עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, ב-5 השנים האחרונות בני ביתי ואני השתמשנו בנתב חסר-שם המזכיר בצורתו ובתפריטיו את הדגם BR 6104 של חברת Edimax. בשבועות האחרונים הנתב התחיל לגמגם ומוביל לעיתים קרובות להשהיית התקשורת או לביטולה המוחלט, לכן החלטתי לרכוש נתב חדש להחליף אותו. אין דרישות מיוחדות מהנתב מעבר לכך שיהיה חוטי, אמין ויתמוך בדרכי ההתקשרות ותעבורת המידע המקובלות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  2. זה משפיע גם על תוכנות וגם על משחקי רשת,הeMule שלי מקבל פינגים של 10000-50000 שאני לא חושב שזה נורמלי,World of warcraft מתנתק לי תמיד ויש לו פינגים גבוהים מאוד,נכון שיש הרבה מאוד אנשים מחוברים לשרת,אבל זה בא בצורה מוגזמת מאוד,עשיתי סריקה בad aware וerror doctor וגם ניקיתי קוקיס הכול,אני בספק נטויז'ן אבל אני לא חושב שהם עד כדי כך גרועים... בבקשה תעזרו לי אני נואש,תודה.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  3. שלום לכולם קיבלתי מכשיר נתב-מודם של אדימקס מדגם Edimax AR-6024A ADSL Modem Router אין לי את המשתמש והססמא שלו לכן עשיתי לו ריסט אך הוא עשה ריסט בופן חלקי בלבד אי אפשר להיכנס בהגדרות הבסיסיות שבאות עם הנתב - משתמש וססמא מקוריות שבאו איתו וגם כתובת IP שלו שמסרבת לחזור למצב מפעל. במצב כזה הנתב הוא חסר תועלת, כמה פעמים שלחצתי על כפתור ריסט שום דבר לא קרה. האם יש פיתרון לאיך להחזיר אותו למצב התחלתי. יש לציין שכשקיבלתי אותו חיברתי אותו ישר הוא עבד בסדר ו 3 מחשבים גלשו בעזרתו אך הייתי צריך לקנפג אותו בשביל אאוטלוק ועוד כמה דברים, וכשלחצתי על כפתור הריסט בפעם הראשונה כבר אי אפשר היה לגלוש אך גם אי אפשר היה לקנפג את הנתב. בנוסף יש לנתב חיבור USB, האם אפשר דרכו לאתחל את הנתב?[br]…

4. אוקי כולם עשיתי את המדריך לתקשרות ICS וחבירתי בין שני מחשבים ככה מודם --> כבל רשת רגיל ---> מחשב של אחי עם 2 כרטיסי רשת אחד למודם אחד לי ---> כבל רשת מוצלב -----> המחשב שלי עכשיו עבדתי לפי המדריך שיתפתי את ה dilar ושמתי עליו ת firewall של ה xp עכשיו על ה local area conicton כלומר הכרטיס רשת OB שמחבר בין המשחב למודם גם שמתי עליו firewall של xp וה local area conitcon כלומר הכרטיס רשת pci ששמתי שמחבר בין המחשב שלי למחשב של אחי וגם עליו שמתי firewall של xp עכשיו אצלי יש firewall של ה nforce 3 250gb שעובד ובכול זאת שמתי על ה local area conitocn עוד firewall של ה xp קיצר בוא נתחיל מזה שאני רוצה לדעת האם אפשר לפרוץ אלי בגלל השיתופים ? ואיזה firwalls אני יכול לסג…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by sxtomer,

שלום יש לי בעיה כשה אני מפעיל את האימיול אני לא יכול לגלוש כי זה בקושי זז וכשה אני מחבה את האימ יול האינטרנט לי טש אז מה הבעיה??????? :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :kopfpatsch:

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  6. במשרד הקטן שלנו ישנם 3 מחשבים, מדפסת וראוטר אלחוטי. הראוטר מחובר למדפסת בלבד, וכל המחשבים מתקשרים כשורה. מחוץ למשרד יש מחשב מרוחק, במחסן, המחובר לראוטר בכבל (30-40 מטר). בעבר התקשורת פעלה באופן סביר, אבל מאז שחיברנו ברשת מחשב שלישי - המחשב המרוחק מגמגם מאוד בתקשורת. לוקח כמה שניות להעביר מידע, ותמיד ייתקע מתישהו. זה הורס את העבודה השוטפת. השאלה - האם יש פתרון כלשהו לתשתית מהירה יותר, או שיש דרך לגרום לאותה רשת לעבודה בצורה מהירה יותר? אני מתאר לעצמי שישנן רשתות שמחברות מרחקים גדולים יותר מ-30 מטר - איך עושים זאת? (אגב - ניסיתי לחבר את המחשב במשרד שאיתו מתקשרים ישירות לראוטר, בכבל - וזה לא עזר). תודה

7. שלום רב, בשבוע הקרוב יחברו בזק את השכונה שלנו לתשתית סיבים. כיום ספק התשתית שלי הוא בזק וספק השירות (מזה שנים רבות) - בזק בינלאומי. בעבר ניסיתי לאחד קבלת השירותים האלה מבזק ולאחר מכן מבזק בינלאומי, תמיד היו בעיות, ולכן חזרתי לפיצול. אבל כעת כשיהיו תשתיות סיבים, עולה שוב השאלה. האם להישאר במצב הקיים (ואז להזמין מבזק חיבור לסיבים, נתב + Mesh) ולשדרג את מהירות הגלישה בבזק בינלאומי), או לעביר את הכל לבזק בינלאומי או לבזק? שיקול עיקרי להישארות עם בזק בינלאומי כ- ISP הוא שכתובת הדוא"ל שלי משמשת אותי כ- USERBAME בעשרות רבות של אתרים. השאלה השנייה, איזו חומרה טובה יותר? נתב WIFI PLUS של בזק בינלאומי, או נתבה B BEZEQ? אותה השאלה לגבי אביזרי ה- Mesh. …

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  8. שלום יש לי בחדר שני מחשבים אחד חדש שמחובר לאינטרנט ברשת אלחוטית, ועוד אחד שגם הוא מחובר לפעמים (אני מעביר פשוט את הLAN USB.) אני רוצה להעביר את כל מה שבמחשב הישן למחשב החדש ולפרמט את הישן. אז אני רוצה לעשות שיתוף קבצים, לא גם שיתוף אינטרנט. המדריך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יעזור לי? את המדגריך הזה אני צריך לאחר שאני אפרמט את המחשב הישן כרגע אני מעוניין רק בשיתוף קבצים. תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  9. Started by Chura,

שלום אני רוצה לקנות את הלוח P5B DLX עכשיו ללוח יש אפשרות להוסיף עוד 200 ש"ח ולקבל מתאם לWIFI השאלה שלי אם המתאם הזה שווה משו ? או שבסכום הזה בערך אני אשיג יותר טוב ?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by Slash87,

הקדמה... הרשת שלי בבית מורכבת מ 2 מחשבים ,שלי <עם המפרט שאפשר לראות כאן> ושל הורים שלי שהוא פנטיום 4 1.5 מחובר דרך נטוויזן כספק ובזק כתשתית הראוטר הוא wrt54gl של לינקסיס ובמחשבים יש כרטיסי רשת אלחוטיים של אדימקס שיטת שידור היא wpa אז ככה! אם במחשב שלי אני מוריד טורנטים... באיזהשהו שלב אין לי יותר יכולת לגלוש באף מחשב כאילו אין DNS והוא רק מחפש כל עמוד שאני מכניב בכתובת... אם אני מכבה את הטורנט יש עדיין השפעה של איזה חצי שעה עד שאני יכול לגלוש באינטרנט לא משנה מאיזה מחשב... הבעיה גם גורמת לכך שאני לא יכול להגיע אל הראוטר. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה??

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by dudi2002,

יש לי 2 מחשבים בבית. אחד שמחובר ישירות לאינטרנט בצורה הרגילה דרך כבל רשת ומודם עם USB, בחדר של אחי. המחשב השני נמצא בחדר שלי, ומשמש אותי בעיקר לעבודות ומחובר לאינטרנט דרך כבל אדום כזה בקיר שיוצא מהמארז של המחשב בחדר של אחי למארז במחשב בחדר שלי וכך, איכשהו, אני גם מחובר לאינטרנט. יש לציין שההישארות שלי מחובר לאינטרנט תלויה במחשב הראשון. אם הוא מנותק - גם אני. (אני מניח שאתם מבינים על מה אני מדבר). עכשיו, השאלה שלי היא כזאת, אני רוצה להוריד סרטים או משחקים במחשב השני. אני רוצה להוריד את כל הקבצים באופן רציף. העניין הוא שבשביל שאלה יירדו באופן רציף, חייבת להיות בין הורדה להורדה החלפת איי פי. במחשב בחדר שלי אחי, מותקנת כבר תוכנה שמחליפה את האיי פי באופן אוטומטי בין הור…

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  12. ההגבלה של ההורדה? עכשיו גם הגלישה איטית ...... אי אפשר לגלוש ככהה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  13. Started by ברק2000,

עכשיו יש לי אנטרנט במהירות 1.5 מגה ורציתי לדעת אם שווה לי לשדרג ל2.5 מגה ב10-15 שקלים בחודש תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  14. Started by davidcohen,

שלום לכולם, אני זקוק לכרטיס רשת סטנדרטי לחיבור המחשב הישן שלי לאינטרנט ברשת ביתית, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין כרטיס רשת 10/100 לבין 10/100/1000 ? וסליחה על הבורות.... תודה.

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by Kirma,

שלום, אני רוצה להגביל את המחשב השני שלי למהירות מסוימת. איך אפשר לעשות את זה ??? אם אפשר לעשות את זה.. המודם של THOMSON TCM425 והראוטר של LEVEL ONE WBR-3406TX תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  16. יש לי במחשב אחד את הראוטר סימנסSL2-141 ובשני התקנתי אתמול כרטיס רשת של אדימקס PCI עם אנטנה חיצונית עכשיו הוא לא מצליח להתחבר דרכו! והתקנתי הכל ויש לי אפילו את השם של הרשת סיסמה הכל יש לי ואני לא מבין למה הוא לא מזהה... כשאני מחבר כרטיס רשת USB רגיל הוא מזהה ועובד. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  17. שלום זה מודל הראוטר שלי : WRT54G v.3 1. יש אפשרות לשמור את פעילות האינטרנט שלי? 2. שמעתי שאפשר לעקוב אחרי פעילות ברשתות דרך משהו שנקרא packet sniffing יש דרך למנוע את זה? 3. יש לי שני מחשבים בWORK GROUP איך אני מבטל שיתוף קבצים בין שניהם? למה דרך כל מחשב ברשת אפשר לשנות הגדרות בטיחות של קבצים ותיקיות ולקחת בעלות על קבצים ותיקיות במחשבים אחרים באותה רשת? תודה!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  18. אני מחובר דרך ראוטק לאינטרנט דרך המחשב שלי (פנטיום 4 2.4) התחברתי לפאב מסויים והורדתי במהירות של 20 ק"ב במחשב אחר(פנטיום 2 300מה"ז) התחברתי באותה התוכנה לאותו הפאב והוריד לי על 170! מה הבעיה במחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by stas12,

שלום. אני צריך פרוטוקול PPPOE שמותאם ל 64 ביט (RASPPPOE לא הוציאו עדיין משהו מתאים) כדי שאני אוכל לגלוש ב ECI שלי כמודם ולא כראוטר... האם יש כבר איזה פרוטוקול שניתן להורדה.? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  20. ניסיתי לחבר רשת עם מחשב שרת ושני מחשבי לקוח שיחוברו אליו דרך נתב (של 3COM אם זה עוזר) השתמשתי במדריך שבאתר לICS התנתקתי מהאינטרנט, שיניתי את ההגדרות של החייגן שלי (אני מנוי ב012 בכבלים), וכשניסיתי להתחבר מחדש, החייגן של 012 יצר חיבור חדש, אחר, או שפשוט שינה את ההגדרות של החייגן להגדרת ברירת המחדל שלו מה אני אמור לעשות כדי לגרום לזה לעבוד?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by אוראל-ס,

טוב אז ככה אני גולש ב adsl על הקו של בזק ברוחב פס של 2.5 מגה והספקית שלי היא 012 רק שאיתה אני מחובר על 1.5 מגה בגלל המחיר הגדול שהיא דורשת בישביל 2.5 שלא יוצא לי משתלם.. אזמה שיוצא שאני מוריד על רוחב פס של 1.5 אבל מעלה על רוחב פס של 2.5 בכל מקרה אני מחוייב לשנה ועברתי בסך הכל 4 חודשים משהו כזה או 5 לא יותר מזה עכשיו אני יודע שלרוב לא אוהבים את הספקית הזו אבל לי בנתיים אין תלונות נגדה... הבנתי שבזקנט היא הספקית הכי מומלצת כרגע ואם אני זוכר נכון היה להם או שעדין יש להם את המבצע שמתחברים אליהם והם עוזרים לך לצאת מההתחייבות שלך לספקית הקודמת... מישהו יודע איך זה עובד כל הקטע שהם מוציאים לך את ההתחייבות..? וגם אם שווה לעבור בין החברות..?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות נתב + כרטיס pcmcia ללפטופ וכרטיס/2 כרטיסים רגילים אפשר עזרה? שמות של חברות שכדי? מהיכן ניתן לקנות ברגע זה? זה צריך להיות ל100מטר דרך 2קירות ~ תודה.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  23. אז, לפני שאתם ממהרים לשלוח הודעת "חפש בפורום" או "portforward.com" וכו' - אני יודע איך לקדם פורטים ואכן עשיתי זאת, הבדיקה של אימיול מראה שפורט הTCP שלי בסדר גמור (למרות שבאופן מיסתורי פורט הUDP לא מקבל אישור גם אחרי הפעלת DMZ בנתב וכיבוי כל הפיירוולים - אז אני פשוט מתעלם ממנו). מה שקורה הוא כך - אני מתחבר בערב, מקבל High ID והולך לישון שמח ומאושר, אבל כשאני קם בבוקר אני רואה שהחמור הארור קיבל איכשהו Low ID במהלך הלילה. אני משתמש בגרסה החדשה של הפרד (0.48a), ואני לא מצליח למצוא אופציה שתמנע מהתוכנה לקבל כך Low ID, או שלפחות תגרום לה להתנתק ולהתחבר חזרה כשזה קורה. יש מוד כלשהו שמאפשר פונקציונליות כזו? או שהבעיה נגרמת ע"י גורם שאני לא מודע אליו?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by omri_ro,

יש לי רשת עם שלושה מחשבים+מחשב נייד באלחוטי ועד לפני יומיים הכל עבד חלק (שיתוף קבצים ואינטרנט). מה שמוזר ששמתי לב שבSAFE MODE WITH NETWORKING זה עובד בסדר ובמצב עבודה רגיל זה לא. מישהו אולי מכיר את התופעה?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים