רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בבית רשת עם 2 מחשבים, עכשיו אני רוצה לדעת האם קיימת אפשרות שאני אוכל להגביל את אחד המחשבים מבחינת רוחב הפס שהוא מקבל, זאת אומרת שהוא לא ישתמש בכל הפס של האינטרנט ואז לא יווצר מצב של מחשב אחד שגולש לאט באינטרנט. תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית בין שני מחשבים נייחים. המרחק בין המחשבים הוא פחות מ-10 מטר עם קיר אחד ביניהם. כרגע יש לי מודם של בזק ALE130 אני צריך להחליף אותו אצל בזק? משהו קטן שלא הבנתי, האם אני צריך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי לשני המחשבים או שאת המחשב שיהיה ליד הראוטר יהיה אפשר לחבר עם כבל לראוטר? ואם אפשר בבקשה, אני אשמח לקבל המלצות לראוטר, כרטיסי רשת, או שאם אפשרי לחבר את המחשב שליד הראוטר עם כבל אז כרטיס רשת אחד. התקציב הוא בערך 300-350. תודה!
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי מארה"ב את הראוטר linksys wrt45g אני רוצה לחבר אליו שני מחשבים בעזרת כבלי רשת - האם אני יכול שאחד המחשבים יהיו מחוברים ע"י כבל מוצלב...כי רק כבל כזה יש לי כרגע ? תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שלשניהם יש xp , אני רוצה להעביר קבצים ממחשב אחד(הישן ) , לחדש ... במחשב הישן אני יודע שיש לי כרטיס רשת , בחדש אני לא יודע , אולי מגיע עם הלוח אם giga 965-ds3 .... בכל מקרה ממה שאני רואה יש שם רק חיבור אחד , שהוא החיבור לאינטרנט... האם אני יכול להשתמש בחיבור זה ?... ואם כן , אני פשוט מחבר והם יזהו אחד את השני ...?...
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הכוונה היא שHOT תספק את התשתית בנפרד לשני חיבורים ולא HUB/ROUTER או משהו בסגנון. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
יש לי 100-120 שח הנה המצב: היה לי מחשב בחדר של אחותי שהיה מחובר לנתב וממנו לזה של הטלפון. העברתי את המחשב לחדר שלי . עכשיו אין לי אינטרנט, האם ישנה אפשרות שיהיה לי ללא קשר לנתב, כי אצלי בחדר אני לא יכול לחבר אותו לקיר (אין לי את היציאה של הטלפון). אני חשבתי על לקנות כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר ל PCI ראיתי גם שיש ל USB איזה אתם ממליצים? רצוי שיהיה מ KSP כי זה החנות שקרובה אלי לבית. ד"א יש לי גם מחשב נייד עם רשת אלחוטית מובנת בסלון שמתחבר דרך הנתב שבחדר. (ככה גם אני רוצה) הנה שני דגמים: Edimax 802.11G USB שח 90 ?Edimax EW-7128G 54Mbps PCI? שח 120 איזה מהם לקחת? והאם זה מה שאני צריך?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
דגם : BR-6104K תאור: נתב (ROUTER) לחיבור ADSL/CABLE מתוצרת Edimax כולל 4 יציאות 10/100 המרצדס הטייוואני- מאפשר חיבור של מספר מחשבים בו זמנית או בנפרד לחשבון אינטרנט אחד, במידה ויש לכם יותר ממחשב אחד בבית/עסק ואינכם רוצים לשלם עבור חשבונות אינטרנט נוספים המוצר הזה הינו הפתרון המושלם. תומך בחיבור אינטרנט מהיר ADSL בזק או אינטרנט של חברות הכבלים (ערוצי זהב, תבל, מת¨ב). * החיבור לכבלים רק במידה ואין חייגן. רשום שהחיבור לכבלים רק במידה ואין חייגן למה הכוונה ואיך אני מבטל את החייגן ואיך ה firewall של הדגם הזה האם הוא ניתן לשדרג האם הוא נותן אבטחה טובה? 3. האם ניתן לשנות את ההגדרות ההאבטחה שלו או אפילו לבטל אותו בכלל תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, בבית פועלת רשת Linksys, עכשיו, אני לא יכול לשים את האצבע על מתי בדיוק התחילה הבעיה, אבל אני מאמין שזה הפירמוט האחרון: כל פעם שאני מפעיל את התוכנה אימיול (לשומדבר לא חוקי חס וחלילה!), הכל פועל כראוי, עד כרבע שעה לאחר ההתחברות לרשת האימיול, אז הרשת מתנתקת לגמרי, הוא לא מוצא שום רשת אלחוטית פעילה, וצריך לעשות ריסט, חשבתי שאולי יש איזו הגבלה איפשהו שברגע שאני עובר אותה, הוא מנתק אותי, אבל חיפשתי בדף של הראוטר ולא מצאתי, בבקשה, אני חולק סרטונים ביתיים עם חברים שלי וזה ממש חשוב לי...
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת האם מישהו מכיר תוכנה, פשוטה ככל האפשר. שמטרתה בסה"כ לדבר בין המחשבים ברשת באמצעות המיקרופון והאוזניות.. למטרת משחקי רשת וכד'.. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר ואני רוצה לדעת אם TP-LINK TL-R460 הוא ראוטר טוב? ותנו לי המלצות לראוטר
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
רוצה לפתוח אתר וצריך מקום אחסון, דומיין כבר יש. קהל היעד הוא אך ורק ישראלים, ואני צריך מקום אחסון בסיסי מאודדד (HTML בלבד לפחות בהתחלה, מקום קטן ותעבורה מינימלית) לא חובה תיבת מייל. בקיצור בעיקר שיהיה זול וכמובן רוב הזמן אונליין... (כמה שפחות תקלות) המלצות בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני אחרי פירמוט של המחשב שמקבל רשת אלחוטית דרך נתב linksys WRT54GL. עשיתי לו אייפי סטטי: 192.168.103. אבל כשאני מנסה להתחבר אליו דרך המחשב המחובר חוטית, כמו שעשיתי לפני הפירמוט: \\192.168.1.103 הוא רושם לי שהוא לא נמצא, וכנ"ל להפך אם אני עושה מהמחשב המפורמט למחשב המחובר חוטית. צריך לעשות עוד משהו שאני לא זוכר לפני שזה יעבוד?תודה..
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
טוב יש לי שני מחשבים בבית ומודם אחד אני לא מצליח להתחבר עם אחד המחשבים וכשאני עושה IPCONFIG הו רושם לי media diconected לשני הכרטיסים...... גם המנורה הקטנה ליד הכבל לא דולקת........ מה אני עושה כדי שהאינטרנט יעבוד?? ??? ??? ואם אפשר מהר כי אבא שלי כבר רוצה להזמין תכנאי... :'(!
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
הוא יכול גם רגיל וגם אלחוטי?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי לכולם !! ואני שמח לחזור אחרי שנים שלא הייתי ( כי עברתי ל 4 גלגלים) אני מחובר לנטויזין בחבילה של 3MB דרך הכבלים . ואני פשוט לא מצליח להוריד כלום מתוכנות כמו DC , החמור וכו' . יש בעיה ספציפית עם הספקית הזו ? או עם הכבלים ? תאירו את עייניי . שאו ברכה !!!!!
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה למי שיש את 013 בתור ספק , איך השירות שלהם ? איך הפינגים במשחקים ? איך ההורדות ? סה"כ הם סבבה ? דבר שני האם יש אפשרות לבחור מודם בהצטרפות לברק ? (אני מדבר על אינטרנט מהיר בכבלים) ואם כן איזה מודם מומלץ ? איזה הם מביאים ? יש ממש הבדלים בין המודמים השונים של הספקים ? תודה רבה !!!!
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, לי ולעוד הרבה ישראלים יש בעיה של rbbish data כשאני מוריד מהתוכנה ביטורנט. בינתיים כל הקבצים שניסיתי חוץ משנים לא יכלו לרדת בגלל הבעיה, הפאקטים שנשלחים פגומים, ולכן כשהתוכנה מורידה אותם היא ישר מוחקת אותם ואז מ 2.2 אחוז לדוגמה, הקובץ יורד ל 2.1 אחוז, ככה עולה ויורד וזה לא נגמר.. בתוכנה כתוב לדוגמה בקובץ של סרט ששמתי להורדה שהורדתי 3 ג'גה שמתוכם 2.5 הם rubbish data. כשהסרט בפועל הוא 700 מגה אבל ירדו רק 500 כי 2.5 נמחקו. התקשרתי לספקית ושלחתי להם קובץ של 5 trace -ים שעשיתי ואמרו לי שאין בעיה בצד של הספקית ושהם לא יודעים. המוזר הוא שחברים שלי יכולים להוריד כל מה שאני לא יכול וניסיתי כבר לחבר את המודם ישירות בלי הראוטר, להחליף אנטי וירוס, להחליף את הפורט , להחליף …
-
- 9 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הי אני מתקין ראוטר בלקין במהלך תהליך ההקתנה מתבצעת בדיקה ע"י ה- CD והיא לא מסתיימת........ עזרה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית בין שלושה מחשבים. אני רוצה להעביר קבצים בין שלושת המחשבים. איך אני עושה את זה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי שתי מחשבים דרך כבל רשת. כשאני משתף קצבים מהמחשב הראשי למחשב המשני אני רואה את הקבצים,כאשר אני עושה הפוך אני לא רואה כלום. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי להגדיר מלא פעמים ושום דבר לא עוזר. תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש ובו יש כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX ומותקנת בו ויסטה. במחשב אחר אליו מחובר הראוטר של D LINK מותקן XP. איך אני גורם למחשב החדש להתחבר לאינטרנט ? \: שאלתי מישהו והוא אמר שאני צריך למצוא את המספר MAC של הכרטיס רשת החדש ואז לאשר אותו בראוטר. הוא אמר לי לכתוב את הפקודה IPCONFIG / ALL בCMD אבל יש EROR, הוא אומר שזה אולי כי הפקודה שונה בויסטה.. אפשר בבקשה עזרה, סורי על הבורות פשוט אין לי שמץ בעניינים הללו.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק WD 500 GB שמיועד לרשת עכשיו ניסתי להפעיל אותו ב USB , אבל כשאני מכנסי את כבל ה USB אף מחשב בעולם לא הגיב כאילו כלום לא קרה עכשיו ניגש לשאלה החשובה !!. יש לי שלושה מחשבים שבכל אחד מהם יש כרטיס רשת אחד ! ויש לי ראווטר אלחוטי של בזק איך אני יכול לשתף את ההארדיסק עם כולם ?? כך שהוא יראה בתוך המחשב שלי של כולם כהארדיסק משותף תודה מראש לכל מי שיעזור ממש תודה
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כמה כרטיסי רשת צריך? 1 בכל מחשב או שמספיק שיש באחד מהם?? דחוף אני בדיוק עומד לצאת לבזק סטור עריכה: קחו בחשבון שהקו שאני מתכוון להשתמש בו נמצא במחשב הישן שבו אין כרטיס רשת
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי תופעה מוזרה במהירות הגלישה המחשב נייד DELL הנתב 3COM מדובר באיטיות באלחוטי,אני יושב כל יום עם המחשב בחוץ ליד הכניסה הנתב בחדר קומה שנייה (לא ממ"ד ) הנתב באותו מיקום ואני כל יום יושב עם המחשב בדיוק באותו מיקום מה שקורה שהגלישה באינטרנט איטית מאוד בין אתרים ובדקתי גם הורדת קובץ להמחשת הגלישה מא.זהב אז יש 30 KB ושאר המחשבים כבויים עקבתי אחר העניין הרבה זמן וגיליתי שאם עכשיו אני עושה RESTART לנתב המהירות גלישה חוזרת להיות תקינה ומהירה 190 KB לפי מהירות שאני מנוי 1.5 MB אז ככה זה יעבוד כמה שעות ללא בעייה אבל אחרי שאני מכבה לילה טוב ובא למחרת שוב אותו בעייה עד שאני עושה RESTART איפה בעייה? מישהו יכול להגיד לי .........
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מה הכתובת שאני צריך להזין? לא מצאתי זאת בשום מקום. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-