רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להעלות אתר לרשת. (בעברית) הצרכים שלי די בסיסיים. אבל אני רוצה אתר דינאמי שיכול להיות מבוסס על תבנית קיימת. הבנתי שאני יכול לקנות דומיין, וחבילת אחסון. האם אני יכול למצוא תבניות ברשת? איזה טכנולוגיות לחפש? איך אני מתאם את את זה מול שרתי האחסון? (תמיכה/ניהול) האם כדאי/אפשר למצוא אתר שמאחסן וגם מספק תבניות כאלה?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר 100webspace ומנסה להירשם אז כתוב שהטווח ip שלי לא מורשה. אז אני מחפש אתרי איחסון אחרים שנותנים 50 mb לפחות mysql database ו-php בחינם. אם אתם מכירים אז תגידו לי.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל להתחבר לטלפון הקווי של אורנג' ויש לי בעיה. אני צריך 2 קווי טלפון ולטענת הנציגה של אורנג' אני צריך לכל Smartbox (הנתב של אורנג') תשתית נפרדת של בזק. 1. ניסיתי לחבר נתב אחד לתשתית של בזק (ADSL) ולהוציא ממנו (יציאת LAN) אינטרנט לנתב השני (כניסת WAN) אבל לא היה קו בטלפון, יש למישהו מושג למה זה לא עבד? 2. אני יודע שיש אפשרות לחבר את ה-Smartbox גם לתשתית של הכבלים ורציתי פשוט לחבר את המודם של הוט לסוויץ' ואז לחבר את שני ה-Smartbox לאינטרנט דרך אותו סוויץ', מישהו יודע אם זה צריך לעבוד? נשמע לי מוזר מאוד שצריך לכל נתב תשתית נפרדת... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי בבית ראווטר חוטי שמחובר ל4 מחשבים (3 רגילים ואחד נייד שלא זז אבל ישמח לוותר על כבל) קניתי לפני כמה ימים EeePC ואני לפעמים רוצה לעבוד איתו במקביל למחשב הרגיל, אבל אני לא יכול כי לראווטר אין עוד יציאה, ואי אפשר להתנחל לשכנים על הרשת האלחוטית כי אני בקומה השנייה של הדירה שהיא גם האחרונה בבניין והבניין עצמו גם גבוהה מכל הבניינים מסביב, ככה שאני רחוק מדיי מכל רשת אפשרית. ויש גם מחשב כף יד וטלפון עם wifi שיהיה נחמד מאוד אם יהיה אפשר לגלוש מהם ויש גם מחשב שעובד עם אורנג' (מהעבודה) של אבא שלי שבטח יעדיף גם את הwifi. הראווטר ממוקם למטה ליד הממ"ד ושהדלת פלדה שלו פתוחה אז הוא חוסם את הראווטר, האם יש צורך להזיז את הראווטר למיקום חדש בשביל האלחוטי או שזה לא יפריע? …
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
אהלן חברה, רציתי לדעת אם למישהו יש מאמר בנושא active directory שמקיף חלק ניכר מזה?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
האם התדר הזה יעבוד בארץ? או האם יעבוד בצורה מקסימלית? (אשמח הסבר או פירוט) Intel® Centrino Wireless-N 2230 אין לי מושג אפילו מה אני שואל אבל אמרו לי לבדוק את זה לפני שאני קונה מחשב. דרך אגב קישור למחשב שאני רוצה לקנות - אשמח לתגובות. http://www.ebay.com/itm/331076765739?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2648 אהה ומה זה אומר הדברים האלו: WiDi: Intel Wireless Display Capable Ethernet: Integrated 10/100/1000 Ethernet LAN תודה. משה.
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
https://doctordns.wordpress.com/2014/01/26/%D7%94%D7%92%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%AA-dns-%D7%9E%D7%AA%D7%A7%D7%93%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99-client/ אשמח לשמוע הערות/הארות
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעדיף לא לשכור מבזק ראוטר. אבל הבנתי שצפויה החלפת תשתית ולכן מודם-ראוטר שאקנה עצמאית עכשיו בנניח 400 ש"ח עלול שלא להתאים בעוד כשנה שנתיים? אני מכיר את הרשימה הזו: https://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm אבל עדיין מבקש המלצה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ואני צריך רוטאר חדש (לי היה D-LINK 604I) לא היו ממש בעיות איתו עד שהוא נשרף החשב אני צריך חדש והשימושים עם בעיקר הורדות מ BITORRENT ולפעמים משחקי רשת וגלישה והמחשב השני של אחי בעיקר ל גלישה ... יש איזשהו רוטאר מומלץ למטרות אלו בעיקר הורדות(רצוי חוטי) ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין ליצור WDS בין 2 ראוטרים בכל קומה. ברשותי יש לי LinkSys WRT54GL וממה שאני מצליח להבין מהאתר שלהם שאין לו תמיכה בWDS ולכל ראוטר שלהם... האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי רוחב פס של אחד וחצי ומודם eci 270 שמוגדר בתור נתב מאז שעברתי ל 1.5 המודם כל הזמן יוצא מסנכרון , מאז ששהגדרתי את המודם כנתב החיבור מדי פעם פשוט קופא מה יכול לגרום לחיבור לקפוא (כלומר ב lan status אין תנועה של פאקטים) ?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה בהתחברות עם מחשבים לרשת הביתית שלי. מבנה הרשת הוא כזה. את האינטרנט אני מקבל מהוט/הוטנט. להוט בוקס שמשמש כנתב. משם מחובר בכבל אל נתב Level One WBR6001 (לתוך אחת הכניסות רשת). הנתב נועד לשמש כנקודת גישה אלחוטית בלבד, אין dhcp. ההוט בוקס מחלק כתובות. הLevel One WBR6001 מחובר אלחוטית ל נקודת גישה TP-LINK WA501G, אשר מוגדר כRepeter. הTP - LINk מחובר לעוד נקודת גישה TP-LINK WA501G שמוגדרת כRepeter. ומשם לעוד נקודת גישה דומה. בעצם יש לנו הוטבוקס -> כבל -> Level one -אלחוט-> TP-LINK WA501G -אלחוט-> TP-LINK WA501G - אלחוט-> TP-LINK WA501G. מצב WDS, אבטחת רשת אלחוטית (של הlevel one והtp-links) WEP 128 bit shared key. אני לא משתמש ביכולות האלחוטיות של …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש כאן מישהו שיש לו מצלמת רשת, ומוכן לעזור לי לבדוק את שלי ( לבדיקה צריכים שניים ). התוכנה שמותקנת אצלי היא ה- Messenger שאמור לתמוך בזה, הבעיה היחידה היא שאני אחרי Firewall שיכול לעשות בעיות... או לחילופין, האם מישהו יכול לומר איך אני עושה חיפוש ב- Messenger של חברה שיש להם מצלמה ומעוניינים ב- Video conferencing אם מישהו מזדמן ? (לשם בדיקה של המצלמה שלי... ) תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קו HOT ללא ראוטר ואני צריך לחבר מחשב שני בקומה שנייה יש לי שני BreezeNET Ap-10 Pro.11 משימוש קודם (לא אני חיברתי אותו) 1) האם אני יכול לחבר את הציוד הזה לראוטר וממנו למחשב השני (שאין לו אלחוטי) 2) במידה וכן - האם נחוץ דריבר? 3) במידה ולא - מה נחוץ לי למחשב השני (לראשון אני אחבר את הראוטר) 3א) רצוי ללא כרטיסים אלא חיצוני (לשני) בתודה מראש, יהודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
הייתי עם ממיר רגיל, HD, והייתי מקבל כתובת שמתחילה ב-5.29 החליפו לי לממיר mini Fiber ואז הייתי מקבל כתובת שמתחילה ב-77.138 ועכשיו החזירו לי ממיר ישן (כי הפייבר עשה בעיות), ממיר Magic HD ואני מקבל כתובת שמתחילה ב- 213.57 ממש מוזר שממירים משפיעים על ה-IP. ומה שיותר מפגר זה שהכתובת של הממיר mini Fiber גרמה (99% זו הייתה הסיבה, כי לא הצלחתי להבין מה עוד יכל לגרום לזה) לזה שה-Bridge Mode ננעל לי ב-HOT Box.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי FIBERBOX של הוט ונתב TP LINK AC1600 מכיוון ולHOT FIBERBOX יש בעיית חיבורי בWIFI, ראיתי בעבר המלצה לחבר את הנתב הנל והצלחתי. היום, לאחר התעסקות עם החיבורים וניקוי האיזור, הנתב לא מצליח לדבר יותר עם הFIBERBOX וביצעתי RESET אולם אני לא זוכר כיצד ממשקים את השניים כך שTP LINK ידע לעבוד כראוטר וגם להתחבר עם הFIBER BOX - בעבר היה מדריך אולם איני מוצא אותו, האם מישהו מכיר או יכול לעזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להוסיף מערכת Tenda MW6 לבית. הבנתי שתחנה אחת אמורה להתחבר לראוטר הקיים והשאר לשקעי חשמל. יש לי כמה שאלות: 1)האם אוכל לחבר את המערכת ל-TP-Link W9970 שיש ברשותי? אני רוצה לוודא לפני שאני קונה שהראוטר תומך בדבר כזה. 2) אם הראוטר תומך, האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות שלו לפני החיבור? אם כן, האם יש מדריך שתוכלו להפנות אותי אליו? 3) האם הראוטר שלי עלול להוות צוואר בקבוק ולפגוע בביצועי ה-Mesh? אם כן, לאיזה מכשיר כדאי לשדרג? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי את המודם של אלקטל....שידרגתי אותו ל PRO וחיברתי אותו ל HUB SWITH שלי. יש לי בעיה מוזרה במופיע ונעלמת........חשאני מוריד קבצים עם פלאשגייט הקבצים מורדים...אבל בהפסקות.....או שהתעבורה מקסימלית או שלא עובר כלום!.. זה קורה רק בתקשורת PPP אם אני מחייג ב PPTP זה עובד כמו שצריך... מישהו נתקל בזה פעם??? היתה לי פעם בעיה כזאת כשהמודם עןד היה בגירסת HOME וזה היה בגלל הסרבר..(התנגשות IRQ)...עבל הבעיה חזרה והיא לא מובנת.. מישהו נתקל בבעיה הזאת??? והמליח לפתור אותה?!!?!?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר מעל חצי שנה שהורים שלי סובלים מבעיות ניתוקים בהוט ... גם לאחר טיפול אצל מנהל ההנדסה ומנהל רשתות והחלפת כול הקו בכול הבתים בשכונה. פניתי לפני שבוע למוקד שבשמם של ההורים שלי(שלא מוכנים לעזוב את הוט) והצגתי להם את הבעיות ניתוקים שמופיעים לי בlog וגם את כמות השגיאות אין סופית שלא תקינות בכלל בהתאם לתקן DOCSIS 3.0 אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
את דעתי על הנושא אפשר לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=58
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של בזק dlink ושאני מתחבר ומתנתק אז זה לוקח לפחות 3 דקות ככה 5 דקות אני מעוניין שאני יוכל להתנתק ולהתחבר כמו חברים שלי תוך שנייה הם מתנתקים ומתחברים יש לי אפשרות לעשות דבר כזה ? אולי להתקשר לבזק ולבקש מהם ? אה ויש לי שתי מחשבים על האינטרנט שלי יש לי אינטרנט 10 מגה ולפעמים אני גולש גם על האינטרנט שלי מהנייד אז 3 איך אני יוכל לעשות שאני התנתק והתחבר מהר
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי בסלון מכשיר VOD של יס. בגלל שאין לי בסביבתו נקודת טלפון הוצע לי לחבר אותו לרפיטר/AP שיעבוד מול הראוטר שיש לי בבית. בדקתי ובזק מוכרים את זה - http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/rafiter.html שיכול לשש גם כרפיטר וגם כ AP. מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-