עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כאשר ההוטבוקס עובד כמודם - האם יש אפשרות לביצוע ריסטרט דרך הממשק שלו? (לא מצאתי) אני צריך לעיתים לבצע ריסטרט מרחוק וזה די מבאס להתקשר למוקד הטכני ולבקש בכל פעם מחדש

• 4 תגובות
    • 100.9k צפיות
  2. שלום חברים צריך עזרה לגבי פריסת הרשת האלחוטית ב4 מפלסים בביתבמפסל הגבוה ביותר ממוקם המודם-נתב אלחוטי של בזק מסוג D-LINK 6850Uבשתי הקומות קולטים סבבה את הראוטר קומת ביניים ומרתף לא קולטים.בקומת ביניים יש לי נקודה בקיר שמחוברת עם כבל לראוטר למעלהאני רוצה להוסיף שם ראוטר נוסף שיהיה נקודת גישה למרתף, יש לי ראוטר של TP-LINK מדגם TL-WR841N.איך אני מגדיר את הראוטר הזה בצורה הטובה ביותר בשביל נקודת גישה נוספת.אני צריך הסבר גם לאן אני מחבר את הכבל מהקיר לראוטר לWAN או לחיבור הרגיל של שאר המחשבים?והאם אני צריך להגדיר גם משהו בנוסף בנתב של בזק.תודה רבה ומכווה שהסברתי טוב את הבעיה.

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. אז ככה יש לי תקלה בהוטבוקס הנוכחי אז פניתי להוט בנידון וקבוע לי לשבוע הבא שליח שאני אמור למסור לו את ההוטבוקס הבעייתי ותוך כדי לקחת מהשליח הוטבוקס חילופי וכעת מה שלא הבנתי לגבי העברת הגדרות מההוטבוקס התקול לחילופי כי ידוע לי כשטכנאים מחליפים הוטבוקסים אז אחרי שמחברים הוטבוקס לחשמל לרשת הוט ולמחשבים אז בהתחלה אין אינטרנט עד שלא פותחים איזה הגדרות או משהו ורק אז אפשר להתחיל לגלוש אז לכן השאלה היא אז מי אמור לבצע לי את העברת ההגדרות בין ההוטבוקסים השליח להוט או שאני אמור לבצע זו בכוחות עצמית מול תמיכה טכנית של הוט אינטרנט אני לא מדבר על רשת אלחוטית wifi אלה על אינטרנט וטלפון כי אני גם מנוי לשירות של אינטרנט וטלפון תודה רבה על המענה

4. Started by lompy,

יש לי נתב ישן NETGEAR wgr614 עד כמה שאני מבין הוא עובד בתקן 802.11g 54mbps ויש לו אנטנה אחת. הבעיה העיקרית שלי היא שלא קולטים טוב את הרשת האלחוטית בקצה הבית בקומה מתחת. הנתב ממוקם בחדר ביטחון וזה כאב ראש בשביל להוציא אותו משם כי הוא מחובר שם בכבל לכמה מחשבים. חשבתי אולי להחליף נתב לאחד שעובד בתקן n במהירות 300mbps עם שתי אנטנטות, השאלה היא האם נתב חדש ויותר מתקדם יתן לי באמת קליטה יותר טובה או שלא בהכרח. אשמח להמלצה על נתב עם סיגנל חזק שיהווה שיפור משמעותי מהנתב הנוכחי.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  5. רכשתי את הראוטר לפני שבוע ואפילו שעדכנתי לגרסת הטומטו החדשה הוא עדיין עושה לי ניתוקים (כל יום בערך) וזה ממש מפריע. רציתי לדעת אם אני יוכל להחליף אותו בחנות (ksp) ולקבל זיכוי או משו כזה. ואם וכאשר יחליפו לי אותו, אז איזה דגם מומלץ לקחת שיעבוד טוב עם הכבלים? ועוד משו אחרון- האם אני צריך להחזיר את הראוטר לגרסא הראשונית שלו? ואם כן איך עושים זאת? דרך אגב דיברתי עם בזק בינלאומי היום.. והם אמרו לי שהם יכולים להעביר אותי לחיבור ללא חייגן עקב הבעיה הזו.. הקטע הוא שאם אני עובר לשיטה הזו חבילת הגיימר שלי מתבטלת. וגם אני לא יידע בוודאות אם זה יעבוד טוב בלי ניתוקים. רציתי לדעת מה אתם חושבים ומה כדאי לעשות? או שלהחליף לדגם אחר שתומך בכבלים או לעבור לחיבור ללא חייגן. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ofird,

הכל טוב ויפה בלינק הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0, אבל מה קורה עם מחשב לקוח מסויים הוא מהעבודה ולא ניתן לשנות לו IP כי הוא עובד עם DHCP וכמובן לא ניתן לשנות לו WORKGROUP ו/או DOMAIN. האם זה עדיין אפשרי, במחשב הנייח (פרטי שלי) אין לי בעייה לשנות הכל!

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  7. Started by composite,

שלום. אני לקוח של smile \ אינטרנט זהב \ 015 (עם הסיומת inter.net.il). רציתי לדעת אם הם התאחדו עם 012 \ קווי זהב (goldenlines), והאם נחסמים פורטים גם ב- 015? (כי ב- 012 חסימת הפורטים כמעט ודאית, עפ"י מס' לקוחות שאני מכיר) ועוד משהו - האם 013 (ברק) התאחדו עם נטויז'ן? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. איך אפשר להסתיר את הIP שלי כשאני מחובר לאינטרנט? חבר שלי אמר שצריכים לעשות משהו בהגדרות החייגן, הספק שלי זה בזק בנלאומי מה אני אמור לעשות? להתקשר אליהם ולשאול אותם?

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  9. שלום לכולם, רציתי לדעת אם אני יכול להעביר מידע מהנייד לנייח באמצעות כבל רשת. אם כן איך אני יכול לעשות את זה ומה תהיה מהירות העברת המידע. תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אהלן, יש לי ראוטר של DLINK דגם DI-624. יש לי שתי שאלות למעשה, הראשונה היא: בהעברת הפורטים בראוטר הנ"ל, אני מוגבל מאוד כי הוא לא נותן לי להעביר הרבה פורטים [מוגבל לאיזה 10 פורטים בס"כ], יש איזו שהיא דרך להגדיל את ההגבלה הזו? אולי שינוי FIRMWARE בצורה כל שהיא ? [אני לא ממש מומחה בתחום פריצת הראוטרים ועידכוני קושחה.. אז להיות ברורים בבקשה] שאלה שניה, יש את מה שנקרא DMZ ZONE שזה מחשב שמקבל את כל הפורטים כפי שהם, ניסיתי להפעיל את הDMZ ולסדר שהIP שלי יקבל את זה, אבל שום דבר לא השתנה וכל מה שלא עבד לפני שהפעלתי את זה גם לא עבד אחרי [משחקים שדורשים פתיחת פורטים מרובים וכו'] למה? זה לא אמור לסדר הכל? :\ תודה לכל מי שעוזר, -ג'ו

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  11. סליחה מראש אם זה לא המקום המתאים... השאלה שלי היא: הורדתי קבצי וידאו מהמצלמה שלי (הם בפורמט AVI אם אני לא טועה), ורציתי לדעת אם יש דרך/אתר שאני יכול להעלות את הקבצים כך שמישהו לא בארץ למשל יכול לצפות בהם? הקבצים לא ארוכים - 3-4 דקות ושוקלים בערך 20-25 מ"ב. מישהו מכיר או יודע?

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  12. שלום, יש לי מחשב נייח שעליו מותקן וינדוס XP ומחובר לראוטר באופן חוטי, וכן מחשב נייד עליו מותקן ויסטה שמחובר לראוטר באופן אלחוטי. אני מעוניין להיות מסוגל להעביר קבצים בין שני המחשבים, בעיקר להשתמש בנייד בתור "כונן גיבוי" למחשב הנייח. מה שאומר העברת קבצים גדולים למדי (למשל ספריית המוזיקה של 50ג"ב) עכשיו, אני יודע שיש כמה אפשרויות, אפשר להשתמש בכבל רשת מוצלב ולחבר את המחשבים פיזית, או שאפשר להקים רשת בין שני המחשבים שבמילא מחוברים לראוטר ואז לבצע שיתוף קבצים בין השניים. קראתי קצת על הנושא וראיתי שיש כל מיני אפשרויות, וכל מיני סוגים של רשתות. ככה שבסוף יצאתי די מבולבל. השאלה שלי היא מה הכי עדיף במקרה שלי שגם מדובר בהעברת קבצים גדולים למדי, וגם בשני מחשבים עם מערכות הפעלה שונו…

• 13 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. שלום לכולם ושבת שלום.. אז העברתי לאימא שלי את המחשב הישן שלי וקנינו נתב וכרטיס רשת (לא יודע איזה זה חשוב ?) בקיצור הכל עובד (מה שאני לא מבין זה למד הנתב עצמו מחובר למחשב שלי ורק הכרטיס רשת מחובר למחשב השני..) ואני רוצה להעביר קבצים מהמחשב הזה למחשב השני ולהפך, יש אפשרות כזו ? תודה לעונים..

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  14. שלום לכולם ברשותי ראוטר אלחוטי של EDIMAX br 6104wb במהירות של 11 מגה וכרטיס רשת תואם של EDIMAX ew 7126 . החיבור לאינטרנט עובד מצויין וה-SIGNAL STRENGTH שלי עומד על VERY GOOD. המחשב שלי הוא בעל כ.רשת אלחוטי והראוטר נמצא בחדר אחר שם הוא מחובר למחשב נוסף ולמודם כבלים - קו אוירי של 5 מ' - 2 קירות בדרך, וקו לא ישיר של כ-10 מ' - אותה קומה . כאשר אני מעביר קובץ ממחשב אחד לשני - המהירות העברה היא על 600 KB לשנייה, שזה כמחצית ממה שהכרטיס אמור להעביר וגם בגרף של NETWORK ב-TASK MANAGER אני רואה שהוא עומד על כ-50%. האם זה תקין והגיוני? במידה ולא, כיצד ניתן לשפר את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  15. Started by jackhammer,

שלום לכולם. רכשתי דומיין בגו-דאדי (נקרא לו bla.com) ואני מעוניין לבצע הפנייה של כל לינק בדומיין שלי לעמוד אחד חוץ ממספר לינקים ספציפיים שיופנו לעמודים אחרים. כלומר: כתובות ספציפיות כמו bla.com\help bla.com\contact bla.com\home יופנו לעמודים הרלוונטים שלהם אבל כתובת bla.com\sdfghsdfhg כתובת bla.com\kaufvg3be כתובת bla.com\hiu9lftmx35 וכל כתובת אחרת (במידה ומישהו מנסה לנחש כתובת) חוץ מהלינקים הספציפיים יופנו לאותה כתובת bla.com\default איך עושים את זה? אשמח לצעדי פעולה באתר של גו דאדי אם מישהו מכיר אבל גם שיטה גנרית תעזור (אני כבר אנסה לחפש את האופציה באתר של גו דאדי). יש לי אפשרות גם…

16. Started by AdiR^SiNaI,

פינג היא בודקת האם יש קשר בין מחשב למחשב ואני רוצה לדעת איך אני שולח הרבה קופסאות כמו 1000 נגיד עושים ככה שזה יעשה הרבה ping 1.1.1.1 -t ויש עוד איזה שהוא אות שאפשר לבחור כמה קופסאות היא שולחת מה האות בבקשה?

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  17. Started by bigbosf,

שלום חברים ביצעתי הצפנה לנתב שלי ועכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול להמנע מלהקיש סיסמא כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש (כרטיס רשת אלחוטי USB) אני יחדד טיפה. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב שעובד באלחוט,ורוצה להכנס לאינטרנט הוא מבקש את הסיסמא - השאלה שלי אם יש אפשרות להכניס סיסמא פעם אחת ושהכרטיס רשת יזכור את הסיסמא ויכנס לבד. תודה רבה

18. טוב אז לאחרונה היתחדשתי בראוטר Asus am604g של בזק אחרי שהראוטר הישן והאהוב עלי(AZTECH 600EW) מת. עכשיו הייתי רוצה לדעת מהי שיטת ההצפנה הכי טובה בשביל לאבטח את הרשת האלחוטית שלי

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום. בביתי שני מפלסים, בקומת המרתף נמצא הקו טלפון \ שקע ADSL. אליו מחובר מודם ECI, ואליו מחובר ראוטר Linksys עם 4 שקעים. מה- 4 שקעים האלו יוצאים כבלים חוטיים המתחברים ל- 4 מחשבים בבית בחדרים שונים. בחרתי ברשת חוטית עקב הבדלי הגובה בין המפלסים, וההשפעה על האמינות הרשת כתוצאה מכך. לאחרונה התעורר הרצון לגלישה באזור הסלון. שני דברים עוצרים בעדי: 1) אמנם יש שקע אינטרנט בקיר בסלון, והתשתית הבסיסית ביותר כבר מוכנה, כל ארבעת השקעים בראוטר תפוסים, וכך אין לי איך לשלוח כבל לאותו שקע בסלון ולאפשר שם גישה לאינטרנט אני צריך מכשיר שתפקידו היחיד והבלעדי הוא "להרחיב" את השקעים של הראוטר, פשוט להיות שלוחה שלו, בלי לסעף ולסבך את הרשת, ובלי תכנות. איזה מכשיר אני צריך? 2) לאחר שתפתר (אנ…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by donj,

שלום לכולם אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית, אני לא יודע אם אני צריך ללכת על נתב מתקן N או שמספיק לי ללכת על נתב מתקן G... בבית יש לי שני חדרים אחד מעל השני (זה כמו גלריה), והסלון בצד. הנתב ישב בחדר העליון ובסלון יש לי מחשב HTPC אותו אני רוצה לחבר לרשת... המרחק מהמחש לנתב הוא בערך 6 מטרים, ויש קיר שמפריד בינהם וכמובן הנתב גבוה מהמחשב בערך מטר וחצי. תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  21. Started by eliav-peretz,

שלום. לי כרגע יש מחשב אחד בבית בקומה הראשונה. במהלך השבוע הקרוב אני קונה מחשב נוסף שיהיה בחדר שלי שזה בקומה השנייה וחשוב לציין שזה יהיה בחדר ממ"ד. איך אני עושה רשת בין שני המחשבים? להעביר חוט בכל הבית נראה לי מאוד מסובך. כמו כן הבנתי שראוטר לא יהיה אופציה טובה מכיוון שאחד המחשבים יהיה בממ"ד. אז מה בעצם אני עושה? תודה מראש EliaV-PeretZ.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by CyberBot,

אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה להפוך את המחשב הזה למין שרת כלומר אני לעשות שרת ל 1.6 או לונטירלו או סתם לאיחסון קבצים מישהו יכול להגיד איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by wooper,

היי תמיד שאני מוציא את הראוטר מהחשמל או שיש קצר אז אח"כ אני צריך כמה פעמים להוציא ולהחזיר את הכבל כמה פעמים לחשמל עד ששוב אפשר לגלוש האם יש דרך למנוע את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  24. Started by JentuS,

שלום לחברי הפורום . לא מזמן שדרגתי את מהירות הגלישה שלי ל-20 mb/s , והתבקשתי להחליף את הראוטר הישן שהיה לי בחדש של D-Link מדגם VDSL N 6740U בגירסאת ה-G2 , מכיוון שבבזק נאמר לי כי מהירויות גלישה של 20mb/s ומעלה דורשות ראוטר מתאים עבור זה ושהראוטר הישן שלי לא ענה לדרישות הללו . אז רכשתי מהם את הראוטר המדובר . השאלה שלי היא דיי כללית שלמרות זאת הייתי שמח לקבל עליה תשובה : אני רוצה לדעת מה אתם (המבינים בעניין) חושבים ויודעים על הראוטר הזה , האם הוא אמין , האם הוא טוב מבחינת הביצועים שלו , האם איו לו איזה בעיות ידועות וכו' , בקיצור כל מי שיש לו מידע מסוים לגבי הראוטר הזה אני אשמח מאוד אם תתחלקו איתי במידע הזה . עכשיו , כמו שאומרים ''בלי עשן אין מדורה'' , לא הייתי סתם ככה פותח …

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. Started by idanemergi,

חיפשתי קצת עליו באתר ואני מנסה להתחבר אליו דרך הכתובת 10.0.0.138 וקופצת לי ההודעה של שם משתמש וסיסמה אני ממלא בשני השדות admin ומשום מה הוא לא נותן לי להכינס להגדרות שלו. ניסיתי לעשות לו ריסטים והחזרה להגדרות יצרן ומה לא כל מה שיצא מזה זה רק האשף התקנה של בזק שמגדיר אותו אוטומטי וזהו. מישהו משער אולי מה הבעיה? דרך אגב חשבתי אולי בגלל שהרשת מאובטחת עם סיסמה אז אולי במקרה זה משנה את הסיסמה לסיסמה שאני בוחר באשף של בזק אז במקום admin רשמתי בסיסמה את הסיסמה שלי ולא עבד וגם ניסיתי כשהרשת לא מאובטחת. ואם למישהו היה ספק אז את כל הניסיונות עשיתי כשאני מחובר עם כבל לראוטר ולא בצורה אלחוטית. אני חייב עזרה למה אני משתגע כבר יומיים. תודה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים