עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חיפשתי המון, בכל מקום שזה נשאל גם התשובה לא היתה לגמרי ברורה לי. יש לי ראוטר של הוט, מובנה עם המודם, שהוויפיי שלו לא מי יודע מה. ברשותי ראוטר של אדימקס, שאני רוצה לשרשר אל הראוטר הזה ושישדר גם הוא את האינטרנט בוייפיי. אני לא ממש מבין איך לעשות זאת.. מציאת האייפי של כל אחד מהראוטרים אני לא יודע לעשות, אני מקבל IP של הראוטר המחובר ישירות לאינטרנט.. מה לגבי השני? כשחיברתי את האדימקס קיבלתי "Multiple connection" אבל לא קיבלתי וויפיי מהאדימקס. אז איך לעשות את זה? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by slidere,

אם יש לי שרת 2003 ואליו מחוברים מספר מחשבים , איך אני מחבר את השרת לאינטרנט ודרכו איך אני מחבר את המחשבים האחרים לאינטרנט ?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by Fexor,

אהלן, אני וחבר שלי רוצים לשחק ב-counter strike: source בשרת פרטי משלנו (יחד עם בוטים). הבעיה היא שגם אני וגם הוא מאחורי ראוטרים עם רשתות פנימיות בבתים שלנו. עשינו port forwarding לפי הוראות זהות המופיעות פעמים רבות בהרבה אתרים ואפשרנו גישה מלאה ב-firewall ליישום hl2.exe שרץ מתוך תיקיית counter strike source (שזה תכל'ס המשחק), כל אחד בבית שלו. כאשר הוא מקים שרת ואני מנסה להתחבר אליו אני רואה את ה-IP הפנימי שלו ברשת הפנימית בבית שלו וכאשר אני מקים שרת והוא מנסה להתחבר אליי הוא רואה את ה-IP הפנימי שלי בתוך הרשת הפנימית בבית שלי. הבעיה היא שבכל אחד מהמצבים אנחנו לא מצליחים להתחבר אחד לשני (מופיעה במקום הודעת שגיאה server is not responding). לשרתי משחק ציבוריים באינטרנט לאף אח…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by t,

שלום איך אני יכול לבטל את השרת DHCP כלומר לבטל את הכתובת IP שנתנו לי ולעשות אחת שאני בוחר

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by nivz,

רשמתי לי דומיין באינטרנט ואני מחפש עכשיו שרת לאחסן עליו את האתר. האתר ממש לא כבד (סביבות ה-30 מגה) ואין לי הרבה דרישות בשבילו. יש המלצות לאתרי אחסון זולים ואמינים? איפה כדאי להרשם?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  6. שאלה : האם לשרת ה DNS המוגדר בראוטר יש השפעה על תוכנת ההורדה SPEEDTEST ? או שלא משנה איך תגדיר - המהירות לא ברת השפעה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by amitaiz,

כבר שאלתי כאן פעם לגבי שיתוף outlook ללא exchange והבנתי שזה לא אפשרי. יש לי רשת בין 8 מחשבים, כדי שאוכל לשתף את הoutlook הוספתי מחשב שמותקן עליו 2003 server הצורך היחיד שלי ממנו הוא שאוכל לשתף את האווטלוק. כשאני מנסה להתקין עליו את הexchange הוא נותן לי את ההודעה שבתמונה המצורפת. הוספתי את השירותים: asp.net וה IIS, וזה לא עזר. מישהו יכול להדריך אותי כיצד ניתן להתקין אותו ושיעבוד? הידע שלי בserver 2003 לא משהו לכן כמה שיותר מפורט יותר טוב תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by TZ,

בס"ד שלום לכם חברה מה העניינים ,שיהיה לכם גמר חתחמה טובה,ברצוני לעלות שרת FTP (עם קבצים בתוכו מן הסתם) ואני מחפש תוכנה חינמית שתעשה את זה תודה TZ

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by giliboy,

אך אני פותח שרת? אני יודע שיש תוכנות אבל מישהו יכול לפרט קצת..

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by amitrotem,

אם אני בונה שרת FTP מהירות אינטרנט 15MB כמתחברים מרחוק ל FTP מה תהיה המהירות הורדה, לפי מהירות ה UPLOAD שלי? או לפי מהירות הגלישה של המחשב שממנו אני מנסה להתחבר? תודה

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by Haflo,

אני מנסה להריץ שרת FTP דרך IIS/Win2k Server שמנסים להתחבר אני מקבל הודעת שגיאה: Operation timed out

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yuval_cohen,

למישהו יש מושג איך אפשר לפתוח שרת FTP בלינוקס? ניסיתי כבר כמה תוכנות ואנלא מצליח תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yonatanph,

יש לי בבית שתי מחשבים -- נייד ונייח שמריצים XP SP3 ללא FW חיצוני (רק את הפנימי של חלונות. אני משום מה לא מצליח ליצור רשת ביתית (לא מצליח להגיע למצב שאני רואה את מחשבים אחד במחשבים אחרים ברשת). זה לא ממש מפריע כי אני משתמש בTEAMVIEWER ברשת הביתית כשאני צריך - כולל העברת קבצים. לרוע המזל השירות FPT שמסופק בTV הוא לא משהו בכלל (למשל - אם ההעברה נקטעת אי אפשר להמשיך וכו'). לכן החלטתי להתקין שרת FILEZILLA להשתמש בו להעברת קבצים. משום מה אני לא מצליח להתחבר ממחשב אחד למחשב השני (התקנתי שרתים ולקוחות בשני המחשבים וניסיתי להתחבר מכל אחד בנפרד). אני מקבל הודעת "connection established. waiting for welcome message" ואחרי כמה שניות הודעה של connection could not be establish. אין לי מ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Cranchh,

טוב אחרי מאמצים רבים הצלחתי להתקין את ברשת האלחוטית שלי בבית וכל המחשבים עובדים אבל... עכשיו המחשב שלי לא מחובר ישר לאינטרנט אלא דרך ראוטר... זה היה מחובר- מודם למחשב עכשיו- מודם (Alcatel home) לראוטר (linksys wirless g) עם כרטיס ווירלס שנמצא אצלי במחשב שגם הוא לינקסיס G כל ההגדרות עובדות והכל אבל עכשיו אני רוצה להפעיל שרת FTP על המחשב שלי דרך הרשת בבית. איך???

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  15. אני מאחורי ראוטר 510 של אלקטל, ו2 מחשבים שמחוברים אליו. מחשב אחד הוא ווינדוס XP, והשני מריץ OPENBSD ועליו השרת,FTP אנונימי נתמך,הכל מקונפג נכון(עד כמה שאני יודע) אין לי בעיה להכנס לשרת מתוך המחשב עם הווינדוס, אבל איך אני עושה שהוא יהיה נגיש מהאינטרנט? אם אני עושה ftp://<inside ip> it works but ftp://<outside ip> doesnt כמובן שזה לא עובד גם בתוכנות FTP יעודיות, ולא רק בדפדפן. אני מניח שהאייפי החיצוני שלי מכוון לראוטר, ועל הראוטר אין שום שרת FTP, ובגלל זה זה לא עובד? איך אני גורם שכשאני מבקש FTP מהאיפי החיצוני זה ינתב למחשב השרת? תודה אם מישהו עונה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי ראוטר D-LINK 524 , שני מחשבים אחד קוי ואחד אלחוטי. התקנתי WINFTP , לא ניתן להתחבר אלי עם אקספולרר 7 ומעלה ועם פייר פוקס, רק עם אקספלורר 6. פתחתי פורט 21 בראוטר. אודה על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  17. Started by geniaXP,

סתם מתוך סקרנות החלטתי לעשות שרת HTTP קטן. התקנתי ZEND server , כתבתי קצת php וקיבלתי עמוד. עכשיו כשאני מנסה לגשת דרך הlocalhost או דרך 127.0.0.1 או דרך כתובת האייפי הפנימית של המחשב(10.0.0.1) הכל עובד כמו שצריך. אבל כשאני מנסה דרך מחשב אחר(של חבר למשל) לגשת דרך כתובת האייפי האמיתית זה פשוט נטען ונטען ולא מופיע כלום. כשאני ניגש מהמחשב שלי דרך כתובת האייפי האמיתית זה מפנה אותי בכלל לעמוד ההגדרות של הראוטר. מה צריך לעשות כדי שזה יעבוד? אני מניח שצריך לפתוח פורטים ואני ניסיתי להוסיף רשומה לNAT בהגדרות של הראוטר אבל לא נראה שזה הצליח. בטח עשיתי משהו לא נכון.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  18. http://www.youtube.com/iomegachannel#p/u/1/vJj5iEXFkOg אני רוצה לחבר כונן חיצוני 2.5 אליו ואת המדפסת שלי..... העניין הוא איך אני יכול לדעת מהי מהירות העתקה אליו מהמחשב? ואם המדפסת הפשוטה שמחוברת אליו צריכה דרייברים בכל המחשבים ? צריך לפתוח בראוטר משהו ? פורטים? הוא יודע לעבוד עם סטרימר ? ובכלל אם יש למשהו פה נסיון עם המוצר אני אשמח לשמוע על ביצועים וחוות דעת....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Torian,

בוקר טוב, עד היום הייתי ב012 סמייל לכן הגדרתי את הנתב שלי לעבוד עם שרת הNTP שלהם, ntp.012.net.il, עכשיו בעקבות המעבר אני זקוק לשרת NTP ישראלי אחר, האם לHOTnet יש שרת NTP ? או בכלל, האם יש שרת NTP ציבורי ומוכר ? תודה.

• 2 תגובות
    • 5.5k צפיות
  20. Started by IraWeissman,

בבית שלי יש סיב של סלקום וסיב של בזק. עד היום שניהם היו מחוברים בראוטר שלי (Asus AX11000) כ Dual-WAN. החלטתי להתפטר מאחד מהם אז התחלתי לערוך בדיקות מהירות. גיליתי שעם בזק אני לא מצליח להתחבר לVPN שלי דרך הראוטר ואחרי הרבה עגמת נפש, גיליתי שמה שגורם לזה זה שהראוטר לא מצליח להתחבר לשרת NTP לקבוע את השעה ותאריך כשהוא מחובר לבזק כספק. זה גורם לכל חיבור מאובטח להכשל. ניסיתי הרבה שרתי NTP ולא מצליח להתחבר לאף אחד עם בזק. הכל עובד כמו שצריך עם סלקום. האם יש לבזק שרת NTP של עצמם או משהו כזה שרק דרכו אפשר לקבוע את השעה ותאריך? תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by musari,

אחי החליף את השרתים במיפעל שלו וכולם שודרגו ל OPENPOWER 720 http://www.spec.org/jAppServer2004/results/res2005q1/jAppServer2004-20041219-00007.jpg מה ניתן לעשות עם שרת כזה מה הוא נותם ולמה המחיר 56000 דולר על קופסה כזו? שאפשר להביא מחשב סופר על במחיר הזה ?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by MasterOr,

חיפשתי ברשת ולא מצאתי שירות של WAP שנותנים בחינם... אני צריך שרת כזה כדי להעלות אליו קיבצי JAVA ולהוריד לפלאפון..

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  23. שלום רב. אני חדש כאן, ואשמח לשמוע את עצתכם. במשרד שלי יש 5 מחשבים, כאשר, נכון לעכשיו, 4 "רגילים", ואחד שרת. אני משתמש בתוכנה שנקראת Insure של חברת Shadow (צל מחשבים), שהינה תוכנה לסוכני ביטוח. לתוכנה זאת, כך הוסבר לי, בסיס נתונים, כאשר זה משותף נכון לעכשיו באמצעות השרת. ז"א, כל פעולה שפקידה מבצעת על עמדתה, נשמרת בעצם בשרת, וכך המידע זמין לפקידה אחרת (ובאופן מיידי). בשיחה עם חברת צל, נאמר לי שאין צורך בשרת, אלא אפשר גם להשתמש במחשב PC רגיל, אשר מריץ XP Pro, ולכן מאפשר רשת פנימית. במצב כזה, המחשב הרגיל ישמש כמוקד מרכזי. השאלה שלי היא כזאת: בהתחשב בעובדה שמדובר אך ורק בתוכנה אחת (!) שיוצרת את הצורך במחשב מרכזי (או שרת), האם אוכל להסתפק ברכישת מחשב רגיל במחיר סביר (2,0…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by goldgold,

צריך מידע על שרת איחסון. אני מתכון לעשות מהמחשב שלי שרת אחסון יש לי skazi עם שמונה חיבורים המפרט שלי נמצא בפורום מפרטים ככה שאני יודע שאני יכול לעשות את זה אבל אני צריך מישובה שמבין בזה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  25. Started by e-r-a-n,

אהלן, אני מחפש אחר תוכנה שתאפשר לי בדומה לתוכנת ה G6 FTP SERVER שיוצרת שרת FTP, ליצור דבר זהה רק לגבי HTTP, משהו קטן ופשוט שיאפשר לי ליצור יוזרים עם סיסמאות או כניסה אנונימית ותאפשר לי לתת קישורים ישירים דרך Http://... רצוי משהו שיהיה כמה שיותר בטוח ופשוט.. אין צורך במשהו מיוחד, כל מה שצריך זה לפתוח פעם בכמה זמן לדקה או אפילו פחות את השרת עצמו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.