רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב מחפש המלצות לשירות Dynamic DNS חינמי מומלץ תודה רבה רון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כיצד משרשרים 2 נתבים אלחוטיים במקום גדול בו נתב אלחוטי אחד לא מספיק ? האם שמות ה SSID יהיו שונות או אותן שמות ? אני רוצה שיהיו אותן שמות. אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר DLINK של בזק החדש וראוטרRTA1025 הראוטר DLINK מחובר לקו בזק ולמחשב קווי ואותו הגדרתי לתת אינטרנט גם אלחוטי עכשיו יש לי עוד ראוטר של RTA1025 שאני רוצה שהוא ישמש בבריג' אלחוטי ולתת אינטרנט למחשב שמחובר אליו קווי. הראוטר DLINK מוגדר טוב. ראוטר DLINK - 10.0.0.138 ראוטר RTA - 192.168.1.1(הגדרתי ידנית) מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים שבענף .... לאחרונה ביצעתי שינוי שקראתי באיזה מאמר באינטרנט ולצערי הגלישה האלחוטית איטית מאוד ונראה לי שיש קשר לשינוי שביצעתי . המצב שהיה: ראוטר 3com מחובר למודם כבלים אליו מתחברים 2 מחשבים באופן קווי כמו כן דיסק רשת וביציאה האחרונה מחובר ראוטר נוסף של חברת compex כשהוא מוגדר לקבל ip קבוע כמובן ע"י כבל רגיל. וכמובן שהראוטר compex מחובר מחוץ לממ"ד ונותן קליטה מלאה בכל הבית (המודם והראוטר 3com נמצאים בתוך הממ"ד כאשר האופציה האלחוטית בראוטר בממ"ד כבויה). הכל עבד מצויין הבעיה היתה שהרשת לא היתה עם אותו ה ip הראוטר המשורשר הקצה כתובות שונות למחשבים האלחוטיים והקוויים שהיו מחוברים אליו הדבר יצר בעיה בגישה בין המחשבים הקווים מרואטר אחד למשנהו. המצב כיום: ק…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של בזק IAD604 שאני רוצה לחבר אותו לאינטרנט דרך מודם סלולרי חיברתי את המודם הסלולרי לכניסת USB של הראוטר, בהגדרות אני רואה שהראוטר מזהה אותו כמודם סלולרי, אבל בפועל אין אינטרנט. מה צריך לעשות כדי שהראוטר יתחבר לאינטרנט דרך הסלולרי?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני גר מרחק בית מאבא שלי שמשתף לי אינטרנט 12 מגה מהבית שלו אלי... לאחרונה נתקלתי בבעיה בראוטר שהתחבר לו לרשת הביתית כ client והפיץ לי אינטרנט אלחוטי בבית שלי ... מה שעשיתי במקום הוא להביא מחשב ישן יעודי, התקנתי בו ווינדווס 7 ובעזרת מתאם רשת אלחוטי חזק אני מתחבר אליו לראוטר שלו.. ורוצה משם לשלוח דרך הכרטיס רשת החוטי שבאותו מחשב שיעדתי לזה אינטרנט לראוטר שיחובר לאותו מחשב ויפיץ אינטרנט בבית. . עשיתי גישור ביין שני הכרטיסים (האלחוטי והחוטי) ונפח לי מעיין סמלון של מודם(network bridge) , האינטרנט עכשיו נשלח אל הראוטר מכרטיס הרשת החוטי (מחובר ליציאת ה wan) והאינטרנט פועל, הבעיה היא שכל כמה שעות אחדות לפתע לרטוטר שלי אין אינטרנט, יש לציין שבמחשב (שהפך לראוטר) האינט…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מודם של 2WIRE homeportal 1100 שהוא גם מודם. עכשיו יש לו רק יציאת רשת אחת. יש לי עוד ראוטר אחד DLINK DI-624+. השאלה שלי היא האם אני יכול לבצע חיבור כך שהדילינק יקבל אינטרנט מה-2WIRE ויעביר אותו ב-wifi?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי 100 מגה (HOTNET-כבלים) אני רוצה לשרשר את הנתב שלי למודם של HOTBOX. - אבל אני מקבל צניחה במהירות משמעותית. כרגע הHOTBOX אצלי מוגדר כמודם (ביטלתי מצב גשר ורשת אלחוטית) ובנוסף דיברתי עם הוט שיגדירו רק כמודם. הבאתי ראוטר מסוג TL-WR841HP . והוא עובד על dynamic IP. הראוטר מקבל את הIP של הוט (מתחיל ב 149.78..) וכשאני גולש קווית ואלחוטית דרך הראוטר אני מקבל מהירות של 20 מגה. לעומת זאת כשאני מחבר מחשב קווית ישירות למודם בלבד אני מגיע ל90 מגה. אשמח לדעת למה זה קורה. בנוסף קחו שחשבון שאני רוצה לחבר לראוטר עוד ראוטר נוסף שישמש להגדלת הטווח (באופן קווי). *כך שאני חייב לפתוח DHCP אשמח אם תעזרו לי להגדיר את הראוטר כמו שצריך בכדי שיקבל את המהירות המקסימלית שלו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אם ברשותי הנתב: http://www.linksysbycisco.com/MEA/en/products/WRT54GC ואני מעוניין לחבר אותו לרשת כלשהי (רשת ציבורית כמו שיש בפארקים למשל, ללא כל הגנה) בצורה אלחוטית, זה אפשרי ? כלומר שהוא יהיה כרטיס רשת אלחוטי עצמאי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בבית שני ראוטרים של TP-LINK. באמצעות הסרטון שרשרתי את שניהם.עקבתי במדוייק אחרי כל שלב והגעתי למצב שבו ה- WDS נמצא במצב run. נראה שהכל תקין ובאמת אני רואה שהראוטר המשני מחובר לרשת הראשי. הבעיה היא שהוא לא מאפשר לי גישה לאינטרנט. הצלחתי להבין שאם אני מדלגת על השלב הראשון ולא משנה את כתובת ה-ip של הראוטר המשני ל- 192.168.3.1 אז זה כן עובד. אבל אז לשני הראוטרים יש את אותה כתובת ה- ip ויכולה להווצר התנגשות. לא? המקום אחר הציעו לי לעבוד עם ip קבוע אותו אגדיר בכרטיס רשת של המחשב. אני לא מעוניינת לעשות זאת מכיוון שיש כל מיני מכשירים שמתחברים לרשת הנ"ל ואז אצטרך להגדיר ידנית ip שונה לכל אחד ואחד... האם למישהו יש ניסיון בעניין ויש לתת את דעתו? תודה, ד…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר שמשמש כמודם לאינטרנט ולו 4 יציאות. הוא גם מחלק כתובות IP לכל המחשבים שמתחברים אליו (DHCP) אני רוצה להוסף פורטים, ואני יודע בגדול שניתן לחבר סוויטצ' לאחת היציאות. האם יש דרישות מיוחדות ואחד מהסוויטצ'ים שבתהליך כדי שזה יעבוד? האם צריך כבר רגיל או מוצלב? האם יש הבדל בהקשר הזה בין hub ל switch? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום הנכון, אם לא בבקשה להעביר. אנו הולכים לבצע בקרוב שיפוץ רחב בבית, וכדי לחסוך כסף אני רוצה לחבר את הקווי טלפון בבית (רק בתוך הבית), בנוסף לכל החיווט LAN לכל החדרים (דבר שאיתו אני מאמין שאסתדר בקלות) יש קו טלפון אחד, אני רוצה ליצור 5 שלוחות (ל- 5 חדרים). איך בדיוק אני עושה את זה? לפי מה שהבנתי, אני צריך פס קרונה. השאלה היא איך אני יוצר את הפיצול בין החדרים. מה שאני חשבתי לעשות, זה את החוטים של קו הטלפון להכניס בחלק העליון של הקרונה, ופשוט להמשיך לשרשר אותם לאורך כל הפס העליון, ואת החיווט מהחדרים פשוט לחבר בהתאמה לפס התחתון. האם זה אפשרי לשרשר ככה כמו DAISY CHAIN? הקישור היחיד שמצאתי שלדעתי מתאר את מה שאני רוצה לעשות זה זה: http://www.facebook.com/note.p…
-
- 6 תגובות
- 20.9k צפיות
-
-
כרגע יש לי ראוטר של בזק VEGN 2610 ורציתי להוסיף לקומה התחתונה את הראוטר DGN 2200v2 (שניהם של netgear). עכשיו,ממקומות אחרים שחיפשתי בהם איך לעשות את זה אמרו לי לכבות את הDHCP בראוטר השני ולתת לו IP מחוץ לטווח של הDHCP של הראשון ככה שזה מה שיש עכשיו. לשניהם מוגדר אותו השם והסיסמא(channel שונה) כי אני רוצה שזאת תיהיה רשת אחת,האם אני עשיתי משהו לא נכון? ראוטר ראשי (VEGN)- הוא 10.0.0.138 והוא מחלק כתובות מ 1-32. השני(DGN)- הוא 10.0.0.139 והDHCP שלו כבוי. עכשיו,עקרונית זה עובד לי כשאני מחבר אל הראוטר השני(המשורשר) מחשב בקווי אבל האלחוטי לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 7.9k צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון-מתנצל על הבורות, אני לא מבין מי יודע מה בנושא הזה. ברשותי שני ראוטרים אלחוטיים: TEW-652BRP של TRENDNET TL-WR941ND של TP-LINK אני גר בבית רב קומות. ניסיתי לחבר את שני הראוטרים לאותה רשת כדי להגדיל את הטווח האלחוטי ואת מס' החיבורים החוטיים אך ללא הצלחה (אני דיי כושל בדברים האלו) קיימת אפשרות לחבר בכלל את שני הראוטרים לאותה רשת (חוטית ואלחוטית)? אם כן אז אפשר הסבר קצר? חיפשתי מדריכים בכמה אתרים אבל לא ממש הבנתי מה הולך (וגם לא ממש הלך לי..). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר מתוצרת D LINK, דגם DI 524 הבעיות שלי איתו מאז ומתמיד- שהוא לא מכסה את כל הבית, מתוך 2 הקומות - רק את הקומה העליונה העסק נהיה יותר מעצבן, שאני יושב במטבח ורוצה לגלוש קצת, מידי פעם הוא מזהה את הרשת, אך עקב אות חלש הוא לא מצליח להתחבר לאחרונה - חיברתי עוד מחשב בסלון (HTPC), ורוב המידע לא מאוכסן שם, אלא במחשב אחר (בקומה העליונה) - שוב, לא מצליח להתחבר אני יודע שיש ראוטרים שאפשר לשרשר יחד, האם ניתן לשרשר את הדגם הזה? או לחילופין - אם קונים , אז לקנות אחד עם טווח כיסוי גדול יותר אשמח לשמוע דעתכם בעניין והמלצות לדגם מתקדם יותר, אם אתם חושבים לנכון..
-
- 11 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
עברתי על הפורום כולל על האתר http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ולא הצלחתי לסדר את המצב אני מחובר דרך מודם של מוטורולה לראוטר של edimax BR6204wg. מהראוטר יוצאים שני חיבורים למחשבים נייחים וחיבור אחד לראטור נוסף מאותו סוג. במצב הנוכחי הראוטר הראשון לא מאפשר גלישה אלחוטית וקיימים ניתוקים רבים למחשבים הנייחים, בראוטר השני יש רשת אלחוטית אבל גם בו יש ניתוקים רבים. ניסיתי להגדיר את הראוטר כאקסס פוינט ע"פ הקישור הנ"ל אך ללא הועיל. מה לעשות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים עברתי מהוט לבזק. תצורה ההתקנה שהייתה עד כה בהוט: TP-LINK ששימש כראוטר ראשי עם הצפנה פעילה + TP LINK WR941ND ששימש כ-BRIDGE, שעבד בצורה מוצלחת עם הצפנה זהה. עם המעבר לבזק, הותקן ראוטר חדש DLINK 2760U, במקום המודם והראוטר של הוט. כעת, השרשור מהראוטר של בזק לראוטר שהוא BRIDGE מצליח רק כאשר ההצפנה בשניהם אינה פעילה. בעת הפעלת הצפנה (זהה בשניהם כמובן), ה-BRIDGE אינו מאפשר התחברות אליו. ניסיתי לשנות בין סוגי הצפנה בשניהם במקביל, אך ללא הצלחה. תופעה נוספת: כשההצפנה ב-BRIDGE פעילה, אינני מצליח להיכנס לדף ההגדרות שלו דרך הדפדפן: מתקבל הודעה "לא ניתן להתחבר" (win 8.1). מוצעת לי אופציה ללחוץ על לחצן ה-QSS אך גם זה לא עזר. ניסיתי לקרוא לא מעט מדריכים, אך הבעיה ע…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב השאלה שלי סבוכה מעט ואני אשתדל להסביר הכי טוב שאוכל בביתנו שתי קומות לאחרונה התקינו לנו כאן רשת ביתית של הוט בקונפיגורציית מודם ----> המחובר לראוטר(טיפילינק) --- המחובר ל 4 מחשבים. המודם יושב בקומה עליונה והכבל רשת ממנו אל הראוטר יורד דרך תשתית חוטית קיימת (שהתקנתי בבית לפני עידן האלחוטי) אל הראוטר שיושב בחדר העבודה אליו מחוברים 4 מחשבים (אחד מהם נמצא בקומה העליונה ומחובר בכבל שעולה למעלה שוב ...) ברשותי מודםראוטר אלחוטי ביחידה אחת של בזק (ASUS AM 640G) ראוטר חוטי של חברת LEVEL1 וHUB ישן של חברה בשם PLANET השאלה שלי היא כזאת : איך אני יכול אם בכלל להרחיב את מספר היציאות שהרשת שלי מפוזרת דרכן ? אני פעם שמעתי על אופציית UPLINK אני חושב שמאפשרת לחבר מספר ראוטרי…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי שני נתבים של בזק האחד DSL225 נתב חדש תומך VDSL השני DGN2200 הגדרתי את הנתב השני כbridge, נתתי לו כתובת IP חדשה בתחום של הראשון וביטלתי DHCP חיברתי את שניהם בכבל (LAN לLAN) והתחלתי לעבוד, בהתחלה עבד הכל מעולה ולאחר כשבוע הפסיק כאילו אין כבל נורה לא דלוקה בשני הנתבים, לא ניתן לגשת אחד לשני וכו בהתחלה חשבתי שהבעיה בכבל החלפתי ראשים השתמשתי בציוד בדיקה הכל תקין, הוא אפילו מחובר ל מכשיר אחר באותה רשת והכל עובד מצוין כרגע הנתבים מחוברים בינהם דרך LAN לחשמל ועובדים תקין מה הבעיה? למה בצורה עקיפה הוא עובד וישירה לא? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברשותי אדימקס br-622n אשר מחובר למודם בצורה קווית והכל עובד פיקס ברצוני לשרשר ראוטר נוסף של לבל1 מסדרת wbr ניסיתי לפעול לפי המדריך של נט ציף, ולא ממש הצלחתי בנוסף, לא קיימים ברשת מדריכים על שרשור שני ראוטרים שונים אשמח אם מישהו ישתלט על הנושא הזה ויגאל אותי מיסוריי !!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי המון, בכל מקום שזה נשאל גם התשובה לא היתה לגמרי ברורה לי. יש לי ראוטר של הוט, מובנה עם המודם, שהוויפיי שלו לא מי יודע מה. ברשותי ראוטר של אדימקס, שאני רוצה לשרשר אל הראוטר הזה ושישדר גם הוא את האינטרנט בוייפיי. אני לא ממש מבין איך לעשות זאת.. מציאת האייפי של כל אחד מהראוטרים אני לא יודע לעשות, אני מקבל IP של הראוטר המחובר ישירות לאינטרנט.. מה לגבי השני? כשחיברתי את האדימקס קיבלתי "Multiple connection" אבל לא קיבלתי וויפיי מהאדימקס. אז איך לעשות את זה? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן, אני וחבר שלי רוצים לשחק ב-counter strike: source בשרת פרטי משלנו (יחד עם בוטים). הבעיה היא שגם אני וגם הוא מאחורי ראוטרים עם רשתות פנימיות בבתים שלנו. עשינו port forwarding לפי הוראות זהות המופיעות פעמים רבות בהרבה אתרים ואפשרנו גישה מלאה ב-firewall ליישום hl2.exe שרץ מתוך תיקיית counter strike source (שזה תכל'ס המשחק), כל אחד בבית שלו. כאשר הוא מקים שרת ואני מנסה להתחבר אליו אני רואה את ה-IP הפנימי שלו ברשת הפנימית בבית שלו וכאשר אני מקים שרת והוא מנסה להתחבר אליי הוא רואה את ה-IP הפנימי שלי בתוך הרשת הפנימית בבית שלי. הבעיה היא שבכל אחד מהמצבים אנחנו לא מצליחים להתחבר אחד לשני (מופיעה במקום הודעת שגיאה server is not responding). לשרתי משחק ציבוריים באינטרנט לאף אח…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-