עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by DT Tunong,

שלום לכולם, יש לי עמדת XP (עם שני כרטיסי רשת) שמחוברת ל-Domain. ברצוני לבצעי מידי פעם מעבר ל-WorkGroup מקומי לצורך פעולה מחוץ לרשת (שלא פועלת כאשר המחשב מחובר ל- Domain) ואז לחזור ל-Domain. שאלתי היא איך ניתן לבצע פעולה זאת אוטומטית (סקריפט לדוגמא או קובץ אצווה) ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  2. היי, אחרי חצי שנה מופלאה עם המהירויות של אנלימטד אני עובר לדירה חדשה שבה אין פרישה (גם לא של פרטנר וכו') אני מחפש המלצה על ספק/תשתית אינטרנט שיתאים לשידורים יציבים של הרצאות זום. מה האופציות שאתם מכירים? גם אם המחיר פחות משתלם

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by zoobooboozoo,

הוא לא מגיב ל ACCESS POINT של 192.168.0.1.... ועשיתי לו RESET כמו שכתוב בתאר החברה, ועדיין לא עובד. אני ניסיתי להיכנס דרך ה IE דרך FIREFOX... ותמיד אותה שגיא קלאסית של הוא לא מוצא את הדף המבוקש. מישהו יודע מה אני יכול לעשות? :(

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  4. יש לי נתב אלחוטי WT54GL בקומה השניה בבית שלי ואני מעוניין להאריך את אחת האנטנות שלו על מנת לקבל קליטה אלחוטית גם בקומה הראשונה. אמרו לי שלא מומלץ לבצע זאת כיוון שהנתב הזה בעל 2 אנטנות והוא לא משתמש בשתיהן באופן קבוע אלא בוחר באיזו אחת מהן יש לו קליטה יותר טובה ומשדר ממנה, וברגע שאני אאריך את אחת מהאנטנות שלו הדבר עלול לשבש את אופן הפעולה שלו. אשמח לשמוע חוות דעת על הנושא ודעה לגבי פתרון אלטרנטיבי כמו לדוגמא לשים Access Point בין הקומות במקום להאריך את האנטנה של הנתב. תודה!

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  5. Started by david_fr,

שלום לכולם יש לי רשת ביתית שמחוברת על ידי מודם של בזק שהפכתי לראוטר וסוואיץ הכול עובד חלק ברשת אבל משום מה יש תקיות שאני משתף בין המחשבים ולפעמיים הוא לא מראה לי את את כול הקבצים ששתפתי בין המחשבים כלומר אם נגיד שתפתי במחשב 1 ספריה עם 10 קבצים אז במחשב השני לפעמיים אני יראה רק 7 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  6. היי, כשאני מבצע מעבר בין USER ב XP (שתי הUSER היו בLOG IN) האנטרנט האלחוטי שלי מפסיק לעבוד ומתחבר חזרה. זה גורם למסנג'ר להתנתק ולהתחבר ולעוד כל מיני תוכנות הורדה להתנתק לרגע ולהתחבר. מישהו יודע איך אפשר למנוע את זה?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by gabrielf,

כנראה בהוט שכחו שיש שעוץ קיץ בישראל.. תבדקו גם אצלכם - השעה בהוטבוקס שעה אחורה (הדקות והשניות מדוייקות יחסית)

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  8. שלום, כרגע יש לי נתב של TRENDNET שהוא ממש גרוע, הנתב נמצא בקומה שניה בחדר מחשב (חדר קצת צדדי) ואני צריך שהתקשורת תגיע עד לסלון למטה. במחשב למטה יש לי אנטנה חיצונית גם של TRENDNET די גדולה ובכל זאת הקליטה שם היא 40% מעוניין בהמלצה לנתב טוב יותר וחזק יותר שיוכל להגיע עד למטה בטווח. תודה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by cipher,

שלום יש לי בעיה בשיתוף החיבור לאינטרנט. אני מחובר עם מודם surfboard כבלים ועכשיו הוספתי גם נתב אלחוטי כך שאני אוכל להתחבר לאינטרנט גם מהנייד שלי המודם מחובר לנתב והנתב למחשב הנייח. עכשיו בווינדוס בחיבורי רשת יש לי חיבור VPN לספק אינטרנט, והבעיה שלי היא שכשאני מנסה לשתף את החיבור הזה ברשת המקומית החיבור לאינטרנט מתנתק ואני לא מצליח להתחבר יותר , הוא נותן Error 769 וכשאני מבטל את השיתוף ברשת אז הוא מצליח להתחבר. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  10. יש לי רשת מחשבים ומדפסות שמיוברים לנתב ולאינטרנט לפני שבוע התקנתי ווינדוס xp ומאז האינטרנט עובד לאט מאוד כל הרכיבים מותקנים והתקשורת בין המחשב למדפסות תקינה ומהירה הביעה הינה אך ורק באינטרנט מה עושים? איזה פעולות יפתרו זאת? דרך אגב כל העידכונים מותקנים כולל sp2

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by stas12,

שלום. אני צריך פרוטוקול PPPOE שמותאם ל 64 ביט (RASPPPOE לא הוציאו עדיין משהו מתאים) כדי שאני אוכל לגלוש ב ECI שלי כמודם ולא כראוטר... האם יש כבר איזה פרוטוקול שניתן להורדה.? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by Load,

קראתי שיש כרטיסי רשת אקטיביים ופאסיבים, ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם? ואייך אפשר לזהות?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  13. שלום.. =] קודם כל אני מודה על כל עזרה שתוכלו להציע לי פה.. אני נורא נואש במקרה הזה. אז בנוגע לראוטר. יש לי ראוטר של AIR LIVE דגם WT-2000R איך אני מחדיר בפיירוואל שלו אישור לפורטים מסוימים? אני יודע מה האייפי שלו ומה הססמא והID אבל איך אני עושה את זה בפנים? תודה מראש. שאלה שניה. אני מחובר בספקית ברק 013 ועם הוט בתור תשתית כבלים, יש לי רשת על-חוטית בבית, ואני יודע שיש לברק חסימת פורטים, אז האם יש לה את הבעיה הזאת? כי אני לא יכול לשחק במשחקי רשת למעלה מחצי שנה, והאם הבעיה היא גם בהוט שאותה אצטרך להחליף גם כן? בעוד כחודש אוכל להתנתק מברק 013 יש לכם חברה אחרת מומלצת וחבילת שירות מומלצת? תודה ענקיית..

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by alergic,

האם יש הבדל משמעותי איזה מודם יש לך חדש\ישן כבל HOT\קו טלפון? או שהכל תלוי במהירות האינטרנט שניתנה לך? האם אפשר להמהיר את המודם, אם כן ,איך?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  15. איך אני מגדיר העברת פורטים על כל כך הרבה פורטים http://support.ea.com/cgi-bin/ea.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=14187&p_created=1160516226&p_sid=QmnKf5li&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MSZwX3Byb2RzPTcsMjA4NyZwX2NhdHM9NTY2JnBfcHY9Mi4yMDg3JnBfY3Y9MS41NjYmcF9wYWdlPTEmcF9zZWFyY2hfdGV4dD1wb3J0cw**&p_li=&p_topview=1

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  16. הלינקים במדריך שהוא כאן בפורום כבר לא עובד. יש לי ADSL 750

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  17. יש לי מודם ADSL שמתחבר ל-USB אני רוצה לחבר עוד מחשב לרשת דרך כבל רשת מה אני עושה ? כפי שהבנתי אני מעביר כבל רשת מהמחשב הראשי למחשב השני ואז אני יוכל ליתחבר לאינטרנט דרך המחשב השני כול עוד המחשב הראשי מחובר אז קודם כול , אני מחבר כבר רשת למחשב הראשון לכניסת כרטיס הרשת וגם ככה למחשב השני ואז איזה הגדרות לציין במחשב וכ'ו אני ישמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  18. Started by xenocide,

אני מנסה להעלות תמונות לאיזה אתר ואני מקבל תמיד את השגיאה הזאת: אגב, זה מופיע גם כשאני מנסה לפתוח תמונות באתר. למישהו יש מושג?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  19. אוקי קניתי את הראוטר 3COM Wireless 11g Cable/DSL Route הגדרתי בו רשת והרשת מתפקדת בסדר גמור... אני מחובר לאינטרנט בכבלים אבל לא מצליח להתחבר לאינטרנט... האנשים ב012 בלבלו לי בשכל משהו שהראוטר הזה הם לא מבינים בו או משהו כזה אמרו לי לעבור לסטאטיק IP...עשיתי את זה ושום דבר...גם פה לא הצלחתי להתחבר ולא בטחי... מישהו יכול לעזור לי באיך להגדיר את הראוטר הניג'ס הזה? אני מחובר ל012 בכבלים

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  20. ז"א תוכנת פיירוול ..? ( Zone Alarm Kerio and so ...) אם כן על איזו אתם ממליצים ... יש פייוול בראוטר ועשיתי MAC Filtering חוצמזה יש עוד משהו שצריך לעשות ? אמרו לי משהו עם ה SECURITY אבל אני צריך לעדכן את הגרסא בשביל שתהיה לי את הפונקציה אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את העדכון ואיך לעדכן תודה...

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by הקדוש,

אוקי הייתי 3 חודשים בארה"ב והשארתי את הביטרנט שלי פתוח בשביל לעלות את הRTIO כשחזרתי הRTIO היה ממש גבוה אבל הם מחקו לי את החשבון שלחתי להם מייל והם אמרו שאני צריך הזמנה ... מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by fffSSS,

בקרוב יצא הוא שיצא האינטרנט של 013 שיסדר את הפינגים בחוץ לארץ יש משהו שניסה את האינטרנט ? יש איזה ביקורת על האינטרנט הזה?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  23. שלום לכולם, רכשתי נתב של xiaomi ax6s עם מתאם סיב של tp-link (https://bstore.bezeq.co.il/internet/network/42255?WT.action_av=product_page_clicked&WT.action=product_page_clicked&WT.stage_desc=product_page_clicked ) עם מתאם sfp שרכשתי מבזק עצמם. אני נכנס להגדרות הנתב, מגדיר pppoe. שם משתמש: gilad***@014 סיסמה: ****** אבל הנתב לא מתחבר לספק. יש למישהו תובנה איך עושים את זה נכון?

24. Started by moranhoresh,

אני מתכוון להתחבר לשרותי האינטרנט של הוט, ורציתי לדעת איזה מודם עלי לבקש מהם?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים