עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by alergic,

האם יש הבדל משמעותי איזה מודם יש לך חדש\ישן כבל HOT\קו טלפון? או שהכל תלוי במהירות האינטרנט שניתנה לך? האם אפשר להמהיר את המודם, אם כן ,איך?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  2. Started by mihFir,

אהלן, אני עכשיו אצל הספקית ברק, אני לא ממש מרוצה מהם, יש להם מחירים לא כאלה נוחים וגם האינטרנט בוא נגיד... עושה לי המון בעיות. אז החלטתי לעבור, גם בגלל שאני עובר למקום אחר, וגם בגלל שנמאס לי כבר מהם. לפני כמה זמן שמעתי שעומד לצאת אינטרנט 6 מגה? האם מחירי החבילות האחרות יצאו? ועוד שאלה, האם קיימת חבילה כזאת, שיש לה UPLOAD גבוה במיוחד? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  3. שלום לכולם לםני כמה חודשים התקנתי רשת אצל חבר כעיקרון יש את המחשב שמחובר למודם ישירות לכרטיס רשת OB והוספנו למחשב כרטיס נוסף אשר מתחבר למחשב השני וקח הרשת עובדת הגדרתי IP קבוע והכל עבד עד שכעבור כחודש היו כל הזמן המחשב הלקוח היה מתנתק ולא חוזר לעבוד לא יודע מדוע ולכן כל פעם הייתי מכוון להם שוב תהגדרות וזה היה לחוזר לעבוד בפעם האחרונה שהצלחתי לתקן ראיתי שבמחשב הראשי כל פעם שהייתי עושה ריסט החיבור היה מתנתק ולכן התקנתי לו מחדש WIN כעת אני מעוניין להגדיר שוב את הרשת ואינני מצליח קראתי את המדריך אבל אני לא הצלחתי משום מה אפילו שכבר התקנתי מספר פעמים את ההגדרות אצלו(יש לציין מבחינה חומרה הכל תקין) האם יש משהו מתנדב לתת לי את המספר שלו בפרטי בכדי שאני אסביר לו איך הגדר…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  4. יש לי לפטופ עם wireless G ושני עם N ,אני יוכל לקנות ראוטר N ולהתחבר עם שניהם?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  5. Started by QuietRiot,

שלום לכולם, בבית פועלת רשת Linksys, עכשיו, אני לא יכול לשים את האצבע על מתי בדיוק התחילה הבעיה, אבל אני מאמין שזה הפירמוט האחרון: כל פעם שאני מפעיל את התוכנה אימיול (לשומדבר לא חוקי חס וחלילה!), הכל פועל כראוי, עד כרבע שעה לאחר ההתחברות לרשת האימיול, אז הרשת מתנתקת לגמרי, הוא לא מוצא שום רשת אלחוטית פעילה, וצריך לעשות ריסט, חשבתי שאולי יש איזו הגבלה איפשהו שברגע שאני עובר אותה, הוא מנתק אותי, אבל חיפשתי בדף של הראוטר ולא מצאתי, בבקשה, אני חולק סרטונים ביתיים עם חברים שלי וזה ממש חשוב לי...

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  6. יש לי רשת בין 2 מחשבים עם ראוטר. שניהם מחוברים אליו על כבל כי הם באותו החדר. בשניהם VISTA. אני מצליח להיכנס למחשב A ממחשב B לכל הכוננים מלבד כונן C למרות שגם הוא משותף בדיוק באותו האופן. בשני המחשבים אני האדמיניסטרטור. זו ההודעה שאני מקבל :

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  7. שלום רב לכולם, בימים אלו מתנהלת תביעה ייצוגית כנגד ספק אינטרנט ישראלי שמעל בהבטחות המהירות לציבור הגולשים הישראלי, וסיפק מהירות איטית להחריד ואף לזמנים בכלל לא היה אפשר לגלוש. אם התביעה היצוגית תאושר כל לקוח של אותו ספק יזכה לפיצוי כספי משמעותי בעבור אותה תקופה. לאחר שאותו ספק פירסם נתוני גלישה לא ברורים, השופט רוצה לשמוע דעת מומחה (המבין בתשתיות אינטרנט ועוד') על נתונים אלו ולהבין לעמוק יותר את המצב שקרה. אוכל לפרט יותר בשיחה. אנו מחפשים מומחה או בעל ידע בתחום אשר יוכל לייעץ בנושא זה - כמובן שייעוץ שאותו אנו מבקשים הוא בתשלום. אשמח אם אנשי הפורום יוכלו להפנות אותי למומחים, או אם אתם מומחים אשמח לשמוע ממכם במייל guy.shir@gmail.com או בהודעה פרטית.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  8. מה הולכים לעשות עם הקווים לאירופה ? אני (ועוד הרבה) יכולים לשחק במשחקי רשת רק בשעות 1:00 בלילה עד 11:00 בבוקר . הולכים להוסיף קו לאירופה או משהו ? יש איזה תכנונים עם זה ? כי זה ממש פטטי לשלם עוד לחבילת גיימרים .. שיעשו על כל דבר חבילה מותאמת וזהו . מ11 בבוקר עד ל1 בלילה יש עומס על הקווים ככל הנראה ויש לאגים מטורפים לכל השרתים באירופה .. אם אני משחק בשרת ישראלי אין לאגים .. ורק בשעות שציינתי אפשר לשחק בלי לאגים בכלל, ככה שהבעיה זה אצל הספקיות .

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  9. יש לי ראוטר של 2Wire (דגם - 1100) כאשר מחשב אחד מחובר אליו ישירות עם כבל רשת, ומחשב אחר מחובר דרך קו הטלפון (HPNA). מהיום בבוקר, במחשב המחובר ישירות לראוטר, הגלישה הפכה להיות מאוד מאוד איטית, בין אם זה בגלישה או בהורדת קבצים, כאשר במחשב השני (המחובר דרך שקע הטלפון) הגלישה רצה והכל כרגיל. הסיבה לאיטיות, לדעתי, היא שמשום מה מהירות ההעלאה מוגבלת ל2-1K - שמתי לב לכך כאשר האימיול פעל והוא לא העלאה ביותר מ1-2K כאשר במצב רגיל הוא תמיד מעלה עד לקצב שאני מגביל אותו, בסביבות 11-15K. (כנ"ל גם בutorrent). עכשיו מה שמוזר כאן זה שבמחשב השני הוא מעלה כרגיל ואין שום בעיה, כך שהבעיה לא בספק ולא בתשתית. הבעיה גם לא במחשב כי חיברתי לו מודם אחר (Samsung AHT E-300) והגלישה חזרה להיות תקינה. כ…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  10. לאחר פרמוט של אחד המחשבים שלי, עדיין רואים את התיקיות המשותפות בשאר המחשבים למרות שהם כבר לא קיימות. ניסיתי למחוק את הקישור אלהם ברשת דרך my network places אבל התיקיות עדיין מוגדרות כמשותפות בקבוצה. אז האשלה היא בעצם- כיצד ניתן לבטל שיתוף לתיקייה כאשר היא אינה קיימת? ובכלל, האם יש דרך לבטל שיתוף לתיקייה מבלי להיכנס למאפיינים שלה? תודה.

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by owen,

מישהו יודע מה הGATEWAY של בזק לחיבור L2TP?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  12. שלום, יש לי מחשב חדש ובו יש כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX ומותקנת בו ויסטה. במחשב אחר אליו מחובר הראוטר של D LINK מותקן XP. איך אני גורם למחשב החדש להתחבר לאינטרנט ? \: שאלתי מישהו והוא אמר שאני צריך למצוא את המספר MAC של הכרטיס רשת החדש ואז לאשר אותו בראוטר. הוא אמר לי לכתוב את הפקודה IPCONFIG / ALL בCMD אבל יש EROR, הוא אומר שזה אולי כי הפקודה שונה בויסטה.. אפשר בבקשה עזרה, סורי על הבורות פשוט אין לי שמץ בעניינים הללו.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  13. Started by arkadur,

התגלגל לידי הפיירוול הנ"ל כשניסיתי לחבר אותו\ בעצם הוא יוצר נתק בין המודם לנתב (524), והנתב לא מצליח ליצור קשר לאינטרנט ניסיתי במצב "נעול \אוטו'\ידני", הוא מסרב לעבוד בכל מצב כמובן שחיברתי אותו בין המודם, לבין הנתב (מודם>פיירוול>נתב) שאלה טכנית נוספת\ בימים הקרובים אני מוסיף סוויצ' של 1GB לרשת הביתית הייתי מעוניין לחבר את הסוויצ' החדש לאחד הפורטים של הנתב, כך שיש לי בין המחשבים רשת ביתית של 1 GB \ ובנוסף אינטרנט לכולם - כרגיל האם תצורת החיבור שלי נכונה?

• 9 תגובות
    • 639 צפיות
  14. שלום לכם יש לי תופעה מוזרה במהירות הגלישה המחשב נייד DELL הנתב 3COM מדובר באיטיות באלחוטי,אני יושב כל יום עם המחשב בחוץ ליד הכניסה הנתב בחדר קומה שנייה (לא ממ"ד ) הנתב באותו מיקום ואני כל יום יושב עם המחשב בדיוק באותו מיקום מה שקורה שהגלישה באינטרנט איטית מאוד בין אתרים ובדקתי גם הורדת קובץ להמחשת הגלישה מא.זהב אז יש 30 KB ושאר המחשבים כבויים עקבתי אחר העניין הרבה זמן וגיליתי שאם עכשיו אני עושה RESTART לנתב המהירות גלישה חוזרת להיות תקינה ומהירה 190 KB לפי מהירות שאני מנוי 1.5 MB אז ככה זה יעבוד כמה שעות ללא בעייה אבל אחרי שאני מכבה לילה טוב ובא למחרת שוב אותו בעייה עד שאני עושה RESTART איפה בעייה? מישהו יכול להגיד לי .........

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by zaroor,

1-יש לי בקומה עליונה 3com הקליטה האלחוטית ממנו למטה חלשה ואני ברב הזמן למטה עם הנייד ,השאלה אם אני יקנה אחד מהנתבים האילו זה ישפר את הקליטה כי שניהם בתקן -N אבל הכרטיס בנייד הוא G 2-מה ההבדל בין שני הנתבים ? שניהם בתקו -N ומה הכי כדאי בכלל ?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by Aviv C,

יש לי Internet Connection Firewall עם הגדרות ברירת המחדל. זה אומר שאי אפשר לעשות לי פינג?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  17. אני מחפש חנויות בארץ שמוכרות כרטיסים כאלה, האם יש לכם מושג היכן ניתן לרכוש כרטיס מהסוג הזה ?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by sos,

שלום לכולם, אני מדבר מחברה מסוימת (קטנה יחסית לא משנה איזה) ואנחנו מחוברים (כ-20 משתמשים בערך) למודם b-focus router 270 pr. ויש לי מספר שאלות: 1. אנחנו מתכוונים לשדרג את האינטרנט שלנו ל-5 מגה אז רציתי לדעת אם צריך מודם אחר או האם אתם ממליצים בלי קשר על מודם אחר? 2. מודם זה בא עם פיירוול מובנה ולכן אי אפשר להפעיל הרבה דברים רציתי לדעת איך אני מגדיר אותו?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by gator_play12,

יש לי מחשב חדש והתקנתי XP עשיתי SET NETWORK ובחרתי בTHIS COMPUTER CONNECTS TROUGHT A RESIDENT GATEWAY OR ANOTHER COMPUTER.... לאחר ההתקנה הוא רושם לי LIMITED OR NO CONNECTIVLY עם ציור של מחשב קטן

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  20. חבר שלי אמר לי שצריך להיות איזה אתר.... תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by Modem!,

יש לי Alcatel Speedtouch Pro (אחרי פריצה) ואני מנסה להחליף אייפי ואני לא מצליח... כיביתי אותו והדלקתי מחדש ולא השתנה... איך אני יכול לשנות?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  22. ששולחים לי אימייל הזמן שאני יקבל אותו קשור למהירות אינטרנט שלי שלו או של שנינו?

23. יש לי מספר מחשבים נייחים המחוברים קווית לראוטר DLINK 2760U. כמו כן ישנם שני סלולרים המחוברים לרשת האלחוטית העיקרית. פתחתי רשת אלחוטית נוספת לאורחים בתפריט wireless guest \ virtual access point שאלתי: מה רמת הגישה המאופשרת בן הרשתות? האם הסלולרים יכולים להתחבר לניידים ולראות את תוכנם? האם מרשת האורחים יכולים? עד כמה הרשתות הללו באמת נפרדות?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  24. אהלן, כמו שניסיתי להסביר למעלה יש לי בעיה בשיתוף הקבצים, אני יתאר את שני המחשבים באופן קצרצר. מחשב א' : ווינדוס XP SP3 מחובר בעזרת כבל J45 לראוטר 3COM ומשותף אצלו כל כונן D ניכנס למחשבים ברשת ורואה רק את מחשב א'. מחשב ב' : ווינדוס VISTA מחובר ע"י תקשורת אלחוטית לראוטר יש אינטרנט. ומשותף קבצים ציבוריים. ניכנס למחשבים ברשת רואה את ב' ואת א'. לבעיה עצמה : מחשב א' לא רואה את ב' ומחשב ב' רואה את א' אבל לא יכול להיכנס אליו המע' הפעלה מודיעה לי שהוא לא נימצא אבל אני רואה אותו (אפילו שאני מרענן את הדף או מבצע הפעלה מחדש של המע'). נ.ב לוקח זמן לויסטה לזהות את מחשב א'. למישהו יש פיתרון ? תודה שרון

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  25. Started by KoM,

היום שמתי לב לבעייה מוזרה בהעתקת קבצים אצלי, בזמן שאני מעתיק את הקבצים ולא נוגע בכלום הכל מעתיק כרגיל וסבבה, ברגע שאני פותח משהו שמתקשר עם האינטרנט, בדרך כלל IE ונכנס לאתר בזמן ההעתקה אני מקבל את ההודעה הבאה וההעתקה קורסת... יש לציין שניסיתי להחליף סוויצ'... הנה ההודעה המדוברת, הדבר קורה רק במחשב אחד ברשת ורק ממנו למחשב אחר עד כמה ששמתי לב... אשמח לעזרה... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים