עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dot com,

יש לי שני מחשבים עם WINDOWS 2K בלי האב שמחוברים עם כבל רשת רגיל, ואני מחובר לאינטרנט במודם. הגדרתי שהתחברות במחשב המארח תהיה משותפת ובמחשב השני הפעלתי את "אשף ההתחברות לאינטנרט" והגדרתי לו חיבור דרך LAN יש לי כתובת I.P. קבועה 192.168.0.X לפני זה היה לי שני מחשבים אחד עם XP והשני עם WIN98 ועשיתי אותו הדבר רק שבWIN98 הפעלתי את האשף דרך דיסק ההתקנה של ה-XP ובמחשב של הWIN98 היה את הINTERNET GATEWAY והוא פעל. בשני המצבים היית י יכול להעביר קבצים לגבי המדפסת עוד לא בדקתי כי אני עצלן. אופס: השיתוף לא פועל!!!???!!!??? למה? ואיך לפתור את הבעיה??

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  2. Started by QuickSilver,

היי אנשים ... עשיתי לי בבית רשת קטנה , שני מחשבים , האב (HUB ) שעובדים בפרוטוקול NETBUEI . עכשיו , יש לי על אחד המחשבים חיבור אינטרנט ע"י מודם חיוג אנלוגי , איך אני גום למחשב שלא מחובר פיזית למודם לגלוש באינטרנט בו זמנית עם המחשב השני ברשת ... או ... איך אני יוצר שיתוף אינטרנט ברשת ב-WIN2K ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ariel_rg,

שלום רב אני מעוניין לשתף חיבור רשת מהמחשב הנייח שלי לפלאפון דרך USB. יש בפלאפון הגדרה בשם "אינטרנט באמצעות USB", וההדרכה היא לשתף את חיבור הרשת במחשב. הבעיה היא שהרשת שלי מוגדרת לשימוש בכתובות IP קבועות, ועד כמה שהבנתי אי אפשר להשתמש בשיתוף במצב כזה. האם יש אפשרות לשתף בכל זאת? גשר בין החיבורים או משהו? תודה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by -JobNick-,

שלום חברה, אז ככה,אני עוד מעט עובר לכבלים (בנתיים יש לי ADSL עם מודם נתב של Alcatel 510). לפני הרבה שנים כשהייתי נסיין של אינטרנט בכבלים היה לי מודם ראוטר של 3COM ממה שאני יודע עכשיו כבלים לא מחלקים מודמים כאלה אז השאלה היא כזו:אם אני מחבר מודם של כבלים לSWITCH ומחבר גם 2 מחשבים נוספים לSWITCH האם אפשר לעשות איכשהו שכל מחשב יוכל לחייג עצמאית דרך המודם לאינטרנט,ז"א שלמשל עם מחשב א' חייג ואני אפעיל את מחשב ב' אז הוא ישר יהיה מחובר לאינטרנט וההפך,אני ]פשוט לא רוצה להגיע למצב שאני צריך לעשות מחשב שרת שכל הזמן יעבוד.

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד עם XP ואחד עם 7 וראוטר קווי בעבר הייתה לי רשת בין שני מחשבים עם XP והכל עבד. כיום, אני לא מצליח להגדיר רשת שתעבוד בין שני המחשבים בגלל ה-7. יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by amitaiz,

בהמשך לשאלותי על האקסציינג'. באקטיב דירקטורי הוספתי את כל היוזרים שאמורים להתחבר לאקסציינג', ומהמחשבים הגדרתי כל אחד להתחבר ליוזר שלו והכל עובד חוץ מהשיתוף! ז"א שלכל מחשב יש אווטלוק משלו שמאוחסן בשרת. שליחת דואר בין המחשבים עובדת. השאלה שלי איך אני גורם לכל המחשבים לעבוד על אותו בסיס נתונים שכשאני אוסיף משהו במחשב אחד כל שאר המחשבים יראו את זה. מן הסתם זו איזו שהיא הגדרה פשוטה אבל אני לא מוצא אותה. תודה לכולם!! אחלה פורום!!!! :yelclap:

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by ornet,

היי חברים, אצלנו בחברה יש אופיס 365 לכולם. מעוניינים פה לשתף יומן של גוגל אצל כולם. יצרתי CONTACT בEXCHANGE של 365 עם הכתובת של גוגל, רואים אותו בפנקס כתובות באאוטלוק אבל היומן לא משותף לכולם. איך אפשר לשתף את כולם ולא אחד אחד כמו שאני רואה שאפשר לעשות (נכנסתי להגדרות שיתוף בגוגל ורק את זה ראיתי שם)?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by spinchicken,

מישהו יודע איך אפשר לגרום לשני מחשבים מקושרים או יותר לעבוד ביחד על אותה משימה? זאת אומרת - יש לי תוכנית מטלב שאני רוצה להריץ בצורה הכי מהירה, ויש לי שני מחשבים מקושרים, יש דרך שאני יכול להשתמש בכוח העיבוד הכולל שלהם בשביל המטלב?

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by dani2k,

היי יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים על ידי ראוטר ורציתי לשתף כונן ממחשב אחד . על מחשב אחד מותקן XP 64 ביט ועל המחשב השני Vitsa 64 ביט. המחשב שאליו מחובר המודם הוא זה עם הXP והשני מחובר לראוטר. אני בעצם רוצה לשתף את כונן D (או תיקייה בתוכו) של המחשב עם הvista כך שאני אוכל להעביר קבצים וכאלה דברים. אפשר בבקשה הסבר איך לעשות את זה ?! תודה

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by alexsork,

אהלן, הגיע אלי היום מודם נתב D-Link N 2760, חיברתי ליצאת ה-USB שלו הארד דיסק חיצוני. בשני מחשבים שעליהם יש XP ו-VISTA, בלי שום בעיה ראיתי את הכונן, כשהקלדתי בשורת החיפוש ב-WIN 7 לעומת זאת אני נאבק יום שלם ולא מצליח. בדקתי הרשאות בדקתי קבוצת עבודה הכל אמור להיות בסדר, וכלום. יש רעיונות?

11. Started by ivgeni,

שלום לכולם, יש לי נתב DI 524 שאליו מחובר מחשב נייד בצורה אלחוטית, אני רוצה להוסיף לרשת כונן חיצוני שיהיה מחובר לנתב ושיהיה משותף ברשת ככה שניתן יהיה לגשת אליו מהמחשב הנייד. חשבתי לקנות כונן חיצונים 1.5T שמתחבר בUSB הבעיה היא שבנתב שלי אין חיבור USB. בדקתי וראיתי שיש נתבים עם חיבור USB ויש גם כל מיני מתאמים. השאלה שלי מה הדרך הכי נכונה/יעילה לעשות את זה ועם איזו חומרה ? תודה,

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. שלום. יש ברשותי My Book 1TB ואני רוצה לשתף אותו ברשת הביתית שלי. ניסיתי לשתף אותו בדרך המוכרת והפשוטה אבל זה לא הולך משום מה. רציתי לדעת איך לשתף אותו כך שכל המחשבים שמחוברים ברשת יראו אותו. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. ההוי אנשים חכמים וחכמות גם, נתון: 1. דירה 4 חדרים גדולה 2. ראוטר של נטויזן עם טלפון בכניסה לדירה 3. כבל רשת מהראוטר של נטויז'ן בכניסה לחדר שינה המרוחק. הבעייה: בחדר שינה יש מחשב htpc וגם ממיר של סלקום, לכן התקנתי שם ראוטר. מכיוון ששתי הלקוחות בבית (קרי: בתי ואישתי) התלוננו על איכות נמוכה של הרשת האלחוטית בסמוך לחדר שינה החלפתי את הראוטר אדימקס שהיה שם (בן חמש עשרה שנה בערך) לראוטר tplink ac1750. שמחתי לגלות בראוטר כניסת usb ואפשרות להגדירו בתור סוויץ'. הראוטר הוגדר בתור בתור סוויץ אבל לא נותן לשתף קבצים. הבעיות המוזרות בהן נתקלתי: 1. לא ניתן להגדיר הרשאת כתיבה אם משתף את כל הכונן, רק תיקייה ספיציפית 2.…

14. Started by yossi,

מישהוא יודע איך אפשר לשתף כרטיסי רשת של 100M כך שיעבדו במהירות 200M תחת Win 2000 Pro ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. כרגע בזק (תשתית) נותנים 50MB/S בתמורה ל-95 שקל בחודש..הקאצ'?שזה רק ללקוחות חדשים.(לקוח קיים אמור לשלם 150 ש"ח +-) אבל בתור ישראלים,קצת צעקות ואיומים ותקבלו מחיר יותר טוב אמרו לי שיחזרו אליי ביום שני עם הצעה (אני לקוח ותיק בבזק,ובתור לקוח ותיק לפי ההיגיון אני אמור לקבל יותר מאשר לקוח חדש..) נקווה לטוב

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  16. שלום, יש לי מחשב שעובד באצעות רשת חוטית ולפטופ בעל כרטיס אלחוטי מובנה. המחשב מקבל את הרשת מראוטר חוטי. במידה ואני אינני מעוניין להחליף את הראוטר לראוטר משולב, האם אני יכול לקנות כרטיס רשת אלחוטי ולשתף את הלפטופ דרכו? כלומר שהמחשב יקבל רשת מהראוטר, והלפטופ יקבל את רשת מהמחשב. אם אין אפשרות כזו, על איזה ראוטר משולב אתם ממליצים? אני צריך ראוטר עם מינימום של 4 יציאות חוטיות. בתודה, ניר.

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  17. Started by arake,

רציתי לדעת אם עשיתי רשת VPN בין שתי מחשבים מה אני יכול לעשות עם זה? מה הרשת הזאת נותנת לי? רציתי גם לדעת אם אני יכול לעשות ברשת שיתוף מדפסות וקבצים אם כן מישהו יכול לתת לי מדריך הוא להסביר לי פה?

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by arake,

רציתי לדעת אם עשיתי רשת VPN בין שתי מחשבים מה אני יכול לעשות עם זה? מה הרשת הזאת נותנת לי? רציתי גם לדעת אם אני יכול לעשות ברשת שיתוף מדפסות וקבצים אם כן מישהו יכול לתת לי מדריך הוא להסביר לי פה?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by Swed,

שלום.. יש לי מדפסת בבית של HP סידרה 1310. עכשיו המחשבים שלנו מחוברים עם ראוטר של ST LAB, ואני לא מצליח לשתף בין המדפסות המדפסת נמצאת על מחשב עם XP והמחשב לשי עם ויסטה.. המדפסת מותקנת על המחשב עם הXP ואני לפעמים צריך להדפיס ואני רוצה ישר להדפיס מהמחשב שלי.. מה אני עושה כדי לשתף בינהם ? תודה !

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by pachinka,

שלום לכולם! רציתי לבקש את עזרתכם.. יש לי בבית מחשב נייח, מחשב נייד, מודם אלחוטי ומדפסת. כיצד ניתן להגדיר רשת ולשתף את המדפסת כדי לשלוח אליה הדפסות גם מהנייד? מערכת ההפעלה היא ווינדוס XP תודה!

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  21. Started by שיקאגו,

שלום, קניתי מדפסת HP 6500A וחיברתי אותה עם כבל רשת לראווטאר. המדפסת מזוהה ודרך המחשב הראשי הכל עובד. דרך הלפטופ אני לא מצליח לתקשר עם המדפסת.... טיפים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. יש לי בבית מחשב שולחני ורגיל ושני לפטופים. שני הלפטוים מחוברים באמצעות כרטיס רשת אלחוטי ויש לי כמובן ראוטר אלחוטי. אני רוצה לקנות מכשיר משולב (מדפת פקס סורק וכו') ואני לא יודע אם לקנות מכשיר עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה או לא. אם אני מחבר מכשיר המשולב ללא כרטיס רשת אלחוטי מובנה למחשב השולחני, אעשה עליו שיתוף לכל המחשבים ברשת, אני אוכל להדפיס עם הלפטופים באופן אלחוטי מחדר אחר, כאילו קניתי מכשיר משולב עם כרטיס רשת מובנה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Sango,

יש לי ראוטר ASUS שמקבלים מבזק ויש לי מדפסת BROTHER MFC-425CN יש לה שתי יציאות : USB ו ETHERNET . מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לשתף מדפסת בין שני מחשבים ? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by kwan,

שלום לכולם לא ידעתי אם להמשיך את הת'רד הקודם שפתחתי מלפני כעשרה ימים (בלינק המצורף)..אך רק אתמול יצא לי לבדוק מה שנאמר . http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231327.msg2028863#msg2028863 בכל מקרה , הצלחתי לשתף את המדפסת ברשת ולגשת אליה מהמחשב השני כפי שהוסבר ותודה למי שעזר . הבעייה כעת שכאשר אני מנסה לגשת ממחשב WIN95 למדפסת הרשת ב-WINNT או בכלל למחשב עם ה-WINNT הוא רואה ברשת את המחשב אך כשאני לוחץ לכניסה ,הוא מבקש ממני סיסמה . המחשב 95 מוגדר כמובן עם אותו SUBNET ו-GATEWAY . רק IP שונה ברשת . האם הבקשה לסיסמה היא בגלל שאין אפשרות מתחנת 95 לגשת ל-WINNT ? (אגב, הפוך כן ניתן) תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  25. Started by kwan,

שלום לכולם לא ידעתי אם להמשיך את הת'רד הקודם שפתחתי מלפני כעשרה ימים (בלינק המצורף)..אך רק אתמול יצא לי לבדוק מה שנאמר . http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231327.msg2028863#msg2028863 בכל מקרה , הצלחתי לשתף את המדפסת ברשת ולגשת אליה מהמחשב השני כפי שהוסבר ותודה למי שעזר . הבעייה כעת שכאשר אני מנסה לגשת ממחשב WIN95 למדפסת הרשת ב-WINNT או בכלל למחשב עם ה-WINNT הוא רואה ברשת את המחשב אך כשאני לוחץ לכניסה ,הוא מבקש ממני סיסמה . המחשב 95 מוגדר כמובן עם אותו SUBNET ו-GATEWAY . רק IP שונה ברשת . האם הבקשה לסיסמה היא בגלל שאין אפשרות מתחנת 95 לגשת ל-WINNT ? (אגב, הפוך כן ניתן) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.