מחוברים בראוטר שלי (Asus AX11000) כ Dual-WAN. החלטתי להתפטר מאחד מהם אז התחלתי לערוך בדיקות מהירות. גיליתי שעם בזק אני לא מצליח להתחבר לVPN שלי דרך הראוטר ואחרי הרבה עגמת נפש, גיליתי שמה שגורם לזה זה שהראוטר לא מצליח להתחבר לשרת NTP לקבוע את השעה ותאריך כשהוא מחובר לבזק כספק. זה גורם לכל חיבור מאובטח להכשל. ניסיתי הרבה שרתי NTP ולא מצליח להתחבר לאף אחד עם בזק. הכל עובד כמו שצריך עם סלקום. האם יש לבזק שרת NTP של עצמם או משהו כזה שרק דרכו אפשר לקבוע את השעה ותאריך? תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by musari,

אחי החליף את השרתים במיפעל שלו וכולם שודרגו ל OPENPOWER 720 http://www.spec.org/jAppServer2004/results/res2005q1/jAppServer2004-20041219-00007.jpg מה ניתן לעשות עם שרת כזה מה הוא נותם ולמה המחיר 56000 דולר על קופסה כזו? שאפשר להביא מחשב סופר על במחיר הזה ?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  17. Started by MasterOr,

חיפשתי ברשת ולא מצאתי שירות של WAP שנותנים בחינם... אני צריך שרת כזה כדי להעלות אליו קיבצי JAVA ולהוריד לפלאפון..

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  18. שלום רב. אני חדש כאן, ואשמח לשמוע את עצתכם. במשרד שלי יש 5 מחשבים, כאשר, נכון לעכשיו, 4 "רגילים", ואחד שרת. אני משתמש בתוכנה שנקראת Insure של חברת Shadow (צל מחשבים), שהינה תוכנה לסוכני ביטוח. לתוכנה זאת, כך הוסבר לי, בסיס נתונים, כאשר זה משותף נכון לעכשיו באמצעות השרת. ז"א, כל פעולה שפקידה מבצעת על עמדתה, נשמרת בעצם בשרת, וכך המידע זמין לפקידה אחרת (ובאופן מיידי). בשיחה עם חברת צל, נאמר לי שאין צורך בשרת, אלא אפשר גם להשתמש במחשב PC רגיל, אשר מריץ XP Pro, ולכן מאפשר רשת פנימית. במצב כזה, המחשב הרגיל ישמש כמוקד מרכזי. השאלה שלי היא כזאת: בהתחשב בעובדה שמדובר אך ורק בתוכנה אחת (!) שיוצרת את הצורך במחשב מרכזי (או שרת), האם אוכל להסתפק ברכישת מחשב רגיל במחיר סביר (2,0…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by goldgold,

צריך מידע על שרת איחסון. אני מתכון לעשות מהמחשב שלי שרת אחסון יש לי skazi עם שמונה חיבורים המפרט שלי נמצא בפורום מפרטים ככה שאני יודע שאני יכול לעשות את זה אבל אני צריך מישובה שמבין בזה.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  20. Started by e-r-a-n,

אהלן, אני מחפש אחר תוכנה שתאפשר לי בדומה לתוכנת ה G6 FTP SERVER שיוצרת שרת FTP, ליצור דבר זהה רק לגבי HTTP, משהו קטן ופשוט שיאפשר לי ליצור יוזרים עם סיסמאות או כניסה אנונימית ותאפשר לי לתת קישורים ישירים דרך Http://... רצוי משהו שיהיה כמה שיותר בטוח ופשוט.. אין צורך במשהו מיוחד, כל מה שצריך זה לפתוח פעם בכמה זמן לדקה או אפילו פחות את השרת עצמו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  21. היי יש לי דומיין בבעלותי, נרשם דרך LiveDNS מה אני צריך לעשות כדי שיהיו לי תיבות דואר עם סיומת של הדומיין ? יש שירותים מומלצים ? מה ההבדלים ? תודה נתי

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by EagleX2,

טוב שלום יש לי בעיה או יותר נכון אני לא מבין איך לאחסן את האתר שלי בשרת apche החדש כל המדריכים שאני מכיר הם לישן בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by roei88,

איך אפשר להקים שרת על מחשב ביתי ואיזה מערכת הפעלה הכי טובה לזה? פנטיום 2 או 3 יספיק?

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  24. Started by liram21,

שלום לכולם!, 1. יש לי מחשב בבית שלא עושה כלום חוץ מלשבת בחדר ולצבור אבק. אני רוצה להפוך אותו לשרת קבצים .. אבל - שאתם בתור משתמשים תוכלו להשתמש בו (שיהיה באינטרנט החיצוני - לא ביתי!). בגלל שאני בערך חדש - רציתי לדעת מה אני צריך לעשות ? מדריכים יעזרו מאוד . 2. במחשב שלי בבית יש Win7 Pro אני רוצה להשתמש בRemote Desktop שלו גם באינטרנט החיצוני - אחרי הרבה מאוד ניסיונות כושלים, החלטתי להגיע לכאן ולשאול.. הבנתי שמשתמשים ב-DynDNS, ובפתיחת פורטים וכד' .. כל הסירטונים ביוטיוב מראים איך הם מצליחים ולי כמובן זה לא ממש הולך. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולשלוח לי איזה מדריך טוב מה שנקרא Step By step. ועוד משהו - איך אני עושה הפניית פורטים במודם/נתב D-Link DSL2760U ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by miki26,

יש לי חיבור של HOT+014 בנוסף יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM יצרתי שרת ווירטואלי בראוטר שינתב כל תעבורה שנכנסת על פורט 80 מהWEB לכתובת מקומית אצלי במחשב מסויים שמשמש כשרת (נגיד 192.168.1.10). במחשב השרת עצמו כאשר אני כותב בדפדפן את הכתובת LOCALHOST או את הIP של הרשת המקומית(נגיד 192.168.1.10) אז הוא מראה לי את האתר שקיים על השרת(והכל טוב ויפה) אבל כשאני מקליד את הIP החיצוני שלי שנתן לי ספק האינטרנט(אני בודק כל פעם את הכתובת דרך האתר WHATS MY IP והיות ואני גולש ללא חייגן והמודם כבלים שלי מחובר כל הזמן לראוטר ולחשמל הIP שלי משתנה ממש לעיתים רחוקות) ואני מקליד את אותה כתובת אז הדפדפן שלי לא מוצא את האתר האם מה שאני עושה הוא לא נכון(לנסות להכנס למחשב ברשת הלוקאלית שלי דרך הIP החיצ…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.