עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tzviki113,

המלצה למודם גם אלחוטי וגם קווי שיהיה להרבה מחשבים (5-6 לפחות) דרוש טווח גדול באלחוט... תודה לכל העוזרים... אגב אני חדש כאן מקווה שיהיה לי כיף פה

2. מה הולכים לעשות עם הקווים לאירופה ? אני (ועוד הרבה) יכולים לשחק במשחקי רשת רק בשעות 1:00 בלילה עד 11:00 בבוקר . הולכים להוסיף קו לאירופה או משהו ? יש איזה תכנונים עם זה ? כי זה ממש פטטי לשלם עוד לחבילת גיימרים .. שיעשו על כל דבר חבילה מותאמת וזהו . מ11 בבוקר עד ל1 בלילה יש עומס על הקווים ככל הנראה ויש לאגים מטורפים לכל השרתים באירופה .. אם אני משחק בשרת ישראלי אין לאגים .. ורק בשעות שציינתי אפשר לשחק בלי לאגים בכלל, ככה שהבעיה זה אצל הספקיות .

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by shil_o,

יש לי בבית שלושה מחשבים אחד עם ויסטה אחד עם ווינדוס 7 ואחד עם XP עכשי בעבר שכולם היו XP השתוף היה פשוט אבל עכשיו משום מה מתי שאני רוצה להיכנס למשל לתקיה ששיתפתי הוא כותב שאין לי הרשאה למשאב רשת זה איך אני מסדר את ההרשאות? קראתי את המדריך הזה וזה לא עזרhttp://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  4. שמעתי שאם יש לך 2 מודמים ו2 חיבורי טלפון אתה יכול לחבר את שניהם למחשב ואז כביכול להנות ממהירות כפולה איך העניין הזה עובד? אני מבין שדרוש תמיכה של 2 תשתיות דרך 2 הקווים? והאם הספקיות בארץ בכלל תומכות בזה? והאם המהירות היא באמת X2? כאילו אם היה לך 180 עכשיו זה 360? או שזה פשוט שני חיבורים נפרדים של 180?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  5. Started by mhnuemhnue,

התקשרתי לתכנאי למען פתירת בעיות הלאגים שלי בכל דבר הקיים באינטרנט. הוא שאל אותי "באיזה פורט אתה יוצא?" שאלתי אותו למה הוא מתכוון כי לכל תוכנה ומשחק יש פורט אחר והוא ענה ואמר שאני באינטרנט משותף ממש טוב שיכול להיות פי 10 יותר טוב מאינטרנט רגיל למשתמש אחד , אבל אני נמצא מאחורי רשת והפיירוול של הקיבוץ , אם הוא ידע באיזה פורט אני גולש הוא יוכל להוריד לי את הפינגים! איך אני יודע באיזה פורט אני יוצא? אשמח לתשובה דחופה עוד השעה כי הוא לא זמין כל הזמן. תודה רבה. נ.ב : הוא אמר לי שהוא לא יודע איך בודקים באיזה פורט אני יוצא...

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by maor-a-,

שלום לכם יש לי ראוטר אלחוטי של סמסונג ואני רוצהלקבוע סיסמא על מנת שהשכנים שלי לא יוכלול להתחבר לראוטר שלי איך אנ יעושה זאת?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  7. Started by wooper,

שלום אני פותח פורטים לכתובת ip שלי ולמרות זו הפורטים נשארים סגורים הפעלתי בראוטר upnp בכל זאת הפורטים סגורים זה לא הפעם הראשונה שאני פותח פורטים בראוטר יש לי אותו כבר שנה יש לי כתובת שהגדרתי כקבועה כמובן תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  8. יש לי ראוטר לינקסיס כזה עם 2 אנטנות... ובצד שמאל יש כזה כפתור cisco systems וכשלוחצים עליו הוא מהבהב כזה עם אור לבן ואין לי מושג מה הוא עושה... מישהו יודע מה זה עושה...???

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by mush2006,

יש לי רשת בבית, שאחד מהמחשבים מתחבר למודם B-focus router 270pr והמחשב השני מתחבר דרך המחשב הזה. עכשיו יש לי בעיה שאני לא יכול לארח משחקים באינטרנט באף אחד מהמחשבים ואמרו לי שאני צריך לפתוח פורטים, מישהו מוכן להסביר לי איך אני עושה את זה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by boogie,

יש לי אינטרנט בלי חייגן ובד"כ אני רק מחבר את הכבל לכרטיס רשת והכל פועל, אבל כרגע התקנתי VISTA שיניתי את המהירות ל 10 Half Douplex והאנטרנט לא עובד מישהו יכול להדריך אותי איך מסדרים את זה????

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by avi-shay,

יש לי 3 מחשבים בבית ורציתי לדעת איזה ראוטר (אלחוטי) כדאי ליקנות וגם איזה כרטיסי רשת (ל 2 מחשבים) אני צריך.. המרחק בין המחשבים הוא הקרוב יותר הוא 3 מטר והרחוק יותר הוא בערך 15 מטר... תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by Modem!,

יש לי Alcatel Speedtouch Pro (אחרי פריצה) ואני מנסה להחליף אייפי ואני לא מצליח... כיביתי אותו והדלקתי מחדש ולא השתנה... איך אני יכול לשנות?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  13. האם כדי לחבר שתי מחשבים לאינטרנט (של כבלים) דרך ראוטר או דרך כרטיס רשת ? איזה ראוטר כדי לקנות ? שמעתי שיש שתי דרכים לחבר מחשבים לאינטרנט 1. דרך נתב ולמחשבים 2. מחשב אחד לחבר לאינטרנט ואת השני לחבר דרך המחשב שמחובר לאינטרנט דרך כרטיס רשת מה מומלץ יותר ? לא יהיה עומס על המחשב הראשון שמחובר לאינטנט אם מחברים בדרך ה 2?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  14. Started by xXaXdXaXrXx,

אני צריך פורטים לאימיול הפורטים שיש לי לא טובים ואיך אני יעשה שהוא יוריד יותר מהר כבר שיניתי לו תאגדרות כמו שהיה רשום באתר אחד וזה באמת עזר אבל חבר שלי גם שינה ואצלו זה טס (יש לנו אותו סוג אינטרנט) (אים אני לא בפורום הנכון בישביל השאלה שיתקן אותי)[br]פורסם בתאריך: 19.01.2007 בשעה 22:42:54 לא סוג מהירות אינטרנט

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  15. Started by oshriko,

לאחרונה היו לי הרבה בעיות עם הראוטר ולא התחבר לי לאינטרנט - הוא תקופה ארוכה עבד כמו שצריך אבל עשיתי פורמט וגם ניתקו והחזירו אותי מבזק. כרגע אני מחובר תמיד והכל ( אחרי שהגדרתי בצורה חובבבנית את הראוטר) הראוטר שלי מחובר למודם אלקטל 5 נורות ואני לא יודע אם הגדרתי אותו כמו שצריך כי כמו שאמרתי שניתקו אותי מבזק והחזירו אותי וגם שעשיתי פורמט. אבל לא משנה באיזה תוכנה אני מוריד ההורדה מורידה מהר מאד ופתאום מפסיקה. אני מפעיל את ההורדה שוב והיא חוזרת להוריד יפה מאד אני יכול לגלוש באינטרנט כרגיל אך מהירות ההורדה מתאפסת. יכול להיות שזה מהראוטר? הוא גם עשה לי לאחרונה הרבה בעיות של ניתוקים שהאינטרנט בכלל הפסיק חיברתי תראוטר שוב לחשמל והכל חזר לקדמותו - אבל עכשיו כמו שאמרתי ההורדה מפסיק…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by Lioral,

שלום לכולם, פונה אליכם בתקווה שתוכלו לעזור לי אינטרנט באמצעות נטוויזן,סיבים,1000 מגה. מחובר באמצעות המתאם של הסיבים אל הראוטר שלהם. קניתי mesh של טנדה mw6. יחידה אחת מחוברת אל הראוטר(רשת אלחןטית כבויה בראוטר). יחידה שנייה מחוברת אל הראוטר(אחרי סוויץ) יחידה שלישית בגינה מחוברת אלחוטית. הקליטה של האינטרנט מצויינת. המהירות אני פחות מרוצה, מקבל בווייפי לאחרונה 100-150 מגה גם על 5 הרץ. והכי חשוב.. היציבות. האינטרנט לא יציב, ולמשל לא מצליח לטעון תגובות בפייסבוק על בסיס של 70 30, כמעט אף פעם לא טוען, מורידים מהוויפיי והתגובות נטענות, לא מצליח להבין למה, ועוד משהו מוזר, הטנדה לא מזהה ש2 היח מחוברות בכבל, היא מזהה יחידה אחת …

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by Imtheman,

תגידו יש אפשרות לקבל אי פי של מחשב רק לפי השם שלו ??

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by Avi313,

אהלן חבר'ה, קוראים לי אבירם, אני חדש פה :-) עיינתי קצת בפורומים כאן ואני חושב שיש כאן אחלה פורום! בכל מקרה, תהיתי אם תוכלו לעזור לי בבעיה עם ראוטר? אני בטוח ששאלו את זה מליוני פעמים בעבר, אבל תוכלו להקדיש 2 דקות מתשומת לבכם, אשמח מאוד ואודה לכם. כידוע, הרבה ראוטרים עושים בעיות עם תוכנות שיתוף כמו אימיול, עכשיו העניין הוא שגיליתי מה הבעיה: אני צריך לפתוח שני פורטים, אחד TCP ואחד UTP כמדומני. עכשיו העניין הוא שאין לי מושג איך אני פותח אותם. תוכלו לעזור? תודה מראש! אבירם.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by nitros,

שלום חברה יש לי בעיה יש ברשותי ראוטר אלחוטי של d-link דגם dsl-604+ קניתי מתאם אלחוטי d-link dwa 110 הוא מתחבר לראוטר והכל קליטה מצויינת ויש לי סימן של חיבור. אבל מה כשאני רוצה להכנס לאינטרנט זה לא נותן לי אומר שיש בעיות עם החיבור וזה מחובר מצויין לראוטר זה כותב לי שזה מחובר לרשת והכל אבל זה לא גולש באינטרנט אולי נכנס פעם ב...ואני לפעמים יכול להכנס להגדרות תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by BLUE01,

שלום לכולם.. אני חדש פה באתר והוא נראה מעולה. אתר שאפשר ללמוד ממנו המון ובכיף... לעניין: אני עומד לקנות נתב אלחוטי. מכייון שהידע שלי בכל הקשור להקמת רשת אלחוטית הוא אפסי, אני זקוק לדעת"מומחים" מנוסים יותר. מסקירה כללית ברשת, הראוטר ש"לכד" את תשומת ליבי היה :WRT45G של לנקסיס ולו בגלל יכולות העידכון שלו ושם החברה - לא יותר מכך. שאלותיי: האם מדובר בראוטר איכותי? משלבי למידה ראשונים (מהמידע המצוי באתר), אני מבין שגרסה 5 שלו היא בעיתית? ושיש בעיתיות בחיבור לכבלים ( אני משתמש בתשתית כבלים)?, האם ההתקנה מסובכת? אשמח לתגובות והמלצות. תודה ולילה טוב

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  21. אם נגמר לי האחריות על הראוטר EDIMAX 6104K-BR מה עושים? הראוטר לא תקין,שיש עומס הוא מנתק תאינטרנט...(שהאיימול פועל)... נגמרה האחריות לפני שנה..יש מה לעשות? או רק אם החנות שממנה קניתי נותנת אחריות אחרת ממה שכתוב על המדבקה? כמה זמן זה אחריות יצרן על הראוטר ? אולי לכל החיים ואני לא יודע ?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  22. נאמר לי שהייבוא של הדגם Linksys WRT54GL מופסק נכון לעכשיו. יכול להיות שלא הבנתי נכון ומדובר על כל משפחת G, ולא רק על ה GL הנ"ל. האם יש אלטרנטיבה מומלצת לנתב אחר (מכל חברה שהיא) שלא ממשפחת ...Linksys WRT54G הזו? חשובה לי קליטה טובה, מיועד לרשת ביתית אלחוטית של מחשבים מרוחקים למדי. תודה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by KoM,

ברצוני לבדוק מעבר לרשת אופטית, לכ-8-10 מחשבים, אשמח לדעת קצת נתונים על מהירות העברת מידע, ציוד שצריך לרכוש, ועלויות כלליות (הערכות מחיר גסות). אשמח לכל מידע ועזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  24. מישהו מכיר את הראוטר הזה?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  25. שלום רב, להפתעתי גיליתי לפני כמה ימים שאיני יכול לשלוח ולקבל קבצים דרך תוכנות המסרים המידיים (ICQ ומסנג'ר). הודעת השגיאה המתקבלת היא משהו בסגנון שהחיבור חסום ושצריך לבדוק את הגדרות הפירוול. מדובר במחשב שמריץ Windows XP, האנטי וירוס הוא נורוטון 2003, החומת אש שרצה ברקע היא המקורית של Windows, ויש לי גם ראווטר אלחוטי שמחובר של סימנס. העסק רץ מצויין מאז חודש אפריל 2007 ורק עכשיו צצה הבעיה הזו. חשוב לציין שלא שיניתי שום הגדרות לאחרונה, רק ביצעתי סריקה במצב בטוח לגילוי וירוסים, רוגלות ושגיאות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.