עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ניסיתי לעשות VIDEO CONFERENCE עם מחשב שמחובר לאינטרנט בכבלים (ערוצי זהב, חבילה בסיסית של 150 קילוביטס לשניה) ולספקית האינטרנט 012 נט. לא הצלחתי עם אף תוכנה. אני בכלל לא יכול להתקשר למחשב השני ואם מתקשרים אלי מהמחשב הזה אז לא רואים את הוידאו שאני שולח. אם אני עושה PING ל-IP של אותו מחשב אני בכלל לא מקבל תשובה. מה הקטע ? זה בגלל שאני לא רואה את ה-IP האמיתי שמוקצה לאותו חיבור אצל 012 נט אלא את ה-IP הקבוע שמתקבל מערוצי זהב ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי, הגדרתי חיבור vpn בעזרת המדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186365.msg1615944#msg1615944 החיבור עובד, איך אפשר לשתף קבצים/מדפסת/כוננים או לעשות מיפוי? קראתי כמה מדריכים ועשיתי כמה ניסיונות אבל לא צלח... תודה,

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  3. מה המצב אנשים ?.. אז ככה ... יש לי אינטרנט של 5 מגה עם מהירות העלאה של 512 (בארץ כמובן) ולחו"ל זה 60-65 KB ... ביקשתי מהם שיעשו ככה שמתי שאני מתנתק מהאינטרנט יתחלף לי האייפי ... הם אומרים שזה לא קיים ואם כבר לעשות את זה רק Hot יכולים (הייתי עם Hot יחד עם בזק בינלאומי בשיחת וועידה) ואז הנציג מ - Hot אמר שזו הפעם הראשונה שהוא שומע שיש דבר כזה . אמרתי לו כן יש דבר כזה כי כשהייתי מנוי בברק התחלף לי האייפי בכל התחברות לאינטרנט ... בקיצור לא מתחלף לי האייפי כשאני מתחבר לאינטרנט אלא אם כן אני מנתק את המודם לפרק זמן מסויים (זה מעצבן) ... אז מה השאלה בעצם ? כל מי שמנוי בזק בינלאומי באינטרנט עם תשתית של Hot בלבד גם לכם האייפי לא משתנה בכל התחברות לאינטרנט (אלא שיש להם חייגן) אלא אם…

• 57 תגובות
    • 9.9k צפיות
  4. Started by Xmen,

יש לי חיבור ISDN, כאשר אני עובד על מחשב עם מע"פ W2K, ואני רוצה להגדיר את מהירות החיבור כ- 128K אזי אין בעיה אני מצליח להתחבר במהירות הנ"ל... כשאני עובר ל- WIN98 ומגדיר מהירות של 128K ואח"כ מתחבר לאנטרנט (כלומר לספק אנטרנט) אני מקבל ERROR ולא מצליח להתחבר במהירות הנ"ל, אלא רק במהירות של 64K מדוע?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by asi1998,

קניתי את הראוטר tplink1043nd לפני שבועיים בערך, עכשיו רציתי לדעת אם הוא יהיה שימושי כאשר אני עובר לתשתית בזק כי שמעתי שיש שם אפשרות של מודם+ראוטר. מה זאת האופציה הזאת? אני בינתיים הייתי רגיל להוט שהיה לי מודם וראוטר בנפרד האם עכשיו יהיה שימוש לראוטר שלי? או שסתם קניתי אותו? ואיזה אופציה יותר טובה, מודם משולב עם ראוטר או מודם וראוטר בנפרד? תודה!

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שאלה פשוטה: יש לי מודם רשת של בזק בבית (לא USB) ואני מתכנן לחבר אותו אל ראוטר אלחוטי של LINKSYS (דגם WRT54G) ואת הראוטר הזה לחבר בכבלים אל שני נתבים (סוויצ') של DLINK מסוג DES1008D כך שבסופו של דבר תהיה אפשרות של רשת של כ-10 עד 14 מחשבים שלכולם יהיה חיבור אינטרנט ובנוסף יהיה לי לפטופ עם חיבור אלחוטי לאינטרנט. האם התכנון שלי יעבוד, וכיצד (בגדול) אני צריך להגדיר את הראוטר והמחשבים?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  7. אז ככה יש לי את המכשיר הזה : TL-WN422G TP-LINK USB ואני רוצה לקנות את האנטה הזאת (זאת אומרת, להוציא את האנטנה שיש לי במכשיר הזה ולשים את זאת ץ--כי אין לי קליטה-- ) : אנטנה 14DB TL-ANT2414A TP-LINK http://www.tp-link.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=26 (באתר עצמו יש את הפרטים על האנטה למטה ) למי שעצלן: Frequency Range 2.4GHz~2.5GHz Impedance 50 Ohms Gain 14 dBi VSWR 1.92 : 1 Max Polarization Linear, Vertical Beamwidth (HPBW) Horizontal: 30° Vertical: 30° Connector RP-SMA Male Cable 100cm CFD-200 Radiation Directional Application Indoor / Outdoor Mount Style Pole Mount / Wall Mount Dimensions (L x W x H mm) 240 x 240 x 40 mm Operating Temperature -10℃~60℃ (14…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yirmio,

שלום, אני חושב לשדרג למאה מגה, בעקבות המבצע החדש של בזק. העניין הוא שיש לי נקודת טלפון אחת בבית (שכירות...) וזה רחוק מהמחשב, לכן אני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי מדגם TL-WN821N. האם יש בעיה לנצל את כל המהירות בצורה הזו או שחובה חיבור בכבל רשת? תודה.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  9. Started by zaroor,

שלום לכולם רציתי לדעת האם יש אפשרות בנתב אלחוטי שיש בו 4 פורטים לחוטי כאשר בינתיים משתמשים רק בחוטי ולא באלחוטי האם אפשר לעשות ביטול לשידור אלחוטי כל עוד עובדים בחוטי

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  10. שלום חברים, לפני כחצי שנה קיבלתי מבזק נתב אלחוטי לבן של דילינק בתקן N (זה עם ה-2 אנטנות) בהתחלה הכל עבד תקין גם החיבור הישיר וגם דרך האלחוטי. כעבוד מס. שבועות התחילה תופעה מוזרה כל מחשב נייד שהיה מחובר אליו עבד בסדר כעבור מס שעות מתנתק ובכי לחזור לעבוד איתו הייתי סוגר את הסוויצ' של חיבור האלחוטי בנייד ופותח אותו שנית, אחרי שניה שוב חזר החיבור האלחוטי (כה אני מחובר כ5-10 דקות) ושוב מתנתק וחוזר חלילה. אם אני לא מכבה את הכפתור במחשב ומשאיר אותו מנותק הוא מתחבר לבד אחרי כ-5-8 דקות ושוב עבוד מס דקות ומתנתק. ברצוני לציין שהניתוק הוא בכל הקשור לאחוטי בלבד, החיבור הישיר כל הזמן עובד תקין ללא ניתוקים. אם אני רוצה לעובד יותר מ-10 דקות אני צריך לעשות כיבוי פיזי לרווטאר ואז אני יכול …

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  11. אהלן אני גר מעל בית קפה וכשאני מנסה להתחבר לראוטר שלהם שפתוח בלי הגנה הכרטיס מזהה אותו ויש קליטה אבל הוא כל הזמן" מייבא כתובת רשת ." בפעילות או שהוא לא שולח ולא מקבל כלום או שהוא רק שולח. עם הפלאפון הצלחתי להתחבר כך שאין שום חסימה. פתרתי את זה ע"י מישהו שהתחבר בלפטופ לידי ורשמתי את האיפי שלו והDNS וכולי אבל ההגדרות אצלו היו אוטומטיות והוא מצליח וכשאני על אוטומטי הוא לא מקבל כלום . רק כשאני מגדיר לו בדיוק. אפילו קניתי כרטיס רשת חדש יותר חשבתי אולי זה עניין של קליטה. עכשיו יש ראוטר חזק יותר בסביבה וזה אותו סיפור רק "מייבא כתובת רשת" כשאני על הגדרות אוטומטיות. שאלתי את טובי המוחות ואף אחד לא הצליח להבין מה הבעייה , חלק אמרו לי שזה יעבור , לילה שלם זה לא עבר חלק אמרו שהראוטר …

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by some1s2,

שלום, יש לי בעיה ייחודית (לדעתי), ואני מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי ולפתור אותה. לצורך הבנת הבעיה, צירפתי תרשים, אולם אני אנסה להסביר גם במילים. נכון להיום, כל מחשב מחובר (מטעמים טכניים) ישירות למחשב אחר באמצעות כבל רשת. בשל בעית תשתית צנרת וצורך בתוספת מחשבים נוספים שמחוברים באופן זהה, אני נאלץ לחפש פיתרון כך שאוכל להשתמש בכבל אחד כדי לאחד את כל החיבורים אולם אחר כך אני צריך למצוא דרך לפצל את החיבור המאוחד בחזרה למצבם המקורי כך שבסופו של דבר המצב יישאר זהה וכל מחשב יחובר ישירות למחשב אחר. האיחוד והפיצול יכול להיות על ידי כל מה שצריך - ראוטר/מחשב/מה שיעלה על דעתכם. מתנצל על השאלה המוזרה, ותודה רבה לכל מי שיוכל לסייע! חג שמח. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כותרת.. ערב טוב לכולם אז ככה מספר שאלות קטנות אשמח אם תענו לי. 1.מה ההבדל בין ADSL לבין CABLE? 2. כרגע אם אני לא טועה אצלי בבית משלמים בחודש ל3 חברות שונות על האינרנט בזק,הוט,ו012 לפי מה שהבנתי הספקית שלי זה 012.. באחד המחשבים התשתית היא הוט ובמחשב השני בזק מה שאומר שהפס לא מתחלק? או כן? 3. אני מעוניין לקחת את החבילה של 2.5 מגה ב109 שקל לחודש מפה http://www.012.net/sales.aspx?docID=8619&FolderID=324〈=he&res=0&pos=0&tabn=0 יש לי 2 מחשבים בבית אז אני משלם 218 לחודש? לכל מחשב 109? או לשניהם ביחד 109? אם זה שניהם ביחד הפס מתחלק? מזה אומר בידיוק? ובסך הכל יהיה לי יותר מהיר האינרנט למרות הפס המתחלק? בעיקרון אני רוב היום במחשב באינרנט הורדות טורנט והכל…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by AdiR^SiNaI,

מה זה ?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  15. כמה עולה היום בערך ? או כמה אתם משלמים ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. הזמנתי חבילה עם אפלוד 512. מבדיקב עם האתר של נטויזן זה מה שיוצא לי : 72.4 KBps קצב העלאה. זה בסדר?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by GENERAL,

שלום רציתי להתייעץ קיום יש לי רשת ביתית המורכבת בצורה כזאת מחשב אחד מחובר לאינטרנט עם מודם פנימי יש בו כרטיס רשת שמחובר למחשב אחר האם כדאי לקפוץ ל בזק להשאיל מהם מודם חיצוני ולחבר בעזרת רווטר את שני המחשבים או להשאר אם הרשת הקיימת הנוכחית

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by thebestof2005,

טוב, אז אחרי הרבה מחשבות החלטתי לקנות את הנתב LinkSys WRT54GL. כמה שאלות אחרונות לפני קנייה: 1: יש לי ADSL ומודם שהפכתי אותו לראוטר (אלקטל). זה לא יעשה לי בעיות נכון? והאם אני צריך להחזיר את מצב הראוטר לקדמותו, כלומר להחזירו להפוך להיות מודם בלבד, או שגם ככה זה יעבוד? 2. האם המחשב שאליו אני אחבר את הראוטר יהיה חייב להיות פועל כל הזמן בכדי ששאר המחשבים שמחוברים ברשת יוכלו להיות מחוברים? תודה על העזרה...

19. האם החלון הזה אמור להיראות ככה? כי אני שיניתי אותו בעבר ואני לא יודע אם ככה הוא היה בהתחלה. תודה. נ.ב למי שלא הבין אני רק רוצה להחזיר את החלון הזה לאיך שהוא היה בהתחלה.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by AdiR^SiNaI,

את זה ראיתי במקום אחר האם זה נכון מה שרשום פה לגבי המודל 7 - 6 אני שואל כול הזמן כדי לדעת את זה אם זה נכון אני יודע את שנייהם בבקשה תענו. תודה שכבה 7 את התהליך הזה הוא עושה כשהמשתמש רוצה לשלוח נתונים applicition-הוא אחראי לתקשר עם המשתמש והוא ארחראי על קבלת הנתונים במידה והמשתמש שולח רותו דוגמא : email והוא אחראי על קביעת סוג השרת client server או pear to pear בעת קבלת הנתונים מהמחשב השולח השכבה השביעית לוקיצ אצ התונים ומעבירה אותו לקובץ שהמשתמש רצה לשלוח דוגמא:המשתמש רוצה לשלוח email אז השכבה השביעית לוקחת את הנתנון(EMAIL)ומעבירה אותו לשאר השלבים ובעת הקבלת השכבה השביעית שמקבלת את הנתון מעבירה אותו לנתון EMAIL בידיוק כמו שהמשתמש רצה שהמקבל ה-EMAIL רצה שיגיע. שכבה 6 pres…

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  21. אני זוכר ששאלו את השאלה הזו איפשהו אבל לא זוכר אם ענו עליה השאלה היא האם מחשב שאינו מחובר לאנטרנט מוגן ב100% מכל פריצה שהיא? או שיש אפשרות לפרוץ למחשב שאינו מחובר לאנטרנט באפשרות רשתות אלחוטיות או כל מיני כלים אחרים?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  22. קניתי כבל רשת לשיתוף אינטרנט באורך של 10METER ומדדתי עכשיו כמה אני באמת צריך ומספיק גם 5METER, רציתי לדעת אם יש הבדל במהירות {הכוונה נגיד ועכשיו אני לוחץ על כפתור... לוקח יותר זמן עד שאני יקבל את הדף?, לא בגלל המהירות אלא בגלל האורך של הכבל} בין 10METER לבין 5METER. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. חוץ מהראוטר שצריך לקנות הספקית תחייב אותי בכסף על שאני עושה רשת ל-2 מחשבים? אני לא מומחה ברשתות מה לעשות תודה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  24. שלום, בזק הציעו לי ראוטר בתקן N בחינם - אך הבעיה היא שיש לי כרטיס רשת שתומך רק ב-G. שאלתי היא, האם הוא יצליח לקלוט את הרשת בתקן N? אם לא, אז האם זה http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1452 הוא הכרטיס רשת האלחוטי הטוב ביותר בחיבור USB שתומך בתקן N?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ET,

???

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים