רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
בזק חסמו נתב ישן שלי כך שאי אפשר להתחבר איתו עם ספקים אחרים. נדמה לי שבזק חוסמים את הכתובת MAC של הנתב. האם יש דרך לעקוף את החסימה הזו?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לנו בכיתת מחשבים הרבה מחשבים מחוברים לרשת, לכל אחד יש שם (userxxx) רציתי לדעת אילו דברים נחמדים אפשר לעשות אחד לשני (לכבות אולי, להתחיל מחדש וכדומה.......) תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני וחבר חושבים להקים אתר, אבל צריכים שרת שיהיה נדיב שיספק בערך 500 מגה או יותר שטח לאתר, אבל בחינם. מישהו מכיר ? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כשנה היה לי מודם ECI270 שעבד כראוטר עד שיום אחד הפסיק לעבוד כראוטר ללא סיבה. כמודם עבד תקין. עבדתי עם ראוטר ולאחר שהחלפתי ל ECI312 שוב עבדתי איתו כנתב עד שהיום גם הוא התחיל לגמגם חזק . גם הוא כמודם עבד תקין. ניסיתי לעבוד עם 600E כראוטר וגם הוא לא עבד רציף. גם הוא כמודם עבד תקין. הוצאתי את הראטור שלי מהאיפסון ושוב יש לי רשת. בזק עשו משהוא שמשבש עבודה ברשת עם המודמים שלה???????????????
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חבר שמעוניין להשמיע מוזיקה (הוא DJ) ב LIVE דרך האנטרנט איך עושים את זה ומה צריך בשביל לעשות את זה תודה .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומודם סלולרי, אני רוצה לשדר מהמחשב הנייד WIFI כך שיהיה אפשר לגלוש למי שיתחבר אליו. ניסיתי לחפש אפשרות כזאת בחיבורי הרשת, לא מצאתי משהו מתאים. אם מישהו יודע איך אני יכול לעשות כזה דבר אני אשמח להסבר. דרך אגב, אני חייל ופתרון כזה יעביר לי שמירות הרבה יותר בכיף =] תודה, איתי.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב חדש ועכשיו יש לי בבית 2 מחשבים. השאלה שלי היא כזאת, מה אני צריך כדי להפוך את האינטרנט הרגיל שלי לWIFI כדי שגם המחשב שלי יקלוט?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי לדעת - יש לי ממיר של הוט ואני מעונין לחבר אותו לטלויזיה באופן אלחוטי, האם קיימת האופציה ע"י רכיב כלשהו במקרה הזה? נמאס לי מהכבלים והממיר יושב במקום רחוק מהטלויזיה, מה שדורש ממני להעביר הרבה חוטים ארוכים על הקיר. רב תודות.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 3 followers
-
-
ראיתי שיש הרבה תקנים ודברים בשביל שידור וידאו אלחוטי (WiDi, WirelessHD, WHDI...) משהו מכל זה תפס ובאמת עובד טוב? אני רוצה לחבר טלויזיה שנמצאת כ-10 מ' מהמחשב עם קיר באמצע (למרות שיש פתח בקיר לא רחוק מאיפה שהשידור אז אולי חלק עוקף אותו..) יש משהו שיתמודד עם זה? רצוי שיתמוך ב-HD אבל אם יש משהו שעובד אבל בפחות מ-HD גם יכול להיות רלוונטי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני מנסה לשדר וידאו וקול מהמחשב שלי באינטרנט. המחשב שממנו אני מנסה לשדר מחובר ברשת המנותבת ע"י תוכנת פרוקסי (proxy+). כדי לשדר אני משתמש בתוכנה: windows media encoder. התוכנה מוצאת לי פורט פנוי.. השאלה היא: אחרי שפתחתי את הפורט (בהגדרות הפיירוול) איך אני יכול להיכנס ממחשב חיצוני לשידור במחשב הפנימי ברשת? או לחילופין איך אני אעביר את השידור מהמחשב הפנימי ברשת שיהיה נגיש בשרת? (או המחשב שמתחבר לרשת). צריך תשובה בהקדם.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להקים רשת ביתית אלחוטית בבית אבל אני רוצה למקם את הראוטר בתוך ממ"ד. מישהו יודע להגיד לי האם יתכנו שיבושים בקליטה והאם ניתן לפתור שיבושים כאלו במידה ונוצרים. אלו שיבושים עלולים להגרם? טווח קליטה קצר יותר? קטוע יותר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, שידרגתי את האינטרנט ל40MB אצל בזק ואמרו לי שאני חייב להחליף את המודם ל 6740U על מנת שהמהירות החדשה תעבוד. לאחר השידרוג התחילו הרבה בעיות כאשר הבעיה המרכזית היא קליטה חלשה מאוד של רשת אלחוטית בכל הבית (לאחר בירור עם בזק הבנתי שזאת בעיה עם המודם הזה). ברשותי מודם יותר ישן של בזקום (2650U) ובמודם הזה לא היו בעיות בכלל של קליטת רשת אלחוטית, האם אפשר להשתמש במודם הזה רק כמשדר רשת אלחוטית במקום המודם החדש? במידה וכן מה אני צריך לעשות? מתנצל על הבורות ותודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם זה אפשרי? כי אם כן, אז פשוט נשדר סאונד דרך הכרטיס רשת ישר לרדיו לא נצטרך לחבר רמקולים ישירות למחשב ואז יהיו לנו רמקולים אלחוטיים!!! ;D
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אז יש לי טלוויזיה חכמה, ומחשב נייח במרחק של כמה מטרים מהצד השני (המרחק לא מאפשר לחבר HDMI באמת). אני מחפש את הדרך הטובה ביותר לחבר ביניהם כך שאוכל לשדר תמונה על הטלוויזיה עם מינימום לאג (מתכנן לשחק ולראות סרטים). המחשב והטלוויזיה מחוברים ביחד לאותו הראוטר ישירות, הטלוויזיה היא של הייסנס ותומכת ב-MIRACAST אבל עדיין מכל השיטוטים באינטרנט לא הצלחתי להבין מה הדרך הכי טובה לחבר ביניהם, אשמח להצעות.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט די טובה, של LOGITECH ... הייתי מעוניין לשדר את הקלט של המצלמה לתוך האינרטנט , בדומה לשידורי רדיו באינטרנט, אבל אני רוצה רק לשדר את התמונה בלי הקול. מישהו מכיר תכונה מסויימת שעושה את זה , או שיש אתר באינטרנט שמספק שירות כזה (בחינם) כמובן אני מכיר תוכנה אחת Active WebCam אבל היא ממש מסורבלת ולא שווה את זה, כמות FPS ממש אבל ממש נמוכה , אפילו באיכות תמונה נמוכה מאוד. מעוניין לשמוע הצעות בנושא תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום רב, 1. האם שימוש בראוטר שעובד בתדר 2.4 ומשדר ל-AP שעובד גם בתדר 5, יכול לאפשר גלישה ב-AP בתדר 5 Mhz? 2. מה טווח הכיסוי של AP של LINKSYS באולם פתוח (שיהיה יעיל)?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
- 1 follower
-
-
במשרד של אבי מותקן מחשב שהמחובר לאינטרנט. בשבל חוסר תקציב, אנו מחפשים פתרון אלטרנטיבי לשדר באמצעות המיקרופון שמחובר למחשב אל המחשב הבייתי כדי לתעד כל שיחה שמתרחשת במשרד. רצוי שתהיה האפשרות במחשב הבייתי להקליט במידת הצורך. השאלות הם: 1. באמצעות אלו תוכנות אני עושה זאת? 2. אני חושב המחשב שבמשרד צריך מן כתובות DNS קבועה. טעו אותי אם אני טועה. Show me the way תודה אנשים
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת אלחוטית שמתנהלת על ידיי זאת אומרת פתיחת פורטים ואי פיים שיתחברו לרשת וכל הדברים האלה הם בשליטתי. אני מנסה לשדר ברדיו אינטרנט מהמחשב שלי ובכל המחשבים בבית הוא נותן לי לשמוע אבל לחברים שלי זה לא עובד. אם מישהו יכול להסביר לי למה ואיך פותרים את זה אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי מחובר ל 1.5 מגה עכשיו שידרגתי ל 3 מגה.. תגידו איך אני יכול לדעת שבאמת האינטרנט שלי 3 מגה יענו שלא יעבדו עלי?? אני מחובר לנטויז'ן, הוט! תודה ענקית לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אלף,אני משלם 145,טוטאל למי שרוצה לדעת. דבר שני,ביקשו ממני ללכת לקחת מודם חדש,למה? הישן לא יעבוד כמו שצריך? דבר שלישי,יש לי בחירה איזה מודם לקבל? אם כן,מה לקחת? דנקה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
עד אתמול היה לי 2 מגה (בזק בינ"ל) והיום אני בא לבדוק את המהירות ואני רואה שהמהירות לא השתנתה. בדקתי במלא דרכים- HTTP, FTP, P2P הורדות העלאות ועוד מלא דרכים בקיצור לא השתנה- למרות ששלחו לי אימייל והודיעו על השינוי בחבילה. מה עושים? ולמי צריך להתקשר במקרה כזה, לספק או לתשתית ?
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אתמול (שישי) בסביבות אחד בצהריים שידרגתי את החבילה שלי מ-1.5 ל-5 מגה. אמרו לי שתוך 24 שעות אני ירגיש את ההבדל, אז השאלה שלי האם בכלל לצפות לזה היום (שבת) או שהם לא עובדים בשבת ואני סתם לא עוזב את המחשב לחצי שעה אפילו? חחחחחחחח... משהו פעם שידרג את החבילה שלו וביום שבת הוא קיבל אותה? או שלחכות ליום ראשון וזהו..??
-
- 50 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הייתי על: 1.5/150 הוט: 55 בזק: 59 עכשיו אני על: 3/150 הוט: 55 בזק: 64 קיבלתי בנוסף ספא 1+1 (ואואואואואואוא איזה כיף לי) ומייל 1G איך?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היתה לי חבילה של 500 ועכשיו יש לי חבילה של 750. האם אני חייב לעדכן את בזק על מנת שיתאימו את רוחב הפס? שלומי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני נכנס לראוטר אני רואה שיש לי 1.5 אבל בתכלס כשאני מוריד משהו זה עדין תקוע לי על 100 יש לי ראוטר אלחוטי מישהו יודע אולי מהי הסיבה לזה?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-