עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Avi313,

אהלן חבר'ה, קוראים לי אבירם, אני חדש פה :-) עיינתי קצת בפורומים כאן ואני חושב שיש כאן אחלה פורום! בכל מקרה, תהיתי אם תוכלו לעזור לי בבעיה עם ראוטר? אני בטוח ששאלו את זה מליוני פעמים בעבר, אבל תוכלו להקדיש 2 דקות מתשומת לבכם, אשמח מאוד ואודה לכם. כידוע, הרבה ראוטרים עושים בעיות עם תוכנות שיתוף כמו אימיול, עכשיו העניין הוא שגיליתי מה הבעיה: אני צריך לפתוח שני פורטים, אחד TCP ואחד UTP כמדומני. עכשיו העניין הוא שאין לי מושג איך אני פותח אותם. תוכלו לעזור? תודה מראש! אבירם.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  2. אני נמצא בחו"ל וברשותי מערכת קולנוע בייתי + מחשב HTPC. אני עומד להתחבר לספק מקומי וישנן מספר אפשרויות (חבילות גלישה) במהירויות שונות (נפחים) ובמחירים שונים (כמו בארץ). שאלתי היא - מה דרוש לי כדי שאוכל לראות שידורי טלביזיה ולשמוע רדיו מהארץ באיכות סבירה ? תודה לעונים

3. Started by gal663,

שלום לכולם! קיבלתי במתנה ראוטר אלחוטי של level one wbr 3406tx הראטור עובד טוב אבל הטווח שידור/קליטה קצת חלשים. ברצוני לרכוש ראוטר חדש לשימוש ביתי אבל שיהיה חזק וטווח שידור רחב. כמו כן חשוב לציין שבבית שלי יש שתיים שלוש קירות בעתיים. לשכן שלי ממול יש נתב אלחוטי מצויין שמשדר לו בעוצמה גובהה לכל חלקי הבית ללא יחס לקירות. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם של נתב למשתמש הבייתי ללא הגבלת תקציב!! תודה רבה גל

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  4. Started by Uzan,

יש ברשותי כרגע AP של חברת Planet....אחד המכשירים היותר גרועים שהיו לי (בעיות קליטה). אני מעוניין להחליף אותו ולקנות ראוטר אלחוטי בתקן N שישמש לי כAP. העניין הוא שיש לי 2 מחשבים ניידים - אחד תומך בתקן N והשני לא. האם זה אומר שאני לא יכול לעבוד בתקן N בכלל, או שפשוט המחשב שלא תומך בו יעבוד בתקן הפחות מהיר? ועניין נוסף: איך אני בודק אם הרשת שלי עובדת במהירות של 10 או 100? תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by Samoth,

שלום, יש לי מחשב אחד נייח ומחשב אחד נייד, אני מחובר לאנטרנט דרך בזק עם מודם PPPoE וחייגן אני צריך קליטה בטווח של כ-15 מטר עם קצת הפרעה של קירות. אני רוצה להיות מסוגל לעבוד עם תוכנות שיתוף קבצים בלי שהעסק יקרוס. שני ראוטרים שראיתי: Edimax BR6204WG WRT54GLוLinkSys האם אחד מהם יענה על הדרישות? כמה מסובכת ההתקנה של כל אחד מהם? אם יש לכם הצעות נוספות אני מוכן לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by maor0079,

אז ככה אני מחובר דרך HOT ויש לי את המודם terayon tj715 וקניתי ראוטר של d-link di 604 אני רוצה לעשות רשת אם הראוטר כמובן אבל חיברתי הכל ואני לא מצליח גם דרך האשף של xp אז איך עושים רשת ?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  7. יש לי שני משחבים כאשר באחד 2 כרטיסבי רשת ובאחד כרטיס רשת אחד חיברתי בינהם בין כבל רשת מוצלב באחד יש אקס פי ובשני 98! עשיתי רשת לפי האשף wizard של האקס פי וארחי זה עשיתי דיסקט דרכו והתקנתי עם הידסקט ב98 את הרשת הכל טוב ויפה ויש שיתוף קבצים אבל האינטרנט לא עובד:-( בבקשה עזרו לי!

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by ashkenazone,

אהלן, יש לי 3 מחשבים ביניהם אני רוצה לשתף אינטרנט, קבצים ומדפסת. מישהו יכול לכוון אותי למדריך הנכון? יש לי שיתוף אינטרנט כרגע בין המחשבים ברשת חוטית, אך יש לי גם אמצעים אלחוטיים, אני אשמח לקבל מדריך גם לרשת חוטית וגם אלחוטית. תודה.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  9. Started by Xell,

אני בתשתית של HOT ובספק בזק בינלאומי חבילת גיימר, מהירות של 2.5 מגה. אך בזמן האחרון אני סובל מבעיות לאגים מטורפות שאין לי מושג למה, ושאני מתקשר הם תמיד עושים ת'traces והבדיקות פינג ואומרות שזה מוכח ואין בעיות, למרות שאני די מרגיש ביותר "delay" מהרגיל. עכשיו השאלה שלי חוץ מזה היא גם, כיצד אתם מגדירים את החייגן שלכם? יש לי ויסטה 64 ביט, החייגן שלי מוגדר כLT2P, ומה שגם אני שואל היא, איזה host address/name אתם משתמשים? וחוץ מזה שאני מתחבר זה פשוט כ- username@gamer ? והאם יותר מומלץ להוריד חייגן שלהם או משהו כזה כי אני יצרתי ידנית כי לא הלך לי זה שהורדתי, כנראה שהוא לא מתאים ל64. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by Nahum2,

טוב אז ככה יש לי אינטרנט מהיר של ברק.הוט ב מהירות 750K לאט אבל זה מה יש ביינתיים. אני משתמש במודם של חברת THOMSON ויש לי משב 3200+ GF6800עד XPSP2 הבעיה שלי היא ש כאשר אני מנסה להתחבר לשרתים של משחקי MMORPG בין השעות 10:30 בבוקר ל 04:00 בבוקר למחרת אני מקבל פינג של 3000 ויותר. לדוגמה:אני משחק בWOW השעה 10:25 הפינג שלי 200 (נורמלי) כעבור עשר דקות הפינג שלי כבר 2000 ו כעבור 10 דקות נוספות הוא מרקיע שחקים. אותו הדבר קורה גם עם CABAL ONLINE CONQUERONLINE ועוד... יש עצה? ניסיתי לחפש וירוסים ו SPY בעזרת MCAFEE ו SBS&D לא ממש עזר...

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  11. איך בעצם אני מעביר קבצים בין שתי מחשבים שמחוברים לאותה רשת דרך ראווטר (gigabite)

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  12. ניסיתי וניסיתי - ולא היצלחתי! לא רוצה לפרמט איך אני מעלים את כל הפרופילים ובקשות הסיסמא? רוצה שהמחשב ידלק לי באופן חלק ללא חיפוש רשת מישרדית וללא סיסמא THX

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  13. אני חושב ששמעתי פעם על דבר כזה: סוויץ' שמחובר למודם במצב ראוטר ובחלק מהמחשבים ניתן רק להכנס לכוננים ברשת ללא אפשרות לגלוש. איך זה מתבצע מעשית? :s05:

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by avvvi,

בשרת שלי רץ כרגע apache 1.3.41 אני רוצה לשדרג אותו ל2 או 2.2 מה בעצם מונע ממני לשדרג את הapache ? יכולות להיות לי בעיות מסוימות ? או תאימות לאתרים או משהו ? אני יודע ששדרוג ל PHP5 וMYSQL5 יכול להיות בעיה מצד האתרים אבל איזה בעיות בעצם יכולות להגרם לי משדרוג ה apache ?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  15. שלום כולם. איך אני יכול לצפות בקבצים הנמצאים בכונן C של מחשב אחר ברשת מקומית. ניסיתי: \\pc's ip adress\c$ וזה לא עבד. אין לי אפשרות להגיד שיתוף על הכונן (המחשב לא ברשותי יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by gal atedgi,

אני רוצה לקנות ראוטר ואני רוצה לדעת אם TP-LINK TL-R460 הוא ראוטר טוב? ותנו לי המלצות לראוטר

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by Zadu,

השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת באיזה תדר(גה"ץ) פועל הראוטר שלי ו הטלפון האל-חוטי ?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  18. Started by G.P.S,

בימים האחרונים כאשר אני מדליק את המחשב (כל התוכנות עולות..) אני מתחבר לאינטרנט ואז המחשב ניתקע ורק לאחר בערך 2-3 דקות האינטרנט מתחבר והמחשב חוזר לעצמו. מישהו יכול לומר לי למה זה יכל לקרות?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  19. היי יש לי שאלה למי שיש את 013 בתור ספק , איך השירות שלהם ? איך הפינגים במשחקים ? איך ההורדות ? סה"כ הם סבבה ? דבר שני האם יש אפשרות לבחור מודם בהצטרפות לברק ? (אני מדבר על אינטרנט מהיר בכבלים) ואם כן איזה מודם מומלץ ? איזה הם מביאים ? יש ממש הבדלים בין המודמים השונים של הספקים ? תודה רבה !!!!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  20. בעת ההגדרה של רשת ביתית חשוב מאוד שהפיירוול יהיה על "לא פעיל". אחרי שהכל מוגדר כמו שצריך והרשת הביתית פועלת כראוי, האם ניתן להחזיר את הפיירוול למצב "פעיל"? אם לא - מה ההשלכות של המחשב בלי פיירוול פעיל?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by bykeking,

יש לי רשת ביתית בין שלושה מחשבים. אני רוצה להעביר קבצים בין שלושת המחשבים. איך אני עושה את זה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by stas12,

שלום. מה שאני מתכוון בשאלה זה שאחד מהם יהיה כ AP שאליו מחוברים מחשבים, והשני יהיה CLIENT של ה AP שגם אליו יתחברו מחשבים. שני הראוטרים בעלי גרסת DD WRT SP1... האם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by arkadur,

התגלגל לידי הפיירוול הנ"ל כשניסיתי לחבר אותו\ בעצם הוא יוצר נתק בין המודם לנתב (524), והנתב לא מצליח ליצור קשר לאינטרנט ניסיתי במצב "נעול \אוטו'\ידני", הוא מסרב לעבוד בכל מצב כמובן שחיברתי אותו בין המודם, לבין הנתב (מודם>פיירוול>נתב) שאלה טכנית נוספת\ בימים הקרובים אני מוסיף סוויצ' של 1GB לרשת הביתית הייתי מעוניין לחבר את הסוויצ' החדש לאחד הפורטים של הנתב, כך שיש לי בין המחשבים רשת ביתית של 1 GB \ ובנוסף אינטרנט לכולם - כרגיל האם תצורת החיבור שלי נכונה?

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by ganav,

מחשב מספר 1 ומחשב מספר 2 מחוברים באותה רשת. נגיד ואני מגדיר בראוטר שכל תקשורת שמגיעה בפורט שהביטורנט משתמש בו, תופנה למחשב מספר 1. עכשיו אם אני מנסה להוריד משהו בביטורנט ממחשב מספר 2, אני לא אצליח?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  25. Started by zaroor,

1-יש לי בקומה עליונה 3com הקליטה האלחוטית ממנו למטה חלשה ואני ברב הזמן למטה עם הנייד ,השאלה אם אני יקנה אחד מהנתבים האילו זה ישפר את הקליטה כי שניהם בתקן -N אבל הכרטיס בנייד הוא G 2-מה ההבדל בין שני הנתבים ? שניהם בתקו -N ומה הכי כדאי בכלל ?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים