רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מודם ראוטר טוב בטכנולוגיות של בזק, ונותן wifi יציב ללא ניתוקים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של siemens sl2 141 שהוא גם קווי וגם אלחוטי,את האלחוטי ניתקתי לגמרי ומחובר איליו רק קווי ,שני מחשבים ומתאם טלפון של חברת ברק ,וברצוני לשאול האם יש לי אפשרות שלפי בחירתי אני יוכל אם אני רוצה לחסום בהגדרות של הראוטר שרק המתאם יעבוד אבל אם יחברו מחשב בין ליציאה של המתאם ובין ליציאה אחרת הם לא יתחברו לאינטרנט [עדיף אם אפשר שבאופציה הזו שרק המתאם מתחבר עדיין יוכלו לחבר למתאם שיש לו גם יציאה למחשב מחשב,אבל אם זה לא אפשרי אז מספיק שרק המתאם יעבוד אפילו שמחשב שיחברו למתאם לא יעבוד]וכמובן שיהיה לי אופציה שאני יוכל לקבוע שגם שני המחשבים יתחברו אל הנתב, אופציה חילופית עדיפה פחות אם א"א את האופציה הראשונה [שברוצוני לדעת האם אפשר לעשות ]להגדיר בראוטר שרק המתאם ושני מחש…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי מארה"ב את הראוטר linksys wrt45g אני רוצה לחבר אליו שני מחשבים בעזרת כבלי רשת - האם אני יכול שאחד המחשבים יהיו מחוברים ע"י כבל מוצלב...כי רק כבל כזה יש לי כרגע ? תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מדי רבעון נוהגת חברת אקמאי לפרסם את הסטטיסטיקות שהיא צוברת בשרתי ה-CDN שלה. על פי הדו"ח האחרון, ישראל נמצאת במקום לא רע. http://www.netcheif.com/blog/?p=5217
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום עריכה: גיליתי שהיה צורך להגדיר בכרטיסי רשת את שרתי הdns של ספקית האינטרנט והבעיה הסתדרה. אבל יש לי שאלה נוספת - פתחתי פורטים במודם לצורך שימוש בתוכנה. התוכנה עובדת במחשב אחד בלי בעיות ובשני התוכנה מתנהגת כאילו לא פתחתי את הפורטים (מדובר באותם קבצי תוכנה - ביצעתי העתקה מהמחשב שבו לא עובד לזה שכן עובד) - ללא שימוש בראוטר אין לי את הבעיה הזאת. עריכה2: התברר שפתיחת הפורטים הינה יחודית לכל מחשב והפורטים שפתחתי היו רק למחשב הראשון. תודה בכל מקרה. ברשותי מודם/ראוטר Aztech 600E אשר מוגדר בתור ראוטר ויש לי switch של חברת Edimax. רציתי לחבר שני מחשבים למודם בעזרת הswitch. חיברתי את המודם לswitch בעזרת כבל רשת מוצלב וכן את שני המחשבים שברשותי בעזרת כבלי רשת מוצלבים לswitch. כאש…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
תודה
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה שדרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל 20 מגה, ספק בזק בינלאומי, מודם D-LINK 6740U לפני שקיבלתי את הדי לינק היה לי נטגיר והיו לי מלא בעיות בקו והסינכרון כל הזמן התבטל, ואז קיבלתי את ה DLINK הבעיה עכשיו היא שכשאני עושה בדיקת מהירות (חיבור ישר ללא ספק) אני מקבל 15 מגה הורדה ו 0.5 העלאה מה יכולה להיות הבעיה? האם אני צריך ליצור קשר עם בזק? במודם עצמו רשום שהמהירות של הקו היא: 22224/1227, כלומר הוא כן "מקבל" את המהירות שהוא צריך לקבל עזרה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס ממחשב עליו מותקנת ויסטה למחשב אחר בו גם מותקן ויסטה. המחשב אליו אני מנסה להיכנס הוא עם כרטיס רשת אלחוטי והשגיאה שאני מקבל היא : אגב גם מהמחשב שמחובר באופן אלחוטי לכיוון השני אני מקבל את אותה השגיאה.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
מחפש אתר ולא תוכנה (אני יודע שיש תוכנה כזו) תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני ראוטרים: D-Link VDSL N 6740U – המשמש כמודם הראשי (מחובר לאינטרנט), ו-TP-LINK TL-WR541G עקבתי אחרי המדריך הבא לחיבור הראוטר השני (ה-TP-link) כ-AP – מחובר עם כבל ישר: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ביטלתי את ה-DHCP והגדרתי את ה-IP’s כהמשך של ה-IP של המודם. פה עלתה לי דילמה – ה-IP הרי צריך להיות המשך ישיר של Pool הכתובות של המודם הראשי. הבעיה היא שבמודם ה-IP מתחיל מ: 10.0.0.138 ובראוטר השני מתחיל ב: 192.168.0.1 וזה לא נותן לשנות את השני לטווח של הראשון, אז הייתי צריך להמשיך את הרצף ככה: אם הטווח של הראשון הוא: 10.0.0.1 – 10.0.0.32 אז את השני שמתי: 192.168.0.33 – 192.168.0.64 לאח…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום יש לי בית עם שני קומות ויש לי ראוטר של בזק DLINK 2650U (הראשי שלי) והאות בקומה למטה היה חלש אז קניתי עוד ראוטר של TPLINK TL-WR340G (המשני שלי) כדי להפוך אותו ל-AP ,הצלחתי לחבר הכל טוב ויפה וברגע שאני מאבטח את הראוטר הראשי שלי ( WPA2-PSK) ואני מנסה להתחבר למטה עם הראוטר המשני שלי הוא מודיע לי שהגישה שלי מוגבלת מה עושים חבר'ה? תודה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, אני צריך חוות דעת על הראוטר TrendNet TEW-631BRP... מה התווח אלחוטי שלו, כמה מחשבים הוא יכול להכיל ככלל, כמה מחשבים בחיבור עם כבל? הוא מומלץ? מה התווח מחירים בהם הוא נמכר? למה יש לו 3 אנטנות? סליחה על כל השאלות, תודה מראש. :]
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל המלצות כדי לפתור בעיה שיש לי בדירה בגישה לרשת. הדירה מאוד ארוכה (בנויה לאורך) ולכן נתב אחד סטנדרטי שנמצא בקצה אחד של הדירה (איפה שנמצאת הנקודה), לא מספיק כדי לספק רשת Wifi איכותית בכל הדירה. וגם אם אבקש להעביר את הנקודה לאזור המרכזי ביותר בדירה, הטווח של ה-Wifi לא יהיה מספיק גדול. נכון לעכשיו יש לי רפיטר ישן שעושה מלא בעיות ומאט את האינטנרט מאוד, בנוסף אני לא מתלהב מהעובדה שבגלל הרפיטר אם עוברים בין חלקים שונים בדירה אין roaming בין הרשתות. מה יכול להיות פתרון חלופי טוב? האם לקנות כמה יחידות בשביל mesh בדירה? כמה הפתרון הזה יעיל? והאם יש תמיכה מצד ספקיות האינטרנט במקרה שאני מתקין אותו? לחילופין, האם ה-b-spot של בזק…
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף לאתר שלי פורום מוכן, מבלי שהאורח יצטרך להירשם..פעם היה אתר שנתן שירות כזה היום אני לא הצלחתי למצוא...מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני משנה את ה-IP שלי שלא יהיה קבוע, במידה שאני יכול בלי לדבר עם ספקית האינטרנט...ועוד משהו לא ראיתי כאן אם כתוב איך אפשר לעשות כתובת IP שתוצג ולא יוכלו לראות את ה-IP שלך (התכוונתי ל-Proxy)
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מי שמצטרף לטלפוניה של אורנג', זכאי לשנה של אינטרנט בחינם במהירות 2.5M. http://www.orange.net.il/isp/phone_offer לידיעתכם.
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש לי שני מחשבים עם XP שמחוברים לאינטרנט דרך חיבור קבוע ומודם של TERAYON של הכבלים כאשר אחד מחובר דרך כבל רשת והשני דרך חיבור USB כאשר הם לא תלויים אחד בשני וכול אחד גולש עצמאית אני רוצה להוסיף מחשב נוסף ולאפשר שיתוף קבצים בינהם אין לי צורך ברשת אלחוטית לכן חשבתי לקנות HUB פשוט ששלושתם יתחברו אליו השאלה היא איך להגדיר רשת בינהם האם לשנות להם את הIP מפני שכאשר אני משנה למחשב את ה IP הוא "מתנתק" מהרשת של האינטרנט (מופיע לי בצד ימין למטה סימן של ניתוק הרשת) או להשאיר להם את ה IP שהם מקבלים ולא תהיה בעיה להם לראות אחד את השני? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר ישן של בזק - siemens sl2-141 ועד לא מזמן הוא תפקד מעולה בתור מגדיל טווח. היה מחובר קווית לswitch שמחובר לראוטר הראשי שלי כרגע (גם מבזק) ובעצם כיסה אזור שבו הראוטר הראשי שלי לא. משהו כנראה נדפק בהגדרות, איפסתי את הגדרות הראוטר וניסיתי להגדיר את אותה קונפיגורציה מההתחלה אבל ללא הצלחה. ניסיתי להגדיר לסימנס כתובת גם בתוך וגם מחוץ לטווח הDHCP של שהראוטר הראשי שלי מחלק. וגם כיביתי והDHCP של הסימנס/הגדרתי RELAY ל10.0.0.138 - שזה הראוטר הראשי שלי כרגע. אף אחת מ4 הקומבינציות שתיארתי למעלה עבדו לי, ניסיתי להתחבר אלחוטית לסימנס אבל אני לא מקבל כתובת IP. בDHCP של 10.0.0.138, אני לא רואה את הסימנס גם כן. שללתי בעיה בכבלים,שקעים כו'. מה אני מפספס? …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי נייד עם כרטיס רשת (מובנה) INTEL WIRELESS 2200 B/G ליד מקום עבודה שלי יש "נקודה חמה" שאני מהמקום שאני עובד בו לא יכול להתחבר לנקודה. ברגע שאני מתקרב לנקודה רגלית עם נייד אז מתחבר, זאת אומרת אני צריך משהו שיגביר את הכרטיס רשת או עם יש לכם פיתרון אחר מאוד אשמח(המרחק הוא 250-300 מטרים). P.S. אולי אני צריך כרטיס רשת אחר או אנטנה, אם אתם יכולים צורפו קישורים לחומרה. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 21.01.2007 בשעה 20:27:36 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16936&catid=320חשבתי אולי אנטנה כזאת תפתור לי את הבעיה....
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
המהירות הורדה של האינטרנט שלי נמכה, רק במחשב שלי בתוך רשת (מחובר חוטית) עשיתי סריקת וירוסים, ספייורים ועדיין המהירות נמוכה מאוד (במקום 180 ק"ב , 60 ק"ב), עשיתי גם ריסטארטים, הוצאתי את המודם והראווטר מהחשמל והחזרתי ועדיין האינטרנט איטי.. האם לפרמט או לעשות סיסטם ריסטור או שיש דרך איך לפתור את הבעיה אחרת??? נ.ב. יש לי ויסטה ו012 אמרו לי שהם לא תומכים בה אז לא יכולים לעזור לי..
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי לכולם אני בשלב שיפוץ לפני כניסה לבית חדש. בנוסף לנוקדת רשת הפרוסות בבית ובכל חדר מעוניין לרשת אינטרנט יציבה בכל פינה בבית. 150 מטר מפלס 1. להבנתי אני צריך 3 יחידות איזור 1: סלון,פינת אוכל,מטבח מפרסת שמש. איזור 2: 5 חדרי ילדים איזור 3: ממד אשמח ממש להכוונה והמלצה למוצר איכותי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
1. איך זה עובד בעצם? אני מגיע לשרתים של הMPLS ואז כל התעבורה מופנית לשרתי הVPN ומשם החוצה? כאילו הMPLS משמש רק מהבית עד לשרת הראשון? 2. המהירות של הVPN מוגבלת ע"פ המהירות של הMPLS נכון?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
בבקשה אפשר להסביר על ה-password policy כל שנוי ברמת הדומין לא חל על ה-client למשל דרישת סיסמה מורכבת שיניתי ללא מורכבת (לא פועל) מספר התווים של הסיסמה שיניתי (לא פועל) ודבר נוסף האם יש אפשרות להגדיר ב-OU הגדרות password policy מסוימות וב-OU אחר להגדיר הגדרות password policy שונות ידוע שניתן לבצע זאת ב-SERVER 2008 רציתי לדעת אם ניתן גם ב-2003 תודה.. ואם אפשר מדריך בעיברית
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
במסגרת CES 2016 מציגה Netgear נתב אוניברסלי חדש, שני מאריכי טווח (Range Extenders), שני סטים של מתאמי HomePlug ונתב כבלים. כל הפרטים על מוצרים אלה בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6094
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את פורט 412, ניסיתי מספר מדריכים כולל החוברת הפעלה המקורית שנמצאת באתר היצרן. לאחר ניסיונות מרובים אתחלתי את הראוטר- הגדרות ברירת מחדל. וכדי שהראוטר יעבוד כראוטר צריך להגדיר אותו. לא עשיתי זאת ובמקום השארתי אותו לעבוד כמודם בלבד. אני משתמש בביט דיפנדר ופתחתי את הפורטים שם. הפיירוואל של הוינדוס מכובה. אני לא בטוח שזה רלוונטי אבל בupnp test אני מקבל: TEST 1 - Operating System Support - PASSED TEST 2 - SSDP Service Running Check - PASSED TEST 3 - SSDP Service Automatic Check - PASSED TEST 4 - UPnPHost Service Running Check - PASSED TEST 5 - UPnPHost Service Automatic Check - PASSED TEST 6 - UPnP Framework Firewall Exception Check - PASSED TEST 7 - Adapter #0 …
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-