רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים....גיליתי משהו נדיר פתאום... יש לי 2 מחשבים בבית ושניהם מחוברים לאינטרנט לאותו מודם... Thompson RCA Cable Modem אחד מחובר למודם דרך USB והשני מחובר למודם דרך כרטיס רשת.. באתי לשלוח ממחשב אחד לשני באיסקיו והמהירות הייתה 500 K ואפילו יותר!!!!!!!!! לא נראה לי שזה רגיל המהירות הזאת...אז אם זה ככה אפשר לעשות רשת בניהם?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת רגילה של 2 מחשבים בבית .. עכשיו יש מחשב מארח עם מודם והכל .. המחשב השני עבר פירמוט והתקנתי בו WindowsXP Media Center ובמחשב המארח עם המודם יש ווינדוס אקס פי סרביס פק 2 .. עכשיו הבעיה היא שהגדרתי רשת והכל ב2 המחשבים ובמחשב בלי המודם (המחשב האורח) אני מנסה להתחבר למחשב המארח והמחשב המארח מבקש ממני שם משתמש + סיסמה ואין לי מושג מה לעשות !! ואף פעם לא היה לי את זה. יש מצב שזה בגלל שאין לי ווינדוס כמו במחשב עם המודם ?! ככה בעצם אני גם אין שיתוף קבצים כי זה דורש סיסמה וגם אין אינטרנט ולכן זו בעיה. אודה מאוד למי שיצליח לעזור לי בבעיה זו.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום! יש לי בבית שתי מחשבים שמוחברים לרשת הם מחוברים עם כבל רשת רגיל עכשיו יש לי עוד מחשב בבית ואני רוצה לחבר אותו גם לרשת מה אני צריך לקנות כדי לחבר אותו אם אני לא טועה קוראים לזה ראוטר אני צריך שתמליצו לי על מה לקנות במחיר סביר שבין 300-400 ש"ח תודה מראש ;D
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני עובר לאינטרנט בכבלים ואמרו ו 2.5 ו 3 מגה עולים אותו דבר אז אמרתי עדיף את ה 3.... אבל אמרו לי שה upload ב 2.5 הוא 250 וה 3 הוא 150... אז מה עדיף מבחינם מהירות ויעילות? ואשמח לקבל המלצות לספק אינטרנט שיש לו מבצע של 2.5 או 3 מגה..תודה
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי מודם בכבלים בחיבור USB רציתי לדעת אם ניתן לחבר אותו לרשת כי ניסיתי וזה עבד פעם אחת ומאז אין אינרטרנט במחשב השני
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך מפורט להתקנת חייגן (לאינטרנט) לויסטה?!?!?!?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
כי של xp מסירחה ומגושמת!!! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מופעל הפיירוול בנורטון אינטרנט סקיוריטי ואפשר להגדיר שם שיאפשר אקסס חופשי למחשב ברשת. הגדרתי כך וכשאני מדליק את המחשב הכל בסדר, אחרי כמה שעות הוא אומר שמנסים לחדור ואז מתנתק האינטרנט במחשב השני ברשת, מוזר למישהו יש מושג??
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה למחיר מיוחד אצל הוט תשתית 5 מגה הוט+5 מגה ספק(בזק בין לאומי)+טלפון הוט עם 2000 דקות שיחה בחודש להוט ובזק ללא כסף סה"כ הכל בהתחייבות לשנה 180 שקל. 1.האם שווה לי לקפוץ על זה?זה נראה מחיר מעולה ככה אני יוכל גם לנתק את התשתית והטלפון של בזק שרק ההאחזקה של הקו עולה 50 שקל בחודש. 2.התשתית אינטרנט של הוט נחשבת איכותית ועומדת במהירויות שהיא אמורה לספק?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני ההיתי משתמש באתר טורנט ביטס שנתיים אבל לפני שבוע פיתאום אני בא להיכנס והוא רושם לי HTTP 403 (אסור) ככה הוא רושם למעלה באספלורר ולמטה הוא רושם אינך מורשה לצפות בדף זה ועוד כמה דברים עכשיו חשבתי שחסמו אותי מהאתר אבל בדקתי והשם משתמש שלי עדין עובד התחברתי אליו מחבר עכשיו אני אחרי 4 פירמוטים ככה שזה לא עזר אז התקשרתי היום לחברה של האינטרניט שלי 013 והוא אמר הם חסמו לי דרך האיפי וצריך להתקשר כדי שיפתחו לי אותו מזה למה זה ועם הם לא יצליחו ליפתוח אותו? והוא שאל אותי למה חסמו אותי אמרתי לו שאני לא יודע למה באמת אני לא יודע לא ניראה לי חסמו אותי כי השם מישתמש שלי עדין עובד בבקשה תשובות
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יעבוד? מדובר בראווטר LEVEL ONE, יש לי מודם שמחובר אליו, ומחשב שמחובר חוטי. אבל בלילה אני לא צריך שהראווטר ישדר , אלא רק מה שמחובר דרך חוט יעבוד זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום! אני חדש בפורום הזה אבל קבלו מחמאה אחלה פורום! יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לשתף אותם האותה רשת ואין לי מושג איך הייתי רוצה שמישהו יוכל להסביר לי(בעיקר את הכבלים הדרושים לחיבור המחשבים עצמם!) תודה מראש, איליה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
הראוטר מחבר בין שני מחשבים בחוט קווי ומחשב אחד ברשת הלחוטית ומתחבר ישירות לאינטרנט (יש לראוטר מודם ADSL). לפי מה שהבנתי אני צריך ללכת ל- NAT ושם לתת את האיפי של המחשב שלי ולהגדיר איזה פורטים אני רוצה להפעיל. ועוד לפני זה אני צריך לקבוע אי פי סטטי למחשב שלי (עשיתי את זה לפי המדריך שנתתם בסטיקי). עכשיו כשניסיתי לעשות את זה האינטרנט עבד מאוד לאט ועדיין לא הצלחתי להתחבר ל-Seeders בביטורנט (משמע הפורטים סגורים). הפורטים שהתוכנה משתמשת בהם הם 6000-10000 ומאתי לראוטר לפתוח אותם. נ.ב - גם כשהפירול של הראוטר כבוי זה לא עובד. יש לכם עצות?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אז ככה. רוכש מחשב חדש לעבודה. מעוניין שיהיה לו אינטרנט. כרגע יש לי מודם רגיל במחשב המשפחתי שלי. אני מעוניין שגם במחשב החדש יהיה אינטרנט. עכשיו ככה. שמעתי שאפשר לעשות רשת חוטית ואלחוטית. מכיוון והמחשבים לא באותו חדר. אני כנראה אעשה את זה אלחוטי. אין לי כח לקידוחים בקירות... בכל אופן, באתר של בזק כתוב שזה עולה 12 שקל לחודש למשך 12 חודשים, שזה נחמד. אבל ההתקנה עולה 200 שקל. אתם כבר יכולים להבין לבד מה אני חושב על זה חחח בכל אופן השאלה שלי היא אם אני בתור משתמש שמבין פה ושם דברים, אוכל להתקין לבד ראוטר, או שצריך מקצוענות בשביל זה? אשמח גם להמלצות בנושא, נתבים וכל מה שמסביב. תודה מראש =]
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
?D-Link DI-704P או ?Edimax BR-6104K או שיש משהו עדיף משניהם? (אני לא צריך אלחוטי)
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם. הנתב שלי שבק חיים, וצריך חדש... יש לי 2 שאלות: 1. מה עדיף - מודם + ראוטר או מכשיר משולב? החיובי בנתב זה שהוא חוסך מקום, השלילי אין לי מושג... 2. הציעו לי בנטויז'ן 3 נתבים: DLINK - שהנתב הראשון שהיה לי היה שלהם, היה אמין אבל גם שבק חיים בשלב מסויים EDIMAX - הנסיון הקצר שלי איתם ( כרטיס רשת אלחותי ) היה מר - הכרטיס רשת האלחוטי לא הפסיק לעשות בעיות עם WINDOWS 7 ( מה שאין עם הכרטיס הנוכחי של TP LINK ). בנטויז'ן אמרו לי שזה נתב שמגיע עם 3 אנטנות והוא המומלץ ביותר ( באיזור 370 ש"ח ) LEVEL ONE - איתם לא היה לי ניסיון, ולפי האיש שדיברתי איתו בנטויז'ן זה נתב שעושה הרבה בעיות והרבה אנשים מתלוננים על התנתקויות ( המחיר שלו גבוה יותר מזה של EDIMAX, עולה 450 ש"ח ),…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ברשותי 3 מחשבים מסוג פנטיום 4 בדגמים שונים 2 מתוכם בעלי מערכת הפעלה XP HOME ואחד XP PRO - כולם בעברית עם כל העדכונים ו SP3 בחדר אחד מחשבי הXPHOME אינם מצליחים לייבא כתובת רשת אבל ה PRO עושה את זה בגדול בחדרים האחרים המחשבים פועלים כראוי ומייבאים כתובת ללא בעיה הרשת היא רשת חוטית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי ראטור : NP27G COMPEX אלחוטי. ויש לי מודם : TERAYON עכשיו זה הסיפור : הצלחתי שיהיה אינטרנט במחשבים שהתקנתי להם כרטיסי רשת לאלחוטי אבל יש לי מחשב נייד חדש ויש לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה ושם הוא לא מצליח לתפוס את הרשת אלחוטית. סוג המחשב נייד : N100 הסוג כרטיס רשת של המחשב נייד : WIFI 802.11G/B חייב עזרה !
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת בבית בין שני מחשבים ע"י ראוטר 3com אבל אני מנסה לעשות שיתוף קבצים ולא מצליח ממש כי רק מחשב אחד יכול להתחבר לשני עקבתי ועשיתי את כל מה שהיה כתוב בnetchief ויש כמובן אותו workgroup מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי רשת אלחוטית ביתית עם ראוטר של סימנס ומתאם יו אס בי. יש לי בעיה עם העברת קבצים בין המחשבים. שאני מנסה להעביר או להעתיק קבצים העברה מתבצעת באיטיות רבה ובנוסף יש הרבה ניתוקים של הרשת. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני משתמש בcheckpoint vpn ומעוניין לבצע לוגין לדומיין (המצריך התחברות בVPN קודם). איך עושים את זה או לפחות איך מגדירים שהמחשב יהיה חלק מהדומיין לאחר ההתחברות בVPN?
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
נאמר לי שהייבוא של הדגם Linksys WRT54GL מופסק נכון לעכשיו. יכול להיות שלא הבנתי נכון ומדובר על כל משפחת G, ולא רק על ה GL הנ"ל. האם יש אלטרנטיבה מומלצת לנתב אחר (מכל חברה שהיא) שלא ממשפחת ...Linksys WRT54G הזו? חשובה לי קליטה טובה, מיועד לרשת ביתית אלחוטית של מחשבים מרוחקים למדי. תודה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ראוטטר ...לא משנה איזה..לכל מי שיש ראוטר הוא לא מצליח להתחבר למיול ועם הוא מצליח זה לגריסא הרגילה של המיול על LOW ID השאלה שלי אך פותרים את הבעיה הארורה הזו שחוזרת על עצמה אצל כל מי שאני מכיר .. xp sp2 כמובן המיול בחריגים שמורשים לעבוד . ועדיין המיול לא מתחבר ..וזה לכל מי שיש ראווטר . אך פותרים את זה? לפתוח פורטים אמרו לי פעם ...מישהו מוכן להסביר לי ?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע אם זה המקום הנכון אז תקנו אותי אם אני טועה. אני רוצה להקים אתר ואני יודע שאני צריך דומיין (שם של אתר) וHOST מקום לשים אותו, נכון? מצאתי את שני אלו בחינם אבל אני ממש מתקשה ב"העלאת" האתר, מישהו יכול לעזור לי לפחות להבין את העיקרון? או להפנות אותי לאיזה שהוא מדריך (בעברית בבקשה). זה מאוד חשוב לי, תודה לכל עזרה שתוכלו לתת
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי שרת windows 2003 std כאשר גולשים לאתר שיושב עליו הוא ניגש ל DB בעת יצירת הדפים (ASP). הבעיה היא שכשגולים אנונימי לאתר (מה שקורה בדרך כלל) זה משוייך למשתמש IUSR שלא מצליח להתחבר למסד הנתונים (MS SQL). אם אני מבטל את הגלישה האנונימית וגולש עם הרשאות של מנהל הוא כן מתחבר והכל בסדר אבל זה לא פיתרון. ניסיתי לתת הרשאות כתיבה לספריה של המידע של DB (הרשאות NTFS) וגם לספריה הזמנית של המערכת אבל זה לא עזר. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-