רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 חיבורים שונים לאינטרנט בבית....(2 ספקים +קו לכל אחד, כאשר אחד מהם בחיבור ישיר והשני דרך ראוטר) אני רוצה לחבר לאחד המחשבים בבית את 2 הרשתות (לא במקביל אלא שתהיה אופציה לבחור כל פעם רשת מסויימת...) האם קיים מתג שבעזרתו אני אוכל לקבוע איזה רשת מחוברת בכל רגע? לעניות דעתי, אם קיים דבר כזה הוא אמור להיות זול... השאלה אם קיים... כל מה שאני רוצה זה לא להתכופף כל פעם ולהחליף את החוט המחובר לכרטיס הרשת....
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
באמיול הפינגים,מקס' משתמשים,משתמשים,קבצים תלוי בספק אינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות את האינטרנט הסלולרי של סלקום - ממה שהשוויתי הם נראים הכי סבבה ויש להם כרטיס Express Card שתומך במק שלי. בעקרון אני חייל וגולש באינטרנט בעיקר במהלך השבוע בערבים. קראתי פה כבר שהם חוסמים P2P ויש כל מיני בעיות - השאלה שלי היא האם לשימושים רגילים זה מספיק? 1. אתרים פשוטים 2. youtube 3. skype איך זה מתמודד עם התוכנות האלו? מישהו ניסה? בתודה, אייל
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
י ש לי בעיה...כשאני מנסה לעדכן את הדרייבר למודם שלי(ALE 130 USB) הוא מבקש למחוק את הקודם ואז להתקין את החדש. ניסיתי למחוק את הדרייבר הקיים אבל נתקלתי בבעיה(תמונה מצורפת) עזרה מישהו??? http://img169.imageshack.us/img169/5403/23274530nk1.jpg
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי היום בדוקטור דיו בתל אביב את הנתב-מודם שלכם. התקנתי אותו לפי ההוראות שלכם, והתהליך הושלם ואולם אין לי קשר לאינטרנט. בדקתי את הכתוב בקישור הנמצא בתמונה המצורפת, והוא מסביר לי כי הקישור לא מאופשר. כיצד אני יכול להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר לאינטרנט. להלן ההודעות שאני מקבל: כלומר הקישור דרך VDSL מונע הקישור לאינטרנט. כשהתקנתי סימנתי כי הקישור יהיה דרך בזקבינלאומי בתצורת ADSL, וכיוונון זה לא נשמר לצערי. כיצד להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר עם האינטרנט. זהו מצב הקונפיגורציה שעשיתי: וזה…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום.. חחח ככה.. רציתי לחבר אצל מישהו רשת ביתית... מה שיש אצלו זה 2 מחשבים בחדרים שונים... ראוטר אלחוטי.. ובמחשב המרוחק כ. רשת אלחוטי... אקיצר חיברתי את המחשב הראשי למודם... ואת המודם לראוטר עם כבלי רשת.. ואת המחשב השני אני רוצה לקלוט עם הראוטר... אמממ.. וזה לא כל כך מצליח.. כאילו זה כן מצליח.. אבל יש איזשהי בעיה..... המחשב המרוחק מצליח למצוא את הרשת.. הוא מתחבר אליה בדיוק ל 5 שניות נראה לי... ואז מתנתק.. וכותב שיש בעיה או משהו.. לא משאיר אותי מחובר... מישהו יכול להגיד לי מה לעשות..? או למה זה יכול להיות..?? והמחשבים לא כל כך רחוקים אחד מהשני.. משהו כמו 3 - 5 מטר אני חושב... הראוטר של EDIMAX והכרטיס רשת.. הוא כרטיס.. ולא כמו disc on key... תודה לכל מי שיעזור…
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איך אני יכול לקבוע מה תהיה מקסימום השליחה או הקבלה דרך כרטיס רשת מסוים?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש..... יש לי ראוטאר dsl 600ew שמחובר למחשב ,ישנו מחשב נוסף בבית שעכשיו החלפתי. חיברתי עליו את הנתב אבל המחשב לא מזהה אותו ואומר שאין לי: DRIVER-cohiba 3887 rev 0... השמח לכיוונים חדשים ניסית לחפש ברשת אבל לא מצאתי משהו שעוזר ...על המחשב החדש מותקן win vista
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בחיבור לאינטרנט. הרשת אצלי בבית מורכבת כך: 1. מחשב Desktop (מערכת הפעלה WinXp) המחובר דרך כבל רשת לראוטר של edimax. 2. מחשב נייד (מערכת הפעלה Vista Ultimate 32 bit) המחובר דרך WiFi לראוטר. בשבועות האחרונים הבחנתי שלאחר זמן מה, המחשב הנייד מפסיק להתחבר לאינטרנט באופן פתאומי. המוזר הוא שהמחשב השולחני מחובר ללא בעיות והנייד לא מצליח אפילו להתחבר לראוטר. התקנתי network meter שמראה שגם בזמן התקלה יש לי חיבור טוב לראוטר ויש לי IP, אבל אני לא מצליח לתקשר עם הראוטר. ניסיתי דרך הInternet Explorer וגם דרך FireFox. בשני המקרים אין חיבור. הפתרון היחיד לתקלה זו הוא לבצע Reset למחשב הנייד. כשאני מנסה להפעיל Diagnose and Repair הוא נותן איזשהי הערה לגבי שרת DNS או משהו …
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן, אתמול קרה לי משהו מוזר, שעדיין לא נגמר ואין לי מושג איך לפתור אותו... בכל מקרה, עד היום השתמשתי בקלייאנטים של ביטורנט ללא כל בעייה, הכל עבד טוב, מהר וחלק. עם זאת, לפני שבוע, השתמשתי בתוכנה [קליינט UTORRENT ו-ABC] והכל עבד כרגיל ותחילת השבוע הלכתי לצבא.. לאחר שבוע, כשחזרתי הביתה [אתמול], גיליתי שהקלייאנטים של ביטורנט לא עובדים בכלל... הקליינטים כאילו חסומים ולא מסוגלים להוריד כלום ולא להעלות כלום... ההודעה שהם נותנים לי היא: "23/05/2008 18:10:55 - Problem connecting to tracker - (10060, 'Operation timed out')" בכל מקרה, פרטים על מערכת ההפעלה ומה שמסביב: Windows vista SP1 32Bit אין לי פיירוול ולא תוכנת אנטיוירוס שעשויים לחסום את זה מותקן לי בבית רשת אלחוטית,ככה שאני מ…
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לפני כמה ימים אינטרנט זהב התקינו לי בבית רשת ביתית עם ראוטר של Ovislink. אני נורא רציתי לבנות את הרשת לבד עם ראוטר של EDIMAX אבל אמא שלי, זה אמא שלי... ביינתים הראוטר עובד בסדר. למרות שזה קצת מעצבן שצריך להתקשר אליהם כול פעם שצריך לפתוח פורט. אז עם למישהו יש דעות, או קצת עניין בנוגע לראוטר הנ"ל אני אשמח לשמוע. חשוב לציין שהראוטר עובד ברשת קווית.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את 2 המחשבים בביתי דרך כבל מוצלב, או דרך switch עם כבל רגיל, ובשני המקרים שאני מנסה להתחבר המחשב רושם לי: "קישוריות מוגבלת או חסרה" , מה יכולה להיות הבעיה? מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, יש לי SP2 ופיירוול של ZONE ALARM בנוסף הפעלתי את הPATCH שמשנה את מס' ההתחברויות מ10 ל50 האימיול שלי עובד מעולה, אבל ממש מעולה לעומת זאת הקאזה שלי יש איתו בעיה, למצוא קבצים אני מוצא מהר מאוד אבל להוריד אני לא מצליח מיותר מ2 יוזרים למרות שכשאני מחפש אז זה מוצא את השיר המסויים להרבה אנשים וניסיתי את זה על הרבה קבצים אני לא סתם מפרסם פה ת'ראד לפעמים הוא מגיע לי למהירויות גבוהות (40 אפילו) אבל עדיין הוא מוריד רק מ2 משתמשים (מקסימום 3) ואני השתמשתי בגרסה הזאת של הקאזה והורדתי מ8-12 יוזרים אפילו.. אם זה משנה יש לי ADSL 1.5 מה שאני מבקש זה דרכים לפתור את זה..אפשר אולי לפתוח פורטים לקאזה או משהו? אם כן אז איזה פורטים ואיך עושים את זה? אני לא הכי בקיא בנושא תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום! יש לי 2 מחשבים ומסך אחד; המחשב הראשון להורדות והשני למשחקים. מכיוון שיש לי מסך אחד, חשבתי לחבר אותם ברשת ולהשתמש במחשב להורדות דרך המחשב למשחקים באמצעות רשת. איך אפשר לעשות את זה, אם בכלל?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום החלטתי שאני רוצה לעשות רשת אלחוטית במקום הlan על איזה ראוטר ו3 כרטיסי רשת אלחוטיים אתם ממליצים עד +- 1000שקל עדיף שתהיה כמה שיותר מהירה(אם בתקציב נכנס wifi n) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
WRT54GL התקנתי לפי ההוראות שיש בדיסק (שם משתמש סיסמה וידוא סיסמה )תחת L2TP עם כתובת השרת שניתן לי ע"י הספק ואז הוא שאל אותי על הSETOP BUTTON סבבה קידוד 64 . סיסמה שאני בחרתי ולא שהוא יצר לי לחצתי על הכפתור בצד חיכיתי וציפיתי שהכל יסתדר אבל שום תגובה.... טוב... ניסיתי להיכנס שוב אבל וא רצה סיסמה אז רשמתי את הסיסמה שהכנסתי לחצתי YES אבל שום דבר מה פיספסתי משהו?? אני באמת צריך עזר... למה הוא לא מכניס אותי לגדרות (דורש סיסמה ולא מקבל אותה) למה לא מתחבר אטומטית?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להוריד את הגירסה החדשה (הבנתי שיש איזושהי גירסה או הסבר למשתמשים ישראלים ואני לא מוצא כלום באתר הישראלי של די לינק)... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בזמן האחרון(כמה ימים כבר) יש לי איטיות ממש בילתי ניסבלת הביטורנט לא מוריד בגרוש אפילו מ TL וטורנטים שיש להם הרבה סידרים לפני שבוע הכל היה טוב כנל אימיול ביוטוב לוקח שנה עד שאני מצליח ליראות מהשהו זה בקושי טוען מהשהו הבעיה בעיקר בשרתים שנמצאים בחול אתרים בארץ פועלים בסדר איך שאני שמתי לב אני מחובר ל בזק ב ADSL דרך NETVISION (חבילה של 2וחצי מגה) מישהו נתקל גם בזמן האחרון באיטיות הזאת?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שמעתי שעם קונים ראוטר ועושים רשת אז אין צורך לשלם לבזק על המודם הכוונה שהראוטר יחליף אותו.. האם זה הגיוני?! או שהאם יש משהו שדומה.?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
יש לי מודם RTA 1320 שהפכתי אתמול לראוטר ומחובר ישירות למחשב. ההורדות בביטורנט ירדו מ-300 בממוצע ל-2K! יש צורך בפתיחת פורטים בממשק המודם? איך עושים את זה אם כן?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לאחר שנעזרתי בתמיכה של פיקוק מחשבים והגדרתי את הראוטר (EDIMAX6114) כמו שצריך, עדיין לא יכולתי להשתלט על המחשב הסורר שנמצא בבית הוריי. ניתקתי את הראוטר, והשארתי רק את המודם-ראוטר של בזק (ECI352) גם עכשיו אני לא יכול להשתלט על המחשב הזה, וכנראה שהבעיה היא אצלי או במודם של בזק שחוסם. האמנם ? בבזק אמרו לי שהראוטר שלהם לא מתפקד כראוטר אלא כמודם (אני לא שיניתי שום דבר בהגדרות שלו). מישהו מכיר תוכנת השתלטות ידידותית אחרת שאוכל לנסות אותה ? למרות שאני לא חושב שזו הבעיה כי גם ב- PING ו-TELNET אני לא מקבל תגובה מה-IP של המחשב ההוא. האם זה יעזור אם אקבל כתובת IP קבועה למחשבים אלו ? אודה לעזרת המומחים לרשתות בפורום זה.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מודם שהוא גם ראוטר - DSL-2650U של חברת D-Link. עכשיו לפעמיים כשאר אני מדליק את המחשב (והחוט לראוטר מחובר והמנורה דולקת של החיבור) אין לי אינטרנט במחשב, הוא אומר לי שהאינטרנט מוגבל (ולפעמיים הוא פשוט מחובר לא מודיע כלום, ואין אינטרנט), הבעיה מסתדרת אחרי ניתוק של הכבל לראוטר ואתחולים מורבים של המחשב. אשמח להכוונה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי בבית שתי מחשבים שמחוברים לאינטרנט באופן עצמאי (קו נפרד). אחד מחובר באמצעות חיבור USB ככה שהחיבור של הכרטיס רשת פנוי, והשני מחובר דרך הכרטיס רשת אבל חיברתי לו עוד כרטיס רשת ככה שגם בו יש חיבור פנוי. את שני המחשבים חיברתי עם כבל רשת. (בשתי המחשבים יש ווינדוס XP) איך אני משתף בין ההארדיסקים אבל בלי שיתוף של אינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מידי פעם ישנה תחושה שפעולת המחשב והגלישה באינטרנט נעשים מהירים ביותר המחשב מקבל טיפול קבוע קבצים זמניים נמחקים בכל סגירה של אקספלורר נעשות סריקות במחשב פעם בשבוע ל רוגלות לווירוסים התוכנות מתעדכנות מידי פעם לא עובדות במחשב תוכנות הורדה או שיתוף לכן כוון המחשבה הוא שאחד הספקים בזק את הכביש ונטוויזן את התוכן משנים משהו הגלישה במהירות 1.5 בבדיקה עם בזק מתברר שהקו שלי מחובר ליחידת רחק יחידה זאת משמשת כמגבר לפי מיטב ידיעתי איך פועל המגבר האם יש לו ספים מסויימים למשל אם המהירות יורד מתחת ל מתבצעת פעולה להעלאת המהירות? מכיוון שאם זה כך אולי היחידה לא טובה/יעילה אני כמובן מעוניין במהירות גבוהה כמו עכשיו
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מתאם ROTAL WLAN-DRUC U3 וראוטר TNN SIEMENS SL2 141 השאלה היא איך אני מגדיר את זה והאם אני צרך להגדי את זה בשני המחשבים אני היסתכלתי במדריכים וניסיתי וזה לא עובד אני מקווה שתציעו לי לעשות משהו אחר
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-