רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בבחירת ראוטר אלחוטי הכולל מודם, אני מתלבט בעיקר לגבי אחד משני דגמים : ASUS DSL-AC68U או NETGEAR D7000-100UKS לגבי הראשון הוא נמצא ברשימה של NetCHEIF כראוטר מודם שמתאים לישראל, לגבי השני אני אצטרך את עזרתכם לגבי האם הוא מתאים לישראל ומי מהם יותר טוב / מתאים / רצוי / עדיף. * אני צריך את הראוטר מודם המשולב כי אני שם אותו בארון תקשורת בכניסה לבית ואין לי שם מקום ל2 מוצרים נפרדים, * כרגע יש לי בעית קליטה של הרשת האלחוטית בקצה השני של הבית ( בית של 120 מטר מרובע) * אני משתמש כרגע עם הראוטר של 012 * נכון להיום אני צריך לרסט את הראוטר אחת ליום כדי לקבל קצב טוב / שתהיה לי גלישה / כדי שאני אוכל להסטרים. אשמח לעזרתכם …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מודם של בזק אליו מחובר סוויש 8 יציאות של אדמיקס ואליו מתחבר עוד סוויש של אדמיקס שני המחשבים הצפציפים מתחברים לאותו סוויש הגלישה באינטרנט מצוינת בכל אחד מהמחשבים. הבעיה של איטיות זה בפתיחה במחשב ב' מסמך וורד שיושב בכונן רשת על מחשב א' ישנו השהייה של 15 שניות לפני שניתן לעבוד עליו הגדרות איפי אוטומטיות בשניהם. אם אני מגדיר במחשב ב' איפי לא ניתן לגלוש באינטרנט והמסמך נפתח מהר ללא השהיה גם אם אגדיר את dns גם לא ניכנס לאינטרנט וכן יש לציין שמחשב א' נכנס למסמך וורד שיושב במחשב ב' ללא השהייה אשמח להחכים למציאת פיתרונות לבעיה גם שיחברתי עם סוויש אחד הבעיה נשארה בעינה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה הגעתי להגדרות של כרטיס הרשת שלי והוא שואל אותי באיזה פרוטוקולים לעבוד והוא נותן לי את אהאפשריות הללו PXE או RPL אז במה אני צריך לבחור ומה זה אומר ?????? מחכה לתגובה...
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי, רכשתי את הנתב הנ"ל (DIR-825ACG1) ואני מעוניין לעדכן לו את הקושחה. ניסיתי לחפש ברשת אבל הקושחה העדכנית היחידה שמצאתי לגירסא שלי (G) היא מהאתר הישראלי של D-Link מקישור שמפנה לדרופבוקס. 2018.02.12-18.39_DIR_825AC_G1A_ISR_1.0.1_release https://www.support.dlink.co.il/dir-825ac מישהו התנסה עם הקושחה הזאת? מתלבט אם להתקין היות ואין לי את הקובץ של הקושחה המקורית.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש בדחיפות נתב(ראוטר) אלחוטי עד 300 שקל אשר יש ברוב החנויות כרגע כי אין לי זמן להזמין מהאינטרנט + שאני אוכל לעשות דרך MAC או סיסמה כניסה בתודה, משה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הי, יש ברשותי ראוטר TPLINK בגרסה שלא תומכת בוקטורינג ואני מבין שאני צריך לשדרג את הראוטר בגלל הרבה בעיות של ניתוקים. היות ואין לי מודם בזק בכלל אני די מוגבל במבחר המכשירים שאני יכול לקנות, חייב להיות מודם+ראוטר כדוגמת ה VR900. במידה ואני רוצה ללכת על אופציה של ראוטר בלבד ללא מודם, איך אני יכול להשיג מודם של בזק שתומך ב 100MB? אשמח לשמוע רעיונות, האם שווה להשיג מודם או להישאר עם קונפיגורציה של ראוטר+מודם. רצוי לציין שאני מעדיף קונפיגורציה פשוטה עם מינימום מכשירים.
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שמחוללת נפלאות (ויתרתי על מזרימדיה ישן) קיבלתי המלצות בפורום לרכוש נתב מסוג TP-Link TL-WR1043ND אשר אני מתכוון לרכוש כיום לעיתים הסרט מקרטע -1080i האם החלפת נתב תפתור את הבעיה? מה באשר לכרטיס רשת (מובנה במחשב)? תודה נעם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש ראוטר אלחוטי טוב וכרטיס רשת. הראוטר יהיה בסלון והמחשב כרגע בממ"ד ובנוסף יש עוד חדרים לאחר הממ"ד(עד כמה שאני יודע הממ"ד מפריע לקליטה). התקציב הוא 350 ש"ח תודה, משה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי ברשותי שתי מודמים VTech IAD604 של בזק ו tp-link tl-wr841n שקיבלתי אני לא מצליח למצוא specs נורמלים על הvtech ותהיתי אם יש פה בפורום מישהו שיכול להגיד לי מה ההבדלים בניהם מבחינת עוצמה ואיכות גלישה, ובאיזה מהם כדי לשמש כbridge.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, הגיע הזמן לזרוק את הציוד של בזק לפח(ואני מתכוון לנתב Be הלא יוצלח), ואני צריך המלצה לראוטר + מודם, שיתאים ככל הניתן לתשתית של בזק, שמעתי גם שבזק מתכננים בקרוב להציע מהירות של 200 מגה, ולכן אשמח אם הראוטר+מודם יתאים למהירות כזאת.. תודה לעוזרים 🙏🏻
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
איך מפעילים מסך מרוחק לסתם מחשב ולא לאיזה שרת??? נסתי לכתוב את האיי פי של המחשב השני וזה טוען שלא יכל להתחבר או בגלל עומס או בגלל סיבות אחרות וכששמתי את האיי פי של עצמי אז הוא אומר שאני כבר מחובר לשוחן זה אז מה אני מפספס כאן מה צריך לעשות ואיך לעשות כדי שאני יוכל להכנס לכל מחשב שיש לי את האיי פי שלו ואת הבעלים שלו שמאשר לי להכנס איך מפעילים את זה.?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
שלום , אני מעוניין לדעת עדיפות נמוכה לSTREAMING דרך הROUTER , WRT54GL , קושחה של TOMATO , איך אני עושה את זה ? מה האפשרויות ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר Edimax BR6204WG ברשת קווית. באחד מהם מותקן WIN VISTA ובשני XP. בזה שמריץ ויסטה יש בעיה של ניתוקים של האינטרנט פעם במס' שעות פתאום אי אפשר לגלוש באינטרנט באמצעות הדפדפן - הדפים לא עולים וכתוב שהיעד אינו נגיש, בין אם זה IEב- ובין אם זה ב- FIREFOX לאחר פרק זמן של כמה עשרות דקות הבעיה נפתרת מעצמה ואפשר לגלוש. למרות זאת אפשר להשתמש במסנג'ר ובאימיול. באותו זמן אפשר לגלוש באינטרנט במחשב שמותקן עליו XP. הציעו לי במקום אחר שאולי זה בגלל האימיול - שהוא גוזל את כל הרוחב פס ולדפדפן לא נשאר, והציע לי להגביל את האימיול ב- QOS של הנתב. ניסיתי לעשות זאת אך זה לא עזר והבעיה נמשכה. כמו כן גם כשלא פועל האימיול או כל תוכנת שיתוף אחרת, עדיין יש ניתוקים. ויש לזכו…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
אין לי מושג איך אני עובד עם MULTILINK ב WIN XP אני אנסה להגדיר את זה אולי יותר טוב אני נותן למחשב 2 כתובות IP משני מקורות 1. כרטיס רשת Macronix 2. חיבור USB איך אני משלב את השניים ומגדיל את רוחב הפס ? או שזה אמור להתבצע באופן אוטומטי , בקיצור אין לי מושג מחכה לעזרתכם בתודה מראש
-
טוב תקשיבו יש לי בעיה שבכל משחקי הרשת המשחק נתקע לאיזה 10 שניות וחוזר וזה קורה כל כמה זמן בצורה לא רנדומלית מה לא עשיתי : קניתי מחשב חדש, החלפתי כ.רשת , דיברתי עם הספקית שלי (012) מי יודע כמה פעמיים ! ועכשיו דיברתי איתם שוב ובדקנו אם יש לי packet loss ואין לי עשינו trace לשרתים לראות איך הפינגים שלי ובסוף הוא אמר לי את זה אולי זה בעיה בDirectX אבל הסברתי לו שקיניתי מחשב חדש ועשיתי פורמטיים אז אני באנת לא יודע איפה הבעיה יש לכם אולי רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לפעמים אחרי שאח שלי משחק במייפל סטורי הרבה זמן (1 - 2 שעות) אני לא יכול לגלוש באינטרנט בלי להפעיל מחדש את המחשב (כל אתר שאני מנסה להיכנס אליו אומר לי שאין אפשרות להציג את הדף). ניסיתי להתנתק ולהתחבר שוב וזה לא עזר. ניסיתי לכבות ולהדליק את המודם וגם זה לא עזר. למה המצב הזה קורה ואיך אני יכול לטפל בזה?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להקים רשת ביתית אלחוטית הכוללת מחשב נייד, ומחשב נייח. למחשב הנייד אין כרגע כרטיס רשת אלחוטי- אני צריך לרכוש, אולם אני לא מבין בזה, ואשמח להמלצות (הדגם, אם זה משנה ,הוא 2500 hp presario) כמו כן, מה אני עוד צריך? איזה נתב?.... המלצות יתקבלו בברכה. אחרי חיבור כל הרכיבים- האם יש צורך בעדכון או שינוי אצל ספקית האינטרנט? האם יש השפעה של מרחק מהנתב למחשב בנייד? יש לציין שמדובר בבית של שלושה מפלסים... האם אני צריך נתב עם משדר חזק? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום! לרגל מעבר דירה מאזור עם תשתית אינטרנט מוגבלת, הגיע הזמן לרכוש ציוד שיוכל לתמוך במהירויות נורמליות. אשמח להמלצה. מה אני מחפש: - ראוטר משולב עם מודם, שיוכל לתמוך בהוט ובבזק (אני כרגע על תשתית של בזק אבל כבר לא לקוח שלהם עם מודם מיושן ולכן לצורך צמצום עלויות מעדיף מכשיר משולב) - ראוטר שמתאים לדירה קטנה יספיק בהחלט, אין דרישות מיוחדות מבחינת מהירות \ UPLOAD וכו' - אפשרות להזרמת מדיה דרך כונן חיצוני - המדיה שלי נמצאת כרגע על כונן חיצוני (USB3) שמחובר למדיה סנטר. בדירה החדשה לא בטוח שאוכל לעשות חיבור קווי, ולכן חושב על ראוטר שיוכל לתמוך בכונן רשת. הרעיון הוא להזרים וידאו ל-HTPC, ומוזיקה לכרומקאסט אודיו (שיחסוך את הצורך להדליק את ה-HTPC) אשמ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , יש לי מקלט דיי מעאפן שכל הזמן מתנתק ובקושי קולט אעפ שיש קליטה מצויינת ממקלט WIFI אחר בבית . הייתי רוצה המלצה למקלט USB הכי חזק שיש היום בשוק - מחיר לא משנה תודה!!
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
ב-FING שעשיתי לרשת הביתית זיהיתי פעמיים את ה-HOTBOX (s@gem(. אחת בכתובת ברורה וידועה, והשניה ב-.13 מדוע ואיך הבוקס מזוהה פעמיים? יש לזה שימוש/משמעות? תודה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שבוע טוב , בחודש וחצי האחרון האינטרנט בקושי זז לי , אני לא מדבר על אתרים מהארץ הם עולים יחסית בסדר אבל אתרים מחו"ל לא זזים אני לקוח של הוט בתשתית ושל בזק בנלאומי כספק חבילת הגלישה 5Mbit יש לכם המלצות כיצד לשפר את העיניין ? חשבתי שאולי לשנות את ה- MTU אבל אין לי מושג לאיזה ערכים. הודה לכל מי שיביא המלצה / עזרה בעיניין זה. מבחינת הספקית / תשתית העיניין בסדר אם אני מצליח להוריד מהאתר שלהם על רוחב פס מלא תודה לכל מי שיעזור / ינסה לעזור man of god
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-