רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
בעיה נורא מעצבנת, כאמור בכל פעם שאני מפעיל את הביטורנט אני לא יכול לגלוש עד שאני מאתחל את המחשב. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר של בזק.. הנזה שהם מחלקים לרשת ביתי אז יש לחי שאלה איך אני יכול לפתוח עליו שרת הוא לא נותן לי כי למשל פתחתי שרת של משחק (סתם לדוגמה) אבל אף 1 לא יכול להיתחבר עלי חוץ מהמחשב השני שלי.. כשאני נותן את הIP של הWHATISMYIP לאחרים הם לא מצליחים להיתחבר ואני רואה את הלוח בקרה של הראוטר שלי.. מה עלי לעשות
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר\מודם סימנס SL2-141 של בזק וראוטר אלחוטי לינקסיס WRT350N. אני רוצה להפוך את הסימנס למודם ולחבר את הלינקסיס אליו ולהתחבר רק ללינקסיס באלחוטי מה אני צריך לשנות\לבטל בסימנס על מנת שיתפקד כמודם בלבד בשביל הלינקסיס?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מכשיר שמתחבר לאינטרנט קווית בלבד. אני מעוניין לחבר אותו בנקודה אחרת בבית מאשר הנקודה בה קיימת נקודת טלפון ובה טכנאי בזק התקין את המודם. מרחק אווירי הוא כ5 מטר אך אם רוצים להעביר את זה צמוד לקירות ומשקופים אני מניח שזה ידרוש יותר. איך כדאי לעשות זאת אידיאךלית? האם חיבור כבל טלפון ארוך לשקע, לאחריו הפילטר ואז המודם? אותו דבר רק שקודם הפילטר ואחר כך הכבל? האם עדיף להשאיר את המודם במקום ולחבר כבל ETHERNET ארוך בלבד למכשיר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי סוייצ' של סיסקו מדגם 3750G רציתי לדעת האם יש דרך לקבל את הכתובות ה IP של המחשבים שמחוברים אליו באופן ישיר תודה
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אחד נייד ואחד שולחני ואני צריך להעביר שירים וקבצי וורד בנפח של 1GB. איך אני יכול לעשות זאת עם כבלים, איזה כבלים יעשו את העבודה והאם צריך תוכנה? בתודה מראש...........קובי
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
חשבתי על כזה רעיון.. לחבר אותו לרשת (לא דרך WIFI) עם כבל ETHERNET וןאז לחבר את המחשב הנייד לTV בסלון.. ולראות סרטים (דרך שיתוף קבצים) אבל יש בעיה.. המחשבים צריכים להיות באותה WORKGROUP נכון? המחשב של אימא שלי מוגדר כבDOMAIN.. (ויש דומיין) השאלה שלי.. האם מה אשאני רוצה לעשות אפשרי? והאם ניתן לשנות את זה לWOTKGPUP באופן זמני.. ואז להחיר בחזרה לדומיין.. (כל ההגדרות ישמרו?)
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על אנטנה לקליטת רשת אלחוטית עד 5 קילומטר (רצוי 8 ) תודה
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הקמתי רשת בין שני מחשבים שמחוברים ביניהם בצורה ישירה ע"י כבל רשת מוצלב. את הרשת הקמתי באמצעות האשף של הווינדוס. הרשת ושיתוף האינטרנט עובדים כל עוד לא כיביתי את המחשב המחובר לאינטרנט, הראשי (אם אני מכבה ומדליק את המחשב השני- הרשת עדיין תעבוד). לאחר שכיביתי את המחשב הראשי הרשת לא תעבוד אלא אם כן אני אפעיל את האשף על שני המחשבים. בשני המחשבים מותקן WinXPPro במחשב הראשי מותקנת גם SP1. תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לא יודע איך זה לא הועלה פה עד עכשיו אבל במסגרת הבירורים שלי למצוא מודם-ראוטר שתומך בUPNP מבלי להשקיע יותר מדיי כסף מצאתי מדריך שמסביר איך משדרגים את הalcatel pro שהיה לפני זה home ל-alcatel 510 וזה עובד מצויין! מומלץ לכל מי שרוצה להמשיך להשתמש במסנג'ר (קבצים/ווידאו-אודיו) ברשת פנימית מבלי להשקיע עוד כסף ברכישת נתב או מודם-נתב תומך UPNP שלפי מה שבדקתי בארץ מאד קשה להשגה. למדריך באדיבות פורום פרש
-
- 44 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
איך אפשר להסתיר את הIP שלי כשאני מחובר לאינטרנט? חבר שלי אמר שצריכים לעשות משהו בהגדרות החייגן, הספק שלי זה בזק בנלאומי מה אני אמור לעשות? להתקשר אליהם ולשאול אותם?
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
Harmonics DataSystems (Conexant) AccesRunner PCI ADSL Interface Device למיטב זכרוני ע"מ להשתמש בו נדרשה תוכנה/דרייבר בשם Global משהו, מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אז ככה.. הגעתי למצב שפעמים ( 2 !!) החלפתי בבזקסטור ראוטר!! ועדיין אותה בעיה!! יש לי windows vista וכל פעם שאני שאני בא לגלוש באינטרנט והמחשב עבד לדוגמה לילה שלם. ואני סוגר את כל התוכנות. וסתם רוצה לגלוש... לא רואים כלום !! שום דבר לא עובד ברקע. נורית Lan מהבהבת כמו משוגעת. אבל לא רואים אתרים.. לפעמים אני צריך לחכות 10 דקות שלמות עד שכאילו הראוטר "חוזר לעצמו" והאתר לבד עולה.. זה ממש מבאס !! :bash: יש למישהו מושג אולי!! יש לי מחשב באמת חזק.. (עלה לי לא מעט כסף..) מהירות . וחומרה רצים עליו סוף... דרייברים לכ.רשת הכי מעודכנים שיש של msi בקיצור הכול עובד בסדר... רק הקטע הזה ?? וכן, ניסיתי להחליף דפדפן. ריסטארט פיזי , ולממשק של הראוטר.. אבל אין לי מושג... יש כא…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום אני מחפש שיטה או דרך להוריד את הקבצים של העדכונים למחשב שלי ולא דרך העדכון האוטומטי של WINDOWS UPDATE. חיפשתי במיקרוספט וטיפה הסתבכתי כי האתר שלהם נורא מסורבל אשמח אם תעזרו לי . אני רוצה שבסך הכל העדכונים שיבו לי במחשב בתוך תיקיה מסוימת שאם אני מתקין למישהו מחשב חדש יש אני יתן לו תקבצים האלה וככה יחסוך לי חצי שעה עבודה . אשמח אם תעזרו לי .
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יצרתי רשת אלחוטית תוך שימוש בשני נתבים אלחוטיים (הודות למדריך מוצלח שקישרו מכאן), ושמתי לב שכל כמה דקות יש מן "גיהוק" כזה במהירות, כאילו זה נתקע. חוויתי את זה במשחקי רשת, שם הכל זז חלק ואז פתאום הכל נתקע לכמה שניות ואז ממשיך, ובבדיקת Ping לכל ראוטר אלחוטי, אני מקבל תוצאות זהות. קצב שליחת הפקטים הוא של 1-2ms ואז פתאום יש פקט שנשלח במשך 3.5 שניות בערך. עוד נתונים על מערך הרשת המדובר: ישנו מודם כבלים, שמתחבר לראוטר חוטי רגיל של אדימקס. הראוטר החוטי מתחבר לנתב אלחוטי של dlink, והנתב האלחוטי הזה מפיץ את האות הלאה לנתב אלחוטי נוסף של סימנס, ואז מהסימנס הזה האות מגיע למחשב שלי. קראתי (לא זכור לי איפה) ששימוש בשני ראוטרים כ-repeater או access point (או מה שזה לא יהי…
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה מחשב נייד (DELL D-505 1.6 GHZ?) המחשב כולל כרטיס רשת אלחוטי (וגם BLUETOUTH לא שזה קשור) כיוון שרציתי לחבר אותו לרשת המחשבים בבית קניתי כרטיס אלחוטי של D-LINK : http://www.d-link.com/products/?pid=12 (בכוונה לא קניתי ראוטר, יש איתם הרבה בעיות וחוץ מזה המחשב בנידון תמיד דלוק ומחובר) הרכבתי את הכרטיס ומחשבים מתקשרים אבל בנייד אין לי גישה לאינטרנט, מכיוון שהם כן מתקשרים ומזהים אחד את השני, אני מאמין שזו בעיה בהגדרות. מישהו יכול לעזור ??? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מודם, אחד דרך USB והשני דרך כרטיס רשת. היום פתאום נוצרה בעיה, והיא ששני המחשבים לא מתחברים יותר ביחד לאינטרנט אבל כל אחד בנפרד כן. ממה יכולה לנבוע הבעיה? הרי הם תמיד עבדו ביחד ופתאום לא.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב אחד עם WIN98SE שהוא מחובר ישירות לאינטרנט ממודם לכרטיס רשת ומחשב שני עם WIM ME התקנתי כמו שמתואר פה: התקנת תוכנת Ics: http://users.tapuz.co.il/broadband/guides/ics/ics-srv-98-me.asp קליינטים: http://users.tapuz.co.il/broadband/guides/ics/ics-clnt-98-me.asp יש לזכור, שהאינטרנט מחובר לא דרך חייגן הוא מחובר כל הזמן. עשיתי את כל מה שרשום שם והאינטרנט לא עובד במחשב השני, יש לכם אוליי רעיון מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לאחר שהצלחתי להגדיר את הראוטר הישן שלי בתור נקודת גישה בעיקר ע"פ המדריך שבלינק הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אני כעת מעוניין לאבטח אותו ואין לי מושג איך??? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חיברתי את הראוטר , במחשב שלי הכל עובד אבל במחשב השני אין אינטרנט , איך לשתף אינטרנט?
-
- 28 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום ! בבית שלי כבר הרבה שנים יש רשת ביתית בכבל מוצלב בין שני מחשבים נייחים שלי ושל אחי. לאחרונה אני ואבא שלי קנינו מחשבים ניידים, שאותם אנחנו גם רוצים לחבר לאינטרנט הביתי מבלי לפגוע בניידות שלהם בבית. המעבר לרשת אלחוטית לחלוטין יהיה מסורבל, שכן אנחנו צריכים לקנות כרטיסים מיוחדים למחשבים הנייחים... סתם בלגאן. השאלה שלי: האם קיים איזה שהוא מתאם שמתחבר למודם, ומספק רשת אלחוטית? תודה, תומר
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אז ככה אני מחובר הכל טוב ויפה,פתאום מופיע לי פופ אפ,NETWORK CABLE HAS BEEN UNPLUGGED ככה כל פעם,בדקתי מליון פעם את החיבורים,הכל במקום. אפילו החלפתי לכרטיס הרשת השני שלי. יש מצב שהראוטר נדפק ?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אשתי נוסעת ללונדון בשבוע הבא, כרגע אני צריך ראוטר וחשבתי שאולי היא תביא לי אשמח לקבל המלצה לראוטר עד סכום של של 150 יורו חשוב לי לציין שהבית גדול ובעל 2 קומות וכיום יש לנו ראוטר של tp-link שלא עונה לצרכים והקליטה שלו על הפנים בחדרים המרוחקים בקומה העליונה (ניסיתי לשחק עם המיקומים אבל זה לא עזר) לכן רצוי ראוטר עם אנטנות חיצוניות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הכל התחיל ביום חמישי בערב, באמצע משחק נתקע לי מהחשב עשיתי ריסט וגיליתי שכל המערכת קרסה. למחרת הצלחתי להתקין אותה(XP PRO מקורי), בדקתי את כל רכיבי החומרה על ידי כמה שיותר תוכנות שאכן הכל בסדר. אבל מהירות הגלישה מאתר לאתר ובתוך אותו אתר היא בלתי אפשרית לעבודה. אנא עיזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
האם לאחרונה (בחודש?) האחרון יש לכם בעיה שכש uTorrent רץ, אפילו על מספרים חיבורים לא גדול במיוחד, והגבלת upload ל 6 קילובייט, הדפדפן אינטרנט מתחיל לזחול בטרוף עד לכיבוי ה uTorrent ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-