רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית 2חיבורים לאינטרנט ויש לי סוויץ אחד (אינו בשימוש) וראוטר אלחוטי של לינקסיס שהוא מחובר ל3 מחשבים ונייד אחד אבל כרגע חיברתי לעוד אינטרנט ואחד המחשבים מחובר אליו האינטרנט והשני לשאר ת אז השאלה שלי האם אפשר לחבר אותם ביחד וכמו כן לשתף קבצים ללא ניתוק של הכבל של המחשב שמחובר אליו האינטרנט אל שאר המחשבים בכדאי לשתף קבצים? :s05: כי מה שאני עושה הוא שאני מוריד סרטים ואז מנתק את המחשב מהאינטרנט ואז מחבר אותו ללינקסיס ואז משתף קבצים עם המחשבים האחרים מעביר את הסרטים לאחד המחשבים וא זאני שוב מנתק את המחשב ומחבר לאינטרנט ואז ממשיך להוריד...
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי, לפני כמה חודשים קניתי ראוטר WRT54GL של לינקסיס.. ולא מזמן הוא התחיל לעשות בעיות, מדי פעם הוא "מתעייף" אם לקרוא לזה ככה. הוא פשוט מפסיק לעבוד לכמה שעות ועד שלא מוציאים אותו מהחשמל אי אפשר להיכנס להגדרות בדפדפן בכלל.. לא משנה מה עושים, זה בדר"כ לוקח לו חצי יום להתאושש ואז אפשר לגלוש שוב.. אני משתמש ב-Firmware גירסה v4.71.1, Hyperwrt 2.1b1 + Thibor15c אני משתמש ביוטורנט לא מעט, אבל עדיין זה לא נראת לי סיבה הגיונית שהראוטר ישבית את האינטרנט לחצי יום.. מישהו מכיר את התופעה? יש פתרונות?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אז ככה אני מחובר דרך HOT ויש לי את המודם terayon tj715 וקניתי ראוטר של d-link di 604 אני רוצה לעשות רשת אם הראוטר כמובן אבל חיברתי הכל ואני לא מצליח גם דרך האשף של xp אז איך עושים רשת ?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת רגילה של 2 מחשבים בבית .. עכשיו יש מחשב מארח עם מודם והכל .. המחשב השני עבר פירמוט והתקנתי בו WindowsXP Media Center ובמחשב המארח עם המודם יש ווינדוס אקס פי סרביס פק 2 .. עכשיו הבעיה היא שהגדרתי רשת והכל ב2 המחשבים ובמחשב בלי המודם (המחשב האורח) אני מנסה להתחבר למחשב המארח והמחשב המארח מבקש ממני שם משתמש + סיסמה ואין לי מושג מה לעשות !! ואף פעם לא היה לי את זה. יש מצב שזה בגלל שאין לי ווינדוס כמו במחשב עם המודם ?! ככה בעצם אני גם אין שיתוף קבצים כי זה דורש סיסמה וגם אין אינטרנט ולכן זו בעיה. אודה מאוד למי שיצליח לעזור לי בבעיה זו.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שאני שולח איימיל תמיד ב"נושא" אני חייב שיהיה רשום שם באותיות באנגלית?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע אם זה המקום הנכון אז תקנו אותי אם אני טועה. אני רוצה להקים אתר ואני יודע שאני צריך דומיין (שם של אתר) וHOST מקום לשים אותו, נכון? מצאתי את שני אלו בחינם אבל אני ממש מתקשה ב"העלאת" האתר, מישהו יכול לעזור לי לפחות להבין את העיקרון? או להפנות אותי לאיזה שהוא מדריך (בעברית בבקשה). זה מאוד חשוב לי, תודה לכל עזרה שתוכלו לתת
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר אלחוטי ב 200-250 (נראה לי שזה טווח מחירים סביר, תקנו אותי אחרת) - אבל יש בין המחשבים קיר בטון (של ממ"ד) ועוד קיר רגיל (פנימי) ומרחק של כ 10 מטר. אני צריך הכוונה כי אין לי מושג מה העוצמה של ראוטרים... דרך אגב, בעניין הטכני - תקנו אותי אם אני טועה, הנתב מתחבר בכבל רשת למודם - והוא מתקשר עם המחשבים (שניים במקרה שלי) דרך מחברים קטנים שמתחברים למחשב דרך כבל רשת\USB? תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אז ככה יש לי ראוטר מדגם SIEMENS SL2-141 והבעיות שלי הם אלה: הדבר הראשון הוא שאני לא מצליח להכנס לראוטר אני לא יודע מה קרה אני מקיש http://10.0.0.138/ והוא נותן לי את הארור הבא: Network Timeout The server at 10.0.0.138 is taking too long to respond. גם כאשר האנטי וירוס שלי כבוי הדף לא עולה... צריך לסדר את הבעיה הזאת על מנת לפתור את השנייה... מה אני אמור לעשות בנוגע לזה? עכשיו לבעיה השנייה... לא משנה מה אני עושה על פי איזה מדריך שאני לא מנסה אני לא מצליח לפתוח לו פורטים לuTorrent וגם אם לפעמים איכשהו זה מצליח לי (אני לא יודע למה לפעמים זה מצליח ולפעמים לא) אחריי כמה שעות או מקסימום יום יומיים זה פתאום עוד פעם מראה לי שהפורטים חסומים מה לעזאזל אני צריך לעשות שהפורטים ה…
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בתוכנת הטורנט. אני מפעיל את התוכנה ולאחר דקות קצב מהירות ההורדה עולה ועלה (במקרה שאין הרבה "זורעים" מגיע בערך ל-80) ואז מתחילה אחרי כמה דקות לרדת עד למהירות של 0-10 קילובייטס לשניה. ממה זה קורה? הגבלה של הספקית? יש דרך לפתור את הבעיה? יש לציין שההורדה מתבצעת מאתר פרטי (TL) ככה שאפילו אם יש רק 20 "זורעים" אמורה להיות מהירות נורמלית .
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי, לעתים הוא מראה לי את הרשת אבל הוא כותב שאין אות. המצב החמיר, לפני כמה ימים זה מדי פעם התחבר, כעת הוא בכלל לא מתחבר, גם לא כשאני ממש סמוך לראוטר. חיבור ע"י כבל עובד. אני חושב שזה קרה בגלל שחיברתי בטעות כבל חשמל של מכשיר אחר לראוטר. האם יש דרך לבדוק מה הבעיה, והאם ניתן לתקן את הבעיה. במידה וזה לא יצליח, על איזה ראוטר אתם ממליצים, מחיר זול, ושניתן לשים עליו קושחה של dd-wrt. תודה לכל המסייעים.
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ברשותי 3 מחשבים מסוג פנטיום 4 בדגמים שונים 2 מתוכם בעלי מערכת הפעלה XP HOME ואחד XP PRO - כולם בעברית עם כל העדכונים ו SP3 בחדר אחד מחשבי הXPHOME אינם מצליחים לייבא כתובת רשת אבל ה PRO עושה את זה בגדול בחדרים האחרים המחשבים פועלים כראוי ומייבאים כתובת ללא בעיה הרשת היא רשת חוטית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מופעל הפיירוול בנורטון אינטרנט סקיוריטי ואפשר להגדיר שם שיאפשר אקסס חופשי למחשב ברשת. הגדרתי כך וכשאני מדליק את המחשב הכל בסדר, אחרי כמה שעות הוא אומר שמנסים לחדור ואז מתנתק האינטרנט במחשב השני ברשת, מוזר למישהו יש מושג??
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לאח שלי יש אינטרנט ואחרי כמה זמן איזה חצי שעה זה מתנתק לו, ואז אני צריך לכבות את המחשב ולהדליק מחדש ואז יש לו אינטרנט, ואחרי חצי שעה עוד פעם מתנתק... ולמה?? זה יכל להיות ביגלל הפירוול? יש לי פירוול של קספרסקי איך אני מגדיר בו את הרשת? למי שיש את הפירוול הזה בטוח יודע הבאתי תמונה ככה?? תודה למי שעוזר זה די דחוף ...
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, בשניהם יש כרטיס רשת ויש לי מודם speedtouch 500 series. עכשיו השאלה שלי, איך אני נעזר במודם הזה בשביל לעשות רשת, והאם זה אפשרי? מה אני אמור לקנות, חוץ מחוטים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה כאשר יש לי העברה של נתונים אין באפשרותי לגשת לרוטר לפי כתובת האי פי שלו אבל יש לי אליו פינג ולאחר שאני מרסט אותו יש לי גישה לראוטר עד שמתחילה העברת נתונים
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש ראוטר הבנתי שהטכנלוגיה הזו משתמשת בקווי הטלפון ע"מ ליצור/להתחבר לרשת שאלתי היא האם צריך לרכוש ראוטר מסויים שתומך בhpna או שהטכנולוגיה עובדת בלי קשר לסוג הראוטר אודה על תשובתכם
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בתוכנת הדואר שלי מוגדר חשבון ב Hotmail.com עד היום הכל עבד תקין, אך פתאום כל אימייל שאני מנסה לשלוח, אינו מצליח, השגיאה המתקבלת היא : Forbidden, והאימייל נשאר ב Outbox. (אם אני נכנס לשלוח את האימייל מהאתר Hotmail, אין שום בעיה בשליחה) מחקתי את הגדרת החשבון בתוכנת הדואר, והגדרתי אותו שוב, אותה בעיה. מה פה קורה פה ?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי יש לי 2 מחשבים וכרטיסי רשת מחוברים אליהם. הרשת הייתה פעילה עד לפני כמה ימים - ואז בפתאומיות, בפעם האלף, היא קרסה. בדקתי את הכרטיס והחיבור במחשב 1, וזה היה בסדר. במחשב 2 הכרטיס לא היה בסדר לדעתי (לא הייתה נורה דלוקה כאשר הכבל היה מחובר, והdevice manager לא זיהה אותו). לכן קניתי כרטיס חדש. הכרטיס החדש גם לא מדליק נורה כאשר הכבל מחובר אליו. אני לא מאמין שזו בעיה של דרייבר. במחשב 1 אני רואה שלמרות אין שום הוצאה או הכנסה של הכבל, הוא מראה כל כמה שניות שהכבל מנותק ואז שהכבל מחובר, וכך הלאה. האם יכולה להיות בעיה בכבל? בכרטיסים עצמם? אולי זאת בעיית תוכנה? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם זה נכון שאי אפשר לחבר אינטרנט מהיר לווינדאוס 98? כי זה מה שהטכנאי אינטרנט אמר לחבר שלי שרוצה להתחבר ל ADSL ..
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
איך אני מאפשר קבלת הודעת של net send ב-Norton Internet Security ? CMD
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין ברשתות ביתיות יש לי חדר של אחי שהוא ממ"ד ושלי זה רגיל אני רוצה לעשות ששנינו נוכל לגלוש באותו זמן ויהיה גם שיתוף וטכנאי אמר לי שצריך לעשות רק עם רשת בית דרך התקרה עם ראוטר כי אם זה נתב אלחוטי אז יהיה בעיות גלישה ואיטיות בגלל שהחדר של אחי הוא ממ"ד אז כמה לדעתכם יעלה לי ראוטר טוב וכל הכבלים והעניין הזה ?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום יש לי בחדר שני מחשבים אחד חדש שמחובר לאינטרנט ברשת אלחוטית, ועוד אחד שגם הוא מחובר לפעמים (אני מעביר פשוט את הLAN USB.) אני רוצה להעביר את כל מה שבמחשב הישן למחשב החדש ולפרמט את הישן. אז אני רוצה לעשות שיתוף קבצים, לא גם שיתוף אינטרנט. המדריך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יעזור לי? את המדגריך הזה אני צריך לאחר שאני אפרמט את המחשב הישן כרגע אני מעוניין רק בשיתוף קבצים. תודה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם ,פעם ראשונה שאני מתקין ללקוח את הראוטר הנ"ל והסתבכתי לגמרי עם ההגדרות שלו המודם הוא מודם כבלים terayon pptp עכשיו ההגדרות הולכות ככה: (הספק אגב הוא ברק) זה היוזר בברק pptp account: pptp password: זאת הסיסמה host name: מה זה? service ip adress:ושוב מה זה? my ip adress: גם זה...(איי פי של המודם? ) my subnet mask: חובה למלא? connection id: נשאר על 0 אופטימלי mtu:ידוע connect on demend:ידוע בבקשה עזרה.. :-\ רק לבעלי הראוטר הראוטר הזה משוגע!
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קראתי שיש כרטיסי רשת אקטיביים ופאסיבים, ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם? ואייך אפשר לזהות?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי אתר ואני צריך חברת איחסון אתרים טובה בבקשה עזרו לי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-