עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. קניתי אותו רק ביום חמישי. הנצב הוא מסוג EDIMAX BR-6104K. ויש בחזית שלו נורות. בטור שמעליו רשום WAN יש שתי נורות אחת->לידה רשום 10/100M השניה (מתחתיה )-->לידה רשום LNK/ACT. כאשר חיברתי את המודם לנתב רק הנורה התחתונה נדלקה והעליונה נשארה כבויה. (זאת שלידה רשום 10/100M). ניסיתי לנתק לחבר,לחכות וכלום לא עזר. ביום חמישי, איך שפתחתי את הקופסא זה עבד. אבל בגלל שלא סיימתי את ההגדרות השארתי זאת להערב. ועכשיו הוא לא מדליק יותר את הנורה. מה לדעתכם הבעיה? קבלו ביטול!!!!!! זה עובד!!

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  2. שלום לכולכם. תהיתי אם ניתן להגדיר ראוטר אלחוטי להפסיק לשדר כשאין לו צורך לתקשר עם אף מחשב - לדוגמא, כאשר כל המחשבים בבית אינם זקוקים כרגע לחיבור לאינטרנט או כבויים. כך, הראוטר פשוט "מאזין" לתקשורת ומשדר רק במידת הצורך. אני פשוט הולך לרכוש ראוטר אלחוטי בקרוב שהולך לשבת בקרבתי (גם למיטה וגם לכסא העבודה מול המחשב, אין לי דרך להמנע מזה), ובעקבות כל הסיפור עם הקרינה לאחרונה, אני מנסה לחשוב על פתרונות יצירתיים. תודה.

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  3. שלום רב, רציתי לדעת כיצד אני יכול לחבר כרטיס סים מצוי עם חבילת גלישה למחשב נייח/נייד ע"י USB לגלישה מזדמנת. האם זה מועיל [מתאים למה שיש בארץ] מוצר מאיביי

4. השאלה בכותרת יש לי adsl

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  5. למה ממליצים פה בפורום על WRT54GL ולא גירסאות אחרות יותר מתקדמות שיצאו אחריו ?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  6. שלום מכובדיי, שאלה לי אליכם. יש לי בחדר שני מחשבים: אחד חזק עם מעבד Q6600, והשני P4 3.0 שמתפקד כמחשב אימיול וביטורנט של הרשת הביתית. שמתי לב שכשאני מנגן קובץ סרט (סתם סרט AVI למשל) במחשב החלש, הסרט מתנגן בצורה מקרטעת (אפילו כשהתוכנות הורדה לא פועלות). אבל לעומת זאת, כשאני מנגן במחשב החזק סרט 720P שמאוכסן באותו מחשב חלש - הצפיה חלקה לחלוטין. האם יכול להיות שלמרות שהסרט נמצא במחשב החלש, הוא למעשה מתנגן במחשב החזק בכלל? זה לא נשמע לי הגיוני, מאחר ולא העתקתי אותו למחשב שלי, פשוט הפעלתי אותו ישירות מהתיקיה המשותפת. *חשוב לציין שכרגע למחשב החלש אין כרטיס מסך בכלל. אני משתמש בכרטיס המובנה באופן זמני, אבל בד"כ המעבד הוא שאחראי על הסרטים, לא?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  7. שלום.. השאלה שלי היא אני רוצה כרגע להקים שרת FTP גדול כגון RapidShare, MegaUpload וכו' שרת שיאחסן כמות גדולה של קבצים כמו כן ידוע לי על עניין הזכויות יוצרים אך שאלתי היא כזו אם במידה ואני מוכן להשקיע באיזה סוג איחסון כדאי לי להעזר..?, איזה שרת? וכו' תודה מראש.!.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by tood24,

איך הראוטר הזה?לבית אינטרנט הוט תודה http://www.aliexpress.com/item/English-Instruction-TP-LINK-Wireless-Wifi-Router-AC-TL-WDR7500-1750Mbps-1-WAN-4-LAN-2/2029070931.html?spm=2114.30010308.3.47.Bof00z&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201602_4_10057_10056_10055_10037_9985_301_10033_10059_10058_10032_10017_10060_10061_10062_413,searchweb201603_2&btsid=2bdb436d-17de-4ebf-a79f-de058a85240c

9. Started by no nick,

איך אני משנה את שם המחשב ברשת?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by TheSoviet,

משהו בבקשה יכול להסביר לי אם זה לא אותו דבר אז מה ההבדל...

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  11. נגיד יש לי עכשיו מחשב אחד ועליו מודם פנימי כזה ויש לי עוד מחשב ושם יהיה מודם usb אז אין לי צורך בכרטיס רשת במחשב השני בשביל לגלוש??

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by asafm,

מה זאתי ההודעה הזאתי ובאילו מקרים אני מקבל אותה?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  13. Started by Yehuda7,

עם אחבר את המודם שיש לי בבית ,בבית אחר ,ואנסה להתחבר לאינטרנט,הוא יתחבר? באותו הבית היה מותקן אינטרנט. אבל עכשיו לא מותקן

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  14. או שכל ראוטר מתאים? כרגע אין לי חיבור כזה,אבל מעניין אותי לדעת לידע כללי. נגיד,ראוטרים ישנים קוויים יעבדו טוב? ומה עם כל הדגמים האלחוטיים החדשים?(אישית,יש לי את ה-Edimax BR-6424n) בתודה מראש, יוחאי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי ראוטר או נתב אלחוטי איך שתקראו לזה של חברת tp-link ואין בו שימוש כי לפני חודש התחברנו לרשת האלחוטית של אורנג' ויש להם כבר ראוטר מובנה. עכשיו יש לי בבית מחשב נייח שברצוני לחבר אותו לרשת האלחוטית הביתית אבל אין לי כרטיס רשת אלחוטי והמחשב רחוק מדיי מכדיי לחבר אותו חוטית לראוטר של אורנג'....אז חשבתי להשתמש בראוטר של tp-link בתור כרטיס רשת...ולחבר אותו למחשב הנייח וככה יהיה אינטרנט...יש מצב לעשות את זה? תודה לעוזרים, דורון.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אני לוחץ connect זה מתחבר.אני לא עושה כלום אבל הsent גודל במהירות ל 22,000 ואז הוא גודל קצת וזה קורה מבלי שאני עושה משהוא שקשור להורדה או משהוא למה זה ככה? אחרי שזה מחובר 2 דקות זה עולה בקצב איטי +20 +20 +20...

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by asafm,

אני יודע שזה נשמע כמו שאלה קצת מפגרת של משהו שלא יודע אבל מה ההבדל בינהם אמרו לי שזה משנה בשליחה או בקבלה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני משתמש בשרת של XX והיום הורדתי פרק של הסידרה ------- ראתי שיש שם משתמש מישראל שמעלה לי את הקובץ במהירות של 450-500 למי בארץ יש כזה חיבור יש בכלל תשתית כזו תמונה --הקישור לתמונה נמחק ע"י מנהל הפורום--

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by shimon956,

למה שאני מפעיל את המחשב ו winxp עלה אני רוצה להתחבר לאינטרנט אז זה כודם כול מתחבר לי למודם ואחר כך לאינטרנט וגם לוכך זמן למודם עד שהוא מגיב מישהו יכול להסביר לי את זה בבקשה

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  20. Started by bd,

איך אני משנה אי פי בראוטר??

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  21. Started by aviram20,

היי הזמנתי רשת אלחוטית מבזק וגם מתאם למחשב השני מאחר ואני רוצה לחבר את שנייהם לאינטרנט עד פה הכול בדר.. עכשיו אני מחובר על אחד וחצי מגה וזה רק עם מחשב אחד שרציתי לשדרג ל4 היא אמרה שאין אפשרות כי התשתיות לא מספיקות או משהו כזה.. ומה שהיא הציעה לי זה שאני יקח את המודם האלחוטי והמתאם במהירות אחד וחצי ואחרי שיהיו תשתיות אני ישדרג ל4 עכשיו השאלה לי היא כזאת 1 וחצי מגה על שני מחשבים זה יהיה איטי ? יעבוד מהר? שני המחשבים שפועלים עובדים בישביל אינטרנט ובישביל גלישה ממוצעת בילבד יהיה משהו מורגש? זה יפריע? אם כן איך זה בא לידי ביטוי במחשב ..? כמה כול מחשב צורך בשימוש סביר של גלישה באינטרנט..? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by kobipk,

שלום לכלולם ברצוני לדעת איך אוכל להפעיל 2 כרטיסי רשת בו זמנית על אותה מערכת הפעלה יש לי לוח אם מדגם asus striker II extreme יש בו onboard של 2 כרטיסי רשת (לפי ידעתי ASUS השיקה את זה לגיימרים על מנת להפחית את הping) למשחקי רשת. כאשר אני מחבר 2 כבלים לחיבור לראוטר אחד מבטל את השני כלומר רק אחד פעיל.. רציתי לדעת מה לעשות על מנת לקבל פול power במשחקי רשת ובכללי הינה תמונה של הלוח שבו יש את הכניסות של הLAN http://img219.imageshack.us/i/010fkn.jpg/ תודדה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  23. מידי פעם במקומות שחשוב לי הפרטיותת אני משתמש בפרוקסי בדקתי את התוכנה באתרי איפי והאתר זהה את האיפי של הפרוקסי יחד עם שאר האתרים. הוכחה: זיהוי כפול: אחר כך מצאתי עוד כמה אתרים שמראים לי גם את הפרוקסי וגם זיהו את האיפי האמיתי שלי. אז שאלות בנושא: 1.האם יש דרך לגלוש דרך איפי בטוח באמת שלא יצליחו לזהות אותו דרך הפרוקסי?(כנראה) 2.האם אתרים שכבר גלשתי בהם עם הפרוקסי ולא עשו "retrace" יוכלו עשות על האיפי שהשארתי להם בעבר ולגלות מי אני? 3.מה אפשר לחסום בשביל שלא יצליחו לעשות retrace ? (קבצים זמנים,קוקי TEMP) ואיך הפ מצליחים לגלות את האיפי המוסתר שלי? 4. אם מישהו יוכל לתת תקציר על הנושא אני ישמח תודה יוחאי.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  24. אוקיי, אז ככה - יש לי 2 חיבורים נפרדים לאינטרנט בבית שלי. שניהם של HOT, אחד של 015 ואחד של 013. שני החיבורים הללו הם כבר שגרתיים, שניהם בקבע כבר בסביבות ה3 שנים(013 כבר 5...). שניהם חיבורים של חייגן כלומר מחייג לספק עם שם משתמש וסיסמה ע"מ להתחבר. _____________________________________________________________________ 013 ברק חבילה של 750KBS - מודם TEYRON מחובר בUSB. 015 זהב חבילה של 1.5MBS מודם THOMSON מחובר בכבל רשת. זה המצב הראשוני, אני התקנתי את הTHOMSON למחשב של ה013 והתחברתי ל013 והמהירות היא 1.5MBS כלומר קצב הורדה של 200-210KBS! כל זאת ואני מחובר דרך ברק עם המודם THOMSON. לקחתי את המודם TEYRON ושמתי במחשב השני והתחברתי ל015 ושם לעומת זאת המהירות פחתה ל750KBS גם כן בש…

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  25. Started by FC Chelsea,

איך הראוטר הזה 3Com 3CRWE554G72T-ME 54Mbps Cabe/DSL Wireless Router ? אני מחפש דגם טוב בגלל שאת הלינקסיס אי אפשר למצוא בשום מקום... ועוד שאלה, איך נקרא חיבור אינטרנט דרך הכבלים שלא מצריך חייגן ? אני מדליק את המחשב וישר האינטרנט מחובר והאם כל הראוטרים האלחוטיים תומכים בחיבור הזה או שלא כולם ?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים