עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ariel-ro,

אהלן חברה! אני קונה את הXSREAMER. לצורך זה אני עושה רשת קווית. קו אחד מהממ"ד לארון תקשורת(הקו הזה כבר הועבר) קו אחד מחדר טלווזיה לארון תקשורת(יעבור דרך התעלה של הקו טלוויזיה) ועוד שני קווים מחדרים אחרים. בארון תקשורת לא יהיה פאנל, אלה החוטים יתחברו ישירות לקונקטורים, ואז לראוטר. בכל החדרים יישב שקע רשת+2 בזק. חוץ מאשר החדר טלווזיה ששם יהיה קונקטור ישירות לסטרימר. השאלה העיקרית שלי היא: הארון תקשורת הוא מחוץ לבית(בית פרטי), הארון הוא מברזל. היום יש מנעול כזה מעפן, שהוא תופס אבל רק בערך. יש רעיון איך אפשר לנעול את הארון? ולא תיהיה סכנה שהרואטר יילך בגלל שהוא יתחמם? אשמח לשמוע הערות על התכנון של הרשת. תודה, אריאל.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום, אני עובר לבית חדש ולאחר הרבה שנים של תקשורת קווית, אנחנו מעונינים להוסיף תקשורת אלחוטית. בדירה החדשה, הראוטר יהיה בסלון ואמור לספק רשת לכל הבית כאשר אם יש אפשרות אז גם בתוך הממ"ד. רציתי לשאול, איזה ראטור אני יכול לקנות כדי שיעשה את העבודה? אני רוצה ראטור איכותי, מהיר ויספק רוחב פס כמה שיותר גדול. מבחינת מחיר, אני לא כל כך מוגבל, אבל אני לא ראיתי משהו שעולה יותר מ400-500 שקל (אולי לא חיפשתי במקומות הנכונים). אם לדעתכם ראוטר אחד לא מספיק וכדאי Access Point בנוסף אז אם אפשר המצלמה על אחד כזה זה יהיה מצוין! תודה... (שוב לגבי המחיר, אם יש ראוטרים באלפי שקלים שאני לא מכיר אז אני לא רוצה גם להכיר...)

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Oranili,

שלום לכולם שאני מפעיל תUTORRENT הגלישה לא זזזה בכל המחשבים.... האם זה צריך להיות ככה ? ואין פיתרון?

• 13 תגובות
    • 950 צפיות
  4. Started by itay_tay,

שלום רב, אשמח לקבל עזרה נכנסתי לבית חדש דו קומתי תשתית וספק של בזק הרוטר יהיה מחובר למחשב שממוקם בממד, בקומה הראשונה החדר שלי בקומה השניה ,קליטה בקומה השניה אין לי בגלל שהרוטר בממד וגם אני רוצה לגלוש קווי גם בקומה השניה ,כלומר לחבר את הPS4 שלי לא אלחוטי אלה על ידי כבל רשת קווי וגם שיהיה לי קליטה למחשב נייד שיש לי גם בחדר מה אני יכול לעשות ? קראתי קצת על המגליד טווח אלחוטי דרך החשמל זה לא פתרון מספיק הוא לא באמת נותן גלישה יותר טובה קווית וגם יש לי בבית תלת פאזי ראיתי שליד כל שקע טלפון בחדרים יש גם כניסה לכבל רשת , זה הפתרון הכי טוב השאלה האם זה רק הכנה או שצריך לחבר בארון איך אפשר לדעת ומה אני יכול לעשות כדי את הגלישה המקסימלית גם בקומה ה2 תודה רבה איתי. נ.…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. ערב טוב, אתמול שידרגתי את האינטרנט שלי ל5mb - 256kb של 012 דרך HOT. בדקתי את המהירות בSPEEDTEST.NET וזו התוצאה: ברוב האתרים הקבצים יורדים בסביבות ה120-150 קב"ש, ורק באתר של 012 זה מוריד לי על 580~. בגלישה באינטרנט אני כמעט ולא מרגיש שינוי. השאלה אם זה בסדר? יש מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אל תמחק לי את זה שוב בבקשה, הראשון נעול ואני לא יכול להגיב. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=81929.0 תודה רבה ל- tembo על העזרה כמעט סידרתי הכל! האינטרנט והכניסה למחשב האורח פועלים מה-Host. האינטרנט והכניסה ל-Host לא פועלים מהמחשב ה-אורח. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by mike666,

שלום לכולם, קיבלתי מבזק נתב DLINK2650U עם יכולות חיבור כונן רשת כUSB יש לי מחשב נייח שמחובר ישירות לראוטר ומחשב נייד שמתחבר WIFI לראוטר כאשר אני מחבר כונן USB אני מצליח לגשת אליו דרך הלפטופ - \\bezeq\bezeq כשאני מנסה להגיע לכונן מהמחשב הנייח הוא פשוט לא מכיר את הכתובת. אנא עצתכם, לא מצאתי מידע בנושא, נראה לי שזו בעיית הגדרות רשת אצלי אבל אני לא יודע איפה לחפש ... בדקתי שמסומן V על שיתוף קבצים והדפסות דרך הגדרות הרשת... מה זה יכול להיות ? קיים אנטיוירוס ופיירוול של XP כמו בלפטופ. תשתית - בזק. תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 9.8k צפיות
  8. יש לי תשתית קוית בכל הבית ודרוש לחבר שלוש עמדות. - רציתי לדעת איזה נתב+מודם הכי כדאי לקנות? - שמתי לב שרוב הנתבים כוללים אפשרות אלחוטית, האם כדאי לי לקנות נתב כזה (בגלל המבחר) או שעדיף עדיין לחפש נתב+מודם חוטי? תודה TANGUSH

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. האם האנטנה הזו שווה את המחיר או שזה לא יותר מעבודה בעיניים ? אני רוצה לקלות ברמה הרבה יותר טובה בכל הבית http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7830&catid=1360 תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. איך פותחים "port forwarding" אני צריך את זה כדי לשחק UT3 באינטרנט המשחק רשם : your network configuration may not be compatible with hosting matches. please chek your routers' manual for instructions on setting up "port forwarding" or a "DMZ server " נ.ב תסבירו לי בסדר כי המדרכים לא כול כך מובנים .... עריכה : איך אני מגלה מה היא הסיסמה של הראוטר ? חדש : שום משחק רשת לא עובד כולם רושמים חיבור נחשל

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by djelectric,

היי, יש לי מודם מהסוג הנ''ל שמחובר בUSB, לאחר חיפושים רבים אני פשוט לא מוצא דרייבר שלו לויסטה, בלי זה אני פשוט לא יכול להתחבר... :-\ אני ממש אודה לכל מי שיעזור, זה לא הצד החזק שלי

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. הי אני תוהה מה היתרון של ראוטר שמשדר נניח במהירות 600M לעומת אחד שמשדר רק ב 300 אם המהירות שמקלים מהספק היא נמוכה הרבה יותר 100M?

13. Started by Chamuelm,

לאחרונה שידרגנו את האינטרנט למהירות 12Mb (היה 3) כשמחברים בלי ראוטר מקבלים את מלוא המהירות, כשמחברים את הראוטר (Edimax BR-6216Mg) המהירות חוזרת ל3 הכרטיסים שמתחברים תואמים את הראוטר (EW-7628Ig). מעבר לתקן N יפתור? (חשבתי על BR-6524n) אפשר להשאר עם הכרטיסים הקיימים ולקבל את המהירות? יש פיתרון אחר? תודה ???

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. חיפשתי בחיפוש ולא מצאתי..........

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אהלן, לאחרונה אני לא מצליח להוריד טורנטים מאתרים גדולים וידועים, גם אם מדובר בטורנטים עם מספר עצום של סידרים. זה תקוע לי בד"כ על 10KB כאשר המקסימום שהגעתי הוא 100KBS האם מישהו יודע על חסימה שנעשתה מהספקית\תשתית? זה מתחיל לעצבן אותי. עד עכשיו הנחתי שזה בגלל עומס. היום אני בטוח שאין עומס. לתוהים - יש לי אינטרנט כבלים 8 מגה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום חברה, יש לי ראוטר מדגם edimax br6204wg. קצב העברה בין 2 מחשבים שמחוברים קווית לאותו ראוטר נע בן 1.5 ל 2 מ'. זה נשמע לי מאוד איטי להעברה קווית, כמה אמור להיות קצב העברה ממוצע? :s05:

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by maxwell10,

האם בבית עם 4 עמדות מחשב ניתן לחסוך את ארבעת המחשבים ובמקום לקנות שרת שמתחבר ל 4 מקלדות, עכברים, מסכים ורמקולים?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by thebenjamin,

אני מוריד מהמחשב שלי למחשב אחר שנמצא ברשת שלי.. הבעיה היא שכמעט בכל דבר שאני מוריד עם rar ושאני מחלץ זה עושה לי שגיאה: "ספירת סכום הנתונים ב-xxxxx נכשלה. הכרך מקולקל" וזה קורה ככה בכמה חלקים לפעמים הרבה ואז אני צריך להוריד את אותם חלקים מחדש... (אני משתמש בuTorrent) מה הקטע של זה?

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  19. היי אני מת כבר לעבור לחיבור UPLAOD גבוהה ואני חושב שעדיין זה יקר. 300+- לספק + תשתית (HOT). האם כדאי להמתין קצת מכיוון שאני רואה שאין תזוזה במחיר כמו שחשבנו לבזק אין אין עדיין תשובה לכך. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by dror_l,

צריך נתב טוב וזול עם פיירוול. בהתחלה חשבתי על זה אבל קראתי פה בפורום שכדאי להתרחק מאדימקס. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. כלומר אני מדבר על תקן A. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by doraam,

זה נמכר בKSP : http://ksp.co.il/?uin=12698 וזה באייבורי : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5330 הם אותו מחיר אבל השמות שונים, יש הבדל ביניהם ? והאם שווה לי לקנות את הנתב הזה ולהפוך את ה DLINK של בזק 20MB למודם ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי,יש לי חיבור 12Mbit של הוט + 012. הרשת שלי היא ראוטר D-Link DIR-615 עם OpenWRT Backfire עליו, שמחובר אליו ההוטבוקס ללא חייגן. יש לי הרבה פעמים (אפילו רוב הזמן) פנגים גבוהים לאירופה ולאגים מטורפים (150-1000ms) וגם בארץ זה קורה עם פנגים של 60-300ms. כמובן שאיאפשר לשחק ככה, וכמובן שהוט אומרים שהבעיה לא אצלם. אפילו קניתי כבל RG-6 של חברת RCA במקום RG-59 שהוט נותנים, ועדיין הבעיה נמשכת. אני מצרף תמונה של החיבור בהוטבוקס. האם הוא תקין? תודה.

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by IdanTs,

אם יש לי בבית שתי חדרים ממש צמודים ויש בשתיהם מחשבים נייחים. ואני רוצה להשים ראווטר אל-חוטי בחדר שהוא לא ממד. יהיו בעיות באינטרנט בממ"ד? והאם הראווטר הזה יעשה את העבודה? Linksys WRT54GL אם לא, אז כדאי לקנות ראווטר חוטי ולעשות חור בקיר של הממד? תודה!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Cheif,

כפי שרובכם יודעים, חברת "בזק" הכריזה אתמול על כך שהיא משדרגת את מרבית לקוחותיה למהירות של 15M. על פניו זה מהלך חיובי אלא שבפועל הוא מקפל בתוכו "סוס טרויאני" שיגרום לכל אחד מאיתנו לשלם הרבה יותר על תשתית האינטרנט. סיכום הנושא ודוגמא אמתית ללקוח שעומד לשלם פי 3 על חיבור האינטרנט שלו בפוסט המצ"ב - http://www.netcheif.com/blog/?p=3376

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.