רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
יש לי סיסמה אשר משתנת כל פרק זמן נתון ואני מחפש ראוטר אשר אפשר יהיה בקלות להחליף בו סיסמה נגיד שיהיה בכל זאת חייגן או משהו כמו כן אם יש כזה אני מעדיף שיתמוך גם ברשת חוטית וגם אל חוטית תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש Router חוטי ואלחוטי בתקציב של ש 300 ש"ח (ניתן לחרוג עד 30 ש"ח לכל היותר) אליו אמורים להתחבר 2 מחשבים בחיבור חוטי ועוד 2 מחשבים ניידים בחיבור אלחוטי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה אם יש למישהו את החבילה הזאת או מחובר להוט ויכול להגיד לי אם האינטרנט יציב? אין לי כרגע אופציה לסיבים כי אין באזור שלי,כרגע עם בזק 100/5 וזה מאוד יציב.. חושב לנסות את hot,אני רוצה את לנסות את החבילה של hot למטרת streaming ביוטיוב. תודה!
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני שוקל לקנות SQUEEZBOX (וכנראה שאני הולך לקנות ), ואני צריך נתב שיוכל לעמוד בעומס התקציב הוא איך לומר "תקציבי" :-\... עד 250 ש"ח (הרבה הוצאות בתקופה האחרונה) יש לי שני מחשבים בבית: 1.נייד, שיחובר ב-WIFI 2.נייח, שיוחבר ב-RJ45 + 3.פלייסטיישן 2 (שכנראה יחובר דרך ה-BRIDGE של ה-SQUEEZBOX) למשחקים ברשת (פחות חשוב) אני מחובר דרך 013 וכבלים, ומשתמש בחייגן L2TP אולי בעתיד יחובר NAS "קטן" לכל העסק, עד אז נראה לי שאני אחליף נתב... אבל יכול להיות שתהיה תקופת חפיפה (נקודה לא קריטית) אם תואילו בטובכם להמליץ לי על נתב העומד בתנאים/בצרכים אשמח מאוד תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום.. שידרגתי מ5MB ל10MB בNGN.. עכשיו עוד לא שדרגתי את הספק אבל מהרגע שהתשתית התעדכנה הפינגים שלי עלו לעומת קודם.. (כשגם התשתית וגם הספק היו על 5MB) זה הגיוני? ממה זה נובע? זה יכול לנבוע מחוזר התיאום בחבילה אצל הספק לעומת התשתית או שזה בכלל בגלל התשתית?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, הבנתי של- win64bit לא ניתן לחבר מודם USB והאלטרנטיבה היא כרטיס מודם רשת. מישהו יכול לתת לי פרטים מה זה בכלל? ההבדל בינו לבין מודם רגיל USB? הבדל במחירים? האם ספקי התשתית מתעסקים איתו ופרוצדורות על זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנוגע ל"נקודת גישה" - AP : 1. האם זה מומלץ? אנחנו רצים לחבר לזה כבל רשת (מהירות 100 מגה) ולגלוש מ10-15 מכשירים... יש סיכוי? 2. מכירים דגם מומלץ? באיזור ה150-200 ש"ח. 3. הערות ורעיונות יתקבלו בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הי. יש לי משתמש ברשת שהALIAS שלו באאוטלוק הוא של איזה בחורה שעבדה על המחשב שלו לפניו.. וכל פעם שמישהו בחברה רוצה לכתוב לו מייל, מופיעה השם של הבחורה בסוגריים < > כאלו. שיניתי את ההגדרות שלו ב-ACTIVE DIRECTORY, וזה עדיין לא משתנה.. לא מבין למה.. מצורף צילום מסך של הבעיה.. אם יש למישהו מושג מה צריך לשנות בשרת הדואר בשביל להסדיר את העניין.. תודתי נתונה לא מראש.. בתודה, אסף [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני רוצה לאחסן אתר וסרטוני וידאו, ואני זקוק ל 150 מגה. כבר ראיתי המון חברות המציעות, הבעיה שרובם בעצם "סוכני מכירות" של שרת בחו"ל, ככה שתמיכה, אמינות וכל מה שקשור בזה- תכלס אין. אני זקוק לחברה אמינה,מהירה, וטובה, ולא יקר... מישהו מכיר ויכול לעזור ? תודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
טוב זה קצת מורחב אני יסביר לכם מה הבעייה. לי יש את המחשב הראשי בחדר.. בחדר של אח שלי יש לו גם מחשב ובחדר של אחותי יש לה גם מחשב. יש כבל רשת שמחובר בין שלושתם וכרגע יש לכולם אינטרנט הכל טוב ויפה. הזמנתי מחשב חדש שצריך להגיע יום ראשון-שני עכשיו כמה שאלות: כשאני אקבל תמחשב החדש אני יתקין את ה ווינדוס (XP) האם אני צריך להגדיר משהו מיוחד כדיי שיהיה להם אינטרנט או שפשוט לחבר תכניסה למחשב וזהו יהיה להם אינרטנט? תודה.. נ.ב : אם יש פה איזה מדריך להתקנת הווינדוס אני מאוד ישמח
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני נמצא בחו"ל וברשותי מערכת קולנוע בייתי + מחשב HTPC. אני עומד להתחבר לספק מקומי וישנן מספר אפשרויות (חבילות גלישה) במהירויות שונות (נפחים) ובמחירים שונים (כמו בארץ). שאלתי היא - מה דרוש לי כדי שאוכל לראות שידורי טלביזיה ולשמוע רדיו מהארץ באיכות סבירה ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי רשת מחשבים ומדפסות שמיוברים לנתב ולאינטרנט לפני שבוע התקנתי ווינדוס xp ומאז האינטרנט עובד לאט מאוד כל הרכיבים מותקנים והתקשורת בין המחשב למדפסות תקינה ומהירה הביעה הינה אך ורק באינטרנט מה עושים? איזה פעולות יפתרו זאת? דרך אגב כל העידכונים מותקנים כולל sp2
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ראיתי באחד האתרים את EDIMAX EW7317UG ב90 ש"ח האם כדאי? תודה
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לאחותי רשת אלחוטית בין 2 מחשבים פשוטים...(מאוד) פנטיום 1 או 2.... ופנטיום 3... אני רוצה לדעת מה לקנות.. כמה איך ומה... אם אפשר.. מי שמבין ויש סבלנות לדבר באייסקייו או מסנג'ר... אז בבקשה... 169073926 killer_6@netvision.net.il תודה מראש... צ'יקו
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הלינקים במדריך שהוא כאן בפורום כבר לא עובד. יש לי ADSL 750
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מישהו הצליח להחליף קושחה ולהתחבר דרך L2TP ?? אני חייב IP סטטי
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם לםני כמה חודשים התקנתי רשת אצל חבר כעיקרון יש את המחשב שמחובר למודם ישירות לכרטיס רשת OB והוספנו למחשב כרטיס נוסף אשר מתחבר למחשב השני וקח הרשת עובדת הגדרתי IP קבוע והכל עבד עד שכעבור כחודש היו כל הזמן המחשב הלקוח היה מתנתק ולא חוזר לעבוד לא יודע מדוע ולכן כל פעם הייתי מכוון להם שוב תהגדרות וזה היה לחוזר לעבוד בפעם האחרונה שהצלחתי לתקן ראיתי שבמחשב הראשי כל פעם שהייתי עושה ריסט החיבור היה מתנתק ולכן התקנתי לו מחדש WIN כעת אני מעוניין להגדיר שוב את הרשת ואינני מצליח קראתי את המדריך אבל אני לא הצלחתי משום מה אפילו שכבר התקנתי מספר פעמים את ההגדרות אצלו(יש לציין מבחינה חומרה הכל תקין) האם יש משהו מתנדב לתת לי את המספר שלו בפרטי בכדי שאני אסביר לו איך הגדר…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבי ואני רוצה לעשות בינהם רשת הבעיה היא שאחד לא מסוגל לעבוד עם WIN XP והשני כן הכוונה היא שאחד עובד עם WIN98SE ואחד עם XP יש אפשרות לעשות בינהם רשת?? למרות המכשול הזה.?? תודה חברה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום , יש לי שני מחשבים בבית ומחוברים לאינטרנט ברשת אלחוטית יש לי בעייה כאשר אני מפעיל בשניהם את האינטרנט אז הוא איטי באחד מין המחשבים איך אני יוכל לפתור בעייה זו ?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום כולם. איך אני יכול לצפות בקבצים הנמצאים בכונן C של מחשב אחר ברשת מקומית. ניסיתי: \\pc's ip adress\c$ וזה לא עבד. אין לי אפשרות להגיד שיתוף על הכונן (המחשב לא ברשותי יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה לאחרונה להגדיר שיתוף אינטרנט בין שתי מחשבים.. יש לי בינהם רשת תקינה יש WORKGROUP ויש כוננים ומדפסת שאפשר להשתמש בהם דרך הרשת. ברשת קיימים שני המחשבים. עשיתי את התהליך של שיתוף אינטרנט נכנסתי לחייגן הגדרתי לו שישתף את הLOCAL CONNECTION 2 שזה החיבור למחשב השני. במחשב השני הגדרתי את כל ה IP ו DNS , ( לא בטוח שה DNS עדכני).. בדקתי ב FIRE WALL הכל נראה שם בסדר, ועדיין במחשב השני שמחובר למחשב "שרת" לא מקבל אינטרנט... מישהו ליכול לתת כיוון מה לבדוק? הפייר וול מותקן במחשב GATEWAY "שרת"... ZAP. במחשב ה CLIENT אין פייר וול. תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 2Wire (דגם - 1100) כאשר מחשב אחד מחובר אליו ישירות עם כבל רשת, ומחשב אחר מחובר דרך קו הטלפון (HPNA). מהיום בבוקר, במחשב המחובר ישירות לראוטר, הגלישה הפכה להיות מאוד מאוד איטית, בין אם זה בגלישה או בהורדת קבצים, כאשר במחשב השני (המחובר דרך שקע הטלפון) הגלישה רצה והכל כרגיל. הסיבה לאיטיות, לדעתי, היא שמשום מה מהירות ההעלאה מוגבלת ל2-1K - שמתי לב לכך כאשר האימיול פעל והוא לא העלאה ביותר מ1-2K כאשר במצב רגיל הוא תמיד מעלה עד לקצב שאני מגביל אותו, בסביבות 11-15K. (כנ"ל גם בutorrent). עכשיו מה שמוזר כאן זה שבמחשב השני הוא מעלה כרגיל ואין שום בעיה, כך שהבעיה לא בספק ולא בתשתית. הבעיה גם לא במחשב כי חיברתי לו מודם אחר (Samsung AHT E-300) והגלישה חזרה להיות תקינה. כ…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה עם מודם נתב אלחוטי ASUS AM 604. יש לי בעיות בקליטה של האינטרנט האלחוטי , המודם נתב לא משדר אותות מספיק חזקים , כנראה . יש לי כמה שאלות: 1.המודם נתב הנ"ל חודר דרך קירות ? 2.האם המודם נתב הנ"ל נחשב למכשיר טוב בשוק .? 3. אם לא איזה מודם נתב אלחוטי טוב וחזק שחודר קירות יש היום בשוק לקניה ? יש לציין כי אני משתמש בקולט המובנה של המחשב הנייד .
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
-
היי לכולם !! ואני שמח לחזור אחרי שנים שלא הייתי ( כי עברתי ל 4 גלגלים) אני מחובר לנטויזין בחבילה של 3MB דרך הכבלים . ואני פשוט לא מצליח להוריד כלום מתוכנות כמו DC , החמור וכו' . יש בעיה ספציפית עם הספקית הזו ? או עם הכבלים ? תאירו את עייניי . שאו ברכה !!!!!
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-