עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי ברשותי שתי מודמים VTech IAD604 של בזק ו tp-link tl-wr841n שקיבלתי אני לא מצליח למצוא specs נורמלים על הvtech ותהיתי אם יש פה בפורום מישהו שיכול להגיד לי מה ההבדלים בניהם מבחינת עוצמה ואיכות גלישה, ובאיזה מהם כדי לשמש כbridge.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by 350zms,

אהלן חברים, הגיע הזמן לזרוק את הציוד של בזק לפח(ואני מתכוון לנתב Be הלא יוצלח), ואני צריך המלצה לראוטר + מודם, שיתאים ככל הניתן לתשתית של בזק, שמעתי גם שבזק מתכננים בקרוב להציע מהירות של 200 מגה, ולכן אשמח אם הראוטר+מודם יתאים למהירות כזאת.. תודה לעוזרים 🙏🏻

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  3. איך מפעילים מסך מרוחק לסתם מחשב ולא לאיזה שרת??? נסתי לכתוב את האיי פי של המחשב השני וזה טוען שלא יכל להתחבר או בגלל עומס או בגלל סיבות אחרות וכששמתי את האיי פי של עצמי אז הוא אומר שאני כבר מחובר לשוחן זה אז מה אני מפספס כאן מה צריך לעשות ואיך לעשות כדי שאני יוכל להכנס לכל מחשב שיש לי את האיי פי שלו ואת הבעלים שלו שמאשר לי להכנס איך מפעילים את זה.?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by GTxZ,

טווח קליטה הכי חשוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  5. שלום , אני מעוניין לדעת עדיפות נמוכה לSTREAMING דרך הROUTER , WRT54GL , קושחה של TOMATO , איך אני עושה את זה ? מה האפשרויות ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by orlupo,

20 ms עם שרת DNS של הספק זה טוב? או רע?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by Jesper,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר Edimax BR6204WG ברשת קווית. באחד מהם מותקן WIN VISTA ובשני XP. בזה שמריץ ויסטה יש בעיה של ניתוקים של האינטרנט פעם במס' שעות פתאום אי אפשר לגלוש באינטרנט באמצעות הדפדפן - הדפים לא עולים וכתוב שהיעד אינו נגיש, בין אם זה IEב- ובין אם זה ב- FIREFOX לאחר פרק זמן של כמה עשרות דקות הבעיה נפתרת מעצמה ואפשר לגלוש. למרות זאת אפשר להשתמש במסנג'ר ובאימיול. באותו זמן אפשר לגלוש באינטרנט במחשב שמותקן עליו XP. הציעו לי במקום אחר שאולי זה בגלל האימיול - שהוא גוזל את כל הרוחב פס ולדפדפן לא נשאר, והציע לי להגביל את האימיול ב- QOS של הנתב. ניסיתי לעשות זאת אך זה לא עזר והבעיה נמשכה. כמו כן גם כשלא פועל האימיול או כל תוכנת שיתוף אחרת, עדיין יש ניתוקים. ויש לזכו…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by whitiger19,

איזה כרטיס רשת יש לPS3? בתקן N? G? תודה.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  9. אורח

אין לי מושג איך אני עובד עם MULTILINK ב WIN XP אני אנסה להגדיר את זה אולי יותר טוב אני נותן למחשב 2 כתובות IP משני מקורות 1. כרטיס רשת Macronix 2. חיבור USB איך אני משלב את השניים ומגדיל את רוחב הפס ? או שזה אמור להתבצע באופן אוטומטי , בקיצור אין לי מושג מחכה לעזרתכם בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  10. Started by J0HNiE,

טוב תקשיבו יש לי בעיה שבכל משחקי הרשת המשחק נתקע לאיזה 10 שניות וחוזר וזה קורה כל כמה זמן בצורה לא רנדומלית מה לא עשיתי : קניתי מחשב חדש, החלפתי כ.רשת , דיברתי עם הספקית שלי (012) מי יודע כמה פעמיים ! ועכשיו דיברתי איתם שוב ובדקנו אם יש לי packet loss ואין לי עשינו trace לשרתים לראות איך הפינגים שלי ובסוף הוא אמר לי את זה אולי זה בעיה בDirectX אבל הסברתי לו שקיניתי מחשב חדש ועשיתי פורמטיים אז אני באנת לא יודע איפה הבעיה יש לכם אולי רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by Aviv C,

לפעמים אחרי שאח שלי משחק במייפל סטורי הרבה זמן (1 - 2 שעות) אני לא יכול לגלוש באינטרנט בלי להפעיל מחדש את המחשב (כל אתר שאני מנסה להיכנס אליו אומר לי שאין אפשרות להציג את הדף). ניסיתי להתנתק ולהתחבר שוב וזה לא עזר. ניסיתי לכבות ולהדליק את המודם וגם זה לא עזר. למה המצב הזה קורה ואיך אני יכול לטפל בזה?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  12. שלום לכולם אני מעוניין להקים רשת ביתית אלחוטית הכוללת מחשב נייד, ומחשב נייח. למחשב הנייד אין כרגע כרטיס רשת אלחוטי- אני צריך לרכוש, אולם אני לא מבין בזה, ואשמח להמלצות (הדגם, אם זה משנה ,הוא 2500 hp presario) כמו כן, מה אני עוד צריך? איזה נתב?.... המלצות יתקבלו בברכה. אחרי חיבור כל הרכיבים- האם יש צורך בעדכון או שינוי אצל ספקית האינטרנט? האם יש השפעה של מרחק מהנתב למחשב בנייד? יש לציין שמדובר בבית של שלושה מפלסים... האם אני צריך נתב עם משדר חזק? תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  13. Started by yovv,

שלום! לרגל מעבר דירה מאזור עם תשתית אינטרנט מוגבלת, הגיע הזמן לרכוש ציוד שיוכל לתמוך במהירויות נורמליות. אשמח להמלצה. מה אני מחפש: - ראוטר משולב עם מודם, שיוכל לתמוך בהוט ובבזק (אני כרגע על תשתית של בזק אבל כבר לא לקוח שלהם עם מודם מיושן ולכן לצורך צמצום עלויות מעדיף מכשיר משולב) - ראוטר שמתאים לדירה קטנה יספיק בהחלט, אין דרישות מיוחדות מבחינת מהירות \ UPLOAD וכו' - אפשרות להזרמת מדיה דרך כונן חיצוני - המדיה שלי נמצאת כרגע על כונן חיצוני (USB3) שמחובר למדיה סנטר. בדירה החדשה לא בטוח שאוכל לעשות חיבור קווי, ולכן חושב על ראוטר שיוכל לתמוך בכונן רשת. הרעיון הוא להזרים וידאו ל-HTPC, ומוזיקה לכרומקאסט אודיו (שיחסוך את הצורך להדליק את ה-HTPC) אשמ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tagada0071,

היי , יש לי מקלט דיי מעאפן שכל הזמן מתנתק ובקושי קולט אעפ שיש קליטה מצויינת ממקלט WIFI אחר בבית . הייתי רוצה המלצה למקלט USB הכי חזק שיש היום בשוק - מחיר לא משנה תודה!!

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  15. ב-FING שעשיתי לרשת הביתית זיהיתי פעמיים את ה-HOTBOX (s@gem(. אחת בכתובת ברורה וידועה, והשניה ב-.13 מדוע ואיך הבוקס מזוהה פעמיים? יש לזה שימוש/משמעות? תודה

16. שבוע טוב , בחודש וחצי האחרון האינטרנט בקושי זז לי , אני לא מדבר על אתרים מהארץ הם עולים יחסית בסדר אבל אתרים מחו"ל לא זזים אני לקוח של הוט בתשתית ושל בזק בנלאומי כספק חבילת הגלישה 5Mbit יש לכם המלצות כיצד לשפר את העיניין ? חשבתי שאולי לשנות את ה- MTU אבל אין לי מושג לאיזה ערכים. הודה לכל מי שיביא המלצה / עזרה בעיניין זה. מבחינת הספקית / תשתית העיניין בסדר אם אני מצליח להוריד מהאתר שלהם על רוחב פס מלא תודה לכל מי שיעזור / ינסה לעזור man of god

17. Started by Mics,

איזה משני הדגמים האלו עדיף?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by gbguy,

קודם כל, קראתי את החוקים וראיתי שמותר לפתוח אשכול כזה, אם לא מצטער ולא רציתי לפגוע באף אחד. אז כך: מאז תחילת השנה (ספטמבר 2008) התחלתי ירידות במהירות, אבל זה לא כ"כ היה אכפת לי. בזמן האחרון אני כן צריך את כל ההורדות מכל מיני סיבות. אז אני נתקעתי עם הבעיה, והחלטתי להתקשר לנטוויז'ן, סידרו לי את הבעיה, אך לאחר תקופה של חודש הבעיה חזרה. לא שווה לי יותר להתעסק עם נטוייז'ן מבחינה כלכלית, כי רק השיחה עולה הרבה מאוד. לכן הייתי שמח לדעת מה המצלתכם על ספק אינטרנט.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by kalda01,

האם מישהו חיבר בהצלחה לרשת VDSL של בזק נתב של FRITZBOX דגם 3490 או 7490 ? יש להם גירסה מקומית לגרמניה וגירסה נוספת בנלאומית שמיועדת ל אוסטריה ושוויץ. ברשימת הממומלצים של נטצ'יף מופיעים שני הדגמים האלה אבל לא ברור אם זה הדגם הגרמני או הבנלאומי. באמזון גרמניה נמכרים שתי הגרסאות: https://www.amazon.de/AVM-Dual-WLAN-Gigabit-LAN-Mediaserver-Deutschland/dp/B00N80INBM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1493529270&sr=8-1&keywords=3490 הבדל של 40 אירו במחיר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן, עד לפני כמה זמן היו לי בבית 2 רשתות אלחוטיות- רשת אלחוטית המחוברת ל לראוטר (מחשב מרכזי) ורשת אלחוטית אשר מגיע מהAccess Point ( דגם EW-7206APG edimax). לאחר שהיתה תקלה קטנה באינטרנט, הרשת המחוברת לראוטר (המחשב המרכזי) פעלה כרגיל ונשארה מאובטחת כפי שהיתה, אך הרשת האלחוטית אשר היתה מחוברת לAccess Point הפסיקה לשדר ( הרשת פועלת באופן רגיל לגמרי אך אין אינטרנט אם מתחברים אליה). הבנתי שצריך לקשר בין ה Access Point לראוטר במחשב המרכזי. ניסיתי להיעזר במדריך של חברת פיקוק להתקנה ראשונית אך מכיוון שכבר ל Access Point יש רשת בנויה מאובטחת וצריך רק לקשר ביניהם אז לחלטתי להיעזר בכם אשמח לעזרה, mat55

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by civic,

אני מוריד מרפיד אבל כל מה שאני מוריד זה קבצים שהסיונת שלהם היא cgi מה זה? צריך תוכנה או משהו ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by ישראל 1212,

אהלן, הייתי מעוניין בבקשה לדעת אם למישהו יש מוצר mesh של אחת החברות (לא משנה איזה) והוא חיבר אותה לפייברבוקס 4K של הוט. אני יודע שאי אפשר להגדיר את הפייבר כמודם בלבד וגם לא כברידג' (את הפייבר הקודם כן היה אפשר לברידג' אבל זה גרם לו לאבד את כל הפיצ'רים). בקיצור, הפייברבוקס והמיני פייבר על הפנים ולמרות שאני משלם על 200 מגה אני מקבל מלא ניתוקים ובקושי 30 מגה. הוט אומרים שאין תקלה. אז אני מבין שזה המוצר והוא חרא. לכן חשבתי על ה-mesh. אשמח לדעת אם יש מישהו שהצליח לחבר.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Kcupid,

יש לי אינטרנט 5 מגה ADSL בזק (ספקית בזק בינלאומי). עד לפני שבוע וחצי-שבועיים הכל היה טוב, כשהורדתי מRapidshare לדוגמא הורדתי על 500-600, וככה מעוד המון אתרים אחרים. באתרים איטיים יותר הורדתי על 300. לפני שבוע וחצי בערך קרה איזה משהו, אין לי מושג מה. התחילו להיות בעיות. כשנכנסתי לRapidshare למשל, לפעמים לא יכולתי לבחור Free או Premium, העמוד היה עם "באג" או משו כזה, הייתי צריך לרענן עד שזה עבד. וגם אחרי שזה עובד, ואני לוחץ על להוריד זה מוביל אותי לעמוד שגיאה. לחברים שלי זה לא ככה וRapidshare אמרו לי שזה בעיה אצלי. גם העמוד שגיאה עובר בסוף אחרי כמה נסיונות. כשאני מוריד, במקום להוריד על ה500-600 זה מוריד לי על 15-80... אין לי מושג למה! לא משנה איזה אתר, כשאני עושה את הבדיקת …

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  24. שלום לכולם, קניתי בשביל מחשב נייח כרטיס D-Link Wireless N 150 USB Adapter DWA-125 הוא מצליח להתחבר, ויש 3-5 קוים, אבל המהירות היא תמיד בערך 0.3 ויש הרבה ניתוקים. ניסיתי גם להחליף ערוצים בהגדרות הראוטר אבל זה לא עבד. חשבתי שאולי המתאם לא טוב, אבל כשחיברתי אותו למחשב הנייד שלי, הוא כן עבד והוריד במהירויות גבוהות (יש לי 15 מגה מהירות). במחשב הנייד יש ווינדוס ויסטה ובנייח ווינדוס 8 64, אני לא יודע אם זה בגלל זה. אשמח לכל עזרה! תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הי, אני צריך ראוטר שאפשר ליצור בו שני SSID. Edgerouter X יכול לבוא בחשבון, או כל מה שתומך בקוד פתוח של wrt ליצירת VLAN. כעיקרון, אני זקוק למודם/ראוטר ריפיטרס לדירה פרטית 100 מטר עם דרישות אבטחה, בעלת תשתית בזק 100 מגה. @About:blank

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.