עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שמעתי שאם יש לך 2 מודמים ו2 חיבורי טלפון אתה יכול לחבר את שניהם למחשב ואז כביכול להנות ממהירות כפולה איך העניין הזה עובד? אני מבין שדרוש תמיכה של 2 תשתיות דרך 2 הקווים? והאם הספקיות בארץ בכלל תומכות בזה? והאם המהירות היא באמת X2? כאילו אם היה לך 180 עכשיו זה 360? או שזה פשוט שני חיבורים נפרדים של 180?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  2. Started by yofri,

יש לי בעיה עם שיתוף אינטרנט באמצעות ICS לאורך זמן. אני מצליח לשתף אינטרנט באופן מושלם בין שני המחשבים לאחר ביצוע האשף או הגדרות ידניות, אך השיתוף מחזיק מעמד רק עד לפעם הבאה בה אני מבצע איתחול במחשב הראשי, ואז אני נאלץ להגדיר הכל מחדש (למרות שההגדרות לא שונו כלל). יש לציין שאין כל בעיה עם שיתוף הקבצים בין שני המחשבים, אלא רק עם האינטרנט. שני המחשבים פועלים עם XP PRO, מודם רשת ECI. תודה מראש על עזרתכם. :-*

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  3. Started by G.P.S,

בימים האחרונים כאשר אני מדליק את המחשב (כל התוכנות עולות..) אני מתחבר לאינטרנט ואז המחשב ניתקע ורק לאחר בערך 2-3 דקות האינטרנט מתחבר והמחשב חוזר לעצמו. מישהו יכול לומר לי למה זה יכל לקרות?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by lom.co.il,

אהלן חברים אני צריך את עזרתכם יש לי 2 מחשבים בבית על אס פי רציתי לדעת איך אני עושה שיתוף אינטרנט וגם שיתוף קבצים אמממ אבל אם אפשר שמחשב אחד יהיה על איפי קבוע והמחשב השני יקבל אייפי משתנה ככה שהם לא יהיו על אייפי זהה תודה ויום טוב.

• 10 תגובות
    • 618 צפיות
  5. המחשבים נמצאים באותה קומה והמרחק בינהם בקו ישר הוא 10 מטר בינהם חוצצים שתי קירות(לא ממד) מה יתאים לצרכים שלי ?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  6. Started by Niv16,

היי עובר ליחידת דיור יום ראשון, יש שם ממיר מיני הוטבוקס של הוט עם חיבור לאן שהבנתי שאפשר למשוך משם אינטרנט, השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר לממיר ראוטר כדי לכסות את כל היחידה בקליטה של וויפי ולהוסיף לי עוד יצירות קוויות על הדרך. דבר שני, אם כן אפשרי, ה ראוטר יוצר לי רשת נפרדת (סיסמא וssid) שונה או שאני עדיין צריך לגשת דרך הסיסמא של בבעלי דירה?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  7. חבר שלי אמר לי שצריך להיות איזה אתר.... תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  8. אני מקבל lowid כל הזמן ואין לי מוסג אך אני פותח את פורטים..... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by Modem!,

יש לי Alcatel Speedtouch Pro (אחרי פריצה) ואני מנסה להחליף אייפי ואני לא מצליח... כיביתי אותו והדלקתי מחדש ולא השתנה... איך אני יכול לשנות?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  10. הנתב שיש לי כרגע מאתחל את עצמו כל 5-10 דקות. חשוב שתהיה תמיכה גם לכבלים וגם ל- ADSL. אין לי צורך בפונקציות מיוחדות, רק שיהיה מחובר באופן רציף לאינטרנט. עדיף שיהיה כמה שיותר זול. תודה

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by TiGeRGuY,

שלום לכולם! עד לפני כמה חודשים הייתי מאוד מרוצה מ 013. לפני כמה חודשים התחילה לי בעיית האיטיות בשיתוף קבצים, היו תקופות קצת יותר טובות והיו תקופות פחות טובות, אך הפורטים היו פתוחים. היתה תקופה של איזה חודש שלא הורדתי ואני פתאום רואה שהפורטים שמוגדרים לתוכנות השיתוף סגורים (למרות שהם היו פתוחים בפעם האחרונה שנכנסתי לתוכנת השיתוף ולמרות שהם פתוחים בראוטר). ברק מנפנפים אותי ואומרים לי שאני יתקשר לבזק שיעזרו לי לפתוח פורטים בראוטר, ושאני אומר להם שוב ושוב שהפורטים פתוחים וזה עבד לפני כמה זמן ופתאום הפורטים סגורים מבלי שנגעתי בכלום והבעיה היא בשני המחשבים ברשת, הם אומרים לי שאולי זה משהו בתוכנה שאני משתמש ושהם לא תומכים בשיתוף קבצים למרות שלא ביקשתי תמיכה בתוכנה. העניין הז…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by sharon515,

מה דעתכם על הראוטר הזה ? הוא טוב עם תשתית כבלים ? פשוט קניתי אותו במחיר ממש ברצפה ואני מקווה שהוא שווה משהו תודה

13. יש למישהו מושג כיצד ניתן לחבר את המחשב לטלויזיה LCD באמצעות רשת אלחוטית? האם הצגת סרט באיכות DVD מהמחשב לטלויזיה באמצעות רשת כזו זהה לאיכות חיבור קווית ממכשיר DVD לטלויזיה ? אם למישהו יש מושג אשמח תודה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by mosheli,

שלום, הבנתי של- win64bit לא ניתן לחבר מודם USB והאלטרנטיבה היא כרטיס מודם רשת. מישהו יכול לתת לי פרטים מה זה בכלל? ההבדל בינו לבין מודם רגיל USB? הבדל במחירים? האם ספקי התשתית מתעסקים איתו ופרוצדורות על זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  15. Started by Samoth,

שלום, יש לי מחשב אחד נייח ומחשב אחד נייד, אני מחובר לאנטרנט דרך בזק עם מודם PPPoE וחייגן אני צריך קליטה בטווח של כ-15 מטר עם קצת הפרעה של קירות. אני רוצה להיות מסוגל לעבוד עם תוכנות שיתוף קבצים בלי שהעסק יקרוס. שני ראוטרים שראיתי: Edimax BR6204WG WRT54GLוLinkSys האם אחד מהם יענה על הדרישות? כמה מסובכת ההתקנה של כל אחד מהם? אם יש לכם הצעות נוספות אני מוכן לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by g2c,

שלום, מצאתי באשפה 6740U וצרבתי קושחה של בזק BZ_DSL-6740U_G2_R2v2.68.bin (תודה רבה ל- HelpSupport מכאן). לשם הנוחות שיניתי את הIP מ 10.0.0 ל 192.168.2 שמתאים לרשת שלי. משום מה לא מצליח להשתמש בקופסה כמתג: ניסיתי לחבר את המחשב לרשת חוטית דרך הקופסה ו- נאדה האם מישהו עשה זאת בהצלחה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  17. Started by maor0079,

אז ככה אני מחובר דרך HOT ויש לי את המודם terayon tj715 וקניתי ראוטר של d-link di 604 אני רוצה לעשות רשת אם הראוטר כמובן אבל חיברתי הכל ואני לא מצליח גם דרך האשף של xp אז איך עושים רשת ?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  18. יש לי בבית 2חיבורים לאינטרנט ויש לי סוויץ אחד (אינו בשימוש) וראוטר אלחוטי של לינקסיס שהוא מחובר ל3 מחשבים ונייד אחד אבל כרגע חיברתי לעוד אינטרנט ואחד המחשבים מחובר אליו האינטרנט והשני לשאר ת אז השאלה שלי האם אפשר לחבר אותם ביחד וכמו כן לשתף קבצים ללא ניתוק של הכבל של המחשב שמחובר אליו האינטרנט אל שאר המחשבים בכדאי לשתף קבצים? :s05: כי מה שאני עושה הוא שאני מוריד סרטים ואז מנתק את המחשב מהאינטרנט ואז מחבר אותו ללינקסיס ואז משתף קבצים עם המחשבים האחרים מעביר את הסרטים לאחד המחשבים וא זאני שוב מנתק את המחשב ומחבר לאינטרנט ואז ממשיך להוריד...

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  19. שלום לכולם! אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית בין שני מחשבים נייחים. המרחק בין המחשבים הוא פחות מ-10 מטר עם קיר אחד ביניהם. כרגע יש לי מודם של בזק ALE130 אני צריך להחליף אותו אצל בזק? משהו קטן שלא הבנתי, האם אני צריך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי לשני המחשבים או שאת המחשב שיהיה ליד הראוטר יהיה אפשר לחבר עם כבל לראוטר? ואם אפשר בבקשה, אני אשמח לקבל המלצות לראוטר, כרטיסי רשת, או שאם אפשרי לחבר את המחשב שליד הראוטר עם כבל אז כרטיס רשת אחד. התקציב הוא בערך 300-350. תודה!

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by Jaman,

במדריך שבאתר netcheif כתוב שצריך לשים בכתובת שרת ה DNS את ה IP של הראוטר שלי (מה שעשיתי ועובד), אבל במדריך שבאתר portforward כותבים לשים את הכתובת שהופיע קודם ב DNS כשמפעילים את ipconfig (אני מניח שבמקרה שלי זה אמור ליהיות שרת DNS של בזב"ל). עכשיו השאלה שלי היא מה צריך ליהיות (אם שתי הדרכים עובדות, אז איזו מהן עדיפה)? אני בסה"כ רוצה שהרשת שלי תהיה מוגדרת כמו שצריך אחת ולתמיד, ולהבא אני אזכור מה לעשות. [עריכה] הייתי גם רוצה לדעת איך לשמור על כתובת המייל לפני שאני מתנתק מ netvision. כמה צריך לשלם בשביל זה? והם פשוט שומרים את תיבת הדוא"ר אצליהם או שמנתבים את הדואר שמגיע לכתובת הישנה לתיבה החדשה שלי?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by Nahum2,

טוב אז ככה יש לי אינטרנט מהיר של ברק.הוט ב מהירות 750K לאט אבל זה מה יש ביינתיים. אני משתמש במודם של חברת THOMSON ויש לי משב 3200+ GF6800עד XPSP2 הבעיה שלי היא ש כאשר אני מנסה להתחבר לשרתים של משחקי MMORPG בין השעות 10:30 בבוקר ל 04:00 בבוקר למחרת אני מקבל פינג של 3000 ויותר. לדוגמה:אני משחק בWOW השעה 10:25 הפינג שלי 200 (נורמלי) כעבור עשר דקות הפינג שלי כבר 2000 ו כעבור 10 דקות נוספות הוא מרקיע שחקים. אותו הדבר קורה גם עם CABAL ONLINE CONQUERONLINE ועוד... יש עצה? ניסיתי לחפש וירוסים ו SPY בעזרת MCAFEE ו SBS&D לא ממש עזר...

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  22. Started by avvvi,

בשרת שלי רץ כרגע apache 1.3.41 אני רוצה לשדרג אותו ל2 או 2.2 מה בעצם מונע ממני לשדרג את הapache ? יכולות להיות לי בעיות מסוימות ? או תאימות לאתרים או משהו ? אני יודע ששדרוג ל PHP5 וMYSQL5 יכול להיות בעיה מצד האתרים אבל איזה בעיות בעצם יכולות להגרם לי משדרוג ה apache ?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  23. שלום כולם. איך אני יכול לצפות בקבצים הנמצאים בכונן C של מחשב אחר ברשת מקומית. ניסיתי: \\pc's ip adress\c$ וזה לא עבד. אין לי אפשרות להגיד שיתוף על הכונן (המחשב לא ברשותי יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by CookIt,

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by Zadu,

השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת באיזה תדר(גה"ץ) פועל הראוטר שלי ו הטלפון האל-חוטי ?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים