עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ROBE,

שלום ואנא גלו סובלנות לחוסר הידע שלי יש לי מחשב שמחובר לרשת דרך בזק וקניתי מחשב נוסף רציתי לדעת מה עליי לעשות בכדי לחבר את המחשב הנוסף לרשת ,צריך ראוטר \להתקשר לבזק אשמח לדעת מכם מה עליי לעשות ואים0 ניתן לדעת כמה אמור לעלות כל הסיפור של חיבור מחשב נוסף לרשת תודה רבה רובי

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  2. שאלתי האם יש הבדלים בי הנתבים כלומר בין החברות או אם תרצו המותגים.אם כן, מהי החברה המומלצת. מה עדיף רשת קווית או אלחוטית?בנוסף, מה כדאי לבדוק כאשר קונים נתב. תודה "כי לא בחיל ולא בכוח כי אם ברוחי אמר ה"

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. יש ברשותי נתב של אדימקס br- 6504n והוא מחובר ב wan לראוטר\חייגן של בזק של חברת סימנס sl2-141 . לפני זמן קצר עשיתי ריסט לראוטר של אדימקס עם הכפתור מאחורה וכל ההגדרות נמחקו (כמו שרציתי) כי הראוטר ניתק אותי בלי סוף... עכשיו יש משהו מוזר כשאני נכנס לאינטרנט אקספלורר ומקיש את הכתובת של הנתב (192.168.2.1) הוא נכנס לי לראוטר של אדימקס בלי בעיה אבל כשאני מנסה להכנס לראוטר של בזק, דרך אותו אינטרנט אקספלורר (10.0.0.138) הוא גם נותן לי.. יוצא מצב שאני יכול לפתוח את שניהם במקביל ולשנות הגדרות בשניהם.. ואף פעם לא היה לי המצב הזה... עכשיו הדבר השונה היחיד שעשיתי זה.. (בנתב של אדימקס) בהגדרות של ה wan לא רשמתי שם משתמש וססמא, פשוט השארתי את זה ריק.. כמו שאתם רואים אני עדיין גולש באינט…

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  4. אני רוצה להקים רשת לשלושה מחשבים והשאלות שלי הן כיצד אני מקנפג את הראוטר הבנתי שצריך לגשת לכתובת אייפי מסוימת אבל איך אני ניגש אליה אם אין לי אינטרנט?<(הרי המודם מתחבר לראוטר ואז הוא לא מחייג אז אין קישוריות עד שאני בעצם מקנפג את הראוטר דרך הכתובת ההיא.) מהמודם לראוטר איזה כבל מחברים? מוצלב או רגיל? מהראוטר לשאר המחשבים איזה כבל לחבר מוצלב או רגיל? בכל המחשבים אני מגדיר אייפי ידני או DHCP? האם יהיה מחשבי לקוח ומחשב מארח? תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  5. שלום יש לי ראוטר של ASKEY RTA 300W ואני מקבל LOW ID תמיד באמיול ביטלתי את הפירוול של הווינדוס ואת הפירוול של הראוטר ואני מקבל בכל זאת LOW ID יש פיתרון ? בבקשה עזרה אני חייב עזרה.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  6. אני מעוניין לשלוח לרשימת 1000 אנשי קשר אימייל זהה (לא דואר זבל), אחרי שחיפשתי מדריכים ופתרונות רבים לצערי לא מצאתי אז נאלצתי להשתמש ב"רשימת תפוצה" של -OUTLOOK 2007 . זהו פתרון נוח אבל לא מספיק מקצועי מכיוון שהמנען רואה את שאר הרשימה, והרי לא הגיוני לשלוח אימייל לאחד אחד מאנשי הקשר. ההתייחסות בפורום היחידה בנושא זה הוא מיזוג דואר אבל למען האמת יש שם הסבר מייגע וארוך וגם לא מובן . אני אשמח מאוד מאוד אם תוכלו להביא לי פתרון לבעייתי בהקדם האפשרי. תודה מראש לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  7. מחשב אחד מחובר לאינטרנט דרך ADSL עם כרטיס רשת (מודם alcatel) ואותו מחשב משתף עם המחשב השני המחובר אליו בכרטיס רשת נפרד. האינטרנט עובד מצוין בשניהם! ;D אבל הבעיה היא שאני לא יכול לשתף קבצים... :'( אני עשיתי על כל הכוננים שיתוף אבל אני לא רואה את זה ב my network places באף אחד מהמחשבים... ואפילו את המחשב שלי אני לא רואה משותף... למה זה? תודה למגיבים ולעוזרים! 8) :

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  8. שלום רב. אני לא בור במחשבים אבל ברשת אלחוטית מעולם לא עסקתי. אחי קנה לבן שלו מחשב ועכשיו יש שני מחשבים בבית. הוא רוצה לחבר אותם לאינטרנט וכמובן שחשבתי על רשת אלחטותית. כי הוא הלך ובירר לגבי עוד נקודה ועוד חיבור והמחירים מטורפים. רציתי לדעת האם תהיה לי בעיה להתחבר תחת הוט? האם אני מחבר את המודם שלהם לראוטר? כמו כן מישהו יכול להמליץ לי על ראוטר וכרטיס טוב מהאתר של KSP? ראוטר-300-400 כרטיס 100-200 תודה

• 14 תגובות
    • 953 צפיות
  9. נכנסתי לאיזה פרום גרמני נדמה לי אולי טועה ומישהו שם העלה משהו שהוא ניגן ושר לאיזו כתובת שהכל בגרמנית ואני לא מבין ואחרי שמעלים נכנסים לכתובת וזה מנגן את זה , מבלי שאותו אחד שנותנים לו את הקישור יצטרך להוריד את הקובץ זה כל כך טוב בשבילי , מישהו יודע? אם זה אפשרי או שדמיינתי .

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  10. יש חיה כזאת? יש לי אינטרנט במהירות 5 מגה ואני לא מעוניין להתעסק או לקחת מודם חייגן מבזק האם יש לכם המלצה למודם ספציפי, אמין, שיהיה כל הזמן מסונכרן בנורית של ה adal ולא יתנתק לי כל 4 שניות? אם כן מאיפה אפשר לקנות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני צריך נתב אלחוטי טוב עד 300 ש"ח היה לי נתב של LEVEL 1 אבל הוא הגביל לי את המהירות הורדה מ650 ל170 ולא הצלחתי לפתור את הבעיה גם אחרי שהחליפו לי מודם מהוט שחשבו שזאת הבעיה לא עזר בקיצור אני אני מחזיר את הנתב ולוקח אחר איזה המלצות לנתב יש לכם שלא יהיה לו את הבעיה הנ"ל תודה מראש איתי

12. שלום נשמות.. יש לי מחשב אחד מחובר לאינטרנט ואחי הביא לי לא מזמן מחשב (מחבר שלו) ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט המרחק בין שני המחשבים הוא דיי גדול ולכן היחלטתי לקנות ראוטר אלחוטי אבל חוץ מהראוטר מה עוד צריך? (איך המחשב השני ידע שהוא הוא זה שהראוטר מדבר אליו)... והאם ביכלל זה אמין ראוטר אלחוטי זה הראוטר שאני מתכוון לקנות.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=95&CatCode=47 אם מישהו בא לו לעזור לי באיי סיי קיו אז זה עוד יותר סבבה 160695693 ***שני המחשבים עם ווינדאוס 98 (הכי טוב)...***

13. Started by Shoko,

שלום. אני עוזר למישהו בבנית מפרט מחשב ואני צריך למצוא כרטיס רשת שיעבוד ברשת אלחוטית עם ראוטר אז אשמח לכרטיס מתאים וכמה שיותר זול כי הכי פשוט ואיכותי יספיק לו ואין לי ידע במחירים של כרטיסי רשת והתאמתם. בתודה , לידור.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  14. ניסיתי באינספור מקומות ואף אחד לא הצליח לעזור לי מי שלא מכיר את גוגל אפס (https://www.google.com/a/) הם מציעים שירותי חינמי לפתיחת מיילים עם דומיין משלך כלומר XXX@your-domain.co.il נרשמתי לאתר עשיתי את כל מה שהם מבקשים, אבל לפי מה שהבנתי אני צריך שיהיה לי אתר, ואין לי אתר הם נותנים 2 אפשרויות אימות על מנת שאני יוכל להפעיל את השירות שהם מציעים, ולא הבנתי/הצלחתי לעשות את מה שהם מבקשים מישהו יוכל לעזור לי בבקשה, אני מצרף תמונה של שתי דרכי האימות האפשריים 1. 2.

15. שלום. יש לי חיבור סטטי של בזק (בינל) המחובר לראוטר ואני רוצה להוסיף חייגן נוסף לרשת אחרת, וששניהם יהיו מחוברים במקביל על הראוטר. האם זה אפשרי? אם כן, כיצד? בתודה, שי.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  16. הצורך בראוטר הוא למחשב נייד ולמחשב נייד בית לא גדול קירות בטון התשתית של האינטרנט אצלי היא של הוט והספקית נטוויז'ן מהירות 12 מגה. אני מחפש ראוטר כמה שיותר איכותי אבל כמובן בתקציב מוגבל = עד 400ש"ח. חשוב לי שהראוטר לא יפגע במהירות הורדה\העלאה וכמוכן שלא יפגע בפינגים במשחקי רשת.(LOL) וכמובן שיהיה נטול ניתוקים ( או לפחות משהו מזערי אם אין אפשרות לשלמות בתקציב הנ"ל) מקווה שימליצו לי פה בקרוב, מכיוון שאני רוצה לרכוש אותו כבר מחר בערב ביחד עם המחשב בהנייד. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  17. https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=3b4a682bfc&view=att&th=14416753279c3a1e&attid=0.1.1&disp=emb&zw&atsh=1 מצב תמונה הבעיה קורת רק באינטרנט האלחוטי, אחת לכמה זמן, באופן רנדומלי לחלוטין, ה-WIFI מפסיק לעבוד ויש צורך בביצוע ריסט לראוטר כדי שה-WIFI יחזור לפעול בצורה תקינה - בצורה תקינה הכוונה: עובד . במקרה, בחור נוסף ממש מתחת לפוסט הזה הציג בעיה דומה ושם נאמר לו שעליו לעדכן את הקושחה של הראוטר וזהו פיתרון שיכול מאוד להיות שיעזור לו לו. אשמח להתייחסות למקרה שלי כאשר מדובר על מודם של HOT וראוטר בדגם הנ"ל, במידה ויש צורך בהורדת קושחה, הייתי שמח לקבל קישור לאתר\הורדה הכי חדשה שיש על מנת שאוכל להתקדם לפיתרון .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום רצית לדעת למה אני לא מצליח לכנס לאתר טלוזיה ישראלית אני מנסה ליכנס כבר מיום שיש ולא מצליח אשלה אם זה קשור לבעיה של נטויזן

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  19. שלום רציתי לדעת האם יש קשר בין ההתחברויות לשרתים באינטרנט לבין ספק האינטרנט(אינטרנט זהב,קווי זהב וכו'?

20. Started by yahalom,

יש לי מחשב PC ומחשב נייד אחד עובד על XP והשני על ויסטה כרגע אני מעוניין להעביר מידע (קבצים) ואני לא מעוניין בטכנולוגיה אלחוטית יש לי כבל רשת יש לי מודם רגיל לכל מחשב יש כניסה אחת של רשת חיברתי את כבל הרשת ישירות בין שני המחשבים ולא הצלחתי האם זו הדרך ? אם כן האם יש איזה מדריך ? תודה !!!

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  21. שלום. אני צריך לדעת מהם הפורטים שאני צריך לפתוח בשביל לפתוח סרבר על המשחב שלי במשחק counter strike. תודה.

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  22. י שלי מודם סמסונג AHT-E300 והוא משמש כראוטר גם הוא מתחבר לנתב (SWICH) ופתחתי פורטים והאימיול עשה לי HIGH ID עכשיו עבר יום אחד והכל שוב חזר ל LOW ID ... מישהו יכול להסביר לי למה? גם שמתי אותם ברשימה של הפיירוול וזה לא עוזר... :\

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  23. אז כמו שכתבתי למעלה אני מחפש משהו טוב, שלא תיהיה לי בעייה עם פתיחת פורטים ו low id בתוכנות מסוימות שהוא יפעל בלי קשר למחשב (יש לי מודם lan ומודם usb אם זה משנה) משהו שאתם מכירים כך שאם יהיו לי שאלות תמיד אני אוכל לפנות אלילכם ושלא יהיה יקר עד 200 - 300 גג ! ושאפשר לקנות אותו באיזור המרכז תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם. אני אפתח את האשכול בכך שאני יגיד שאין לי הרבה מושג בכל התחום שהפורום הזה עוסק בו, לכן אני אסמוך על כל מה שתגידו. בקרוב מאוד יהיו לי בבית 2 מחשבים שולחניים. יש ברשותי אינטרנט 3mbps\278kbps דרך הכבלים עם מודם של חברת מוטורולה מדגם SB4200 (עם RJ45+USB). אני מעוניין לנתב את האינטרנט הזה לשתי המחשבים בצורה אל חוטית (אם יש נתב שהוא גם חוטי וגם אל חוטי זה יהיה מצויין כי אז אני ישים אותו ליד מחשב אחד מתוך השתיים ואני יחסוך Wireless Adapter אחד). *אני לא רוצה שום פיירוול! את זה יש לי על כל מחשב בצורה תוכנתית וזה מעל ומעבר בשבילי, אני לא מעוניין לפתוח כל פורט שאני צריך מתי שאני צריך, אז שלא יהיה פיירוול. רק רציתי לדעת, אם אין לו פיירוול זה אומר שמישהו אחר יוכל …

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  25. שלום, אז ככה אני עובד עם רכזת של STlab ואני מקבל עכשיו מודם Alcatel 510 משהו כזה אמרו לי שאני יכול לקנפג אותו ולהתקין עליו חייגן תתנו לי בבקשה מדריך או הסבר איך לעשות את זה בתודה איתי

• 2 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים