רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מקבל ביצועים מאוד גרועים כל מה שקשור לWIFI אני מחובר לבזק\בינלאומי במהירות 50 מגה הלפטופ שמחובר דרך WIFI מקבל רק 15, הכרטיס רשת שלי בלפטופ הוא Intel® Centrino® Wireless-N 130 שתומך עד 150 מגה אבל רשום לי 72 http://i43.tinypic.com/2s84wll.jpg אותו דבר האייפד http://oi44.tinypic.com/2u76mq8.jpg הלכתי לחבר התחברתי לWIFI שלו והצלחתי להגיע ל 19 מגה מהירות למה הכל איטי אצלי בWIFI? במיוחד הנייד אותה בדיקה עשיתי עם הנייד אצל חבר והגעתי ל37 מגה ככה שאני יודע בוודאות שאין לי בעיה בכרטיס רשת או באייפד אני כבר לא יודע מה לעשות דיברתי עם בזק והם לא הצליחו לעזור לי כי הם לא אחראים למהירות WIFI, בחיזור קווי אני מגיע ל50 מגה בקלות הראוטר שלי הוא DLINK DSL-7850U נ…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות ראוטר WIFI חדש לבית. הכיוון הוא להשתמש בו בתור כונן שיתופי ואוליי גם שרת MySQL. השימוש העיקרי יהיה לשיתוף תכני מולטימדיה דרך XBMC (גם השרת MySQL לאותו השימוש). ראיתי את הסקירה על הדגם הזה - http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm לפי מה שאני מבין, אפשר להתקין עליו DD-WRT ואז משם הדרך לשרת SQL וכונן שיתופי תהיה דיי פשוטה. למישהו יש הצעות אחרות לשימושים שלי? אין לי כרגע הגדרת תקציב כי קשה לי להעריך אז אני אשמח לקבל הצעות מכל מיני תקציבים. תודה.
-
- 13 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
חברה אני ממש לא מבין כלום בנושא כל מידע והפנייה לכתבה או לינק יתקבלו בברכה איך לחבר שני מחשבים ביתיים לרשת אופטית באיזה חומרה להשתמש מה צריך איך לחבר האם זה משתלם איך זה עובד ... כל אלה ועוד ..... כל עזרה והדרכה יתקבלו בברכה
-
- 13 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
כנסו לכאן: http://www.miki.org.il/article.asp?newsid=56 ולמי שמתעצל להיכנס: "לראשונה בכנסת:"אינטרנט מהיר ומדיניות מחירים" דיון פתוח לציבור בזמן אמת 17.12.2001 ביום ב´ 14.1.2002, בשעה 21:00 תקיים ועדת האינטרנט וטכנולוגית המידע בראשות חבר הכנסת מיכאל איתן ישיבה מיוחדת בנושא "אינטרנט מהיר ומדיניות המחירים". לישיבה יוזמנו נציגי חברות הכבלים, חברת בזק וכן משרד התקשורת. הישיבה תועבר באינטרנט בזמן אמת (Online) בהקלדה (צ´אט) והציבור יוכל לעקוב, להגיב ולהשפיע מהבית. הצעות לנושאים לדיון יתקבלו בברכה !!!!! 23.12.2001: שר התקשורת רובי ריבלין אישר השתתפותו בישיבה !!! "
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי לכולם. קראתי כמה מאמרים בנושא הפיכת המודם ALCATEL למצב PRO...והאמת שלא הבנתי כל כך את היתרונות והחסרונות.. מישהו יכול לפרט פה את היתרונות והחסרונות למעבר הזה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ההורים שלי לא מסכמים לי להתחבר לADSL אבל הסכימו לקנות לי מודם ISDN יש לי כמה שאלות: 1. האם זה שווה? 2. צריכים עוד קו בבית? 3. ומה צריכים בשביל לגלוש איתו? 4. והא המודם הזה טוב של USR הנה הלינק שלוhttp://www.usr.com/products/business/business-product.asp?sku=000698-13
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
משהו מוזר קורה לי לאחרונה! כשאני מוריד קובץ גדול יחסית בעזרת FLASHGETE הקובץ יורד ...עוצר לאיזו דקה ואז ממשיך את ה DOWNLOAD כאילו לא קרה כלום! אם אני מפסיק את ההורדה ומחדש אותא אז הוא ממשיך להוריד! למישהו יש מושג? נתקל במקרה דומה????????
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אמרו לי שיש חברות שעושות פיצול של קו, ששני משתמשי ADSL יוכלו לגלוש בו זמנית על אותו קו. מישהו מכיר ?
-
סתם כותרת מפוצצת לקצב הורדה מכובד לכל הדעות (התמונה בהמשך...) ADSL של בזק בחבילת 1.5Mbits עם שימוש ב DAP גרסה 5 ולא...זה לא היה BURST קצר זה נשאר ככה על 270 - 280 עד סוף ההורדה... (רק חבל שאני על סף פשיטת רגל עם המחירים האלה במיוחד עכשיו כשהדולר משתולל !!)
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
איך בודקים מה הגירסת חומרה של המודם שלי?! אני רוצה לבדוק את זה במקום עם הטכנאי. (זה אפשרי לבדוק את זה גם כשהאינטרנט עוד לא מחובר, זאת אומרתש אני לא במצב ON LINE)?
-
אני ביררתי וגיליתי שמבין כל הספקים שמספקים ADSL אקוואנט הוא הכי זול 17$ לחודש גם ל0.5 וגם 1.5. הכי יקר זה נטויז'ן (שאליהם אני מחובר כעת) אם40$ 0.5 ו50$ 1.5 ושאלתי היא למה יש הבדל כו גדול של 23$ -33$. האם לקוחות של אקוואנט גם גולשים במהירות של פי 2 או 3 בנטויז'ן. האם אין להם פס רחב גדול לחו"ל. אני יודע שאצל ספקים יותר יקרים גם המהירות יותר גדולה אבל איך שאני יודע היא לא כל כך משמעותית (כך לפחות אמרו לי בבזק). אם ההבדלים במחירים הם גם ההבדלים באיכות במהירות. למישהו כאן יש ניסיון אם אקוואנט?? מה המהירות של חבילת 0.5 האם היא עולה רוב הזמן על 35-40K ומה המהירות של 1.5 האם זה עובר את המאהK. כמה אתם מורידים בKAZZA? ואם אין הבדל גדול במהירות אז לדעתי זה מאוד שווה משום שאם לדוג…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה בקשר לזה? כולם פה מדברים על כך שהם מכבים את "חומת האש" הפנימית של המודם. ואז מה? מה מונע ממישהו לבצע BruteForce על המודם, לפרוץ אליו ומשם השמיים הם הגבול.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היום שוב עשיתי את הטעות של ליצור קשר עם החברה הזיבלית הזו (כי אחרי הכל חשבתי שבתור לקוח שלהם הם ישמחו לדבר איתי). ענה לי נציג תמיכה טכנית ולאחר הקשבה לדבריי החליט בהינף יד שהתקלה לא בתחום טיפולם ושאני אמור לפנות למיקרוסופט! לבקשתי כי יברר עם הבכיר ממנו אם יש לכך פיתרון , נעניתי ב "כן, כן, רק שנייה" וניתוק אלגנטי... התקשרתי זועם למרכזייה וביקשתי לדבר עם הממונה בתמיכה. חזר אליי בחור שמתחילת השיחה ענה בטון של "מה בדיוק מציק לך בחחים ולמה אתה חושב שאיכפת לי". כששטחתי בפניו את חוצפת התומך שלו בעצם הניתוק ואי החזרה אלי נעניתי בהכחשה מוחלטת. אז אני מכריז חד וחלק, אני את יחסיי עם החברה החוצפנית והמזלזת הזאת סיימתי. ועכשיו אליכם - התקלה שנוצרה לאחרונה היא כדילקמן: פתוחים אצלי בין …
-
אוקייי אז אני הולך להזמין ת'אינטרנט מתבל בחבילה של 1.5 אבא שלי אמר לי שאני אביא לו את כל הפרטים והוא יסתכל ויתקשר איתי אליהם להזמין מחירים של ספקיות אני בגדול יודע, וגם של תבל אני רוצה לדעת אבל איזה ספקית הכי משתלמת ומהירה וגם היחס של המחיר-ביצועים הוא הכי טוב... ועוד משהו, אני שם לב שכל הספקיות נותנות מחיר מסויים לחבילה לחודש למשך חצי שנה ואחרי זה מעלות ת'מחיר בדיי הרבה כסף, אז כדאי לעבור כל חצי שנה ספק? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו כמה שעות אני כבר מחובר ואני בנטוויז'ן! אני בחבילה 750K :AR15: פעם זה היה לי מחובר 10 שעות ומתנתק כנראה הם השתפרו במשך הזמן! הנה קבלו: ואלה שסתם אומרים שלא יגידו סתם!
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכל מי שעדיין ער, וכל מי שבקרוב יתעורר! : אני צריך להעביר בערך 3GB של קבצים ממחשב עם WIN98 אל מחשב עם WINXP. נאמר לי שאפשר לעשות זאת עם כבל מוצלב. אז יש כבל. אודה מאוד למי שידריך אותי כיצד לעשות זאת (כיצד המחשבים מזהים אחד את השני וכו'). בוקר טוב ותודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון הייתי מנוי אצל מת"ב בחבילת 3Mbit ועם אינטרנט זהב כספקית. המהירות בכלל לא נראתה כשל 3Mbit והיום אני רוצה להוריד את המהירות ל-1.5Mbit ולהחליף לספקית טובה ואמינה. על איזו אתם הייתם ממליצים? אשמח גם לשמוע דעות של אנשים לגבי ספקית זו או אחרת. (נ.ב.: השתמשתי באופציית החיפוש ומצאתי רק נושאים שקשורים ל-ADSL, למרות שרק כשהפורום קם שאלתי שאלה דומה, אך לא מצאתי אותה במאגר.) -NerdX
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הצלחתי לחבר את שני המחשבים שבביתי ברשת. (שניהם מחוברים להאב והוא מחובר לקופסה החיצונית, כאשר המחשב שלי מתחבר אוטומטית ואילו המחשב של אחוית מתחבר דרכו.) האם ניתן איכשהו להגביל את כמות הBANDWITH שאני נותן למחשב השני? למשל להגביל את מהירות ההורדה שלה ל 20 ואת ההעלאה ל2? מישהו מכיר אולי תוכנה שעושה זאת?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום.... האם יכול להיות שספקים בארץ חוסמים את האפשרות לשתף מודם כבלים ברשת קטנה PEER TO PEER? (ע"י חיבורו ישירות ל- HUB) ורק ניתן לעשות זאת ע"י נתב (אלף שקל) או שיתוף בתוכנה (צריך להשאיר מחשב השרת דלוק כל הזמן וזה בטח פחות יציב מחיבור ישיר של המודם ל-HUB) ושהם עושים את זה ע"י רישום ה-IP שבמודם כבלים חייב להיות קבוע? (במודם ADSL, כמדומני, ה-IP דינמי אז אי אפשר לחסום שיתוף אפילו ל-100 תחנות אם בא לי, נכון?) האם מישהו הצליח כן לעשות שיתוף "חומרה זול" אני קורא לו (ללא תוכנה וללא נתב) ע"י חיבור מודם ADSL או כבלים ישירות ל-HUB וכך לשתף אותו ברשת ללא צורך בהשארת אף מחשב דלוק? אני יודע שלמודם כבלים גם יש יתרונות, אבל מעניינת אותי הנקודה הנ"ל.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברצוני להקים רשת ביתית שתחבר שלושה מחשבים, שני PC ומחשב נייד אחד, אשר ישתמשו באינטרנט ADSL 1.5. המחשבים נמצאים בבית פרטי עם שתי קומות. שני מחשבים בקומה התחתונה ואחד בעליונה. * איזו רשת כדאי להקים "רגילה" או אלחוטית? חשבנו על אלחוטית עקב העובדה שמדובר בשתי קומות, כך שאולי עלות העברת הכבלים גבוהה, אז כדאי להשקיע כבר באלחוטי. * מהם החסרונות של רשת אלחוטית לעומת רשת רגילה? * אשמח לקבל המלצות על מרכזיות אלחוטיות (דוגמאות למשל בפלונטר). *אשמח לשמוע דעתכם על המרכזיה "Intel Wireless Gateway" (נמכרת ב- 1100 עד 1300 ש"ח). תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים עם XP האם אפשר לשלוח ממחשב למחשב הודעה מתפרצת שתוצג למקבל על המסך ? ובכלל האם אפשר לשלוח הודעות ממחשב למחשב ?
-
- 13 תגובות
- 6k צפיות
-